Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kesinlikle öyle canım

kendileri pis olunca çocuğu da öyle yetiştirirler işte.
babanla ne sorunu var ya enkim anlamıyorum ben de yaranayla aynı fikirdeyim çokkk saçma buldum

canım geldi kaynım ama daha görmedim. inşallah da eşimle bi daha ayrı yatmak zorunda kalmam
o da uyumadı hiç öğlen ikimiz de esneyip durduk.

ablam normalde benden 10 gün önde ya, doktor ikinizi aynı gün sezeryan yapcam nasipse, gelişimleri aynı gidiyor dedi yanyana yatarız artık kardeşinin de gözü aydınn. hayırlı olsun ona da.

saol canım şimdi telefonda annem var onla da konuşuyoruz bn bakıcam diyo, nası mutlu

ohh afiyet olsunn

nekk ben de çok sevindim canım annemin bakmasına, sen de taytlarını güle güle giy.
ağızdaki mikrop hiç bişeyde yokmuş zaten, ama annemin ağrıları başlarsa ben vicdan azabı çekicem bu seferde,
annem heveslenmiş bi erkek büyüttüm şimdi kızımıza bakıcam ne güzel diyo.

hastaneye gittim geldim 3lü test sonucumu aldım, güzel çıktı çok şükür. azcık eşimle gezdik geldik.

bu ne kızz bayıldım gülmekten
yok güzel bişe olsun bebişli olması gerekmiyor
pislik onu gelecek günlerim için saklıodum
deşifre oldu avatarım bebişim olunca kullancaktım bunu

dilekk ne konserine gidiyonuz tatlım?
ışın karaca canım Eki Görüntüle 636238

bol bence o avatar çok güzel ilerde kullanabilirim
gördün mü bol kaptı sirken avatarı gerçi o kullanana kadar

aa bak bunlar çok güzelmiş kibar ince ince, kokiş bunlar olur sana

ben okula geldim bu arada, bugün odadaki gececilerden ikisi raporluymuş tekim bu akşam burda yaa, üfff

kk bi hızlanmış mı kızlar size de öle geldi mi bişiler yapmışlar sanki dimi:26:

dilşadcım sonuçlarının ii çıkmasına çok sevindim.eylül annelerinde acaba 2li 3lüyü yaptırmasak mı diyen var, kafam karıştı, ben yarın yaptırıcam ama ii çıkarsa belki 3lü yaptırmam diorum sizce:26:

özgecim çok süpriz oldu cidden kardeşinin de hamileliği, aslında ii düşünmüş üstesinden gelebilcekse süper tabi, aralarında yaş farkı olmıcak ne güzel
bişi sorcam prima'dan ilk hediyem mi geldi sana, ne zaman geldi yeni başvuru mu yoksa eskiden gelen bişi mi, yazılan cevaplarda okudum ama girip ayrıntılı bakmadım, bana da geçen sene gelmişti yine başladıysa yine başvurayım

hadiyaa çok kıymetli ozamAn tamam koyuyorum

Oo sirken kullanana kadar ben 4. Yü eklerim oraya

çok güldüm ben de avtara
hıı dilek konser varmış haaaa, ii eğlenceler aaaahh ahhhhh biz en son ne zaman konsere gittik acaba, geçen sene miydi ki:26:

Kızzz Özge, kardeşinin bebeği daha minicik yaa
Sağlıkla alırlar kucağına inş, ama ben böyle olunca çok üzülüyorum yaa
ilk bebeğe haksızlık, en ihtiyacı olduğu anlarda annesinin ilgisinden mahrum kalacak.
Mecburen aklıyolar çünkü, hamileyken aman kaldırmıyım, taşımiyım, sonra ilgiyi diğer bebekle bölüşecek.
en az 3 yaşından sonra felan düşünülmesi en güzeli :26:

ay allahım ne inadı bu yaaa, napmaya çalışıyo bu adam yaa

hastaneye gittim geldim 3lü test sonucumu aldım, güzel çıktı çok şükür. azcık eşimle gezdik geldik.
hep böyle olur inşallahhhh

huhuhuhu kızlar benım mesaim bıttı ben eve gıdıyorum yarın gorusmek uzere cavvvvvv cavvvv cavvvvvvvv
bu kızcağız da kendi başına geliyo gidiyo
konulara dahil olmuyo ama naptığından haberdar ediyo sağ olsun

