Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

üzüldüm cnm ...kartı iptal ettrdilermi? takiste bağlanıncada iptal oluyo dimi...

hediye için acele etme de annene doğsun bi bakalım felan de geçiştir...baban ne borç yapmış anlamadım:44:

günaydın kızlar, geçmişi okuyamadım sadece sn sayfadan baktıklarıma yazayım
viliş doktor 1-2 kilo verebilirsin mi dedi
kilo verilirken biriken ataılacak toksinler ilk önce bebeğe gidiyor, çok zararlı. ilk 4 ay diyet serbest onsan sonra yasak diye biliyorum ben

baban için de annene versen babana söylemeden, annen sıkışmasa en azından
dileek sen neden kızdın eşine canım
başkaaa off okuduğumu unutuyorum yaa
ben de çok yoğun geçirdim hafta sonunu ama gündüzleri güzel dinlendim.
cuma akşamı kkdan tanıştığımız nisan mayıs annesine oturmaya gittik, çok güzel geçti, eşim bebeişlerden biriyle resmen aşk yaşadı, bebek eşimin göğsüne yatıyo seviyo, gömleğinin düğmelerini açıyo

cumartesi akşama kadar uyudum uyandım tv izlerken.
annem sürekli uyuyorum diye hastayım sanmış ablamın oğlunu da alıp bakmaya gelmiş bana, yollamadım babamı ablamları da çağırdık, bizde oturduk yemek yedik falan,
pazar 12 ye kadar yattık, 2 de çıktık eşimle gezdik, nazlıgille buluştuk, yolda ablamlar geldi yanımıza bebeğime minnie mouse peluş oyuncak almışlar internetten bakıyodum ben de maaşı alınca alayım diye, ablam bulunca almış hemen.
akşam da onlara geçtik eniştem güveç hazırladı, fırına götürüp pişirip getirdiler.
bi hafta sonu daha böylece geçti. yine pazartesii

:26::26::26: baban sorumsuz davranmış iyi demişsin

bence bu olayı anlatma eşine çok şee anlatmayalım demiştim hatrlarsan açık verme annenle paylaş konuş herşeyi baban halletsin bırak o harcadıysa ama annene başka konuda destek ol

selam kızlar. eşim tam düzelemedi bir türlü. dün hava çok güzeldi, dışarı çıktık. görümcemi de alıp sahile indik. iyi geldi temiz hava. İlker de bu aralar huysuz. gece uyandığı zaman yeniden uyuması uzun sürüyor. 4-5 saat ancak uyuyabiliyorum geceleri. gündüz hiç uyuyamıyorum zaten. eşim hasta diye yardımcı da olamıyor, fenalardayım.

vilişim sağlıkla gelsin de normali, sezeryanı önemli değil hiç. annenlere de üzüldüm ya, senin baban da benimki gibi sorumsuz anladığım kadarıyla. biz de babamın bu tip durumlarıyla çok uğraştık, annem hala da uğraşıyor. seni çok iyi anlayabiliyorum yani. bu yaştan sonra zor ama inşallah ikimizin babası da düzelir artık, annelerimizi daha fazla üzmezler canım.

koras geçmiş olsun, eşine de afferin güzel bakmış sana.

enkimm eşinin inadını anlamıyorum ya. insan kendinden büyük birine bu kadar saygısızlık yapmamalı bence. madem derdi var, baban arayınca açsın konuşsun. olayı daha kötü yerlere çekiyor böyle yapınca. Allah sana sabır versin canım, arada kalmak çok zor.

dilekcim niye tartıştınız eşinle? demirlerin takılmasına sevindim, diğerleri de gelince yeniden rahat edersin evinde canım.

kokişim geçmiş olsun. biz evde maske bulunduruyoruz böyle durumlar için. içimiz biraz olsun rahat oluyor.

