osmanlıda şiirlerde falan çok kullanılırmış bu kelime...kızımın ismini koymak amcasına nasip olduOooo hadi bakalım hayırlı olsun şimdi baktım cilveli nazlı olarak geçiyor sözlükte.Nazenin de sağlıkla mutluluka gelsin aranıza
güle güle kullansın kızın cicilerini canım...eşinde konuştun mu ne yaptın merak ediyorum seniBiz hala yatmadık ayaktayız.ecenaz 10da uydu 2 de uyandı .artık Ne zaman uyuruz bilmiyorum.
Bugün Eminönü'ne gittik .arabamızı aldık.chicco little way puset.hatta alır almaz yatırdık içine tramvayla eve geldik.cimcimeye yine kıyafetler aldık.sterilize makinasıda aldık.
600 tl gitti.
Babamın dediğini söylemedim henüz.bugün söylicem .artık olay nereye varacak bilmiyorum
zeynepten sonra ilk defa bi isim içimize sindi canımGünaydıınn...
Viliş Nazenin güzel ve değişik bi isim anlamıda hoş içinize sindiyse de ne güzel. Artık isimsiz kalmıcak kızınız
Evimi toparladım kahvaltımı ettim çamaşırların makineden çıkmasını bekliyorum çıksın onları da asıyım. Hava çok güzel
Bizim bıcırığın sesiyle kendime geldim. Kardeşimle eşi hastaneye gitmiş kontrol için anneme bırakmışlar. Eh eh diyip duruyo heryeri karıştırıyomuş
kısaca naz derim,kızınca nazenin derimvilişş, seçtiğiniz isim güzel. Asil geliyo kulağanaz dersiniz kısaca, bi nazlıdaha geliyo topiğe
Dilekk, bu ara her gece bi alemlerdesin. Nasıl dayanıyosun yaa bu tempoya
Maşallahhh diyim, sonra hasta fln olursun nazarlara geldim kenafir gözlü Nek deme:
bol şekerli papatya çayı iç kokişim, avatarın da pek güzel olmuş
yaa koket şu kasvetli avatarların beni benden alıo biraz eğlenceli ol yahuu:
çok ısrar ederse eşimin kaynımın hatrına giderim ama kv ile hiç konuşmam yine. sabah kaynımı evden biz aldık, arabada tokalaştık hg dedim daha hg'ne gitmemize gerek yok bence
Özgee, bıcırığın sesiyle uyandım demişsin, annenlerde mi kaldın canım? :))
Enkimm,güle güle kullansızn Ececik yeni aldıklarınızı :))
Dilekk, bu ara her gece bi alemlerdesin. Nasıl dayanıyosun yaa bu tempoya
Maşallahhh diyim, sonra hasta fln olursun nazarlara geldim kenafir gözlü Nek deme
bol şekerli papatya çayı iç kokişim, avatarın da pek güzel olmuş
ahhh canım benim, neden almayalım aramıza seni.
Daha aktif ol, sor soruştur, yaz :) Cevapsız kalmazsınn
diloş çok güldüm kız
maşallah bana :k..ını kaşıyan smile:Dilekk, bu ara her gece bi alemlerdesin. Nasıl dayanıyosun yaa bu tempoya
Maşallahhh diyim, sonra hasta fln olursun nazarlara geldim kenafir gözlü Nek deme
eskiden olsa sen hoşgeldin yemeğine çağırırdın valla ben seni bilmio muyumçok ısrar ederse eşimin kaynımın hatrına giderim ama kv ile hiç konuşmam yine. sabah kaynımı evden biz aldık, arabada tokalaştık hg dedim daha hg'ne gitmemize gerek yok bence
Teşekkür ederiz teyzeleri.günde 2-3 kıyafet değiştiriyoruz iyi oldu .
