Kızlar acil fikir verin bana
Babam eşimi aradı kaç sefer açmadı.bugün kardeşimi aramış eniştenin ağZını ara noldu niye açmıyomuş diye .olmadı hafta sonu atlar gelirim demiş.daha önce aç konuş dedim açmam dedi .gelirse babam daha kötü olacak napıcam ben
Dileğim bende öle istiyorum ama yakışırmı bilmiyorum
annem bebeğe ben bakayım diyordu, eşim ikisi dönüşümlü bakarlar diyordu vee biraz önce msn den eşimi ikna ettimm benm annem bakacak nasipse. annemlerin evi işime yürüyerek 7-8 dk, kayınvalidelerin evi otobüsle 20-25 dk falan. bebeğin bana ihtiyacı olsa mesela emzirmem gerekse yarım saatte gider gelirim annemlere, iş çıkışı hemen alabilirim çocuğu. gibi... çoook sevindimmm
üstümü değiştirene kadar kaynatmışsınız
kokiş,kocan araba mı alacakmışçok sevindim canım,bugüne kadar kutlamadığınız bütün özel günlerin hediyesini toptan alıcak desene bak yine söylüyorum,çocuğa evde bakılmasın,siz üçünüz baş başa kalın,herşey çok daha güzel olucak
dilşad,kocişini ikna etmişsin canım çok sevindim,doğrusu da buydu zatenkv,çocuk bakıyorum diye yüz bulup eşini yontacaktı,engelemiş oldun...hem de kuzuna nasıl bakıldığını düşünmiceksin,için rahat edicek
kızlar dua edin de bende akşam kocişimi ikna ediyim...drun erkek olduğunu duyunca istemicektir büyük ihtimal
dilek,temizlemesi zor olmuştur mutlaka ama eşin çok tatlı yaa...adama üstünü çıkar demişsin,yüzünden ortalığı birbirine katmış ayrıca bu hafta ne ekşınlı bi hafta olmuş öyle maşallah,adamı iliğine kadar sömürmüşsün,enerji falan bırakmamışsın eşim olsa,hatun iliğimi kuruttun,senin yüzünden zayıfladım,süzüldüm der
maviye baksana ben yıllar önce aldım hala taş gibi kullanıyorum
ben kendiminkiden diil ama annemin msn'ine yaptım zor bişi diil hemen yapılıo zaten.kendim msn kullanmadığım için uğraşmadım hiç, 8 nisan'a kadar yapmazsak noluomuş:44:
ben şu kahkül tipini sevioum üçgen ama saçlarım dalgalı olmuo yani
düz saçta toplayınca falan çok hoş duruo bence
Eki Görüntüle 635816
kızlar bişi sorcam messenger güncellemesi yaptınız mı?
8 nisan sonmuş:26:
annem bebeğe ben bakayım diyordu, eşim ikisi dönüşümlü bakarlar diyordu vee biraz önce msn den eşimi ikna ettimm benm annem bakacak nasipse. annemlerin evi işime yürüyerek 7-8 dk, kayınvalidelerin evi otobüsle 20-25 dk falan. bebeğin bana ihtiyacı olsa mesela emzirmem gerekse yarım saatte gider gelirim annemlere, iş çıkışı hemen alabilirim çocuğu. gibi... çoook sevindimmm
tşk ler canım, sizin de ev gönlünüze ve kesenize göre hemen bulunur inşallah
eşim tamam demişken alıştırmam oraya bırakmaya, güvenmiyoruz ki, kv nin yeğeni kendi bebeğine öle kötü bakıyor ki, uyaran yok demekki onlara göre normal, mesela bebeğin emziği düşüyor, bebeğe verecek olan önce kendi ağzına alıp aklınca temizliyor yani emziği, sonra bebeğin ağzına tıkıveriyorlar :120: bu en basiti yani. banyolarında klozet var ama lavabo yok el yıkamaya :120: ne biliyim çocuğa direk ellemeyceklerini gibi....
Kızlar bugün kuaföre gidicem Kaş bıyık işin .bide saçımı kestirmek istemiyorum baya uzadı ama uçları kırık .uçlarından mı aldırsam yoksa kestirsemmiki bana kahkül nasıl gider hangi saç modeli yakışır
Kızlar acil fikir verin bana
Babam eşimi aradı kaç sefer açmadı.bugün kardeşimi aramış eniştenin ağZını ara noldu niye açmıyomuş diye .olmadı hafta sonu atlar gelirim demiş.daha önce aç konuş dedim açmam dedi .gelirse babam daha kötü olacak napıcam ben
ne kemeri koketim bulamadım iletini ya:26:
sirkenle konuşmuşsun tokası büyük falan die ama :44:
kusura bakma kaçırdım sanırım
kemeri almayı bilmiyorum önerin varmı diye lastikli hariç deri kot kemeri gibi güzel kemer sormuştum ...çok büyük tokalılar hoş durmuyo bende :26::26:
Yok canım çin takvimi kız diyodu bana denk gelen kısımda. 12 ayın 10 ayı kız, 2 ayı erkekti bideözge senin bebişin cinsiyeti çin takvimine göre uydumu ? yani ordada erkekmi çıkmıştı ...
geçen gün kotonda çok güzel kemerler vardı ben beğendim ince orta kalınlıkla deri tokasız falan
ben tokalı sevmioum zaten pek fazla
ama kotla hiç kullanmam kemer
sadece etek ve elbise ile kullanırım ben örgü kemerler falan oluo yaa
işte şu tarz şeyler kullanıoum eteklerimle genelde
Eki Görüntüle 636163 Eki Görüntüle 636164 Eki Görüntüle 636165
birde şunu gördüm kabanla falan kullanılıo elbise ile de çok hoş bence
Eki Görüntüle 636167 Eki Görüntüle 636168
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?