artık bende tek başıma yıkanamam wvye bile gidemem
ya evde ilginç benim büyük yani yatak odasındaysan salonda noluo bilemezsin gibi ne bilim yaa
atlatıcam tabii ama şuan çok endişeliyim
Amin canım kimseye yaşatmasın yaa
kaybım yok dioum bi rahatlık ama huzursuzum en kötü şey
oysa ne mutluydum evimde
Dilek hoşgeldin canım çok büyük geçmiş olsun benimde aklımdaydın ama num. yoktu.
Daha önceki gün banyo yaparken korkmam diyodun bide. Çok üzüldük bi süre hep böyle tedirgin olursun ama demirler takılınca zaman geçtikçe alışırsın canım. Pislik Allahından bulsun neyseki az zararla atlattınız.
Dilşaaaddd inanamıyorum yaaa denilecek tek şey seni kıskanıyor bu apaçık ortada. Allah göstertmiş sana gerçek yüzünü. Bundan sonra da kv defteri kapanmıştır artık. Eşinin hatrına da olsa gitmezsin. Kendi yazdı kendi bozdu kendini belli etti. Senin alnın açık eşine karşı da. Vee üzme kendini sakın o kadın için unut gitsin şimdi daha çok çatlasınnnkızlar uzun olcak baştan özür dilerim
benm babam kullanmadığı telefonları eşime verdi ki dükkanda askerlere kiraya versin diye,
kv bu tellerden birini kullanıyordu aylardır, ben kızıyordum ama eşim bişe söleme, kardeşim askerden gelince alcak ona tel diyodu, neyse kaynım geldi gelirken de tel almış, annesine vermiş, benm de geçen akşam şarjım bitince eşim annesinden gelen teli verdi, buna tak hattını dedi,
açtım teli, giden gelen msjlar hep benle ilgili, bana beddualar, beni çekiştirmeler, askerdeki çocuğa gece 03:17 de bile beni kötülemiş, eşime sürekli msj atmış, sen bizden utanıyosun o tarafı kendi ailen yaptın bize sarılmıyosun onlara gidiyosunlar hiç bitmemiş, sürekli yazmış, eşime hakkını helal etmemiş, sütünü haram etmiş falan filan ama msjlar hep benle ilgili, bilmediğim numaralara msj yollamış bana beddua ediyor, kesin yeğenleridir.
kaynım hep demiş ki anne öyle deme, o da bizim ailemizden bi parça abimin karısı, onu üzersen abimi soğutursun, anne öyle deme çok ağır konuşmuşsun, aileyi dağıtıyosun falan yazmış.
eşimle birlikte okuyoruz hepsini, sonra eşim sildi msjları okuyup okuyup gerilme ne desen haklısın karar senin dedi
ben kaynıma msj attım annene söyle msjları okudum erdal ayıp ya, benm çocuğumsa karnımdaki annenin de torunu kendi kaybetti dedim. çok istiyorsa alsın oğlunu. kimse eşinden ayrıldı diye ölmemiş dedim. eşime de okudum annem kıskanıyor diye ayrılmak bu kadar kolay mı diyo, yok aşkım benm sana söylediğim bişe yok annen bana huzur verecekse ayrı yaşa napiim dedim. birine sebep oldu buna da aynısına uğraşıyor dedim.
gece kv yi aramadım msj atmadım, ama yatarken eşime dedim sabah anneni arıycam diye, sen bilirsin dedi.
evime geliyor yiyor içiyor oturuyor, gidip arkamdan beddua ediyormuş bizi mutlu gördükçe kıskançlığından.
neyse dün sabah 10 buçuk gibi aile hekiminden çıktım kv yi aradım, olayı biliyor ya açmadı, 3. de açtı. bana bak, bütün msjlarını okudum kendi oğlunu soğuttun kendinden,( bu arada ee nolmuş diyo) hem de benm ailemi sevmiyosun ama bedava tel buldun ya babamın da olsa kullanırsın benden izin almadan, bundan sonra beni yolda görsen sakın bakma, adımı anma dedim ve karşıdan gelen ses dıt dııt dıtt, yüzüme kapattı eşimi aradım böle böle anneni aradım bunları söledim dedim, tamam aşkım sıkma canını dedi.
akşam yemek yerken sordum annen aradı mı seni diye, aradı açmadım, erdalı aradı dedi.
bundan sonra annemle görüşme canını sıkıyor bayramda da gitmek zorunda hissetme kendini ben benm hatrıma geldiğini biliyordum dedi. sen ii ol kızımız ii olsun dedi.
ben de ona eğer beni ezdirmeyeceksen sen gidebilirsin dedim
dün aile hekimine gittim ya, 18 haftada 1 kilo almışım çok ii dedi. tansiyon şeker hepsi güzel çıktı kv ye rağmeen :) inşallah böle devam ederim yaa
Vilin canım doğum günün kutlu olsun.. kocişinle kızınla daha nice güzel yıllar kutlarsınız inş..
Selamm herkeseee...