Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

selam kızlar okuldayım bugün. kaynım başka bi ile gitti işle ilgili eğitim için, eltimi de işe biz bıraktık sırf onun için saat 8i geçiodu çıktık evdenvalla eşim de dio bi taraftan da kıyamıo abisine, onlar beni bırakıcak olsa evden 5 dk.erken çıkmaya bile yanaşmazlar, normalden bi bi buçuk saat erken çıktık evden.
ben aslında bugün gececiyim geç geliodum okula ama aksilik işte sınav görevim vardı 12ye kadar yetiştirmem gereken, ben de geldm.
neyse eşimle oturduk kahvaltı ettik kantinde ii oldu sevindi

işlerimi anca bitirdim.

dün eşim geç geldi biraz 2 falandı, hadi dedim mangala gidelim.çıktık marketten de bişiler aldık gittik doğru dürüst güneş kalmamıştı biz gidene kadar ama olsun güzeldi yine de. pişirdik yedik ettik bi de balık tutayım dedi eşim azcık da kayaların üstünde oyalandık güzel bi gündü çok mutlu oldum

cnm ya üzüldüm baban gerçekten sorumsuz davranmış, ama madem huyu böyle, annenin daha da dikkatli olması lazım ona hiç para vermicek o zaman al şunu yap die
sıkmasın sakın canını, yazlık olayına da çok sevindim inş. olursa güzel olur hepiniz için.
çok kilo almadın ki sen neden öle dedi doktorun anlamadım:26:
cnm yaaa iki taraf da inat valla inş. biri artık insafa gelir de bırakırlar şu huysuzluklarını kouşur görüşürler güzelce
Günaydın

nasılsınız kızlar hamişler nasıllar

ben salya sümük işe geldim grip oldum
cnm yaa geçmiş olsunn

kkorascım sana da geçmiş olsunnn

ne zaman muayenen?
neden korkuosun cnm kasma hiç kendini vajinal de hiç acıtmıo ki

viliii, avatarın çok yakıştı.. değiştirme artık :)))
evetttt çok beğendim ben de içi açılıo insanın baktıkça canlı canlı

valla haklısın cnm ama ne yzık ki benim eşim de böle.belki 10 yıl olmuştur en son dolmuşa bineli.
alıştıkları zaman bırakamıolar.ama biraz kıssa çok farkeder yine de.biz bi ara her hafta 100tl dolduruoduk artık azalttık 10 günde bir 70 falan dolduruoz, hiç yoktan iidir.
eşim sigarayı da azalttı her gün bi paket giderdi 2 günde bi pakete düşürdü.
yavaş yavaş işle bence eşini bunlar az buz şeyler diil aslında

ben de geçen size anlatamamıştım çarşamba günü akşam görümcem (burdaki bekar olan) nevşehire geçecekti otobüsle ardından da perşembe akşamı ordan k valide kpeder filan hep birlikte urfaya evli görümceme süprüüüz yapacaklardı kpederin orda işi varmış hazır şöför götürürken biz de arabayla geçeriz h sonu da kızımızda kalırız diye düşünmüşlerdi haber vermeyeceklerdi. Neyse çarşamba günü burdaki görümcem aramış eşimi abii beni okul çıkışı okuldan al eve götür valizimi alalım aştiye bırak. Yani tamam bırakma alınma şeylerine bir şey demiyorum ama bazen eşimi afedersiniz ama eşek gibi kullanıyorlar bizim gariban da gidiyor geliyor işlerini erteliyor ama alınacak götürülecekten hiç geri kalmıyor. K valide görümcenin biletini 18:30 a almış görümcenin dersi 17:00 de bitiyormuş her zaman dersi iplemeyen aylak aylak gezen kız birden dersçi oldu be akıllı madem 17:00 da çıkacaksın sabah evden valizinle çık dimi? Neyse bir şekilde hocayla konuşmuş erken çıkmış dersten eşim yine okuldan almış eve gitmişler valizi alıp aştiye geçeceklermiş ki görümce demiş ki Z... teyzelere uğramamız gerekiyor o da koli hazırlamış ablamlar için onları da götüreceğiz. (Eşim o an olaya müdahil olmuş madem öyle bir durum var önceden haber et dimi belki adamın işi vardır bi söyle.)
Oradan bizi Ö.. amcalar bırakacaklar. Gitmişler iki tane kocaman koli çok ağırmış Ö.. amca gelememiş bir çocukları daha vardı onun da haberi yokmuş dışardaymış koliler eşimle görümceme kalmış zor bela götürmüşler otobüse vermişler. kolilerden çıka çıka soğan patates çıkmış bizim k valideye tam kapak olmuş. Z.. teyzeyi arayıp demiş ki biz urfaya geçiyoruz benim küçük kız da çarşamba gelecek buraya; otobüsle göndermek istediğin emanetin varsa alsınlar. zaten 5 martta doğum için gidecekler kadın ne götürecekse kendi götürür şimdi senden neyi göndersin ? K peder de bi sürü kızmış k valideye anane de söylenip duruyordu

