hamile olan senin halinden anlar
aslında evet çağırsan ii edersin tabi görümcen yardımcı olan biriyse
neeeayy daha dün konuştuk yaa dileğin evine hırsız girmiş dün annesigilden çıkmış eve kapıyı açmaya çalışıyomuş olmuyomuş neyseki eşide geç gelecekti erken gelmiş hırsız içerden kitlemiş kapıyı hertafaı darmaduman etmiş yatak odasına girmeden dilek gelince atlamış balkondan pislik altınlarını bulamamış neyseki yaa off çok üzüldüm evdeymiş şimdi gece karakoldalarmış hep
rutin olarak kontrole çağırıyolar canım...kan ve idrar testi yapıyolar,bebeğin kalp atışlarını dinliyolar,tansiyonumu ölçüyolar,tartıyolar falan işte...aslında şubat başı gel dediler ama gidemedim bi türlü...dün hemşire aradı,testlerinizi yapalım cmt kontrole gittiğinde doktoruna da gösterirsin hem dedi...bu arada aile hekimim de benim cmt günü gideceğim hastanede doğum yapmış...hastaneyi ve gideceğim doktoru çok övdü,eşim de yanımdaydı iyi olduSağlık ocağında naptın canım kontrol mu? Benimde yarın gitmem lazım tetenoz aşısı için ama acıyomuş 1 hafta ağrısı geçmiyomuş tırsıyorum:18:
kılarr merhabaatopikk açılalı çok olmış ama daha yeni gördüm bende 2010 geliniyim ve izmirdenim nasılsınz ?
hoşgeldin topikimize :)))
Dileğimle konuştum yine,
annesi kardeşi hep temizlik yapmışlar bugün.
Yorulmuşlar tabi, evi kırklamışlar.
Şerefsiz adam evi darmadağın etmiş
Dökmüş, kırmış adi pislik.
Onlar telafi edilir de içindeki korku gitmez kuzumun uzun süre.
Biliyorum çünkü yaşadım
Demir taktıracaklarmış her yere, ölçü alınmış ama o da bi haftayı bulabilirmiş :26:
İnş çabuk atlatırlar bu olayı
hoşgeldin topikimize :)))
Dileğimle konuştum yine,
Biliyorum çünkü yaşadım
Demir taktıracaklarmış her yere, ölçü alınmış ama o da bi haftayı bulabilirmiş :26:
günaydın kızlar
hepiniz tek tek aradınız çok saolun insan bi sese bile nası ihtiyaç duyuomuş aptal gibiyim 2 gündür boş boş bakıoum etrafa
kafamda hep kötü kötü şeyler
günaydın kızlar
hepiniz tek tek aradınız çok saolun insan bi sese bile nası ihtiyaç duyuomuş aptal gibiyim 2 gündür boş boş bakıoum etrafa
hadiyaa o saatte ne işleri var bunların böle bizide dikiyolar sıpalar yaa inşallah bu gece düzgün uyur cnm biliyorum çok zor oluyo çünkü.annende gelmiş gözünaydın cnm haftada olsa ii gelir size
Sağlık ocağında naptın canım kontrol mu? Benimde yarın gitmem lazım tetenoz aşısı için ama acıyomuş 1 hafta ağrısı geçmiyomuş tırsıyorum:18:
kılarr merhabaatopikk açılalı çok olmış ama daha yeni gördüm bende 2010 geliniyim ve izmirdenim nasılsınz ?
