hamilelik takvimimii ekledim, dün tam 12 haftalık oldum
hamileliğim boyunca allahım bi daha bu çizelgeyi kaldırdığım günleri göstermesin inş.
karnını yesinler seninçok tatlı olmuş cidden cnmm, ama haklısın. evde ne ile ısınıyorsunuz soğuk olmuo mu gecelike yatmak. yaz gelse de tiril tiril gezsek evde, akşam benim de karnım rahatsız edio, bazen gaz sancıları oluo falan onlar çok fena zaten, bebişleri düşünemiom yavrucaklar boşa ağlamıolar
ben de mutfağımı ve salonumu topladım toz aldım kabaca yerleri süpürdüm annem gelcek ya laf etmesin şimdi
canım yaa çok geçmiş olsun Allah beterinden esirgesin
korumuş dualarınız masraf çıktı bide o kötü olmuş
birde adak var sonra
Allah eşine güç kuvvet versinde toparlayın herşeyi inşallah.
gece uykusuzluğunu bize sor asıl yaa aptala döndük kaç gündür.
Amin inş. ayşammhamilelik takvimimii ekledim, dün tam 12 haftalık oldum
hamileliğim boyunca allahım bi daha bu çizelgeyi kaldırdığım günleri göstermesin inş.
Çok geçmiş olsun canım Allah'tan bişe olmamış eşine .adak olunca insanın aklından çıkmıyor benimde var o kadar olaydan sonra ecenazın hamileliğinde bunu sağlıkla kucağıma alırsam adak adamıştım memlekete gidince bir küçük baş kestiricem .
Bebişine sana maşallah karnın ne güzel ne kadarlık oldu tam.cicilerinide. Güle güle giysin
burdayım canımviliş nerdesin dünden beri:26:
burdayım canım
fırsat bulup giremedim...dün samsundan geç geldik,gelince de hemen uyudum...eşimle dün samsuna giderken yolda barıştık,ben surat asınca o da küstü bolun kocası gibi...hem suçlu,hem güçlü misali,2 günü zehir etti bana
dr iyi şeyler söyledi sayılır...bizim fırıldak kız ters dönmüş...kafası yukarda,ayakları aşağıda...halbuki doğum pozisyonunu almıştı çoktan ama geri dönmüş2 hafta sonra kontrolüm var,eğer bebek dönmezse sezeryan yapılır dedi dr...2 hafta sonra belli olucak her şey,çatı muayenesi de yapabilirim dedi...her gün 1 saat yürü,evde de fazla oturma hareket halinde ol,sürekli bi şeylerle uğraş falan dedi...kıramplarım için kalsiyuma tekrar başla dedi birazdan içicem,inşallah yine ishal filan olmam :26: yani aslında her şey yolunda,bi şey hariç,annemler karışık yine bana üzülmiyim diye söylememiş annem,kaç zamandır onları rüyamda görüyodum,boşa çıkmadı onlara canım sıkıldı,eşime de belli etmemeye çalışıyorum ama kendimi zor tutuyorum hava çok güzel bugün,birazdan çam ormanına yürüyüşe gidicez,belki iyi gelir...bu arada dün azıcık alış veriş yaptık,bi daha ki gidişimizde yine yapıcaz...böyle işte kuzum...
eşim dün akşam acile gitti, serum verdiler. kusması durmadı, ateşi inmedi bütün gün. serum iyi geldi çok şükür, dün akşam çıkartmadı hiç, sabah da ateşi düşmüştü. işe gitti. saat başı arıyorum iyi misin, ateşine dikkat et diye. içim hiç rahat değil. inşallah bugün yarın iyice düzelir. oğlumun da akşam uykuları biraz düzene girdi gibi. 9,30 gibi uyumuş oluyor. 1'e kadar kalkmıyor çoğunlukla. ama o saatten sonrası karışık biraz. bazen saat başı, bazen 2 saatte bir kalkıyor. o da düzelcek inşallah. diş sıkıntısı başlamadan acık düzelsin de nefes alayım diye bakıyoruz. havalar da düzelecek diyorlar. inşallah dedikleri gibi olur. temiz havaya ihtiyacım varrrr...
burdayım canım
fırsat bulup giremedim...dün samsundan geç geldik,gelince de hemen uyudum...eşimle dün samsuna giderken yolda barıştık,ben surat asınca o da küstü bolun kocası gibi...hem suçlu,hem güçlü misali,2 günü zehir etti bana
dr iyi şeyler söyledi sayılır...bizim fırıldak kız ters dönmüş...kafası yukarda,ayakları aşağıda...halbuki doğum pozisyonunu almıştı çoktan ama geri dönmüş2 hafta sonra kontrolüm var,eğer bebek dönmezse sezeryan yapılır dedi dr...2 hafta sonra belli olucak her şey,çatı muayenesi de yapabilirim dedi...her gün 1 saat yürü,evde de fazla oturma hareket halinde ol,sürekli bi şeylerle uğraş falan dedi...kıramplarım için kalsiyuma tekrar başla dedi birazdan içicem,inşallah yine ishal filan olmam :26: yani aslında her şey yolunda,bi şey hariç,annemler karışık yine bana üzülmiyim diye söylememiş annem,kaç zamandır onları rüyamda görüyodum,boşa çıkmadı onlara canım sıkıldı,eşime de belli etmemeye çalışıyorum ama kendimi zor tutuyorum hava çok güzel bugün,birazdan çam ormanına yürüyüşe gidicez,belki iyi gelir...bu arada dün azıcık alış veriş yaptık,bi daha ki gidişimizde yine yapıcaz...böyle işte kuzum...
