sen mi yaptırıosun 23 nisan çalışmasını beden eğitim öğretmeni yok mu sanki onlar mı yaptırıo ne yanlış mı hatırlıoum :44:
evt eşimden beklenen hareket haklısın valla ne diim :101:
akşam traş olmaya gitcekmiş ayrıca saat 11de falan gelir en erken annemlerde otur dio
sıkıldı adamnapsın bırak gitsin artık
bende sıkıldım yaa dışarı çıkıp gezmek istiyorum miss gibi hava var dışarda biz burda çalışıyoz
sınıf öğretmenleri 23 nisan için kendi sınıflarını kendisi çalıştırıyo canım...2. ve 3. sınıfı birleştirip ortak çalıştırıcaz...ben izne ayrılmadan kareografiyi oluşturucaz,ben ayrılınca 3. sınıfların öğretmeni çalıştırmaya devam edicek...
o nasıl tıraşmış öyleo saate kadar tüm vücuda lazer yapılır bee
anladım tatlım
peki tahmini ne zaman ayrılcaksın?
canım zaten saat 22,00de randevu alıo ee traş ol gel derken 11-12 oluoevede uzatta sayılır
ooooo randevuyu o kadar geç saate alırsa,tabi geç gelir
kuzum 2 hafta daha çalışmayı düşünüyorum...dr da zaten çalış dedi,evde çok hareketsiz kalırım
uyuz kaç saattir dışarda 6 da gelir sonrada çakılır yerine
yaa yemeğim yok evde tam takır aybaşını bekliyorum ne yemek yapcam yaa yardım edin bari?
yarenim valla bende kalıcı olan seviyorum yaa giydiririken böyle mis gibi kokuyo çok seviyorum oyüzden ben şuan yumoş beyaz olanı kullanıyorum cnm memnunum valla.
yaa menemen hakkımı dün sabah kullandım evdedomates falan yoktu bende konserveyle onu yaptım makarna desem neli yapcam kupkuru olmaz uff sıkıldım yaa..
netten baktım biraz. yumoş, bingo ve bulut iyi diyorlar. yumoş konsantre mi normal mi canım?
hımm ben geçenlerde bagetleri aldım, yemek gibi salçalı sos yapıp düdüklüde pişirdim, yanına da patates püresi yaptım. hem pratik oldu, hem sulu. olmaz mı? ya da tavuk sote yap.
dilekcim o camcıyıkelebeğin rüyası için herkes çok sıkıcı diyor canım. bence eğlenmek, kafanı dağıtmak için başka bir filme gidin. mutlu aile defteri mi ne var ya, bkm'nin onu düşünmez misin? eşin konusunda söylediklerinde haklısın canım. kesinlikle arabadan biraz ayrılabilse bütçeniz hemen fark eder. benim eşim de kapıda araba olduğu zaman ya geç kalır, ya kendini iyi hissetmez ya da işi vardır arabayla gider işe. oysa 1 tl. gidiş, 1 tl. dönüşe harcıyor toplu taşıma araçlarıyla. ama işte söylesen de birşey değişmiyor.
dilşaddd kız babaları daha öğrenir öğrenmez kıskançlıklarına başlıyorlar valla. bizimki şimdi çooook rahat oğlu var diye. ne hayalleri var bi bilsensenin yüzünden sapık yetişcek bu çocuk diyorum, yok canım biz biliriz sınırını diyo. artık kendisine göre sınır neyse ama hep derler, kız babası olmayan baba oldum demesin diye. kız babalığı bir farklı oluyor bence. eminim eşin bunu en iyi şekilde yapacaktır.
bu arada kızlar benim yumuşatıcım bitti. şöyle güzel, kokusu uzun süre kalıcı olan bi de yoğun olanlardan değil de normal bi yumuşatıcı söyleyin bana. neler kullanıyorsunuz???
yumoşta güzel diolar evet.yarenim valla bende kalıcı olan seviyorum yaa giydiririken böyle mis gibi kokuyo çok seviyorum oyüzden ben şuan yumoş beyaz olanı kullanıyorum cnm memnunum valla.
