Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Günaydın

hadi yaa yaren bizim aşımız bitmişti:26:

diğer ay çağırırlar belki çağan bu ay dokuz ayı doldurcak huzursuzluk yapmışmı ağır bi aşımı acaba

yaren bide niye hep evdesinki al bebek arabasını koy ilkeri gez havalar güzel son günlerde

Son düzenleme:
hangi hastaneden alcan vilişim, doğum evi,mediva, medicana? medicana da bi prof. varmış çoook iimiş herkes onu söylüyo
ana klinikte nur hanımdan alıcaktım canım...onu çok methediyolar,bi arkim de onda doğum yaptı,o da çok övdü...bi de ana kliniğin narkozcusu çok iyiymiş,epidüral düşünüyorum yaa,o da önemli benim için...
aslında haftasonu evde daha dolu dolu geçiyo di mi biz de evdeydik hep,kocişim de gitmedi bi yere...dip dibeydik hep bebek olunca bugünlerimizi ararız dedik
35. haftada son mu bi haftamız kaldı yani :18: zavallı kocişiiiiiiiim
erken doğum getirmiyorum canım aklıma...37-38. haftalarda doğuma erken doğum demiyolar ki...sadece benim içime öyle doğuyo nedense :26:
isme karar verdik gibi...ezgi diyoruz ama yine değişir mi bilmem benim yine tam içime sinmedi

gunydın kızlar

sabah ben de çok zor uyandım ofiste de geçen hafta kaloriferleri kapatmıştım sıcak oluyor diye açtım şimdi gelince hala ısınmasını bekliyorum :18:
sirken dikkat et üşütme bari...

Son düzenleme:
ahh ben seni daha çok seviyorummm
sen neden farklı doktora gidiyosunn?
son demlerine geldin dr mı değişcek şimdi :26:

hangi hastaneden alcan vilişim, doğum evi,mediva, medicana? medicana da bi prof. varmış çoook iimiş herkes onu söylüyo
nekk güle güle giy canım
saol dilşadım
ben de yarene katılıyorum, hiçç normal doğumu deniyim deme.
hem sezaryan yapanlara yasak değil mi normal doğum? :26:

ben de istiyorum yaa full evde yatacağım bi hafta sonu
hepimizin canını kumpir çektirdim iyi mi
garnitür alıp ev kumpiri yapılabilir ama
ben zaten çok bişe koydurmuyorum kumpirime; yeşil zeytin, siyah zeytin, mısır, amerikan salatası, mor lahana.. bu kadar..
mikrodalgada çok kolay oluyo kumpir, koca patatesi at 20 dk sonra tam kumpirlik kıvama geliyo :))

günaydınn kızlarr..

bizde güzel bir haftasonu geçirdik sayılır eşimle barıştık meğer beğendiğim Kabanı alçakmış bana ondan bişe almadım dedi ben surat asıncada sinirlenmiş işte illa ben sinirlenene kadar bekliyor işte dedim aceleci bir insanım napim yani ii ozman bundan sonra sabahtan çiçek yollarım başkada bişe yapmam diyor hayırrr dedim olmaz
neyse dün gittik aldık tabiki kaçırırmıyım fırsatı bide önce diyoki hakkını kaybettin artık olmaz surat astın diyor hıhı sen öyle san dedim doğru mağazaya girdim

valla cmtside arkadaşlar geldi yemeğe millet kendi kendini nası davet ettiriyo yaa kendinin hiç çağırdığı yok kv ye oturuyo diye habire jkendi geliyo bide önce akşam gelcez oturmaya dedi sonrada diyoki ee ne yapalım akşam içermiyiz yemekmi olur dondum bende nası derseniz artık dedim ayy bide regl oldum cmtsi belim koptu ağrıdan resmen bekledim bende kendileri geldi beraber yaptık valla zaten ii değildim napim.

dileğim eşin harika sürpriz yapmış cnm yaa kesinlikle bi daha kızmıcaksın eşine yazık valla ben sana kızarım ona laf diyemezsin

vilişş kız maşallah ben senin gibiyken ohooo çoktan bırakmıştım ama benim göbiş çok büyüktü ve nefes alamıyodum normal doğumu kolaylaştıryomuş aslında yapman bi yandan çok iiezgide bence işte

ayşamm öykü ismini ben çok severim yazmışsın cnm.

