Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Dilek tosunun kız kılığında mı gidecek ne edecek konsere
o çizelgende iki bağyan var

ben de toparlanıyım çıkarım 20 dk sonra
iyi akşamlar kızlar

ne yapmaya çalışıyo bu adam yaa...ne kadar zor insanmış...teli açıp iki çift laf etmek çok mu zor?şimdi daha mı iyi oldu

ayyy darısı başıma...ben de çok istiyorum araba hem artık çağana evde bakılmicaa için araba iyi olur gerçekten
kuzum eşimi ikna ettim...gidicem erkek dr'a
kokiş,mini cooper'ı çok beğeniyorum ben araba olarak,tam bayan arabası,düşünmez misin?

pislik onu gelecek günlerim için saklıodum
deşifre oldu avatarım bebişim olunca kullancaktım bunu
dileeeek,devlet gibi hatunsun valla...bu bebek planı epey uzuuuuuun vadeli bi plan...5 yıllık kalkınma planı gibi

hadiyaa çok kıymetli ozamAn tamam koyuyorum

Oo sirken kullanana kadar ben 4. Yü eklerim oraya
dilekle sirken bu avatarı kullanana kadar biz unuturuz ki

kuzum zor bi test diil ki...yaptır,için rahat etsin bence

bu kızcağız da kendi başına geliyo gidiyo
konulara dahil olmuyo ama naptığından haberdar ediyo sağ olsun
ilahi nek

eve geldim kızlar...mercimek çorbası yaptım...kvde börek göndermişti...tam masayı hazırladım,kocişimi aradılar,doğuma gitti...zaten aç da değilmiş...tek başıma yedim yemeğimi...yarın sabah okula erken gidicem,toplantı varmış

özge,kardeşler arasında az yaş farkı olması eğer cinsiyetleri aynıysa güzel oluyo...teyzelerimin kızlarının yaşları yakın birbirine, herşeylerini paylaşıyolar falan iyi oluyo...dayımında oğulları öyle,onlarda kanka gibiydiler hep...ama cinsiyetler farklıysa olan büyüğe oluyo...bizde öyle olmuş,annem hamile kalınca beni emzirmeyi falan bırakmış keşke kardeşin biraz daha bekleseydi

Son düzenleme:
teyzeleri kızımıza isim bulduk sonundaa vee artık değişmicek, kocişimin de benim de içimize çok sindi,ismi amcamız buldu sağ olsun...anlamı da güzel...veee kızımız NAZENİN

teyzeleri kızımıza isim bulduk sonundaa vee artık değişmicek, kocişimin de benim de içimize çok sindi,ismi amcamız buldu sağ olsun...anlamı da güzel...veee kızımız NAZENİN
Oooo hadi bakalım hayırlı olsun şimdi baktım cilveli nazlı olarak geçiyor sözlükte.Nazenin de sağlıkla mutluluka gelsin aranıza

Biz hala yatmadık ayaktayız.ecenaz 10da uydu 2 de uyandı .artık Ne zaman uyuruz bilmiyorum.
Bugün Eminönü'ne gittik .arabamızı aldık.chicco little way puset.hatta alır almaz yatırdık içine tramvayla eve geldik.cimcimeye yine kıyafetler aldık.sterilize makinasıda aldık.
600 tl gitti.

Babamın dediğini söylemedim henüz.bugün söylicem .artık olay nereye varacak bilmiyorum

Günaydıınn...

Viliş Nazenin güzel ve değişik bi isim anlamıda hoş içinize sindiyse de ne güzel. Artık isimsiz kalmıcak kızınız

