dilşad annelerimiz bakınca daha rahat oluyor yaa insanın içide rahat oluyor çocukta rahat ediyor ...çağan annemi bi başka seviyor nasıl alsın die dün yatırırken ellerini ona kaldıryo görmeliydin çok alışyo ...
bunu yapan tiplerden nefret ediyorum ya, nasıl bir hijyen anlayışıdır bu çözebilmiş değilim. annenin bakacak olmasına çok sevindim canım. baştan beri kvnin bakması hiç hoşuma gitmemişti zaten. senin de için rahat olur. helal olsun annene.
ay Allah'ım ya, işin buraya geleceği belliydi. babanla sen konuşsan dicem de. ne dicen babanasenin eşinin bu konudaki tutumunu anlayamıyorum maalesef. açıp normal konuşsa hiç bu duruma gelmeyecekti olaylar. adamın ne suçu var ki. eşin konuşmamakta ısrarcıysa, baban da çıkar gelirse daha kötü olacak herşey. eşin kardeşine karşı nasıl davranıyor?
Geldim beenn:126:
Geldimi kaynın cnm. Ayrı yatmak çok zor evet
Dilşad bencede sezeryan yap canım kızların dediği gibi. Riske atma hiç o acıyı çekip bide sezeryan olmak var.
Sen ablam yazınca benim de aklıma geldi. Size söylemedim sanırım:26: Kardeşim hamile aramızda 1 ay var hemdeArka arkaya doğurucaz sizin gibi.
Güle güle giydir kızını canım hayırlı olsun
Bende bunu merak ediyorum, hep karıştırıyorum. Mesela şimdi 20 haftadayım 5 ay oldu tam olarak yani geriye 4 ay 10 gün kalması gerekiyo. Ama hafta olarak 20 hafta daha var. Demekki arada kalan günler ekleniyormuş.
Bende annenin bakmasına çok sevindim canım. Ne kadar babaanne de olsa insan kendi annesi gibi rahat edemiyo.
Maalesef benim annem bakamıcak bebeğime. O yüzden mecburum kv ye bırakmaya. Yaşlı ve hiç hijyen değil. Görümcemin kızınıda o büyüttü ama onun kendi annesi sonuçta. İnş. bırakmak zorunda kalmam o zamana kadar biter borçlar.
Evde kalmaya karar verdik puf poğaça yaptım bide kociş puding istedi onları yaptım. Tv izledik yedik yuvarlandıkfalan Bebiş gelmeden son zamanlarımız zaten. Ben mutfaktayken netten bebiş kıyafetlerine bakıyoken buldum eşimi. Beraber baktık sonra bi ara çıkıp yavaştan almamız lazım. Liste yapıcam ama kvler annemler hemen almayın hediyede gelir diyolar. Neyi alıp almamakta karar vermek lazım.
nekk ben de çok sevindim canım annemin bakmasına, sen de taytlarını güle güle giy.ay inşallah yaa, yazık yanii
bide 9 ay boyunca yasak olarak geçirenler var, Allah korusun
aaaa süper olmuş bu
wallahi çok sevindim yaa, kv ne tepki verecek bide onu merak ettim..
ayyy
kendi ağzı çok mu temiz, yerdeki mikroplar ağızdakilerden az dır Allah bilir :120:
sirken, benim taytım kalın.
2 hafta önce siyahını almıştım, memnun kaldım lacisini de aldım.
15 tl.. kadife tayt, pantolon gibi duruyo, ama esnek böyle bildiğin tayt.
Eşim de kalın durduğu için laf etmedi..
