dileğim yaa öyle düşünme sende tabiki ik dönemler böyle hissetmen normal geçicek tabiki yine huzurla oturacaksın evinde demirlerin yapılınca daha rahat edersin o komşularınada yani söylicek bişe yok ne pisliklermiş öyle çıkmamışlar hiçbigün kendi başlarınada gelirlerse görürler.
diloş naptı yine o pislik bak sakın stres falan yapma kendine yine eşinede kızıyorum yaa bile bile hala nası görüştürüyo seni
ne biçim bi kadınmış yaakızlar uzun olcak baştan özür dilerim
benm babam kullanmadığı telefonları eşime verdi ki dükkanda askerlere kiraya versin diye,
kv bu tellerden birini kullanıyordu aylardır, ben kızıyordum ama eşim bişe söleme, kardeşim askerden gelince alcak ona tel diyodu, neyse kaynım geldi gelirken de tel almış, annesine vermiş, benm de geçen akşam şarjım bitince eşim annesinden gelen teli verdi, buna tak hattını dedi,
açtım teli, giden gelen msjlar hep benle ilgili, bana beddualar, beni çekiştirmeler, askerdeki çocuğa gece 03:17 de bile beni kötülemiş, eşime sürekli msj atmış, sen bizden utanıyosun o tarafı kendi ailen yaptın bize sarılmıyosun onlara gidiyosunlar hiç bitmemiş, sürekli yazmış, eşime hakkını helal etmemiş, sütünü haram etmiş falan filan ama msjlar hep benle ilgili, bilmediğim numaralara msj yollamış bana beddua ediyor, kesin yeğenleridir.
kaynım hep demiş ki anne öyle deme, o da bizim ailemizden bi parça abimin karısı, onu üzersen abimi soğutursun, anne öyle deme çok ağır konuşmuşsun, aileyi dağıtıyosun falan yazmış.
eşimle birlikte okuyoruz hepsini, sonra eşim sildi msjları okuyup okuyup gerilme ne desen haklısın karar senin dedi
ben kaynıma msj attım annene söyle msjları okudum erdal ayıp ya, benm çocuğumsa karnımdaki annenin de torunu kendi kaybetti dedim. çok istiyorsa alsın oğlunu. kimse eşinden ayrıldı diye ölmemiş dedim. eşime de okudum annem kıskanıyor diye ayrılmak bu kadar kolay mı diyo, yok aşkım benm sana söylediğim bişe yok annen bana huzur verecekse ayrı yaşa napiim dedim. birine sebep oldu buna da aynısına uğraşıyor dedim.
gece kv yi aramadım msj atmadım, ama yatarken eşime dedim sabah anneni arıycam diye, sen bilirsin dedi.
evime geliyor yiyor içiyor oturuyor, gidip arkamdan beddua ediyormuş bizi mutlu gördükçe kıskançlığından.
neyse dün sabah 10 buçuk gibi aile hekiminden çıktım kv yi aradım, olayı biliyor ya açmadı, 3. de açtı. bana bak, bütün msjlarını okudum kendi oğlunu soğuttun kendinden,( bu arada ee nolmuş diyo) hem de benm ailemi sevmiyosun ama bedava tel buldun ya babamın da olsa kullanırsın benden izin almadan, bundan sonra beni yolda görsen sakın bakma, adımı anma dedim ve karşıdan gelen ses dıt dııt dıtt, yüzüme kapattı eşimi aradım böle böle anneni aradım bunları söledim dedim, tamam aşkım sıkma canını dedi.
akşam yemek yerken sordum annen aradı mı seni diye, aradı açmadım, erdalı aradı dedi.
bundan sonra annemle görüşme canını sıkıyor bayramda da gitmek zorunda hissetme kendini ben benm hatrıma geldiğini biliyordum dedi. sen ii ol kızımız ii olsun dedi.
ben de ona eğer beni ezdirmeyeceksen sen gidebilirsin dedim
kızlar uzun olcak baştan özür dilerim
benm babam kullanmadığı telefonları eşime verdi ki dükkanda askerlere kiraya versin diye,
kv bu tellerden birini kullanıyordu aylardır, ben kızıyordum ama eşim bişe söleme, kardeşim askerden gelince alcak ona tel diyodu, neyse kaynım geldi gelirken de tel almış, annesine vermiş, benm de geçen akşam şarjım bitince eşim annesinden gelen teli verdi, buna tak hattını dedi,
açtım teli, giden gelen msjlar hep benle ilgili, bana beddualar, beni çekiştirmeler, askerdeki çocuğa gece 03:17 de bile beni kötülemiş, eşime sürekli msj atmış, sen bizden utanıyosun o tarafı kendi ailen yaptın bize sarılmıyosun onlara gidiyosunlar hiç bitmemiş, sürekli yazmış, eşime hakkını helal etmemiş, sütünü haram etmiş falan filan ama msjlar hep benle ilgili, bilmediğim numaralara msj yollamış bana beddua ediyor, kesin yeğenleridir.
