Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hamilelik takvimimii ekledim, dün tam 12 haftalık oldum
hamileliğim boyunca allahım bi daha bu çizelgeyi kaldırdığım günleri göstermesin inş.

Çok geçmiş olsun canım Allah'tan bişe olmamış eşine .adak olunca insanın aklından çıkmıyor benimde var o kadar olaydan sonra ecenazın hamileliğinde bunu sağlıkla kucağıma alırsam adak adamıştım memlekete gidince bir küçük baş kestiricem .

Bebişine sana maşallah karnın ne güzel ne kadarlık oldu tam.cicilerinide. Güle güle giysin

Canım bizde odun sobası var salonda. Salonda yatıyoruz zaten akşam çok soğuktu yatana kadar yaktık üşümedim hiç. sobayı güzel oluyo odun sobası ya ben seviyorum.
Evet hele gaz çok fecii.. Karın büyüdükten sonra daha zor böyle kaburgalarım sırtım kemiklerim sıkışıyo resmen.

Temizle bari.

Sağol dileğim aminn.. kötü oldu masraflar zaten çok ödeme yapıyoduk şimdi bu şeyler çıktı. Cana gelmesin diyoruz. Dün eşimi öyle görünce tutamadım kendimi ağladım kapıda.Tedirginlik çok kötü canım biliyorum, ama artık gelmez bence. Polise haber verdiniz mi

hamilelik takvimimii ekledim, dün tam 12 haftalık oldum
hamileliğim boyunca allahım bi daha bu çizelgeyi kaldırdığım günleri göstermesin inş.
Amin inş. ayşamm

sağol enkim, kesin geciktirmeyin sizde.

bugün 20+3 üz canım yolu yarıladık yaanisi

eşim dün akşam acile gitti, serum verdiler. kusması durmadı, ateşi inmedi bütün gün. serum iyi geldi çok şükür, dün akşam çıkartmadı hiç, sabah da ateşi düşmüştü. işe gitti. saat başı arıyorum iyi misin, ateşine dikkat et diye. içim hiç rahat değil. inşallah bugün yarın iyice düzelir. oğlumun da akşam uykuları biraz düzene girdi gibi. 9,30 gibi uyumuş oluyor. 1'e kadar kalkmıyor çoğunlukla. ama o saatten sonrası karışık biraz. bazen saat başı, bazen 2 saatte bir kalkıyor. o da düzelcek inşallah. diş sıkıntısı başlamadan acık düzelsin de nefes alayım diye bakıyoruz. havalar da düzelecek diyorlar. inşallah dedikleri gibi olur. temiz havaya ihtiyacım varrrr...

Yarenim eşinin daha iyi olmasına sevindim canım. Serum iyi geldi demekki eğer yine öyle olursa tekrar serum yaptırın. Benim eşimde geçen kış öyle olmuştu ya 3 gün geçmedi ateş kaç kere serum yedi.

günaydın kızlar
ii pazarlar herkeseee

eşim sabah sabah araba pazarına gittiarkadaşına söz vermiş ben de uyandım onun yüzünden

çamaşır attım makineye, bi lokma da ballı ekmek yedim ama yaramadışimdi bişiler daha yedim boş boş oturuom sıkıldım erkenden uyandım yaa offf

viliş nerdesin dünden beri:26:

viliş nerdesin dünden beri:26:
burdayım canım
fırsat bulup giremedim...dün samsundan geç geldik,gelince de hemen uyudum...eşimle dün samsuna giderken yolda barıştık,ben surat asınca o da küstü bolun kocası gibi...hem suçlu,hem güçlü misali,2 günü zehir etti bana
dr iyi şeyler söyledi sayılır...bizim fırıldak kız ters dönmüş...kafası yukarda,ayakları aşağıda...halbuki doğum pozisyonunu almıştı çoktan ama geri dönmüş 2 hafta sonra kontrolüm var,eğer bebek dönmezse sezeryan yapılır dedi dr...2 hafta sonra belli olucak her şey,çatı muayenesi de yapabilirim dedi...her gün 1 saat yürü,evde de fazla oturma hareket halinde ol,sürekli bi şeylerle uğraş falan dedi...kıramplarım için kalsiyuma tekrar başla dedi birazdan içicem,inşallah yine ishal filan olmam :26: yani aslında her şey yolunda,bi şey hariç,annemler karışık yine bana üzülmiyim diye söylememiş annem,kaç zamandır onları rüyamda görüyodum,boşa çıkmadı onlara canım sıkıldı,eşime de belli etmemeye çalışıyorum ama kendimi zor tutuyorum hava çok güzel bugün,birazdan çam ormanına yürüyüşe gidicez,belki iyi gelir...bu arada dün azıcık alış veriş yaptık,bi daha ki gidişimizde yine yapıcaz...böyle işte kuzum...

