Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sınıf öğretmenleri 23 nisan için kendi sınıflarını kendisi çalıştırıyo canım...2. ve 3. sınıfı birleştirip ortak çalıştırıcaz...ben izne ayrılmadan kareografiyi oluşturucaz,ben ayrılınca 3. sınıfların öğretmeni çalıştırmaya devam edicek...

o nasıl tıraşmış öyle o saate kadar tüm vücuda lazer yapılır bee

sıkıldı adam napsın bırak gitsin artık

bende sıkıldım yaa dışarı çıkıp gezmek istiyorum miss gibi hava var dışarda biz burda çalışıyoz

böyle Eki Görüntüle 641494 yapamayacağıma göre zaten kuş yuvadan uçacak Eki Görüntüle 641495 hepimiz çalışıouz

ama saatini geçersede Eki Görüntüle 641497 Eki Görüntüle 641498

tatlım hepimiz burda işyerlerindeyiz napalım çalışmak zorundayız az kaldı akşamı ettik sayılır
bende netten ne bakacağımı şaşırdım valla
akşam pudingli kurabiye yapim dioum
belki patlıcanlı börek
kabak graten istioum birde.

anladım tatlım
peki tahmini ne zaman ayrılcaksın?

canım zaten saat 22,00de randevu alıo ee traş ol gel derken 11-12 oluo evede uzatta sayılır

kokişimm çağanın eline çok üzüldüm canım ya. ayaklanmaya başladılar mı çok tehlikeli oluyor bebişler maalesef. inşallah kazasız belasız atlatırız hepimiz o zamanlarını. annen konusunda ne yapılabilir inan bilmiyorum canım. benim annem çok alıngandır mesela, ben nasıl söylersem söyleyim çok kızar benimki. ileride İlker'e bakarsa neler yaşıcaz bilemiyorum. geçen geldiğinde bile İlker'e normal yoğurt veriyordu, anne ya çok erken daha yapma falan dedim ama güldü geçti yani. annenin kişiliğini en iyi sen bilirsin canım, ona göre yaklaşman lazım. mümkün olduğunca alttan alarak söylicen demek ki, sirkenin dediği gibi kitap falan alıp anne bak güzel bilgiler var, sen de oku istersen de. ancak o işe yarar bence.

alishiamm ne kaa güzel mangala gitmişsiniz, açık hava çok iyi geliyor.

viliş gangnam style yaptır yavrucaklara

dilekcim o camcıyı kelebeğin rüyası için herkes çok sıkıcı diyor canım. bence eğlenmek, kafanı dağıtmak için başka bir filme gidin. mutlu aile defteri mi ne var ya, bkm'nin onu düşünmez misin? eşin konusunda söylediklerinde haklısın canım. kesinlikle arabadan biraz ayrılabilse bütçeniz hemen fark eder. benim eşim de kapıda araba olduğu zaman ya geç kalır, ya kendini iyi hissetmez ya da işi vardır arabayla gider işe. oysa 1 tl. gidiş, 1 tl. dönüşe harcıyor toplu taşıma araçlarıyla. ama işte söylesen de birşey değişmiyor.

dilşaddd kız babaları daha öğrenir öğrenmez kıskançlıklarına başlıyorlar valla. bizimki şimdi çooook rahat oğlu var diye. ne hayalleri var bi bilsen senin yüzünden sapık yetişcek bu çocuk diyorum, yok canım biz biliriz sınırını diyo. artık kendisine göre sınır neyse ama hep derler, kız babası olmayan baba oldum demesin diye. kız babalığı bir farklı oluyor bence. eminim eşin bunu en iyi şekilde yapacaktır.

bu arada kızlar benim yumuşatıcım bitti. şöyle güzel, kokusu uzun süre kalıcı olan bi de yoğun olanlardan değil de normal bi yumuşatıcı söyleyin bana. neler kullanıyorsunuz???

anladım tatlım
peki tahmini ne zaman ayrılcaksın?

canım zaten saat 22,00de randevu alıo ee traş ol gel derken 11-12 oluo evede uzatta sayılır

ooooo randevuyu o kadar geç saate alırsa,tabi geç gelir
kuzum 2 hafta daha çalışmayı düşünüyorum...dr da zaten çalış dedi,evde çok hareketsiz kalırım

uyuz kaç saattir dışarda 6 da gelir sonrada çakılır yerine

yaa yemeğim yok evde tam takır aybaşını bekliyorum ne yemek yapcam yaa yardım edin bari?

ooooo randevuyu o kadar geç saate alırsa,tabi geç gelir
kuzum 2 hafta daha çalışmayı düşünüyorum...dr da zaten çalış dedi,evde çok hareketsiz kalırım

vilişim sen evde hareketsiz kalmazsın korkma. ama çalışma tabii, yeter bence. evinde otur bekle kızını

uyuz kaç saattir dışarda 6 da gelir sonrada çakılır yerine

yaa yemeğim yok evde tam takır aybaşını bekliyorum ne yemek yapcam yaa yardım edin bari?

