selam kızlar okuldayım bugün. kaynım başka bi ile gitti işle ilgili eğitim için, eltimi de işe biz bıraktık sırf onun için saat 8i geçiodu çıktık evden valla eşim de dio bi taraftan da kıyamıo abisine, onlar beni bırakıcak olsa evden 5 dk.erken çıkmaya bile yanaşmazlar, normalden bi bi buçuk saat erken çıktık evden.
ben aslında bugün gececiyim geç geliodum okula ama aksilik işte sınav görevim vardı 12ye kadar yetiştirmem gereken, ben de geldm.
neyse eşimle oturduk kahvaltı ettik kantinde ii oldu sevindi
işlerimi anca bitirdim.
dün eşim geç geldi biraz 2 falandı, hadi dedim mangala gidelim.çıktık marketten de bişiler aldık gittik doğru dürüst güneş kalmamıştı biz gidene kadar ama olsun güzeldi yine de. pişirdik yedik ettik bi de balık tutayım dedi eşim azcık da kayaların üstünde oyalandık güzel bi gündü çok mutlu oldum
sıkmasın sakın canını, yazlık olayına da çok sevindim inş. olursa güzel olur hepiniz için.
çok kilo almadın ki sen neden öle dedi doktorun anlamadım:26:
inş. biri artık insafa gelir de bırakırlar şu huysuzluklarını kouşur görüşürler güzelce
kkorascım sana da geçmiş olsunnn
neden korkuosun cnm kasma hiç kendini vajinal de hiç acıtmıo ki
valla haklısın cnm ama ne yzık ki benim eşim de böle.belki 10 yıl olmuştur en son dolmuşa bineli.
alıştıkları zaman bırakamıolar.ama biraz kıssa çok farkeder yine de.biz bi ara her hafta 100tl dolduruoduk artık azalttık 10 günde bir 70 falan dolduruoz, hiç yoktan iidir.
eşim sigarayı da azalttı her gün bi paket giderdi 2 günde bi pakete düşürdü.
yavaş yavaş işle bence eşini bunlar az buz şeyler diil aslında
ben aslında bugün gececiyim geç geliodum okula ama aksilik işte sınav görevim vardı 12ye kadar yetiştirmem gereken, ben de geldm.
neyse eşimle oturduk kahvaltı ettik kantinde ii oldu sevindi
işlerimi anca bitirdim.
dün eşim geç geldi biraz 2 falandı, hadi dedim mangala gidelim.çıktık marketten de bişiler aldık gittik doğru dürüst güneş kalmamıştı biz gidene kadar ama olsun güzeldi yine de. pişirdik yedik ettik bi de balık tutayım dedi eşim azcık da kayaların üstünde oyalandık güzel bi gündü çok mutlu oldum
cnm ya üzüldüm baban gerçekten sorumsuz davranmış, ama madem huyu böyle, annenin daha da dikkatli olması lazım ona hiç para vermicek o zaman al şunu yap diekim bilir bu kaçıncı dönüşü canımdr bol bol yürüyüş yap dedi,bugün çok yürüdüm...el ele,göz göze yürüdük kocişimle
hayırlısı neyse o olsun canım,sezeryan ya da normal doğum hiç farketmez aslında...kuzucuğum 2200 gr civarındaymış,bakalım 2 hafta sonra kaç kilo çıkıcakeğer ultrasonda ters çıkarsa yine boşuna çatı muayenesi yaptırmıyım diyorum :18:
babam yine borç çıkarmış annemin başınakadında ben üzülmiyim diye söylememiş ama epey bunalmışlar...askerdeki kardeşimin kredi kartı borcu ödenmediği için icra kağıdı gelmiş eve...borcun birazını ödeyip taksite bağlatmışlar ama kadın mahvolmuş üzüntüden eee şimdi bebek olunca ona da hediye almak istiyo,kendimi ezik hissederim diyo annem dün gece uykudan uyanıp ağladım yatakta allahım yardım etsin onlara,başka hiçbi şey istemiyorum
sen çıktın mı bugün dışarı?
aynen öyle oldu valla canım
geçmiş olsun sanaeşin bakmış ne güzel
eşinle aranız düzeldi mi canım? baban gelicek mi :26:
sıkmasın sakın canını, yazlık olayına da çok sevindim inş. olursa güzel olur hepiniz için.
çok kilo almadın ki sen neden öle dedi doktorun anlamadım:26:
cnm yaaa iki taraf da inat vallaEvet canım sağlıkla dünyaya gelsinde Sezeryan normal fark etmez.maşallah bebişe.