nekim yaa bende sendenim ztn eşimle nezamn küsüp barışsak barışacağım zamn regl olmuş oluyomgitti bide bugün yine çarşamba gelcek gerçi ozmana ancak biter zaten kaç gün oldu yaa

çok güzelmiş herşey mükemmel aferin eşine

mutluluğunuza maşallahh herdaim böyle olun inş.

nekim aldıklarını güle güle kullan

bende bugün öğlen çıkıp hırka almak istioum 2 tane kalmıştı ipekyolda acaba duruuo mu dün üşendim gidip almadım
bugünde çok soğuk çıkmam öğlen sanırım

seduş sevgililer günü hediyesi kabanı kapmışsın detayları alıyım canım

medicalde yönetici ahmet bey var onun yeğeni de ana klinikte doğdu, amcası medicalde olduğu halde canım
ben medicalde olduğum spinalden çoook memnunum, samsunda yaşıyor olsam yine orda yaptırırım öyle babacan bi amcaydı ki bana spinali yapan, ben narkoz istedim çok yorgunum uyumak istiyorum dedim, hayır bu anı yaşamalısın, bebeğinin sesini duyacaksın bak birazdan, çok yorgunsun narkozdan uyanman zor olur dedi ikna etti beni, yan yatışımda yardımcı oldu, sonra sezeryan boyunca saçımı okşadı sakinleştirdi beni. Allah razı olsun o korkunun içinde bana o ilgiyi gösterdi, onun sayesinde sadece 1 kez oğlumun sesini duydum. uyusaydım hiç duyamayacaktım

kokişim İzmir ve İstanbul için demişler sanırım ama bilemiyorum. sen istersen doktorunu ara bi sor bakalım. çok rahat atlatmış aşıyı, vurulurken ağlamamış hiç pamuk prensesim. sonrasında da bir sorun yaşamamışlar. ablam aşıya giderken bir çay kaşığı calpol veriyor ne olur ne olmaz diye. belki de ondandır.

canım bizim buralar sırf yokuş maalesef. ve İzmir'in en yüksek tepelerinden birindeyiz. o yüzden rüzgar oluyor genelde, merkezle de 1-2 derece fark oluyor. geçenlerde çıktık, 1 saat kadar gezindik ama hava bir daha o kadar güzel olmadı burda hasta olmasından çok korkuyorum. bu kışı hastalıksız atlatalım inşallah, daha çok küçük kuzum.

olsun sen 37-38 de deme 40'a ne kaa yakın o kaa iyi. isim konusunda hayırlısı olsun diyelim o zaman. seninki de bol ve elfişinki gibi son anda ismiyle gelecek sanırım

diloşş yazmamışm cnm sanada bencede zor bir doğum yaşadın zaten normal yapamazsınki sen sonuçta sezeryan oldu ilki olmaz yani üzerinden enaz 3-4 yıl geçmesi gerekiyormu doktor nası normal diyoki:26:

bol um güle güle giy kabanını maşallah eşine bak seninki de odunluktan çiralığa geçti :)
valla öle bolum millet kendini nasıl davet ettiriyo, biz de saf gibi hemen kabul ediyoruz. ii yapmışsın yemeği beraber yapmakla.

dilşad ben de mayonez yiyordum ama mesela benim için rus salatası olmazsa olmaz kumpirde. o çok yoğun oluyor diye yememiştim canım. yoksa makarnaya, pizzaya falan koyuyordum

seduşumm kabanını güle güle kullan canım. bu adamlar bizi delirtmeden bir süpriz yapamazlar zaten

Son düzenleme:
diloşş yazmamışm cnm sanada bencede zor bir doğum yaşadın zaten normal yapamazsınki sen sonuçta sezeryan oldu ilki olmaz yani üzerinden enaz 3-4 yıl geçmesi gerekiyormu doktor nası normal diyoki:26:

vajinal bakıyor ya canım dikiş alanı hiç belli olmuyor dedi, ama yok yani normal doğum birazda cesaret işi, hem karın gerilecek hızlı büyüyor bu sefer, zor olur kesinlikle sezeryan isticem 38. haftada hayırlısıyla o günler nasip olursa. 14 temmuz gibi alırız kucağımıza inşallah.
ablam doğum yapalı 4 yılı geçmiş olduğu halde sezeryan yapacam diyor.

benim listemi atıyımmı üzerine eklenmeler yaparsın belki unuttuğun olur ama belkide fazla gördüğün almak istemediğin bilemedim...