çok geçmiş olsun cnm:26: insanın içi gidiyo çocuğa bişi olunca hele yemeyince inşallah çabuk atlatır diş nekdar zorluyo çocukları

çağana ftili koydum iyi oldu üst diş patlıcak gibi seda az rengi belli olmuş ama geceleri uyumuyor :26: çıksa kurtulsak diyorumki baksana doğada devam edio diğerleride ağrıyo demekki çıkarken

Eklentiler

• $sad0143.gif
    1,2 KB · Görüntüleme: 39
ayyy bu havalar ınsanı hasta edıyo yaaaaa.bıgun hava guzelll bıgun yamur yagıyoooo.hava degısımınden bızler en cokta kuzucuklar etkılenıyo.hamısler kendınıze cok ıyı bakınnnnn:))))))))

canım kilo ver demedi ama son ay bazı hamileler kilo verebiliyomuş,verirsen sorun etme demek istedi...yeterince almışsın zaten dedi...yani kilo vermek için uğraşmicam ama almazsan daha iyi olur dedi...bu kilo doğumdan zaten gider dedi dr...
eşin,bebek kucağında mayışmış resmen çok iyi bi baba olacak dilşad fotoğraftan belli

sabah haberlerde zmiri gösteriyodu,aklıma sen geldin...havalar güzel diye herkes dışarı dökülmüştü eşinin hasta olduğu aklıma geldi,yaren çıkamamıştır dedim ama çıkmışsınız ne güzel...ilkere nazar değdi yaa,böyle huysuz değildi tosuncuk
kuzum babalarımızı allah ıslah etsin inşallah...

kızlar eşim arabadan inmio
soruyorum söylüoum yok
bu sabahta bindik yine sordum işlerim oluo dedi
hergün mü dedim yokta dio
valla sende benim kadar dikkatli olsan etsen durumumuz daha iyi olur dedim
10 dk yürüme mesafesi arabayla ters yöndü oydu buydu dolanarak gidio
beni bırakıo tekrar yol güzargahı ile evin oraya cıkıo ordan kendi işine
ve otopark hergün 7 tl
söyledim ettim ya abartma dedi
valla borcun hiç bitmio sende hiç dikkat etmiosun sigaranın en pahalısını içip
arabadan inmiosun benzinin gazın otopark paraların boşa masraf diil mi dedim
bugün gaz alcam dio
benim sorumla senin söylediğinin ne ilgisi var dedim
5 liralık park parasına mı dikkat ediyim dio
demir yapıldı 1500 lira önümüzdeki ay 5000lık dükkan borcu başlıomuş 5 ayda 1000er lira verilcek
balkonu cam kapatalım dioum herşeyi yaparız hallederiz dio ama borç hiç bitmio
ve dikkat etmio bende çarptım arabanın kapısını
Allah sana hayırlı iş versin lazım olur dedim indim

eşin epey kötü hastalanmış kaç gündür atlamadığına göre
canım yaa bebeğe bak eşine bak sende yorgun düşüp hastalanma dikkatli ol

anladım canım ben sadece son sayfayı okuyunca eksiklik olmuş
eşim evet her akşam hayal kuruyor konuşuyor sürekli ay aşkım baydın yeter diyorum, ben eve gelince sevinir mi, kucağıma alınca bizimki de göğsüme yatar mı, aramızda yatar mı ıyy bayıyo peşpeşe soruyor aynı soruları
ama ii baba olur bence de.
asla vermem kızımı kocaya diyo

haklısın valla canım aynılar hepsi
hiç kendilerinden harcamalrından fedakarlık yok
sizin otopark da çok pahalıymış
bizim burda 2lira, belediyenin otoparkına koyarsa benm personel kartımla %50 indirimli 1 lira veriyor

çağan iyi oldu cnm ama aptal ben whtspp a daldım sohpete eşim oyantıyodu çağanı oda haber izlemeye dalmış çay içiyoduk anneme yeni doldurmuştum L koltuğumun kenarına koyuyoruz ileri çağan babası ile oynarken yerden kalkmış tutuna tutuna çaya gitmiş eşim bağırdı koşşş çayı çekiyo die yetişemedim çekmesiyle kaptım çocuğu eşim halbuki yakındı şok olmuş bişe yapamadı dondu kaldı ben aldım bakarken bağıryo bana dedim sus çocuğa bakcana konuşyosun sana çocuk emanet edende suç dedim aldım suya tuttum feryat figan ağlamaktan iç çeke çeke gözyaşlarıyla kuzum mahfoldu buz koyduk baktım kızarıklık çok kabarmasın die kızlarla konuşurken kamiş kabarır dedi eşim çıkmıştı aradım yanık kremi al die alamam dükkan kalabalık dedi bende azarladım bi güzel oğlundan önemlimi v.s neyse almıcanı düşünürken gitmiş almış sürdük sürerken de ağladı neyse ağzına sokmasın die dikkat ettim yatrdım yoruldu ağlamaktan erken yattı:26: çağanla ilgilendiğimde whtsappa girmicem hatta teli elime bile almıcam karar verdim eşime güvenipte çocuk emanet etmicem dalgın zaten annemede kızdım çayını niye bırakıp gittin dio emziği düşmüştü onu yıkmaya gittim