Evimi toparladım kahvaltımı ettim çamaşırların makineden çıkmasını bekliyorum çıksın onları da asıyım. Hava çok güzel
Bizim bıcırığın sesiyle kendime geldim. Kardeşimle eşi hastaneye gitmiş kontrol için anneme bırakmışlar. Eh eh diyip duruyo heryeri karıştırıyomuş

günaydın kızlar:93:

geldim ama nası geldim bilmioum
akşam yaptığım hiç bi plan tutmadı:97:

kardeşimi aldım bize gittik pijamaları giydim ohh rahattım artık
yemek yedik yarışma başladı izlioduk herşey yolundaydı
eşim aradı annemlere gidelim die başka akşam gideriz noldu da dedim:102:
kardeşiyle kavga etmiş oda aynı yerde başkasının yanında çalışıo yaa
ehliyet sınavından 4 kere kaldı sanırım kursa gitcekmiş izin vermemişler :26:
buda kavga etmiş onun patronuyla. kardeşi hiç oralı diil bazı hareketler yapmış bu sefer ona patlamış
ii tamam dedim kalktım hazırlandım
geldi 9da hallettim gitmeye gerek yok dedi iyi dedim tekrar pijamaları giydim
o yemek yedi oturuouz saat 22,30da arkadaşı aradı yeni kankası
hıı bu arada çrş günleri halı saha maçına gitceklermiş onun için kavga edioduk:95:
arkadaşının doğum günüymüş sizde gelin dediler
hayda tekrar kalktım giydim şıkır şıkır makyaj yaptım saçlarımı yapmıştım allahtan:115:
çıktık gittik güzel bi restorant meyhane gibi de düşünülebilir
oturduk rakı içtik canlı müzik falan keyifliydi
eşi de fena diildi kaynattık epey
ordan çorbacıya gittik derken hiç bişi izleyemedim
kardeşimi aradım mustafa kazandı moralim çok bozuk kanalı değiştim dio
murat boz kazanamadı die üzülmüş

sabah bi kalktım başım çatlıo bugün öyle zor geldim ki bi de patron geldi
bi akşam olsaydı
eşimlerinde işyeri olarak akşam yemekleri varmış kaynaşma yemeği:100:
ilkokul talebesi misiniz ne kaynaşması dedim
çrş halı saha
cmt öteki arkadaşlarla buluşma ohh valla:117:
bu böyle devam etmez haberin olsun dedim

hıı birde gece çorbacıdan çıktık yollar boş tabii bende kullancam dedim
hem bilmioum hem azcık sarhoşum :89: durdurdu eşim arabayı
aldım azcık sürdüm
ama korkularım var yaa çok uzun zaman oldu kullanmayalı nası yapcam bu işi halletmeliyim

nigarım hiç farketmedim :26:
ya zaten çok aptal aptal karakterler hiç hoşuma gitmio ki
şu yüzükte hiç hoş diil neyse değişiyim kuzum saol

zeynep senide merak edioum konuştun mu durumlar nedir?

hayırlı olsun prensesin ismiiii
anlamı da güzelmiş

işte böyle kendi uykularını alınca kalkmaları yok muu

hayırlı olsun arabanız cicileriniz, sterilize yi ne marka aldın canım? ne kadar?

en tatlı zamanları yaa maşallah kuzuya, yaramazlıklar başladıysa annesini çok yoracak artık

günaydın kızlar

dilek sabah nasıl kalktın yaa, ben 11buçukta yattım hala gözlerim gidiyor sabaha karşı eşim yaklaş da sarılıyım diye uyandırdı bi daha uyuyamadım. eşin de benmki gibi üst üste program yapıyor
nisan mayıs anneleri grubumuzdan bi arkadaş geldi amasyaya dün gece, bugün onlarla plan yapmam lazım, ama eşim kesin kardeşimle hasret gideremedim ki diycek, dün akşam annemlere gidelim demediğine şaşırdım zaten.

vilişş, seçtiğiniz isim güzel. Asil geliyo kulağa naz dersiniz kısaca, bi nazlıdaha geliyo topiğe

günaydın kızlar
biz kuzumla gayet sakin bi akşam geçirdik çok şükür kudurduk biraz sonrada yattık çok bakamadım tv yede mustafanın çevresi ailesi çok genişmiş ya demek yağdırdılar msjları ondan kazandı.

dilekk maşallah cnm yine aksiyonlu geçirmişsiniz gecenizi bukadar üst üste gece hayatı seni çok yorcak dikkat et bak hasta olma yine.ders alman gerek cnm mutlaka senin geliştir biran önce.

