Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sedaaa çok tşk ederim canıım, telefonumun şarjı yok, arayamıyorum, çoook beğendik çok şaşırdım canım kargocu gelince, cuma cumartesi ve bugün kızıma hediyeler geldi, hamileler grubundaki arkadaşlarla senden çok şanslı geliyor sanırım. kesene bereket canım babamız da çok beğendi. hemen msn den attım ona da fotoyu.

koketim bak oda bişiler düşünüomuş

valla bu sevgililer günü hepimiz anladık ki aslında çokta odun diiller düşünceleri yapmak istedikleri şeyler var
ama sadece uygulama hataları yapıolar
onları da görmemezlikten gelmeliyiz

koket mutlu olmanıza sevindim hiç bozulmasın umarım
çağanda tabiki anlıodur hissediodur yani
umarım işleri daha da iyi olur ve alırsınız arabanı

vilin okullar açıldı sen işe başlamadınmı izinmi aldın ?

buarada doğum iznine kaçıncı hafta ayrılcaksın

cidden çok soğuk
güle güle giy aldıklarını
sezon sonu indirimleri var artık al yani beni şaşırtmaya devam et

hangi semtten bakıosunuz evlere? Ne kadar diolar
bağlıcadan bakıyoruz ansenin olduğu kavşaktan sağa doğru giriyorsun. Evlere 250 binden bi başlıyorlar 300 320 350 diye gidiyor.
Gerçi bitane sahibinden bulduk emekli bir albaymış 210 bin dedi ama giriş katıydı. Bakmaya devam edecez denk getirebilirsek ben almak istiyorum.

yaa sapıkmış yani anladın ayy çok güldüm yaa..

cnmm geldimi çok sevindim yaa perşembe yollayınca bugüne kaldı inşallah sağlık,sıhhatle giymeyi nasip etsin allahımşansı bol olsun kuzunun.

bencede hepsinde uygulama hatası var valla

koket sevindim cnm sizede yaa inşallah kavgalarımız son bulur artık.

cnm inşallah zamanında gelecek

sen sezeryan olmamışmıydın normal doğum olabilirmi sez. olmuş biri anlamadım?:44::44:

cnmm geldimi çok sevindim yaa perşembe yollayınca bugüne kaldı inşallah sağlık,sıhhatle giymeyi nasip etsin allahımşansı bol olsun kuzunun.
biraz önce geldi canım inşallah aminnn hepimizin evladı için amin.

cnm inşallah zamanında gelecek

sen sezeryan olmamışmıydın normal doğum olabilirmi sez. olmuş biri anlamadım?:44::44:

inşallah canım, normalle bebek gelmeyince sezeryan oldum canım, sezeryanın çok başarılı olmuş, normal deneyelim önce diyor ama yok istemiyorum ben

Son düzenleme:
ahh ben seni daha çok seviyorummm
sen neden farklı doktora gidiyosunn?
son demlerine geldin dr mı değişcek şimdi :26:
kuzum ilk gittiğim drdan memnun kalmadım,nasıl korkutmuştu beni biliyosunuz...ikinci gittiğimi çok sevdim ama o hastane hem çok küçük hem de pek hijyenik değil,o yüzden orda doğum yapamam yeni bi dra bu nedenle gidicem,eğer randevu alabilirsem bu gittiğim drda doğum yapmayı düşünüyorum...

bol,doğru hissetmişim demekki eşim hediye almadı diyince kızmıştım ama seninki alacakmış meğer
kuzum aslında yavaş yavaş ben de zorlanmaya başladım gibi...yol yürüyemiyorum pek,ama izne çıkarsam da hiç yürümemiş olucam...daha kötü olucak...o yüzden biraz daha çalışıcam...evde falan iş yaparken zorlanmıyorum,okulda da hiç zorlanmıyorum,çoğu zaman oturduğum yerden anlatıyorum,zaten 12 öğrencim var...

kuzum yaa, kuzenimin eşiyle konuştum şimdi...nur hanım gel git akıllıdır,iyi yönü de kötü yönü de çatabilir,rahat edemeyebilirsin dedi...kendi çalıştığı dru tavsiye etti...adam 10 yıl doğum hastanesinin başhekimliğini yapmış...çok tecrübeliymiş,istanbuldan bile hastaları varmış...kendi çalıştığım dr olduğu için değil senin iyiliğin için tavsiye ediyorum dedi...hem benim drumu seçersen benden dolayı daha çok ilgilenir dedi...bu saatten sonra gittiğin dr başından beri gitmediğin için fazla ilgilenmeyebilir de dedi...akşam eşimi ikna edip ona gitmeyi düşünüyorum...

benim listemi atıyımmı üzerine eklenmeler yaparsın belki unuttuğun olur ama belkide fazla gördüğün almak istemediğin bilemedim...

