dun bir sınavım vardı onu atlattım 4-5 ay rahatımgunaydın cnmmmm.ewet sekerım aynen oyle.nevar neyok kızlar
aslında yataktaydık ama beni kızdırınca aldım yastığımı battaniyemi gittim mutfakta yattımuyuyamı kaldın cnm mutfakta yada esıne kızıpmı gıtmedınnnn odana:)))
dun bir sınavım vardı onu atlattım 4-5 ay rahatımdün sporuma da gittim sonra da annemlere geçtik babam antalyadaydı pazartesi gece gelmişti görememiştim. Özlemişim.
vilin geçen k validem de telefonda dedi görümcem de çoook ağırlaşmış eli ayağı hep şişmiş bu haftadan itibaren raporlu artık işe gitmiyor. doktoru her an doğum olabilir artık diyormuş.
evet onunkisi senden önceydi 38. haftadaymış geçen hafta bebek çok iriymiş başı büyükmüş ultrasonda bakmışlar içeride sıkışmış kalmış olarak görünüyomuş.aslında yataktaydık ama beni kızdırınca aldım yastığımı battaniyemi gittim mutfakta yattım
sınavının güzel geçmesine sevindim canım
sirkencim,cmt günü dr'a gittim yaa...dr çalışmaya devam et dedi...evde hareketsiz kalırsın,hantallaşırsın dedi...hem şu an yakında doğum görünmüyo demekki böyle dedi...zaten bebek dönmeden normal doğum olmazmış...ayaklarından tutup çekicek halimiz yok ya dedi,başının aşağıya dönmesi gerekiyomuş,eee onun içinde bizim yapabileceğimiz bi şey yokbi de dr kontrol etti,henüz hiçbi yerimde şişme falan yok görümcen çok kilo almıştı,belki o yüzden ağırlaşmıştır artık...bi de sanki onun doğumu benden önceydi :26:
oooo onun doğumu yakındır artık :18: allah yardımcısı olsun canım...ben daha 35. haftanın içindeyim...dr ne demiş,sezeryan mı olacak? bebeğin başı sıkıştıysa nasıl doğuracakmış :18:evet onunkisi senden önceydi 38. haftadaymış geçen hafta bebek çok iriymiş başı büyükmüş ultrasonda bakmışlar içeride sıkışmış kalmış olarak görünüyomuş.
günaydın kızlar,
akşam eve gittikkioturma odası bir karş su halı su içinde yüzüyo büyük bir akvaryum vardı oturma odamızda o çatlamış yarıdan fazlası boşalmıştı parkelerimin altı hep su dolu yarına falan şişecek kesin kokarda zaten bi sürü masraf çıktı durduk yerde rezil olduk
dün seninkine kızıodum yaonlar erkekmiş cnm yapmazlarsa olmazmış
doğru olabilir ben kalkmıştım hemen,kokişte yatmıştı
Evet bence de doğru olabilir çünkü bende yatmıştım
Bencede doğru olabilir .bende hemen kalkmıştım.o kadar yattım olmamıştı.
vay bee doğruymuş demek ki o zaman erkek istiosan dikiosun ayakları kız istiosun kalkıosun gibi bişi dimi bu :26:bence de doğru olabilir
canım yaa eşin beni endişeye düşürüo bebiş olunca sen belkide tüm gününü ona ayırcaksındün geceyi mutfakta uyuyarak geçirdim,belim feci ağrıyo...yarenim eve çık,kızını bekle diyodu...dün gördün ki çıkmamakta haklıymışım...bizimkisi tencere tencere yemek bekliyomuş bendenben hem evimin işini yapıp hem de değişik değişik yemekler yapıcakmışım gece gece sinir etti beni yaa sabahta gelmiş yanaşıyo
zaman ne çabuk geçio yaa ne kadar az kalmış doğuma:26:dun bir sınavım vardı onu atlattım 4-5 ay rahatımdün sporuma da gittim sonra da annemlere geçtik babam antalyadaydı pazartesi gece gelmişti görememiştim. Özlemişim.
vilin geçen k validem de telefonda dedi görümcem de çoook ağırlaşmış eli ayağı hep şişmiş bu haftadan itibaren raporlu artık işe gitmiyor. doktoru her an doğum olabilir artık diyormuş.
günaydın kızlar,
akşam eve gittikkioturma odası bir karş su halı su içinde yüzüyo büyük bir akvaryum vardı oturma odamızda o çatlamış yarıdan fazlası boşalmıştı parkelerimin altı hep su dolu yarına falan şişecek kesin kokarda zaten bi sürü masraf çıktı durduk yerde rezil olduk
aman beee yine başladıbence de doğru olabilir
günaydın kızlar...
