Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

maviye baksana ben yıllar önce aldım hala taş gibi kullanıyorum

e benim ayrı skype var o nolcak birleşcekmi aynı mail den açmıştım:44:

ben kendiminkiden diil ama annemin msn'ine yaptım zor bişi diil hemen yapılıo zaten.kendim msn kullanmadığım için uğraşmadım hiç, 8 nisan'a kadar yapmazsak noluomuş:44:

inş. cnm iyi dileklerin için sağol inşallah seninde çağan gibi tospalak bi bebişin olurr

haklısın doğru söylüyorsun sevgililer günü konusunda...

ben kendiminkiden diil ama annemin msn'ine yaptım zor bişi diil hemen yapılıo zaten.kendim msn kullanmadığım için uğraşmadım hiç, 8 nisan'a kadar yapmazsak noluomuş:44:

bende yapmıoum çünkü burdaki tüm ifadeleri ordada kullanıoum yaa
onlar sıfırlanır die üzülüoum
ceza falan diolardı bilmioum ki kuzum zaten yapmazsan kaldıracakları için direkt iptal yani
açamazsın hesabını
basit bişidir ama işte smile'lar gidecek

Maşallah size baya yazmışsınız .okuyorum ama bitiremedim .cimcime uyanmadan yaZayım dedim.

Nekim güle güle kullan aldıklarını
Sirkencim sende güle güle kullan aldıklarını.işallah gönlünüze kesenize uygun bir ev bulursunuz.

Bolum hadi aldırmışsın kabanı güle güle giy canım
Dilşadcığım güle güle giysin prensesin kıyafetini.
SiZ böle alışveriş yaptıkça benimde yapasın geliyor ama dışarı çıkamıyorum zaten yaza almak istiyorum bira daha zayıflarım belki.

Kızlar bugün kuaföre gidicem Kaş bıyık işin .bide saçımı kestirmek istemiyorum baya uzadı ama uçları kırık .uçlarından mı aldırsam yoksa kestirsemmiki bana kahkül nasıl gider hangi saç modeli yakışır

bence uçlarından aldır katlı bi kesim yaptırabilirsin kahkülü gözümde canlandıramadım:26:
eceyi de mi yanında götüreceksin?

enkidu ben kahkül kullanamadığım için yorum yapamayacağım saçlarımın sürekli gözümün önüne düşmesi beni çok rahatsız eder özellikle çalışırken.

Yok canım eşim bu hafta izinli evde ona bırakıcam .o evdeyken herşeyimi halledeyim.

Bende sevmem saçımın önüne gelmesini alna dökülen var ama onuda kim uğraşacak

canım zor kullanabilirsin kahkülü toka takmak zorunda falan kalırsın o zamanda anlamsız olur
bence kestirme şimdi

ay inşallah yaa, yazık yanii
bide 9 ay boyunca yasak olarak geçirenler var, Allah korusun

aaaa süper olmuş bu
wallahi çok sevindim yaa, kv ne tepki verecek bide onu merak ettim..

zaten sıcak oldu deyip duruodu bende üstünü çıkar dedim o arada döktü
senin yüzünden gaza geldim dio

ayyy
kendi ağzı çok mu temiz, yerdeki mikroplar ağızdakilerden az dır Allah bilir :120:

sirken, benim taytım kalın.
2 hafta önce siyahını almıştım, memnun kaldım lacisini de aldım.
15 tl.. kadife tayt, pantolon gibi duruyo, ama esnek böyle bildiğin tayt.
Eşim de kalın durduğu için laf etmedi..

bunların aynısının siyah ve koyu lacisi işte :)
ben de çok heyecanlıyımmm ve dualarım sizinle
yarın akşam mutlakat gel ve bize çokkk güzel haberler ver

Son düzenleme:
ben şu kahkül tipini sevioum üçgen ama saçlarım dalgalı olmuo yani
düz saçta toplayınca falan çok hoş duruo bence

nektar çok uygunmuş 15 liraya tayt keşke ben de denk gelsem neyse şu 26 sını bi atlatayım sonra daha rahat gezeceğim inşallah.:26:tekrar güle güle giy

dilek eklediğin kahkül modeli en son nektardakiydi sanırım.
ben hala saçımı boyatmadım rekora doğru gidiyorum

Geldim beenn:126:

nek,sen isim anlamına hangi siteden bakıyosun kuzum? ezgi'nin anlamına bakmak istiyorum...aslında baktım biraz ama senin baktığın yerde daha ayrıntılı yazıyodu orayı bulamadım :26:
Bende bunu merak ediyodum. Bi araştirim kk daysa buluruz.