kaynım hep demiş ki anne öyle deme, o da bizim ailemizden bi parça abimin karısı, onu üzersen abimi soğutursun, anne öyle deme çok ağır konuşmuşsun, aileyi dağıtıyosun falan yazmış.
eşimle birlikte okuyoruz hepsini, sonra eşim sildi msjları okuyup okuyup gerilme ne desen haklısın karar senin dedi
ben kaynıma msj attım annene söyle msjları okudum erdal ayıp ya, benm çocuğumsa karnımdaki annenin de torunu kendi kaybetti dedim. çok istiyorsa alsın oğlunu. kimse eşinden ayrıldı diye ölmemiş dedim. eşime de okudum annem kıskanıyor diye ayrılmak bu kadar kolay mı diyo, yok aşkım benm sana söylediğim bişe yok annen bana huzur verecekse ayrı yaşa napiim dedim. birine sebep oldu buna da aynısına uğraşıyor dedim.
gece kv yi aramadım msj atmadım, ama yatarken eşime dedim sabah anneni arıycam diye, sen bilirsin dedi.
evime geliyor yiyor içiyor oturuyor, gidip arkamdan beddua ediyormuş bizi mutlu gördükçe kıskançlığından.
neyse dün sabah 10 buçuk gibi aile hekiminden çıktım kv yi aradım, olayı biliyor ya açmadı, 3. de açtı. bana bak, bütün msjlarını okudum kendi oğlunu soğuttun kendinden,( bu arada ee nolmuş diyo) hem de benm ailemi sevmiyosun ama bedava tel buldun ya babamın da olsa kullanırsın benden izin almadan, bundan sonra beni yolda görsen sakın bakma, adımı anma dedim ve karşıdan gelen ses dıt dııt dıtt, yüzüme kapattı eşimi aradım böle böle anneni aradım bunları söledim dedim, tamam aşkım sıkma canını dedi.
akşam yemek yerken sordum annen aradı mı seni diye, aradı açmadım, erdalı aradı dedi.
bundan sonra annemle görüşme canını sıkıyor bayramda da gitmek zorunda hissetme kendini ben benm hatrıma geldiğini biliyordum dedi. sen ii ol kızımız ii olsun dedi.
yaa allahım bu yaşa gelmiş hala uğraştığı şeylere bakya ne biçim bi kadın bu kesnilikle mutluluğunuzu kıskanıyor cnm bu kadın bak aynı şeylerin olmasına izin verme içten içede olsa düşünme takma şu pisliği ne hali varsa görsün kocan senin yanında ve seni seviyor bundan ve bebeğinizden önemli hiçbir şey yok ne hali varsa görsün yaşadıklarınızı bilmiyor sanki bilerek yapıyo kesinlikle cnm lütfen eşin için bile olsa yaklaşma yanına görme sağlıkla al kızını kucağına sonrasını sonra düşünürsün.
ne biçim bi kadınmış yaahiç mi allah korkusu yok bunda,allah ıslah etsin yaa
mesajları eşinle birlikte okumanız iyi olmuş canım,o da görsün annesinin gerçek yüzünü
pislik kadın yaa...
onun yüzünden hiiiiiiiç kendini üzme canım...
kendi etti,kendi buldu,oğlunu kendinden soğuttu...
bence eşinle kesin olarak konuş,bundan sonra ne evime ne de dükkana uğramicak falan diye...
çünkü o kadın o kadar yüzsüz ki yine gider,yine ister
eşime bişe diyemiyorum canım, o da utanıyor ama atsa atamaz satsa satamaz, tavırsa koyuyor, bilmiyorum yaa, ona da üzülüyorum.yaa ne pislikmiş yani klasik bi kelime oldu ama
ne diyim ki aptal düşüncesiz kıskanç
kuduruo kadın demek ki
lanet yaa yiyip içip kullanmayı bayramda gelsinler die beklemeyi
dükkandan tırtıklamayı bilio
sus otur yerinde yaa edepsizin tekiymiş dilşad yaa
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın die boşuna demiolar
daha öyle çok şey varki söylencek ama faydasız yani
sıkma canını Allahtan eşinde herşeyin farkında yoksa evliliğin sürmezdi ki valla nereye kadar dayancan
eşini takdir edioum bu konuda sana çok ılımlı yaklaşıo zaten sana kızılcak tek bişi yok ortada ama
arama konuşma o zaman tamam kestir at gibi cümlelerde kurabilir
öyle yapmıo sen bilirsin die bu inan iyi bişi canım
mutluluğunu o edepsiz için asla bozma tamam mı
kızınız hayırlısıyla gelecek mutlu bi aileniz olcak inş üzme kendini
dilşad,aklıma ne geldi...her ne kadar bi olay olduğunda kızsa falan da senin eşin de benimki gibi,sonradan yumuşuyo...bu olayın olması iyi oldu aslında...bundan sonra bebeğe arada benim annem de baksın bile diyemez eşin...gönül rahatlığıyla annecine baktırırsın artık...ayyy düşündükçe sinirleniyorum yaa