dün geceyi mutfakta uyuyarak geçirdim,belim feci ağrıyo...yarenim eve çık,kızını bekle diyodu...dün gördün ki çıkmamakta haklıymışım...bizimkisi tencere tencere yemek bekliyomuş bendenben hem evimin işini yapıp hem de değişik değişik yemekler yapıcakmışım gece gece sinir etti beni yaa sabahta gelmiş yanaşıyo
günaydın kızlar,
dün seninkine kızıodum ya
akşam benimki geldi annem kardeşim dizi izliouz seksenlerde maç telaşı vardı ya
eşimde dio
ki bizde çocukken yukarı mahallenin bebeleriyle maç yapardık döver çikolatalarını alırdık dio
sonra demesin mi içinden tabi mırıl mırıl
yarında halı saha var ya gonderme yaptım ama anlaşıldı mı
bende seni o yukarı mahallede döverim sobayla yine maç işi çıkardın dedim
ee tabii baştan yazılmış ayarlanmış bişiler geçen hafta hırsız olayından gidemedi
artık her çrş gider
seni döverim deyince annemle bu gülmeye başladı
ona da kızdım sen nie gülüosun dedim
ikinizi de babama söylücem dedim bunlar iyice güldü tabii bana
annem eşime biz yarın sinemaya gitcez gelemeyiz dedi kardeşimde yooo gitmiceez dio
yani bu akşam kalakaldım durumum nedir bilmioum
vay bee doğruymuş demek ki o zaman erkek istiosan dikiosun ayakları kız istiosun kalkıosun gibi bişi dimi bu :26:
canım yaa eşin beni endişeye düşürüo bebiş olunca sen belkide tüm gününü ona ayırcaksın
yemek için vaktin olmayacak o zamanda :99: yaparsa tadınız kaçacak
ne boğazmış arkadaş tencere tencereymiş
zaman ne çabuk geçio yaa ne kadar az kalmış doğuma:26:
peki nası geçti sınavın
amanınnn durduk yere masraf çıkarmış kocaman akvaryum nasıl çatlamış ya? İçindeki balıklar ne durumda ?günaydın kızlar,
seni döverim deyince annemle bu gülmeye başladı
ona da kızdım sen nie gülüosun dedim
ikinizi de babama söylücem dedim bunlar iyice güldü tabii bana
annem eşime biz yarın sinemaya gitcez gelemeyiz dedi kardeşimde yooo gitmiceez dio
yani bu akşam kalakaldım durumum nedir bilmioum
canım yaa eşin beni endişeye düşürüo bebiş olunca sen belkide tüm gününü ona ayırcaksın
yemek için vaktin olmayacak o zamanda :99: yaparsa tadınız kaçacak
ne boğazmış arkadaş tencere tencereymiş
onun mutfağı da zaten oda gibi sanırım rahat edio yaniVilin niye mutfakta yattın eşine kızp canım. Zaten yatakta bile rahat edemezken sen kendine bebeğine eziyet etmişsinOturma odasında yatsaydın illaki ayrı yatcaksan.
aaa çok ilginç gerçekten :44:Geçenlerde nuray sayarı vardı tvde bu ay su basmalarına dikkat edin diyodu, bi gezegen bi burcamı ne girmiş.. tuhaf aklıma o geldi:26:
kardeşin çok tatlı yaaannen,eşin maça gitmesin diye sinemaya gitcez biz gelemeyiz diyo,kardeşin onun yalanını ortaya çıkarıyo
valla olacak olan o yani,adım gibi biliyorumsofrada çeşit çeşit yemek olacakmış bu kız bu halinde hem çalışıyo,hem evle ilgileniyo,hem yemek yapıyo demiyo hiç halaa değişik yemekler bekliyo,sanki ben eskisi gibiyim eminim doğumdan sonra da bebek baktı demez yine aynısını ister bi de şeye sinirlendim zaten,diyelim ki konağı aldık sen iki evin temizliğine yetişemezsin,ikisinden biri pis kalır diyo sürekli durmicaam bi evi iki de bi temizliğe mi gitcem ben dedim konak falan istemiyorum,alma valla dedim sabah ben öyle demedim diyip kıvırıyo ben temizlemezsem git sen temizle dedim adam temizlikle yemekle bozmuş kafayı yaaa kolestrolü 400'ün üzerinde olduğu için sağlık ocağındaki cihaz ölçememiş,tekrar çağırdılar ölçmek için,adam hala boğaz derdinde diyet verseler de kurtulsam yaaaa
aaa
nası çatlamış yaa
evet epey büyüktü ben fotoda görmüştüm
parkeler için kötü olmuş yaa
dediğin gibi şişebilir
açsaydın camını odanın havalansaydı.
ama hafta bir onunla kalmıo ki cmtsi zaten arkadaşları ile çıkıoaslında arkadaşlarıyla haftada bir gün halı saha normal bence.