Geldimi kaynın cnm. Ayrı yatmak çok zor evet

Güle güle kullan aldıklarını canım ben ne zamandır kendime bişi almıyorum özel olarak.

Güle güle kullan sende kabanını canım. Düşünmüş kocişin seni sende verdin mi kavvanozunu.

Arkadaşına da sinir oldum ağzıyla yemekmi yeriz içeriz mi demiş O yüzden pek sevmiyorum böyle sürekli görüşmeyi arkadaşlarla.

Dilşad bencede sezeryan yap canım kızların dediği gibi. Riske atma hiç o acıyı çekip bide sezeryan olmak var.
Sen ablam yazınca benim de aklıma geldi. Size söylemedim sanırım:26: Kardeşim hamile aramızda 1 ay var hemde Arka arkaya doğurucaz sizin gibi.

Ay o an çok güzel yaa seni gülücükle karşılaması falannn
Eşin araba almayı düşünüyomuş canım valla bravo :) Şimdi istememekle iyi etmişsin ilerde durumlar iyileşince alırsın arabanı
Ve koket hafta sonları neden annen sizde bakıyoki çağana. Bari haftasonları 3nüz vakit geçirin.

Güle güle giydir kızını canım hayırlı olsun

Bende bunu merak ediyorum, hep karıştırıyorum. Mesela şimdi 20 haftadayım 5 ay oldu tam olarak yani geriye 4 ay 10 gün kalması gerekiyo. Ama hafta olarak 20 hafta daha var. Demekki arada kalan günler ekleniyormuş.

Bende annenin bakmasına çok sevindim canım. Ne kadar babaanne de olsa insan kendi annesi gibi rahat edemiyo.
Maalesef benim annem bakamıcak bebeğime. O yüzden mecburum kv ye bırakmaya. Yaşlı ve hiç hijyen değil. Görümcemin kızınıda o büyüttü ama onun kendi annesi sonuçta. İnş. bırakmak zorunda kalmam o zamana kadar biter borçlar.

zaten sıcak oldu deyip duruodu bende üstünü çıkar dedim o arada döktü
senin yüzünden gaza geldim dio
Dilekk adamın aklını almışsın bebeem :) Sen suçlusun

Ayşam inş. güzel haberlerle gelirsin bize. Cinsiyet belli olur belki. Çok güzel bu heyecanlar yaa.

Zuzuyu özledikk Kolay gelsin inş. biter çabucak..

Haftasonu bizde evde geçirenlerdeniz. Cmt. annem kardeşim bizdeydi akşamda kvler geldi annemler gelmiş diye. Pazar öğlen gitti annemler. Eşim zaten çalışıyo pazarları 4 e kadar.
Arayıp hazırlan demesini bekledim ama demedi. Geldi oturduk yemek yedik falan. Napıcaz diyorum, emrine amadeyim nereye dersen oraya gidelim diyo. Ama bi fikir sunmuyo. Bende istemedim sonra gitmek. Bi tuhaftı ruh halim
Evde kalmaya karar verdik puf poğaça yaptım bide kociş puding istedi onları yaptım. Tv izledik yedik yuvarlandık falan Bebiş gelmeden son zamanlarımız zaten. Ben mutfaktayken netten bebiş kıyafetlerine bakıyoken buldum eşimi. Beraber baktık sonra bi ara çıkıp yavaştan almamız lazım. Liste yapıcam ama kvler annemler hemen almayın hediyede gelir diyolar. Neyi alıp almamakta karar vermek lazım.

söylemedin tabiki
nası yaa onun zaten küçük bebişi yok muydu şaşırdım valla
hayırlısı olsun tabii sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Taşınma telaşına denk geldi demekki. 1 yaşında bebeği canım, küçük evet. Kendileri istemişler ilk bizde şaşırdık çok yeni biraz zaman geçsin diye ama ikisi de hallerinden memnun. Fazla yaş farkı istemiyolarmış. Evet hayırlısı olsun bu dünyada görecek günü varmış demekki miniğin. Ama en çok Çağlarıma üzülüyorum fazla ilgi gösteremicekler diye Allah büyük konuşturmasın ama ben en az okula gidene kadar istemem sanırım.

ya aslında müthiş bişi 1-2 yaş farkı
çok iyi anlaşan birbirini anlayabilen kardeşler harika olur
ama büyük sorumluluk tabiki aile için
umarım herşey isteyip planladıkları gibi gelişir.

Kızlar acil fikir verin bana
Babam eşimi aradı kaç sefer açmadı.bugün kardeşimi aramış eniştenin ağZını ara noldu niye açmıyomuş diye .olmadı hafta sonu atlar gelirim demiş.daha önce aç konuş dedim açmam dedi .gelirse babam daha kötü olacak napıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…