Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydınnn

ay kıyamam yaa iyi ki eşin başka bi yerde diil, hemen ilgilenir, yarın doktor günü olması da ii olmuş, dişler çok zorluo yaaa
inş. çabuk atlatır
üzüldüm vilişim yaaaa

ayyy neyse ki düşmüş ateşi, insan ne yapıcağını şaşırır o korkuyla.
iki minik de dişlerden çekio bu ara, inş.Çağan da çabucak atlatır cnmm

kkoras kolay gelsin diyim sana da, işin çok bugün

ben çok keyifsizim, sabah çıkarıom bi taraftan da ağlıom halsizlik var üstüme, salgın varmış Seda da dedi, şu gün bi bitseydi, bi de en uzun günüm yaaa
napıcağımı şaşırdım bi şey yemem lazım içim almıo bi çubuk yedim o kaa
üff...

dileğim o kız bence de kalıcı olmaz orda daha yeni gelmiş ne o öyle geç gelmeler 5te çıkmalar

canımm insanlık yaptık ama insan olmayan anlamıyormuş. benm için yok artık. eşimin annesidir gider karışmam, ama evime çağırmam asla. gelirse de yüzüne bakmam
pislik işte.

evet canım, akşam eşimin üstüne gittim biraz kızdım, en sonunda adamın sesi titredi benm ne suçum var aşkım yapma bunu bana dedi, traş olmuş gelmiş, yüzünü kesmiş, öp aşkım sev beni diyo
kaynıma da kızıyordum arkasından aynı annesinin kafasından diyordum ama değilmiş.

bugün yoğunsun canım, kv gelmişken yardım etsin bari.

Allah kolaylık versin canım.

rabbim evlatlarımız yattıkça olacak kardeşlerine ömür versin ahirette kavuştrsun bizi canım, yapıcak bişe yok şanslısınız diyorlar bu durumdan dolayı, haklılar görücez ahirette.
evett annemle babamın olmadığını düşünmek bile istemiyorum, bütün gün babamla aynı iş yerindeyim her gün görüyorum, günde 10 kez annemle konuşuyorum. rabbim sevdiklerimizden ailelerimizden ayırmasın
ayy unutmuş mu canım, nasıl utanmıştır kimbilir hemen yatmış. bugün telafi eder bence.

bool, kokett geçmiş olsun kızlar havalar soğuyo yeniden, üşüttüler mi acaba, çocuk bünyesi daha yatkın oluyo işte hastalığa. kıyamam yaa.

canım ben de bişe ekleyim senin yazdığını okurken geldi aklıma gebelikte günlük ped de mantara sebep oluyo nemlilik kaldığı için.

aminnn, benm de diyecek bişeyim kalmadı canım
ben zaten gidince gelince gerekmedikçe konuşmuyodum ama mesela bişi diceksem anne diyordum artık anne kelimesini onun gibi aşağılık birine aslaaa söylemem.
zaten hiç bişeyine elimi sürmüyordum, hamileliğimi öğrendiğimizden beri 2 kere gittim birinde hiç bişi yemedim birinde biz balık götürdük, eşim balkonda mangalda yaptı, sadece kendi balığımı yedim çay içmedim salatasını yemedim. ondan gelen hiç ikramı yemedim yani. anladı.
yeyip kalktım masayı toplamasına bulaşığına yardım etmedim benm çocuğuma sebep oldu. affedemedim.
evime gelirse nasip olurda çocuğumu kucağıma alırsam, odasına götürürüm çocuğu altını değiştirip emziricem diye uzun süre çıkmam odadan. önder yokken de gelemez zaten.
biz de birbirimizi sevmeyiz, bekarken çok giderdim ii di, ama nişanlandığımız gün ağlıycak gibiydi noldu anne dedim, oğlum evleniyo diye çok üzülüyorum dedi, o gün soğudum zaten.

yukarda da yazdım da akşam eşime çok söyledim en sonunda sesi titredi benm ne suçum var falan dedi, sarıldım ettim, sonra da bi laf açıldı çocuğa bişi yedirirken dikkat edin dedi, edin derken? dedim, annen, sen dedi durdu annem dedi güldü, annenin benm çocuğumun ağzına 1 lokma veremez dedim biliyoruum diyo, kabullenmiş annesinden soğudu demekki. ben de istemezdim böyle olmasını ama annesi kendi yaptı.

günaydın kızlar
günlük 5 ilacım var, akşam eşim hepsini peşpeşe verdi içmişken hepsini iç dedi, bayılttı resmen ağır geldi hepsi birden. sabah bile sürünerek geldim nerdeyse.

dilşad ne ilacı içiosun o kadar çok:26:
erken doğum önleyici vs gibi bişiler de mi var?
benim de son 4 foliğim kaldı bitince bırak dedi doktor.sonra kan hapına başlıcam işte elevitle 2 edicek yine

evt 1. kattayım canım annemler yan binadalar kardeşimin odadan benim yatak odam gözüküo o kaa
çalınan bişi yok foto makinesi 2-3 eski cep tlfnu
ama ev talan dün akşam bile gittim temizlemeye devam ettik.

