Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

:44: nebilim kv onu kaynatıyodu bakalım nasıl eserse öle yaparım :)

dilek ne yapcakmışsın kocana yemesi için

kokiş annen niye öyle davranıyo acaba halbuki babane anane şımartır torunları zor bidurum yaa içi içini yer ama bişeyde diyemezsin aynen böle,bende hep bundan çekinirim valla
hadi annem uzak biraz kv bakıcak dolayısıyla (sağlık sorun olmadıkça) ona nasıl dicem bilmiyom bide ben kıskanırım yaa tüm gün onunla
ama belkide bu dediklerimin hiçbirine gerek kalmaz :) ay olsun da kıskanayım,napimm

taş yesin dicem olmıcak bilmioum ki tatlım
pattis kızartırım çayla çünkü bizde börek kurabiye yeriz annemlerle
gerçi annem ıspanak yapcaktı
eğer yumurta kırarsa annem ona eşim onuda yer geçen yedi yani :26:

inşallah canım sağlıcakla gelsinlerde dünyaya bunlar sonra düşünülcek şeyler

reklamcı geldi biraz önce fatura getirmiş, gördüğüm ii oldu ben de yanınıza uğrayacaktım dedim. kerem e mezar yaptırmadık henüz, tabelası bari olsun çocuğumun
'' Melek Oğlumuz
Kerem Kaya
01.02.2012-18.03.2012''

sipariş verdim, annemlerin de eşimin de haberi yok

kız senin kv çok ii, baksın boşver
kıskanırız di mi, benden çok onlarla birlikte die
hayırlısıyla gelsinler de akşamları kavuşmak bile güzel olacak

benimde annem baksa içim çok rahat olur valla
kv:26: yaa nası deyim biraz özensiz olur die düşünüoum
ve terbiyede vermez yani diğer eltimin oğlu küfür edio gülüolar
ben istemioum yani

eltim aslında çok iyi bakar ama ilk torundu ve o da pek sesini çıkarmaz kız hayır dese bile bunlar yap oğlum dediler
ee 3 tane amca hepsi ayrı şımarttı derken yaramaz oldu çıktı

gerçi ben hemen tepkimi gösteririm yani derim ben uğraşıoum siz 2 dk gülceksiniz die yanlış şey yaptırmayın die
ama benim annemde çok şımartmaz die düşünüoum
tabii bi iki kızdık ve usluyduk erkek çocuk farklı oluo deliredebilir

ohh bee uyuz gitti 7 ye doğru çıkarımbende bide diyo sen hemen çıkma haa salak bu saatte çıkabilecem sanki

kız senin kv çok ii, baksın boşver
kıskanırız di mi, benden çok onlarla birlikte die
hayırlısıyla gelsinler de akşamları kavuşmak bile güzel olacak

yaa bazen akşam almaya gidiyorum ya cadıyı gel diyom gelmiyo el sallıyorum ben gidiyrum diyorum hiçç umrunda değil gıcık oluyom işte ozmanlar

sen ztn hiç susarmısın şekerim
ya küfür olayı hiç ii değilde ama bi tatlı söylüyorki yiyesi geliyo insanın
ama annenin hayır deyip başkalarının izin vermeside çok yanlış yaa hiç terbiye edemiyor insan işte ozman şimdi bizimki 3 kapılı çocuk her yerden farklı bişe görüyo oda hiç ii değil

evet işte aynen öyle
ama annemle ben aynı tarz oluruz die düşünüoum onun için arada kalmaz çocukta ama eşimde şımartır yaa
erkek olursa neler öğretir çocuğa

bakalım bi Allah kısmet ederse o günleri.

kaçta çıkıyım deseydin belki 6da çık derdi
yaa anlamıoum senin şu çıkma saatlerini

omu 6 dicek mümkün değil ölse demez uyuz.
valla cnm ben anlıyomuyumki işim yok işte sende çıkmışım be adam daha niye beni tutuyosun burda.
eşimde 8 de spora gidecekmiş zaten gıcık oldum onada geçen gün herşeyime karışıyon diyo hiçbişe yapmıyorum diyor bende ses çıkarmayım bari bu sfer gitsin dedim.

bişi okudum kızlar tabii sizle paylaşmadan olmaz

"kız bebeklerin adetten hemen öncede döllenebileceğini söylüyor adamın hesaplaması çok farklıydı hatta erkek bebeklerin zayıf sipermlerden kız bebeklerinse sağlam sipermlerden olduğunu yazıyordu yani kimisi hamile kalmak için uzanıp bekliyor ya eğer kız bebek istiyorsanız uzanmayın yazıyordu böylece zayıf olan sipemler ilerlemicek ve sağlamlar ilerlicek yazıyordu bendede aynısı oldu birçok yatıp bekleyen tanıdığımında erkek oldu"

bizde bişi yapmıouz
yapıo muyuz
hemende bunu söylüolar
yapmayın kardeşim yani öldünüz mü

Son düzenleme:

doğru olabilir ben kalkmıştım hemen,kokişte yatmıştı

bizde bişi yapmıouz
yapıo muyuz
hemende bunu söylüolar
yapmayın kardeşim yani öldünüz mü

onlar erkekmiş cnm yapmazlarsa olmazmış

ii akşamlar cnm.

Bencede doğru olabilir .bende hemen kalkmıştım.o kadar yattım olmamıştı.

Bencede doğru olabilir .bende hemen kalkmıştım.o kadar yattım olmamıştı.

bence de doğru olabilir

günaydın kızlar...
dün geceyi mutfakta uyuyarak geçirdim,belim feci ağrıyo...yarenim eve çık,kızını bekle diyodu...dün gördün ki çıkmamakta haklıymışım...bizimkisi tencere tencere yemek bekliyomuş benden ben hem evimin işini yapıp hem de değişik değişik yemekler yapıcakmışım gece gece sinir etti beni yaa sabahta gelmiş yanaşıyo

uyuyamı kaldın cnm mutfakta yada esıne kızıpmı gıtmedınnnn odana:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…