Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hamile olan senin halinden anlar
aslında evet çağırsan ii edersin tabi görümcen yardımcı olan biriyse

Yardım eder canım hiç yorulma derler 2 görümcemde o konuda iyiler yani. Mesela b. görümcem dün bulaşıkları yıkadı zorla bende yardım ettim duruladım ama k. görümcem annesinin evinde hiiç iş yapmaz o ayrı Geçen kvlerdeyken temizlik yaptım yoruldum diyince, beni çağır yardım ederim sana haftasonları demişti. O yüzden çağırmayı düşündüm. Hamile olmanın faydaları Sürekli damızlık gibi davranılmasa daha iyi olacak şundan yiyomusun bundan da ye zekayı geliştirir falan işte idare ediyoruz

kılarr merhabaa topikk açılalı çok olmış ama daha yeni gördüm bende 2010 geliniyim ve izmirdenim nasılsınz ?

neee allahtan adam kapıyı kilitlemiş de o içerdeyken dilek de girmemiş eve :18: canım yaa nasıl korkmuştur inşallah çok etkisinde kalmaz çok geçmiş olsun

Sağlık ocağında naptın canım kontrol mu? Benimde yarın gitmem lazım tetenoz aşısı için ama acıyomuş 1 hafta ağrısı geçmiyomuş tırsıyorum:18:
rutin olarak kontrole çağırıyolar canım...kan ve idrar testi yapıyolar,bebeğin kalp atışlarını dinliyolar,tansiyonumu ölçüyolar,tartıyolar falan işte...aslında şubat başı gel dediler ama gidemedim bi türlü...dün hemşire aradı,testlerinizi yapalım cmt kontrole gittiğinde doktoruna da gösterirsin hem dedi...bu arada aile hekimim de benim cmt günü gideceğim hastanede doğum yapmış...hastaneyi ve gideceğim doktoru çok övdü,eşim de yanımdaydı iyi oldu
tetanoz aşısından korkma canım,benim 2-3 gün hafif ağrıdı o kaa,hatta 2.si hiç ağrımadı
evdeyim,yorgunum...öğrencilerimi deneme sınavına kaydettirdim...dönem bitene kadar 3 sınava girecekler...bugün optik okuyucuya işaretlemeyi öğrensinler diye netten bulduğum bi deneme sınavını uyguladım,yorulmuşum,yoğunluktan yemek yemeyi bile unutmuşum,tansiyonum düştü,eve zor attım kendimi

kılarr merhabaa topikk açılalı çok olmış ama daha yeni gördüm bende 2010 geliniyim ve izmirdenim nasılsınz ?

hoşgeldin topikimize :)))

Dileğimle konuştum yine,
annesi kardeşi hep temizlik yapmışlar bugün.
Yorulmuşlar tabi, evi kırklamışlar.
Şerefsiz adam evi darmadağın etmiş
Dökmüş, kırmış adi pislik.
Onlar telafi edilir de içindeki korku gitmez kuzumun uzun süre.
Biliyorum çünkü yaşadım
Demir taktıracaklarmış her yere, ölçü alınmış ama o da bi haftayı bulabilirmiş :26:
İnş çabuk atlatırlar bu olayı

hoş buldum cnm

gunaydın cnm allahtan bızde kırma olmamıs.ewet benım de evıme gırdı.dılekcım cok gecmıs olsun cnmmmmm

günaydın kızlar

hepiniz tek tek aradınız çok saolun insan bi sese bile nası ihtiyaç duyuomuş aptal gibiyim 2 gündür boş boş bakıoum etrafa
kafamda hep kötü kötü şeyler

günaydın kızlar

hepiniz tek tek aradınız çok saolun insan bi sese bile nası ihtiyaç duyuomuş aptal gibiyim 2 gündür boş boş bakıoum etrafa

cnm benim yaa biz bile okadar etkilendik sen yaşadın bide çok zor biliyorum allah yaşatmasın tekrarını hiçbirimize

günaydn herkese..

günaydın kızlar

ewet cnm ınsan oyle oluyo.ben mutfaga gıtmek ıstıyodum gıdemıyodum ya ordan cıkarsa dıye.aklına kotu seyler getırme artık cnm.ya sen ıcerdeyken gırseydı sana bısey yapabılırdı.allahtan ucuz kurtuldunnnn.sıkma canını

günaydın kızlar.

hadiyaa o saatte ne işleri var bunların böle bizide dikiyolar sıpalar yaa inşallah bu gece düzgün uyur cnm biliyorum çok zor oluyo çünkü.annende gelmiş gözünaydın cnm haftada olsa ii gelir size

canım valla ertesi gün saat 8 gibi uyudu, yarım saat sonra uyandı. tekrar uyuttum. bütün gece rahattık çok şükür. uykumu aldım, dinlendim ben de. bu arada 2 gündür emzik tutmaya başladı sıpam. nasıl tatlı görünüyor ya

