geçen gün kotonda çok güzel kemerler vardı ben beğendim ince orta kalınlıkla deri tokasız falan
ben tokalı sevmioum zaten pek fazla
ama kotla hiç kullanmam kemer
sadece etek ve elbise ile kullanırım ben örgü kemerler falan oluo yaa
işte şu tarz şeyler kullanıoum eteklerimle genelde
Eki Görüntüle 636163 Eki Görüntüle 636164 Eki Görüntüle 636165
Yok canım çin takvimi kız diyodu bana denk gelen kısımda. 12 ayın 10 ayı kız, 2 ayı erkekti bide
Çook güzellerrEn sonuncu çok tarz
kesinlikle öyle canım
kendileri pis olunca çocuğu da öyle yetiştirirler işte.
babanla ne sorunu var ya enkim anlamıyorum ben de yaranayla aynı fikirdeyim çokkk saçma buldum
canım geldi kaynım ama daha görmedim. inşallah da eşimle bi daha ayrı yatmak zorunda kalmam
o da uyumadı hiçöğlen ikimiz de esneyip durduk.
ablam normalde benden 10 gün önde ya, doktor ikinizi aynı gün sezeryan yapcam nasipse, gelişimleri aynı gidiyor dediyanyana yatarız artık kardeşinin de gözü aydınn. hayırlı olsun ona da.
saol canım şimdi telefonda annem var onla da konuşuyoruz bn bakıcam diyo, nası mutlu
ohh afiyet olsunn
nekk ben de çok sevindim canım annemin bakmasına, sen de taytlarını güle güle giy.
ağızdaki mikrop hiç bişeyde yokmuş zaten, ama annemin ağrıları başlarsa ben vicdan azabı çekicem bu seferde,
annem heveslenmiş bi erkek büyüttüm şimdi kızımıza bakıcam ne güzeldiyo.
hastaneye gittim geldim 3lü test sonucumu aldım, güzel çıktı çok şükür. azcık eşimle gezdik geldik.
Dilek tosunun kız kılığında mı gidecek ne edecek konsere
o çizelgende iki bağyan var
ben de toparlanıyım çıkarım 20 dk sonra
iyi akşamlar kızlar
ne yapmaya çalışıyo bu adam yaa...ne kadar zor insanmış...teli açıp iki çift laf etmek çok mu zor?şimdi daha mı iyi oldu
ayyy darısı başıma...ben de çok istiyorum arabahem artık çağana evde bakılmicaa için araba iyi olur gerçekten
kuzum eşimi ikna ettim...gidicem erkek dr'a
kokiş,mini cooper'ı çok beğeniyorum ben araba olarak,tam bayan arabası,düşünmez misin?
dileeeek,devlet gibi hatunsun valla...bu bebek planı epey uzuuuuuun vadeli bi plan...5 yıllık kalkınma planı gibi
dilekle sirken bu avatarı kullanana kadar biz unuturuz ki
kuzum zor bi test diil ki...yaptır,için rahat etsin bence
ilahi nek
eve geldim kızlar...mercimek çorbası yaptım...kvde börek göndermişti...tam masayı hazırladım,kocişimi aradılar,doğuma gitti...zaten aç da değilmiş...tek başıma yedim yemeğimi...yarın sabah okula erken gidicem,toplantı varmış
özge,kardeşler arasında az yaş farkı olması eğer cinsiyetleri aynıysa güzel oluyo...teyzelerimin kızlarının yaşları yakın birbirine, herşeylerini paylaşıyolar falan iyi oluyo...dayımında oğulları öyle,onlarda kanka gibiydiler hep...ama cinsiyetler farklıysa olan büyüğe oluyo...bizde öyle olmuş,annem hamile kalınca beni emzirmeyi falan bırakmışkeşke kardeşin biraz daha bekleseydi
teyzeleri kızımıza isim bulduk sonundaavee artık değişmicek, kocişimin de benim de içimize çok sindi,ismi amcamız buldu sağ olsun...anlamı da güzel...veee kızımız NAZENİN
Biz hala yatmadık ayaktayız.ecenaz 10da uydu 2 de uyandı .artık Ne zaman uyuruz bilmiyorum.
Bugün Eminönü'ne gittik .arabamızı aldık.chicco little way puset.hatta alır almaz yatırdık içine tramvayla eve geldik.cimcimeye yine kıyafetler aldık.sterilize makinasıda aldık.
600 tl gitti.
Babamın dediğini söylemedim henüz.bugün söylicem .artık olay nereye varacak bilmiyorum
Özgee, bıcırığın sesiyle uyandım demişsin, annenlerde mi kaldın canım? :))
Enkimm,güle güle kullansızn Ececik yeni aldıklarınızı :))
Dilekk, bu ara her gece bi alemlerdesin. Nasıl dayanıyosun yaa bu tempoya
Maşallahhh diyim, sonra hasta fln olursun nazarlara geldim kenafir gözlü Nek deme
bol şekerli papatya çayı iç kokişim, avatarın da pek güzel olmuş
ahhh canım benim, neden almayalım aramıza seni.
