Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

canım yeşil mercimeği haşlıyoruz, kara suyunu süzüp temiz suyla bi daha kaynatıp içine düğü koyuyoruz şişiyo, sonra salça, soğuk su, ince doğranmış yeşil soğan tuz tamam, yaptım akşam yedim. 2 kase.

zuzummm hoşgeldin canımm çok özledik valla
günaydın kızlar

bide özel hastane ne kadar ilgisiz özentisiz bakıo
benimde kaşımda bi tuhaflık var ama çözemedim seyreldi gibi mi ne:44:
bi süre hiç dokunmayım zaten benim kaşım yok nadiren kenarlarını alırım ama başlangıcları boş boş duruo
badem yağı falan mı sürsem sarımsak diolar ama o acayip yakıo :18:

yalan dünyayı izlemioum sarmıo beni artık
dizimiz bitio derken:26:

günaydınnn

üff akşam 8 di evdeydim yine valal bende bişe anlamıyorum makarna yaptım hemen doğayı yıkadık,tv ye baktık biraz çok yorgundum dün yaa 11 di yattık sonrada.

zuzum hoşgeldin cnm yaa ne gıcıkmış şu patronda ztn yaptığın işlerden ortada çalıştığın okadar kamerayı ekrana sokmanın alemi neki uyuzz.

Günaydın kızlar..

Bimden bende kullandım bulut yumuşatıcıyı ama beyaz olanı çok güzel kokuyo. Fiyatıda uygun bi deneyebilirsiniz bence.
..
Dünden beri göbeğimin sağ kısmı ağrıyo gecede aynı yerin arkası Hep döndüm durdum ağrıdan..
..
Nek geçmiş olsun canım bişe görememiş dr ultrasonda ne ilaç verdi?
..
Zuzu hoşgeldin canım Patronun kamerayı açması kötü olmuş yaa neden öyle yaptı ki?
..
Dilek yine döktürmüşsünüz ailecek bitiyomu yaptıkların peki..

başarılar sirken.

6.5 mu süpermiş ben 10 liraya alıyorum burda nasıl farklıya bukadar

yalan dünya banada çok sıkıcı geliyor artık hiç bakmıyorum zaten karadayıya bakıyoruz biz.sizinm diziyede haftasonları denk gelirsem tekrarları izliyorum.

kokiş evt cnm vurmasın yaa yanlış o söyle annene anlamaz o daha.

ben 1500 gr ını 7.90a alıyorum :26:

biz de karadayıyı izliyoruz hatta hastasıyız, eşim dijiturku oturma odasına kurdu dün, karadayayı kaçırmamk için bi maça koşuyo bi karadayıya

ben 1500 gr ını 7.90a alıyorum :26:

biz de karadayıyı izliyoruz hatta hastasıyız, eşim dijiturku oturma odasına kurdu dün, karadayayı kaçırmamk için bi maça koşuyo bi karadayıya

hı küçüğü burdada öyleydi heralde baksana en büyüğünü almış sirken 6.5 stoklamış ondan kaçarmı
bizde seviyoruz heyecanlı ama ya.

dilekk gerçekten okadar şeyi nası yediniz kıss ellerinize sağlık.

ben gimata gidiyorum orda toptancı marketler var ama perakende satış yapıyorlar bazen takip ediyorum belli ürünler daha uygun olabiliyor.

evet, bide civarin en iyi hastanelerinden..
aman neyse bakalım zaman ne gösterecek

Bende de seyrelmeler var kaşlarımda
badem yağı yada sarımsak yağı sür diyo kuafördeki kadın..
üşeniyorum, unutuyorum..

dizi bitiyo işte dilek, yayından kalkıyo son 3 bölüm kaldı..

Ben Bulutun pembesini kullandım sadece :)
çok mu yoruyosun kendini neden ağrıyo ki kasığın :26:
Dr verdiği ilaç, orgametril kanama bitsin diye miş.

benm de kaşlarımda seyrelmeler var, argan yağım var sürsem ii gelir mi acaba :26:aa hakiki zeytinyağımda var acı tadı o da olur mu acaba
nedeni için bişe söledi mi canım?

orgametril kanama ne :26:

kaşlar için eniyisi sarımsakmış evt dileğim kokuyo ama en etkilisi oymuş yada badem yağı sür işte.

diloşş güle güle sağlıklı günlerde giysin kuzucuk çok hoşmuş hepsi.

Dilşaaad çok tatlı şeyler yaa Güle güle giydir kızçene..

Bilmem yormuyorum aslında çok, dün sağlık ocağına gittim geldim yürüdüm azcık ondan mı acaba.. Dilşad sende oluyomu ağrılar?

Beyazı da dene, pembeyi merak ettim bende. Orda araştırma hast. yokmu nek. Oraya gitsen araştırılırdı. Yani adet bitmiyo, bi sebebi olmalı dr direkt durdurmak için ilacı yazmış..

bol, özgem çok tşk kızlar
canım dün çok ağrım vardı, akıntı da vardı biraz, korktum çok. ama normal diyor bu ağrılara netten baktım da. doktorun kartvizitini evde unutmuşum dün, arıycaktım. bugün aldım yanıma olaki aramam gerekirse diye.
benm için 20 ve 26. haftalar risk ya korkuyorum çoook.
nekim ben bilmiyodum canım kanamanın sürdüğünü.

Dilek yine döktürmüşsünüz ailecek bitiyomu yaptıkların peki..

dilekk gerçekten okadar şeyi nası yediniz kıss ellerinize sağlık.

kurabiye zaten az oluo kardeşimle eşim leblebi yer gibi yediler azcık kaldı
böreğin yarısı bitti
kalanı bu akşam annemlerle çayla ısıtıp yeriz
kabağıda akşam ben yine yerim dün yemedim galiba
babamada gönderioum falan bitio yani
amann bizim evde yemek olsun pis boğaz çok eşim, babam, kardeşim dibini görene kadar yerler
eşim tüm bunları yedi yedi birde 11de sandviç yap dedi

hep oraya gidiosun ama hiçte memnun diilsin.
Allah bi daha gitmeni gerektirmesin ama başka yere git bi dahaki sefere.
sarımsak yağı diilde sarımsağı rendeleyip sür diolar en etkili ama nası yakıo
bende sen gibi üşenioum akşamları sürsem ne iyi olur
birde ben seyreldi die arada yoğun makyaj yapınca falan boyuoum. kuaför kız kalem de seyreltir dio :44:

dizinin biteceğinden haberim yoktu ki neden ama daha ne oldu ki güzel gidiodu
off yaa üzüldüm şimdi

kaşlar için eniyisi sarımsakmış evt dileğim kokuyo ama en etkilisi oymuş yada badem yağı sür işte.
badem yağı sanki pekte faydalı olmuo gibi ben öyle düşünüoum
biraz araştırıyım nette

dilşad güzel sağlıklı günlerde kullansın kızın

seda yaa saat 10,11de yatıosun haa ne güzel uykunu alıosundur
bizim 1den önce zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…