ay kıyamam yaa iyi ki eşin başka bi yerde diil, hemen ilgilenir, yarın doktor günü olması da ii olmuş, dişler çok zorluo yaaagünaydın kızlar,
pek keyfim yok bugün kuzuşum hasta ateşi vardı akşam hafifti sabah 39 falandı kalktığında şurup verdim düştü biraz ama hiç hali yok aklım onda umarım bugün biran önce geçer ve kızımın ateşide yükselmez dişten diye düşünüyorum çok fena şişmiş çünkü umarım başka bişe değildir yarın ztn doktora gidecektik ateşi tekrar yükselirse eşim bugün götürcek artık
vilinn ayy eşin nası unutmuşdalgınlığına geldi belkide cnm tabiki insan çok üzülür anlıyorum seni bence bugün gönlünü alacak bişiler yapar mutlaka.
üzüldüm vilişim yaaaaoyyy kuzuma çok geçmiş olsun...iyi ki eşin burda canım,rahatsızlanırsa götürür hemen...ama şurup içirmişsin yaa bi daha yükselmez inşallah...
o da dalgınlığıma geldi,bugün ayın 21'i olduğunu bile bilmiyodum dedi ama yine de bozuldum iştezaten hediye istemiyorum,çiçek alsan yeter demiştim daha önceden ama o bile gelmedi bugün bi şeyler yapıcanı da sanmıyorum
Günaydın
moralim çok bozuk hiç yazasım yok sizi göreyim bakıp çıkayımm...
Çağan 2 gündür hasta gibi gece çığlık çığlığa uyanmalar ağlama krizleri dr. götürdük dişte iltihaplanma apse yapmış antibiyotik şurup calpol dentinox v.s verdi kullandık derken dün gece ateşi 40 'a çıktı ağlaya ağlaya bi hal oldum
Calpol verdik annem bile çok korktu havale geçirir çabuk ılık duş aldıralım dedi yıkadık dr. aradım duş aldırın ılık komplex yapın bezle sürekli uyutmayın ayrıca sürekli emzir ateşini düşürmesi için dedidedi...acile getirin düşmezse dedi...
ohh kuzum yüzü kıpkırmızydı odayı ıstmadım normal bıraktım üstüne örtmedim az giydirdik bekledik önce 39 sonra yavaş yavaş düştü çok şükür hiç bukdar kötü görmemiştim
sabahta karga bokunu yemeden uyandı ağlayark yine sustrdum emzirdim anneme verdim geldim :26:
ayy dilşad yaaa, yeter artık bu kadın yaaa
bak keremden sonra da barıştın, konuştun hep kızdık sana
bu defa çıkart at hayatından şu kadını.
Hiç bir yararı yok sana yaa, sırf zarar.
Ne fesat bi kalp, ne çene varmış kadında yaa, lanet gelsin
Dilşad cnm kv fesatlıkta kendini aşmış durumdaSen ne yapmışsın da bu kadar nefret bürümüş içini.Ama kaynının dedikleri de mantıklı..ANne seni niye üzdü bu falana diye kötü konuşabilirdi o da (Annesin abartılı anlatmasına karşı).Allah böylelerini ıslah etsin.Arkada konuşmada kv lerin üstüne yok zaten ağzınla kuş tutsan yaranamazsın ,yine konuşacak bişiler bulurlar Çeneleri düşsün..Eşinin görmesi de iyi olmuş annesinin içini görmüş..
Bana da akşam bi kaç komsu geldi..Gecenlerde çağırmıştı gitmemiştim ayıp olur diye reddetmedim..yarında eşim kvleri kahvaltıya çağırdı.Öğlen gün var akşamda başka bi abla müsaitmisin dedi o bikaç biriyle gelicek(Bikaç kişi dediysem 4 yetişkin 6 tane falan çocuk).Kv senin işin olur biz gelmeyelim sabah dedi..Bilmiyorum artık naparım.Çikolatalı kurabiye,mercimek köftesi,börek havuçlu kremalı kek yaparım yeter.
