Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sinirlenme stress yasak sana

kendi koca göbeğine baksın eşin

çok geçmiş olsun canım yaaa :26:

benm göbeğim onunkini çoktaan geçti :)

anladık anladık mesaj alındı bol um

ben geldimmmm.
çok şükür doktors girdim çıktım ve sonunda evdeyim.sabah girdim kk'da kimse yoktu yazamadım size de anlatıyım.
normalde benim kistten dolayı göbeğimin sağında bi şişlik var baya belirgin yatarken.ve de sert.
bu sabah bi kalktım o şişlik yer değiştirmiş sola geçmiş, rüya görüom zannettim baktım yok aynen de öylebi anda telaş yaptım nası olur ki kist mi yer değiştirdi yaniazcık durdum dayanamadım eşimi uyandırdım koştur koştur gittik hastaneye.saat 10 falandı. doktorun ameliyatları bilmemneleri varmış 3egeliodu anca girdik içeri.
neyse normalmiş rahim büyüdüğü için kistin yerinde oynama olabilirmiş.
bebişim hareketlenmiş gördük allahım süperdi4.79cm olmuş bi gün de ilerdeyiz bugün 11+4müşüm
ense kalınlığına baktı 1 miş normal dedi kan da verdim ikili test için, 3-4gün sonra arıcak söliceklermiş sonucu.
folic bitince bırak dedi. gyno ferro kan ilacı yazdı 2 hafta sonra başla dedi.4 hafta sonra kontrole çağırdı.
böle işte

ii ki yan taraflara sıçramamış cnm geçmiş olsun:18:
beğendim cnm ben de çok şükür sonunda herkesin içine sinen bi isim oldu, acaba kv kendi ismini diil de amcanın sölediği ismi seçtiğinizi duyunca ne dicek
aaa çok fena geçmiş olsun
çok fazla şeyin gitti

evet cnm ya cocugun ceyreklerı bı mıktar para laptopum hepsı gıttı yanııı((((
hiiiçok geçmiş olsun yaaa
kızı soru bombardımanına tutmuşsun
dilek teyzesi nasıl doğaya düşündüm
sen şu beğendiklerin eklesene bakalım bi.

Eki Görüntüle 636940

ama bu bu bu çok güzeeeeeeeeeel

ayşammm çok şükür herşey yolunda korkuttun bizide yaa neyseki herşey yolundaymış sevindim ii haberlerinizi alalım hep inşallah.

olsun büyük olsun diloş ekle sen

ayşam maşallah canım bebişine Herşeyin güzel olmasına sevindim.

Bi ara hamiş kıyafetimle çekinirim bende foto

Çook uykum var yaa, b.görümcem aradı akşam gelmek istiyolar eşimde 9a kadar çalışıcam diyodu eğer çalışırsa gelmicekler mesaiye kalmazsa da gelicekler ne yemek yapsam:26: Bu akşamı kahvaltıyla geçiştiririm diyodum.

alishiamm maşallah bebişinee

takıldım yaaa ekleyim tamam çekiniyim de hemen ama ufak bişe beklemeyin
saol cnmm

alıntı yapmadım resmi belki silersin die, öle diyince ben de kocamaaan bi göbek bekliodum gayet de şirin bence
ayşammm çok şükür herşey yolunda korkuttun bizide yaa neyseki herşey yolundaymış sevindim ii haberlerinizi alalım hep inşallah.

olsun büyük olsun diloş ekle sen
ya sorma ben de sabah endişelendim. whatsaptan yazar mısın cnm ben giremiom özlem merak ediodu gerçi tlf kapalı aradım ama:26:

saol cnmm senin resmini de merakla beklioz. bende henüz pek eklicek bişi yok

e yine kahvaltıyla geçiştirsen olmaz mı menemen falan yap mesela:44:

burası bi kalabalık
cingen çalıo kürt oynuo ve yemek yemedim ve kafam bi milyon
ve gitmek istioum :95:

çok şükür herşey yolunda harika canım
çok sevindim

saol cnmm

alıntı yapmadım resmi belki silersin die, öle diyince ben de kocamaaan bi göbek bekliodum gayet de şirin bence
e yine kahvaltıyla geçiştirsen olmaz mı menemen falan yap mesela:44:

yok canım yaa, baya yuvarlaklaştı artık, ben hamileyim diye bas bas bağırıyo karnım.
menemen de az uğraştırmıyo ki, çok yapacak bi de.

sabah bahsettiğim nisan mayıs annelerinden arkadaş geldi yanıma
yarın akşam gruptaki diğer arkadaş çağırıyo oturmaya, hep beraber, ramazan bayramında da bende toplanmıştık
salak kocam yarın galatasar maçı var gidemeyiz diyo

Son düzenleme:
ayy canım bilmiyorum valla ii mi oldu kötü mü, karnım baya hızlı gidiyo bu sefer, kerem de 6 aylıkken yoktu bu kadar. 4,5 aylık ama koca göbek var

cnm göbişin gitmemişti ya daha hamişte kalınca gayet normal hemen belli olması sağlıklı olsunda sende dikkat edersin biraz önemli olan sağlığınız öncelikle.

özge buzlukta bişelerin yokmu fasulye,barbunya falan yada kuru fasulye yap gerçi ıslatman gerek patates falan yap tavukulu en kolay yemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…