neyse atlattık şükür az biraz kızarık izi kaldı geçer inşallah rabbime şükür daha kötüsü olmadı:26:

tam iyi oldu yazdım işte elini yaktık çocuğun sıcak çayı kalkıp çekti bizim çağan bey şimdi iyi şükür eşimle tartışıp durduk sen nie sölesin sen böylesin annem dio yeter hepimiz suçluyuz:26:

ahh yavrum ya akıyamam geçmiş olsun canım
erkekler anne kadar dikkatli olamıyor malesef

otoparka koymazzsa nere koycak peki arabayı ceza yerse daha çok ama:26:

arabasız gidebilirmi ki işe zor değilmi hem soğuk orası:44:

ahh yavrum ya akıyamam geçmiş olsun canım
erkekler anne kadar dikkatli olamıyor malesef

bide haklı gibi bağıryo beyefendi emanet etmem bidaha oynatırken bile gözüm üstünde olacak

yaa bi konu var napsam bilemedim eşim aradı şimdi şikayet gibi değilde canı sıkılmış önlem alayim die aradı:44: annem çağan bişiye koşunca yürüteçle yada sesli sesli bağırırken yada altını açtığımızda durmuyor kalkmaya çalışyo yaa annem bağıryo hayıırr yapmaa ne oluyor sakınn gelirm bakk gibi ...mesela durmuyor yaa ayağını geçen öyle bi çekti ki içim gitti gitti yaa annem biraz sert benim sert davranışları var :26::26: bunu bende gördüm eşimde k.v olsa ağ.zna mıçarm hele bi bak kendi annem olunca nası derim die düşünyorum bişi yapmazsam annem çoğu zaman bakıcak çocuk içine kapanır pısırık olur die korkuyorum ...özgüveni yüksek ama saygı çerçevesinde büyüsün istiyorum ama bağırarak hayırr yapmaa napıyosun gel buraya sevmiyom yaa offf nası anlatcam bunu anneme.....

bana fikir verin ?:26: yaren sedoş sizinde fikirlerinizi alıyım

koketa bol kuzularınıza geçmiş olsun dişleri bi patlatsalardı rahatlarlardı

küçücükler haliyle de en meraklı hareketli dönemleri evde ufak tefek kazalar olur. Koketa annen kitap okumayı seven biri mi ? ya da sen okuduklarından aklında kalanları paylaşsan bak şu şöyle diyor böyle olduğunda böyle yapmalıymışız gibi. Uygulayalım mı vs diye onun da fikrini alarak çok dikte etmeden söylemeye çalış.

yarenay eşine geçmiş olsun havalar düzeldi diye ince giyinmesin terlemelerine dikkat etsin tosun paşam neden huysuzlanıyor? yerim onu ben

koras yazmamışım sanada geçmiş olsun cnm.

tşk ederim sirken evt umarım daha uzun sürmez.

koket cnm ya ben mesela yanlış bişe yapmadığı zaman çok üstüne gitmemeye çalışıyorum ama şuanda anlıyor artık herşeyi ne zarar kendide biliyor kızacağım şeyleri tabi çoğu zaman bile bile yapıyodabide beni gördümü kaçıyo hemen sıpa ama gerektiği yerde hayırı bilmesi gerekiyor tabiki tabiki kendine güveni olmalı çok kızmıyorum annemler falan onlarda çok kızmıyorlar hayır diyorlar ama yapmamsı gerekn bişeye hatta benden daha serbestler onlar .annene söyle sende anne çok sert tepkiler verme çocuk kendine güvensiz olur falan de yumuşakça söyle bozulmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…