- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
sinirlenme stress yasak sana
kendi koca göbeğine baksın eşin
çok geçmiş olsun canım yaaa :26:
ayy çok geçmiş olsun allah yaşatmasın tekrar bende çok korkuyorum bu tür olaylardan tekte kalıyorum valla allaha emanet.
enkimm aldıklarınızı güle güle kullansın tatlı cadı.
valla ben strelize almadım kendim sıcak suda kaynatıyodum bukadar pimprikli olmayın sonra çok çekersiniz söleyim kızlar daha çok hasta olurlar allah korusun mikropta gircek vücüdlarına tabi göz göre göre değildeanladınız heralde demek istediğimi.
hamişler birer resim ekleyinde görelim bakalım ne alemdesiniz ozman
ii ki yan taraflara sıçramamış cnm geçmiş olsun:18:dün bizim sitede, bizim apartmanla yapışık olan apartmanda yangın çıkmış camları falan patlamış simsiyah görünüyor ev, itfaiye merdivenle çıkarmış evdekileri, çok üzüldüm kış günü napıcaklar, bi de ii ki alevler bizim evlere kadar çıkmamış, Allah korusun tam kombilerin olduğu kısıma denk gelirdi
beğendim cnm ben de çok şükür sonunda herkesin içine sinen bi isim oldu, acaba kv kendi ismini diil de amcanın sölediği ismi seçtiğinizi duyunca ne dicekosmanlıda şiirlerde falan çok kullanılırmış bu kelime...kızımın ismini koymak amcasına nasip oldukv aylardır söylüyodu,amcası bi kere dedi,oldu
güle güle kullansın kızın cicilerini canım...eşinde konuştun mu ne yaptın merak ediyorum seni
zeynepten sonra ilk defa bi isim içimize sindi canımayyy o bıcırığı yerim ben...çocuk sevgim tavan yapmış durumda
kısaca naz derim,kızınca nazenin derimben de asil geldiği için ve çok bilinen bi isim olmadığı için çok istedim...
dilek ne yoğun bi geceymiş kuzum öyle...okurken yoruldum,hızına yetişemedim valla
koket,mesajım geldi mi kuzum? gönderdiğin listelere baktım canım...listelerini yeniden düzenlicem...aldıklarımı çıkarıcam,almadıklarımdan bi liste yapıcam canım çok sağ ol
okuldayım kızlar...sabah arkim kahvaltıya geldi,masayı bile toplayamadan çıktık evden
hiiiaaa çok fenageçmiş olsun
çok fazla şeyin gitti
evet cnm ya cocugun ceyreklerı bı mıktar para laptopum hepsı gıttı yanııı((((
kızı soru bombardımanına tutmuşsunhadi yaa erkek demek:119::119::119:
benimde oğlum varrrr 9 aylık şuanda yürüteçte koşturma aşamasında ...yürüyünce dahamı kolay olur erkek çocukta dahamı zor?
konuşmaya başladımı az az cümleler kuryomu? tuvalete alıştırdınmı ? :44:
sen çalışyosun galiba kim bakıyo oğluna ?
olmas ekleyemem doğuma kadargülceniz di mi
bol senın ısmın seda mı?
yok kız ne alaka merak ettim.
evt adaşız heralde.
saol cnmmalishiamm maşallah bebişinee
takıldım yaaa ekleyim tamam çekiniyim de hemenama ufak bişe beklemeyin
ya sorma ben de sabah endişelendim. whatsaptan yazar mısın cnm ben giremiom özlem merak ediodu gerçi tlf kapalı aradım ama:26:ayşammm çok şükür herşey yolunda korkuttun bizide yaa neyseki herşey yolundaymış sevindimii haberlerinizi alalım hep inşallah.
olsun büyük olsun diloş ekle sen
ayşam maşallah canım bebişineHerşeyin güzel olmasına sevindim.
Bi ara hamiş kıyafetimle çekinirim bende foto
Çook uykum var yaa, b.görümcem aradı akşam gelmek istiyolar eşimde 9a kadar çalışıcam diyodu eğer çalışırsa gelmicekler mesaiye kalmazsa da gelicekler ne yemek yapsam:26: Bu akşamı kahvaltıyla geçiştiririm diyodum.
ayy canım bilmiyorum valla ii mi oldu kötü mü, karnım baya hızlı gidiyo bu sefer, kerem de 6 aylıkken yoktu bu kadar. 4,5 aylık ama koca göbek varoyy oyy diloşş negüzel olmuşsun sen öyle
saol cnmm senin resmini de merakla beklioz. bende henüz pek eklicek bişi yok
e yine kahvaltıyla geçiştirsen olmaz mı menemen falan yap mesela:44:
ben geldimmmm.
çok şükür doktors girdim çıktım ve sonunda evdeyim.sabah girdim kk'da kimse yoktu yazamadım size de anlatıyım.
normalde benim kistten dolayı göbeğimin sağında bi şişlik var baya belirgin yatarken.ve de sert.
bu sabah bi kalktım o şişlik yer değiştirmiş sola geçmiş, rüya görüom zannettim baktım yok aynen de öylebi anda telaş yaptım nası olur ki kist mi yer değiştirdi yani azcık durdum dayanamadım eşimi uyandırdım koştur koştur gittik hastaneye.saat 10 falandı. doktorun ameliyatları bilmemneleri varmış 3egeliodu anca girdik içeri.
neyse normalmiş rahim büyüdüğü için kistin yerinde oynama olabilirmiş.
bebişim hareketlenmiş gördük allahım süperdi4.79cm olmuş bi gün de ilerdeyiz bugün 11+4müşüm
ense kalınlığına baktı 1 miş normal dedi kan da verdim ikili test için, 3-4gün sonra arıcak söliceklermiş sonucu.
folic bitince bırak dedi. gyno ferro kan ilacı yazdı 2 hafta sonra başla dedi.4 hafta sonra kontrole çağırdı.
böle işte
saol cnmm
alıntı yapmadım resmi belki silersin die, öle diyince ben de kocamaaan bi göbek bekliodum gayet de şirin bence
e yine kahvaltıyla geçiştirsen olmaz mı menemen falan yap mesela:44:
:) Sende eklersin yakında..
Menemen olmaz ki canım ayıp olur belki herkes yemez ondan. Yemek yapmam lazım ama ne:26:
ayy canım bilmiyorum valla ii mi oldu kötü mü, karnım baya hızlı gidiyo bu sefer, kerem de 6 aylıkken yoktu bu kadar. 4,5 aylık ama koca göbek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?