yemeğe die çıktım annem ve karşı komşusu arkadaşıyla buluştum
kotondan bi cüzdan ve pjama aldım geldim
dışarda harika bi hava var yaz gibi t-shirtle geziolar öğrenciler
koçişimle gezip dolaşsaydım dışarda ne ii olurdu
hıı bu arada sabah dışarı çıktık baktım otoparka yanaşmıo benimki yürüyerek geldik
ama arabayı yıkamaya vermiş pırıl pırıldı iyi olmuş dedim
fotoğraflarını çektim dio
hani satmıcaktın dedim yani acele diilde bakarım işte çok yakıo dio
yaa arkadaşım çok yakıosa nie üstünden inmiosun ozaman
hemen bi günlük gözümü boyadı du bakalım.
sertifikamı yaptım t-shirt için adresi yazdım yolladım bakalım
saol özgem
ben yapamadım yaa konubiraya tıkladım ama video gösteriyo bişe çıkmadı nası yaptınız?
ben yapamadım yaa konubiraya tıkladım ama video gösteriyo bişe çıkmadı nası yaptınız?
çok uzun yaa, eşim geldi kapattım ben
sertifikamı yaptım t-shirt için adresi yazdım yolladım bakalım
saol özgem
akşam nazlıgille okeye gidecez, hep dışardan yiyorum yaa, hiç sağlıklı bi akşam yemeği yiyemiyorum bu ara.
ben de sertifikamı yaptım ama mail adresime bakarken o sayfayı kapadım tişört için nerden adres yazcam bidaa,bidahamı izlicem o videoyu :/
kızlar akşama mantar tavuk göğüs alayım diyom bimden sote yaparım yanına makarna
mantarları haşlıyomuyduk ilk karasuyu gitsin diye sankim kv öle yapıyodu ben bikere haşlamadan yapmıştım beğenmemmiştim pek siz nasıl yapıyonuz
ben de sertifikamı yaptım ama mail adresime bakarken o sayfayı kapadım tişört için nerden adres yazcam bidaa,bidahamı izlicem o videoyu :/
kızlar akşama mantar tavuk göğüs alayım diyom bimden sote yaparım yanına makarna
mantarları haşlıyomuyduk ilk karasuyu gitsin diye sankim kv öle yapıyodu ben bikere haşlamadan yapmıştım beğenmemmiştim pek siz nasıl yapıyonuz
videoyu tamamen izliosun uzun sürüo
sonra bira dolduruosun acılı bi şekilde çok keyifli ve onu da tamamlayınca t-shirt sertifika için bilgi istio bu kaa :101:
Sağol cnm .tavsiye etmem hiç beğenmedim tadınıKv anlamış sonunda kendi dediğinin olmayacağını Güzel bi isim koyun demiş sanki kötü isim koyucaksınız evladınıza
Sağol cnm ,sanada geçmiş olsunben şuna çok inanıyorum bağılarak büyütülen çocuklar hırçın oluyo hep..Kaba şiddetle yetiştirirsen çocuk şımarık olmaz diye tabirede katılmıyorum..Benim tanıdığım bi ablanın ikizleri var.Onlar hata yaptığında kızım bak böyle yaparsan şöyle olur konuşarak eğitiyo onlar maşallah sakin ve akıllılar.Annen çok güzel bakıyo olabilir ama laf arasında muhakkak de sakin sakin çocuk yetiştirmek çocuğa daha yararlıdır diye
Sağol cnm
Evet ,ışıkların yakık olması lazımDemirci de felaket tellallığı yapmış Zaten korkuyosun tedirgin etmenin ne anlamı var
Bu tahlillerin içinİnş kalbinde de bi sorun çıkmaz
Ohh işlerin bitmesine sevindim.Ne uzun sürdüPatronda varya Zaten nefes almadan çalışıyon beyninin dibi tutumuş (zerrin ) daha neyi izliyoo
Günaydın kızlarr..
Günaydın herkese
Kokiş, vurmasın yaa annen çağanın eline
kıyamam ona :26:
evet annenin yapısı biraz sertmiş, benim annem nasıl davranır bilemedim hiç şimdi :26:
ama söyle mutlaka, bi gün eşin dayanamayıp söyler, müdahale eder o an annenin canı daha çok acır. Sen konuş :))
Yarenim, ben Yumoş maviyi kullanıyodum ama geçen bi deneme amaçlı Bimden Bulut aldım,
gayet memnunum, kokusu da güzel. Denemek için al istersen :))
Özge, sonuçların güzel çıkmış canım
Ben de dün gittim doktora, gene 5 dk da attı başından beni.
Alttan felan da bakmadı, yine ultarsonla baktı.
Sorun yok diyo, ama sebep de söylemiyo..
İlaç yazdı bitane o ka
Ordan çıkıp kuaföre gittik, kaşımı aldırdım sonra markete gittik eşimle..
Yalan dünya, Kayıp şehir derkeen yine 1 de yattım
Dilek yaa bitiyo dizimiz
2 kez yaptım eşim içinde doldurdum.
ama 30 gün dio
o sürede gelmezse bilmem bi yere mail at dio falan
bi arada burun bandı istemiştik ya kimseye gelmedi sanırım
ben haşlamıyorum mantarı, kara suyu da olmuyo ki zaten. :26:ben de sertifikamı yaptım ama mail adresime bakarken o sayfayı kapadım tişört için nerden adres yazcam bidaa,bidahamı izlicem o videoyu :/
nazlıgilin eve uğramıcaz ki :26:ama yememen gerek
nazlılarda ye ev yemeği olsun bari dışarda yemeee
ya biyerde takıldı tren yolu gibi 5 dk gidiyo gidiyo bitmiyo yol sinir oldum sonu yok heralde
selam kızlar cvpları okudum sağolun ....
anneme dün makalede okudum felan işte çocuğa bağırılmamalı veya eğitirken agresif yaklaşılmamalı örneğin telefonu çekiştirdiğinde çağan yapma bırak onuu napıyosun dieye bağırcana anne daha ılımlı olalaım ona hayır çağan lütfen diye hayırı öğretelim dedim laf şu:
hımm tabii tabii ondan sonra tepene çıkar çocuğu kesin şımarık bi çocuk olcak zaten belli % 100 öyle olacak dedi ters bi şekilde amann ne haliniz varsa görün de dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?