ne yapmaya çalışıyo bu adam yaa...ne kadar zor insanmış...teli açıp iki çift laf etmek çok mu zor?şimdi daha mı iyi olduKızlar acil fikir verin bana
Babam eşimi aradı kaç sefer açmadı.bugün kardeşimi aramış eniştenin ağZını ara noldu niye açmıyomuş diye .olmadı hafta sonu atlar gelirim demiş.daha önce aç konuş dedim açmam dedi .gelirse babam daha kötü olacak napıcam ben
ayyy darısı başıma...ben de çok istiyorum arabaevet oda bıktı sağa sola götürmekten bizi taksici gibi oldum diyoayrıca dediğin gibi 3 ümüz yaşyabilmemiz için bana araba şart k.v nin evine bırakcm çağanı
mart geçsin bakalım bastırcam sonrasında kaçamaz mutluluğumuz için şart hem kendi istemiyo sürekli evde biri olsun..
erkek doktor ehli doktordur cnm herşeyi bizden daha iyi düşünyo eli çabuk aynen öyle de eşine..inşallah kabul eder yaa belki görürse ısınır adama benim eşimde çok kıskançtır adamı görünce yumuşadı
dileeeek,devlet gibi hatunsun valla...bu bebek planı epey uzuuuuuun vadeli bi plan...5 yıllık kalkınma planı gibipislik onu gelecek günlerim için saklıodum
deşifre oldu avatarımbebişim olunca kullancaktım bunu
dilekle sirken bu avatarı kullanana kadar biz unuturuz kihadiyaa çok kıymetli ozamAn tamam koyuyorum
Oo sirken kullanana kadar ben 4. Yü eklerim oraya
kuzum zor bi test diil ki...yaptır,için rahat etsin bencedilşadcım sonuçlarının ii çıkmasına çok sevindim.eylül annelerinde acaba 2li 3lüyü yaptırmasak mı diyen var, kafam karıştı, ben yarın yaptırıcam ama ii çıkarsa belki 3lü yaptırmam diorum sizce:26:
ilahi nekbu kızcağız da kendi başına geliyo gidiyo
konulara dahil olmuyo ama naptığından haberdar ediyo sağ olsun
Oooo hadi bakalım hayırlı olsun şimdi baktım cilveli nazlı olarak geçiyor sözlükte.teyzeleri kızımıza isim bulduk sonundaavee artık değişmicek, kocişimin de benim de içimize çok sindi,ismi amcamız buldu sağ olsun...anlamı da güzel...veee kızımız NAZENİN
teyzeleri kızımıza isim bulduk sonundaavee artık değişmicek, kocişimin de benim de içimize çok sindi,ismi amcamız buldu sağ olsun...anlamı da güzel...veee kızımız NAZENİN
işte böyle kendi uykularını alınca kalkmaları yok muuBiz hala yatmadık ayaktayız.ecenaz 10da uydu 2 de uyandı .artık Ne zaman uyuruz bilmiyorum.
Bugün Eminönü'ne gittik .arabamızı aldık.chicco little way puset.hatta alır almaz yatırdık içine tramvayla eve geldik.cimcimeye yine kıyafetler aldık.sterilize makinasıda aldık.
600 tl gitti.
Babamın dediğini söylemedim henüz.bugün söylicem .artık olay nereye varacak bilmiyorum
Günaydıınn...
Viliş Nazenin güzel ve değişik bi isim anlamıda hoş içinize sindiyse de ne güzel. Artık isimsiz kalmıcak kızınız
Evimi toparladım kahvaltımı ettim çamaşırların makineden çıkmasını bekliyorum çıksın onları da asıyım. Hava çok güzel
Bizim bıcırığın sesiyle kendime geldim. Kardeşimle eşi hastaneye gitmiş kontrol için anneme bırakmışlar. Eh eh diyip duruyo heryeri karıştırıyomuş
yaa koket şu kasvetli avatarların beni benden alıo biraz eğlenceli ol yahuuTelden girdim valilige gidiom gecmise bakamiyorumregli oldum allhtan temkinliyimde cok fena gelioo bittim ben
gunaydın cnm.napıyım sızler msnde facede felan konusuyosunuz.kımse bende eklı degılkı.aksamlarıda gıremıyorum konulardan bıraz yuzak kalıyorum.sızlerde aranıza almıyosunuz.napıyım bende kendı kendıme konusuyorum.((((
bol şekerli papatya çayı iç kokişim, avatarın da pek güzel olmuşTelden girdim valilige gidiom gecmise bakamiyorumregli oldum allhtan temkinliyimde cok fena gelioo bittim ben
ahhh canım benim, neden almayalım aramıza seni.gunaydın cnm.napıyım sızler msnde facede felan konusuyosunuz.kımse bende eklı degılkı.aksamlarıda gıremıyorum konulardan bıraz yuzak kalıyorum.sızlerde aranıza almıyosunuz.napıyım bende kendı kendıme konusuyorum.((((
bol abartma yaa gece hayatı falan die
2-3 gece çıktım
evt ders almalıyım yaa
dilşad gitcekmisin peki kvye kaynına hoşgeldine.
vilin lisede bi arkadaşım vardı nazende onu da beğenirdim güzelde bi kızdı
nazeninde çok hoş ismiyle sağlıcakla yaşasın
içinize sindi ya en önemlisi bu zeynepten çok soğumuştun çünkü
işim nası yoğunlaştı yine:85:
hiçte halim yok boş boş bakıoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?