ayy daha dün konuştuk yaa dileğin evine hırsız girmiş dün annesigilden çıkmış eve kapıyı açmaya çalışıyomuş olmuyomuş neyseki eşide geç gelecekti erken gelmiş hırsız içerden kitlemiş kapıyı hertafaı darmaduman etmiş yatak odasına girmeden dilek gelince atlamış balkondan pislik altınlarını bulamamış neyseki yaa off çok üzüldüm evdeymiş şimdi gece karakoldalarmış hep
günaydın kızlar
günaydın kızlar
çok şirinsiniiiiizzz
ayyyyyyyyy bitmedi bu gün
gerildimm, kavga etmeden gitsem evime
Zaten baştan kv bakacak olması fikri bana hiç olurlu gelmemişti en güzeli böyle olacak..Eşin de alışacak bu fikreÇok tatlı hamiş olmuşsun cnm,üzerindeki de çok yakışmışş
ben de evde tekken banyoya giremiyorum :18:laptop Q klavye öyle zor yazıoum ki
bn yıkanıoum valla aslında korkarım ama ne bilim temizlenirken aklıma gelmio sanırım
kayıp şehri izledim bn kadir ne pislikmiş yaa
izlede zehranın yaptığına bak
çok tşk ler canım, desene rahat zamanlarımız sonra ufaklıkların keyfine kaldıkselam kızlar. İlker bey huysuz bugünlerde. dün akşam 10'da uyudu diye sevindik. gece 1'de uyandı, 3'e kadar uyumadı. gündüz de uyumadı doğru düzgün. 8 gibi yatırdık, uyuyor hala. inşallah bu gece de dünkü gibi olmaz. ben uykusuzm, eşim hem hasta hem uykusuz. bu arada annem geldi, 1 hafta kadar kalacakmışyarın ablamlara gitcez.
nekim işyerinde ne sorun var yine?
dilşad çok tatlı olmuşsun canım
dilekcim gerçekten matematik dizgisi zor. çizimler falan da var. Allah kolaylık versin canım.
Allah kahretsin o eve giren pisliği, nası bi insanlık nası bi vicdan ya, dilekcim çok geçmiş olsun canımayy daha dün konuştuk yaa dileğin evine hırsız girmiş dün annesigilden çıkmış eve kapıyı açmaya çalışıyomuş olmuyomuş neyseki eşide geç gelecekti erken gelmiş hırsız içerden kitlemiş kapıyı hertafaı darmaduman etmiş yatak odasına girmeden dilek gelince atlamış balkondan pislik altınlarını bulamamış neyseki yaa off çok üzüldüm evdeymiş şimdi gece karakoldalarmış hep
Büyük ihtimal yemekli olur canım, eşim ne zamandır diyodu arkları için. söylemiş bu hafta içi gelin diye. Bende annemler gelicez diyince cuma çağır dedim. Bi çifti tanıyorum bi kez gittik çaya. Kızları var küçük ama diğer gelecek olan çifti tanımıyorum, Hamileymiş eşi.
İnş. su gibi geçer gider. Belki k. görümcemle nişanlısını da çağırırım yardım eder bana. Çünkü akşamları çok feci sırt ağrım oluyo özellikle solda yemek bile yiyemiyorum ağrıdan
Sirkenin dediği gibi artık dilek huy olur temizler durur temizlenmemiş hisseder. Çok kötü bişe ya, hep tedirgin olur evde tekken. Belki bu sayede eşi artık geceleri dışarı çıkmaz arklarıyla
ii bari yardım ediyomuş,Yardım eder canım hiç yorulma derler 2 görümcemde o konuda iyiler yani. Mesela b. görümcem dün bulaşıkları yıkadı zorla bende yardım ettim duruladım ama k. görümcem annesinin evinde hiiç iş yapmaz o ayrıGeçen kvlerdeyken temizlik yaptım yoruldum diyince, beni çağır yardım ederim sana haftasonları demişti. O yüzden çağırmayı düşündüm. Hamile olmanın faydaları Sürekli damızlık gibi davranılmasa daha iyi olacak şundan yiyomusun bundan da ye zekayı geliştirir falan işte idare ediyoruz
hg canımkılarr merhabaatopikk açılalı çok olmış ama daha yeni gördüm bende 2010 geliniyim ve izmirdenim nasılsınz ?