Arkadaşım doğum yapacaktı verdim işine yaramış

klimanın ısıtıcısını açtım artık
dilek ankara çok soguk bugün zaten karlı gösteriyor. :18:umarım kar yağarsa hava birz yumuşar bıktık artık şu kıştan
nektar aldıklarını güle güle giy ctesi ben de alışveriş yaptım hiç hesapta yokken bir montum bir de gömleğim oldu hatta gömlekte Gömlek için iki tane üst alınca tanesi 30 a geliyordu hiç tanımadığım bi kızı ayarttım bak hadi sen de seç birlikte alalım çok güzel bunlar dedim kız da razı oldu
Aslında eşime kot almak için gitmiştik ama bulamadık istediğimizden. Ctesi akşam da amcamlardaydık

dün de çıktık evleri gezdik ev fiyatlarına bakmaya başladık ev fiyatları almış başını gidiyor

cidden çok soğuk
güle güle giy aldıklarını
sezon sonu indirimleri var artık al yani beni şaşırtmaya devam et

hangi semtten bakıosunuz evlere? Ne kadar diolar

kızlar cuma odunum gelmedi işi çıktı otobüsle eve geçtim moralim nası bozuktu dokunsalar ağlıcaktım nerdese

evde oğlum beni güler yüzle yürüteçte koşar adım karşıladı anneme bu evde beni mutlulukla karşılayan birinin olması nekdar güzel dedim sarıldım öptüm bebeğimi

kocam geldi çağanla oynadı gözlerimi kaçırdım hiç yüzüne bakmadım tuttu elimden yatak odasında konuşalım bi dedi annem var die...neyse konuştuk dio ben öyle özel günlerden pek anlamıyorum ne istiyosan almıyormuyum ne lazımsa yapmıyormuyum hatta çalışma ihtiyacımız yok diyorum seninle sabah birlikte uyanmak istiyorum yeterince görüşemiyoruz felan diosun benim suçummu v.s anlattı işte ..
dedim küçük bişide olsa insan yapar dedi aslında ben sana araba bakyodum ama şu 2 ay işler iyi değil paranın hepsini ora vermek doğrumu bilemedim ama dedi gösterdi hundai bulmuş otomatik bide opel corsa ama ben bekleyelim dedim parasız kalırsa arabayı satmak isticek zor olacak bide kredi borcumuz var o azalsın alırız dedim işte nebilim ben düşünceli olayım varsın kendisi dağıtsın sağa sola yaa annemde zorlanırsınız 2 ay daha bekle nolcak nisanda işleri çoğalır alır yine dedi inş dedim

neyse barıştık cumartesi eşimin cafeye gittik annem ben çağan baya haa güzeldi gezginci çağanı gezdirdim mutlu oldu çığlıklar attı deniz kenarında

pazar k.v gelmiş sabahtan kahvaltıya bizde 11 de kalktık annemle otuyodu kalktımızda tabii paris olmuştu eşim banyodaydı ben hoşgeldin dedim kaçtım kahvaltı ettik görümce geldi sahlep yaptımm görümcem gezgincidir hadi terra citye gidelim sen pantalon alcaktın bakarız sana dedi iyi dedim çağanı bıraktım anneme 2 saat gittik gezdik pantalon aldım bide sütyen az göğüslerim küçüldü..95 ti 85 olmuşlarrr süt azaldı iyice :26:

yine çağana pançoya uğrayıp eşofman aldım tutamadım kendimi ...eve erken geldim kociş geldi çağanla saklambaç oynadık biz saklanıp ciii yaptıkça kahkahalar koptuuu eşim çok sevindi yürüteçle koşturyo sağa sola oda mutlu oldu bizi yanyana görünce annemde lafı çaktı siz yan yana olunca çocuk çok mutlu oluyor dedi

öyle işte bugünde işbaşı ofiste çay yudumluyorum

seda rüyamda adanadayım sizin bankada işe başlamışım
senin müdür benim müdür olmuş
kalabalık bi masada zayıf kısa boylu esmer bi adam
bana iş verio masanın başındayım bende
dioum ki hiçte sapık bi yani yok iyi birine benzio
derken....
adam ..... ile oynamaya başlıo
tühh rezil dioum öyle uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…