Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Günaydın kızlar

yarenim eşine çok geçmiş olsun, viliş ailenin sıkıntıları umarım hallolur en kısa zamanda..
eşine söylesen siz yardımcı olsanız biraz?

Günaydın kızlar

yarenim eşine çok geçmiş olsun, viliş ailenin sıkıntıları umarım hallolur en kısa zamanda..
eşine söylesen siz yardımcı olsanız biraz?
canım,böyle ekstra masraf çıkmasa sıkıntı çekmiyolar aslında...kardeşimle babamın maaşlarının toplamı 2000 tl,kiraları da az (200'dü 250 tl oldu) ama böyle şeyler çıkınca ortalık karışıyo işte...bi de eşimin duymasını istemiyorum bazı şeyleri...ne dicem,babam 4 aydır kirayı götürmemiş yemiş mi kardeşimin kredi kartı borcunu biliyo gerçi ama yardım edersek de babam devam eder bi kez verdik zaten,babamın bi borcu daha çıkmıştı o zaman,tekrar yaptı işte şimdi annem de biz de ödemicez,nasıl harcadıysa öyle bulsun ödesin anneme dedim ki,keşke bu olay ilk olduğunda söyleseydin bana,kendini niye bu kadar üzdün,benimle konuşunca rahatlıyo çünkü,ama o zamanda ben çok üzülüp ağlıyorum

nek avatar çok güzelmiş canım sağ ol hemmen kullanıcam

günaydın kızlar

hayatım saçma sapan oldu şu hırsızdan dolayı ev sürekli kalabalık sanki hiç dinlenemioum valla
cmtsi akşamı balkona demir takıldı diger dış kapı ve salon demiride 10 güne kadar gelcekmiş
annemler sağolsun başımı beklio ama onlarla oturmam lazım çaydı meyveydi falan sürekli hareket halindeyim
bulaşık makinesini bile bu hafta 3 kere çalıştırdım 5 makine çamaşır yıkadım hep iş var yani bunaldım

alishia şu üzerindeki bunalımı bi atsan hamişlik seni biraz mızmız mı yaptı ne:26:
mutsuz şirine oldun

vilin dr'un 1-2 kilo verebilirsin demesine şaşırdım :44: inşallah sıkıntılı bi durum olmasın ve kızın doğuma uygun bi pozisyon alsın
eşine gelince böyleler işte kendileri suçlu bile olsalar bide onlarda küsüo ilginçler yani neyse uzaması da iyi olmuş
babanda gerçekten çocuk gibiymiş yaa ne demek yani kirayı 4 ay yatırmayıp harcamak
annem sonuna kadar haklı ee şimdi bu sıkıntının içinde sana da bişi alamıcak doğal olarak
sen alsan kvlere karşı annen mahcup olmasa dicem ama eşimden saklayamam diosun:26:
ben olsam param varsa eşim bilmiosa alırım anneme veririm o almış gibi olsun nie kvye laf çıkarma şansı veriyim ki helede seninkine
ama yaparsan eşinden gizli yapmalısın.

zeynep eşin öyle çok uzattı ki en keyifli zamanlarınız olcaktı yani kızınız geldi herşey yolundaydı ama o
babanda inada bindirdi açsın konuşuyum die
eşinin de gelcekse konuşmaya gelsin demesi ne ayıp yaa
kpedere noluomuş ölmüş mü uykusuzluktan hemen yatmış keyfi bilir gitme sende ben olsam gitmem çocuğuda götürmem
görmeye bakmaya arayıp ilgilenmeye niyetleri yok küçücük masum bi bebek bile durumu düzeltemedi nası bi yapıları düşünceleri varsa anlamadım ki

bende sabah eşimle tartıştım pişmanda diilim

anladım vilin. asıl mesele babana her yediğinde yardımcı olmayıp bu sefer kendisiyle problemini başbaşa bırakmak amaç; güzel düşünmüşsünüz ama yine de yerinde olsam anneme aksilik durumunda çok bunalmamaları gerektiğini yardımcı olabileceğim mesajını verirdim. Ayrıca sen yardımcı olurken eşinin her ayrıntıyı bilmesine gerek yok.
Ben de size bir arkadaşımın durumunu anlatacağım dün konuştuk biraz baya dertliydi..