seduşum menemen yapsana. yanına çay ve kahvaltılık çıkar. misss

yarenim valla bende kalıcı olan seviyorum yaa giydiririken böyle mis gibi kokuyo çok seviyorum oyüzden ben şuan yumoş beyaz olanı kullanıyorum cnm memnunum valla.

yaa menemen hakkımı dün sabah kullandım evdedomates falan yoktu bende konserveyle onu yaptım makarna desem neli yapcam kupkuru olmaz uff sıkıldım yaa..

Son düzenleme:

netten baktım biraz. yumoş, bingo ve bulut iyi diyorlar. yumoş konsantre mi normal mi canım?

hımm ben geçenlerde bagetleri aldım, yemek gibi salçalı sos yapıp düdüklüde pişirdim, yanına da patates püresi yaptım. hem pratik oldu, hem sulu. olmaz mı? ya da tavuk sote yap.

konsantre cnm benimki dilek sen nekadar döküyosun ondan ben 1 kapak döküyorum her sefere?

bitek kalçalı but var evde çok geç çıkmazsam onu yapim olmadı geç olursada salçalı bi makarna yaparım artık napim.

canım gitmicem zaten istemedim yani
dün de eşim bana 2 tane kazak beğendi sonra alırız dönüşte alırız yan mağaza bakalım alırız die die eve geldik
düşün almadım yani ben alışveriş yapmadan eve döndüm

yumuşatıcı vernel kullanıoum ben memnunum

yarenim valla bende kalıcı olan seviyorum yaa giydiririken böyle mis gibi kokuyo çok seviyorum oyüzden ben şuan yumoş beyaz olanı kullanıyorum cnm memnunum valla.
yumoşta güzel diolar evet.

bulut bimindi dimi güzel onunda kokusu ve yumuşatma özelliği yarenim hemde fiyatı uygun sanırım

ben makinenin gözü var orayı full dolduruoum yani kapakla diil ama 2 kapak eder orası belki fazladır ama zaten 10 ltrelik aldım saça saça döküoum

kızlar bugünde bitti şükürler olsun annem bana iniomuş
bende markete uğrayıp bişiler alıp gidiyim bari hava karardı yine kalbim hop hop etti

seda nigar yada sen bana msj atın tamam mı?

kerem de böyle değildi zaten, şimdi damadın diyorum çıldırıyo ne damadı vermem ben diyo

ben yumoş konsantre mavi kullanıyorum canım, bu sefer yeşil vardı onu aldım ama ben maviden vazgeçemiyorum. vernel ametist kullandım 1 kere de o da güzel ama favorim mavi konsantre yumoş.

benm de yemeğim yok ama tavuk pirzola alıp gitmeyi düşünüyorum, sonrası için de karadayı yı izlerken yemek için bat yaopıcam ekşi ekşi canım çekiyo.

viliş gangnam style yaptır yavrucaklara
yaptırıcaz canım zaten çok komik olur di mi

vilişim sen evde hareketsiz kalmazsın korkma. ama çalışma tabii, yeter bence. evinde otur bekle kızını
evde sıkılırım ki eşim sürekli yemek sıralar :99: :96: oturup akşama kadar yemek yapmaktansa,okula gitmeyi tercih ederim

yaa menemen hakkımı dün sabah kullandım evdedomates falan yoktu bende konserveyle onu yaptım makarna desem neli yapcam kupkuru olmaz uff sıkıldım yaa..
patates kızartması yap bence ketçaplı mayonezli ayyy kendi kendimin canını çektirdim

seda nigar yada sen bana msj atın tamam mı?
ben de atsam olar mı

benm de yemeğim yok ama tavuk pirzola alıp gitmeyi düşünüyorum, sonrası için de karadayı yı izlerken yemek için bat yaopıcam ekşi ekşi canım çekiyo.
bugün yemeğim var benim,hatta kessin yarına da kalır,yarın yemek yapmam
etli kuru fasülye,pilav,ayran...salata da yapıcaktım ama üşendim,turşu çıkardım...azcık da bamya var...kocişim gelse de yesek yaa acıktım...

dilşad bat ne ki,ben bilmiyorum...