kim bilir bu kaçıncı dönüşü canımcnm neyse barışmışsınız sonnunda
cadıya bak sen o kadar harekete döner tabi surmuodu ki yerinde hiçinş. yine doğum pozisyonu alır cnm
acaba netten egzersiz araştırmaları yapsan bi sakıncası olur mu ki gerçi benim dediğim doğuma hazırlık anlamında egzersizler
hayırdır cnm annenlerde ciddi bişi yoktur umarım:26:
hava çok güzel evet ben de eşime mesaj attım şimdi mangala gidelim die.bugün yine bunaldım içim fena açık hava ii gelicek
aynen öyle oldu valla canımVilin eşin hem unutuyo hem tavır alıyoHamile karısını daha çok hoş etmesi lazım ama Senin minnoşda dönmüş demek Sağlıcakla gelsinde cnm gerisi önemli değil..
Hayırdır anenlere ne oldu
Bende baya hasta oldum dün kemiklerim sızlıyodu resmen eşimde baya ilgilenndi sağolsunBu arada kaytardığım diyetime tekrar başladım ,baya az yiyorum +3 kilom gitti Şimdi öksürük var öksürürken gögüs kafesim ağrıyo..
Vilin maşallah canım fıstığa .işallah döner .güle güle kullansın eşyalarını.
İşallah annenlerde ciddi bişe yoktur.
Bugün hava çok güzeldi ama bizim misafirler vardı ama olsun onlarda geldi güzel geçti
kim bilir bu kaçıncı dönüşü canımdr bol bol yürüyüş yap dedi,bugün çok yürüdüm...el ele,göz göze yürüdük kocişimle
hayırlısı neyse o olsun canım,sezeryan ya da normal doğum hiç farketmez aslında...kuzucuğum 2200 gr civarındaymış,bakalım 2 hafta sonra kaç kilo çıkıcakeğer ultrasonda ters çıkarsa yine boşuna çatı muayenesi yaptırmıyım diyorum :18:
babam yine borç çıkarmış annemin başınakadında ben üzülmiyim diye söylememiş ama epey bunalmışlar...askerdeki kardeşimin kredi kartı borcu ödenmediği için icra kağıdı gelmiş eve...borcun birazını ödeyip taksite bağlatmışlar ama kadın mahvolmuş üzüntüden eee şimdi bebek olunca ona da hediye almak istiyo,kendimi ezik hissederim diyo annem dün gece uykudan uyanıp ağladım yatakta allahım yardım etsin onlara,başka hiçbi şey istemiyorum
aynen öyle oldu valla canım
geçmiş olsun sanaeşin bakmış ne güzel
kim bilir bu kaçıncı dönüşü canımdr bol bol yürüyüş yap dedi,bugün çok yürüdüm...el ele,göz göze yürüdük kocişimle
hayırlısı neyse o olsun canım,sezeryan ya da normal doğum hiç farketmez aslında...kuzucuğum 2200 gr civarındaymış,bakalım 2 hafta sonra kaç kilo çıkıcakeğer ultrasonda ters çıkarsa yine boşuna çatı muayenesi yaptırmıyım diyorum :18:
babam yine borç çıkarmış annemin başınakadında ben üzülmiyim diye söylememiş ama epey bunalmışlar...askerdeki kardeşimin kredi kartı borcu ödenmediği için icra kağıdı gelmiş eve...borcun birazını ödeyip taksite bağlatmışlar ama kadın mahvolmuş üzüntüden eee şimdi bebek olunca ona da hediye almak istiyo,kendimi ezik hissederim diyo annem dün gece uykudan uyanıp ağladım yatakta allahım yardım etsin onlara,başka hiçbi şey istemiyorum
sen çıktın mı bugün dışarı?
aynen öyle oldu valla canım
geçmiş olsun sanaeşin bakmış ne güzel
eşinle aranız düzeldi mi canım? baban gelicek mi :26:
4 aydır kirayı annem eline vermiş ama o götürüp de ev sahibine vermemiş,harcamışNe borcuymuş yaKardeşin de borç yapmış Sen biraz yardım etsen,mesela bebeğe takıcakları takıyı sen alsan..Eşine söylemeden tabi ,gerçi eşlerden saklı bişeyler yapılması tarafında değilim ama senin eşin gider annesine söyler bi ton uğraşırsın Allah yardımcınız olsun
Sağol cnm..Bebeğin ismi değişmedi di mi :)
eşin çatlatıyo beni vallaGeçen akşam kamerayı açıp babamlarla görüştük .sonra kp gördüm onu aradım açın bebeği görsünler diye .kv açtı yatıyomuş. Açın kamerayı eceyi görürsünüz dedim babam msn de gördüm de dedim .kaynım ayarladı baktılar eşimin kucağında kp çıkmadı neymiş beklemiş hemen olmayınca yatmış saat 10 buçuk falandı yalan doğru bilmiyorum günahını almak istemiyorum.var dertleri aramadılarda .eşimi 1 kere aramışlar .kızınca böle yapıyorlar .gitmeyi bekliyorum karşıya konuşucam içimdekileri söylicem valla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?