Daha aktif ol, sor soruştur, yaz :) Cevapsız kalmazsınn
osmanlıda şiirlerde falan çok kullanılırmış bu kelime...kızımın ismini koymak amcasına nasip oldukv aylardır söylüyodu,amcası bi kere dedi,oldu
güle güle kullansın kızın cicilerini canım...eşinde konuştun mu ne yaptın merak ediyorum seni
zeynepten sonra ilk defa bi isim içimize sindi canımayyy o bıcırığı yerim ben...çocuk sevgim tavan yapmış durumda
kısaca naz derim,kızınca nazenin derimben de asil geldiği için ve çok bilinen bi isim olmadığı için çok istedim...
dilek ne yoğun bi geceymiş kuzum öyle...okurken yoruldum,hızına yetişemedim valla
koket,mesajım geldi mi kuzum? gönderdiğin listelere baktım canım...listelerini yeniden düzenlicem...aldıklarımı çıkarıcam,almadıklarımdan bi liste yapıcam canım çok sağ ol
okuldayım kızlar...sabah arkim kahvaltıya geldi,masayı bile toplayamadan çıktık evden
dün annesinden konu açılınca atıştık azcık kızdım ben de, ben affedemiyorum sen nasıl affediyorsun giden benm çocuğumsa senin de çocuğundu sebep olan annendi dedim kızdım bağırdım o da hiddetlendi, 5 dk sonra laf atıp duruyo konuşmuyorum seninle demin anneni savunuyordun dedim, evlilikte bazen ses yükselmeleri olur ama küsme olmaz tonton diyo, yüzsüz benmki azcık küsmekten anlasa ii olacak.
erkeklerın hepsı oyle yaparlar ederler sonradanda bısey olmamıs gıbı konusmaya baslarlar
ayy çok geçmiş olsun allah yaşatmasın tekrar bende çok korkuyorum bu tür olaylardan tekte kalıyorum valla allaha emanet.
enkimm aldıklarınızı güle güle kullansın tatlı cadı.
valla ben strelize almadım kendim sıcak suda kaynatıyodum bukadar pimprikli olmayın sonra çok çekersiniz söleyim kızlar daha çok hasta olurlar allah korusun mikropta gircek vücüdlarına tabi göz göre göre değildeanladınız heralde demek istediğimi.
sevioum napim :101:ben kokişş (topiğim vardı da ondan kokiş kaldı bakım saç giyim zırttı pırttı şeyleri çok severim) Dilek kadar süslü bakımlı olmasamda süslüyüm işteee
sende 2010 gelinimisin çocuk varmıydı ??
ben o kızı sevmediğim için sanırım :26:hadi bul bi eğlenceli yada nekkk dahii bu konuda bana eğlenceli avat. bulurmusun ben avat. bulma özürlüyüm birceyi seviom die koydum napimm
aslında kot giymioum hep tayt elbise etekçok beğendim ama şu örgülüler sadece etekle güzel oluyor kotta niye kemer kullanmıyosun anlamadım? Elbisede kemer güzel oluyor evet
biri benim odundan mı bahsetmiş:1
bende kendı odunumdan bahsettım cnm .))))))))))
ewet cnm 2010 16 mayıs gelınıyım.martta 2 yasını bıtırcek prensım var :)))))))
sevioum napim :101:
dünde bi gittim doğum günü çocuğunun eşinde bi kot üstüne beyaz t-shirt ve siyah düz bi hırka saç at kuyruğu üzerine topuz gibi ve 0 makyaj
ben varya bi şıkıdım kaldım ki kızda zaten bi baktı bana
nekim o aldığın çanta çok büyük kolaylık oldu benim için alıp hemen çıkıoum harika
ben o kızı sevmediğim için sanırım :26:
ne bulsak ki bakar olurum bişiler
aslında kot giymioum hep tayt elbise etek
kot giyincede t-shirt yada kazak üstüne gelir zaten gereksiz yani kemer takmam
t-shirtü kotun içine sokarsan o zaman takılabilir ama ben gerek duymuoum
hadi yaa erkek demek:119::119::119:
benimde oğlum varrrr 9 aylık şuanda yürüteçte koşturma aşamasında ...yürüyünce dahamı kolay olur erkek çocukta dahamı zor?
konuşmaya başladımı az az cümleler kuryomu? tuvalete alıştırdınmı ? :44:
sen çalışyosun galiba kim bakıyo oğluna ?
herkes evli burda.arkadaslar kımler evlı burda
yaaa sedaaa
bu ne böyle yaww
düşünemioum ne tatlı olur cimcime yaa:116:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?