koket ne kadar sert davranıo bilemiom ama biraz sert de yapması lazım mutlaka.her şeyden yüz bulursa bu sefer de fazla cıvık şımarık olur.
bence şakayla karışık söleyebilirsin "çocuğu pısırık yapıcan anne" falan gibi

eşim kelebeğin rüyasına gidelim akşam diodu dün
geç oluo ev ışıksız boş kalıo die istemioum
daha çok yeni ama bi an önce atmalıyım bu tedirginliği üstemden

Dh de okumuştum adamın biri evine sistem kurmuş evdeki ışıklar sistematik olarak yanıp sönüyordu. Hani birileri var izlenimi bırakmak için. siz de evden çıkarken birkaç odanın ışığını açık bırakabilirsiniz.

eve uğrama şansınız var mı? bi ışık açık bırakın mümkünse, için rahat eder.
eşin ii düşünmüş hem, biraz değişiklik olur sana da
hem demirleriniz de yapılmadı mı?

ben de perş.düşünüom gitmeyi, eşim yamuk yapmazsa

ben dün 3te dışarı çıkarken balkonu ve banyoyu yakıp gittim yani 2 cephede yanıo gibi oldu
zaten balkon gece biz evdeyken bile full yanıo
akşamda saat 5,30-6 olunca annem inip diğer ışıkları açıo ama sıkıldım valla bu durumdandan
sirken bende düşünmüştüm bişi olsa da ofisteyken ayarlasam evin ışığı yansa die

nigarda dio 1 hafta eve giremedik die
biz hemen o gece kaldık hiç ayrılmadık ama ne bilim yaa
demir sadece balkona takıldı diğer salon ve oda camı duruo

demirci de şimdi korkacağın bişi yok herkes bilir her hırsız 2 ay sonra girdiği eve tekrar uğrar dio
saol yaa içimi rahatlattın dedim :18:

yaa cnm yapma böyle aklından çıkarmaya çalış çok zor biliyorum git değişiklik olur sanada nezmandır evdesin.

Ben geldim kızlar tahlil sonuçlarımı aldım.. Demir, kan, tiroid herşey normal çıktı. Kanım 12.8 olmuş ilaçlara devam.. İdrar tahlillinde akıntı çıkmış mantar için ilaç yazdı 2 krem birde 2 kullanımlık fitil. Kalp için tiroidden şüphleniyordu o da normal çıkınca kalp hastanesine yönlendirdi dr. Tansiyonum 9-6 düşükk Zaten halsizlik hissediyordum. Eşime dedim gideriz dedi.. Böyle işte kilomda cuma 63.800 dü deftere 62 yazıyorum dedi sonra tekrar bi tartıldım kiii 65.300 çıktı 2 günde bu kadar fark.. Aç karnına tok karnına değişiyomuş..

evet okur çok okur...ama nedense gergin bi yapısı var annemin eskiden bize karşıda öyleydi..babamdan dolayı böyle oldu galiba yaşadıklarından olabilir...aslında iyi niyetli biliyorum ama çağan bebek anlamazki eğitmeye çalışyo belki ama sert söylüyo:26: annemi tanıyorum ondan eşime kızmadım çok güzel bakyo allaha şükür ama söylemem lazım anne işte internette çocuk gelişimi v.s okudum desem işte bebek yaşta çocukları eğitirken yumuşak davranmak ve bişeyi kabul ettiriken sert değil kararlı hayır demek yararlımış desem alınacak biliyorumm ben öylemi yapıyorum dieyecek :26:

bak üstüne gitmiyorsun sen mesela hayırı tabiki bilmesi gerekiyor ama seda annem sert bağıryo resmen çağan napıyosun gel buraya gibi veya altını değişcemizde yeter yatsana bacağını öyle bi çekti kızamadım ben çok yumuşak davranıyorum eşimde öyle :26::26: annem bizi eğitirken yeri gelir döverdi de çok süpürgesini yemişimdir gerçi ben çok yaramazdım döver demiyorum ama annem agresif davranıyo üzülyorum şımartmasın tabiki hayır diyecek yeri geldiğinde ama sert değilll

al işte sorun hiç bitmiyo

koliyi söyleyen k.v ama götürcek kızı yani görümcen o kız bu kolileri nasıl yıkıyorlar anlmadım zaten getir götür işlerini hiç sevmem bence görümcende istememiştir göütrmeyi ayarlayan k.v den sonuçta oda garip çok yokki 5 marta olan eşine olmuş anladığım kadarı ile

