viliii, avatarın çok yakıştı.. değiştirme artık :)))
kim bilir bu kaçıncı dönüşü canımdr bol bol yürüyüş yap dedi,bugün çok yürüdüm...el ele,göz göze yürüdük kocişimle
hayırlısı neyse o olsun canım,sezeryan ya da normal doğum hiç farketmez aslında...kuzucuğum 2200 gr civarındaymış,bakalım 2 hafta sonra kaç kilo çıkıcakeğer ultrasonda ters çıkarsa yine boşuna çatı muayenesi yaptırmıyım diyorum :18:
babam yine borç çıkarmış annemin başınakadında ben üzülmiyim diye söylememiş ama epey bunalmışlar...askerdeki kardeşimin kredi kartı borcu ödenmediği için icra kağıdı gelmiş eve...borcun birazını ödeyip taksite bağlatmışlar ama kadın mahvolmuş üzüntüden eee şimdi bebek olunca ona da hediye almak istiyo,kendimi ezik hissederim diyo annem dün gece uykudan uyanıp ağladım yatakta allahım yardım etsin onlara,başka hiçbi şey istemiyorum
sen çıktın mı bugün dışarı?
aynen öyle oldu valla canım
geçmiş olsun sanaeşin bakmış ne güzel
eşinle aranız düzeldi mi canım? baban gelicek mi :26:
4 aydır kirayı annem eline vermiş ama o götürüp de ev sahibine vermemiş,harcamışçocuk gibi yaa...bu kaçıncı...sanki ortaya çıkmicak...şimdi annemle konuşmuyolarmış,eve gelip sessizce yatıyomuş,yemek falan isteyemiyomuş annemden...zıkkım yesin,yiceni yemiş zaten dedim anneme bu kez sen karışma dedim anneme...ev sahibimiz babamın dayısı oluyo...git ona,bundan sonraki ayları falan sen götür ama o aradaki 4 ayı ödeme,bunu a...... ödicek dayı de,dedim...öyle yapıcak annem...her seferinde annem ödediği için böyle yapıyo,bu kez annem ödemesin de aklı başına gelsin bu kez...annem de öyle yapıcam dedi...çok para değil ama onlara göre çok işte
ben alamam ki canımgizli saklı iş yapamam ki ben de...bilezik almayı düşünüyomuş annem kızıma,sormuş kuyumcuya 400 tl falan tutuyomuş...öyle pahalı bi şey alma,hiç gerek yok dedim...bakalım ne olucak
eşin çatlatıyo beni vallababanlar sanki kplere gitmeye mecbur onlarda ortalığı nasıl karıştırdılar yaa senin için taa nereden geldiler,yardım ettiler sana ama yine de yaranamadılar yakın zamanda gitseniz keşke kvlere,içindekileri dökerdin,hatalarını anlarlardı belki
günaydın herkese...
bugün işim çok...yemek yapıcam,ev toplicam,duş alıcam...
kızlar dr artık kilo alma dedi...bundan sonra sen ne yersen ye bebek zaten kilo alır,fazladan yemene gerek yok dedi...bu kiloyla doğuma gitmeye bak,hatta 1-2 kilo verebilirsin bile dedi
canım,böyle ekstra masraf çıkmasa sıkıntı çekmiyolar aslında...kardeşimle babamın maaşlarının toplamı 2000 tl,kiraları da az (200'dü 250 tl oldu) ama böyle şeyler çıkınca ortalık karışıyo işte...bi de eşimin duymasını istemiyorum bazı şeyleri...ne dicem,babam 4 aydır kirayı götürmemiş yemiş mikardeşimin kredi kartı borcunu biliyo gerçi ama yardım edersek de babam devam eder bi kez verdik zaten,babamın bi borcu daha çıkmıştı o zaman,tekrar yaptı işte şimdi annem de biz de ödemicez,nasıl harcadıysa öyle bulsun ödesin anneme dedim ki,keşke bu olay ilk olduğunda söyleseydin bana,kendini niye bu kadar üzdün,benimle konuşunca rahatlıyo çünkü,ama o zamanda ben çok üzülüp ağlıyorum
nek avatar çok güzelmiş canım sağ olhemmen kullanıcam
Günaydın kızlar,
Cmtsi doktora gittik bizde ateşi yoktu doktor baktı heryerine ama çığlıklar eşliğinde allahım herseferi ayrı dert şu muayenelerin neyseki bi sorun yok dedi dişten kaynaklanıyor sadece ama hiç bişe yemiyr çok üzülüyorum2 gündür 2 küçük kavanoz meyve püresi yedi gecede süt içiyo bukadar yüzüne vuru rengi gitti çocuğumun umarım atlatır biran önce sabah kalktık yine ateşli ilaç verdim bakalım nası geçircez bugünü
Özge çok geçmiş olsun eşine allah kötülerinden korusun bizimde adağımız var hala kesemedik yaa hep aklımızda bitürlü fırsat gelmedi
Vilin babanın yaptığı şeyçok kötü yazık annenede kendi çeksin sorumluluğunu ii demişsin annende üzülür tabiki bişe yapamadığı için enazından bi yarımda olsa sen alıp ver farkedermiki eşin?
