- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
günaydıııııın
ben kapatıp ben açıyorum topiği
babamızı gönderdik,kahvaltımızı yaptık,evi toplicaz şimdi kızımla ama önce teyzelere günaydın diyelim dedik
cmt için randevu alıcaktım telefona kimse bakmadı,sanırım saatin 8.30'u geçmesi lazım :26:
nek,sen isim anlamına hangi siteden bakıyosun kuzum? ezgi'nin anlamına bakmak istiyorum...aslında baktım biraz ama senin baktığın yerde daha ayrıntılı yazıyodu orayı bulamadım :26:
neyse hazır burda kimseler yokken işlerimi bitirip geliyim
bağlıcadan bakıyoruz ansenin olduğu kavşaktan sağa doğru giriyorsun. Evlere 250 binden bi başlıyorlar 300 320 350 diye gidiyor.cidden çok soğuk
güle güle giy aldıklarını
sezon sonu indirimleri var artık al yani beni şaşırtmaya devam et
hangi semtten bakıosunuz evlere? Ne kadar diolar
seda rüyamda adanadayım sizin bankada işe başlamışım
senin müdür benim müdür olmuş
kalabalık bi masada zayıf kısa boylu esmer bi adam
bana iş verio masanın başındayım bende
dioum ki hiçte sapık bi yani yok iyi birine benzio
derken....
adam ..... ile oynamaya başlıo
tühh rezil dioum öyle uyandım
Eki Görüntüle 635559 sedaaa çok tşk ederim canıım, telefonumun şarjı yok, arayamıyorum, çoook beğendik çok şaşırdım canım kargocu gelince, cuma cumartesi ve bugün kızıma hediyeler geldi, hamileler grubundaki arkadaşlarla senden çok şanslı geliyor sanırım. kesene bereket canım babamız da çok beğendi. hemen msn den attım ona da fotoyu.
koketim bak oda bişiler düşünüomuş
valla bu sevgililer günü hepimiz anladık ki aslında çokta odun diiller düşünceleri yapmak istedikleri şeyler var
ama sadece uygulama hataları yapıolar
onları da görmemezlikten gelmeliyiz
koket mutlu olmanıza sevindimhiç bozulmasın umarım
çağanda tabiki anlıodur hissediodur yani
umarım işleri daha da iyi olur ve alırsınız arabanı
canım gebelik normalde 40 hafta, 9 ay 10 gün
benm doktorum 32 ye kadar durdurursak bebişi sonrasından korkma ama Allahın izniyle durursa da 40a kadar bekletirim diyo, 38 de aldırıcam ben, normal doğum başlasın istemiyorum, doktor normal deneyelim diyor. ama yapamam
günaydın kızlar, gece ilk kez eşimle ayrı yattık, kaynım geldi askerden sabaha karşı, eşim onu almaya gidecek o gidince benm evde tek olmama korkarız diye annemlerde kaldım ben, uyuyamadık gece boyu telde konuştukçok özledim
biraz önce geldi canım inşallah aminnn hepimizin evladı için amin.cnmm geldimi çok sevindim yaa perşembe yollayınca bugüne kaldı inşallah sağlık,sıhhatle giymeyi nasip etsin allahımşansı bol olsun kuzunun.
cnm inşallah zamanında gelecek
sen sezeryan olmamışmıydın normal doğum olabilirmi sez. olmuş biri anlamadım?:44::44:
kuzum ilk gittiğim drdan memnun kalmadım,nasıl korkutmuştu beni biliyosunuz...ikinci gittiğimi çok sevdim ama o hastane hem çok küçük hem de pek hijyenik değil,o yüzden orda doğum yapamamahh ben seni daha çok seviyorummm
sen neden farklı doktora gidiyosunn?