Özgenin paylaştığı yazının başını okudum devam etmedim ağlarım diye.Bahçede olan yavrusum aklıma geldi.
Geçenlerde hıçkır hıçkır ağladım program sayesinde ..Evim şahane programında kapıcı bölümünü seyretmiştim gece babaları ölmüş en son sahnede babalarının fotolarına bakıp ağlamışlardı yazık..Bittim resmenEn hassas olduğum konu hayatta herşey boş aslında en değerlilerimiz telefonumuzun ucunda olsun yeterki..
ayy unutmuş mu canım, nasıl utanmıştır kimbilir hemen yatmış. bugün telafi eder bence.günaydın...
kızlar eşim doğum günümü unuttuğu için suçluluktan saat 8'de yattı...akşam zaten iki de bi yanına falan çağırdı ama hiç gitmedim...yatınca da sarılmadım,sabah sarıldı falan ama...sabah uyandım ama kahvaltı hazırlamadım,yolcu ettim sadece...giderken öptü ama hiç pas vermedim kızmadım ama çok kırıldım
koras,yine mi misafirkolay gelsin canım
gidip ortalığı toparlıyım
günaydın kızlar,
pek keyfim yok bugün kuzuşum hasta ateşi vardı akşam hafifti sabah 39 falandı kalktığında şurup verdim düştü biraz ama hiç hali yok aklım onda umarım bugün biran önce geçer ve kızımın ateşide yükselmez dişten diye düşünüyorum çok fena şişmiş çünkü umarım başka bişe değildir yarın ztn doktora gidecektik ateşi tekrar yükselirse eşim bugün götürcek artık
vilinn ayy eşin nası unutmuşdalgınlığına geldi belkide cnm tabiki insan çok üzülür anlıyorum seni bence bugün gönlünü alacak bişiler yapar mutlaka.
bool, kokett geçmiş olsun kızlarGünaydın
Çağan 2 gündür hasta gibi gece çığlık çığlığa uyanmalar ağlama krizleri dr. götürdük dişte iltihaplanma apse yapmış antibiyotik şurup calpol dentinox v.s verdi kullandık derken dün gece ateşi 40 'a çıktı ağlaya ağlaya bi hal oldum
Calpol verdik annem bile çok korktu havale geçirir çabuk ılık duş aldıralım dedi yıkadık dr. aradım duş aldırın ılık komplex yapın bezle sürekli uyutmayın ayrıca sürekli emzir ateşini düşürmesi için dedidedi...acile getirin düşmezse dedi...
ohh kuzum yüzü kıpkırmızydı odayı ıstmadım normal bıraktım üstüne örtmedim az giydirdik bekledik önce 39 sonra yavaş yavaş düştü çok şükür hiç bukdar kötü görmemiştim
sabahta karga bokunu yemeden uyandı ağlayark yine sustrdum emzirdim anneme verdim geldim :26:
canım ben de bişe ekleyim senin yazdığını okurken geldi aklıma gebelikte günlük ped de mantara sebep oluyo nemlilik kaldığı için.cnm dilşad yazmıştravazol kullan mantar bitmeden bırakma günde 4 -5 defa her ıslaklık hissettiğinde iç çamaşırı değiş çünkü dr sölemişti nemli bölgede mantarlar daha çabuk ürermiş
bende de olmuştu akıntılardan oluyormuş içeri ilerlemesin sakın dr. a gitmen gerekebilir akıntıya test yapıyorlar benim ilerlemedi ...
sakın genitale sabun kullanma sabun mantarı ilerletir...sürekli temiz tut travazol'a devam bitince hemen bırak ...
aminnn, benm de diyecek bişeyim kalmadı canımdilşad k.v ne diyecek söz bulamadım rabbim versin cezasını ne kıskançlar yahuu
sen çok iyi davranmışsın ona ben artık çok üstüne düşmüyorum geldği zaman fazla sohpet etmiyorum evine gidiyorum ama ya uzanıyorum tv izliyorum yada çocukla ilgileniyorum pek yardım etmiyorum çok yaptı oda kıskançlıkları hakkettin lafları v.s hamileyken hemde ....
