maviye baksana ben yıllar önce aldım hala taş gibi kullanıyorumayy ben kemer konusunda nasıl seçilir bilmiyorum lastikli değilde şöyle normal deri kot kemerlerini nasıl seçmem lazım :44: yan kemiklerim ağrıyo sert olmasa nerden alıyosun genelde kemerleri ....
bide vizon akkap aldım trenyoldan topuklu ona uygun bi kemer nerden bulurum dilek?
e benim ayrı skype var o nolcak birleşcekmi aynı mail den açmıştım:44:
koketim bak oda bişiler düşünüomuş
valla bu sevgililer günü hepimiz anladık ki aslında çokta odun diiller düşünceleri yapmak istedikleri şeyler var
ama sadece uygulama hataları yapıolar
onları da görmemezlikten gelmeliyiz
koket mutlu olmanıza sevindimhiç bozulmasın umarım
çağanda tabiki anlıodur hissediodur yani
umarım işleri daha da iyi olur ve alırsınız arabanı
ben kendiminkiden diil ama annemin msn'ine yaptım zor bişi diil hemen yapılıo zaten.kendim msn kullanmadığım için uğraşmadım hiç, 8 nisan'a kadar yapmazsak noluomuş:44:
Kızlar bugün kuaföre gidicem Kaş bıyık işin .bide saçımı kestirmek istemiyorum baya uzadı ama uçları kırık .uçlarından mı aldırsam yoksa kestirsemmiki bana kahkül nasıl gider hangi saç modeli yakışır
Kızlar bugün kuaföre gidicem Kaş bıyık işin .bide saçımı kestirmek istemiyorum baya uzadı ama uçları kırık .uçlarından mı aldırsam yoksa kestirsemmiki bana kahkül nasıl gider hangi saç modeli yakışır
ay inşallah yaa, yazık yaniiya cnm evet ama bende de kistten dolayı yasak koymuş olabilir ay doktor erkek olunca da bişi diemiom.belki yarın yasağı kaldırdım der
güle güle kullan cnm cicilerini, telefonsuzluk çok zor yaaahemen geçsin bu gün sana
aaaa süper olmuş buannem bebeğe ben bakayım diyordu, eşim ikisi dönüşümlü bakarlar diyordu vee biraz önce msn den eşimi ikna ettimm benm annem bakacak nasipse. annemlerin evi işime yürüyerek 7-8 dk, kayınvalidelerin evi otobüsle 20-25 dk falan. bebeğin bana ihtiyacı olsa mesela emzirmem gerekse yarım saatte gider gelirim annemlere, iş çıkışı hemen alabilirim çocuğu. gibi... çoook sevindimmm
zaten sıcak oldu deyip duruodu bende üstünü çıkar dedimo arada döktü
senin yüzünden gaza geldim dio
ayyyeşim tamam demişken alıştırmam oraya bırakmaya, güvenmiyoruz ki, kv nin yeğeni kendi bebeğine öle kötü bakıyor ki, uyaran yok demekki onlara göre normal, mesela bebeğin emziği düşüyor, bebeğe verecek olan önce kendi ağzına alıp aklınca temizliyor yani emziği, sonra bebeğin ağzına tıkıveriyorlar :120: bu en basiti yani. banyolarında klozet var ama lavabo yok el yıkamaya :120: ne biliyim çocuğa direk ellemeyceklerini gibi....
sirken, benim taytım kalın.pırıl diyince aklıma geldi annemin kuzeninin kızının ismi Işıl (tam zinicirleme isim tamlaması oldu)
nektar sen taytı kışlık mı aldın nerden aldın? Ben bi almışım pentiden ya da nüden di sporda giyerim diye; incecik resmen tenim belli oluyorevde giyiyorum artık
ben de çok heyecanlıyımmmçok heyecanlıyım yaaa yarın hiç gelmicek gibi sanki, 6-7 gibi gel dedi tlf.daki kadın ama o saatte almıcak ki yine 8e kadar bekleriz rahat, o saatte laboratuvarda kimse kalmaz ki ikili test için kan vericem ya, erken gidelim dioz yarın, bakalım kaç saat beklicez
biran önce görebilseydim bebişimi
Bende bunu merak ediyodum. Bi araştirim kk daysa buluruz.nek,sen isim anlamına hangi siteden bakıyosun kuzum? ezgi'nin anlamına bakmak istiyorum...aslında baktım biraz ama senin baktığın yerde daha ayrıntılı yazıyodu orayı bulamadım :26:
Geldimi kaynın cnm. Ayrı yatmak çok zor evetgünaydın kızlar, gece ilk kez eşimle ayrı yattık, kaynım geldi askerden sabaha karşı, eşim onu almaya gidecek o gidince benm evde tek olmama korkarız diye annemlerde kaldım ben, uyuyamadık gece boyu telde konuştukçok özledim
Güle güle kullan aldıklarını canım ben ne zamandır kendime bişi almıyorum özel olarak.Günaydın herkeseee
telefonumu unutmuşum ben bugün evde yaa :105:
sabah geç kalıcam diye koşuştururken evin içinde
uyanamadım zaten hiççç,
dün arkimle dışarı çıktık, alışveriş yaptık, kumpir yedik..
yine 2 kazak bi tayt aldım..
ordan annemlree geçtik, eşim de oraya geldi yemek yedik eve çıktık 11 olmuştu saat..