cnm neyse barışmışsınız sonnunda
cadıya bak sen o kadar harekete döner tabi surmuodu ki yerinde hiçinş. yine doğum pozisyonu alır cnm
acaba netten egzersiz araştırmaları yapsan bi sakıncası olur mu ki gerçi benim dediğim doğuma hazırlık anlamında egzersizler

hayırdır cnm annenlerde ciddi bişi yoktur umarım:26:

hava çok güzel evet ben de eşime mesaj attım şimdi mangala gidelim die.bugün yine bunaldım içim fena açık hava ii gelicek

Özge maşallah cnm karnın ne kadar büyümüş,geçmiş olsun bu arada.Adağınızı kesmeye çalışın..
Yarenay eşinede geçmiş olsun..
Dilek sende 3 te çıkıyosun ctesileri patrona dedinmi ki..Kv ler hiç gelmeselermiş
Vilin eşin hem unutuyo hem tavır alıyoHamile karısını daha çok hoş etmesi lazım amaSenin minnoşda dönmüş demek Sağlıcakla gelsinde cnm gerisi önemli değil..
Hayırdır anenlere ne oldu
Bende baya hasta oldum dün kemiklerim sızlıyodu resmen eşimde baya ilgilenndi sağolsunBu arada kaytardığım diyetime tekrar başladım ,baya az yiyorum +3 kilom gitti Şimdi öksürük var öksürürken gögüs kafesim ağrıyo..

Yarenim geçmiş olsun tekrar serum iyi gelmiş işallah düzelmiştir ilkerin de uyku düzeni de düzelir işallah

Vilin maşallah canım fıstığa .işallah döner .güle güle kullansın eşyalarını.

İşallah annenlerde ciddi bişe yoktur.
Bugün hava çok güzeldi ama bizim misafirler vardı ama olsun onlarda geldi güzel geçti

kim bilir bu kaçıncı dönüşü canım dr bol bol yürüyüş yap dedi,bugün çok yürüdüm...el ele,göz göze yürüdük kocişimle
hayırlısı neyse o olsun canım,sezeryan ya da normal doğum hiç farketmez aslında...kuzucuğum 2200 gr civarındaymış,bakalım 2 hafta sonra kaç kilo çıkıcak eğer ultrasonda ters çıkarsa yine boşuna çatı muayenesi yaptırmıyım diyorum :18:
babam yine borç çıkarmış annemin başına kadında ben üzülmiyim diye söylememiş ama epey bunalmışlar...askerdeki kardeşimin kredi kartı borcu ödenmediği için icra kağıdı gelmiş eve...borcun birazını ödeyip taksite bağlatmışlar ama kadın mahvolmuş üzüntüden eee şimdi bebek olunca ona da hediye almak istiyo,kendimi ezik hissederim diyo annem dün gece uykudan uyanıp ağladım yatakta allahım yardım etsin onlara,başka hiçbi şey istemiyorum

sen çıktın mı bugün dışarı?

aynen öyle oldu valla canım
geçmiş olsun sana eşin bakmış ne güzel

eşinle aranız düzeldi mi canım? baban gelicek mi :26:

Ne borcuymuş yaKardeşin de borç yapmışSen biraz yardım etsen,mesela bebeğe takıcakları takıyı sen alsan..Eşine söylemeden tabi ,gerçi eşlerden saklı bişeyler yapılması tarafında değilim ama senin eşin gider annesine söyler bi ton uğraşırsınAllah yardımcınız olsun

Sağol cnm..Bebeğin ismi değişmedi di mi :)

Son düzenleme:

Evet canım sağlıkla dünyaya gelsinde Sezeryan normal fark etmez.maşallah bebişe.

Ne borcuymuş canım .allah yardımcıları olsun .benim babamda öle borcu bitmiyor bir türlü annem çekiyor zavallı kadın.bizim erkeklerimizde var bu huy.

