gunaydın kızlar
sabah uyanmak biraz zor oldu ama çok güzel günlük güneşlik bir hava var burda
enkidu inanamıyorum eşine nasıl inatçı bir şeymiş öyle; neden açmıyor babanın telefonlarını? Koskoca adamcağız memleketten gelip konuşsun diye yapıyorsa bunları ayıp ya. Ben babanın yerinde olsam hiç düşmem üstüne ne hali varsa görsün derim.
vilin annenlere üzüldüm sen aslında o kadar çalışıp para kazanıyorsun eşinin de haberiyle biraz yardımcı olabilirsin.
canım,böyle ekstra masraf çıkmasa sıkıntı çekmiyolar aslında...kardeşimle babamın maaşlarının toplamı 2000 tl,kiraları da az (200'dü 250 tl oldu) ama böyle şeyler çıkınca ortalık karışıyo işte...bi de eşimin duymasını istemiyorum bazı şeyleri...ne dicem,babam 4 aydır kirayı götürmemiş yemiş miGünaydın kızlar
yarenim eşine çok geçmiş olsun, viliş ailenin sıkıntıları umarım hallolur en kısa zamanda..
eşine söylesen siz yardımcı olsanız biraz?
günaydın kızlar
hayatım saçma sapan oldu şu hırsızdan dolayı ev sürekli kalabalık sanki hiç dinlenemioum valla
cmtsi akşamı balkona demir takıldı diger dış kapı ve salon demiride 10 güne kadar gelcekmiş
annemler sağolsun başımı beklio ama onlarla oturmam lazım çaydı meyveydi falan sürekli hareket halindeyim
bulaşık makinesini bile bu hafta 3 kere çalıştırdım 5 makine çamaşır yıkadım hep iş var yani bunaldım
alishia şu üzerindeki bunalımı bi atsan hamişlik seni biraz mızmız mı yaptı ne:26:
mutsuz şirine oldun
vilin dr'un 1-2 kilo verebilirsin demesine şaşırdım :44: inşallah sıkıntılı bi durum olmasın ve kızın doğuma uygun bi pozisyon alsın
eşine gelince böyleler işte kendileri suçlu bile olsalar bide onlarda küsüo ilginçler yani neyse uzaması da iyi olmuş
babanda gerçekten çocuk gibiymiş yaa ne demek yani kirayı 4 ay yatırmayıp harcamak
annem sonuna kadar haklı ee şimdi bu sıkıntının içinde sana da bişi alamıcak doğal olarak
sen alsan kvlere karşı annen mahcup olmasa dicem ama eşimden saklayamam diosun:26:
ben olsam param varsa eşim bilmiosa alırım anneme veririm o almış gibi olsun nie kvye laf çıkarma şansı veriyim ki helede seninkine
ama yaparsan eşinden gizli yapmalısın.
bende sabah eşimle tartıştımpişmanda diilim
canım,ev sahibimiz anneme bi şey demez,babam kendi yeğeni sonuçta ve babama o da çok kızıyo,annemi bunaltmaz,çünkü annem babanneme(ev sahibimizin kız kardeşi oluyo) çok iyi baktı,annemi çok seviyo o yüzden...ama zorda kalırsa tabiki yardım edicemi bilir annemanladım vilin. asıl mesele babana her yediğinde yardımcı olmayıp bu sefer kendisiyle problemini başbaşa bırakmak amaç; güzel düşünmüşsünüz ama yine de yerinde olsam anneme aksilik durumunda çok bunalmamaları gerektiğini yardımcı olabileceğim mesajını verirdim. Ayrıca sen yardımcı olurken eşinin her ayrıntıyı bilmesine gerek yok.
Ben de size bir arkadaşımın durumunu anlatacağım dün konuştuk biraz baya dertliydi..
hamilelik takvimimii ekledim, dün tam 12 haftalık oldum
hamileliğim boyunca allahım bi daha bu çizelgeyi kaldırdığım günleri göstermesin inş.
eşim dün akşam acile gitti, serum verdiler. kusması durmadı, ateşi inmedi bütün gün. serum iyi geldi çok şükür, dün akşam çıkartmadı hiç, sabah da ateşi düşmüştü. işe gitti. saat başı arıyorum iyi misin, ateşine dikkat et diye. içim hiç rahat değil. inşallah bugün yarın iyice düzelir. oğlumun da akşam uykuları biraz düzene girdi gibi. 9,30 gibi uyumuş oluyor. 1'e kadar kalkmıyor çoğunlukla. ama o saatten sonrası karışık biraz. bazen saat başı, bazen 2 saatte bir kalkıyor. o da düzelcek inşallah. diş sıkıntısı başlamadan acık düzelsin de nefes alayım diye bakıyoruz. havalar da düzelecek diyorlar. inşallah dedikleri gibi olur. temiz havaya ihtiyacım varrrr...
