Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

10 yıl boyunca ayda 3000 tl ödenir mi hiç eşimle ikimizin kredisi toplam 2800 tl'ydi...1 yıl ödeyip kapattık...çünkü kazandığın paradan bişey anlamıyosun...insanın sinirini bozuyo...
evet 1-2-3 yıl olsa hani yapılır da 10 yıl olunca insan düşünüp duruyor işte. bi de bizde eşimin askerliği duruyor hala.

canım işte bu yüzden hamilelik aslında 9 ay değil 10 ay diyorlar ya, reglden itibaren sayıldığı için süre uzuyor. ben mesela hafta olarak 5 aya yaklaştım, 4 buçuk diyelim. ama ay olarak bakıyoruz gebeliğin 4. ayı yeni bitmiş.
evett kumpir evde de güzel oluyo hatta küçük patates bile olsa püre yapıp borcama döşeyip üstüne malzemelerini koyup az bi fırınlayınca da güzel oluyo, mini muffin kalıplarında da güzell ama en güazeli orjinaliii :)
tşk ederiz canımm seninkinin de cinsiyeti bi belli olsaa

''Gebelik ortalama 9 ay 10 gün veya 40 hafta devam eden bir süreçtir ve bu sürenin başlangıcını görülen son adet kanamasının ilk günü belirler. Anne adayları aylara göre gelişimi takip ederken bir ayın 30 gün sürmesi gerçeğini dikkate almalı ve gebelik haftalarının hangi aylarına (veya tam tersi) denk geldiğini hesaplarlarken bu gerçeği dikkate almalıdırlar. Örnek olarak 12 hafta sanki üç aya denk geliyormuş gibi görünse de 12 hafta 84 gün olduğundan üç ay aslında 13 haftadır! ''

annem bebeğe ben bakayım diyordu, eşim ikisi dönüşümlü bakarlar diyordu vee biraz önce msn den eşimi ikna ettimm benm annem bakacak nasipse. annemlerin evi işime yürüyerek 7-8 dk, kayınvalidelerin evi otobüsle 20-25 dk falan. bebeğin bana ihtiyacı olsa mesela emzirmem gerekse yarım saatte gider gelirim annemlere, iş çıkışı hemen alabilirim çocuğu. gibi... çoook sevindimmm

saol cnmoldukça aydınlatıcı oldu bu, yani o zaman soruolar ya kaç aylık die ya dicem k şu kadar haftalığım ya da hafta kullanmaktan vazgeçip şu kadar aylığım dicem ikisi farklı şeyler oluo

eşim erkek die delirio, kp ismini söyleye söyleye sevio zaten karnımı oğlum die konuşuo hep, kız derse doktor üzülür müsün dedim, ne üzülcem saçmalama diokız isimlerini sölüom dün Eylül dedim ne yni haziranda doğsa haziran mı olcak dioaysel olsun dio senin adına uysun dio, üf saçmalama dedim, ayça dedim sonra hı o olabilir bak dedi.böle takılıoz işte

çok sevindim ben de cnm tabi ki en mantıklısı annenin bakmasıydı zaten dediğin gibi çok da yakınmış işyerine, gider gelirsin rahat rahat.ama sen sanki en başlarda annenin biraz rahatsız olduğunu o yüzden bakamıcağını mı sölemiştin sürekli olarak, yanlış mı hatırlıom:26:

ovv boş durmamşısınız bee haftasonu yoğun geçmişş

daha ben alıcam puccayı gezmekten tirin tirin oğlumda gezenti oldu

halı ve kanepe miii çıktımı lekesiii eşine kızmışsındır :26:

hayra çıksın rüyalarımız ne tuhaf şeyler görmüşüz:26:

bu güzel bi haber cnım valla ben sevindim
daha iyi olacak

sirken çok pahalı yaww

vilin bencede izne ayrılma daha gidip gelebilirsin yorucu diil nası olsa senin için hareket de önemli

alishiam evt yaa eşim gerçekten sakar valla

canım annem zorlanacak rahatsızlığından dolayı ama kv ye annemde ben de güvenemiyoruz, annemin bakamayacağı gün ablama bırakırız, annemle arasında 5-6 apartman var.
annem vicdan olarak rahat edemiyordu zaten, temiz bakmazlar diyordu, içine sinmedi demekki ben bakayım dedi.

