Günaydıın
Çok bitkinim yorgunum yataktan çıkasım yokEki Görüntüle 637526 , dışarı yağmur
Sabah kalktım eşimi gönderdim geri uyudum öyle olunca uyuz gibi oluyorum ya başım ağrıyo kalkasım gelmiyo.Kalkıp kahvaltı yapmam lazım Kimseciklerde yok zatenn Wapşaplı tlf bende olsa basardım siziEki Görüntüle 637530
Günaydıın
Sabah kalktım eşimi gönderdim geri uyudum öyle olunca uyuz gibi oluyorum ya başım ağrıyo kalkasım gelmiyo.Kalkıp kahvaltı yapmam lazım Kimseciklerde yok zatenn Wapşaplı tlf bende olsa basardım siziEki Görüntüle 637530
Yok yatmıcam canım, yatamam artık. Yaptım kahvaltımı da. Evet çalışınca haftasonları yapabiliyosun çoğu şeyi. Ama sen en azından 5 de çıkabiliyosun.kahvaltını yap gerı yat cnm.bende suanda evde olup oglusuma sarılıp yatmak ısterdım.benım hayallerımi hep haftasonu yapabılıyorum.ewet ya bugun kımseler yok.kımse gelmıycek galıba bugun buraya
Geçmiş olsun ayşam. Kendi kendine nazar mı değdirdin. Bende de öyle oluyo ne zaman desem başıma geliyo. En iyisi hiç dememek. Bulantı için tuzlu kraker ye alabiliyosan.günaydınnnn
anck girebildim, ama kimsecikler yok cidden.
dilek hasta mı oldu gelemedi mi acaba yaaa dün ağrım var diodu:26:
özgecim bence kalk da güzelce bi kahvaltını et evet yatmak güzel ama dediğin gibi insanı sersem yapıo bi süre sonra
karnını bi doyur minişi de doyur sonra tekrar yatarsın
dün naptın yordular mı seni?
ben de bugün ii diilim ya bikaç gündür bulantı kusma yoktu hıh geçio heralde diodum sabah yine başladı.bişiler de yedim ama hala bulantım devam edio geçse bari yaaa dersim var 2 saat sonra
Sağlık ocağında naptın canım kontrol mu? Benimde yarın gitmem lazım tetenoz aşısı için ama acıyomuş 1 hafta ağrısı geçmiyomuş tırsıyorum:18:
günaydııııın...
kahvaltımızı yaptık,evimizi topladık,duş alıp sağlık ocağına gittik...terzi geldi eve,kızımın beşiğine ciciler dikicek,ölçü aldı...öğlen yemeğimi yicem şimdi çok açımdayanamadım 2 dk bakim size dedim
yarenim annen gelmişbol bol hasret gider kuzum
ammmaaaaaannn, bu Zehra ne gerizekalı yaa,laptop Q klavye öyle zor yazıoum ki
bn yıkanıoum valla aslında korkarım ama ne bilim temizlenirken aklıma gelmio sanırım
kayıp şehri izledim bn kadir ne pislikmiş yaa
izlede zehranın yaptığına bak
yarenim annenin gelemsine çok sevindimselam kızlar. İlker bey huysuz bugünlerde. dün akşam 10'da uyudu diye sevindik. gece 1'de uyandı, 3'e kadar uyumadı. gündüz de uyumadı doğru düzgün. 8 gibi yatırdık, uyuyor hala. inşallah bu gece de dünkü gibi olmaz. ben uykusuzm, eşim hem hasta hem uykusuz. bu arada annem geldi, 1 hafta kadar kalacakmışyarın ablamlara gitcez.
nekim işyerinde ne sorun var yine?
