Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

eve gidip dinlensene sen.

özge inşallah sorun çıkmaz cnm sonuçlarında oğluşunada

eve gitmeyi bile gözüm almıyo canıam ya, akşamüstü geçer dükkanda stüdyoda yatarım, akşam nisan mayıs anneleriyle buluşcaz eve geçmeyim hiç.

kızlar argan yağlı şampuan alır mısınız 6 buçuk lira 400 ml i
bizim bi akraba argan yağında çalışıyor demiştim ya o yollamış 1 koli satılsın diye, kokladım güzel kokuyor

ewet cnm bız yemegımızı yedık geldıkkkk :))))

bende yedim geldim şükür doydum
hemde keyifliydi
eşim arkadaşı ben
o arada eski iş arkadaşım onun eşi falan derken
güleryüzlü insanlar gördüm iyi geldi

bazen kendimi 5te çıkcak gibi düşünüoum niyeyse:44:

annemle konuştum akşam için yemekleri yapmış
bizde kardeşimle tiramisu yapalım diouz

kızlar bu arada balkonu da cam yaptırcam galiba şu demir halledilsin önümüzdeki ayda cam için bi fiyat alalım
tamamen açılanlardan düşündüm yazın halı çamaşır için falan rahat kullanıyım die

sizlerde cam kaplı olan var mı :26:

canım benm anneminde balkonu cam balkon ablamında babannemin de, çok memnunlar

canım benm anneminde balkonu cam balkon ablamında babannemin de, çok memnunlar

hemde temiz olur dimi
ben en dışa düşündüm demir parmaklıkların dışana -ki tutunamasın hiç bi yerden
birde o camları silmek gerekir benim o balkonda kornejim bile var güzel bi perde takarım çok şirin olur annemde demirlere elektrik verelim dio

evet canım, balkona babannem halı sermiş kirlenmiyo burda diyo.
silmek uğraştırıyo ama sürekli balkon yıkamaktan iidir tabii.
çok güzel olur evett, annende ne güzel sölemiş çarpılsın kalsın
ayy dilek anneni çok merak ettim fotosunu eklesene albüme.

evt güzel olur
tmm ben bunun üzerine yoğunlaşıyım

nie merak ettin ki tatlım
tlfnum eşimde bugün fotolar o tlfda
yarın yada pzt atarım ama

bizimde yazın yapılacak ön balkona geçen yıl arkayı kapattık ya şimdi ön balkonun demirleri dışarı alındı ve aralık çok fazla allah korusun heryer açık doğa için tehlikeli olur mutlaka yapılması lazım yani bizim balkon baya geniş ama 2000 falan gidecekti diye hatırlıyorum cnm seninkini anlamadım ama hem demir hem cam balkonmu olacak?

diloş ben inanmıyom cnm onun yararına oyüzden düşünmedim hiç uydurmasyon geliyo.

afıyet olsun cnm sonunda doyurdun karnını:)))))ewet cnm benım balkonumda var camlı sıstem hepsı bıyere toplanıyo yer kaplmıyoooo ıyı oluyooo

canım yollamış işte, ben de bi tane alcam akşam götürüp denicem nasıl olduğunu bilmiyorum valla.

hay maşallah kuzumaa, çok tatlısınız siz de, cicileriniz dee

kuzum balkon demiri var ya zaten örn;

buna bide cam yapılcak ama ben cam demirin dışında olsun istioum
yada şuanda demiri söktürsem tuğlamı ördürsem die düşünüoum
şöyle olacak

pahalı tutuo dimi
benim şu eklediğimden 2. fotodan biraz daha büyük
m[SUP]2[/SUP]'si 160 tl diolar nette

parmaklıklar açıksa tehlikeli evet yaptırsanız iyi olur

çok genç ruhlu geldi bana ondan canım
aslında hiçte diildir:26:
yani kardeşimin durumları onu çok yıprattı
yeni yeni biz iki kardeş kuaför o bu takıldıkça bize katılıo kaynatıo

cnm öyle çok tutar yaa çok pahalı zaten tuğla ördürsen daha ii olur tabi camında sonuçta kırılma olasılığı var yani demiri kesceklerse en iyisi tuğla olması hem masraf daha azalır.