1 kadın 1 erkeği izlim, frenç yapim derken 2 ye geliyodu yattığımda
Eşim de küstü bana zaten, ektim onu pazar arkimle çıktım diye, masustan trip yapıyo.
Temizlik işleri de kaldı tabii, kocam süpürge açmış sağ olsun, bu akşam ben de vileda yapar banyoyu ciflerim o ka
Herkesler iyi mi?
Güle güle kullan sende kabanını canım. Düşünmüş kocişin seni sende verdin mi kavvanozunu.günaydınn kızlarr..
bizde güzel bir haftasonu geçirdik sayılır eşimle barıştık meğer beğendiğim Kabanı alçakmış bana ondan bişe almadım dedi ben surat asıncada sinirlenmiş işte illa ben sinirlenene kadar bekliyor iştededim aceleci bir insanım napim yani ii ozman bundan sonra sabahtan çiçek yollarım başkada bişe yapmam diyor hayırrr dedim olmaz
neyse dün gittik aldık tabiki kaçırırmıyım fırsatı bide önce diyoki hakkını kaybettin artık olmaz surat astın diyor hıhı sen öyle san dedim doğru mağazaya girdim
valla cmtside arkadaşlar geldi yemeğe millet kendi kendini nası davet ettiriyo yaa kendinin hiç çağırdığı yok kv ye oturuyo diye habire jkendi geliyo bide önce akşam gelcez oturmaya dedi sonrada diyoki ee ne yapalım akşam içermiyiz yemekmi olurdondum bende nası derseniz artık dedim ayy bide regl oldum cmtsi belim koptu ağrıdan resmen bekledim bende kendileri geldi beraber yaptık valla zaten ii değildim napim.
Dilşad bencede sezeryan yap canım kızların dediği gibi. Riske atma hiç o acıyı çekip bide sezeryan olmak var.vajinal bakıyor ya canım dikiş alanı hiç belli olmuyor dedi, ama yok yani normal doğum birazda cesaret işi, hem karın gerilecek hızlı büyüyor bu sefer, zor olur kesinlikle sezeryan isticem 38. haftada hayırlısıyla o günler nasip olursa. 14 temmuz gibi alırız kucağımıza inşallah.
ablam doğum yapalı 4 yılı geçmiş olduğu halde sezeryan yapacam diyor.
Ay o an çok güzel yaa seni gülücükle karşılaması falannnevde oğlum beni güler yüzle yürüteçte koşar adım karşıladıanneme bu evde beni mutlulukla karşılayan birinin olması nekdar güzel dedim sarıldım öptüm bebeğimi
kocam geldi çağanla oynadı gözlerimi kaçırdım hiç yüzüne bakmadımtuttu elimden yatak odasında konuşalım bi dedi annem var die...neyse konuştuk dio ben öyle özel günlerden pek anlamıyorum ne istiyosan almıyormuyum ne lazımsa yapmıyormuyum hatta çalışma ihtiyacımız yok diyorum seninle sabah birlikte uyanmak istiyorum yeterince görüşemiyoruz felan diosun benim suçummu v.s anlattı işte ..
dedim küçük bişide olsa insan yapar dedi aslında ben sana araba bakyodum ama şu 2 ay işler iyi değil paranın hepsini ora vermek doğrumu bilemedim ama dedi gösterdi hundai bulmuş otomatik bide opel corsa ama ben bekleyelim dedimparasız kalırsa arabayı satmak isticek zor olacak bide kredi borcumuz var o azalsın alırız dedim işte nebilim ben düşünceli olayım varsın kendisi dağıtsın sağa sola yaa annemde zorlanırsınız 2 ay daha bekle nolcak nisanda işleri çoğalır alır yine dedi inş dedim
neyse barıştıkcumartesi eşimin cafeye gittik annem ben çağan baya haa güzeldi gezginci çağanı gezdirdim mutlu oldu çığlıklar attı deniz kenarında
pazar k.v gelmiş sabahtan kahvaltıya bizde 11 de kalktık annemle otuyodu kalktımızda tabii paris olmuştu eşim banyodaydı ben hoşgeldin dedim kaçtım kahvaltı ettik görümce geldi sahlep yaptımm görümcem gezgincidir hadi terra citye gidelim sen pantalon alcaktın bakarız sana dedi iyi dedim çağanı bıraktım anneme 2 saat gittik gezdik pantalon aldım bide sütyen az göğüslerim küçüldü..95 ti 85 olmuşlarrrsüt azaldı iyice :26:
yine çağana pançoya uğrayıp eşofman aldım tutamadım kendimi ...eve erken geldim kociş geldi çağanla saklambaç oynadık biz saklanıp ciii yaptıkça kahkahalar koptuuu eşim çok sevindi yürüteçle koşturyo sağa sola oda mutlu oldu bizi yanyana görünce annemde lafı çaktı siz yan yana olunca çocuk çok mutlu oluyor dedi
seda rüyamda adanadayım sizin bankada işe başlamışım
senin müdür benim müdür olmuş
kalabalık bi masada zayıf kısa boylu esmer bi adam
bana iş verio masanın başındayım bende
dioum ki hiçte sapık bi yani yok iyi birine benzio
derken....
