Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

harika bi soru
bana bunlarla gelmelisiniz işte
ozaman katlanır diil sürgülü olabilir
bilen birine iyice sormak lazım
ama sizlerden de duyduğum kadarıyla memnun çoğunluk

valla benm de kendi evim olsa kesinlikle yaptırırm
sürgülüsünü hiç duymadım görmedim, var mıdır ki?

ben şöyle düşünmüştüm alt ayrı parça üst ayrı katlanır olabilir gibi geldi ama ztn tuğla yaptırırssan bu sorun ortadan kalkar.

öğlenden beri pilavcıdan pilav isteyelim diyolar
sonunda dayanamadım hadi istiyosak istiyelim dedim. aşerdim resmen sanki hiç pilav yemedim. stajer almaya gitti

valla benm de kendi evim olsa kesinlikle yaptırırm
sürgülüsünü hiç duymadım görmedim, var mıdır ki?

varmış tatlım ama yine demirde sıkıntılı olur dediğin gibi
tugla aklıma yattı yaa umarım olur valla

pilav mı istediniz yani ilginç
birazdan çıkmıcan mı sen
yersin yemeği dükkana gidince de uyursun

o pilavcıdan istedik güzel valla, acı turşular acı sos salatalık turşusu da koymuş yanına.
ii geldi, öğlen pırasa vardı az yedim. akşam da gezmeye gidicez direk, kızın gözüne bakmam işte servisi başlat diye
çıkıcam canım dükkana gidicem de yan dükkanın sahibi evlenip gitmişti o kız aradı dükkana geldim uğra yanıma diye bana uyku hayal oldu

sürülerek katlanıyor ya
bence aynı şeyden bahsediyorsunuz
bakın hele

Uzmanlar Cam Balkon fiyatları ve modelleri.mp4 - YouTube

e tamam sürünerek katlanıyo ama sonuçta döndürmesi gerekiyo camı katlama şeklinde, demirin dışında olursa nere döndürecek onu söyledim.

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

Fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabası kliması olsun bari

annem aradı
eşim onu aramış kv gelmiş anneme sen nerdesin diolarmış
annemde bana incek gelsin demiş
anlamıoum yaa herşey bitio her b.k süpürük halledilio
sonra bakmaya geliolar gereksiz yere

bi de tabii eşim gelince arabayla eve bırakılcak kendisi
evde mi bekleyim kapatıp mı gidiyim gereksiz işler yaa
hep zarar sinirim zıpladı yani

selam kızlar. eşim rahatsız. bugün gitmedi işe. doktora gittik. ilaç aldık şimdi yatıyor. yemek yiyemiyor, yese çıkarıyor. oğlan da iş kesti sabahtan beri. ne yemek var, ne yapacak halim. inş. düzelir eşim biran önce.

alla alla şimdimi akıllarına gelmiş yani sanki bi iş yapcakta iş bitmiş gelmiş neye bakcak uyuz dediğin gibi boşa zarar yani.
neyse artık napcan sinirlenme sen boşver daha gelmiş artık cnm.

yarenim çok geçmiş olsun cnm yaa salgın işte herkesi vuruyor bebişe dikkat edin bari.

Yaren çok geçmiş olsun canım inş geçer hemen.. kendinede ilkerede dikkat et cnm bulaştırma sende kötü olursan daha zor olur.

Dilekk ne dicen işte

canım çokk çok geçmiş olsun yaa nası kötüleşmiş öyle midesini falan üşüttü demek ki çıkardığına göre.
bi an önce atlatır umarım.
ufaklıkta babam hasta die mi etkilendi acaba kuzu
Dilekk ne dicen işte
alla alla şimdimi akıllarına gelmiş yani sanki bi iş yapcakta iş bitmiş gelmiş neye bakcak uyuz dediğin gibi boşa zarar yani.
neyse artık napcan sinirlenme sen boşver daha gelmiş artık cnm.
aynen öyle valla geç hbr verdiniz falan fişman
ertesi gün akşama doğru öğrenmişlerdi nie gelmediler peki?

dencek bişi yok gittim eve annemle bana inmişler ben hemen nigarı aradım onunla konuştum
sonra yemek yedik annem hazırlamış
bende kardeşimle tiramisu yaptım o arada kaynım aradı çocuklu olanlar
bize gelceklermiş
kv benim nie haberim yok ne gelen ne giden aramıo dedim
azcık bozuldu tabii
kaynımlarda gitmiş kpederi almış gelmişler
eşimde en küçük kardeşini almış gelmiş
ve benim kimseden haberim yok
herkes gidince eşime kızdım sen beni nie aramıosun
annene bize git diosun da ben eve gitcem mi acaba
nası bişi bu bi daha iletişimi koparmayalım dedim şakayla karışık falan
hayret yani

kızda gelmedi haa cmtsileri çalışmıo demek:95: dün ben çıkarken burdaydı 7de çıkıo zannımca cmtsileri ilaç firmaları kapalı müdürde yok ya gelmicek o zaman
bende 3te habersiz çıktığıma üzülmem o zaman.