şakayla söyledim ayşa yaa güldük felan yok cnm dedi geçti annem süper eğitici bi insandır teyzemin çocuklarınıda o büyüttü tabiki nankör değilim ama davranışı yanlış gibi geliyor ayşa daha çağan şımarıklık ne bilmiyokii sevinerek çığlıklar ata ata geziyo yürüteçte bağıryooo nolyoo die çocuk susuyor sanki kötü bişe yapmış gibi dediğim gibi aniden kollarını çekip eline vuruyo ellemesin die dgiturk karını çekmesin die eline pat pat vurduğunu gördüm normalmi sence? annem gergin gibi aslında çağan onu çok seviyor ama annemin eğitim şekli sert:26:

bende gitmek istiyorum die herifimi aradım çağanı alıp geliyomuş 3 müz takılcakmışız napcaz bilmiom zaten gribim kelebeğin rüyası iyi olurdu yaa neyse biraz geçsin bakalım

görümceme göre bi şey yok ki zaten onun taşıyabileceği gibi değilmiş; burdan abiciği otobüse yükledi ordan da babacığı alacaktı. bana da garip gelen o kadın ne götürecekse kendi götürür neden sizden yollasın ki? İşin garibi ordaki görümceme de şaşırıyorum her türlü gıdanın en iyilerinin yetiştiği yer orası ta burdan götürür mercimeğini fasulyesini nohutunu bir de uçakla gidip geliyorlar. Ben olsam ordan alır geçerim burdan taşıya taşıya ne kendime eziyet edecem; minnet etmem

çalışamıoum yaa kafam o kadar dağınık ki
yapıoum ama hep yarım kalıo her işim

eşimde aradı hiç bişi olmamış gibi balım kaymağım dio uyuz yaa

erkeklerin gözleri kendi harcamalarını görmüyo ki halbuki topladığımızda bizden daha çok harcamışlardır kessin ama lafta biz daha çok harcıyo oluyoruz bu kez kızmakta yerden göğe kadar haklısın kuzum

ayyy yavrum yaa nasıl acımıştır kim bilir,yanık çok kötü bi şey çok geçmiş olsun canım...erkekler kadınlar kadar dikkatli değil,onlara çocuk emanet etmemek gerek

ohhh ne iyi etmişsiniz çıkmakla,sana da iyi gelmiştir...açık havada miden de bulanmamıştır hem
dr'a göre bundan sonra alınan kilonun bana yük olmaktan başka yararı yok,o yüzden alma diyo...senin aldığın kilonun bi önemi yok,önemli olan bebeğin kilo alması dedi...haklı da :26: bunu sağlamak benim elimde,yediklerime dikkat etsem yeter...ben de almak istemiyorum çünkü çok hantallaştım

demirci de şimdi korkacağın bişi yok herkes bilir her hırsız 2 ay sonra girdiği eve tekrar uğrar dio
saol yaa içimi rahatlattın dedim :18:
çok saçma ne demek 2 ay sonra girer...bence sana panik yaptırıp diğer pencerelere de demir taktır diye söylemiş olabilir,sonuçta bu işten para kazanıyo,sen bunu hiiiiç kafana takma bence canım...bunlarda camcıya

canım dr işini ihmal etme...inşallah bi şey çıkmaz...tansiyonunda çok düşük değil bence...benim hep o civardadır :26: ama tahlil sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim

çalışamıoum yaa kafam o kadar dağınık ki
yapıoum ama hep yarım kalıo her işim

eşimde aradı hiç bişi olmamış gibi balım kaymağım dio uyuz yaa
tam da eşinden beklenen hareketler

okuldayım,23 nisan çalışması yaptık,çocuklar da ben de yorulduk,dinleniyoruz...

sen mi yaptırıosun 23 nisan çalışmasını beden eğitim öğretmeni yok mu sanki onlar mı yaptırıo ne yanlış mı hatırlıoum :44:

evt eşimden beklenen hareket haklısın valla ne diim :101:

akşam traş olmaya gitcekmiş ayrıca saat 11de falan gelir en erken annemlerde otur dio

özge gözünaydın sonuçların ii çıkmış tabi sabah ve akşamda tartıda çok farkeder.

sıkıldı adam napsın bırak gitsin artık

kokiş ii gezmeler sizede.ayrıca yanık için silverdin bulundur evde en ii yanık kremidir.

bende sıkıldım yaa dışarı çıkıp gezmek istiyorum miss gibi hava var dışarda biz burda çalışıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…