aman yabancı biri mi gelcek sanki yaa ne bilim ben çok özenmezdim yani. hamilesin bi de ne die yorcan kendini, bi de kesin de diil gelicekleri:) Sende eklersin yakında..
Menemen olmaz ki canım ayıp olur belki herkes yemez ondan. Yemek yapmam lazım ama ne:26:
çok şükür herşey yolunda harika canım
çok sevindim
Kesin olsa kalkıp bakıcam ne yapabilirim diye. Eşimi arıyorum açmıyo. Bi yandan uyku bastırıyo Eki Görüntüle 636980
cnm göbişin gitmemişti ya daha hamişte kalınca gayet normal hemen belli olması sağlıklı olsunda sende dikkat edersin biraz önemli olan sağlığınız öncelikle.
özge buzlukta bişelerin yokmu fasulye,barbunya falan yada kuru fasulye yap gerçi ıslatman gerek patates falan yap tavukulu en kolay yemek.
cnm göbişin gitmemişti ya daha hamişte kalınca gayet normal hemen belli olması sağlıklı olsunda sende dikkat edersin biraz önemli olan sağlığınız öncelikle.
özge buzlukta bişelerin yokmu fasulye,barbunya falan yada kuru fasulye yap gerçi ıslatman gerek patates falan yap tavukulu en kolay yemek.
amann yat uyu gelirlerse uyuyakalmışım
bi çay demleyip pattis kızartıyım kahvaltı falan yeriz kusura bakmayın uyku halim çok fena dersin
hafta sonu marketten hindi boyunu almıştım 6 tane büyük büyüktü haşlamıştım pazar gecesinden. Dün de gidince çorba ve pilav yaptım eşim de benden önce eve gelmiş salatayı yapmış neyse yemeye başladık eşim micil micil iki saatte yiyemedi pek hoşuna gitmedi sanırım. Bir yandan da tam ananelik bu aslında dedi hadi ananeye gidelim dedim bi çay içer geliriz dedik gittik komşusu varmış çok tatlı konuşuyordu balıkesirliymiş teyze evde bunalmış laf etmeye bir yandan anane bir yandan da o teyze iki ağızdan konuşuyorlardı
hafta sonu marketten hindi boyunu almıştım 6 tane büyük büyüktü haşlamıştım pazar gecesinden. Dün de gidince çorba ve pilav yaptım eşim de benden önce eve gelmiş salatayı yapmış neyse yemeye başladık eşim micil micil iki saatte yiyemedi pek hoşuna gitmedi sanırım. Bir yandan da tam ananelik bu aslında dedi hadi ananeye gidelim dedim bi çay içer geliriz dedik gittik komşusu varmış çok tatlı konuşuyordu balıkesirliymiş teyze evde bunalmış laf etmeye bir yandan anane bir yandan da o teyze iki ağızdan konuşuyorlardı
Konuştum eşimle mesaiye kalmıcak geliyolar yaniBana yol göründü
Konuştum eşimle mesaiye kalmıcak geliyolar yaniBana yol göründü
ya bitmio sıkıntımız yaa
matematik kitabı yapılcakmış
patron bol keseden konuşuo
başka program lazım ben hiç matematik dizgsi yapmadım ki
dersaneler ona ayrı adam arıolar yani
ben nası yaparım ki
bide matematik öğretmeni kadın uyuz habire konuşuo
dilek hanım rengi yapsın dilek hanım çizgiyi yapsın
onu yapsın bunu yapsın
gelmiş banada mart 15te yoğunluğun başlıo
haziran sonunda bitmesi lazım dio
gece falan düzeltmeler yaparız çok yoğun bi iş dio nası olur yaa
ben anlamıoum valla
yine çok bunaldım çok bi yüzüm gülmedi işten
tam saatleri iyi oldu rahatım diodum bu çıktı başıma
yaren matematik dizgsi ayrı bi boyut dimi?
beğenemne çok seviniyorum yaasevioum napim :101:
dünde bi gittim doğum günü çocuğunun eşinde bi kot üstüne beyaz t-shirt ve siyah düz bi hırka saç at kuyruğu üzerine topuz gibi ve 0 makyaj
ben varya bi şıkıdım kaldım ki kızda zaten bi baktı bana
nekim o aldığın çanta çok büyük kolaylık oldu benim için alıp hemen çıkıoum harika
iyi ki aldırmamış, çok pahalıymış ve sen de bayılmamışsın sırf almak için alıcakmışsınipekyolda bi hırka ve leopar desenli ince panço kaban beğenmiştim
annem aldırmadı pahalı dedi :85:
oysa indirimdeydi
hırka çok ince bişidi 69 tl annem güzel durmadı ince dedi
kabanda trençkottan bile ince gibiydi hiç sevmedi 400den 200e düşmüş.