adam ..... ile oynamaya başlıo
tühh rezil dioum öyle uyandım
Güle güle giydir kızını canım hayırlı olsunEki Görüntüle 635559 sedaaa çok tşk ederim canıım, telefonumun şarjı yok, arayamıyorum, çoook beğendik çok şaşırdım canım kargocu gelince, cuma cumartesi ve bugün kızıma hediyeler geldi, hamileler grubundaki arkadaşlarla senden çok şanslı geliyor sanırım. kesene bereket canım babamız da çok beğendi. hemen msn den attım ona da fotoyu.
Bende bunu merak ediyorum, hep karıştırıyorum. Mesela şimdi 20 haftadayım 5 ay oldu tam olarak yani geriye 4 ay 10 gün kalması gerekiyo. Ama hafta olarak 20 hafta daha var. Demekki arada kalan günler ekleniyormuş.canım işte bu yüzden hamilelik aslında 9 ay değil 10 ay diyorlar ya, reglden itibaren sayıldığı için süre uzuyor. ben mesela hafta olarak 5 aya yaklaştım, 4 buçuk diyelim. ama ay olarak bakıyoruz gebeliğin 4. ayı yeni bitmiş.
evett kumpir evde de güzel oluyo hatta küçük patates bile olsa püre yapıp borcama döşeyip üstüne malzemelerini koyup az bi fırınlayınca da güzel oluyo, mini muffin kalıplarında da güzell ama en güazeli orjinaliii :)
tşk ederiz canımm seninkinin de cinsiyeti bi belli olsaa
''Gebelik ortalama 9 ay 10 gün veya 40 hafta devam eden bir süreçtir ve bu sürenin başlangıcını görülen son adet kanamasının ilk günü belirler. Anne adayları aylara göre gelişimi takip ederken bir ayın 30 gün sürmesi gerçeğini dikkate almalı ve gebelik haftalarının hangi aylarına (veya tam tersi) denk geldiğini hesaplarlarken bu gerçeği dikkate almalıdırlar. Örnek olarak 12 hafta sanki üç aya denk geliyormuş gibi görünse de 12 hafta 84 gün olduğundan üç ay aslında 13 haftadır! ''
Bende annenin bakmasına çok sevindim canım. Ne kadar babaanne de olsa insan kendi annesi gibi rahat edemiyo.annem bebeğe ben bakayım diyordu, eşim ikisi dönüşümlü bakarlar diyordu vee biraz önce msn den eşimi ikna ettimm benm annem bakacak nasipse. annemlerin evi işime yürüyerek 7-8 dk, kayınvalidelerin evi otobüsle 20-25 dk falan. bebeğin bana ihtiyacı olsa mesela emzirmem gerekse yarım saatte gider gelirim annemlere, iş çıkışı hemen alabilirim çocuğu. gibi... çoook sevindimmm
zaten sıcak oldu deyip duruodu bende üstünü çıkar dedimo arada döktü
senin yüzünden gaza geldim dio
kolay gelsin zuzuma inş.biter bu hafta,hiç giremio kızcağız ne zamandır
çok heyecanlıyım yaaa yarın hiç gelmicek gibi sanki, 6-7 gibi gel dedi tlf.daki kadın ama o saatte almıcak ki yine 8e kadar bekleriz rahat, o saatte laboratuvarda kimse kalmaz ki ikili test için kan vericem ya, erken gidelim dioz yarın, bakalım kaç saat beklicez
biran önce görebilseydim bebişimi
bugünün işlerini cumadan hallettim 3 gibi falan çıkıcam evden, siz işi bitirirken ben daha yeni gidio olcam gibi olcak
Size söylemedim sanırım:26: Kardeşim hamile aramızda 1 ay var hemdeArka arkaya doğurucaz sizin gibi.
söylemedin tabiki
nası yaa onun zaten küçük bebişi yok muydu şaşırdım valla
hayırlısı olsun tabii sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
ya aslında müthiş bişi 1-2 yaş farkıTaşınma telaşına denk geldi demekki. 1 yaşında bebeği canım, küçük evet. Kendileri istemişler ilk bizde şaşırdık çok yeni biraz zaman geçsin diye ama ikisi de hallerinden memnun. Fazla yaş farkı istemiyolarmış. Evet hayırlısı olsun bu dünyada görecek günü varmış demekki miniğin. Ama en çok Çağlarıma üzülüyorum fazla ilgi gösteremicekler diyeAllah büyük konuşturmasın ama ben en az okula gidene kadar istemem sanırım.
ben şu kahkül tipini sevioum üçgen ama saçlarım dalgalı olmuo yani
düz saçta toplayınca falan çok hoş duruo bence
Eki Görüntüle 635816
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?