Eki Görüntüle 635813 Eki Görüntüle 635814
bunların aynısının siyah ve koyu lacisi işte :)
ben de çok heyecanlıyımmmve dualarım sizinle
yarın akşam mutlakat gel ve bize çokkk güzel haberler ver
pislik onu gelecek günlerim için saklıodumbu ne kızz bayıldım gülmekten
yok güzel bişe olsun bebişli olması gerekmiyor
ışın karaca canım Eki Görüntüle 636238dilekk ne konserine gidiyonuz tatlım?
gördün mü bolbol bence o avatar çok güzelilerde kullanabilirim
pislik onu gelecek günlerim için saklıodum
deşifre oldu avatarımbebişim olunca kullancaktım bunu
ışın karaca canım Eki Görüntüle 636238
gördün mü bolkaptı sirken avatarı gerçi o kullanana kadar
geçen gün kotonda çok güzel kemerler vardı ben beğendim ince orta kalınlıkla deri tokasız falan
ben tokalı sevmioum zaten pek fazla
ama kotla hiç kullanmam kemer
sadece etek ve elbise ile kullanırım ben örgü kemerler falan oluo yaa
işte şu tarz şeyler kullanıoum eteklerimle genelde
Eki Görüntüle 636163 Eki Görüntüle 636164 Eki Görüntüle 636165
hadiyaa çok kıymetli ozamAn tamam koyuyorum
Oo sirken kullanana kadar ben 4. Yü eklerim oraya
Taşınma telaşına denk geldi demekki. 1 yaşında bebeği canım, küçük evet. Kendileri istemişler ilk bizde şaşırdık çok yeni biraz zaman geçsin diye ama ikisi de hallerinden memnun. Fazla yaş farkı istemiyolarmış. Evet hayırlısı olsun bu dünyada görecek günü varmış demekki miniğin. Ama en çok Çağlarıma üzülüyorum fazla ilgi gösteremicekler diyeAllah büyük konuşturmasın ama ben en az okula gidene kadar istemem sanırım.
ay allahım ne inadı bu yaaa, napmaya çalışıyo bu adam yaaKızlar acil fikir verin bana
Babam eşimi aradı kaç sefer açmadı.bugün kardeşimi aramış eniştenin ağZını ara noldu niye açmıyomuş diye .olmadı hafta sonu atlar gelirim demiş.daha önce aç konuş dedim açmam dedi .gelirse babam daha kötü olacak napıcam ben
hastaneye gittim geldim 3lü test sonucumu aldım, güzel çıktı çok şükür. azcık eşimle gezdik geldik.
bu kızcağız da kendi başına geliyo gidiyohuhuhuhu kızlar benım mesaim bıttı ben eve gıdıyorum yarın gorusmek uzere cavvvvvv cavvvv cavvvvvvvv
bu kızcağız da kendi başına geliyo gidiyo
konulara dahil olmuyo ama naptığından haberdar ediyo sağ olsun
Ayşam ben 2li yaptırmadım 3lü yaptırdım tek 4lü yaptırmıcam sonuçlar iyi çıktığı için. Sen yaptır 2 lini güzel çıkarsa 3lüyü yaptırmazsın.dilşadcım sonuçlarının ii çıkmasına çok sevindim.eylül annelerinde acaba 2li 3lüyü yaptırmasak mı diyen var, kafam karıştı, ben yarın yaptırıcam ama ii çıkarsa belki 3lü yaptırmam diorum sizce:26:
özgecim çok süpriz oldu cidden kardeşinin de hamileliği, aslında ii düşünmüş üstesinden gelebilcekse süper tabi, aralarında yaş farkı olmıcak ne güzel
bişi sorcam prima'dan ilk hediyem mi geldi sana, ne zaman geldi yeni başvuru mu yoksa eskiden gelen bişi mi, yazılan cevaplarda okudum ama girip ayrıntılı bakmadım, bana da geçen sene gelmişti yine başladıysa yine başvurayım
canım geldi kaynım ama daha görmedim. inşallah da eşimle bi daha ayrı yatmak zorunda kalmam
o da uyumadı hiçöğlen ikimiz de esneyip durduk.
ablam normalde benden 10 gün önde ya, doktor ikinizi aynı gün sezeryan yapcam nasipse, gelişimleri aynı gidiyor dediyanyana yatarız artık kardeşinin de gözü aydınn. hayırlı olsun ona da.
hastaneye gittim geldim 3lü test sonucumu aldım, güzel çıktı çok şükür. azcık eşimle gezdik geldik.
