Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Vilin gerçekten normal değil kız eşin Sabahtan akşamın yemeğini düşünüyo. dünde bu yüzden tartışmanıza rağmen seni arıyo. Acaba hastalıktan mı böyle:26:
Vee konak temizliğinide senden bekliyosa yuhh diyorum hem bebek olacak hem çalışacaksın hemde 2 evimi idare edeceksin Bi yardımcı tutarsınız canım belirli aralıklarla.

Kızlar annemle konuştuk yarın gidiyoruz hastaneye kardiyoloji bölümüne.. Sağlık ocağı taşikardi dedi bakalım ne çıkacak bişe çıkıcağını sanmıyorum ama (daha önce kaaç defa gittiğim için) yine de gitmiş olalım

teşekkürler evet baya uygun oldu ama evdeki son yün yorganımdan kurtulmam için ananede o yorgana yer bulmalıyım. Zaten bu yaz bahçedeki eve eşyalar gidecek ben de yorganlarımı ve yastıklarımı göndermeyi düşünüyorum

zuzummmm
sirken güle güle kullan yorganlarını canım...sizin bağ evinin yapılması da iyi oldu,evdeki fazlalıkları götürürsün oraya şu an aynı planları ben de yapıyorum kvnin verdiği ama benim istemediğim ne kadar şey varsa götürücem konak büyük diil ayrıca canım,2 oda aşağıda 2 oda yukarıda var ve odalar küçük zaten...temizliği de zor olmaz çünkü fazla eşya olmicak yazları burda sıkılmaktansa orda bahçede oyalanmayı tercih ederim

yaa negüzel keşke bende gönderecek bi yer bulabilsem ama bu bahar temizliğinde artık cesaret edip dicem kv ye yaa.
artık doğanın küçülenleri falanda var onların yüzünden eşyalara yer bulamıyorum sinir oluyorum.

kvne mi verceksin fazlalıkları canım?

yerleşim yerinde uzakta bahçeli bir ev her zaman güzel olur. Ben temizlik açısından eşinin yaratacağı potansiyel krizden ötürü öyle dedim. Fazlalıkları götürüp atmak açısından güzel elbette. Bir de senin yaz tatilin kesintisiz uzun oluyor. Uygunsunuz yani.
Sorma bizde de çok defter kitap oldu doldu. Balkondaki sedirin üstü istiflenmiş kitaplarla dolu.

Dilek bu ay teyzelerle 100 tl gününde sıra bende ya senin o yaptığın kalıpta böreği yapsam serviste güzel görüntü olur. ama önce denemeliyim. Yalnız benim kalıbım kelepçeli kek kalıbı onda da böyle olur mu ki?

bence konak çok ii fikir hele çocuk için bahçesi olan bi ev süper olur,ama işte eşinin bu huyları düşündürüo insanıaman yaaa konuşsun dursun zorla mı alla alla para biriktirir tutuverirsin bi temizlikçi.
sirken sınavın için tebrik edemedim hayırlı olsun bi aşama daha atladın artık

ortası delik dilim modelli olandı bendeki güzel durdu
dene bencede kalın oluo yaa harcı yufkayı ıslatma olaylarını test et

ortası delik dilim modelli olandı bendeki güzel durdu
dene bencede kalın oluo yaa harcı yufkayı ıslatma olaylarını test et
dşündüm de şu ıslatma işleri filan var ya kelepçeli kalıpta sızdırır benim bir tane kalıp almam lazım yada annemdekini hacılayım baktım güzel oluyor ona göre alırım

dilek de bu konulara girdiyse artık tamamdır
valla söle arada böle, senden de duymak güzel

doğrudur buu, çünkü ben aylarca yattım bekledim olmadı, olduğu ay hemen kalkıp duşa girdim.
ama kerem sürpriz olmuştu kesin onda da hemen kalkmışımdır :26:

Bencede doğru olabilir .bende hemen kalkmıştım.o kadar yattım olmamıştı.

biraz ara versin yaa halini görüyo. benm garibim alıştı yemeği temizliği yapmaya.

canımm inşallah çok masraf olmaz, şişmez inşallah
geçmiş olsun
hayırdır canım sende mi çıktı, ben hiç bilmiyodum şikayetin olduğunu.
bizim de bağda aşağıda 3 oda yukarıda 1 oda var ama yetiyo bol bol sizinde öyle olur.
orda vakit çok güzel geçiyo hem de sabah uyanıyosun kuş sesleri yeşillik çiçekler...

dşündüm de şu ıslatma işleri filan var ya kelepçeli kalıpta sızdırır benim bir tane kalıp almam lazım yada annemdekini hacılayım baktım güzel oluyor ona göre alırım

sızdırmaz bence canım, kekin olduğu kalıpta yufka daha rahat olur.

mrb kızlar sabah ağrıyla kalktım
doktora gittik idrar tahlili yaptı bişe yok dedi yolladı.
hayırlısı bakalım.

Nasıl bi ağrı canım neren ağrıyodu?

Geçende söyledim ya canım sağlık ocağına gittiğimde. Bende önceden beri var bu. bazen birden hızlı atmaya başlıyor kalbim duyuyorum atışları resmen bikaç dk böyle sürüyor. Dr a gittim özel olarak bi sürü test yapıldı bişe çıkmadı. Ama normalden daha hızlı atıyor dedi dr kalbe. Üzerinden zaman geçti şimdi hamile olduğum için daha çok belirti göstermeye başladı. Öyleki ben daha demeden ebe tansiyonumu ölçerken farkediyo nabzın hızlı atışını. Tansiyonda hep düzensiz. Tiroitten diye düşündük ama o da normal çıktı beni tekrar yönlendirdi kardiyolojiye. Gidicez işte yarın annemle. Babamda da bu var ritm bozukluğu Drlara göre herşey normal ama bizim hissettiğimiz şeyler aynı. Hatta anjiyo olmuştu babam geçen sene hatırlarsan. Öyle işte

Sirken bencede sızdırmaz kek olduğuna göre yufkayı hayli hayli pişirir kalıp. Sadece şekil olarak dileğinki gibi mi yoksa yuvarlak düzmü? Düzse güzel olmayabilir çünkü.

rahmim ağrıyo canım, enfeksiyon olabilir dedi ama çok düşük oranda varmış. rahim yükseliyor ya artık gerilme yapabilirmiş.
hamilelikte kalp atışının hızlanmasını normal sayıyorlar bebeğe kan pompaladığımız için. hem de %40 la 50 arası çoğaldı artık kan oranımız. korkutma kendini.
ama yine de git tabii muayeneye.

Evet biliyorum canım hamilelikte daha fazla attığını. Ama öyle olsa ebe ve dr dra git dermiydi:26: Onlarda biliyorlar normal olduğunu. Neyse yaa çok düşünmüyorum zaten hayırlısı olsun, hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alim de başka bişe istemiyorum.
Hmm dikkat et yinede canım drla diyalogunu kesme. Hayırlısıyla bişe olmıcak kızına.

Sedaaa Sen aklıma geldin face.. de gördüm

cnm ben de arada farkediyorum onu, hatta dün de oldu yemekten sonra uzanırken. eşime telefonu uzat demeye üşendim yoksa kalp atışlarımı sayıcaktım dakika tutup.acayip attığını farkettim böyle dıştan baya bi hissedilir şekilde

inş. bişi çıkmaz cnm sende de

evet artık vücudumuzda epey değişiklikler oluo ondandır muhtemelen ağrın olması geçmiş olsun. aslında ben de bi idrar versem diom bazen enfeksiyon olduğunu hissediom
ay bak aklıma geldi doktoru arıcaktım ben yarın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…