cnm meyve suyu da içmiom hazır olanlardan, bi şeylere taktım mı takıom galiba, nek gelse şimdi onu nie içmiosun dicek

yuvarlanıp gidioz işte bi şekilde

çok sevindim cnm aşı acımamış
bebişin kalbini sağlık ocağında ne iile dinliolar:26:

kilon da gayet ii maşallah
cnmm çok geçmiş olsun inş. çabuk atlatır.annen gelmedi mi?

ii laf sokmuşsun cnm kv
ama öle yani cidden sülalecek geliolar senin bişeyden haberin yok
bari bi yardıma gelselermiş...

kıza takıldın sen

günaydınn

eşimi yolladım bişiler hazırlıyım kendime, susadım aç karna midem bulanmasın die içemiom

annem gelcek bgün öğleden sonra, markete gidicez beraber

Yarenim çok geçmiş olsun işallah eşin ilaçları kullanırda çabucak toparlanır.çok zor evde hem hasta hem bebek ev işleri .

Özgeciğim maşallah canım size .işallah tansiyondan sebep istenilen testler iyi çıkar.doktorlar tansiyona yakıyorlar .

Ayşem bende dikkat ediyorum yediklerime ama canım istedimi yememezlik etmiyordum.canım istediği zaman az da olsa tat.sen emzikli sayılıyorsun.biizm orda öle derler

Dileğim iş bitmiş bunlar keyf sürmeye gelmiş sanki ozaman gelsnlermiş.bide haberin olmadan gelmişler iyi imada bulunmuşssun

Günaydın herkesee

yarı uykulu yarı atraksyonlu bi geceden snra yeni kalkabildim.. Dün eşim geldi işten elleri kan içinde montu pantalonu yırtık sağ tarafı Nasıl korktum motoruyla bi köpeğe çarpmış gelirken karanlıkmış yollar bi anda çıktı dio. Motor pert olmuş kaportası.. Daha yeni iç kısmımlarını sıfırlattık şimdi de dışı masraf yaptırıcak. Neyseki kendine bişi olmamış kask korumuş hafif çizik sıyrıklarla atlattık.. Annem kaza yaptığında o yoğun bakımdayken eşim adak adadı eğer hayırlısıya çıkarsak burdan bi kurban kesecem diye. 2 gün öncede rüyasında görmüş bana söylememiş. ve gördüğü gün arkadaşına demiş kurbanlık için getir diye. Benimde aklımdaydı adak hep. Ama taşınma olayı girince bi sürü masraf borç oldu diye ertelemiştik. eşim adağın varken motorunu tamir ettirirsen böyle olur diyo

Gecede 3 gibi uyandık ikimizde uyku tutmadı tv izledik falan yarım yamalak uyku uyuduk.. Zaten kolumda şişti aşı olduğum ağrıyo şimdi.

Ayşam bence meyve suyu içebilirsin ya bu kadar kasma ben hiç dikkat etmiyorum o kadar. Mesela geçende burger yedim. Arada 1 böyle kaçamak yapıyorum canım çekerse.
Bi alet var telefon gibi onla dinliyolar canım.

Dileek maşallah birine sinirlenirken topluca gelmişler sizinkiler.
...
Tüm yorumlara teşekkürler teyzeleri

canım da istemio ki zaten m.suyu falan.ama tamam çok istersem yicem burger

özgecim çok geçmiş olsun çok korktum elleri kanlı geldi yazını okuyunca, çok şükür bişi olmamış.

dinlen bugün sen de, dolanıp durma evin içinde, daha da ağrımasın kolun, illaki olur diolar zaten ağrı, sol koluna mı yaptılar bari:26:

ohh kahvaltımı ettim suyumu da içtim rahatladım

Sağol ayşam allah beterinden korumuş. En kısa zamanda kesicez adağımızı.

Salon dağınık bi diğer odalarım toplu. Çamaşır atmak istiyodum ama hava berbatt Ben sağ koluma yaptırdım aşımı canım sola yatmak gerektiği için. Ama yatarken döndüm sanırım o yüzden ağrıdı.

Bende edim kahvaltımı, ortalığı da toparlıyım gelirim yine..

Enkim tansiyon için mi diyosun. Bakalım pzt. çıkıcak sonuç..

Akşamları zaten karnım çatlıcak gibi oluyo. Dün giyicek rahat bişi bulamadım saten uzun gecelikle yattım üstünede tişört

karnını yesinler seninçok tatlı olmuş cidden cnmm, ama haklısın. evde ne ile ısınıyorsunuz soğuk olmuo mu gecelike yatmak. yaz gelse de tiril tiril gezsek evde, akşam benim de karnım rahatsız edio, bazen gaz sancıları oluo falan onlar çok fena zaten, bebişleri düşünemiom yavrucaklar boşa ağlamıolar

ben de mutfağımı ve salonumu topladım toz aldım kabaca yerleri süpürdüm annem gelcek ya laf etmesin şimdi

canım yaa çok geçmiş olsun Allah beterinden esirgesin
korumuş dualarınız masraf çıktı bide o kötü olmuş
birde adak var sonra
Allah eşine güç kuvvet versinde toparlayın herşeyi inşallah.

gece uykusuzluğunu bize sor asıl yaa aptala döndük kaç gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…