Enkimm valla eşine daha dicek bişe yok:26:
Nekim nasıl oldun cnm?
Dileğimm gelmiş seninkilerde neyse bikerede hepsinden kurtulmuşsun boşver ii yönden bak tabiki senin haberin olmalıydı o ayrı konu.
yarenim eşin daha ii olmuş sevindim cnm annenler gittimi?
canım kilo ver demedi ama son ay bazı hamileler kilo verebiliyomuş,verirsen sorun etme demek istedi...yeterince almışsın zaten dedi...yani kilo vermek için uğraşmicam ama almazsan daha iyi olur dedi...bu kilo doğumdan zaten gider dedi dr...viliş doktor 1-2 kilo verebilirsin mi dedi
kilo verilirken biriken ataılacak toksinler ilk önce bebeğe gidiyor, çok zararlı. ilk 4 ay diyet serbest onsan sonra yasak diye biliyorum ben
baban için de annene versen babana söylemeden, annen sıkışmasa en azından
dileek sen neden kızdın eşine canım
başkaaa off okuduğumu unutuyorum yaa
ben de çok yoğun geçirdim hafta sonunu ama gündüzleri güzel dinlendim.
cuma akşamı kkdan tanıştığımız nisan mayıs annesine oturmaya gittik, çok güzel geçti, eşim bebeişlerden biriyle resmen aşk yaşadı, bebek eşimin göğsüne yatıyo seviyo, gömleğinin düğmelerini açıyoEki Görüntüle 641196
cumartesi akşama kadar uyudum uyandım tv izlerken.
annem sürekli uyuyorum diye hastayım sanmış ablamın oğlunu da alıp bakmaya gelmiş bana, yollamadım babamı ablamları da çağırdık, bizde oturduk yemek yedik falan,
pazar 12 ye kadar yattık, 2 de çıktık eşimle gezdik, nazlıgille buluştuk, yolda ablamlar geldi yanımıza bebeğime minnie mouse peluş oyuncak almışlarinternetten bakıyodum ben de maaşı alınca alayım diye, ablam bulunca almış hemen.
akşam da onlara geçtik eniştem güveç hazırladı, fırına götürüp pişirip getirdiler.
bi hafta sonu daha böylece geçti. yine pazartesii
sabah haberlerde zmiri gösteriyodu,aklıma sen geldin...havalar güzel diye herkes dışarı dökülmüştüselam kızlar. eşim tam düzelemedi bir türlü. dün hava çok güzeldi, dışarı çıktık. görümcemi de alıp sahile indik. iyi geldi temiz hava. İlker de bu aralar huysuz. gece uyandığı zaman yeniden uyuması uzun sürüyor. 4-5 saat ancak uyuyabiliyorum geceleri. gündüz hiç uyuyamıyorum zaten. eşim hasta diye yardımcı da olamıyor, fenalardayım.
vilişim sağlıkla gelsin de normali, sezeryanı önemli değil hiç. annenlere de üzüldüm ya, senin baban da benimki gibi sorumsuz anladığım kadarıyla. biz de babamın bu tip durumlarıyla çok uğraştık, annem hala da uğraşıyor. seni çok iyi anlayabiliyorum yani. bu yaştan sonra zor ama inşallah ikimizin babası da düzelir artık, annelerimizi daha fazla üzmezler canım.
selam kızlar. eşim tam düzelemedi bir türlü. dün hava çok güzeldi, dışarı çıktık. görümcemi de alıp sahile indik. iyi geldi temiz hava. İlker de bu aralar huysuz. gece uyandığı zaman yeniden uyuması uzun sürüyor. 4-5 saat ancak uyuyabiliyorum geceleri. gündüz hiç uyuyamıyorum zaten. eşim hasta diye yardımcı da olamıyor, fenalardayım.
canım kilo ver demedi ama son ay bazı hamileler kilo verebiliyomuş,verirsen sorun etme demek istedi...yeterince almışsın zaten dedi...yani kilo vermek için uğraşmicam ama almazsan daha iyi olur dedi...bu kilo doğumdan zaten gider dedi dr...
eşin,bebek kucağında mayışmış resmençok iyi bi baba olacak dilşad fotoğraftan belli
sabah haberlerde zmiri gösteriyodu,aklıma sen geldin...havalar güzel diye herkes dışarı dökülmüştüeşinin hasta olduğu aklıma geldi,yaren çıkamamıştır dedim ama çıkmışsınız ne güzel...ilkere nazar değdi yaa,böyle huysuz değildi tosuncuk
kuzum babalarımızı allah ıslah etsin inşallah...