Son düzenleme:
selam akidişleriim nassınız iyimisinizz ,tek tek iyisinizdir inşallah

işlerim bugün sondu bitti şükür bende bittim ama

ımm anlatacak bişey gelmiyo şuan aklıma zatii işlerden eşimle bile konuşamadık doğru dürüst bişey anlatacağım varsa da unuttum şuan gelirse yazarım

dilekk nasılsın daha iyimisin korkun geçtimi canm annene gidiyosun dimi eşin gelene kadar

bugün selam vermeye gelicektim ama patron kameranın monitörünü 7*24 açık bıraktı tamda pcsinin bitişiğinde monitör ,ekranımıda full görüyo ya çok kötü oldu buu, önceden hiç açmazdı kaçgündür hep açıyorr yaa

dilek demirciye oha çüşş diyorumm

ımm bişey daha dicektim yaa kafa yok hiçç

biraz okuyum dedim ama gözlerim yanıyo okuyamıcam şuan

hee koket çağana geçmiş olsun canm

Sağol cnm .tavsiye etmem hiç beğenmedim tadınıKv anlamış sonunda kendi dediğinin olmayacağınıGüzel bi isim koyun demiş sanki kötü isim koyucaksınız evladınıza

geçmiş olsun cnm negüzel eşin ilgilenmiş

bende grip oldum:2::2:

Sağol cnm ,sanada geçmiş olsunben şuna çok inanıyorum bağılarak büyütülen çocuklar hırçın oluyo hep..Kaba şiddetle yetiştirirsen çocuk şımarık olmaz diye tabirede katılmıyorum..Benim tanıdığım bi ablanın ikizleri var.Onlar hata yaptığında kızım bak böyle yaparsan şöyle olur konuşarak eğitiyo onlar maşallah sakin ve akıllılar.Annen çok güzel bakıyo olabilir ama laf arasında muhakkak de sakin sakin çocuk yetiştirmek çocuğa daha yararlıdır diye

koras yazmamışım sanada geçmiş olsun cnm.
Sağol cnm

Evet ,ışıkların yakık olması lazımDemirci de felaket tellallığı yapmışZaten korkuyosun tedirgin etmenin ne anlamı var

Bu tahlillerin içinİnş kalbinde de bi sorun çıkmaz

Ohh işlerin bitmesine sevindim.Ne uzun sürdüPatronda varyaZaten nefes almadan çalışıyon beyninin dibi tutumuş (zerrin ) daha neyi izliyoo

Günaydın kızlarr..

Son düzenleme:
günaydın kızlar çokk uykusuzum yaa

zuzum ne kötü olmuş o kamera neden öyle bişi yapmaya ihtiyaç duydu ki?
ben annemlere gitmioum
o kardeşimle 5-5,30 gibi bana inio bende 6da çıkıp gidioum işte
eşim gelene kadar oturuolar

dün bende gittim kek kalıbında börek tarifi bulmuştum geçen annem patlıcanlı iç hazırladı onu yaptım çok şık ve güzel oldu beğendim hem sanki daha pratik gbi geldi yapılışı.

kardeşimde muzlu pudingle kurabiye yaptı
bende kabak graten yaptım
annemde havuçlu brokolili salata yaptı
çayda demledik yedik saat 12de gittiler

böyle olunca ben hiç dinlenemioum ve uykumu alamıoum sanki
ama sağolsunlar tabii yanımdalar.

Günaydın herkese

Kokiş, vurmasın yaa annen çağanın eline
kıyamam ona :26:
evet annenin yapısı biraz sertmiş, benim annem nasıl davranır bilemedim hiç şimdi :26:
ama söyle mutlaka, bi gün eşin dayanamayıp söyler, müdahale eder o an annenin canı daha çok acır. Sen konuş :))

Yarenim, ben Yumoş maviyi kullanıyodum ama geçen bi deneme amaçlı Bimden Bulut aldım,
gayet memnunum, kokusu da güzel. Denemek için al istersen :))

Özge, sonuçların güzel çıkmış canım

Ben de dün gittim doktora, gene 5 dk da attı başından beni.
Alttan felan da bakmadı, yine ultarsonla baktı.
Sorun yok diyo, ama sebep de söylemiyo..
İlaç yazdı bitane o ka
Ordan çıkıp kuaföre gittik, kaşımı aldırdım sonra markete gittik eşimle..
Yalan dünya, Kayıp şehir derkeen yine 1 de yattım
Dilek yaa bitiyo dizimiz

Son düzenleme:
bu arada kızlar benim yumuşatıcım bitti. şöyle güzel, kokusu uzun süre kalıcı olan bi de yoğun olanlardan değil de normal bi yumuşatıcı söyleyin bana. neler kullanıyorsunuz???

bende bundan var hep bunu kullanıyorum hatta bitmişti geçen yeni aldım
Yumoş Extra Creations Nilüfer ve Yasemin Parfümlü Yumuşatıcı
en büyük boyunu 6.5 liraya aldım ama gimattan 2 tane stok yaptım

kızlar günaydın öğleden sonra komitem var bana şans dileyin lütfen. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…