Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Oooo hadi bakalım hayırlı olsun şimdi baktım cilveli nazlı olarak geçiyor sözlükte.Nazenin de sağlıkla mutluluka gelsin aranıza
osmanlıda şiirlerde falan çok kullanılırmış bu kelime...kızımın ismini koymak amcasına nasip oldu kv aylardır söylüyodu,amcası bi kere dedi,oldu

güle güle kullansın kızın cicilerini canım...eşinde konuştun mu ne yaptın merak ediyorum seni

zeynepten sonra ilk defa bi isim içimize sindi canım ayyy o bıcırığı yerim ben...çocuk sevgim tavan yapmış durumda

vilişş, seçtiğiniz isim güzel. Asil geliyo kulağa naz dersiniz kısaca, bi nazlıdaha geliyo topiğe
kısaca naz derim,kızınca nazenin derim ben de asil geldiği için ve çok bilinen bi isim olmadığı için çok istedim...

dilek ne yoğun bi geceymiş kuzum öyle...okurken yoruldum,hızına yetişemedim valla

koket,mesajım geldi mi kuzum? gönderdiğin listelere baktım canım...listelerini yeniden düzenlicem...aldıklarımı çıkarıcam,almadıklarımdan bi liste yapıcam canım çok sağ ol

okuldayım kızlar...sabah arkim kahvaltıya geldi,masayı bile toplayamadan çıktık evden

Dilekk, bu ara her gece bi alemlerdesin. Nasıl dayanıyosun yaa bu tempoya
Maşallahhh diyim, sonra hasta fln olursun nazarlara geldim kenafir gözlü Nek deme :

yaa dilek bak nekte aynı şeyi diyo işte

bol şekerli papatya çayı iç kokişim, avatarın da pek güzel olmuş

yaa koket şu kasvetli avatarların beni benden alıo biraz eğlenceli ol yahuu:

bu nasıl bir zıtlık allahım ikinizin arasındaki

çok ısrar ederse eşimin kaynımın hatrına giderim ama kv ile hiç konuşmam yine. sabah kaynımı evden biz aldık, arabada tokalaştık hg dedim daha hg'ne gitmemize gerek yok bence

diloş çok güldüm kız

Son düzenleme:

Yok kuzum annem aradı tlfla direkt bıcırığa vermiş tlfnu ıh ıhh diyip duruyodu Hemen gidesim geldi oraya o an

Sedaemirg, kızlara katılıyorum daha sık girsen bişeyler paylaşsan bizde cevapsız kalmayız canım. En başlarda böyle olur bana da "yok öyle 3 kuruşa 5 köfte" demişlerdi ark. listeme ekledim diye erkek sandıkları için tabisi biliyorum. foto ekleyince olay çözüldü yavaş yavaş kaynaştık. Sende foto ekle kendinden daha geniş bi şekilde bahset zamanla alışırız birbirimize

Teşekkür ederiz teyzeleri.günde 2-3 kıyafet değiştiriyoruz iyi oldu .

Dilşadcığım 110 a aldık.alman markası beurer diye.diğerleri avent philips 260tı
Kızlar konuşmadım eşimle henüz.kardeşime söylemiş böle böle desem niye bana sormuyor der İş işten geçti der.dün akşam babam aradı onuda sordu mutfaktaydı slm söle dedi.babam bana bişe demiyor.ben yeterince yalan uydurdum.inanmadı tabi.söylicem eşi açmazsa aramazsada olucaklara katlanacak onun başı ağrıcak

cnm vaktım yoktu.vakıt buldukca gırıyorum iş yerınden.hastanede calısıyorum ve cok yogunum.evıme hırsız gırdı laptopuda aldı oyuzden aksamları gıremıyorum .((((([/QUOTE]
aaa çok fena geçmiş olsun
çok fazla şeyin gitti mi?

Dilekk, bu ara her gece bi alemlerdesin. Nasıl dayanıyosun yaa bu tempoya
Maşallahhh diyim, sonra hasta fln olursun nazarlara geldim kenafir gözlü Nek deme
maşallah bana :k..ını kaşıyan smile:

aşkolsun arkidaşim neden öyle diim
dayanmada problem yok aslında
ama alkolün yaptıığı kilo benim için problem biliosun
zaten eşim benim hanım azcık zarhoştur
ben sarhoş olurum o daha içer dedi
arkadaşı bi 20lik daha söyledi bana rezil oldum valla
kuzey gibi arada bi çay içtim

çok ısrar ederse eşimin kaynımın hatrına giderim ama kv ile hiç konuşmam yine. sabah kaynımı evden biz aldık, arabada tokalaştık hg dedim daha hg'ne gitmemize gerek yok bence
eskiden olsa sen hoşgeldin yemeğine çağırırdın valla ben seni bilmio muyum
hayat ve olaylar insanı nası değiştirio dimi
hepimiz çok farklı şeyler yapabiliouz

canım hayırlı olsun alman markası iidir hem, sana sorunca ben de netten baktım philips avent 240 küsür, arzum 40 lira, alsam mı ben de arzum işe yarar mı acaba
eşin de akıllansın artık ya ne bu çocuk gibi küsüp inat etmeler

cnm vaktım yoktu.vakıt buldukca gırıyorum iş yerınden.hastanede calısıyorum ve cok yogunum.evıme hırsız gırdı laptopuda aldı oyuzden aksamları gıremıyorum .(((((
çok fazla şeyin gitti mi?