bulut bimindi dimi güzel onunda kokusu ve yumuşatma özelliği yarenim hemde fiyatı uygun sanırımnetten baktım biraz. yumoş, bingo ve bulut iyi diyorlar. yumoş konsantre mi normal mi canım?
hımm ben geçenlerde bagetleri aldım, yemek gibi salçalı sos yapıp düdüklüde pişirdim, yanına da patates püresi yaptım. hem pratik oldu, hem sulu. olmaz mı? ya da tavuk sote yap.
kokişimm çağanın eline çok üzüldüm canım ya. ayaklanmaya başladılar mı çok tehlikeli oluyor bebişler maalesef. inşallah kazasız belasız atlatırız hepimiz o zamanlarını. annen konusunda ne yapılabilir inan bilmiyorum canım. benim annem çok alıngandır mesela, ben nasıl söylersem söyleyim çok kızar benimki. ileride İlker'e bakarsa neler yaşıcaz bilemiyorum. geçen geldiğinde bile İlker'e normal yoğurt veriyordu, anne ya çok erken daha yapma falan dedim ama güldü geçti yani. annenin kişiliğini en iyi sen bilirsin canım, ona göre yaklaşman lazım. mümkün olduğunca alttan alarak söylicen demek ki, sirkenin dediği gibi kitap falan alıp anne bak güzel bilgiler var, sen de oku istersen de. ancak o işe yarar bence.
alishiamm ne kaa güzel mangala gitmişsiniz, açık hava çok iyi geliyor.
viliş gangnam style yaptır yavrucaklara
dilekcim o camcıyıkelebeğin rüyası için herkes çok sıkıcı diyor canım. bence eğlenmek, kafanı dağıtmak için başka bir filme gidin. mutlu aile defteri mi ne var ya, bkm'nin onu düşünmez misin? eşin konusunda söylediklerinde haklısın canım. kesinlikle arabadan biraz ayrılabilse bütçeniz hemen fark eder. benim eşim de kapıda araba olduğu zaman ya geç kalır, ya kendini iyi hissetmez ya da işi vardır arabayla gider işe. oysa 1 tl. gidiş, 1 tl. dönüşe harcıyor toplu taşıma araçlarıyla. ama işte söylesen de birşey değişmiyor.
dilşaddd kız babaları daha öğrenir öğrenmez kıskançlıklarına başlıyorlar valla. bizimki şimdi çooook rahat oğlu var diye. ne hayalleri var bi bilsensenin yüzünden sapık yetişcek bu çocuk diyorum, yok canım biz biliriz sınırını diyo. artık kendisine göre sınır neyse ama hep derler, kız babası olmayan baba oldum demesin diye. kız babalığı bir farklı oluyor bence. eminim eşin bunu en iyi şekilde yapacaktır.
bu arada kızlar benim yumuşatıcım bitti. şöyle güzel, kokusu uzun süre kalıcı olan bi de yoğun olanlardan değil de normal bi yumuşatıcı söyleyin bana. neler kullanıyorsunuz???
yaptırıcaz canım zatenviliş gangnam style yaptır yavrucaklara
evde sıkılırım kivilişim sen evde hareketsiz kalmazsın korkma. ama çalışma tabii, yeter bence. evinde otur bekle kızını
patates kızartması yap benceyaa menemen hakkımı dün sabah kullandım evdedomates falan yoktu bende konserveyle onu yaptım makarna desem neli yapcam kupkuru olmaz uff sıkıldım yaa..
ben de atsam olar mıseda nigar yada sen bana msj atın tamam mı?
bugün yemeğim var benim,hatta kessin yarına da kalır,yarın yemek yapmambenm de yemeğim yok ama tavuk pirzola alıp gitmeyi düşünüyorum, sonrası için de karadayı yı izlerken yemek için bat yaopıcam ekşi ekşi canım çekiyo.
