Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yemeğe die çıktım annem ve karşı komşusu arkadaşıyla buluştum
kotondan bi cüzdan ve pjama aldım geldim
dışarda harika bi hava var yaz gibi t-shirtle geziolar öğrenciler
koçişimle gezip dolaşsaydım dışarda ne ii olurdu

hıı bu arada sabah dışarı çıktık baktım otoparka yanaşmıo benimki yürüyerek geldik
ama arabayı yıkamaya vermiş pırıl pırıldı iyi olmuş dedim
fotoğraflarını çektim dio
hani satmıcaktın dedim yani acele diilde bakarım işte çok yakıo dio

yaa arkadaşım çok yakıosa nie üstünden inmiosun ozaman
hemen bi günlük gözümü boyadı du bakalım.

hadi bakim..
güle güle kullan cnm bende çıktım dışarı burasıda öyle yaz gibi hava kotona bende baktım cüzdanlar hep üstten fermuarlı ama çok dar oluyo onlarda sevmiyom ben.
evde hayvan besleme olayına gelince cnm nekadar bakımda yapılsa bi şekilde o tüyler dökülüyo ya bebek elleiyo,sürünüyo heryerde nebilim bende sevmiyom çocuklu evde hayvanı ama tabiki hayvan ssevgisi olsun isterim sevsin hayvanları oynasın etsin ama evin dışında

akşam nazlıgille okeye gidecez, hep dışardan yiyorum yaa, hiç sağlıklı bi akşam yemeği yiyemiyorum bu ara.

ben yapamadım yaa konubiraya tıkladım ama video gösteriyo bişe çıkmadı nası yaptınız?

videoyu tamamen izliosun uzun sürüo
sonra bira dolduruosun acılı bi şekilde çok keyifli ve onu da tamamlayınca t-shirt sertifika için bilgi istio bu kaa :101:

sertifikamı yaptım t-shirt için adresi yazdım yolladım bakalım

saol özgem

ben de sertifikamı yaptım ama mail adresime bakarken o sayfayı kapadım tişört için nerden adres yazcam bidaa,bidahamı izlicem o videoyu :/

kızlar akşama mantar tavuk göğüs alayım diyom bimden sote yaparım yanına makarna
mantarları haşlıyomuyduk ilk karasuyu gitsin diye sankim kv öle yapıyodu ben bikere haşlamadan yapmıştım beğenmemmiştim pek siz nasıl yapıyonuz

ama bi kez sonuna kadar izleyince sonra ilerleme yapabiliosun aşağıdaki noktalardan beni tanıdı yani
zanlımca seni de tanır

valla ben ayrı yapmıyorum cnm hepsini bir yapıyorm tadı kötü olmuyo.

videoyu tamamen izliosun uzun sürüo
sonra bira dolduruosun acılı bi şekilde çok keyifli ve onu da tamamlayınca t-shirt sertifika için bilgi istio bu kaa :101:

ya biyerde takıldı tren yolu gibi 5 dk gidiyo gidiyo bitmiyo yol sinir oldum sonu yok heralde

selam kızlar cvpları okudum sağolun ....

anneme dün makalede okudum felan işte çocuğa bağırılmamalı veya eğitirken agresif yaklaşılmamalı örneğin telefonu çekiştirdiğinde çağan yapma bırak onuu napıyosun dieye bağırcana anne daha ılımlı olalaım ona hayır çağan lütfen diye hayırı öğretelim dedim laf şu:

hımm tabii tabii ondan sonra tepene çıkar çocuğu kesin şımarık bi çocuk olcak zaten belli % 100 öyle olacak dedi ters bi şekilde amann ne haliniz varsa görün de dedii

söyledim nekk anlamadııı onu eleştiryorum zannetti herzamanki gibi bide diyo ben sizi yetiştirdim niye agresif özgüveni az olmadınız bak gariii lafa bakkk suratta aynen böyle suratını astı konuşmadı baya

yaa nekk acaba hormonlarla ilgili bi bozuklukmu yaa hani ondanmı adet bitmiyo?