Evet zaman çok hızlı geçiyor. Benim sınavım yazılı değildi tez izleme komitem vardı doktorada tez döneminde 6 ayda bir bu toplantıyı yapıp yazılı bir rapor ve sözlü sunum yapmak gerekiyor 6 ay boyunca neler yaptım ne sonuçlar çıkardım anlamlı mı ve literatürle kıyasladığımda benim bulgular ne durumda gibi gibi; önümüzdeki 6 ay boyunca neler yapacağım bunların hesabını verdim bi nevi. Biri zaten ofisten hocam diğeri anlaşmalı danışmanım diğeri de ensititü müdür yardımcısıydı juridekiler. Beğendiler baya sonuçlarım tak tak çıkınca pek laf olmadı. Ama ben ilk defa gireceğim için kaygılandım biraz.
kardeşim sırf eşim için bizi satar hiç bakmaz yani
kardeşin çok tatlı yaaannen,eşin maça gitmesin diye sinemaya gitcez biz gelemeyiz diyo,kardeşin onun yalanını ortaya çıkarıyo
valla olacak olan o yani,adım gibi biliyorumsofrada çeşit çeşit yemek olacakmış bu kız bu halinde hem çalışıyo,hem evle ilgileniyo,hem yemek yapıyo demiyo hiç halaa değişik yemekler bekliyo,sanki ben eskisi gibiyim eminim doğumdan sonra da bebek baktı demez yine aynısını ister bi de şeye sinirlendim zaten,diyelim ki konağı aldık sen iki evin temizliğine yetişemezsin,ikisinden biri pis kalır diyo sürekli durmicaam bi evi iki de bi temizliğe mi gitcem ben dedim konak falan istemiyorum,alma valla dedim sabah ben öyle demedim diyip kıvırıyo ben temizlemezsem git sen temizle dedim adam temizlikle yemekle bozmuş kafayı yaaa kolestrolü 400'ün üzerinde olduğu için sağlık ocağındaki cihaz ölçememiş,tekrar çağırdılar ölçmek için,adam hala boğaz derdinde diyet verseler de kurtulsam yaaaa
mutfakta da rahat ediyorum canım ama tabi insanın yatağı gibi olmuyoGünaydın kızlar..
Vilin niye mutfakta yattın eşine kızp canım. Zaten yatakta bile rahat edemezken sen kendine bebeğine eziyet etmişsinOturma odasında yatsaydın illaki ayrı yatcaksan.
ara ara geliyolar benim kocama biliyosunuzaman beee yine başladıbu halinle daha senden ne hizmeti beklio yaaa
2 gündür sabahları kötüyüm ben yine, üff...
dün bi güzel kahvaltımı ettim ama ne yazık ki hiçbişi kalmadı.bugün de daha kalkar kalkmaz
dün hava on numaraydı burda kocişe dedim yine deniz kenarına gidelim die.kalktık hazırlandık Lara'ya gittik sahil bomboştu nerdeyse, 2-3 balık tutan vardı uzaklarda o kadar. yattım yuvarlandım deniz kabuğu topladım D vitamini aldımeğlendim baya
akşam da eve geldik buzluktan etli nohut çıkarmıştım erimemiş dışardan söleyiverdik kv'nin de yemeği yokmuş çıktık orda yedik içtik. bi uyku bastı beni biraz orda uyumuşum.sonra eve geldim evde uyuyamadım ama sersem gibiydim
dünde annem burcumu okuo gereksiz düşüncelerle gereksiz borçlara girebileceğiniz bi dönem die
sonra bana dio ki balkona cam yaptırman gereksiz bak o çıkmış
oysa bilmio ki bugün o alma dediği leopar panço cekete bakcam
vilin sen ona temizlik yemek diyince ekstra masraf çıkar bakalım gıkını çıkarabiliyor mubir diğer zaafı da biliyoruz artık para gitti
bebek olunca ilk zamanlar rahat olur ama sonra uyku düzeni hareketli oluşu derken ev işlerine yemeğe eski performansın kadar yetişemeyebilirsin. Sen ve nazenin iyi olun da olmadı temizlik için haftlık yardımcı alırsın
ya ne güzel bi ara bi diyete başlar gibi olmuştu noldu da bıraktı
ayrıca saçmalamasın cidden ayda yılda bi gideceğin eve bi de zırt pırt temizlikmi yapıcaksın
muayyen günü heralde eşinin
vilinn oha diyorum eşine şimdiden bunumu söylüyo yaa bi zahmet orayada bi temizlikçi tutuversin cnm madem okadar düşünüyo evt kesinlikle bu bebiş doğuncada senin başının etini yicek valla yemek diye
bol artık senin eşinin de akvaryum sevdası biter. Akvaryumu yeni mi almıştınız neden çatlamış? aldığınız yere götürüp söyleseniz? Bu arada bir arkadaşın kardeşi de milletvekili danışmanı mecliste ama o kpss ile girdi devletin memur olarak atadığı danışmandı acep o da etkilendi mi ki?
bliyor musunuz bu hafta sonu english home un sitesinde mikrofiber yorganlar indirimdeydi hani geçen annemler için alacaktım alamamıştım mağazalarda kalmamıştı bu h sonu internetten aldım 2 tane çift (tanesi 25 lira) 1 tane tek kişilik (tanesi 20 lira) dün eşimin ofisine gelmiş akşam anneme götürdük baya hoşumuza gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?