Arkadaşım doğum yapacaktı verdim işine yaramış
sevinirim canım... zaten epey giysi alındı...sadece kalanını tamamlicam...

davşanım maile gel kemer bakalım
geliyorummmm

sen de güle güle giy canım aldıklarını :))
ben de LTB den bi mont beğendim uzun yeşil, 50 tlye düşmüş ama yeşil de montum var diye alamdım.
hala aklımda ama, bide bi laci uzunn kazar vardı 25 tl M bedeni kalmamıştı
bak aklıma geldiler yine..

delii

benim de rüyamda zuzular bize gliyo kocasıyla, ağırlıyorum yemekelr yapmışım bi ton
yiyo kocası, benim kocam masaya gelmiyo içerde touruyo (ben mutfakta kurmuşum masa )
sonra elfiler geliyo, kocası ve görümcesi ile, elfinin kocası bi suratsızz, az bişi yemeklerin tadına bakıyo suratını asmış, kalkalım da kalkalım. Gidiyolar hemen..
Kocamı sevmemiş fln garip bi rüyaydı, zuzular kaldı ama :)))

güle güle giysin canım minnoşun :)))
sedamın da kesesine bereket :)))

bende diyorum nek nie yazmamışş
ayy bende duramadım aldım bişiler annem söylenio çok alıyosun buaralar die almadanda olmuyo be ya

niye cmtesi? cuma olmazmı?

medicalden niye vazgeçtin canım, ordaki doktor muydu seni korkutan, mehmet çetintaş prof. ya benm özeldeki doktorum onu öneriyor, olaki orda yapmam gerekirse ona yönlendirecek. kendisi de 5 ay önce doğum yaptı, ona yaptırmış doğumunu. ben de mehmet ahmet canbaz dan çok memnundum. orda doğum gerçekten çok rahat oluyor.
hayırlısı atabii, sen hangisinde kendini daha rahat hissedeksin önemli olan bu.

bu nasıl rüya hayırlara çıksın inşallah...
nek senin rüyan da bi tuhafmış

oyyy güle güle giysin minişin

vilin okullar açıldı sen işe başlamadınmı izinmi aldın ?

buarada doğum iznine kaçıncı hafta ayrılcaksın
kuzum,ben okula öğlen gidiyorum yaa çalışabilirsem 2-3 hafta daha çalışıcam canım...

niye cmtesi? cuma olmazmı?
zaten bi kaç hafta sonra öğrencilerimi bırakıcam,şimdiden gitmemezlik yapmıyım,geri kalmasınlar diye düşündüm

canım,beni korkutan dr ordaydı yaa...o günden sonra çok soğuduk ordan,gitmek istemiyorum oraya

sirken,evler ne kadar pahalı yaa...inşallah istediğiniz gibi ve kesenize uygun bi ev bulabilirsiniz canım...

rüyan hayrolsuuun :)
tşk ler canımm

Günaydınnn Herkesee

Kahvaltı yapıp, evi toparlayıp geliyorum ben
sen bu saate kadar kahvaltı yapmadın mıııı

viln sorma hem pahalı hem de bi görsen krediye de tamam demiyorlar en fazla % 50 si için razı oluyorlar ödeyecekleri vergi biz krediyi çok çekince bir üst vergi dilimine giriyormuş misal 5-6 binken 15 bin filan ödüyorlarmış
birisi % 75 krediye razı oldu onda da aylık ödemeler 3 bin oluyor kadın diyor ki ödersiniz zor değil. Tabi zor değil dedim hem beni 10 yıl bağlayacak hem de bana zor değil diye burun kıvırıyor.

10 yıl boyunca ayda 3000 tl ödenir mi hiç eşimle ikimizin kredisi toplam 2800 tl'ydi...1 yıl ödeyip kapattık...çünkü kazandığın paradan bişey anlamıyosun...insanın sinirini bozuyo...

çeneye bak yaaa ne çok yazmışsınız sabah sabaaaah
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/432115-hashasli-corek.html
bu cnm bi bak istersen
stres yapma kilo alıom dieee, zaten ne kadarcık aldın ki çocuk doğunca fazlası verilio zaten
ama şimdi şöle hesap yaparsak 4x9=36 hafta edio + bi de 10 gün nası 40 hafta edioyanlış hesap mı yapıom:26:

cnm bence de normale zorlamasın sen istemedikçe yaptırmaz zaten
işte idare edioz bi şekilde
ya cnm evet ama bende de kistten dolayı yasak koymuş olabilir ay doktor erkek olunca da bişi diemiom.belki yarın yasağı kaldırdım der

güle güle kullan cnm cicilerini, telefonsuzluk çok zor yaaahemen geçsin bu gün sana
aman yaaa bu eşinin sakarlıkları da yani
coşmuşsunuz bu hafta kuzumdikkat et kendine

ben beceremedim onu yaaa, denedim sanki, tam da hatırlayamadım ama ben fırına atıom, uzun sürüo tabi bi saat sürüo
evde de süper oluo kumpirbi ara yapmalıyım kocaman pattisler alıp

güle güle kullansın prensesin çok güzelmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…