günaydın kızlar.
dün eşim aradı, 10 dk. hazırlanabilirsen ablana götüreyim seni dedi. 5 dk. hazırım dedimablama gittik. iyi geldi valla. evde çok bunalıyorum. kızamık salgını varmış İzmir ve İstanbul'da. o yüzden kızamık aşısını erkene almışlar, normalde 1 yaşta vuruluyordu. 9-11 ay arası bebekleri çağırmışlar aşıya, Selem'e de vurulmuş. salgın yüzünden hafta sonu da çıkamıcam dışarı ev işine vururum artık kendimi. mutfak dolapları gözüme çarpıyordu, onları silerim, kapıları sileyim. işe yarasın bari
enkimle konuşmuştuk biz eşi hakkında. en keyifli geçirecekleri zamanı zehir ediyor kendine. bu günleri geri getiremeyecek. Allah aklını başına getirir inşallah biran önce.
ana klinikte nur hanımdan alıcaktım canım...onu çok methediyolar,bi arkim de onda doğum yaptı,o da çok övdü...bi de ana kliniğin narkozcusu çok iyiymiş,epidüral düşünüyorum yaa,o da önemli benim için...hangi hastaneden alcan vilişim, doğum evi,mediva, medicana? medicana da bi prof. varmış çoook iimiş herkes onu söylüyo
aslında haftasonu evde daha dolu dolu geçiyo di migünaydın kızlar... dün ve cumartesi hiç evden çıkmadık, uzun zamandır yapmamışız bunu, iyi geldi valla. meğer her hafta sonumuz koşturmacayla geçiyormuş, yoruluyormuşuz.
viliş 35. haftadan sonra yasak paris canım, benimkini onda bile zor durdurmuştum. 38+1'de sezeryana girdim ben de. öyle aklına erken doğum falan getirme. sağlıkla, zamanında alacaksın bebişini kucağına inşallah. bu arada isme karar verseniz iyi olacak artık
sirken dikkat et üşütme bari...gunydın kızlar
sabah ben de çok zor uyandım ofiste de geçen hafta kaloriferleri kapatmıştım sıcak oluyor diye açtım şimdi gelince hala ısınmasını bekliyorum :18:
ahh ben seni daha çok seviyorummmbilgisayardaki geçmişi diyosun senbende sandım ki kk'daki geçmişi siliyosun
seviyorum seni napim
kızlar randevu için aradım...dr,cmt günleri sadece takip ettiği hastaları kabul ediyomuş...ben ilk kez gideceğim için o güne randevu vermedilerkuzenimin eşi var o hastanede,akşam onu arayıp dicem bakalım o alabilecek mi
saol dilşadımhangi hastaneden alcan vilişim, doğum evi,mediva, medicana? medicana da bi prof. varmış çoook iimiş herkes onu söylüyo
nekk güle güle giy canım
ben de istiyorum yaa full evde yatacağım bi hafta sonugünaydın kızlar... dün ve cumartesi hiç evden çıkmadık, uzun zamandır yapmamışız bunu, iyi geldi valla. meğer her hafta sonumuz koşturmacayla geçiyormuş, yoruluyormuşuz.
nekimmm ya kumpir dedin, can evimden vurdun beni. hafta sonu çıkar yeriz diyordum, hava soğuktu çıkamadık dışarı. hala aklımda ya kumpir. hamişken yiyemedim bol mayonezli oluyor diye. doğumdan sonra da 1 kere yedimaldıklarını güle güle giy canım.
günaydın... günaydın :119::119::119:
size dün akşamdan kareler sunuoumalbümde
ben bi gece önce kutladığımız için dün annemlerde kutlayıp eve indim
evi topladım çamaşır bulaşık attım makineleri çalıştırdım
toz aldım biraz sildim sağı solu tuvaleti banyoyu temizledim
doğum günümde bile duramıoum die kendime güldüm
çayımı demledim pijamaları giyip oturdum kitap okumaya başladım tepemde bi topuz yüzümde makyajın m'si yok
ve kapı çaldı
karşımda koçişim eli kolu doluu
detaylar için http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=28942
ana klinikte nur hanımdan alıcaktım canım...onu çok methediyolar,bi arkim de onda doğum yaptı,o da çok övdü...bi de ana kliniğin narkozcusu çok iyiymiş,epidüral düşünüyorum yaa,o da önemli benim için...
