evet 1-2-3 yıl olsa hani yapılır da 10 yıl olunca insan düşünüp duruyor işte. bi de bizde eşimin askerliği duruyor hala.10 yıl boyunca ayda 3000 tl ödenir mi hiçeşimle ikimizin kredisi toplam 2800 tl'ydi...1 yıl ödeyip kapattık...çünkü kazandığın paradan bişey anlamıyosun...insanın sinirini bozuyo...
çeneye bak yaaa ne çok yazmışsınız sabah sabaaaah
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/432115-hashasli-corek.html
ama şimdi şöle hesap yaparsak 4x9=36 hafta edio + bi de 10 gün nası 40 hafta edioyanlış hesap mı yapıom:26:
cnm bence de normale zorlamasın sen istemedikçe yaptırmaz zaten
işte idare edioz bi şekilde
ya cnm evet ama bende de kistten dolayı yasak koymuş olabilir ay doktor erkek olunca da bişi diemiom.belki yarın yasağı kaldırdım der
ben beceremedim onu yaaa, denedim sanki, tam da hatırlayamadım ama ben fırına atıom, uzun sürüo tabi bi saat sürüo
evde de süper oluo kumpirbi ara yapmalıyım kocaman pattisler alıp
güle güle kullansın prensesin çok güzelmişş
canım işte bu yüzden hamilelik aslında 9 ay değil 10 ay diyorlar ya, reglden itibaren sayıldığı için süre uzuyor. ben mesela hafta olarak 5 aya yaklaştım, 4 buçuk diyelim. ama ay olarak bakıyoruz gebeliğin 4. ayı yeni bitmiş.
evett kumpir evde de güzel oluyo hatta küçük patates bile olsa püre yapıp borcama döşeyip üstüne malzemelerini koyup az bi fırınlayınca da güzel oluyo, mini muffin kalıplarında da güzell ama en güazeli orjinaliii :)
tşk ederiz canımm seninkinin de cinsiyeti bi belli olsaa
''Gebelik ortalama 9 ay 10 gün veya 40 hafta devam eden bir süreçtir ve bu sürenin başlangıcını görülen son adet kanamasının ilk günü belirler. Anne adayları aylara göre gelişimi takip ederken bir ayın 30 gün sürmesi gerçeğini dikkate almalı ve gebelik haftalarının hangi aylarına (veya tam tersi) denk geldiğini hesaplarlarken bu gerçeği dikkate almalıdırlar. Örnek olarak 12 hafta sanki üç aya denk geliyormuş gibi görünse de 12 hafta 84 gün olduğundan üç ay aslında 13 haftadır! ''
annem bebeğe ben bakayım diyordu, eşim ikisi dönüşümlü bakarlar diyordu vee biraz önce msn den eşimi ikna ettimm benm annem bakacak nasipse. annemlerin evi işime yürüyerek 7-8 dk, kayınvalidelerin evi otobüsle 20-25 dk falan. bebeğin bana ihtiyacı olsa mesela emzirmem gerekse yarım saatte gider gelirim annemlere, iş çıkışı hemen alabilirim çocuğu. gibi... çoook sevindimmm
bu hafta sonu bende aynı şeyi yaptım :13: ama yine yorgunum yine yorgunum
kumpir yaa benimde hep canım istio valla nası bişidir bu:44:
bende cmt iş çıkışı eşimle buluştum market alışverişi yapıp eve geldik sonra o yine gitti gece 1de geldi bende evle uğraştım kendimle ilgilendim oturdum kitap okudum
pazar günü 8de kalktıp kahvaltı yaptık 10da gitti eşim tüm gün evden çıkmadım saçlarımı yaptım french yaptım
bugün için yemekler hazırladım börek yaptım evi temizledim yine kitap okudum
PuCCa 2 beni pek sarmadı aynı şeyi okuomuşum gibi geldi 3'e mi geçsem dio düşünoum
neyse 9da eşim geldi film izledik şarap içioduk eşim döktü tüm kanepe halı peteğe kadar sıçradı saat 11de halı koltuk sildik
tabii sevgililer günü kutlamasıdoğum günü kutlaması cmt , pazar kutlaması
yıkanmaktan beyazladım resmen
ve hasta olmaktan korkuoum çünkü ankara buz gibi yine
aşırı bi ayaz var insanın yüzünü kesio rüzgar
hayra çıksın rüyalarımız ne tuhaf şeyler görmüşüz:26:benim de rüyamda zuzular bize gliyo kocasıyla, ağırlıyorum yemekelr yapmışım bi ton
yiyo kocası, benim kocam masaya gelmiyo içerde touruyo (ben mutfakta kurmuşum masa)
sonra elfiler geliyo, kocası ve görümcesi ile, elfinin kocası bi suratsızz, az bişi yemeklerin tadına bakıyo suratını asmış, kalkalım da kalkalım. Gidiyolar hemen..
