:44: nebilim kv onu kaynatıyodu bakalım nasıl eserse öle yaparım :)
dilek ne yapcakmışsın kocana yemesi için
kokiş annen niye öyle davranıyo acaba halbuki babane anane şımartır torunları zor bidurum yaa içi içini yer ama bişeyde diyemezsin aynen böle,bende hep bundan çekinirim valla
hadi annem uzak biraz kv bakıcak dolayısıyla (sağlık sorun olmadıkça) ona nasıl dicem bilmiyom bide ben kıskanırım yaatüm gün onunla
ama belkide bu dediklerimin hiçbirine gerek kalmaz :) ay olsun da kıskanayım,napimm
:44: nebilim kv onu kaynatıyodu bakalım nasıl eserse öle yaparım :)
dilek ne yapcakmışsın kocana yemesi için
kokiş annen niye öyle davranıyo acaba halbuki babane anane şımartır torunları zor bidurum yaa içi içini yer ama bişeyde diyemezsin aynen böle,bende hep bundan çekinirim valla
hadi annem uzak biraz kv bakıcak dolayısıyla (sağlık sorun olmadıkça) ona nasıl dicem bilmiyom bide ben kıskanırım yaatüm gün onunla
ama belkide bu dediklerimin hiçbirine gerek kalmaz :) ay olsun da kıskanayım,napimm
kız senin kv çok ii, baksın boşver
kıskanırız di mi, benden çok onlarla birlikte die
hayırlısıyla gelsinler de akşamları kavuşmak bile güzel olacak
benimde annem baksa içim çok rahat olur valla
kv:26: yaa nası deyim biraz özensiz olur die düşünüoum
ve terbiyede vermez yani diğer eltimin oğlu küfür edio gülüolar
ben istemioum yani
eltim aslında çok iyi bakar ama ilk torundu ve o da pek sesini çıkarmaz kız hayır dese bile bunlar yap oğlum dediler
ee 3 tane amca hepsi ayrı şımarttı derken yaramaz oldu çıktı
gerçi ben hemen tepkimi gösteririm yani derim ben uğraşıoum siz 2 dk gülceksiniz die yanlış şey yaptırmayın dieama benim annemde çok şımartmaz die düşünüoum
tabii bi iki kızdık ve usluyduk erkek çocuk farklı oluo deliredebilir
ohh bee uyuz gitti 7 ye doğru çıkarımbende bide diyo sen hemen çıkma haa salak bu saatte çıkabilecem sanki
sen ztn hiç susarmısın şekerim
ya küfür olayı hiç ii değilde ama bi tatlı söylüyorki yiyesi geliyo insanın
ama annenin hayır deyip başkalarının izin vermeside çok yanlış yaa hiç terbiye edemiyor insan işte ozman şimdi bizimki 3 kapılı çocuk her yerden farklı bişe görüyo oda hiç ii değil
kaçta çıkıyım deseydin belki 6da çık derdi
yaa anlamıoum senin şu çıkma saatlerini
omu 6 dicekmümkün değil ölse demez uyuz.
valla cnm ben anlıyomuyumki işim yok işte sende çıkmışım be adam daha niye beni tutuyosun burda.
eşimde 8 de spora gidecekmiş zaten gıcık oldum onada geçen gün herşeyime karışıyon diyo hiçbişe yapmıyorum diyor bende ses çıkarmayım bari bu sfer gitsin dedim.
bişi okudum kızlar tabii sizle paylaşmadan olmaz
"kız bebeklerin adetten hemen öncede döllenebileceğini söylüyor adamın hesaplaması çok farklıydı hatta erkek bebeklerin zayıf sipermlerden kız bebeklerinse sağlam sipermlerden olduğunu yazıyordu yani kimisi hamile kalmak için uzanıp bekliyor ya eğer kız bebek istiyorsanız uzanmayın yazıyordu böylece zayıf olan sipemler ilerlemicek ve sağlamlar ilerlicek yazıyordu bendede aynısı oldu birçok yatıp bekleyen tanıdığımında erkek oldu"
bizde bişi yapmıouz
yapıo muyuz
hemende bunu söylüolar
yapmayın kardeşim yani öldünüz mü
Evet bence de doğru olabilir çünkü bende yatmıştımdoğru olabilir ben kalkmıştım hemen,kokişte yatmıştı
ii akşamlar cnm.
bişi okudum kızlar tabii sizle paylaşmadan olmaz
"kız bebeklerin adetten hemen öncede döllenebileceğini söylüyor adamın hesaplaması çok farklıydı hatta erkek bebeklerin zayıf sipermlerden kız bebeklerinse sağlam sipermlerden olduğunu yazıyordu yani kimisi hamile kalmak için uzanıp bekliyor ya eğer kız bebek istiyorsanız uzanmayın yazıyordu böylece zayıf olan sipemler ilerlemicek ve sağlamlar ilerlicek yazıyordu bendede aynısı oldu birçok yatıp bekleyen tanıdığımında erkek oldu"
Bencede doğru olabilir .bende hemen kalkmıştım.o kadar yattım olmamıştı.
gunaydın kızlarburası yine günlük güneşlik
bence de doğru olabilir
günaydın kızlar...
dün geceyi mutfakta uyuyarak geçirdim,belim feci ağrıyo...yarenim eve çık,kızını bekle diyodu...dün gördün ki çıkmamakta haklıymışım...bizimkisi tencere tencere yemek bekliyomuş bendenben hem evimin işini yapıp hem de değişik değişik yemekler yapıcakmışım gece gece sinir etti beni yaa sabahta gelmiş yanaşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?