Artık ilgisz soğuk ve mecbur gelini oynuyorum yardım asla etmiyorumeşimi allıyıp pulluyorum eşimle ilgilenyorum daha çok yanlarında çocuk olunca zaten zamanın ona gidiyor kimse bana niye ilgi göstermiyosun diyemez...
k.v kendisini sevmediğimi biliyor yüzüme söylemişti eşim yokken bende sende beni sevmiyosun ama herkes mecbur saygı duymak zorunda dedim oda evet dedi...
sevgi yok zorunlu saygı var göstermelik herkes memnun sorun yok çok şükür olmazmı bilemem ama çocğumu görmek istediği için benimle iyi geçinyor
evt 1. kattayım canım annemler yan binadalar kardeşimin odadan benim yatak odam gözüküo o kaaDilek okudum başına neler gelmiş öyle ayy ben çok korkarım hırsızdan
nasıl zor olmuştur evde kalmak geçmiş olsun 1. katmıydı ev? Annenlerle altlı üstlü oturmuyomusun cnm?
önemli bişi yoktur umarım evimi mahfetmiştir pislik adam
demir taktırcağını okudum iyi olur ama kapının göbeğini bile söküp giryolar onada bi çare bulmak lazım :26:
off canım yaaGünaydın
banada öyle gelio amao kız orda fazla çalışmaz gibi geldi bana,neden olduğunu bilmiyorum ama öyle hissettim :26:
evin halini düşünebiliyorum canımannen de çok yoruldu yazık yaa...ama kapının önünde seni beklemeleri falan çok güzel,aile işte yaa
hay allah topiğin kuzularına ne oldu :26: çok geçmiş olsun canım :26:
kimse yardımcı olmuo kimsenin işine sanırımişyerinden nefret ediyorumyüzler hep mahkeme duvarı kimse konuşmuyorr masama bisürü evrak dizmişler bugün tarihli yapılması gereken gelmeseydim ne olcaktı merak ediyorum
ben çok keyifsizim, sabah çıkarıom bi taraftan da ağlıom halsizlik var üstüme, salgın varmış Seda da dedi, şu gün bi bitseydi, bi de en uzun günüm yaaa
napıcağımı şaşırdım bi şey yemem lazım içim almıo bi çubuk yedim o kaa
üff...
dileğim o kız bence de kalıcı olmaz orda daha yeni gelmiş ne o öyle geç gelmeler 5te çıkmalar
dilşad ne ilacı içiosun o kadar çok:26:
erken doğum önleyici vs gibi bişiler de mi var?
benim de son 4 foliğim kaldı bitince bırak dedi doktor.sonra kan hapına başlıcam işte elevitle 2 edicek yine
canım magvital-magnezyum-kasılmaları önlemek için
gyneferon- kan ilacı
elevit
coraspin-pıhtılaşma olmasın diye
devit3-d3 vitamini
hepsini bi anda içince baygın baygın yattım.
banada öyle gelio ama
ilk iş gününde kartvizit istedi buda ilginç bi hft bari geçseydi :26:
dün patronla dışarı çıkmışlardı
adam geri gelme demiş ordan binmiş gitmiş 5-5.30 gibi
du bakim bugün kaçta çıkacak
yakında maaşını da öğrenirim cmtsiyi falan öğreniyim ona göre yine talep listesi yaparım kendimi
yiyeiyorum cnm geçmio boğazımdancanım zor günün bugün haa
Allah kolaylık versin
sabahları hiç düzgün gıda tüketmiosun ama
dün patronla dışarı çıkmışlardı
adam geri gelme demiş ordan binmiş gitmiş 5-5.30 gibi
du bakim bugün kaçta çıkacak
yakında maaşını da öğrenirim cmtsiyi falan öğreniyim ona göre yine talep listesi yaparım kendimi
ayşamm evt dikkat et kendine c vitamini al bol bol portakal suyu iç gerçi gaz yapablir yada bulantı dene bi rahatsız etmezse iç sen.
yaa yerim onun müdürlüğünüdeli
peki gerçekten müdür diyemi alınmış bu?