Son düzenleme:

koptumm yaaaa

yaa dilek ben çoğu yazdını görmüyorum senin yaa hiç konsere gidecem yazdını görmedm nezamn gitceksiniz hadi bakim ii eğlenceler şimdiden cnm.

Ayşam ben 2li yaptırmadım 3lü yaptırdım tek 4lü yaptırmıcam sonuçlar iyi çıktığı için. Sen yaptır 2 lini güzel çıkarsa 3lüyü yaptırmazsın.
Evett süpriz oldu canım kardeşim için zor olucak ama kendisi şikayet etmiyo hiç. Yaş farkının olmaması süper zaten.

İlk hediyem önceden form doldurmuştum ordan kazanmıştım. O zamanlar kardeşim hamileydi ona verdim. Geçenlerdede realde dağıtıyolardı aynı kutudan hamiş old. öğrenmeden önce almıştım duruyo şimdi evde. Face adreslerine bak bi belki vardır yine.

Sağol tatlım

Ay ne güzel ya yanyana doğurmakk.. Sonucun güzel çıkmasına da çook sevindim

Kızlar ne yemek yapim yaa.. Hiç yapasım da yok gündüzden et çıkarmıştım o eridi. Dünden de bulgur pilavım var. Eti napsam ki. hiç sevmiyorum ya yapmak da istemiyorum

canım bence yaptır, altı üstü bi tüp kan vericeksin. ultrasonda bebeğini göreceksin bi de
ben kaçıyorum kızlar
ii akşamlar

yook özgem istemiyorsa 2liyi yaptırmasın ama 3lüyü yaptırsın 3lü daha önemli zaten normal çıkınca 4 lü yaptırmıyorlar
saol canım

ben de şimdi direk eve geçip yemek yapıcam
patates yemeğiyle pirinç pilavı düşünüyorum ama eve gidince naparım bilmiyorum

Bende öyle düşünüyorum canım. Alıntıdada yazmışım zaten düşüncelerinin aynılarını. Napalım söz dinlemiyo maalesef kardeşim. Ve doğumdan 5 ay sonra safra kesesi ameliyatı olmasına rağmen yaptılar. Dicek bişe yok inş. ilgisini paylaştırır birlikte güzel bi şekilde büyürler. O zamanlar geçti mi ilerisi en güzel yıllar zaten.

Bende öyle düşünüyodum sen dile döktün :)

çok güldüm ben de avtara
hıı dilek konser varmış haaaa, ii eğlenceler aaaahh ahhhhh biz en son ne zaman konsere gittik acaba, geçen sene miydi ki:26:
keyifli dimi
gidin sizde anacım yazları oralara daha çok sanatçı gelio
gerçi artık geç kaldın gibi bebiş var çünkü

yaa dilek ben çoğu yazdını görmüyorum senin yaa hiç konsere gidecem yazdını görmedm nezamn gitceksiniz hadi bakim ii eğlenceler şimdiden cnm.
senden habersiz adım atar mıyım tatlım
ben yazmadım zaten konser die görmemen doğal yani
yaren çizelgemde görmüş pür dikkat yaren
daha 2 ay var zaten umarım bi aksilik çıkmaz iptal falan olmaz
ışın karacanın keyifli geçeceğini düşünüyorum

ben hiç denk gelmedim real'de, bakıyım faace e varsa yine istiyim güzel şeyler oluo içinde

eti kavurma yap istersen domates biberle falan. ya da patates yemeği yapabilirsin bulgur pilavıyla severim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…