Günaydın kızlar,
Cmtsi doktora gittik bizde ateşi yoktu doktor baktı heryerine ama çığlıklar eşliğinde allahım herseferi ayrı dert şu muayenelerin neyseki bi sorun yok dedi dişten kaynaklanıyor sadece ama hiç bişe yemiyr çok üzülüyorum 2 gündür 2 küçük kavanoz meyve püresi yedi gecede süt içiyo bukadar yüzüne vuru rengi gitti çocuğumun umarım atlatır biran önce sabah kalktık yine ateşli ilaç verdim bakalım nası geçircez bugünü

Özge çok geçmiş olsun eşine allah kötülerinden korusun bizimde adağımız var hala kesemedik yaa hep aklımızda bitürlü fırsat gelmedi

Vilin babanın yaptığı şeyçok kötü yazık annenede kendi çeksin sorumluluğunu ii demişsin annende üzülür tabiki bişe yapamadığı için enazından bi yarımda olsa sen alıp ver farkedermiki eşin?

Enkimm valla eşine daha dicek bişe yok:26:

Nekim nasıl oldun cnm?

Dileğimm gelmiş seninkilerde neyse bikerede hepsinden kurtulmuşsun boşver ii yönden bak tabiki senin haberin olmalıydı o ayrı konu.

yarenim eşin daha ii olmuş sevindim cnm annenler gittimi?

Son düzenleme:

sen niye tartıştın ki eşinle :26:
sen de bana döndün yaa,ustalar gelen-giden,temizlik allah kolaylık versin canım,insan çok yoruluyo gerçekten
zaten kenara attığım paraları her gidişimde anneme veriyodum,o yüzden şu anda kenarda toplu bi param yok eşimin bilmediği bi altın küpem vardı,nereye koyduysam bulamıyorum,onu bulunca anneme vericem bozdurup bi şeyler alsın diye...ezilsin istemiyorum
canım,ev sahibimiz anneme bi şey demez,babam kendi yeğeni sonuçta ve babama o da çok kızıyo,annemi bunaltmaz,çünkü annem babanneme(ev sahibimizin kız kardeşi oluyo) çok iyi baktı,annemi çok seviyo o yüzden...ama zorda kalırsa tabiki yardım edicemi bilir annem bu arada bi arsa bulduk,şehir merkezinden biraz uzakta,oraya yazlık yaptırıp yazın orda oturmayı planlıyoruz...anneme söyledim akşam,yazın gelir kalırsın,kafanı dinlersin dedim,çok sevindi...yazlık olayını en çok annem için istiyorum,inşallah olur,bahçesinde oyalanır,çiçek falan diker,sever öyle şeyleri...

Seda hala geçmedi mi doğanın hastalığı Biz bile ne zorlanıyoruz hastaykenİnş iştahsızlık problemi geçer..

Viliş sen bi ara el altından azcık destek oluyom dedin ya onun için dedim.Eşin annesine söylemese ahh.Babanda niye yediyse yazık günah yaaNeyse sen canını fazla sıkma cnm bebişi düşün..Para yüzünden başın ne ağrıyo seninde

Dilek geçmiş olsun diye arasınlar ,hergün hergün misafir mi ağırlayacaksın

Zeynep eşine dicek bişey bulamıyorum artıkYa tamam yine soğuk olsun ama baban aradığıyla da açsın.Adam tedirgin oluyodur niye böyle yapıyo diye ondan üzerinde duruyodur

Günaydın kızlarAy nasıl oksurüğüm öksürdükçe göğüs kafesi ağrıyo.Dün zencefil ,limon bal yedim.Bugün de bitki çayı demledim.Ne bulduysam attım içinePortakal ,elma,tarçın,karabiber,ıhlamur,bal

hamilelik takvimimii ekledim, dün tam 12 haftalık oldum
hamileliğim boyunca allahım bi daha bu çizelgeyi kaldırdığım günleri göstermesin inş.

inşallah cnm allah gönlüne göre versin herşeyi

sağsalim al kucağına bebişi odası cicileri eşyalarını görelim bizde heyecanlanalım

seduşum yaa
kıyamam atlatamadı demek ki kuzum yaa ben 15 gündür çekioum diş ağrısı
inşallah hemen atlatır cimcime ateş ve iştahsızlık çok kötü yaa
bugünü rahat geçirir inşallah