deviti ben doğaya veriyodum kıss sana niye vermişler
aman eşinle ii olunda gerisi boş eşinde anlasın artık yani okadar olaya
dilsad magvitalden benim annem de kullanıyor kasılmalar için
Tehlikelimiymiş :26: Bugün sağlık occağı hekimine söyledim ilaç vermedi pzt. kan sonuçlarımı alınca yazdırrım ozmn.benim arkim de mantar oldu, hamile o da fitil kullandı geçti ama.. dr na bi sor istersen özgim, bebek için tehlikeliymiş mantar çünkü
Canımm kötü olmuş unutması ama insanlık hali demekki bayaa dalgındı eşin farkına varamamış tarihin. Üzülme böyle olsun istememiştir o da bırak affettirsin kendinihava aldı ne alacakunutmuş çünkü annemler arayınca hatırladı beyfendi o kadar kişi kutladı,aradı,ilk okuttuğum öğrenciler msj attı ama kocişim unuttu okuldaki arkim sürpriz yaptı,eve geldi,kapıyı bi açtım elinde pasta üstünde mumlar yanıyo,hediye de almış...bi de kendimi affettircem diyo istemem dedim bozuk atıyorum diye diğer odaya gitti...cmt günü samsuna gidince affettircekmiş kendini güya,bugün hatırlamadıktan sonra ne önemi var ki
özgeee mahvettin beni
zaten doluydum,ağlamaya bahane arıyodum bu yazı üzerine tuz biber ekti resmen
bol canım geçmiş olsun doğayagünaydın kızlar,
Koketim saol tatlım geniiş tavsiyelerin içincnm dilşad yazmıştravazol kullan mantar bitmeden bırakma günde 4 -5 defa her ıslaklık hissettiğinde iç çamaşırı değiş çünkü dr sölemişti nemli bölgede mantarlar daha çabuk ürermiş
bende de olmuştu akıntılardan oluyormuş içeri ilerlemesin sakın dr. a gitmen gerekebilir akıntıya test yapıyorlar benim ilerlemedi ...
sakın genitale sabun kullanma sabun mantarı ilerletir...sürekli temiz tut travazol'a devam bitince hemen bırak ...
Ayşamm ilk aylar sabahları benimde hep böyle oluyodu eşimle çalışıyoduk ozaman eşim poğaça alıyodu hiç yiyemiyodum. ama geçecek az kaldı. Kek meyve suyu tarzı ye yiyebiliyorsan.yiyeiyorum cnm geçmio boğazımdan
ay resmen sıfır moralliyim şuanda yaaa, noldu bana bugün, oturup hüngür hüngür ağlayasım var:26:
öğren bakalım tabi ne ayakmış
yanıma meyve getiriom zaten hep, portakal mutlaka alıom bi de elma ya da armut.sabahları diil de gün içinde yiom rahatsız etmio allahtan
Tünaydıın herkesee..
Sağlık ocağına gittik oğluşumla kızlar. Tetenoz aşımı oldum çok ağrımadı, daha çok kan verdiğim yer ağrıyo. Tansiyonum 12-6 çıktı dr ikisinin arasında fark var diye tuhafına gitti. Kalp atışlarımı dinledi hızlı atıyo kalbim. Hamile olmadan öncede böyleydi. Bi sürü test istedi tiroid ve bilmediğim 6 tahlil daha.:26: Bebişimin kalp atışınada dinledik 137miş normal aralıkta.Başım çok ağrıyo kahvaltımı yaptım. Hıı bide kilom 63.800 gr olmuş. 2 hafta önce 63.300 dü. Defterine 62 yazıyorum dedi ama:26: Kilo artışım çok iyiymiş. Herşey yiyorum daha fazla almışımdır diyodum 500 grcık almışım. Hamileliğin yarısındayım 3 kilo aldım toplamda ne kadar alıcam bakalım.
off tam yemeğe gidiodum işim çıktı tlf beklioum arasada gitsem artık yaa
eşimde beklio birlikte yicektir
hepiniz gidip gelmişsinizdir herhalde bi en açım
acayip belim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?