ayy bugün işlerim bitmek bilmedi odamdaki kadın gelmedi onun işleri felan derken gün bitti :26: sanki benim işimi yapan var işte müdür buyurunca bişi denmiyo sallana sallana yaptım bişiyi şura koymayı unutma diyor döndüm müdüre biliyorum zaten dedim çok gıcık etti ama beni sustu ama rahatladım ne nerde bilyoda sanki bide bilyomuş gibi davranıyo yaa gülüyorum

2 kez yaptım eşim içinde doldurdum.
ama 30 gün dio
o sürede gelmezse bilmem bi yere mail at dio falan
bi arada burun bandı istemiştik ya kimseye gelmedi sanırım

ben de doldurdum eşim için, sen atlanıyo o bölümler deyince. ben istemedim burun bandı ne zaman istediniz yaa

ben haşlamıyorum mantarı, kara suyu da olmuyo ki zaten. :26:
ama yememen gerek
nazlılarda ye ev yemeği olsun bari dışarda yemeee
nazlıgilin eve uğramıcaz ki :26:

gittiğimiz kafede menemn de var çok güzel oluyo ondan yesem :26:inşallah margarinle yapmıyolardır

çok sıkıldım yaa
eve gitmek istioum ama eskisi gibi rahat rahat dinlenip kitap okumak falan istioum

akşama eşim içinde yemek yok
annemle bi ton yemek yapıouz adam yemio yaa

koketa anneler böyle demekki tamam benm annemde çok güzel büyüttü yeğenimi ama mesela ablam çay verme dedi, çaya alıştırdı annem çocuğu, kuru kuru yemesin diyo. sanki çay çok lazım, ufaklık şimdi kahvaltıda çay içiyo artan çayını da biberona koyduruyo kahvaltının üstüne içiyo bi tane de.
ablam ayakta sallamaya alışmasın dedi, annem ben bakıyosam böyle dedi.
kabul etmiyorlar bişe söyleyince sizi kim büyüttü diyolar
anlatamazsın işte, sıkma canını
en azından için rahat kv yerine annen baktığı için.

tahmin ettiğin gibi oldu yani :26:
zaten alınabileceğini söylemiştin
o şimdi ben sizi büyüttüm sen bana neyin aklını veriosun die düşünüodur

öyleler çünkü
bende dün anneme beşamel sos yap dedim tava şöyle sapı böyle al işte taştı
ya nie olmasın o kadar doldurmıcaktın ki
görmüosun kabak az zaten dedim
ben karıştıramıoum dedi gitti içeri oturdu
hayy allam

ben ondan öğrenmişim ona kızıoum ver ben yaparım die
ee bozuluolar tabii

-ki annende sana öyle davranıo
ama çağanı hırpalamaz hiç zannetmioum sana kardeşine baktığından daha iyi bakıodur eminim
bi kez konuşmuş laf çarpmış oldun
bi süre bişi söyleme ben biraz olsun değişeceğini düşünüoum
ama bu arada sanada laf çarpabilir her fırsatta

yaa anneler hep aynı aslında bizde onların yerine koysak kendimizi bizde aynı şeyi yapabilirz ilerde düşünsenize oyaşa kadar büyütüp bakmışız bide bize iş öğretiyolar deriz yani.
ya annem benim dediklerimi yapıyo çoğu zamn ama kaynanam valla kafasına göre takılıyo ben a diyom o z yapıyo ogün ateşliyken fitil ver dedim dönüşümlü olacak şurupla yine gitti tüm gün şurup verdi deli ediyo bazen beni ama anlatamıyom işte nedersem deyim yine aynını yapacaklar çay olayına bende çok karşıyım eşimde çok dikkat ediyo ama doğa her gördüğünde istediğine göre kesin veriyolar yani.
yani özet olarak kendimizi boşa yormayalım onlar yine bildiklerini yapcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…