Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

neden açmıo eşin peki:26:
baban seni aramadı mı?

tatlım olanları bilmesini istemiosan bi yalan atın babana
ama öğrensinler müdehale etsinler istiosan söyle

ayy ben panik oldum yaa:18:

enkim bencede bebişle çok zor olur öyle kestirme sakın uçlarından aldır sadece.
baban konusundada dediğim gibi eşine söyle daha fazla saygısızlık yapmasın bence baban gelirse daha kötü olacak çünkü açsın doğru düzgün konuşsun cnm.

özgee çok şaşırdım kardeşine hayırlısı olsun tabiki çok zorlu bi süreç bekliyor onları ama ikisi biranda büyücek kurtulacak ilerde çok rahat eder tabiki ama atlatması mesele

dilşad annelerimiz bakınca daha rahat oluyor yaa insanın içide rahat oluyor çocukta rahat ediyor ...çağan annemi bi başka seviyor nasıl alsın die dün yatırırken ellerini ona kaldıryo görmeliydin çok alışyo ...

evet oda bıktı sağa sola götürmekten bizi taksici gibi oldum diyo ayrıca dediğin gibi 3 ümüz yaşyabilmemiz için bana araba şart k.v nin evine bırakcm çağanı

mart geçsin bakalım bastırcam sonrasında kaçamaz mutluluğumuz için şart hem kendi istemiyo sürekli evde biri olsun..

erkek doktor ehli doktordur cnm herşeyi bizden daha iyi düşünyo eli çabuk aynen öyle de eşine..inşallah kabul eder yaa belki görürse ısınır adama benim eşimde çok kıskançtır adamı görünce yumuşadı

ben kendiminkiden diil ama annemin msn'ine yaptım zor bişi diil hemen yapılıo zaten.kendim msn kullanmadığım için uğraşmadım hiç, 8 nisan'a kadar yapmazsak noluomuş:44:

sirken söyledi bilmiyorum ben mail olarak kullanyorum bişi yapmıcam skypeta aynı hsp zaten birleşir herhalde en çok msnden konuşmuyorum zaten

kemer sormuştum dilekk?

kızlar size dediğim meşhur o siyah çantayı biyerde gördüm çok beğenmiştik hani taktım koluma benim vücudumun yarısı kadar

hiç güzel durmadı bana biraz iri olsaydım sanki olurmuş ben büyük çanta seviyorum ama bana olmuyor yaaa bilmiyorumzayıfım diyemi çanta valiz gibi durdu kolumda internetten bende almadım vazgeçtim..:26:

onun yerine siyah bot aldım kısa ....trendden bide vizon akkap aldım topuklu çanta fiyatına 2 akkap oldu...

kızlar bişi sorcam messenger güncellemesi yaptınız mı?
8 nisan sonmuş:26:

ben yaptım canım, skype kullanıyorum şuan. smileların gidecek maalesef.

bunu yapan tiplerden nefret ediyorum ya, nasıl bir hijyen anlayışıdır bu çözebilmiş değilim. annenin bakacak olmasına çok sevindim canım. baştan beri kvnin bakması hiç hoşuma gitmemişti zaten. senin de için rahat olur. helal olsun annene.

enkim çok kısaltmadan katlı kesim yaptırabilirsin ama bence kahkülü düşünme hiç. daha önce kahkül kullandın mı?

ay Allah'ım ya, işin buraya geleceği belliydi. babanla sen konuşsan dicem de. ne dicen babana senin eşinin bu konudaki tutumunu anlayamıyorum maalesef. açıp normal konuşsa hiç bu duruma gelmeyecekti olaylar. adamın ne suçu var ki. eşin konuşmamakta ısrarcıysa, baban da çıkar gelirse daha kötü olacak herşey. eşin kardeşine karşı nasıl davranıyor?

ne kemeri koketim bulamadım iletini ya:26:
sirkenle konuşmuşsun tokası büyük falan die ama :44:

kusura bakma kaçırdım sanırım

ne kemeri koketim bulamadım iletini ya:26:
sirkenle konuşmuşsun tokası büyük falan die ama :44:

kusura bakma kaçırdım sanırım

kemeri almayı bilmiyorum önerin varmı diye lastikli hariç deri kot kemeri gibi güzel kemer sormuştum ...çok büyük tokalılar hoş durmuyo bende :26::26:

şu tarz bi kazak istioum ben
boğazlı olmasın tabii ve omuzları farklı desende olmasın
ama böyle dekolte olsun
gördünüz mü herhangi bi mağazada:26:

kemeri almayı bilmiyorum önerin varmı diye lastikli hariç deri kot kemeri gibi güzel kemer sormuştum ...çok büyük tokalılar hoş durmuyo bende :26::26:

geçen gün kotonda çok güzel kemerler vardı ben beğendim ince orta kalınlıkla deri tokasız falan
ben tokalı sevmioum zaten pek fazla
ama kotla hiç kullanmam kemer
sadece etek ve elbise ile kullanırım ben örgü kemerler falan oluo yaa
işte şu tarz şeyler kullanıoum eteklerimle genelde

özge senin bebişin cinsiyeti çin takvimine göre uydumu ? yani ordada erkekmi çıkmıştı ...
Yok canım çin takvimi kız diyodu bana denk gelen kısımda. 12 ayın 10 ayı kız, 2 ayı erkekti bide

birde şunu gördüm kabanla falan kullanılıo elbise ile de çok hoş bence
Eki Görüntüle 636167 Eki Görüntüle 636168

Çook güzellerr En sonuncu çok tarz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…