Yok canım düzelmedi .konuşuyoruz falan ama canımlı cicimli değil .babamdan ses yok bana bişe demedi.annemle konuştum annemde diyor inat yapmasın açsın konuşsun nolcak.babamda biliyor durumu oraya gitmediğinden olduğunu gitmem diyomuş ne işim var diyomuş.2sene geçmiş evleneli öle arıyor dünürler diyomuş. Küslerdiya ben ablama gider gelirim diyomuş.gidersem Zeyneb'i alır gelirim diyomuş . Annemde ne alması diyomuş.dedim 2side inat laf anlamıyor ben arada kalmaktan bıktım dedim anneme .bana diyor okana lafını dinletemiyosun dedim sen babama dinletebiliyomusun yok.nolduysa düğünden önce Başladı düZelmiyor işte benim babamda cins eşimde .

Eşime söyledim .babam aramış açmamışsın adamı oyalamaya çalıştım ama salak değil ya anladı ne olduğunu tam bilmiyor dedim .düşünsün gelir belki diyor .açmıcakmısın hiç dedim açmıcakmısın diyor .hafta sonu atlar gelirse şaşırma dedim konuşmak için gelsin diyor

Geçen akşam kamerayı açıp babamlarla görüştük .sonra kp gördüm onu aradım açın bebeği görsünler diye .kv açtı yatıyomuş. Açın kamerayı eceyi görürsünüz dedim babam msn de gördüm de dedim .kaynım ayarladı baktılar eşimin kucağında kp çıkmadı neymiş beklemiş hemen olmayınca yatmış saat 10 buçuk falandı yalan doğru bilmiyorum günahını almak istemiyorum.var dertleri aramadılarda .eşimi 1 kere aramışlar .kızınca böle yapıyorlar .gitmeyi bekliyorum karşıya konuşucam içimdekileri söylicem valla .

4 aydır kirayı annem eline vermiş ama o götürüp de ev sahibine vermemiş,harcamış çocuk gibi yaa...bu kaçıncı...sanki ortaya çıkmicak...şimdi annemle konuşmuyolarmış,eve gelip sessizce yatıyomuş,yemek falan isteyemiyomuş annemden...zıkkım yesin,yiceni yemiş zaten dedim anneme bu kez sen karışma dedim anneme...ev sahibimiz babamın dayısı oluyo...git ona,bundan sonraki ayları falan sen götür ama o aradaki 4 ayı ödeme,bunu a...... ödicek dayı de,dedim...öyle yapıcak annem...her seferinde annem ödediği için böyle yapıyo,bu kez annem ödemesin de aklı başına gelsin bu kez...annem de öyle yapıcam dedi...çok para değil ama onlara göre çok işte
ben alamam ki canım gizli saklı iş yapamam ki ben de...bilezik almayı düşünüyomuş annem kızıma,sormuş kuyumcuya 400 tl falan tutuyomuş...öyle pahalı bi şey alma,hiç gerek yok dedim...bakalım ne olucak

eşin çatlatıyo beni valla babanlar sanki kplere gitmeye mecbur onlarda ortalığı nasıl karıştırdılar yaa senin için taa nereden geldiler,yardım ettiler sana ama yine de yaranamadılar yakın zamanda gitseniz keşke kvlere,içindekileri dökerdin,hatalarını anlarlardı belki

günaydın herkese...
bugün işim çok...yemek yapıcam,ev toplicam,duş alıcam...
kızlar dr artık kilo alma dedi...bundan sonra sen ne yersen ye bebek zaten kilo alır,fazladan yemene gerek yok dedi...bu kiloyla doğuma gitmeye bak,hatta 1-2 kilo verebilirsin bile dedi

gunaydın kızlar
sabah uyanmak biraz zor oldu ama çok güzel günlük güneşlik bir hava var burda

enkidu inanamıyorum eşine nasıl inatçı bir şeymiş öyle; neden açmıyor babanın telefonlarını? Koskoca adamcağız memleketten gelip konuşsun diye yapıyorsa bunları ayıp ya. Ben babanın yerinde olsam hiç düşmem üstüne ne hali varsa görsün derim.
vilin annenlere üzüldüm sen aslında o kadar çalışıp para kazanıyorsun eşinin de haberiyle biraz yardımcı olabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…