çok sevindim herşeyin yolunda olduğunaben geldimmmm.
çok şükür doktors girdim çıktım ve sonunda evdeyim.sabah girdim kk'da kimse yoktu yazamadım size de anlatıyım.
normalde benim kistten dolayı göbeğimin sağında bi şişlik var baya belirgin yatarken.ve de sert.
bu sabah bi kalktım o şişlik yer değiştirmiş sola geçmiş, rüya görüom zannettim baktım yok aynen de öylebi anda telaş yaptım nası olur ki kist mi yer değiştirdi yani azcık durdum dayanamadım eşimi uyandırdım koştur koştur gittik hastaneye.saat 10 falandı. doktorun ameliyatları bilmemneleri varmış 3egeliodu anca girdik içeri.
neyse normalmiş rahim büyüdüğü için kistin yerinde oynama olabilirmiş.
bebişim hareketlenmiş gördük allahım süperdi4.79cm olmuş bi gün de ilerdeyiz bugün 11+4müşüm
ense kalınlığına baktı 1 miş normal dedi kan da verdim ikili test için, 3-4gün sonra arıcak söliceklermiş sonucu.
folic bitince bırak dedi. gyno ferro kan ilacı yazdı 2 hafta sonra başla dedi.4 hafta sonra kontrole çağırdı.
böle işte
çok şirinsiniiiiizzz
sen enden yemek yemiyosun yaa öğlenleriburası bi kalabalık
cingen çalıo kürt oynuo ve yemek yemedim ve kafam bi milyon
ve gitmek istioum :95:
çok özeniyorum yaaasabah bahsettiğim nisan mayıs annelerinden arkadaş geldi yanıma
yarın akşam gruptaki diğer arkadaş çağırıyo oturmaya, hep beraber, ramazan bayramında da bende toplanmıştık
salak kocam yarın galatasar maçı var gidemeyiz diyo
2. düşünüyosun o zamannn :))ayyyyy masaallah gobusun cok guzel gorunuyo bende ıstıyorummmmm :)))))
tühhhKonuştum eşimle mesaiye kalmıcak geliyolar yaniBana yol göründü
ayy hep ben konuşmuşum nerde millet
geriden gelincee böyle oluyo yaff kamiişş ve arzu niye gelmiyorlar yaaa? neden girmiyosunuz kızlar bişi yok dimi?_:26:
Ayy seda muhteşem bişey buu
Güle güle kullanın canım aldıklarınızı..Eşinde ne inatçıTeşekkür ederiz teyzeleri.günde 2-3 kıyafet değiştiriyoruz iyi oldu .
Dilşadcığım 110 a aldık.alman markası beurer diye.diğerleri avent philips 260tı
Kızlar konuşmadım eşimle henüz.kardeşime söylemiş böle böle desem niye bana sormuyor der İş işten geçti der.dün akşam babam aradı onuda sordu mutfaktaydı slm söle dedi.babam bana bişe demiyor.ben yeterince yalan uydurdum.inanmadı tabi.söylicem eşi açmazsa aramazsada olucaklara katlanacak onun başı ağrıcak
Zaten baştan kv bakacak olması fikri bana hiç olurlu gelmemişti en güzeli böyle olacak..Eşin de alışacak bu fikredün annesinden konu açılınca atıştık azcık kızdım ben de, ben affedemiyorum sen nasıl affediyorsun giden benm çocuğumsa senin de çocuğundu sebep olan annendi dedim kızdım bağırdım o da hiddetlendi, 5 dk sonra laf atıp duruyo konuşmuyorum seninle demin anneni savunuyordun dedim, evlilikte bazen ses yükselmeleri olur ama küsme olmaz tonton diyo, yüzsüz benmki azcık küsmekten anlasa ii olacak.
aaa çok fenageçmiş olsun
çok fazla şeyin gitti
evet cnm ya cocugun ceyreklerı bı mıktar para laptopum hepsı gıttı yanııı((((
Çok güzel isim ,asil ve olgun .Bu son olsun artık cnm.teyzeleri kızımıza isim bulduk sonundaavee artık değişmicek, kocişimin de benim de içimize çok sindi,ismi amcamız buldu sağ olsun...anlamı da güzel...veee kızımız NAZENİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?