Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ayy dilşad yaaa, yeter artık bu kadın yaaa
bak keremden sonra da barıştın, konuştun hep kızdık sana
bu defa çıkart at hayatından şu kadını.
Hiç bir yararı yok sana yaa, sırf zarar.
Ne fesat bi kalp, ne çene varmış kadında yaa, lanet gelsin

aaaaaa, kk girmesem görmicem
nerden çıktı bu yeni kız?
bitane vardı eve iş alıyodu o mu, başkası galiba?

ağlatın beni özge face deki yazıyla, yarısını ancak okudum devam edemicem ofisteyim şimdi
çok güzelmiş.....
ben de ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
benim arkim de mantar oldu, hamile o da fitil kullandı geçti ama.. dr na bi sor istersen özgim, bebek için tehlikeliymiş mantar çünkü

vilinn kızz kocişin ne aldı doğum günü hediyesi?
hava aldı ne alacak unutmuş çünkü annemler arayınca hatırladı beyfendi o kadar kişi kutladı,aradı,ilk okuttuğum öğrenciler msj attı ama kocişim unuttu okuldaki arkim sürpriz yaptı,eve geldi,kapıyı bi açtım elinde pasta üstünde mumlar yanıyo,hediye de almış...bi de kendimi affettircem diyo istemem dedim bozuk atıyorum diye diğer odaya gitti...cmt günü samsuna gidince affettircekmiş kendini güya,bugün hatırlamadıktan sonra ne önemi var ki

vilişşşşş burdan da kutliiim
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnn

eşin ve güzel kızınla beraber daha nice mutlu doğum günleri kutlarsın umarım canımmm

viliş doğum günün mü senin
mutlu yıllara sağlıkla huzurlu yaşlar yaşa inşallah koçişin ve bebeşinle
herşey gönlünce olsun canım

vilin mutlu yıllar

Vilin canım doğum günün kutlu olsun.. kocişinle kızınla daha nice güzel yıllar kutlarsınız inş..

Selamm herkeseee...
hepinize çok teşekkür ederim kızlar

özgeee mahvettin beni
zaten doluydum,ağlamaya bahane arıyodum bu yazı üzerine tuz biber ekti resmen

vilişim ben yazmamışım yaa
yeni yaşın kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice yıllara canım

Son düzenleme:
Vilişim iyi ki doğmuşsun cnm ..Musmutlu hayırlı bir ömür diliyorum sevdiklerinle..

Dilek Allah yaşatmasın bi daha cnm..Kötü bir durum ama Allah daha beterinden saklamış ..Senin işyerinde kalabalıklaşmış..Umarım seni üzen sıkan bi durum olmaz..

Dilşad cnm kv fesatlıkta kendini aşmış durumdaSen ne yapmışsın da bu kadar nefret bürümüş içini.Ama kaynının dedikleri de mantıklı..ANne seni niye üzdü bu falana diye kötü konuşabilirdi o da (Annesin abartılı anlatmasına karşı).Allah böylelerini ıslah etsin.Arkada konuşmada kv lerin üstüne yok zaten ağzınla kuş tutsan yaranamazsın ,yine konuşacak bişiler bulurlarÇeneleri düşsün..Eşinin görmesi de iyi olmuş annesinin içini görmüş..

Özlem de işe gitmemiş 2 gündür çağan dişini çıkarıyomuş galiba

Bana da akşam bi kaç komsu geldi..Gecenlerde çağırmıştı gitmemiştim ayıp olur diye reddetmedim..yarında eşim kvleri kahvaltıya çağırdı.Öğlen gün var akşamda başka bi abla müsaitmisin dedi o bikaç biriyle gelicek(Bikaç kişi dediysem 4 yetişkin 6 tane falan çocuk).Kv senin işin olur biz gelmeyelim sabah dedi..Bilmiyorum artık naparım.Çikolatalı kurabiye,mercimek köftesi,börek havuçlu kremalı kek yaparım yeter.

Özgenin paylaştığı yazının başını okudum devam etmedim ağlarım diye.Bahçede olan yavrusum aklıma geldi.
Geçenlerde hıçkır hıçkır ağladım program sayesinde ..Evim şahane programında kapıcı bölümünü seyretmiştim gece babaları ölmüş en son sahnede babalarının fotolarına bakıp ağlamışlardı yazık..Bittim resmenEn hassas olduğum konu hayatta herşey boş aslında en değerlilerimiz telefonumuzun ucunda olsun yeterki..