aa bak bunlar çok güzelmiş kibar ince ince, kokiş bunlar olur sana
ben okula geldim bu arada, bugün odadaki gececilerden ikisi raporluymuş tekim bu akşam burda yaa, üfff
kk bi hızlanmış mı kızlar size de öle geldi mi bişiler yapmışlar sanki dimi:26:
dilşadcım sonuçlarının ii çıkmasına çok sevindim.eylül annelerinde acaba 2li 3lüyü yaptırmasak mı diyen var, kafam karıştı, ben yarın yaptırıcam ama ii çıkarsa belki 3lü yaptırmam diorum sizce:26:
özgecim çok süpriz oldu cidden kardeşinin de hamileliği, aslında ii düşünmüş üstesinden gelebilcekse süper tabi, aralarında yaş farkı olmıcak ne güzel
bişi sorcam prima'dan ilk hediyem mi geldi sana, ne zaman geldi yeni başvuru mu yoksa eskiden gelen bişi mi, yazılan cevaplarda okudum ama girip ayrıntılı bakmadım, bana da geçen sene gelmişti yine başladıysa yine başvurayım
Ayşam ben 2li yaptırmadım 3lü yaptırdım tek 4lü yaptırmıcam sonuçlar iyi çıktığı için. Sen yaptır 2 lini güzel çıkarsa 3lüyü yaptırmazsın.
Evett süpriz oldu canım kardeşim için zor olucak ama kendisi şikayet etmiyo hiç. Yaş farkının olmaması süper zaten.
İlk hediyem önceden form doldurmuştum ordan kazanmıştım. O zamanlar kardeşim hamileydi ona verdim. Geçenlerdede realde dağıtıyolardı aynı kutudan hamiş old. öğrenmeden önce almıştım duruyo şimdi evde. Face adreslerine bak bi belki vardır yine.
Sağol tatlım
Ay ne güzel ya yanyana doğurmakk.. Sonucun güzel çıkmasına da çook sevindim
Kızlar ne yemek yapim yaa.. Hiç yapasım da yok gündüzden et çıkarmıştım o eridi. Dünden de bulgur pilavım var. Eti napsam ki. hiç sevmiyorum ya yapmak da istemiyorum
Kızzz Özge, kardeşinin bebeği daha minicik yaa
Sağlıkla alırlar kucağına inş, ama ben böyle olunca çok üzülüyorum yaa
ilk bebeğe haksızlık, en ihtiyacı olduğu anlarda annesinin ilgisinden mahrum kalacak.
Mecburen aklıyolar çünkü, hamileyken aman kaldırmıyım, taşımiyım, sonra ilgiyi diğer bebekle bölüşecek.
en az 3 yaşından sonra felan düşünülmesi en güzeli :26:
keyifli dimi
çok güldüm ben de avtara
hıı dilek konser varmış haaaa, ii eğlenceler aaaahh ahhhhh biz en son ne zaman konsere gittik acaba, geçen sene miydi ki:26:
senden habersiz adım atar mıyım tatlımyaa dilek ben çoğu yazdını görmüyorum senin yaa hiç konsere gidecem yazdını görmedm nezamn gitceksiniz hadi bakim ii eğlenceler şimdiden cnm.
ben hiç denk gelmedim real'de, bakıyım faace e varsa yine istiyim güzel şeyler oluo içindeAyşam ben 2li yaptırmadım 3lü yaptırdım tek 4lü yaptırmıcam sonuçlar iyi çıktığı için. Sen yaptır 2 lini güzel çıkarsa 3lüyü yaptırmazsın.
Evett süpriz oldu canım kardeşim için zor olucak ama kendisi şikayet etmiyo hiç. Yaş farkının olmaması süper zaten.
İlk hediyem önceden form doldurmuştum ordan kazanmıştım. O zamanlar kardeşim hamileydi ona verdim. Geçenlerdede realde dağıtıyolardı aynı kutudan hamiş old. öğrenmeden önce almıştım duruyo şimdi evde. Face adreslerine bak bi belki vardır yine.
Sağol tatlım
Ay ne güzel ya yanyana doğurmakk.. Sonucun güzel çıkmasına da çook sevindim
Kızlar ne yemek yapim yaa.. Hiç yapasım da yok gündüzden et çıkarmıştım o eridi. Dünden de bulgur pilavım var. Eti napsam ki. hiç sevmiyorum ya yapmak da istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?