Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kızlarr annemlaerdeyim
esim işyerindekiler ile toplanacakmış yine geçen sefer gece 2de gelmişti bu sefer öyle olmasın dedim kavga ettik :99:

siz napıosunuz bakem

nigosum buralarda mısın işyerinin merak ettim bnd cok gergin cıktım işten:95:

Bizde evdeyiz cadı mızıklanıyo onla uğraşıyom geçicekmisin eve sen?

Bizde evdeyiz cadı mızıklanıyo onla uğraşıyom geçicekmisin eve sen?

sıkıldım ya geccem büyük ihtimal üstümü falan değisiyim ama eşimde gec gelecek evde de sıkılcamda uyurum belki
sende cok yazamazsın sanırım
nigarda caldır diodu tlfnum uzatta kaldı bn yataktayım sen caldır olmazsa gelir yazar belki

Çok yavaş ya telden burası iki saatte yazamıyon yazdm cnm nigara whatsupta kızlar ztn uykusu geldi cadının cnm yazamayabilirim

Çok yavaş ya telden burası iki saatte yazamıyon yazdm cnm nigara whatsupta kızlar ztn uykusu geldi cadının cnm yazamayabilirim

bende zor yazıoum valla bide sırtımı üsüttüm sanırım göğsüm ağrıo ama kimseye söyleyemioum cünkü sırt dekolteli elbise giymiştim
annem duysa cırlar :99:
gidip sıcak bi banyo yapıp yatıyım bari

görüsürüz yarın tatlım

davşanımmmmmm Eki Görüntüle 637276
neden kavga ettin yaw iki dakkada tosununula
ben de cırladım gerçi, tavuk pirzola almış kıyma almış öylece atmış buzluğa
ben onları ayırıyodum, inceltiyodum felan

iş yerini ne sen sor ne ben söylim gidesim yok yeminle
senin matamatik işi de kötü olmuş

Sedaaaaaaaa hayat sana güzel bebeyim, Doğayı bahane edip cumburlop erkenden yatağa
sonra hatun freş, güzel tabi olurrr biz gibi 1 de 2 de mi yatıyo

ayyy tavuklar, gidin yatınn
ben de duş alıcam ama korkuyorumm, kocam gelinceye kalıcak
bu da demek oluyo ki yine yatana kadar 1 olacak, randevu bekliyo adam o da zor yaa o saatte.
Kayıp şehiri izlim mademse, belki kocam gelene kadar kestiririm ben de

ya geç gelecek ama uyuz oluoum.
sende tavuk aldıgına dua et bnmkinin tek başına aldığı şey cola ekmek çikolata

işyeri ne ii gidido diodum nerden cıktı bu iş yaa

sizin neler oluo işyerinde?

doğru söylüosun valla hatun dinlenio güzelleşio ben

laptop Q klavye öyle zor yazıoum ki
bn yıkanıoum valla aslında korkarım ama ne bilim temizlenirken aklıma gelmio sanırım
kayıp şehri izledim bn kadir ne pislikmiş yaa
izlede zehranın yaptığına bak

Allah sizi napsın kız saçaklı geldin die kalkıp gitmedim sen gitmişsin :tüüü:

hadin ii aksamlar

selam kızlar. İlker bey huysuz bugünlerde. dün akşam 10'da uyudu diye sevindik. gece 1'de uyandı, 3'e kadar uyumadı. gündüz de uyumadı doğru düzgün. 8 gibi yatırdık, uyuyor hala. inşallah bu gece de dünkü gibi olmaz. ben uykusuzm, eşim hem hasta hem uykusuz. bu arada annem geldi, 1 hafta kadar kalacakmış yarın ablamlara gitcez.

nekim işyerinde ne sorun var yine?

dilşad çok tatlı olmuşsun canım

dilekcim gerçekten matematik dizgisi zor. çizimler falan da var. Allah kolaylık versin canım.

nerden çıktı ki bu şimdi anlamıom ben bu işte diyemez misin-ki cidden anlamıosun of ya nolcak şimdi

cnm çok sevindm annen gelmiş rahatlarsın bi hafta da olsa

gunaydın kızlar

dilek matematik yazımı zordur gözünü korkutmak istemem ama ben baya uğraşmıştım

kız kardeşimin ödevlerinden biliyorum o sembolleri tek tek yapamıyorsun ben bir proğram indirmiştm ona yazardım ordan kopyala yapıştır yapar worde atardım

yaa valla aynen öyle yapıyorum 9.30 giriyoruz 10 da uyuyoruz sıpa ayağını getirip ağzıma sokuyo sürekli çok seviyo öptürmeyi üff kokuyo diyom kahkalar atıyo bide.yaa ben sizin gibi 1-2 lere kadar mümkün değil kalamam en geç 11.30 dur bizim yatışımız

günaydınn bu arada

hadiyaa o saatte ne işleri var bunların böle bizide dikiyolar sıpalar yaa inşallah bu gece düzgün uyur cnm biliyorum çok zor oluyo çünkü.annende gelmiş gözünaydın cnm haftada olsa ii gelir size

gunaydın cnm ayyy neguzel 10larda yatmak benım sıpada 1 den asagıya yatmıyo uykusuz uykusuz ıse gelıyorummmm

Günaydıın

Çok bitkinim yorgunum yataktan çıkasım yokEki Görüntüle 637526 , dışarı yağmur
Sabah kalktım eşimi gönderdim geri uyudum öyle olunca uyuz gibi oluyorum ya başım ağrıyo kalkasım gelmiyo. Kalkıp kahvaltı yapmam lazım Kimseciklerde yok zatenn Wapşaplı tlf bende olsa basardım sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…