çok geçmiş olsun cnm erkekler dayanıklıdır demekki çok ağır hastalanmış offf inşallah çabuk atlatır

ilkere sevindim inşallah dahada düzene girer rahat edersin salgın var gribim bende çocuğu uzak tutuyorum hep ellerimi yıkıyorum nefesimi tutyorum resmen emzirirken.

canım benim yaaa,iyileşemedi mi bu bebeklerin nedir bu dişlerden çektikleri yaa :26:

Günaydın

nasılsınız kızlar hamişler nasıllar

ben salya sümük işe geldim grip oldum
geçmiş olsun canım
çağan nasıl oldu?

canım el altından gönderdiklerimi eşim bilmiyo sorma valla bi paradan bi de kvden çekiyorum gerçi dün yürüyüşe giderken kvler de geldi...artık anlamış n..... koymicamızı,madem benim dediğimizi koymicaksınız bari güzel bi isim bulun diyo
sana da çok geçmiş olsun canım çayından bana da gönder

demek dönmüş 2 hafta sonra belki değişir benimki 2 günde yukarı dönmüştü rahat durmuyolar ...sen stres yapma cnm sezeryan istiyomuydun sen spinal felan? ben spinal oldum çağanı gördüm öptüm kokladım çok güzel bi duygu tavsiye ediyorum o anı kaçırma sezeryan olursan..

annenlere nolmuş anlamadım

Bol'um, üzülüyorum yaa Doğaya
tüm dişleri çıkana kadar devam edecek bu olay galiba dimmi?
İnş en kolay şekilde atlatırsınız..

Ben iyi gibiyim, tüm hafta sonu muayeneyi düşündüm durdum.
Hiç istemiyorumm, kabusum oldu inş sadece usg ile bakar :105:
Kanamam yok gibi, leke işte sadece ama bitmedim yine de..

Dileğim nooldu yaa, neden kavag ettin eşinle :26:
Demirleirn takılmasına sevindim :))

Vilişim, sıkma canını herşey olacağına varır.
Annen gitse en büyük hediyeyi de alsa senin o kv yine laf ederdi.
İnş annen sıkıntısını atlatır da, bişi almasa da öenemli değil..
sonra alır..

seduşum yaa
kıyamam atlatamadı demek ki kuzum yaa ben 15 gündür çekioum diş ağrısı
inşallah hemen atlatır cimcime ateş ve iştahsızlık çok kötü yaa
bugünü rahat geçirir inşallah

evt cnm azı dişler olduğu için zorladı heralde bukadar kuzumu
noldu sen neden atıştın bakim pişman değilim yazmış bide

nekim yaa korkma dur bakim stres yapma sen hamile olunca napcan bakim gerek oldumu yinede yatcan çatala boşver 5 dk iş

kokiş geçmiş olsun sanada cnm çağan nasıl oldu?

canım,zaten hep diyodum yaa çok hareketli diye,kim bilir bu kaçıncı dönüşü ben normal düşünüyodum ama hiç farketmez...kuzum zamanında sağlıcakla doğsun da gerisi boş...ama eşim sezeryan istemiyodu hiç...dr sezeryan olabilir diyince suratı değişti...ben kürtajda bile olüp ölüp dirildim kapıda,sezeryana hiç dayanamam diyip duruyo...bana bi şey olursa diye korkuyomuş...seni yolda mı buldum ben diyo iki de bi

reglin bitmedi mi hala :26: niye acaba :26: nek,kürtajda kalan parça yeni mi düştü acaba canım :26:
ne zaman gitceksin dr'a :26: sen istemezsen alttan bakmaz :26:

anneme hediyenin acelesi yok dedim,sonuçta kim ne alırsa alsın takamicak bebek...o da tamam dedi...yazın durumlar düzelir,babam yazları çalışıyo çünkü...yazın alır isterse,almasa bile olur,yanımda olsun yeter

duşa girip geliyim 2 dk

geçmiş olsun cnm negüzel eşin ilgilenmiş

bende grip oldum:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…