off canım yaa çok fenalaşmış
umarım bugünü çok daha rahat atlatır
diş ağrısına büyük insan bile dayanamıo ki napsın kuzum yaa
çok çok geçmiş olsun

banada öyle gelio ama
ilk iş gününde kartvizit istedi buda ilginç bi hft bari geçseydi :26:

işyerinden nefret ediyorum yüzler hep mahkeme duvarı kimse konuşmuyorr masama bisürü evrak dizmişler bugün tarihli yapılması gereken gelmeseydim ne olcaktı merak ediyorum
kimse yardımcı olmuo kimsenin işine sanırım
yardımı geç suratları insanı daha da gerer yani

canım zor günün bugün haa
Allah kolaylık versin
sabahları hiç düzgün gıda tüketmiosun ama

dün patronla dışarı çıkmışlardı
adam geri gelme demiş ordan binmiş gitmiş 5-5.30 gibi
du bakim bugün kaçta çıkacak
yakında maaşını da öğrenirim cmtsiyi falan öğreniyim ona göre yine talep listesi yaparım kendimi

dilşad ne ilacı içiosun o kadar çok:26:
erken doğum önleyici vs gibi bişiler de mi var?
benim de son 4 foliğim kaldı bitince bırak dedi doktor.sonra kan hapına başlıcam işte elevitle 2 edicek yine

canım magvital-magnezyum-kasılmaları önlemek için
gyneferon- kan ilacı
elevit
coraspin-pıhtılaşma olmasın diye
devit3-d3 vitamini
hepsini bi anda içince baygın baygın yattım.

canım magvital-magnezyum-kasılmaları önlemek için
gyneferon- kan ilacı
elevit
coraspin-pıhtılaşma olmasın diye
devit3-d3 vitamini
hepsini bi anda içince baygın baygın yattım.

deviti ben doğaya veriyodum kıss sana niye vermişler
aman eşinle ii olunda gerisi boş eşinde anlasın artık yani okadar olaya.

deli
peki gerçekten müdür diyemi alınmış bu?

ayşamm evt dikkat et kendine c vitamini al bol bol portakal suyu iç gerçi gaz yapablir yada bulantı dene bi rahatsız etmezse iç sen.

yiyeiyorum cnm geçmio boğazımdan

ay resmen sıfır moralliyim şuanda yaaa, noldu bana bugün, oturup hüngür hüngür ağlayasım var:26:

öğren bakalım tabi ne ayakmış
ayşamm evt dikkat et kendine c vitamini al bol bol portakal suyu iç gerçi gaz yapablir yada bulantı dene bi rahatsız etmezse iç sen.

yanıma meyve getiriom zaten hep, portakal mutlaka alıom bi de elma ya da armut.sabahları diil de gün içinde yiom rahatsız etmio allahtan

deli
peki gerçekten müdür diyemi alınmış bu?
yaa yerim onun müdürlüğünü
ilaç firmalarına göstermelik ünvan
yoksa kim tepeden inip müdür oluo yaa
sonuçta bana karışamaz mesala
katalog soruo şimdide basılı var mı die
yok dedim
patron ekrandan gösterebilir dedi
gel gösteriyim de demedim

deviti ben doğaya veriyodum kıss sana niye vermişler
aman eşinle ii olunda gerisi boş eşinde anlasın artık yani okadar olaya

canım devletteki doktorum gerek yok dedi, özeldeki mutlaka kullan kış dönemindeyiz sağlık bakanlığı her gebe kullanmalı diyor, ama istemezsen yazın bırakırsın dedi.
öyle canım

benim arkim de mantar oldu, hamile o da fitil kullandı geçti ama.. dr na bi sor istersen özgim, bebek için tehlikeliymiş mantar çünkü
Tehlikelimiymiş :26: Bugün sağlık occağı hekimine söyledim ilaç vermedi pzt. kan sonuçlarımı alınca yazdırrım ozmn.

Canımm kötü olmuş unutması ama insanlık hali demekki bayaa dalgındı eşin farkına varamamış tarihin. Üzülme böyle olsun istememiştir o da bırak affettirsin kendini

bol canım geçmiş olsun doğaya ateş kötü yaa, çıkarıp kurtulur inş. bu diş ağrılarından.

Koketim saol tatlım geniiş tavsiyelerin için Bakalım bugün yok kaşıntı akıntı rahatsız olursam dr a gidicem.
Çağana da çok geçmiş olsun inş. kötülemez fazla.

Ayşamm ilk aylar sabahları benimde hep böyle oluyodu eşimle çalışıyoduk ozaman eşim poğaça alıyodu hiç yiyemiyodum. ama geçecek az kaldı. Kek meyve suyu tarzı ye yiyebiliyorsan.

Uff çok kötü yaaa.. kızı genç kız olacakken babası çıkacak dışarı..

Tünaydıın herkesee..

Sağlık ocağına gittik oğluşumla kızlar. Tetenoz aşımı oldum çok ağrımadı, daha çok kan verdiğim yer ağrıyo. Tansiyonum 12-6 çıktı dr ikisinin arasında fark var diye tuhafına gitti. Kalp atışlarımı dinledi hızlı atıyo kalbim. Hamile olmadan öncede böyleydi. Bi sürü test istedi tiroid ve bilmediğim 6 tahlil daha.:26: Bebişimin kalp atışınada dinledik 137miş normal aralıkta. Başım çok ağrıyo kahvaltımı yaptım. Hıı bide kilom 63.800 gr olmuş. 2 hafta önce 63.300 dü. Defterine 62 yazıyorum dedi ama:26: Kilo artışım çok iyiymiş. Herşey yiyorum daha fazla almışımdır diyodum 500 grcık almışım. Hamileliğin yarısındayım 3 kilo aldım toplamda ne kadar alıcam bakalım.

off tam yemeğe gidiodum işim çıktı tlf beklioum arasada gitsem artık yaa
eşimde beklio birlikte yicektir
hepiniz gidip gelmişsinizdir herhalde bi en açım

maşallah canım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…