Doğaayaa valla aynen öyle yapıyorum 9.30 giriyoruz 10 da uyuyoruz sıpa ayağını getirip ağzıma sokuyo sürekli çok seviyo öptürmeyi üff kokuyo diyom kahkalar atıyo bide.yaa ben sizin gibi 1-2 lere kadar mümkün değil kalamam en geç 11.30 dur bizim yatışımız
günaydınn bu arada
yerinde olmak isterdim, evde olmak isterdimGünaydıın
ayy daha dün konuştuk yaa dileğin evine hırsız girmiş dün annesigilden çıkmış eve kapıyı açmaya çalışıyomuş olmuyomuş neyseki eşide geç gelecekti erken gelmiş hırsız içerden kitlemiş kapıyı hertafaı darmaduman etmiş yatak odasına girmeden dilek gelince atlamış balkondan pislik altınlarını bulamamış neyseki yaa off çok üzüldüm evdeymiş şimdi gece karakoldalarmış hep
ayy daha dün konuştuk yaa dileğin evine hırsız girmiş dün annesigilden çıkmış eve kapıyı açmaya çalışıyomuş olmuyomuş neyseki eşide geç gelecekti erken gelmiş hırsız içerden kitlemiş kapıyı hertafaı darmaduman etmiş yatak odasına girmeden dilek gelince atlamış balkondan pislik altınlarını bulamamış neyseki yaa off çok üzüldüm evdeymiş şimdi gece karakoldalarmış hep
neeeayy daha dün konuştuk yaa dileğin evine hırsız girmiş dün annesigilden çıkmış eve kapıyı açmaya çalışıyomuş olmuyomuş neyseki eşide geç gelecekti erken gelmiş hırsız içerden kitlemiş kapıyı hertafaı darmaduman etmiş yatak odasına girmeden dilek gelince atlamış balkondan pislik altınlarını bulamamış neyseki yaa off çok üzüldüm evdeymiş şimdi gece karakoldalarmış hep
Yok yatmıcam canım, yatamam artık. Yaptım kahvaltımı da. Evet çalışınca haftasonları yapabiliyosun çoğu şeyi. Ama sen en azından 5 de çıkabiliyosun.
Geçmiş olsun ayşam. Kendi kendine nazar mı değdirdin. Bende de öyle oluyo ne zaman desem başıma geliyo. En iyisi hiç dememek. Bulantı için tuzlu kraker ye alabiliyosan.
yoruldum evetBelim kopuyodu artık çay servisini eşim yaptı ben oturdum.
Dünki menüm tavuklu pattisli bezelye, pirinç pilavı, mercimek çorba, babagannuş(patlıcan salatası) Közlenmiş patlıcan ve bezelye buzluktaydı hemen yaptım ama çok yenmedi. Görümcemin eşi azcık çorba içti tokmuş öyle kaldı yemekler. Annemle kardeşim gelicek bugün. Dün hastaneye gitmişler randevusuz diye görünememiş. bugün drdan sonra gelicekler bize yatılı olarak. İlk defa gelicek kardeşim taşındığımızdan beri. Bıcırığımı görücem diye heycanlıyım
Cuma da eşimin iş ark. gelicek 2 çift yoğun oldu bu hafta bayaNeyseki annemler yabancı değil çok yormam kendimi. Bol'a dedim başıma geldi sevmem öyle sürekli gelmehafta full geçti
Sağlık ocağında naptın canım kontrol mu? Benimde yarın gitmem lazım tetenoz aşısı için ama acıyomuş 1 hafta ağrısı geçmiyomuş tırsıyorum:18:
neeedaha dün benim başıma gelen olayı anlatıyodum yemekte kızlara da
off yaa çok fena :18: :18: giremez de eve artık tek başına
Allahtan altınları bulamamış, inş bişi alamamıştır köpek
canım yaaaa ne korkmuştur allah korumuş neyse ki ii bari bi şey çalınmamış ayrıca hırsızla da yüzyüze gelmemişler gözü dönmüş oluo onların ya bişey yapsaydı:18:ayy daha dün konuştuk yaa dileğin evine hırsız girmiş dün annesigilden çıkmış eve kapıyı açmaya çalışıyomuş olmuyomuş neyseki eşide geç gelecekti erken gelmiş hırsız içerden kitlemiş kapıyı hertafaı darmaduman etmiş yatak odasına girmeden dilek gelince atlamış balkondan pislik altınlarını bulamamış neyseki yaa off çok üzüldüm evdeymiş şimdi gece karakoldalarmış hep
Yok yatmıcam canım, yatamam artık. Yaptım kahvaltımı da. Evet çalışınca haftasonları yapabiliyosun çoğu şeyi. Ama sen en azından 5 de çıkabiliyosun.