günaydın...
kızlar eşim doğum günümü unuttuğu için suçluluktan saat 8'de yattı...akşam zaten iki de bi yanına falan çağırdı ama hiç gitmedim...yatınca da sarılmadım,sabah sarıldı falan ama ...sabah uyandım ama kahvaltı hazırlamadım,yolcu ettim sadece...giderken öptü ama hiç pas vermedim kızmadım ama çok kırıldım

koras,yine mi misafir kolay gelsin canım

gidip ortalığı toparlıyım

günaydın kızlar,
pek keyfim yok bugün kuzuşum hasta ateşi vardı akşam hafifti sabah 39 falandı kalktığında şurup verdim düştü biraz ama hiç hali yok aklım onda umarım bugün biran önce geçer ve kızımın ateşide yükselmez dişten diye düşünüyorum çok fena şişmiş çünkü umarım başka bişe değildir yarın ztn doktora gidecektik ateşi tekrar yükselirse eşim bugün götürcek artık

vilinn ayy eşin nası unutmuş dalgınlığına geldi belkide cnm tabiki insan çok üzülür anlıyorum seni bence bugün gönlünü alacak bişiler yapar mutlaka.

oyyy kuzuma çok geçmiş olsun...iyi ki eşin burda canım,rahatsızlanırsa götürür hemen...ama şurup içirmişsin yaa bi daha yükselmez inşallah...
o da dalgınlığıma geldi,bugün ayın 21'i olduğunu bile bilmiyodum dedi ama yine de bozuldum işte zaten hediye istemiyorum,çiçek alsan yeter demiştim daha önceden ama o bile gelmedi bugün bi şeyler yapıcanı da sanmıyorum

aaaaaa, kk girmesem görmicem
nerden çıktı bu yeni kız?
bitane vardı eve iş alıyodu o mu, başkası galiba?
bu yeni tatlım hiçte ısınamadım valla
pas vermediğim için oda beni sevmedi bilioum
kartvizitim aynı mı olcak dedi
herkesin aynı dedim
logo kötü gözüküo siz daha iyi bilirsiniz ama dio
bende elimizde onlar var dedim
patronda vardı yanımızda
daha 1. gün yani
bugünde gelmiş patronun yattığı odanın kapısı aralıktı
bu bi itekledi kapıyı şak die düzgünce kapatmak yok
baktım bende geçip oturdu yerine

belki ilerde fikrim değişcek ama şuan ı ıhhh

kıyamam dişten olabilir canım şişmiş diosun
diş çok kötü yaa bende 10 gündür çekioum 20lik diş rezil bi ağrı
kuzumun çok hafif geçer umarım ama yarın dr söyleyin belki ona göre bi ilaç verir

bende dün babasıyla öpüşen fotosuna bakıodum nası tatlı ya Allahım nazarlardan korusun

canım tahmin edioum insan kızmıo zaten
ama içinde tuhaf bi burukluk oluo
dalgınlığına gelmiştir bende seda gibi düşünüoum telafi eder bugün yarın.

kızlar işe geç kaldım sabaha karşı uyumuşum demekki alarmda kurmamışım
bi kalkınca banyo yap saç kurut derken amann bişi olmaz dedim
zaten yeni kızda benden sonra geldi
dün de 5te gitti
neyse o mevzulara sonra ağırlık vercem

dün gittim babam apartmanın önünde beklio annemle kardeşim eve girmiş beklio
ama o katları zor indim diebilirim
yolda aslında annnemleri aramayım gidip giriyim eve die düşünüodum
cesaretli olmalıyım die ama annemle babam fırsat vermedi

evde koltuklar bi yerde halıları balkona atmış annem gece onları aldık sandalye üstlerine dizdik bi ton çamaşır yıkadım ev öyle bi dandini ki kış günü hiç bi yerde halı yok
annemle her kemiğimiz ağrıo zaten kadında mahvolmuş daha uğraşıo zaten halıları balkona al içeri al taşıyıp duruo

bi süre maaile takılcaz

Günaydın

moralim çok bozuk hiç yazasım yok sizi göreyim bakıp çıkayımm...

Çağan 2 gündür hasta gibi gece çığlık çığlığa uyanmalar ağlama krizleri dr. götürdük dişte iltihaplanma apse yapmış antibiyotik şurup calpol dentinox v.s verdi kullandık derken dün gece ateşi 40 'a çıktı ağlaya ağlaya bi hal oldum

Calpol verdik annem bile çok korktu havale geçirir çabuk ılık duş aldıralım dedi yıkadık dr. aradım duş aldırın ılık komplex yapın bezle sürekli uyutmayın ayrıca sürekli emzir ateşini düşürmesi için dedidedi...acile getirin düşmezse dedi...

ohh kuzum yüzü kıpkırmızydı odayı ıstmadım normal bıraktım üstüne örtmedim az giydirdik bekledik önce 39 sonra yavaş yavaş düştü çok şükür hiç bukdar kötü görmemiştim

sabahta karga bokunu yemeden uyandı ağlayark yine sustrdum emzirdim anneme verdim geldim :26:

cnm dilşad yazmış travazol kullan mantar bitmeden bırakma günde 4 -5 defa her ıslaklık hissettiğinde iç çamaşırı değiş çünkü dr sölemişti nemli bölgede mantarlar daha çabuk ürermiş

bende de olmuştu akıntılardan oluyormuş içeri ilerlemesin sakın dr. a gitmen gerekebilir akıntıya test yapıyorlar benim ilerlemedi ...

sakın genitale sabun kullanma sabun mantarı ilerletir... sürekli temiz tut travazol'a devam bitince hemen bırak ...