Sağlık ocağında naptın canım kontrol mu? Benimde yarın gitmem lazım tetenoz aşısı için ama acıyomuş 1 hafta ağrısı geçmiyomuş tırsıyorum:18:

canım kişiden kişiye değişiyor o. hemen korkutma kendini. ben ablamların orda olmuştum aşıyı, dönerken araba kullandım. hiç bir ağrı, sızı falan olmadı. rahat ol, ağrı falan olmaz Allah'ın izniyle.

heyy selam. ben de İzmir'deyim. hoşgeldin. kendini biraz tanıtır mısın?

günaydın kızlar

ay Allah'ım ya. dilekcim büyük geçmiş olsun canım ya. şimdi haberim oldu, çok üzüldüm. iyi ki kapıyı kilitlemiş de içeri girip onunla yüzyüze gelmemişsin, Allah korumuş. altınlarını falan da bulamamış. bunlar en azından iyi haber. sizin ev zemin katta mıydı? arkadan kapıyı nasıl kilitlemiş ki? adamlarda ne numaralar var ya!!! Allah tekrarını göstermesin canım.

ben 2 gecedir uyuyamıoum baş ağrısı vücut yorgunluğu
balkon pimapeni kırıldığı için tüm gecenin ayazı eve doldu o gece çok üşüttük
dün temizlikte üşüttük
tüm halılar yıkandı camlar silindi perdeler yıkandı koltuklar silindi
valizin içindekileri bikinilerimi bile alt üst etmiş annem hava ısınınca yıkayalım dedi
öyle çok şey varki temizlenecek
kuranı kerim vardı dolabın üstüne onu fırlatmamış eski tvnin üstüne koymuş
ona kafası basmış köpeğin

gidemem akşam eve bilmioum nası olcak
öyle rahattım ki evimde tüm huzurum gitti
gece mutfaktaki askıda duran önlükle boş poşetlik düştü 3te
apar topar kalktık eşimde bezbol sopası bende biber gazı dolandık evi
iğrenç bişi hiç uyuyamıoum
bide işini tamamlayamadı yaa yine gelebilir

cmt balkon demiri yapılıo inş öncelikli olarak
1,5 milyar tutmuş heryer babam daire kapısına da yaptırıo
karşım kömürlük yönetime söylenecek orayada yaptırılcak
altta kapıcı vardı gitti o iyi oluo çocukları vardı çöpe inip çıkıodu
ben kalakaldım karşımda daire de yok
o gece kimse onca sesime çıkmadı zaten

adam içerdeyken ben kapıları yumrukladım kıyameti kopardım kimse çıkmadı
yani yapayalnızım gidemem eve eşim zaten en erken 10da gelio

çok şirinsiniiiiizzz
ayyyyyyyyy bitmedi bu gün
gerildimm, kavga etmeden gitsem evime

tşk ler canım
iş yerinde huzursuzluk mu var canım?
Zaten baştan kv bakacak olması fikri bana hiç olurlu gelmemişti en güzeli böyle olacak..Eşin de alışacak bu fikreÇok tatlı hamiş olmuşsun cnm,üzerindeki de çok yakışmışş

çok tşk ler canım kv ile ipler koptu, ben her şeye rağmen eşimin annesi, dediğim için suçlu benm aslında. anlatırım birazdan

laptop Q klavye öyle zor yazıoum ki
bn yıkanıoum valla aslında korkarım ama ne bilim temizlenirken aklıma gelmio sanırım
kayıp şehri izledim bn kadir ne pislikmiş yaa
izlede zehranın yaptığına bak
ben de evde tekken banyoya giremiyorum :18:

çok tşk ler canım, desene rahat zamanlarımız sonra ufaklıkların keyfine kaldık

Allah kahretsin o eve giren pisliği, nası bi insanlık nası bi vicdan ya, dilekcim çok geçmiş olsun canım

çok yorma yine de kendini canım.

ii bari yardım ediyomuş,
ben de aynı fikirdeyiim
hg canım

bana da tekrar yapıcaklarmış ilk dozu da, oldum ama diyorum olsun yeniden yapalım bu bebeğin için ii olur dio
canım sen dikkat etsene kendine

Allahım kahretsin onu yaa, bi de kırmış geçirmiş

günaydın kızlar

canım dün haberim yoktu şimdi öğrendim ben
büyük geçmiş olsun
Allah bi daha yaşatmasın

günaydın kızlar

noldu yine seni hala üzmeye devam ediolarsa eşine de daha farklı tavır al
aynı şeyleri sana yaşatmalarına izin verme
sana ozamanda dedim hiç bişi senden önemli diil

artık bende tek başıma yıkanamam wvye bile gidemem
ya evde ilginç benim büyük yani yatak odasındaysan salonda noluo bilemezsin gibi ne bilim yaa
atlatıcam tabii ama şuan çok endişeliyim