son demlerine geldin dr mı değişcek şimdi :26:
bol,doğru hissetmişim demekkibizde güzel bir haftasonu geçirdik sayılır eşimle barıştık meğer beğendiğim Kabanı alçakmış bana ondan bişe almadım dedi ben surat asıncada sinirlenmiş işte illa ben sinirlenene kadar bekliyor iştededim aceleci bir insanım napim yani ii ozman bundan sonra sabahtan çiçek yollarım başkada bişe yapmam diyor hayırrr dedim olmaz
neyse dün gittik aldık tabiki kaçırırmıyım fırsatı bide önce diyoki hakkını kaybettin artık olmaz surat astın diyor hıhı sen öyle san dedim doğru mağazaya girdim
valla cmtside arkadaşlar geldi yemeğe millet kendi kendini nası davet ettiriyo yaa kendinin hiç çağırdığı yok kv ye oturuyo diye habire jkendi geliyo bide önce akşam gelcez oturmaya dedi sonrada diyoki ee ne yapalım akşam içermiyiz yemekmi olurdondum bende nası derseniz artık dedim ayy bide regl oldum cmtsi belim koptu ağrıdan resmen bekledim bende kendileri geldi beraber yaptık valla zaten ii değildim napim.
dileğim eşin harika sürpriz yapmış cnm yaa kesinlikle bi daha kızmıcaksın eşine yazık valla ben sana kızarım ona laf diyemezsin
vilişş kız maşallah ben senin gibiyken ohooo çoktan bırakmıştım ama benim göbiş çok büyüktü ve nefes alamıyodum normal doğumu kolaylaştıryomuş aslında yapman bi yandan çok iiezgide bence işte
ayşamm öykü ismini ben çok severim yazmışsın cnm.
nekim yaa bende sendenim ztn eşimle nezamn küsüp barışsak barışacağım zamn regl olmuş oluyomgitti bide bugün yine çarşamba gelcek gerçi ozmana ancak biter zaten kaç gün oldu yaa
kuzum yaa, kuzenimin eşiyle konuştum şimdi...nur hanım gel git akıllıdır,iyi yönü de kötü yönü de çatabilir,rahat edemeyebilirsin dedi...kendi çalıştığı dru tavsiye etti...adam 10 yıl doğum hastanesinin başhekimliğini yapmış...çok tecrübeliymiş,istanbuldan bile hastaları varmış...kendi çalıştığım dr olduğu için değil senin iyiliğin için tavsiye ediyorum dedi...hem benim drumu seçersen benden dolayı daha çok ilgilenir dedi...bu saatten sonra gittiğin dr başından beri gitmediğin için fazla ilgilenmeyebilir de dedi...akşam eşimi ikna edip ona gitmeyi düşünüyorum...medicalde yönetici ahmet bey var onun yeğeni de ana klinikte doğdu, amcası medicalde olduğu halde canım
ben medicalde olduğum spinalden çoook memnunum, samsunda yaşıyor olsam yine orda yaptırırımöyle babacan bi amcaydı ki bana spinali yapan, ben narkoz istedim çok yorgunum uyumak istiyorum dedim, hayır bu anı yaşamalısın, bebeğinin sesini duyacaksın bak birazdan, çok yorgunsun narkozdan uyanman zor olur dedi ikna etti beni, yan yatışımda yardımcı oldu, sonra sezeryan boyunca saçımı okşadı sakinleştirdi beni. Allah razı olsun o korkunun içinde bana o ilgiyi gösterdi, onun sayesinde sadece 1 kez oğlumun sesini duydum. uyusaydım hiç duyamayacaktım
sevinirim canım... zaten epey giysi alındı...sadece kalanını tamamlicam...benim listemi atıyımmı üzerine eklenmeler yaparsın belki unuttuğun olur ama belkide fazla gördüğün almak istemediğin bilemedim...
Arkadaşım doğum yapacaktı verdim işine yaramış
geliyorummmmdavşanımmaile gel kemer bakalım
sen de güle güle giy canım aldıklarını :))klimanın ısıtıcısını açtım artık
dilek ankara çok soguk bugün zaten karlı gösteriyor. :18:umarım kar yağarsa hava birz yumuşar bıktık artık şu kıştan
nektar aldıklarını güle güle giy ctesi ben de alışveriş yaptım hiç hesapta yokken bir montum bir de gömleğim oldu hatta gömlekte Gömlek için iki tane üst alınca tanesi 30 a geliyordu hiç tanımadığım bi kızı ayarttım bak hadi sen de seç birlikte alalım çok güzel bunlar dedim kız da razı oldu
Aslında eşime kot almak için gitmiştik ama bulamadık istediğimizden. Ctesi akşam da amcamlardaydık
dün de çıktık evleri gezdik ev fiyatlarına bakmaya başladık ev fiyatları almış başını gidiyor
deliiseda rüyamda adanadayım sizin bankada işe başlamışım
derken....
