bol, özgem çok tşk kızlar
canım dün çok ağrım vardı, akıntı da vardı biraz, korktum çok. ama normal diyor bu ağrılara netten baktım da. doktorun kartvizitini evde unutmuşum dün, arıycaktım. bugün aldım yanıma olaki aramam gerekirse diye.
benm için 20 ve 26. haftalar risk ya korkuyorum çoook.
nekim ben bilmiyodum canım kanamanın sürdüğünü.
bol şans sirkeeeenkızlar günaydın öğleden sonra komitem var bana şans dileyin lütfen. :26:
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine..Bebişinin cicileri çok güzel güle güle kullan inş ..Ya bende şunu çok beğendim eşime diyorum şundan muhakkak alıcam diye..Ama pahalı
Eki Görüntüle 642071
canım bağ evi çok rahat oluyo yazın biz de sık sık gidiyoruz. inşallah alırsınız, bebiş de rahat rahat koşar oynar temiz havada.bol şans sirkeeeen
günaydın kızlar...
sabahın köründe yollara düştük eşim yüzünden...merkeze 10 dk mesafede bi köyün çıkışında konak tarzında satılık eski bi ev bulmuş...4 dönüm arazinin ortasında ev...orayı göstermeye götürdübugün başka bi yere daha bakıcak...büyük ihtimalle alıcaz gibi bugün baktığımız yeri...evin etrafını çevirip,bahçeye çardak falan yaptırıp konağı restore ettiricez...evin içi çok şirindi ama yıllardır durulmadığı için çok eskimiş...restore edilince güzel olur ama...yazın gider kalırız bakalım ne olucak?
kahvaltı masam duruyo,yatak odası feciiiiiacilen evi toplamam lazım...
dilek,kek kalıbında börek nasıl bişey ki :26: bi de ben hiç patlıcanlı börek yemedim,merak ettim,nasıl yaptınız?deneyebilirim
nek,bu dr için her zaman aynı şeyi söylüyosun kuzum,madem ilgilenmiyo keşke yine ona gitmeseydin :26:
dilşad,kızçenin giysilerine bayıldımyerim o fındığı ben,aklına kötü şeyler getirme,allahın izniyle hiçbi şey olmaz
zuzum işlerim bitti demiş ama patron yüzünden gelemedi galiba :26: özledim zuzumu
bi şeyler daha yazıcaktım ama unuttum :26:
vilincim patlıcanlı börek çok güzel oluo
annem yaptı içini soğanla patlıcanı küçük küp yapıp kavurdu baharatlı falan
foto yüklemeyim şimdi hamişler çok
bakabilirsin netten
ben standart harcını hazırladım süt yağ yumurta ile yufkaları ıslattım 3 yufka 3 patlıcan ile yaptım
nettekine uymadım yani
ama görseli çok güzel oldu yaa misal misafire falan sofra hazırlarken oldukça şık olur yani.
bu arada çok güzel umarım alabilirsiniz ve restore ettirirsiniz eminim çok güzel olur bahçe içinde bi ev hemen köpek alırdım ben olsam
hatta ben bu aralar yine almayı planlıoum köpek
ben golden istioum ama eşim rotweiler alalım dio
sadece hayvanın tüm gün evde tek kalacağını düşündüğüm için üzülüoum.
bu böreği denicem valla patlıcana bayılırım zaten,kesin çok güzel olurvilincim patlıcanlı börek çok güzel oluo
annem yaptı içini soğanla patlıcanı küçük küp yapıp kavurdu baharatlı falan
foto yüklemeyim şimdi hamişler çok
bakabilirsin netten
ben standart harcını hazırladım süt yağ yumurta ile yufkaları ıslattım 3 yufka 3 patlıcan ile yaptım
nettekine uymadım yani
ama görseli çok güzel oldu yaa misal misafire falan sofra hazırlarken oldukça şık olur yani.
bu arada çok güzel umarım alabilirsiniz ve restore ettirirsiniz eminim çok güzel olur bahçe içinde bi ev hemen köpek alırdım ben olsam
hatta ben bu aralar yine almayı planlıoum köpek
ben golden istioum ama eşim rotweiler alalım dio
sadece hayvanın tüm gün evde tek kalacağını düşündüğüm için üzülüoum.
günaydın kızlar çokk uykusuzum yaa
zuzum ne kötü olmuş o kamera neden öyle bişi yapmaya ihtiyaç duydu ki?
ben annemlere gitmioum
o kardeşimle 5-5,30 gibi bana inio bende 6da çıkıp gidioum işte
eşim gelene kadar oturuolar
dün bende gittim kek kalıbında börek tarifi bulmuştum geçen annem patlıcanlı iç hazırladı onu yaptım çok şık ve güzel oldu beğendim hem sanki daha pratik gbi geldi yapılışı.
kardeşimde muzlu pudingle kurabiye yaptı
bende kabak graten yaptım
annemde havuçlu brokolili salata yaptı
çayda demledik yedik saat 12de gittiler
böyle olunca ben hiç dinlenemioum ve uykumu alamıoum sanki
ama sağolsunlar tabii yanımdalar.
kızlar günaydın öğleden sonra komitem var bana şans dileyin lütfen. :26:
zuzummm hoşgeldin canımm çok özledik valla
günaydın kızlar
günaydınnn
zuzum hoşgeldin cnm yaa ne gıcıkmış şu patronda ztn yaptığın işlerden ortada çalıştığın okadar kamerayı ekrana sokmanın alemi neki uyuzz.