vilinn değişik bi isim eskiden süper babada bi nine vardı sen deyince aklıma geldi onun dıışında hiç duymadım bu ismi çok şükür karar verdiniz sizde adıyla yaşasın minik kuş inşallah..

bol abartma yaa gece hayatı falan die
2-3 gece çıktım
evt ders almalıyım yaa

dilşad gitcekmisin peki kvye kaynına hoşgeldine.

vilin lisede bi arkadaşım vardı nazende onu da beğenirdim güzelde bi kızdı
nazeninde çok hoş ismiyle sağlıcakla yaşasın
içinize sindi ya en önemlisi bu zeynepten çok soğumuştun çünkü

işim nası yoğunlaştı yine:85:
hiçte halim yok boş boş bakıoum

Telden girdim valilige gidiom gecmise bakamiyorum regli oldum allhtan temkinliyimde cok fena gelioo bittim ben

bu kızcağız da kendi başına geliyo gidiyo
konulara dahil olmuyo ama naptığından haberdar ediyo sağ olsun [/QUOTE]

gunaydın cnm.napıyım sızler msnde facede felan konusuyosunuz.kımse bende eklı degılkı.aksamlarıda gıremıyorum konulardan bıraz yuzak kalıyorum.sızlerde aranıza almıyosunuz.napıyım bende kendı kendıme konusuyorum. ((((

Telden girdim valilige gidiom gecmise bakamiyorum regli oldum allhtan temkinliyimde cok fena gelioo bittim ben
yaa koket şu kasvetli avatarların beni benden alıo biraz eğlenceli ol yahuu

regli geçmiş olsun diim bari ne denir ki :101:

aranıza almıosunuz deme ama ilk başlarda öyle hissedebilirsin zor dahil olursun konulara ama
biraz daha fazla vakit ayırıp yorum yapıp kendinden bahsedersende kaynaşır gideriz
bizler tlfdan msnden feysten konuşuouz evet ama bu da hemen olmadı zamanla yani

aranıza almıosunuz deme ama ilk başlarda öyle hissedebilirsin zor dahil olursun konulara ama
biraz daha fazla vakit ayırıp yorum yapıp kendinden bahsedersende kaynaşır gideriz
bizler tlfdan msnden feysten konuşuouz evet ama bu da hemen olmadı zamanla yani[/QUOTE]

cnm vaktım yoktu.vakıt buldukca gırıyorum iş yerınden.hastanede calısıyorum ve cok yogunum.evıme hırsız gırdı laptopuda aldı oyuzden aksamları gıremıyorum .(((((

Özgee, bıcırığın sesiyle uyandım demişsin, annenlerde mi kaldın canım? :))

Enkimm,güle güle kullansızn Ececik yeni aldıklarınızı :))

Dilekk, bu ara her gece bi alemlerdesin. Nasıl dayanıyosun yaa bu tempoya
Maşallahhh diyim, sonra hasta fln olursun nazarlara geldim kenafir gözlü Nek deme

bol şekerli papatya çayı iç kokişim, avatarın da pek güzel olmuş

ahhh canım benim, neden almayalım aramıza seni.
Daha aktif ol, sor soruştur, yaz :) Cevapsız kalmazsınn

çok ısrar ederse eşimin kaynımın hatrına giderim ama kv ile hiç konuşmam yine. sabah kaynımı evden biz aldık, arabada tokalaştık hg dedim daha hg'ne gitmemize gerek yok bence

dün bizim sitede, bizim apartmanla yapışık olan apartmanda yangın çıkmış camları falan patlamış simsiyah görünüyor ev, itfaiye merdivenle çıkarmış evdekileri, çok üzüldüm kış günü napıcaklar, bi de ii ki alevler bizim evlere kadar çıkmamış, Allah korusun tam kombilerin olduğu kısıma denk gelirdi

gunaydın hanımlar

dilek çok aktifsiniz
enkidu ecenaz aldıklarınızı güle güle kullansın
koket bende de aynı durumlar var karnım bomba patlamış gibi

seda geçmiş olsun demek hırsız girdi :18:başka götürdüğü bir şey var mı? bilgisayarda önemli veriler var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…