güle güle giysin canım minnoşun :)))Eki Görüntüle 635559 sedaaa çok tşk ederim canıım, telefonumun şarjı yok, arayamıyorum, çoook beğendik çok şaşırdım canım kargocu gelince, cuma cumartesi ve bugün kızıma hediyeler geldi, hamileler grubundaki arkadaşlarla senden çok şanslı geliyor sanırım. kesene bereket canım babamız da çok beğendi. hemen msn den attım ona da fotoyu.
aynen canım aynen, tüm ekşınlariptal oldu
salıya randevulatık bakalım artık
siz de maaşallah tee nezamandır bu son diyosunuz
bi zararı yoksa devam tabii :)))))
uvvvv paris olmasa da kıbrısa gideriz mi diyosun ayşamm
bence sor :26: riskli gebeliklerde yasak oluyo, kanaması olanlarda felan.
bence adam sizin ilk haftalar dikkat edip sonra devam ettiğinizi düşündüğünden bişi demiyo :26:
boşa bekliyosunuz bencee
canım yaa kk da bi topiktendi ama hangisi hiççç bilmiyorum şuan :26:
geçmişi de siliyorum ben, gözüme çarparsa söylerim :26:
Günaydın herkeseee
telefonumu unutmuşum ben bugün evde yaa :105:
sabah geç kalıcam diye koşuştururken evin içinde
uyanamadım zaten hiççç,
dün arkimle dışarı çıktık, alışveriş yaptık, kumpir yedik..
yine 2 kazak bi tayt aldım..
ordan annemlree geçtik, eşim de oraya geldi yemek yedik eve çıktık 11 olmuştu saat..
1 kadın 1 erkeği izlim, frenç yapim derken 2 ye geliyodu yattığımda
Eşim de küstü bana zaten, ektim onu pazar arkimle çıktım diye, masustan trip yapıyo.
Temizlik işleri de kaldı tabii, kocam süpürge açmış sağ olsun, bu akşam ben de vileda yapar banyoyu ciflerim o ka
Herkesler iyi mi?
cnm inşallah zamanında gelecek
sen sezeryan olmamışmıydın normal doğum olabilirmi sez. olmuş biri anlamadım?:44::44:
bilgisayardaki geçmişi diyosun senbende sandım ki kk'daki geçmişi siliyosun
seviyorum seni napim
kızlar randevu için aradım...dr,cmt günleri sadece takip ettiği hastaları kabul ediyomuş...ben ilk kez gideceğim için o güne randevu vermedilerkuzenimin eşi var o hastanede,akşam onu arayıp dicem bakalım o alabilecek mi
kuzum ilk gittiğim drdan memnun kalmadım,nasıl korkutmuştu beni biliyosunuz...ikinci gittiğimi çok sevdim ama o hastane hem çok küçük hem de pek hijyenik değil,o yüzden orda doğum yapamamyeni bi dra bu nedenle gidicem,eğer randevu alabilirsem bu gittiğim drda doğum yapmayı düşünüyorum...
bol,doğru hissetmişim demekkieşim hediye almadı diyince kızmıştım ama seninki alacakmış meğer
kuzum aslında yavaş yavaş ben de zorlanmaya başladım gibi...yol yürüyemiyorum pek,ama izne çıkarsam da hiç yürümemiş olucam...daha kötü olucak...o yüzden biraz daha çalışıcam...evde falan iş yaparken zorlanmıyorum,okulda da hiç zorlanmıyorum,çoğu zaman oturduğum yerden anlatıyorum,zaten 12 öğrencim var...
