Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

çok beğendim ama şu örgülüler sadece etekle güzel oluyor kotta niye kemer kullanmıyosun anlamadım? Elbisede kemer güzel oluyor evet

Yok canım çin takvimi kız diyodu bana denk gelen kısımda. 12 ayın 10 ayı kız, 2 ayı erkekti bide

Çook güzellerr En sonuncu çok tarz

anlamadımkız diyodu başta sonra erkekmi dedi nasıı yani?:44:

çoookk beğendim yaa banada bulun yaaa

maşallah kızımıza

Dilek tosunun kız kılığında mı gidecek ne edecek konsere
o çizelgende iki bağyan var

ben de toparlanıyım çıkarım 20 dk sonra
iyi akşamlar kızlar

geç güldüm ama tam güldümmm

mini copper iyi hoş güzel hatta onun jeep modelini beğendim ama okdar para verdirtmem üstelik ben acemiyim bana şuanda 2. el araba alsın istiyorum çarpılınca araba 2. ele düşyoo yazık değeride düşyoo usta olayım onu almak hayalim zatenn..ama önce 2. el otomatik küçük bi araba micra olur hundai olur yada corsa olur işte bilmiyorum marttan sonra die konuştuk nisan da işleri açılır...zaten oda çağanı bırakıp getirme götürme taraftarı çok sıkıldı diğer durumdan..

teyzeleri kızımıza isim bulduk sonundaa vee artık değişmicek, kocişimin de benim de içimize çok sindi,ismi amcamız buldu sağ olsun...anlamı da güzel...veee kızımız NAZENİN

nazenin güzelmiş kesinmi??

açılışı yaptınız demek hadi rastgele ozman masraflar artıyor

papatya sevmiom demiştim nekim whtsp. ta midemi bulandıryo gibi tadı

ama diğer dedğin çaydan alsam iyi olur galiba onu denemeliyim doğadan valla parol attım bitane emzirdiğim için bitek bunu kullanabilyorum dr. demişti.

sen beğendinmi avatarı dilek kasfetli demiş aaa bilemedim bakk bu birceyi seviyorum yeni dizi başlıcak orda rol alıcak ''ben onu çok sevdim'' atvde başlıcak devlet gibi hatun valla orda adnan menderesin yasak aşkı ayhan aydanı oynicak...

aslında metresi oynaması pek hoşuma gitmesede rolunun hakkını veren başarlı bir oyuncu yer gök aşkı izlemiştim o çıktıktan sonra bıraktım

rolün hakkını veriyor acılı bi aşk hikayesiydi (boleyn kızını Türk versiyonuna çevirmişlerdi de yapımcı ve yönetmenle araları gerildi kendide muratta felan çıktı diziden )

Zaten avşar yapımı anlamak çok güç :26:

adnan menderesin hayatı çok alengirli olaylar olaylar güzel bi dizi olcağına ve bircenin rolünün hakkını verceğene eminim yalnız işte günü önemli atv olmasaydı iyidi bide artık bakalım ..

hee adnan menderesi mehmet aslantuğ oynıcak yasak aşkı yüzünden başına gelmedik kalmıcak adamın neyse bakalım siyasi çok olursa kaldırırlar diziyi bunu göze almışlardır

geldi cnm rica ederim bişi olursa yine msj at

sinirlenme stress yasak sana

bende almadım düşün pimpirikliyim nedkarrr gereksiz o yaa

kaynattım 6 ay sonra kaynamış sıcak sula yıkadım hep fırçasından aldım biberon fırçası ...zaten 3 aydan sonra tüm emzikler değişti sonra 6 aydan sonrada biberon ve emzikler değişti az akışlıdı çünkü çeke çeke damak iyi olmazmış v.s aldım

sevioum napim :101:
dünde bi gittim doğum günü çocuğunun eşinde bi kot üstüne beyaz t-shirt ve siyah düz bi hırka saç at kuyruğu üzerine topuz gibi ve 0 makyaj
ben varya bi şıkıdım kaldım ki kızda zaten bi baktı bana
nekim o aldığın çanta çok büyük kolaylık oldu benim için alıp hemen çıkıoum harika

hadi bul bi eğlenceli yada nekkk dahii bu konuda bana eğlenceli avat. bulurmusun ben avat. bulma özürlüyüm birceyi seviom die koydum napimm
ben o kızı sevmediğim için sanırım :26:
ne bulsak ki bakar olurum bişiler

çok beğendim ama şu örgülüler sadece etekle güzel oluyor kotta niye kemer kullanmıyosun anlamadım? Elbisede kemer güzel oluyor evet
aslında kot giymioum hep tayt elbise etek
kot giyincede t-shirt yada kazak üstüne gelir zaten gereksiz yani kemer takmam
t-shirtü kotun içine sokarsan o zaman takılabilir ama ben gerek duymuoum

ipekyolda bi hırka ve leopar desenli ince panço kaban beğenmiştim
annem aldırmadı pahalı dedi :85:
oysa indirimdeydi
hırka çok ince bişidi 69 tl annem güzel durmadı ince dedi
kabanda trençkottan bile ince gibiydi hiç sevmedi 400den 200e düşmüş.

ewet cnm 2010 16 mayıs gelınıyım.martta 2 yasını bıtırcek prensım var :)))))))

hadi yaa erkek demek:119::119::119:
benimde oğlum varrrr 9 aylık şuanda yürüteçte koşturma aşamasında ...yürüyünce dahamı kolay olur erkek çocukta dahamı zor?

konuşmaya başladımı az az cümleler kuryomu? tuvalete alıştırdınmı ? :44:

sen çalışyosun galiba kim bakıyo oğluna ?

hımm evet bazen bende abartıyorum ama bakımlı olmak iyidir boşviiir ruslar markete giderken bile makyaj yapıp kürk topuklu giyinip çıkyolarmış kardeşim öyle diyodu burdakiler değil tabii rusyadakilerden bahsediyoo her daim bakımlılar herşeyi süse püse harcılar ve yorucu güzelliklerinin bozulcağı işlerde çalışmıyolarmışş

ben kot çok seviyorum herhalde hep işyerin elbise etek klasik pantalon giydiğimdenmi nee kott dediğin gibi üstler kazak bide kot ceket v.s yada şişme yelek üstüne iyi oluyor

sen birceyi sevmiyomusun :26:

ayy hep ben konuşmuşum nerde millet

geriden gelincee böyle oluyo yaff kamiişş ve arzu niye gelmiyorlar yaaa? neden girmiyosunuz kızlar bişi yok dimi?_:26:

ayyy masaallah yuruyunce cok ararsın cnm bu gunlerını.heryerı karıstırmak ıstıyolar.ewet cnm az az cumleler kuruyor.tuvalet egıtımıne yazın baslıycaz bakalım.ewet cnm calısıyorum sagolsun kayınvalıdem bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…