Dilşadcığım 110 a aldık.alman markası beurer diye.diğerleri avent philips 260tı
Kızlar konuşmadım eşimle henüz.kardeşime söylemiş böle böle desem niye bana sormuyor der İş işten geçti der.dün akşam babam aradı onuda sordu mutfaktaydı slm söle dedi.babam bana bişe demiyor.ben yeterince yalan uydurdum.inanmadı tabi.söylicem eşi açmazsa aramazsada olucaklara katlanacak onun başı ağrıcak
aaa çok fenacnm vaktım yoktu.vakıt buldukca gırıyorum iş yerınden.hastanede calısıyorum ve cok yogunum.evıme hırsız gırdı laptopuda aldı oyuzden aksamları gıremıyorum .(((((
aaa çok fenacnm vaktım yoktu.vakıt buldukca gırıyorum iş yerınden.hastanede calısıyorum ve cok yogunum.evıme hırsız gırdı laptopuda aldı oyuzden aksamları gıremıyorum .(((((
dün annesinden konu açılınca atıştık azcık kızdım ben de, ben affedemiyorum sen nasıl affediyorsun giden benm çocuğumsa senin de çocuğundu sebep olan annendi dedim kızdım bağırdım o da hiddetlendi, 5 dk sonra laf atıp duruyo konuşmuyorum seninle demin anneni savunuyordun dedim, evlilikte bazen ses yükselmeleri olur ama küsme olmaz tonton diyo, yüzsüz benmki azcık küsmekten anlasa ii olacak.
evet cnm ya cocugun ceyreklerı bı mıktar para laptopum hepsı gıttı yanııı((((
kötü olmuş valla
zor oluodur benim eltimin evine girdi de uzun süre kız etkisinde kaldı
heryeri karıştırmış tüm eşyalardan huylanmıştı kız
eve korka korka giriodu falan
Allah kimseye yaşatmasın
kendi koca göbeğine baksın eşindün annesinden konu açılınca atıştık azcık kızdım ben de, ben affedemiyorum sen nasıl affediyorsun giden benm çocuğumsa senin de çocuğundu sebep olan annendi dedim kızdım bağırdım o da hiddetlendi, 5 dk sonra laf atıp duruyo konuşmuyorum seninle demin anneni savunuyordun dedim, evlilikte bazen ses yükselmeleri olur ama küsme olmaz tonton diyo, yüzsüz benmki azcık küsmekten anlasa ii olacak.
çok geçmiş olsun canım yaaa :26:evet cnm ya cocugun ceyreklerı bı mıktar para laptopum hepsı gıttı yanııı((((
amınnnn.bende 3 gun annemde kaldım ama nezamana adar annemde kalcam kı mecbur gectım evıme.bende halla etkısındeyım.allah kımseye gostermesın yasatmasın
çok geçmiş olsun :105:aaa çok fenageçmiş olsun
çok fazla şeyin gitti
evet cnm ya cocugun ceyreklerı bı mıktar para laptopum hepsı gıttı yanııı((((
benim de başıma geldi evliliğimizin 2. ayındaydı galiba..amınnnn.bende 3 gun annemde kaldım ama nezamana adar annemde kalcam kı mecbur gectım evıme.bende halla etkısındeyım.allah kımseye gostermesın yasatmasın
çok geçmiş olsun :105:
benim de başıma geldi evliliğimizin 2. ayındaydı galiba..
4-5 gün annemde kaldık ama mecburen geçiyo insan yine evine..
çok şükür unuttuk gittik, yine de o tedirginlik hep kalıyo ..
bu kızcağız da kendi başına geliyo gidiyo
konulara dahil olmuyo ama naptığından haberdar ediyo sağ olsun
yaa koket şu kasvetli avatarların beni benden alıo biraz eğlenceli ol yahuu
regligeçmiş olsun diim bari ne denir ki :101:
aranıza almıosunuz deme amailk başlarda öyle hissedebilirsin zor dahil olursun konulara ama
biraz daha fazla vakit ayırıp yorum yapıp kendinden bahsedersende kaynaşır gideriz
bizler tlfdan msnden feysten konuşuouz evet ama bu da hemen olmadı zamanla yani
gunaydın cnm.napıyım sızler msnde facede felan konusuyosunuz.kımse bende eklı degılkı.aksamlarıda gıremıyorum konulardan bıraz yuzak kalıyorum.sızlerde aranıza almıyosunuz.napıyım bende kendı kendıme konusuyorum.((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?