canım el altından gönderdiklerimi eşim bilmiyosorma valla bi paradan bi de kvden çekiyorum gerçi dün yürüyüşe giderken kvler de geldi...artık anlamış n..... koymicamızı,madem benim dediğimizi koymicaksınız bari güzel bi isim bulun diyo
sana da çok geçmiş olsun canımçayından bana da gönder
geçmiş olsun cnm negüzel eşin ilgilenmiş
bende grip oldum:2::2:
bide haklı gibi bağıryo beyefendiemanet etmem bidaha oynatırken bile gözüm üstünde olacak
yaa bi konu var napsam bilemedim eşim aradı şimdi şikayet gibi değilde canı sıkılmış önlem alayim die aradı:44: annem çağan bişiye koşunca yürüteçle yada sesli sesli bağırırken yada altını açtığımızda durmuyor kalkmaya çalışyo yaa annem bağıryo hayıırr yapmaa ne oluyor sakınn gelirm bakk gibi ...mesela durmuyor yaa ayağını geçen öyle bi çekti ki içim gitti gitti yaa annem biraz sert benim sert davranışları var :26::26: bunu bende gördüm eşimde k.v olsa ağ.zna mıçarm hele bi bak kendi annem olunca nası derim die düşünyorumbişi yapmazsam annem çoğu zaman bakıcak çocuk içine kapanır pısırık olur die korkuyorum ...özgüveni yüksek ama saygı çerçevesinde büyüsün istiyorum ama bağırarak hayırr yapmaa napıyosun gel buraya sevmiyom yaa offf nası anlatcam bunu anneme.....
Sağol cnmkoras yazmamışım sanada geçmiş olsun cnm.
ben dün 3te dışarı çıkarken balkonu ve banyoyu yakıp gittim yani 2 cephede yanıo gibi oldu
zaten balkon gece biz evdeyken bile full yanıo
akşamda saat 5,30-6 olunca annem inip diğer ışıkları açıo ama sıkıldım valla bu durumdandan
sirken bende düşünmüştüm bişi olsa da ofisteyken ayarlasam evin ışığı yansa die
nigarda dio 1 hafta eve giremedik die
biz hemen o gece kaldık hiç ayrılmadık ama ne bilim yaa
demir sadece balkona takıldı diğer salon ve oda camı duruo
demirci de şimdi korkacağın bişi yok herkes bilir her hırsız 2 ay sonra girdiği eve tekrar uğrar dio
saol yaa içimi rahatlattın dedim :18:
Ben geldim kızlar tahlil sonuçlarımı aldım.. Demir, kan, tiroid herşey normal çıktı. Kanım 12.8 olmuş ilaçlara devam.. İdrar tahlillinde akıntı çıkmış mantar için ilaç yazdı 2 krem birde 2 kullanımlık fitil. Kalp için tiroidden şüphleniyordu o da normal çıkınca kalp hastanesine yönlendirdi dr. Tansiyonum 9-6 düşükkZaten halsizlik hissediyordum. Eşime dedim gideriz dedi.. Böyle işte kilomda cuma 63.800 dü deftere 62 yazıyorum dedi sonra tekrar bi tartıldım kiii 65.300 çıktı 2 günde bu kadar fark.. Aç karnına tok karnına değişiyomuş..
selam akidişleriim nassınız iyimisinizz ,tek tek iyisinizdir inşallah
işlerim bugün sondu bitti şükür bende bittim ama
ımm anlatacak bişey gelmiyo şuan aklıma zatii işlerden eşimle bile konuşamadık doğru dürüst bişey anlatacağım varsa da unuttum şuan gelirse yazarım
dilekk nasılsın daha iyimisin korkun geçtimi canm annene gidiyosun dimi eşin gelene kadar
bugün selam vermeye gelicektim ama patron kameranın monitörünü 7*24 açık bıraktı tamda pcsinin bitişiğinde monitör ,ekranımıda full görüyo ya çok kötü oldu buu, önceden hiç açmazdı kaçgündür hep açıyorr yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?