Ne borcuymuş canım .allah yardımcıları olsun .benim babamda öle borcu bitmiyor bir türlü annem çekiyor zavallı kadın.bizim erkeklerimizde var bu huy.
Yok canım düzelmedi .konuşuyoruz falan ama canımlı cicimli değil .babamdan ses yok bana bişe demedi.annemle konuştum annemde diyor inat yapmasın açsın konuşsun nolcak.babamda biliyor durumu oraya gitmediğinden olduğunu gitmem diyomuş ne işim var diyomuş.2sene geçmiş evleneli öle arıyor dünürler diyomuş. Küslerdiya ben ablama gider gelirim diyomuş.gidersem Zeyneb'i alır gelirim diyomuş . Annemde ne alması diyomuş.dedim 2side inat laf anlamıyor ben arada kalmaktan bıktım dedim anneme .bana diyor okana lafını dinletemiyosun dedim sen babama dinletebiliyomusun yok.nolduysa düğünden önce Başladı düZelmiyor işte benim babamda cins eşimde .
Eşime söyledim .babam aramış açmamışsın adamı oyalamaya çalıştım ama salak değil ya anladı ne olduğunu tam bilmiyor dedim .düşünsün gelir belki diyor .açmıcakmısın hiç dedim açmıcakmısın diyor .hafta sonu atlar gelirse şaşırma dedim konuşmak için gelsin diyor
cnm yaa geçmiş olsunnGünaydın
nasılsınız kızlarhamişler nasıllar
ben salya sümük işe geldim grip oldum
kkorascım sana da geçmiş olsunnn
ne zaman muayenen?Bol'um, üzülüyorum yaa Doğaya
tüm dişleri çıkana kadar devam edecek bu olay galiba dimmi?
İnş en kolay şekilde atlatırsınız..
Ben iyi gibiyim, tüm hafta sonu muayeneyi düşündüm durdum.
Hiç istemiyorumm, kabusum oldu inş sadece usg ile bakar :105:
Kanamam yok gibi, leke işte sadece ama bitmedim yine de..
Dileğim nooldu yaa, neden kavag ettin eşinle :26:
Demirleirn takılmasına sevindim :))
Vilişim, sıkma canını herşey olacağına varır.
Annen gitse en büyük hediyeyi de alsa senin o kv yine laf ederdi.
İnş annen sıkıntısını atlatır da, bişi almasa da öenemli değil..
sonra alır..
neden korkuosun cnm kasma hiç kendini vajinal de hiç acıtmıo ki
evetttt çok beğendim ben de içi açılıo insanın baktıkça canlı canlıviliii, avatarın çok yakıştı.. değiştirme artık :)))
kızlar eşim arabadan inmio
soruyorum söylüoum yok
bu sabahta bindik yine sordum işlerim oluo dedi
hergün mü dedim yokta dio
valla sende benim kadar dikkatli olsan etsen durumumuz daha iyi olur dedim
10 dk yürüme mesafesi arabayla ters yöndü oydu buydu dolanarak gidio
beni bırakıo tekrar yol güzargahı ile evin oraya cıkıo ordan kendi işine
ve otopark hergün 7 tl
söyledim ettim ya abartma dedi
valla borcun hiç bitmio sende hiç dikkat etmiosun sigaranın en pahalısını içip
arabadan inmiosun benzinin gazın otopark paraların boşa masraf diil mi dedim
bugün gaz alcam dio
benim sorumla senin söylediğinin ne ilgisi var dedim
5 liralık park parasına mı dikkat ediyim dio
demir yapıldı 1500 lira önümüzdeki ay 5000lık dükkan borcu başlıomuş 5 ayda 1000er lira verilcek
balkonu cam kapatalım dioum herşeyi yaparız hallederiz dio ama borç hiç bitmio
ve dikkat etmio bende çarptım arabanın kapısını
Allah sana hayırlı iş versin lazım olur dedim indim
valla haklısın cnm ama ne yzık ki benim eşim de böle.belki 10 yıl olmuştur en son dolmuşa bineli.
alıştıkları zaman bırakamıolar.ama biraz kıssa çok farkeder yine de.biz bi ara her hafta 100tl dolduruoduk artık azalttık 10 günde bir 70 falan dolduruoz, hiç yoktan iidir.
eşim sigarayı da azalttı her gün bi paket giderdi 2 günde bi pakete düşürdü.
yavaş yavaş işle bence eşini bunlar az buz şeyler diil aslında