bana da tekrar yapıcaklarmış ilk dozu da, oldum ama diyorum olsun yeniden yapalım bu bebeğin için ii olur dioneeeallahtan adam kapıyı kilitlemiş de o içerdeyken dilek de girmemiş eve :18: canım yaa nasıl korkmuştur inşallah çok etkisinde kalmaz çok geçmiş olsun
rutin olarak kontrole çağırıyolar canım...kan ve idrar testi yapıyolar,bebeğin kalp atışlarını dinliyolar,tansiyonumu ölçüyolar,tartıyolar falan işte...aslında şubat başı gel dediler ama gidemedim bi türlü...dün hemşire aradı,testlerinizi yapalım cmt kontrole gittiğinde doktoruna da gösterirsin hem dedi...bu arada aile hekimim de benim cmt günü gideceğim hastanede doğum yapmış...hastaneyi ve gideceğim doktoru çok övdü,eşim de yanımdaydı iyi oldu
tetanoz aşısından korkma canım,benim 2-3 gün hafif ağrıdı o kaa,hatta 2.si hiç ağrımadı
evdeyim,yorgunum...öğrencilerimi deneme sınavına kaydettirdim...dönem bitene kadar 3 sınava girecekler...bugün optik okuyucuya işaretlemeyi öğrensinler diye netten bulduğum bi deneme sınavını uyguladım,yorulmuşum,yoğunluktan yemek yemeyi bile unutmuşum,tansiyonum düştü,eve zor attım kendimi
Allahım kahretsin onu yaa, bi de kırmış geçirmişhoşgeldin topikimize :)))
Dileğimle konuştum yine,
Biliyorum çünkü yaşadım
günaydın kızlar
çok tşk ler canım kv ile ipler koptu, ben her şeye rağmen eşimin annesi, dediğim için suçlu benm aslında. anlatırım birazdan
ben de evde tekken banyoya giremiyorum :18:
Allah kahretsin o eve giren pisliği, nası bi insanlık nası bi vicdan ya, dilekcim çok geçmiş olsun canım
Allahım kahretsin onu yaa, bi de kırmış geçirmiş
canım dün haberim yoktu şimdi öğrendim ben
büyük geçmiş olsun
Allah bi daha yaşatmasın
ben 2 gecedir uyuyamıoum baş ağrısı vücut yorgunluğu
balkon pimapeni kırıldığı için tüm gecenin ayazı eve doldu o gece çok üşüttük
dün temizlikte üşüttük
tüm halılar yıkandı camlar silindi perdeler yıkandı koltuklar silindi
valizin içindekileri bikinilerimi bile alt üst etmiş annem hava ısınınca yıkayalım dedi
öyle çok şey varki temizlenecek
kuranı kerim vardı dolabın üstüne onu fırlatmamış eski tvnin üstüne koymuş
ona kafası basmış köpeğin
gidemem akşam eve bilmioum nası olcak
öyle rahattım ki evimde tüm huzurum gitti
gece mutfaktaki askıda duran önlükle boş poşetlik düştü 3te
apar topar kalktık eşimde bezbol sopası bende biber gazı dolandık evi
iğrenç bişi hiç uyuyamıoum
bide işini tamamlayamadı yaa yine gelebilir
cmt balkon demiri yapılıo inş öncelikli olarak
1,5 milyar tutmuş heryer babam daire kapısına da yaptırıo
karşım kömürlük yönetime söylenecek orayada yaptırılcak
altta kapıcı vardı gitti o iyi oluo çocukları vardı çöpe inip çıkıodu
ben kalakaldım karşımda daire de yok
o gece kimse onca sesime çıkmadı zaten
adam içerdeyken ben kapıları yumrukladım kıyameti kopardım kimse çıkmadı
yani yapayalnızım gidemem eve eşim zaten en erken 10da gelio
farkında olmadan yorulmuşum canımçok tşk ler canım kv ile ipler koptu, ben her şeye rağmen eşimin annesi, dediğim için suçlu benm aslında. anlatırım birazdan
çok yorma yine de kendini canım.
off yaaa...
işini yarım bıraktı,yine gelir diye düşünme canım :26:
bence aynı yere bi daha gelmez :26:
tekrar çok geçmiş olsun...
dün gece yorgunluktan sızıp kalmışım,yatağa yatarken saat çok geçti,arayamadım seni :26:
farkında olmadan yorulmuşum canım
siz de ne oldu,ipler niye koptu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?