Geçmiş olsun ayşam. Kendi kendine nazar mı değdirdin. Bende de öyle oluyo ne zaman desem başıma geliyo. En iyisi hiç dememek. Bulantı için tuzlu kraker ye alabiliyosan.
yoruldum evetBelim kopuyodu artık çay servisini eşim yaptı ben oturdum.
Dünki menüm tavuklu pattisli bezelye, pirinç pilavı, mercimek çorba, babagannuş(patlıcan salatası) Közlenmiş patlıcan ve bezelye buzluktaydı hemen yaptım ama çok yenmedi. Görümcemin eşi azcık çorba içti tokmuş öyle kaldı yemekler. Annemle kardeşim gelicek bugün. Dün hastaneye gitmişler randevusuz diye görünememiş. bugün drdan sonra gelicekler bize yatılı olarak. İlk defa gelicek kardeşim taşındığımızdan beri. Bıcırığımı görücem diye heycanlıyım
Cuma da eşimin iş ark. gelicek 2 çift yoğun oldu bu hafta bayaNeyseki annemler yabancı değil çok yormam kendimi. Bol'a dedim başıma geldi sevmem öyle sürekli gelmeyi gitmeyi diye Bu hafta full geçti.
Keşke çalışmak zorunda olmasa kimse. Canı isteyen çalışsa.yerinde olmak isterdim, evde olmak isterdim
Bu hafta böyle oldu normalde bu kadar sık almam cnm misafirleri. Parol yok ama minoset plus olurmu o da ağrı kesici dr. kullanabilirsin demişti ağrılar için.cnm sende cok yoruyosun kendını.mısafırlere bıraz ara verın.cnm tetanoz asısından sonra bıtane parol iç agrın az oluyo ben hep oyle yapıyodum doktorum soylemıstı.
İnş. kötülenmezsin canım. Bu haftalardan sonra da kesilir zaten.öle mi oldu acaba cnm seviniodum valla geçti die, hem bulantım sadece sabah olurdu bugün gün boyu sürecek gibi
o kadar uğraştın bi şey de yememişler neyse bari bugüne yarına bol bol yemeğin var.
bu hafta dolu dolu geçecek sana desene, aman cnm fazla yorma kendini, annenler zaten hizmet beklemez senden eşinin arkileri gelidğinde de eşin yardımcı olsun
özgim whatsap ta kaydedemediğim iki no var tlf. değişince numaralarım da gitti.
46 ile biten senin mi?
92 ile biten de dileğin mi?
yoksa tam tersi mi?
amaaaanayy daha dün konuştuk yaa dileğin evine hırsız girmiş dün annesigilden çıkmış eve kapıyı açmaya çalışıyomuş olmuyomuş neyseki eşide geç gelecekti erken gelmiş hırsız içerden kitlemiş kapıyı hertafaı darmaduman etmiş yatak odasına girmeden dilek gelince atlamış balkondan pislik altınlarını bulamamış neyseki yaa off çok üzüldüm evdeymiş şimdi gece karakoldalarmış hep
amaaaandilek nasıl korkmuştur off ya. Ya karşılaşsalardı Allah korusun. :18: altınları bulamaması sevindirici ama tanımadığın birinin evine girmesi o ayakkabılarıyla her yerde gezinmesi özel eşyalara elini sürmesi dilek artık o evi temizleye temizleye kırklar durur. Büyük geçmiş olmuş.
özge yemeklimi misafirin üff çok zor olur sana valla gelenler yardımcı olur inşallah.aşı çok acıtmıyor korkma okadar mınoset parol kullanabilirsin bişe olmaz.
Büyük ihtimal yemekli olur canım, eşim ne zamandır diyodu arkları için. söylemiş bu hafta içi gelin diye. Bende annemler gelicez diyince cuma çağır dedim. Bi çifti tanıyorum bi kez gittik çaya. Kızları var küçük ama diğer gelecek olan çifti tanımıyorum, Hamileymiş eşi.
İnş. su gibi geçer gider. Belki k. görümcemle nişanlısını da çağırırım yardım eder bana. Çünkü akşamları çok feci sırt ağrım oluyo özellikle solda yemek bile yiyemiyorum ağrıdan
Sirkenin dediği gibi artık dilek huy olur temizler durur temizlenmemiş hisseder. Çok kötü bişe ya, hep tedirgin olur evde tekken. Belki bu sayede eşi artık geceleri dışarı çıkmaz arklarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?