cnm öyle çok tutar yaa çok pahalı zaten tuğla ördürsen daha ii olur tabi camında sonuçta kırılma olasılığı var yani demiri kesceklerse en iyisi tuğla olması hem masraf daha azalır.

ayy yaşasın anlatabilmişim
sende anlamışsın afferin kuzuşuma
evet dimi doğru söylüosun azalır masrafı
tuğlanın üstünden yapılır yarım olur
tuttum bu işi akşam hemen babamla proje yapım
eşimde yemekte ne istiosan yaptırıyım için rahat etsinde dio
içim rahat etcek ki oda geç gelebilcek

demire de dün 450 verdim eşimde 150 eklemiş adama 600 vermiş önümüzdeki ay 450 verelim dioum
arkadaşı dio ki yenge zaten toplamda 600 lira tuttu seni kandırıo 1500 die dio
arabasının çizerim tekerlerini patlatırım beni kandırıosa misliyle çıkararım dioum
çocukta şaşırdı yenge de yani dio
benimkide benim hanım biraz psikopattır dio

beni ne hale getirdi bu insanlar yaa

yaren nerde bugün hiç gelmedi dimi

hay allam yaparsın valla sen.tabi cnm için rahat etsin rahat rahat otur evinde.bende orası yapılınca daha rahat edicem çünkü 2. kat bizim evde ama tırsıyorum yinede çıkılabilir geliyo bana.

annesi geldi ya onun gezmelerdedir şimdi onlar.

Dilek tuğlayada bi ücret ödüceksin ama sonuçta.:26: Hangisi daha uygun olucaksa öyle yaptır. Hemen hemen aynıysa ücretler hiç kırdırıp döktürtme bence.

Magicformdan kazandığım uyku gözlüğüüm geldiii

canım demirin dışına yaptırınca nasıl katlıycan içe katlanıyo onlar

özge eklediklerin çok hoş şeylermiş nasıl da büyümüş karnın
sağlıklı günlerde güle güle kullansın bebeğin.
dilek evet sen poroceni babana anlat daha az tutar; apartmandakiler tuğla örüyorsunuz diye bir şey demezlerse de süper
bol sizin ev kaçıncı kattı?
teyzemde cam balkon var o çok memnun böyle çok temiz oluyor dğer türlü bıkmıştm balkonun pisliğinden diyor. Bir de bunlar katlanıyor rahat oluyor silmesi

2. kat bizimde tabi bizimde çok pis oluyo balkon kapansa ohh miss gibi temiz olucak eşimin orayla ilgili hayalleri var projeksiyon kuracakmış bi oturma grubu koyacakmış vs. bakalım nekadarını gerçekleştirecek artık

evt alt katın demirliyse seninkide riskli oluo yaptırın canım sizde bi nebze daha rahatlar için
öyle mi haberim yoktu geldiklerinden iyi bari
başka bişi olmasında.

tuğla daha ucuz iş ama kuzum hemde daha önlemli geldi düşününce zaten demire tutunup atlıolar umarım planladıığım gibi olur
uyku gözlüklerine bayılıoum yaa ama artık zor kullanırım ben 3 gündür gözüm açık uyuoum resmen

canım demirin dışına yaptırınca nasıl katlıycan içe katlanıyo onlar
harika bi soru
bana bunlarla gelmelisiniz işte
ozaman katlanır diil sürgülü olabilir
bilen birine iyice sormak lazım
ama sizlerden de duyduğum kadarıyla memnun çoğunluk

dilek evet sen poroceni babana anlat daha az tutar; apartmandakiler tuğla örüyorsunuz diye bir şey demezlerse de süper
deselerde bu saatten sonra babam onları dinlemez ki
dün komşulardan birine söyledi ya yaptırın sensörlü lamba yada ben yaptırırım ama aidat da vermem
eşimde zaten kuruş vermem istediklerimi yapmadan dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…