Amin canım kimseye yaşatmasın yaa
kaybım yok dioum bi rahatlık ama huzursuzum en kötü şey
oysa ne mutluydum evimde

off yaaa...
işini yarım bıraktı,yine gelir diye düşünme canım :26:
bence aynı yere bi daha gelmez :26:
tekrar çok geçmiş olsun...
dün gece yorgunluktan sızıp kalmışım,yatağa yatarken saat çok geçti,arayamadım seni :26:

çok tşk ler canım kv ile ipler koptu, ben her şeye rağmen eşimin annesi, dediğim için suçlu benm aslında. anlatırım birazdan

çok yorma yine de kendini canım.
farkında olmadan yorulmuşum canım
siz de ne oldu,ipler niye koptu :26:

tabii canım kötüyü çağırmamalıyım
saol canım bilioum arasanız da aramasanızda
hepinizin aklı bendeydi yani
iyiki varsınız
çok uzağımda olabilirsiniz ama destekleriniz konuşmalarınız mesafeleri kısaltıo resmen

dileğim yaa öyle düşünme sende tabiki ik dönemler böyle hissetmen normal geçicek tabiki yine huzurla oturacaksın evinde demirlerin yapılınca daha rahat edersin o komşularınada yani söylicek bişe yok ne pisliklermiş öyle çıkmamışlar hiç bigün kendi başlarınada gelirlerse görürler.

diloş naptı yine o pislik bak sakın stres falan yapma kendine yine eşinede kızıyorum yaa bile bile hala nası görüştürüyo seni

kızlar uzun olcak baştan özür dilerim
benm babam kullanmadığı telefonları eşime verdi ki dükkanda askerlere kiraya versin diye,
kv bu tellerden birini kullanıyordu aylardır, ben kızıyordum ama eşim bişe söleme, kardeşim askerden gelince alcak ona tel diyodu, neyse kaynım geldi gelirken de tel almış, annesine vermiş, benm de geçen akşam şarjım bitince eşim annesinden gelen teli verdi, buna tak hattını dedi,
açtım teli, giden gelen msjlar hep benle ilgili, bana beddualar, beni çekiştirmeler, askerdeki çocuğa gece 03:17 de bile beni kötülemiş, eşime sürekli msj atmış, sen bizden utanıyosun o tarafı kendi ailen yaptın bize sarılmıyosun onlara gidiyosunlar hiç bitmemiş, sürekli yazmış, eşime hakkını helal etmemiş, sütünü haram etmiş falan filan ama msjlar hep benle ilgili, bilmediğim numaralara msj yollamış bana beddua ediyor, kesin yeğenleridir.
kaynım hep demiş ki anne öyle deme, o da bizim ailemizden bi parça abimin karısı, onu üzersen abimi soğutursun, anne öyle deme çok ağır konuşmuşsun, aileyi dağıtıyosun falan yazmış.
eşimle birlikte okuyoruz hepsini, sonra eşim sildi msjları okuyup okuyup gerilme ne desen haklısın karar senin dedi
ben kaynıma msj attım annene söyle msjları okudum erdal ayıp ya, benm çocuğumsa karnımdaki annenin de torunu kendi kaybetti dedim. çok istiyorsa alsın oğlunu. kimse eşinden ayrıldı diye ölmemiş dedim. eşime de okudum annem kıskanıyor diye ayrılmak bu kadar kolay mı diyo, yok aşkım benm sana söylediğim bişe yok annen bana huzur verecekse ayrı yaşa napiim dedim. birine sebep oldu buna da aynısına uğraşıyor dedim.
gece kv yi aramadım msj atmadım, ama yatarken eşime dedim sabah anneni arıycam diye, sen bilirsin dedi.
evime geliyor yiyor içiyor oturuyor, gidip arkamdan beddua ediyormuş bizi mutlu gördükçe kıskançlığından.
neyse dün sabah 10 buçuk gibi aile hekiminden çıktım kv yi aradım, olayı biliyor ya açmadı, 3. de açtı. bana bak, bütün msjlarını okudum kendi oğlunu soğuttun kendinden,( bu arada ee nolmuş diyo) hem de benm ailemi sevmiyosun ama bedava tel buldun ya babamın da olsa kullanırsın benden izin almadan, bundan sonra beni yolda görsen sakın bakma, adımı anma dedim ve karşıdan gelen ses dıt dııt dıtt, yüzüme kapattı eşimi aradım böle böle anneni aradım bunları söledim dedim, tamam aşkım sıkma canını dedi.
akşam yemek yerken sordum annen aradı mı seni diye, aradı açmadım, erdalı aradı dedi.
bundan sonra annemle görüşme canını sıkıyor bayramda da gitmek zorunda hissetme kendini ben benm hatrıma geldiğini biliyordum dedi. sen ii ol kızımız ii olsun dedi.
ben de ona eğer beni ezdirmeyeceksen sen gidebilirsin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…