Vilin gerçekten normal değil kız eşinmutfakta da rahat ediyorum canım ama tabi insanın yatağı gibi olmuyo
evde bunalırım diye boşuna demiyorum ben size...çenesi durmaz...o yüzden bebek 5-6 aylık olunca çalışmaya başlamayı düşünüyorum,aylıksız izin falan alırsam evde kafayı yedirir kesin bana
az önce aramış,akşama beraber gidip balık alalım diyo...salatayı ben yaparım,yardım ederim diyo...elini alnına koy bakim ateşin mi çıkmış dedimdengesiz yaa
evi süpürüp geliyim ben
teşekkürler evet baya uygun oldu ama evdeki son yün yorganımdan kurtulmam için ananede o yorgana yer bulmalıyım. Zaten bu yaz bahçedeki eve eşyalar gidecek ben de yorganlarımı ve yastıklarımı göndermeyi düşünüyoruminşallah cnm görecez akşam bişe demedim bugün sorarım artık napcan diye.arkadaşından almıştı cnm 1 sene oluyo nerdeyse 250 lirada para vermişti bide götürebilceğimiz biyer uok yani naplaım artık hayırlısı diyim.
yorganlarında hayırlı olsun çok uygunmuş gerçekten inşallah kullanışlıdr.
zuzummmmselammmm
teşekkürler evet baya uygun oldu ama evdeki son yün yorganımdan kurtulmam için ananede o yorgana yer bulmalıyım. Zaten bu yaz bahçedeki eve eşyalar gidecek ben de yorganlarımı ve yastıklarımı göndermeyi düşünüyorum
yaa negüzel keşke bende gönderecek bi yer bulabilsem ama bu bahar temizliğinde artık cesaret edip dicem kv ye yaa.
artık doğanın küçülenleri falanda var onların yüzünden eşyalara yer bulamıyorum sinir oluyorum.
yerleşim yerinde uzakta bahçeli bir ev her zaman güzel olur. Ben temizlik açısından eşinin yaratacağı potansiyel krizden ötürü öyle dedim. Fazlalıkları götürüp atmak açısından güzel elbette. Bir de senin yaz tatilin kesintisiz uzun oluyor. Uygunsunuz yani.zuzummmm
sirken güle güle kullan yorganlarını canım...sizin bağ evinin yapılması da iyi oldu,evdeki fazlalıkları götürürsün orayaşu an aynı planları ben de yapıyorum kvnin verdiği ama benim istemediğim ne kadar şey varsa götürücem konak büyük diil ayrıca canım,2 oda aşağıda 2 oda yukarıda var ve odalar küçük zaten...temizliği de zor olmaz çünkü fazla eşya olmicak yazları burda sıkılmaktansa orda bahçede oyalanmayı tercih ederim
Sorma bizde de çok defter kitap oldu doldu.yaa negüzel keşke bende gönderecek bi yer bulabilsem ama bu bahar temizliğinde artık cesaret edip dicem kv ye yaa.
artık doğanın küçülenleri falanda var onların yüzünden eşyalara yer bulamıyorum sinir oluyorum.
kvne mi verceksin fazlalıkları canım?
Dilek bu ay teyzelerle 100 tl gününde sıra bende ya senin o yaptığın kalıpta böreği yapsam serviste güzel görüntü olur. ama önce denemeliyim. Yalnız benim kalıbım kelepçeli kek kalıbı onda da böyle olur mu ki?
dşündüm de şu ıslatma işleri filan var ya kelepçeli kalıpta sızdırır benim bir tane kalıp almam lazım yada annemdekini hacılayım baktım güzel oluyor ona göre alırımortası delik dilim modelli olandı bendeki güzel durdu
dene bencede kalın oluo yaa harcı yufkayı ıslatma olaylarını test et
evet işte aynen öyle
ama annemle ben aynı tarz oluruz die düşünüoum onun için arada kalmaz çocukta ama eşimde şımartır yaa
erkek olursa neler öğretir çocuğa
bakalım bi Allah kısmet ederse o günleri.