kuzum yaa, kuzenimin eşiyle konuştum şimdi...nur hanım gel git akıllıdır,iyi yönü de kötü yönü de çatabilir,rahat edemeyebilirsin dedi...kendi çalıştığı dru tavsiye etti...adam 10 yıl doğum hastanesinin başhekimliğini yapmış...çok tecrübeliymiş,istanbuldan bile hastaları varmış...kendi çalıştığım dr olduğu için değil senin iyiliğin için tavsiye ediyorum dedi...hem benim drumu seçersen benden dolayı daha çok ilgilenir dedi...bu saatten sonra gittiğin dr başından beri gitmediğin için fazla ilgilenmeyebilir de dedi...akşam eşimi ikna edip ona gitmeyi düşünüyorum...
sevinirim canım... zaten epey giysi alındı...sadece kalanını tamamlicam...
bu nasıl rüyaseda rüyamda adanadayım sizin bankada işe başlamışım
derken....
oyyy güle güle giysin minişinEki Görüntüle 635559 sedaaa çok tşk ederim canıım, telefonumun şarjı yok, arayamıyorum, çoook beğendik çok şaşırdım canım kargocu gelince, cuma cumartesi ve bugün kızıma hediyeler geldi, hamileler grubundaki arkadaşlarla senden çok şanslı geliyor sanırım. kesene bereket canım babamız da çok beğendi. hemen msn den attım ona da fotoyu.
kuzum,ben okula öğlen gidiyorum yaavilin okullar açıldı sen işe başlamadınmı izinmi aldın ?
buarada doğum iznine kaçıncı hafta ayrılcaksın
zaten bi kaç hafta sonra öğrencilerimi bırakıcam,şimdiden gitmemezlik yapmıyım,geri kalmasınlar diye düşündümniye cmtesi? cuma olmazmı?
canım,beni korkutan dr ordaydı yaa...o günden sonra çok soğuduk ordan,gitmek istemiyorum orayamedicalden niye vazgeçtin canım, ordaki doktor muydu seni korkutan, mehmet çetintaş prof. ya benm özeldeki doktorum onu öneriyor, olaki orda yapmam gerekirse ona yönlendirecek. kendisi de 5 ay önce doğum yaptı, ona yaptırmış doğumunu. ben de mehmet ahmet canbaz dan çok memnundum. orda doğum gerçekten çok rahat oluyor.
hayırlısı atabii, sen hangisinde kendini daha rahat hissedeksin önemli olan bu.
benim de rüyamda zuzular bize gliyo kocasıyla, ağırlıyorum yemekelr yapmışım bi ton
yiyo kocası, benim kocam masaya gelmiyo içerde touruyo (ben mutfakta kurmuşum masa)
sonra elfiler geliyo, kocası ve görümcesi ile, elfinin kocası bi suratsızz, az bişi yemeklerin tadına bakıyo suratını asmış, kalkalım da kalkalım. Gidiyolar hemen..
Kocamı sevmemiş flngarip bi rüyaydı, zuzular kaldı ama :)))
güle güle giysin canım minnoşun :)))
sedamın da kesesine bereket :)))
sen bu saate kadar kahvaltı yapmadın mııııGünaydınnn Herkesee
Kahvaltı yapıp, evi toparlayıp geliyorum ben
rüyan hayrolsuuun :)
tşk ler canımm
sen bu saate kadar kahvaltı yapmadın mıııı
viln sorma hem pahalı hem de bi görsen krediye de tamam demiyorlar en fazla % 50 si için razı oluyorlar ödeyecekleri vergi biz krediyi çok çekince bir üst vergi dilimine giriyormuş misal 5-6 binken 15 bin filan ödüyorlarmış
birisi % 75 krediye razı oldu onda da aylık ödemeler 3 bin oluyor kadın diyor ki ödersiniz zor değil. Tabi zor değil dedim hem beni 10 yıl bağlayacak hem de bana zor değil diye burun kıvırıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/432115-hashasli-corek.htmlevet netten buldum
nasıl bi şey ki o pişirdiğin,tarif ver bakimgerçi çok ihtiyacım var yaa hamur işine 10 gündür falan dikkat etmeyi bırakmıştım hemen 1 kilo almışım :18:
normalde 36. haftadan itibaren doğum olması normal diye okudum canım :18:
ama şimdi şöle hesap yaparsak 4x9=36 hafta edio + bi de 10 gün nası 40 hafta ediocanım gebelik normalde 40 hafta, 9 ay 10 gün
benm doktorum 32 ye kadar durdurursak bebişi sonrasından korkma ama Allahın izniyle durursa da 40a kadar bekletirim diyo, 38 de aldırıcam ben, normal doğum başlasın istemiyorum, doktor normal deneyelim diyor. ama yapamam
günaydın kızlar, gece ilk kez eşimle ayrı yattık, kaynım geldi askerden sabaha karşı, eşim onu almaya gidecek o gidince benm evde tek olmama korkarız diye annemlerde kaldım ben, uyuyamadık gece boyu telde konuştukçok özledim
uvvvv paris olmasa da kıbrısa gideriz mi diyosun ayşamm
bence sor :26: riskli gebeliklerde yasak oluyo, kanaması olanlarda felan.