aklım hep sendeydi cnm yaaa, çok çok geçmiş olsun tekrardan, yine girer diye düşünme sakınartık bende tek başıma yıkanamam wvye bile gidemem
ya evde ilginç benim büyük yani yatak odasındaysan salonda noluo bilemezsin gibi ne bilim yaa
atlatıcam tabii ama şuan çok endişeliyim
Amin canım kimseye yaşatmasın yaa
kaybım yok dioum bi rahatlık ama huzursuzum en kötü şey
oysa ne mutluydum evimde
kızlar uzun olcak baştan özür dilerim
günaydın kızlarrr
aklım hep sendeydi cnm yaaa, çok çok geçmiş olsun tekrardan, yine girer diye düşünme sakın
inş. bu kötü zamanlarını da atlatıcaksın parmaklık seni güvende hissettirir biran önce yaptırmanız ii olmuş canım benim allah bi daha yaşatmasın, kimseye yaşatmasın
inanamıyorum yuh yaaaaa ben bu kadar yüzsüz ahlaksız insan görmedim neler neler demiş yazıklar olsun ne biçim anne ki o
allahından bulsun cnm ne diyim beddua etmek istemiom eşin de görmüş zaten ne mal olduğunu biliodu annesinin ama işte insan konduramaz ya, bu sefer kendi okumuş bundan daha açık ne olabilir
cnm bence bi daha arayıp sorma eşinle mutlu mesut yaşamaya devam et sakın o cadının mutluluğunuzu bozmasına izin verme,eskisinden daha da mutlu olun inş., güzel kızını da sağlıklı bi şekilde kucağına aldığın zaman sizden mutlusu olmayacak o zaman bin kere daha çatlasın o kadın
bayramda gelmeymiş gitmeymiş yok artık ne hatırı var ki o kadının ne diye gidesin bayramda yanına
kesinlikle öyle canım, yok artık gitmem.
benm canımı yakıyo her hamileliğimde kıskançlığından, rabbim de onun canını yaksın, evlatlarının 2si de soğusun inşallah ondan başka bişe demiyorum. eşimi benden soğutmaya çalışıyor ya tam tersi olsun.
aksine de eşim o kadar çok üstüme düşmeye başladı ki, hamilelik güzelleştirdi dayanamıyorum sana bakınca diyoannesiyle ilgili bişe söliycem zaman hemen öperek susturuyo.
görse anası kalpten gider
kesinlikle öyle canım, yok artık gitmem.
benm canımı yakıyo her hamileliğimde kıskançlığından, rabbim de onun canını yaksın, evlatlarının 2si de soğusun inşallah ondan başka bişe demiyorum. eşimi benden soğutmaya çalışıyor ya tam tersi olsun.
aksine de eşim o kadar çok üstüme düşmeye başladı ki, hamilelik güzelleştirdi dayanamıyorum sana bakınca diyoannesiyle ilgili bişe söliycem zaman hemen öperek susturuyo.
görse anası kalpten gider
ohh görsede çatlasa pislik
bence eşinlede mümkün olduğunca açma cnm konuyu unutmaya çalış hayatından çıkart artık yok gibi düşün senin için ölü o kadın.
bak yine strese girmişsin bırak yaa lanet olsun de geç öbür dünyada bu yükün altından kalkacakmı bakim
sen kızını düşün sadece onu çıkartma aklından yeter.
vilinn kızz kocişin ne aldı doğum günü hediyesi?
annenin dediğini çok tuttum inş. allah ona öle bi 2.gelin nasip etsin ki neye uğradığını şaşırsın beter olsun
valla dükkanda falan denk geldikçe mutluluğunuzu gözüne sok çatlasın orta yerinden
dün aile hekimine gittim ya, 18 haftada 1 kilo almışım çok ii dedi. tansiyon şeker hepsi güzel çıktı kv ye rağmeen :) inşallah böle devam ederim yaa
maşallah cnm gerçekten çok iyi. ben daha 12.haftadayım 1 kg aldım
offfff sıkılıyorum bugün.
yemekte de nohut pilav cacık takımı varmış aynısını ben akşama yapacaktım yemekhaneye de gitmek istemiom. dışardan bişiler sölicem...
iki gündür bulantılarım da başladı amannnnnnnnnn
ben zaten kiloyla hamile kaldım ya canım az almam gerek. ama dikkat de etmiyorum valla, dün gece eşim fatih ben 1 de çorba içtik ekmekle. bebişler önemli
biz de ne var acaba, öğlen dükkana gidicem ii bişe değilse eşimle yiyim bari.
benm de sabah bulantılarım devam ediyo, mide boş oluyo mahvoluyorum :120:
ben de dikkat etmiom.dün eşim gece geldi açmış börek yicekmiş oturdum ben de onunla yedim kalan yarım tepsiyi de bitirdik yani
tabi sabaha baktım göbek pörtlemişş
hala devam edio mu sende deinş. geçer cnm yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?