aslında haftasonu evde daha dolu dolu geçiyo di mibiz de evdeydik hep,kocişim de gitmedi bi yere...dip dibeydik hep bebek olunca bugünlerimizi ararız dedik
35. haftada son mubi haftamız kaldı yani :18: zavallı kocişiiiiiiiim
erken doğum getirmiyorum canım aklıma...37-38. haftalarda doğuma erken doğum demiyolar ki...sadece benim içime öyle doğuyo nedense :26:
isme karar verdik gibi...ezgi diyoruz ama yine değişir mi bilmembenim yine tam içime sinmedi
Günaydın
hadi yaa yaren bizim aşımız bitmişti:26:
diğer ay çağırırlar belki çağan bu ay dokuz ayı doldurcak huzursuzluk yapmışmı ağır bi aşımı acaba
yaren bide niye hep evdesinki al bebek arabasını koy ilkeri gez havalar güzel son günlerde
ana klinikte nur hanımdan alıcaktım canım...onu çok methediyolar,bi arkim de onda doğum yaptı,o da çok övdü...bi de ana kliniğin narkozcusu çok iyiymiş,epidüral düşünüyorum yaa,o da önemli benim için...
aslında haftasonu evde daha dolu dolu geçiyo di mibiz de evdeydik hep,kocişim de gitmedi bi yere...dip dibeydik hep bebek olunca bugünlerimizi ararız dedik
35. haftada son mubi haftamız kaldı yani :18: zavallı kocişiiiiiiiim
erken doğum getirmiyorum canım aklıma...37-38. haftalarda doğuma erken doğum demiyolar ki...sadece benim içime öyle doğuyo nedense :26:
isme karar verdik gibi...ezgi diyoruz ama yine değişir mi bilmembenim yine tam içime sinmedi
diloşş yazmamışm cnm sanada bencede zor bir doğum yaşadın zaten normal yapamazsınki sen sonuçta sezeryan oldu ilki olmaz yani üzerinden enaz 3-4 yıl geçmesi gerekiyormu doktor nası normal diyoki:26:
dileeeek eşinin sürprizleri evde de devam etmişhelal olsun valla eşine gerçi o sürprizlerin devanımda kessin senin de sürprizin olmuştur
alişim yakında geçmeye başlar bulantıların canım,azcık daha sabret annesiayyy salı olsa da senin minişin cinsiyetini de öğrensek
yaren,hadi yine iyisingitmişsin ablana valla eşin çok düşünceli adam sıkıldığını anladı galiba,götürüverdi seni
kızlar her zamanki gibi erken kalktık...eşimi yolcu ettim,evi toparladım,başkada bi şey yapmadım valla...bu hafta evim temiz...EVİMİN KEYFİNİ ÇIKARIYORUM BUGÜN(nek,aliş)dün eşimle barıştık hatta tam banyoya girecekken kv ile kp geldi,nerdeyse yakalanıyoduk kv bize yanaşmaya çalışıyo neyse,biz kv ile oturduk,kocişimle kp maç izlediler...onlar gidince banyoya koştuk hemen haftaya randevu alıcam,samsuna kontrole gidicez...liste hazırlicam alınacaklar için,gitmişken alışveriş de yapıcaz...
klimanın ısıtıcısını açtım artık
dilek ankara çok soguk bugün zaten karlı gösteriyor. :18:umarım kar yağarsa hava birz yumuşar bıktık artık şu kıştan
nektar aldıklarını güle güle giy ctesi ben de alışveriş yaptım hiç hesapta yokken bir montum bir de gömleğim oldu hatta gömlekte Gömlek için iki tane üst alınca tanesi 30 a geliyordu hiç tanımadığım bi kızı ayarttım bak hadi sen de seç birlikte alalım çok güzel bunlar dedim kız da razı oldu
Aslında eşime kot almak için gitmiştik ama bulamadık istediğimizden. Ctesi akşam da amcamlardaydık
dün de çıktık evleri gezdik ev fiyatlarına bakmaya başladık ev fiyatları almış başını gidiyor
skype a geçilecekmiş aynı messenger üyeliğiyle geçen hurriyette aşama aşama anlatıyordukızlar bişi sorcam messenger güncellemesi yaptınız mı?
8 nisan sonmuş:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?