maşallah bana :k..ını kaşıyan smile:

aşkolsun arkidaşim neden öyle diim
dayanmada problem yok aslında
ama alkolün yaptıığı kilo benim için problem biliosun
zaten eşim benim hanım azcık zarhoştur
ben sarhoş olurum o daha içer dedi
arkadaşı bi 20lik daha söyledi bana rezil oldum valla
kuzey gibi arada bi çay içtim

eskiden olsa sen hoşgeldin yemeğine çağırırdın valla ben seni bilmio muyum
hayat ve olaylar insanı nası değiştirio dimi
hepimiz çok farklı şeyler yapabiliouz[/QUOTE]

aynen öyle canım, hepsini birlikte çağırırdım, ama şimdi hiç elimi bile oynatmam, belki bigün iş çıkışı eşimle kaynım birlikte gelirler o kaaa.

dün annesinden konu açılınca atıştık azcık kızdım ben de, ben affedemiyorum sen nasıl affediyorsun giden benm çocuğumsa senin de çocuğundu sebep olan annendi dedim kızdım bağırdım o da hiddetlendi, 5 dk sonra laf atıp duruyo konuşmuyorum seninle demin anneni savunuyordun dedim, evlilikte bazen ses yükselmeleri olur ama küsme olmaz tonton diyo, yüzsüz benmki azcık küsmekten anlasa ii olacak.

cnm vaktım yoktu.vakıt buldukca gırıyorum iş yerınden.hastanede calısıyorum ve cok yogunum.evıme hırsız gırdı laptopuda aldı oyuzden aksamları gıremıyorum .(((((
çok fazla şeyin gitti

evet cnm ya cocugun ceyreklerı bı mıktar para laptopum hepsı gıttı yanııı((((

erkeklerın hepsı oyle yaparlar ederler sonradanda bısey olmamıs gıbı konusmaya baslarlar

kötü olmuş valla
zor oluodur benim eltimin evine girdi de uzun süre kız etkisinde kaldı
heryeri karıştırmış tüm eşyalardan huylanmıştı kız
eve korka korka giriodu falan
Allah kimseye yaşatmasın

amınnnn.bende 3 gun annemde kaldım ama nezamana adar annemde kalcam kı mecbur gectım evıme.bende halla etkısındeyım.allah kımseye gostermesın yasatmasın

kendi koca göbeğine baksın eşin

çok geçmiş olsun canım yaaa :26:

amınnnn.bende 3 gun annemde kaldım ama nezamana adar annemde kalcam kı mecbur gectım evıme.bende halla etkısındeyım.allah kımseye gostermesın yasatmasın

ayy çok geçmiş olsun allah yaşatmasın tekrar bende çok korkuyorum bu tür olaylardan tekte kalıyorum valla allaha emanet.

enkimm aldıklarınızı güle güle kullansın tatlı cadı.
valla ben strelize almadım kendim sıcak suda kaynatıyodum bukadar pimprikli olmayın sonra çok çekersiniz söleyim kızlar daha çok hasta olurlar allah korusun mikropta gircek vücüdlarına tabi göz göre göre değildeanladınız heralde demek istediğimi.

çok fazla şeyin gitti

çok geçmiş olsun :105:

benim de başıma geldi evliliğimizin 2. ayındaydı galiba..
4-5 gün annemde kaldık ama mecburen geçiyo insan yine evine..
çok şükür unuttuk gittik, yine de o tedirginlik hep kalıyo ..

sagol cnm.bızım daha 2 hafta oldu oyuzden unutamıyorum.zanman gectıkce unuturum herhalde galıbaaaa :))))

bu kızcağız da kendi başına geliyo gidiyo
konulara dahil olmuyo ama naptığından haberdar ediyo sağ olsun

gunaydın cnm.napıyım sızler msnde facede felan konusuyosunuz.kımse bende eklı degılkı.aksamlarıda gıremıyorum konulardan bıraz yuzak kalıyorum.sızlerde aranıza almıyosunuz.napıyım bende kendı kendıme konusuyorum. (((([/QUOTE]

haklısın herkes herkesi tanıyor alışılmışlık arkdaşlık eskiden beri görüştüğümüz için herhalde öyle geliyordur

cnm sende sohpetlere dahil olsana ben uzun süre girmiyodum sanki hiç ayrılmamış gibiyim burdan sıcak kanlıdır aslında burda kızlar ben en çok bu topiği seviyorum dostluk paylaşım konusunda

ben kokişş (topiğim vardı da ondan kokiş kaldı bakım saç giyim zırttı pırttı şeyleri çok severim) Dilek kadar süslü bakımlı olmasamda süslüyüm işteee
sende 2010 gelinimisin çocuk varmıydı ??

hadi bul bi eğlenceli yada nekkk dahii bu konuda bana eğlenceli avat. bulurmusun ben avat. bulma özürlüyüm birceyi seviom die koydum napimm

reglim çok yaaa doğumdan sonra böyle oldu :26:

haklısın herkes herkesi tanıyor alışılmışlık arkdaşlık eskiden beri görüştüğümüz için herhalde öyle geliyordur

cnm sende sohpetlere dahil olsana ben uzun süre girmiyodum sanki hiç ayrılmamış gibiyim burdan sıcak kanlıdır aslında burda kızlar ben en çok bu topiği seviyorum dostluk paylaşım konusunda

ben kokişş (topiğim vardı da ondan kokiş kaldı bakım saç giyim zırttı pırttı şeyleri çok severim) Dilek kadar süslü bakımlı olmasamda süslüyüm işteee
sende 2010 gelinimisin çocuk varmıydı ??[/QUOTE]

ewet cnm 2010 16 mayıs gelınıyım.martta 2 yasını bıtırcek prensım var :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…