kızlar eşim arabadan inmio
soruyorum söylüoum yok
bu sabahta bindik yine sordum işlerim oluo dedi
hergün mü dedim yokta dio
valla sende benim kadar dikkatli olsan etsen durumumuz daha iyi olur dedim
10 dk yürüme mesafesi arabayla ters yöndü oydu buydu dolanarak gidio
beni bırakıo tekrar yol güzargahı ile evin oraya cıkıo ordan kendi işine
ve otopark hergün 7 tl
söyledim ettim ya abartma dedi
valla borcun hiç bitmio sende hiç dikkat etmiosun sigaranın en pahalısını içip
arabadan inmiosun benzinin gazın otopark paraların boşa masraf diil mi dedim
bugün gaz alcam dio
benim sorumla senin söylediğinin ne ilgisi var dedim
5 liralık park parasına mı dikkat ediyim dio
demir yapıldı 1500 lira önümüzdeki ay 5000lık dükkan borcu başlıomuş 5 ayda 1000er lira verilcek
balkonu cam kapatalım dioum herşeyi yaparız hallederiz dio ama borç hiç bitmio
ve dikkat etmio bende çarptım arabanın kapısını
Allah sana hayırlı iş versin lazım olur dedim indim
canım benim yaaa,iyileşemedi mibu bebeklerin nedir bu dişlerden çektikleri yaa :26:
geçmiş olsun canım
çağan nasıl oldu?
canım el altından gönderdiklerimi eşim bilmiyosorma valla bi paradan bi de kvden çekiyorum gerçi dün yürüyüşe giderken kvler de geldi...artık anlamış n..... koymicamızı,madem benim dediğimizi koymicaksınız bari güzel bi isim bulun diyo
sana da çok geçmiş olsun canımçayından bana da gönder
evt cnm azı dişler olduğu için zorladı heralde bukadar kuzumu
noldu sen neden atıştın bakim pişman değilim yazmış bide
nekim yaa korkma dur bakim stres yapma sen hamile olunca napcan bakim gerek oldumu yinede yatcan çatala boşver 5 dk iş
kokiş geçmiş olsun sanada cnm çağan nasıl oldu?
ayyy bu havalar ınsanı hasta edıyo yaaaaa.bıgun hava guzelll bıgun yamur yagıyoooo.hava degısımınden bızler en cokta kuzucuklar etkılenıyo.hamısler kendınıze cok ıyı bakınnnnn:))))))))
çağan iyi oldu cnm ama aptal ben whtspp a daldım sohpete eşim oyantıyodu çağanı oda haber izlemeye dalmış çay içiyoduk anneme yeni doldurmuştum L koltuğumun kenarına koyuyoruz ileri çağan babası ile oynarken yerden kalkmış tutuna tutuna çaya gitmiş eşim bağırdı koşşş çayı çekiyo die yetişemedim çekmesiyle kaptım çocuğu eşim halbuki yakındı şok olmuş bişe yapamadı dondu kaldıben aldım bakarken bağıryo bana dedim sus çocuğa bakcana konuşyosun sana çocuk emanet edende suç dedim aldım suya tuttum feryat figan ağlamaktan iç çeke çeke gözyaşlarıyla kuzum mahfoldu buz koyduk baktım kızarıklık çok kabarmasın die kızlarla konuşurken kamiş kabarır dedi eşim çıkmıştı aradım yanık kremi al die alamam dükkan kalabalık dedi bende azarladım bi güzel oğlundan önemlimi v.s neyse almıcanı düşünürken gitmiş almış sürdük sürerken de ağladı neyse ağzına sokmasın die dikkat ettim yatrdım yoruldu ağlamaktan erken yattı:26: çağanla ilgilendiğimde whtsappa girmicem hatta teli elime bile almıcam karar verdim eşime güvenipte çocuk emanet etmicem dalgın zaten annemede kızdım çayını niye bırakıp gittin dio emziği düşmüştü onu yıkmaya gittim
neyse atlattık şükür az biraz kızarık izi kaldı geçer inşallah rabbime şükür daha kötüsü olmadı:26:
kızlar eşim arabadan inmio
soruyorum söylüoum yok
bu sabahta bindik yine sordum işlerim oluo dedi
hergün mü dedim yokta dio
valla sende benim kadar dikkatli olsan etsen durumumuz daha iyi olur dedim
10 dk yürüme mesafesi arabayla ters yöndü oydu buydu dolanarak gidio
beni bırakıo tekrar yol güzargahı ile evin oraya cıkıo ordan kendi işine
ve otopark hergün 7 tl
söyledim ettim ya abartma dedi
valla borcun hiç bitmio sende hiç dikkat etmiosun sigaranın en pahalısını içip
arabadan inmiosun benzinin gazın otopark paraların boşa masraf diil mi dedim
bugün gaz alcam dio
benim sorumla senin söylediğinin ne ilgisi var dedim
5 liralık park parasına mı dikkat ediyim dio
demir yapıldı 1500 lira önümüzdeki ay 5000lık dükkan borcu başlıomuş 5 ayda 1000er lira verilcek
balkonu cam kapatalım dioum herşeyi yaparız hallederiz dio ama borç hiç bitmio
ve dikkat etmio bende çarptım arabanın kapısını
Allah sana hayırlı iş versin lazım olur dedim indim
ahh yavrum ya akıyamam geçmiş olsun canım
erkekler anne kadar dikkatli olamıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?