Zuzu hoşgeldin canımPatronun kamerayı açması kötü olmuş yaa neden öyle yaptı ki?
..
..
ben ekleyim bakın börek burda tarifide var ama ben şeyi anlamadım yaa ortadaki boşluğu nasıl ayarlıyoruz dilek?
Kek Kalıbında Börek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
vilin çok hoş bi fikir cnm inşallah istediğiniz gibi yapabilirsiniz herşeyi sizde işler çok hızlı gelişiyo negüzel biz bişeye karar veririrz 1 yıl sürer yapmamızördekleride tabiki alabilirsin ayy doğayı düşündüm bende birden öyle koştururken ördeklerin peşinde
dilekk köpek evde çok zor cnm ya nası bakcan sonra çocuk olacak geri vercen felan bi sürü iş.
ekranım küçük nekin deyimiyle kibrit kutusuoyüzden bazı mesajları atlayabilirim ya idare edin olarmıııı
vilişş evmi alcaksınız hayırlı olsun canm hayalin çok güzel bende isterim :) bide patlıcanlı börek yememen büyük bi kayıp bence :))
dilşadd geçmiş olsn canm dikkat et kendinee
foto çektim size kamera ve pcmin pozisyonunu ama kablo evde şuan aklıma geldi :))
ben ekleyim bakın börek burda tarifide var ama ben şeyi anlamadım yaa ortadaki boşluğu nasıl ayarlıyoruz dilek?
dilekk köpek evde çok zor cnm ya nası bakcan sonra çocuk olacak geri vercen felan bi sürü iş.
evt tek kalamam ki bugün tam 1. haftası yaa:18:he iyi o da güzel canm yalnız kalma bisüre bidaha aynı şey olacağından değil kendini korkutmayasın diye
nası oluyo keke kalıbında börek,bende annemden tarif aldım basma böreği diye çok basit çok da güzel oluyomuş yapıcam biakşam iç malzemem yok şuan
herakşam misafir ağırlıyomuşsun gibimi geliyo canm ondan mı yorgun hissediyon kendini
orgametril kanama değil, orgametril kanama içinbenm de kaşlarımda seyrelmeler var, argan yağım var sürsem ii gelir mi acaba :26:aa hakiki zeytinyağımda var acı tadı o da olur mu acaba
nedeni için bişe söledi mi canım?
orgametril kanama ne :26:
canım adet bitmiyo değil ki..Beyazı da dene, pembeyi merak ettim bende. Orda araştırma hast. yokmu nek. Oraya gitsen araştırılırdı. Yani adet bitmiyo, bi sebebi olmalı dr direkt durdurmak için ilacı yazmış..
hep oraya gidiosun ama hiçte memnun diilsin.
Allah bi daha gitmeni gerektirmesin ama başka yere git bi dahaki sefere.
kızlar siz beni okumuyosunuz galibanek,bu dr için her zaman aynı şeyi söylüyosun kuzum,madem ilgilenmiyo keşke yine ona gitmeseydin :26:
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine..Bebişinin cicileri çok güzel güle güle kullan inş ..Ya bende şunu çok beğendim eşime diyorum şundan muhakkak alıcam diye..Ama pahalı
Eki Görüntüle 642071
dilek patlıcanları közleyip mi koydun?Eki Görüntüle 642195 Eki Görüntüle 642196
işte böyle böyle yaptım bi harç bi yufka sıralıosun ama kalın olunca pişmesi zor oluo harçla da ıslatınca hamur olma ihtimali var
biz akşam çok kısıkta hafif hafif pişirdik
ama 1 gece dolapta bekletilmesi daha iyi olur.
elimle kopardım delik kısmını
bebek olunca da aslında köpekle büyümesini isterim ben çok tatlı oluolar o onu oynatır köpek onu sever gecinir giderler
evt tek kalamam ki bugün tam 1. haftası yaa:18:
sabah beyaz kabanımı giydim sonra hatırladım geçen haftada onu giymiştim çıkarcam dioum eşim saçmala die çıkartmadı
bugün 7si ya daha bi tuhaf mıyım ne
annemlerede üzülüoum yaa annem hiç dinlenemio
evet aynen her akşam misafir var gibi oluo
dilek patlıcanları közleyip mi koydun?
bence kek kalıbında zor yaa, tepside yapmak daha pratik ve risksiz
bebek olunca köpekle büyümesi konusu da çok riskli? :26:
neden öyle bişi istiyosun ki, hiç sağlıklı değil
salyası var köpeğin çocuğun suratına bulaşıyo, eline bulaşıyo, tüyünü tutuyo elini ağzına götürüyo
ıyyyy sırf hastalık mikrop :26:
Efes Pilsen | Konu Bira 5000 tshirt acele edin. Google a konubira yazın efespilsen tişört dağıtıyo
açılmadı ki bi türlüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?