Kocamı sevmemiş flngarip bi rüyaydı, zuzular kaldı ama :)))
annem bebeğe ben bakayım diyordu, eşim ikisi dönüşümlü bakarlar diyordu vee biraz önce msn den eşimi ikna ettimm benm annem bakacak nasipse. annemlerin evi işime yürüyerek 7-8 dk, kayınvalidelerin evi otobüsle 20-25 dk falan. bebeğin bana ihtiyacı olsa mesela emzirmem gerekse yarım saatte gider gelirim annemlere, iş çıkışı hemen alabilirim çocuğu. gibi... çoook sevindimmm
çok sevindim ben de cnm tabi ki en mantıklısı annenin bakmasıydı zaten dediğin gibi çok da yakınmış işyerine, gider gelirsin rahat rahat.ama sen sanki en başlarda annenin biraz rahatsız olduğunu o yüzden bakamıcağını mı sölemiştin sürekli olarak, yanlış mı hatırlıom:26:
ovv boş durmamşısınız bee haftasonu yoğun geçmişş
daha ben alıcam puccayı gezmekten tirin tirin oğlumda gezenti oldu
halı ve kanepe miiiçıktımı lekesiii eşine kızmışsındır :26:
pahalı ama napalım zaman geçtikçe daha da artıyor biz yine yetişemediğimizle kalıyoruz. Şimdi krediler uygunken girdik girdik:26:hayra çıksın rüyalarımız ne tuhaf şeyler görmüşüz:26:
sirken çok pahalı yaww
ana klinikte nur hanımdan alıcaktım canım...onu çok methediyolar,bi arkim de onda doğum yaptı,o da çok övdü...bi de ana kliniğin narkozcusu çok iyiymiş,epidüral düşünüyorum yaa,o da önemli benim için...
aslında haftasonu evde daha dolu dolu geçiyo di mibiz de evdeydik hep,kocişim de gitmedi bi yere...dip dibeydik hep bebek olunca bugünlerimizi ararız dedik
35. haftada son mubi haftamız kaldı yani :18: zavallı kocişiiiiiiiim
erken doğum getirmiyorum canım aklıma...37-38. haftalarda doğuma erken doğum demiyolar ki...sadece benim içime öyle doğuyo nedense :26:
isme karar verdik gibi...ezgi diyoruz ama yine değişir mi bilmembenim yine tam içime sinmedi
sirken dikkat et üşütme bari...
pahalı ama napalım zaman geçtikçe daha da artıyor biz yine yetişemediğimizle kalıyoruz. Şimdi krediler uygunken girdik girdik:26:
dilsad demek annen bakacak bebeğine süper bir haber bu aklın daha rahat olur annenin işi olduğunda arada da k validene bırakırsınız bebiş arada büyür gider
amanın çok feci sözümü geri aldımtşk ler canım, sizin de ev gönlünüze ve kesenize göre hemen bulunur inşallah
eşim tamam demişken alıştırmam oraya bırakmaya, güvenmiyoruz ki, kv nin yeğeni kendi bebeğine öle kötü bakıyor ki, uyaran yok demekki onlara göre normal, mesela bebeğin emziği düşüyor, bebeğe verecek olan önce kendi ağzına alıp aklınca temizliyor yani emziği, sonra bebeğin ağzına tıkıveriyorlar :120: bu en basiti yani. banyolarında klozet var ama lavabo yok el yıkamaya :120: ne biliyim çocuğa direk ellemeyceklerini gibi....
davşanımmaile gel kemer bakalım
skype a geçilecekmiş aynı messenger üyeliğiyle geçen hurriyette aşama aşama anlatıyordu
ben de hala yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?