yok kızmadım bu sefer geçen bende kanepde unuttum ya ütüyü azcık izi çıktı o bana canın sağolsun bişi olmaz üzülme dedin
ben de kızmadım sileriz tatlım bişi olmaz dedim
zaten kendisi sildi sabah baktım bişi yoktu sadece halının krem rengi yerine yoğun gelmişti orası biraz icine işlemiş gibi
amann önemli diil dioum artık ne zaman ona kızsam arkasına ben bişiye zarar verioum Allah beni dürtüo sanırım

zaten sıcak oldu deyip duruodu bende üstünü çıkar dedim o arada döktü
senin yüzünden gaza geldim dio

hayra çıksın rüyalarımız ne tuhaf şeyler görmüşüz:26:

sirken çok pahalı yaww
pahalı ama napalım zaman geçtikçe daha da artıyor biz yine yetişemediğimizle kalıyoruz. Şimdi krediler uygunken girdik girdik:26:

dilsad demek annen bakacak bebeğine süper bir haber bu aklın daha rahat olur annenin işi olduğunda arada da k validene bırakırsınız bebiş arada büyür gider

Ezgi güzel beğendim değişirse fikrin bunları buldum ....

Pırıl..Gaye...Nida...Derin...Selen..miray...melis...beyza :44::44:

tşk ler canım, sizin de ev gönlünüze ve kesenize göre hemen bulunur inşallah

eşim tamam demişken alıştırmam oraya bırakmaya, güvenmiyoruz ki, kv nin yeğeni kendi bebeğine öle kötü bakıyor ki, uyaran yok demekki onlara göre normal, mesela bebeğin emziği düşüyor, bebeğe verecek olan önce kendi ağzına alıp aklınca temizliyor yani emziği, sonra bebeğin ağzına tıkıveriyorlar :120: bu en basiti yani. banyolarında klozet var ama lavabo yok el yıkamaya :120: ne biliyim çocuğa direk ellemeyceklerini gibi....

ayy cnm çok sevindim yaa tabi aklında kalmıcak hiç değilse.

dilekk
neyse ii hadi kızmamışsın.

pırıl diyince aklıma geldi annemin kuzeninin kızının ismi Işıl (tam zinicirleme isim tamlaması oldu )

nektar sen taytı kışlık mı aldın nerden aldın? Ben bi almışım pentiden ya da nüden di sporda giyerim diye; incecik resmen tenim belli oluyor evde giyiyorum artık

amanın çok feci sözümü geri aldım
annen baksın mutlaka

üstümü değiştirene kadar kaynatmışsınız
kokiş,kocan araba mı alacakmış çok sevindim canım,bugüne kadar kutlamadığınız bütün özel günlerin hediyesini toptan alıcak desene bak yine söylüyorum,çocuğa evde bakılmasın,siz üçünüz baş başa kalın,herşey çok daha güzel olucak
dilşad,kocişini ikna etmişsin canım çok sevindim,doğrusu da buydu zaten kv,çocuk bakıyorum diye yüz bulup eşini yontacaktı,engelemiş oldun...hem de kuzuna nasıl bakıldığını düşünmiceksin,için rahat edicek
kızlar dua edin de bende akşam kocişimi ikna ediyim...drun erkek olduğunu duyunca istemicektir büyük ihtimal
dilek,temizlemesi zor olmuştur mutlaka ama eşin çok tatlı yaa...adama üstünü çıkar demişsin, yüzünden ortalığı birbirine katmış ayrıca bu hafta ne ekşınlı bi hafta olmuş öyle maşallah,adamı iliğine kadar sömürmüşsün,enerji falan bırakmamışsın eşim olsa,hatun iliğimi kuruttun,senin yüzünden zayıfladım,süzüldüm der

davşanım maile gel kemer bakalım

ayy ben kemer konusunda nasıl seçilir bilmiyorum lastikli değilde şöyle normal deri kot kemerlerini nasıl seçmem lazım :44: yan kemiklerim ağrıyo sert olmasa nerden alıyosun genelde kemerleri ....

bide vizon akkap aldım trenyoldan topuklu ona uygun bi kemer nerden bulurum dilek?

kolay gelsin zuzuma inş.biter bu hafta,hiç giremio kızcağız ne zamandır

çok heyecanlıyım yaaa yarın hiç gelmicek gibi sanki, 6-7 gibi gel dedi tlf.daki kadın ama o saatte almıcak ki yine 8e kadar bekleriz rahat, o saatte laboratuvarda kimse kalmaz ki ikili test için kan vericem ya, erken gidelim dioz yarın, bakalım kaç saat beklicez
biran önce görebilseydim bebişimi

bugünün işlerini cumadan hallettim 3 gibi falan çıkıcam evden, siz işi bitirirken ben daha yeni gidio olcam gibi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…