Dilek okudum başına neler gelmiş öyle ayy ben çok korkarım hırsızdan

nasıl zor olmuştur evde kalmak geçmiş olsun 1. katmıydı ev? Annenlerle altlı üstlü oturmuyomusun cnm?

önemli bişi yoktur umarım evimi mahfetmiştir pislik adam

demir taktırcağını okudum iyi olur ama kapının göbeğini bile söküp giryolar onada bi çare bulmak lazım :26:

tşk ederim kızlar inşallah çok yükselmeden atlatırız

ayy yavrum yaa koket okadar yükseldiğinde fitil ver o hemen düşürüyo 40 kadar çıktıysa yani verseydin keşke ayy inşallah çabucak atlatırlar yaa çok üzülüyorum 3 saatte bir calpol verebilirsin çok huzursuz ağlıyosa yavrum ağrısıda vardır onun

dilekk cnm yaa annende yazık tabi nası yorulmuştr kadın okadar işi yapmak kolaymı kaç yaşında kadın yani inşallah şu dönemi çok bunalmadan atlatırsın cnm sende.
o kızda anlattığına göre banada hiç hoş gelmedi daha ilk günden bu ne hava yani uyuza bak

dilşad k.v ne diyecek söz bulamadım rabbim versin cezasını ne kıskançlar yahuu

sen çok iyi davranmışsın ona ben artık çok üstüne düşmüyorum geldği zaman fazla sohpet etmiyorum evine gidiyorum ama ya uzanıyorum tv izliyorum yada çocukla ilgileniyorum pek yardım etmiyorum çok yaptı oda kıskançlıkları hakkettin lafları v.s hamileyken hemde ....

Artık ilgisz soğuk ve mecbur gelini oynuyorum yardım asla etmiyorum eşimi allıyıp pulluyorum eşimle ilgilenyorum daha çok yanlarında çocuk olunca zaten zamanın ona gidiyor kimse bana niye ilgi göstermiyosun diyemez...

k.v kendisini sevmediğimi biliyor yüzüme söylemişti eşim yokken bende sende beni sevmiyosun ama herkes mecbur saygı duymak zorunda dedim oda evet dedi...

sevgi yok zorunlu saygı var göstermelik herkes memnun sorun yok çok şükür olmazmı bilemem ama çocğumu görmek istediği için benimle iyi geçinyor

o kız orda fazla çalışmaz gibi geldi bana,neden olduğunu bilmiyorum ama öyle hissettim :26:
evin halini düşünebiliyorum canım annen de çok yoruldu yazık yaa...ama kapının önünde seni beklemeleri falan çok güzel,aile işte yaa

hay allah topiğin kuzularına ne oldu :26: çok geçmiş olsun canım :26:

saol cnm çok korktuk yaa işe geldiğim için kendimi çok suçlu hissediyorum...
yaa evde bi fitil vardı neydii hatrlamıyorum dr vermişti hiç aklıma gelmedi neydi senin verdiğin fitil? belki odur :44::44: seda 2 kez calpol verdik ona ragmen zor düştü çocuğun yüzü pancar gibi oldu bitürlü çıkamadı şu üstler yaa ne zormuşşş

doğada ateşlenmiş kuzum geçmiş olsun onun da dişler devam dimi? iştahsız oluyorlar yaa insan çok üzülüyorr....

işyerinden nefret ediyorum yüzler hep mahkeme duvarı kimse konuşmuyorr masama bisürü evrak dizmişler bugün tarihli yapılması gereken gelmeseydim ne olcaktı merak ediyorum

Seda, Kokiş
kıyamam kuzulara, geçmiş olsun çok :26:

Günaydın herkese...

Teşekkürederim kızlar

ben biraz çalışıyım işler birikmiş artık işe zorla geliyorum kuzum arkamdan ağlıyor ehh ehh dio yazık

yaa sabah elimdeydi bak fitil adını unuttum bende m ile başlıyodu aklıma gelirse yazarım calpol bazen çare etmiyo ibufende çok etkili bi surupmuş arkadaşım diyodu ama bukadar inatçıyken en iyisi fitil aklında olsun.bizim daha 4 tane var dişimiz 5. patlamış ama arkaları fena şekilde şiş bi patlasa rahatlıcak çocuklar evt iştahıda yok dün hiçbişe yememiş doğru düzgünbend eböyle dönemlerde nefret ediyorum işe gelmekten şimdi kızımın yanında olmalıydım işte

gunaydın kızlar

vilin bence de eşin sana bir jest yapar doğum günün için.

koketa bol çocuklarınız hastaymış geçmiş olsun :26:umarım sağlıklarına kavuşurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…