canım benim yaaa,iyileşemedi miGünaydın kızlar,
Cmtsi doktora gittik bizde ateşi yoktu doktor baktı heryerine ama çığlıklar eşliğinde allahım herseferi ayrı dert şu muayenelerin neyseki bi sorun yok dedi dişten kaynaklanıyor sadece ama hiç bişe yemiyr çok üzülüyorum2 gündür 2 küçük kavanoz meyve püresi yedi gecede süt içiyo bukadar yüzüne vuru rengi gitti çocuğumun umarım atlatır biran önce sabah kalktık yine ateşli ilaç verdim bakalım nası geçircez bugünü
geçmiş olsun canımGünaydın
nasılsınız kızlarhamişler nasıllar
ben salya sümük işe geldim grip oldum
canım el altından gönderdiklerimi eşim bilmiyoViliş sen bi ara el altından azcık destek oluyom dedin ya onun için dedim.Eşin annesine söylemese ahh:47.Babanda niye yediyse yazık günah yaaNeyse sen canını fazla sıkma cnm bebişi düşün..Para yüzünden başın ne ağrıyo seninde
Günaydın kızlarAy nasıl oksurüğüm öksürdükçe göğüs kafesi ağrıyo.Dün zencefil ,limon bal yedim.Bugün de bitki çayı demledim.Ne bulduysam attım içine Portakal ,elma,tarçın,karabiber,ıhlamur,bal
burdayım canım
fırsat bulup giremedim...dün samsundan geç geldik,gelince de hemen uyudum...eşimle dün samsuna giderken yolda barıştık,ben surat asınca o da küstü bolun kocası gibi...hem suçlu,hem güçlü misali,2 günü zehir etti bana
dr iyi şeyler söyledi sayılır...bizim fırıldak kız ters dönmüş...kafası yukarda,ayakları aşağıda...halbuki doğum pozisyonunu almıştı çoktan ama geri dönmüş2 hafta sonra kontrolüm var,eğer bebek dönmezse sezeryan yapılır dedi dr...2 hafta sonra belli olucak her şey,çatı muayenesi de yapabilirim dedi...her gün 1 saat yürü,evde de fazla oturma hareket halinde ol,sürekli bi şeylerle uğraş falan dedi...kıramplarım için kalsiyuma tekrar başla dedi birazdan içicem,inşallah yine ishal filan olmam :26: yani aslında her şey yolunda,bi şey hariç,annemler karışık yine bana üzülmiyim diye söylememiş annem,kaç zamandır onları rüyamda görüyodum,boşa çıkmadı onlara canım sıkıldı,eşime de belli etmemeye çalışıyorum ama kendimi zor tutuyorum hava çok güzel bugün,birazdan çam ormanına yürüyüşe gidicez,belki iyi gelir...bu arada dün azıcık alış veriş yaptık,bi daha ki gidişimizde yine yapıcaz...böyle işte kuzum...
seduşum yaa
kıyamamatlatamadı demek ki kuzum yaa ben 15 gündür çekioum diş ağrısı
inşallah hemen atlatır cimcime ateş ve iştahsızlık çok kötü yaa
bugünü rahat geçirir inşallah
canım,zaten hep diyodum yaa çok hareketli diye,kim bilir bu kaçıncı dönüşüdemek dönmüş 2 hafta sonra belki değişir benimki 2 günde yukarı dönmüştü rahat durmuyolar ...sen stres yapma cnm sezeryan istiyomuydun sen spinal felan? ben spinal oldum çağanı gördüm öptüm kokladım çok güzel bi duygutavsiye ediyorum o anı kaçırma sezeryan olursan..
reglin bitmedi mi hala :26: niye acaba :26: nek,kürtajda kalan parça yeni mi düştü acaba canım :26:Ben iyi gibiyim, tüm hafta sonu muayeneyi düşündüm durdum.
Hiç istemiyorumm, kabusum oldu inş sadece usg ile bakar :105:
Kanamam yok gibi, leke işte sadece ama bitmedim yine de..
Vilişim, sıkma canını herşey olacağına varır.
Annen gitse en büyük hediyeyi de alsa senin o kv yine laf ederdi.
İnş annen sıkıntısını atlatır da, bişi almasa da öenemli değil..
sonra alır..
Özge maşallah cnm karnın ne kadar büyümüş,geçmiş olsun bu arada.Adağınızı kesmeye çalışın..
Yarenay eşinede geçmiş olsun..
Dilek sende 3 te çıkıyosun ctesileri patrona dedinmi ki..Kv ler hiç gelmeselermiş
Vilin eşin hem unutuyo hem tavır alıyoHamile karısını daha çok hoş etmesi lazım ama Senin minnoşda dönmüş demek Sağlıcakla gelsinde cnm gerisi önemli değil..
Hayırdır anenlere ne oldu
Bende baya hasta oldum dün kemiklerim sızlıyodu resmen eşimde baya ilgilenndi sağolsunBu arada kaytardığım diyetime tekrar başladım ,baya az yiyorum +3 kilom gitti Şimdi öksürük var öksürürken gögüs kafesim ağrıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?