Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

:) Sende eklersin yakında..

Menemen olmaz ki canım ayıp olur belki herkes yemez ondan. Yemek yapmam lazım ama ne:26:
aman yabancı biri mi gelcek sanki yaa ne bilim ben çok özenmezdim yani. hamilesin bi de ne die yorcan kendini, bi de kesin de diil gelicekleri

o zaman bi şehriye ya da pirinç çorbası yap, evde tavuk falan varsa pattisle tavuk at fırına, bi de makarna pilav bişi yap olmaz mı:26:
çok şükür herşey yolunda harika canım
çok sevindim

saol cnmmm
son 2 saatin senin de dayan azcık daha

benim buzlukta etli nohutum vardı onu yapıcam akşama, yanına da pilav

Var buzlukta canım yeşil fasulye nohut falan onlardan yaparım artık yanına da pilav falan. Mercimek çorbası da yapabilrim

hafta sonu marketten hindi boyunu almıştım 6 tane büyük büyüktü haşlamıştım pazar gecesinden. Dün de gidince çorba ve pilav yaptım eşim de benden önce eve gelmiş salatayı yapmış neyse yemeye başladık eşim micil micil iki saatte yiyemedi pek hoşuna gitmedi sanırım. Bir yandan da tam ananelik bu aslında dedi hadi ananeye gidelim dedim bi çay içer geliriz dedik gittik komşusu varmış çok tatlı konuşuyordu balıkesirliymiş teyze evde bunalmış laf etmeye bir yandan anane bir yandan da o teyze iki ağızdan konuşuyorlardı

evet göbüş+bebiş olunca böyle oluyomuş işte aman napiim kızım sağlıkla gelsin de

ben hiç sevmem boyun

ayyyy bende hıc almadım ama ısmı bıle hosuma gıttııı

hanımlar benım mesaım bıttı herkese ıyı aksamlar.kendınıze ıyı bakın allaha emanet olun.yarın gorusmek uzere bılıyosunuz evden gıremıyorum oyuzden yarın sabah gorusmek uzere byyyyy

ya bitmio sıkıntımız yaa
matematik kitabı yapılcakmış
patron bol keseden konuşuo
başka program lazım ben hiç matematik dizgsi yapmadım ki
dersaneler ona ayrı adam arıolar yani
ben nası yaparım ki
bide matematik öğretmeni kadın uyuz habire konuşuo
dilek hanım rengi yapsın dilek hanım çizgiyi yapsın
onu yapsın bunu yapsın
gelmiş banada mart 15te yoğunluğun başlıo
haziran sonunda bitmesi lazım dio
gece falan düzeltmeler yaparız çok yoğun bi iş dio nası olur yaa
ben anlamıoum valla

yine çok bunaldım çok bi yüzüm gülmedi işten
tam saatleri iyi oldu rahatım diodum bu çıktı başıma

yaren matematik dizgsi ayrı bi boyut dimi?

bu ne yaa nerden çıktı şimdi gece ne düzeltmesi yapacan eve gitmicenmi delimibu adam yaa bilmiyom desen olmazmı?

benm yapabileceğim bu dersin dilek yorma kendini daha fazla
ben dükkandayım kızlar, yarın izinliyim sabah aile hekiminde kontrolüm var, öğleye doğru ablamlara geçecem ufaklık oyun oynamaya çağırıyor, öğleden sonra da bi arkadaşa ev görmeye gidecem grşrs

beğenemne çok seviniyorum yaa
sen ne giydin merak ettimmmm

iyi ki aldırmamış, çok pahalıymış ve sen de bayılmamışsın sırf almak için alıcakmışsın
abartmaaa

çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna
bebişin cinsiyeti ile ilgili ipucu vermedi mi?
kemik yapısından felan?
1 ay beklicez mi şimdi yaa :/
bide kist küçülmeye başlamış mı?

çok şirinsiniiiiizzz

burası bi kalabalık
cingen çalıo kürt oynuo ve yemek yemedim ve kafam bi milyon
ve gitmek istioum :95:
sen enden yemek yemiyosun yaa öğlenleri

çok özeniyorum yaaa
benim kocam kk bırak, iş yerindeki arkimin kocasıyla tanışmaya yanaşmıyo.
gerçi arkiminki de yanaşmıyo
buluşmam ben siz takılın kzı kıza diyo uyuz belki anlaşacakkk

ayyyyy masaallah gobusun cok guzel gorunuyo bende ıstıyorummmmm :)))))
2. düşünüyosun o zamannn :))
Konuştum eşimle mesaiye kalmıcak geliyolar yani Bana yol göründü
tühhh yok yere iş
yorma kendini, yabancı değil sonuçta ve durumunu biliyolar..

ayyyyyyyyy bitmedi bu gün
gerildimm, kavga etmeden gitsem evime

ayy hep ben konuşmuşum nerde millet

geriden gelincee böyle oluyo yaff kamiişş ve arzu niye gelmiyorlar yaaa? neden girmiyosunuz kızlar bişi yok dimi?_:26:

Baza gardolap işlerini hallettim.Eşim akşam mesaisine döndü,öyle olunca bu saatlere anca
dilek teyzesi nasıl doğaya düşündüm
sen şu beğendiklerin eklesene bakalım bi.

Eki Görüntüle 636940
Ayy seda muhteşem bişey buu

Güle güle kullanın canım aldıklarınızı..Eşinde ne inatçıSen çabaladın cnm.Artık bırak ne olursa olsun.Baban dicek hadi o zaman meşgul o..n sonra da arayabilir die düşünebilir...
Zaten baştan kv bakacak olması fikri bana hiç olurlu gelmemişti en güzeli böyle olacak..Eşin de alışacak bu fikreÇok tatlı hamiş olmuşsun cnm,üzerindeki de çok yakışmışş

aaa çok fena geçmiş olsun
çok fazla şeyin gitti

evet cnm ya cocugun ceyreklerı bı mıktar para laptopum hepsı gıttı yanııı((((

Geçmiş olsun

teyzeleri kızımıza isim bulduk sonundaa vee artık değişmicek, kocişimin de benim de içimize çok sindi,ismi amcamız buldu sağ olsun...anlamı da güzel...veee kızımız NAZENİN
Çok güzel isim ,asil ve olgun .Bu son olsun artık cnm.

Benimde iki gün önce gardolabımı tamire geldiler şükür onun işi bitti..Dünde baza geldi süper oldu..Geçenlerde ne yapsam ki dedim eşime ne istiyosan o yemeği yap dedi..Hiç yapmak istemiyorum dedim..O zaman yemeğe gidelim dedi..Tam gidecektik kardolabı tamiri için geldiler.Kaç gündür uğraşıyodum..Bitti sonunda dk başı yatak odasına gitmek istiyorumKaç gündür hafif hafif başım ağrıyor ve bağrım hayır olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…