bence adam sizin ilk haftalar dikkat edip sonra devam ettiğinizi düşündüğünden bişi demiyo :26:
boşa bekliyosunuz bencee
Günaydın herkeseee
telefonumu unutmuşum ben bugün evde yaa :105:
sabah geç kalıcam diye koşuştururken evin içinde
uyanamadım zaten hiççç,
dün arkimle dışarı çıktık, alışveriş yaptık, kumpir yedik..
yine 2 kazak bi tayt aldım..
ordan annemlree geçtik, eşim de oraya geldi yemek yedik eve çıktık 11 olmuştu saat..
1 kadın 1 erkeği izlim, frenç yapim derken 2 ye geliyodu yattığımda
Eşim de küstü bana zaten, ektim onu pazar arkimle çıktım diye, masustan trip yapıyo.
Temizlik işleri de kaldı tabii, kocam süpürge açmış sağ olsun, bu akşam ben de vileda yapar banyoyu ciflerim o ka
Herkesler iyi mi?
aman yaaa bu eşinin sakarlıkları da yanibu hafta sonu bende aynı şeyi yaptım :13: ama yine yorgunum yine yorgunum
kumpir yaa benimde hep canım istio valla nası bişidir bu:44:
bende cmt iş çıkışı eşimle buluştum market alışverişi yapıp eve geldik sonra o yine gitti gece 1de geldi bende evle uğraştım kendimle ilgilendim oturdum kitap okudum
pazar günü 8de kalktıp kahvaltı yaptık 10da gitti eşim tüm gün evden çıkmadım saçlarımı yaptım french yaptım
bugün için yemekler hazırladım börek yaptım evi temizledim yine kitap okudum
PuCCa 2 beni pek sarmadı aynı şeyi okuomuşum gibi geldi 3'e mi geçsem dio düşünoum
neyse 9da eşim geldi film izledik şarap içioduk eşim döktü tüm kanepe halı peteğe kadar sıçradı saat 11de halı koltuk sildik
tabii sevgililer günü kutlamasıdoğum günü kutlaması cmt , pazar kutlaması
yıkanmaktan beyazladım resmen
ve hasta olmaktan korkuoum çünkü ankara buz gibi yine
aşırı bi ayaz var insanın yüzünü kesio rüzgar
ben beceremedim onu yaaa, denedim sanki, tam da hatırlayamadım ama ben fırına atıom, uzun sürüo tabi bi saat sürüoben de istiyorum yaa full evde yatacağım bi hafta sonu
hepimizin canını kumpir çektirdim iyi mi
garnitür alıp ev kumpiri yapılabilir ama
ben zaten çok bişe koydurmuyorum kumpirime; yeşil zeytin, siyah zeytin, mısır, amerikan salatası, mor lahana.. bu kadar..
mikrodalgada çok kolay oluyo kumpir, koca patatesi at 20 dk sonra tam kumpirlik kıvama geliyo :))
Eki Görüntüle 635559 sedaaa çok tşk ederim canıım, telefonumun şarjı yok, arayamıyorum, çoook beğendik çok şaşırdım canım kargocu gelince, cuma cumartesi ve bugün kızıma hediyeler geldi, hamileler grubundaki arkadaşlarla senden çok şanslı geliyor sanırım. kesene bereket canım babamız da çok beğendi. hemen msn den attım ona da fotoyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?