doğrudur buu, çünkü ben aylarca yattım bekledim olmadı, olduğu ay hemen kalkıp duşa girdim.bişi okudum kızlar tabii sizle paylaşmadan olmaz
"kız bebeklerin adetten hemen öncede döllenebileceğini söylüyor adamın hesaplaması çok farklıydı hatta erkek bebeklerin zayıf sipermlerden kız bebeklerinse sağlam sipermlerden olduğunu yazıyordu yani kimisi hamile kalmak için uzanıp bekliyor ya eğer kız bebek istiyorsanız uzanmayın yazıyordu böylece zayıf olan sipemler ilerlemicek ve sağlamlar ilerlicek yazıyordu bendede aynısı oldu birçok yatıp bekleyen tanıdığımında erkek oldu"
Bencede doğru olabilir .bende hemen kalkmıştım.o kadar yattım olmamıştı.
biraz ara versin yaa halini görüyo. benm garibim alıştı yemeği temizliği yapmaya.bence de doğru olabilir
günaydın kızlar...
dün geceyi mutfakta uyuyarak geçirdim,belim feci ağrıyo...yarenim eve çık,kızını bekle diyodu...dün gördün ki çıkmamakta haklıymışım...bizimkisi tencere tencere yemek bekliyomuş bendenben hem evimin işini yapıp hem de değişik değişik yemekler yapıcakmışım gece gece sinir etti beni yaa sabahta gelmiş yanaşıyo
canımm inşallah çok masraf olmaz, şişmez inşallahgünaydın kızlar,
akşam eve gittikkioturma odası bir karş su halı su içinde yüzüyo büyük bir akvaryum vardı oturma odamızda o çatlamış yarıdan fazlası boşalmıştı parkelerimin altı hep su dolu yarına falan şişecek kesin kokarda zaten bi sürü masraf çıktı durduk yerde rezil olduk
hayırdır canım sende mi çıktı, ben hiç bilmiyodum şikayetin olduğunu.Vilin gerçekten normal değil kız eşinSabahtan akşamın yemeğini düşünüyo. dünde bu yüzden tartışmanıza rağmen seni arıyo. Acaba hastalıktan mı böyle:26:
Vee konak temizliğinide senden bekliyosa yuhh diyorum hem bebek olacak hem çalışacaksın hemde 2 evimi idare edeceksinBi yardımcı tutarsınız canım belirli aralıklarla.
Kızlar annemle konuştuk yarın gidiyoruz hastaneye kardiyoloji bölümüne.. Sağlık ocağı taşikardi dedi bakalım ne çıkacak bişe çıkıcağını sanmıyorum ama (daha önce kaaç defa gittiğim için) yine de gitmiş olalım
bizim de bağda aşağıda 3 oda yukarıda 1 oda var ama yetiyo bol bol sizinde öyle olur.zuzummmm
sirken güle güle kullan yorganlarını canım...sizin bağ evinin yapılması da iyi oldu,evdeki fazlalıkları götürürsün orayaşu an aynı planları ben de yapıyorum kvnin verdiği ama benim istemediğim ne kadar şey varsa götürücem konak büyük diil ayrıca canım,2 oda aşağıda 2 oda yukarıda var ve odalar küçük zaten...temizliği de zor olmaz çünkü fazla eşya olmicak yazları burda sıkılmaktansa orda bahçede oyalanmayı tercih ederim
dşündüm de şu ıslatma işleri filan var ya kelepçeli kalıpta sızdırır benim bir tane kalıp almam lazım yada annemdekini hacılayım baktım güzel oluyor ona göre alırım
dilek de bu konulara girdiyse artık tamamdır
valla söle arada böle, senden de duymak güzel
doğrudur buu, çünkü ben aylarca yattım bekledim olmadı, olduğu ay hemen kalkıp duşa girdim.
ama kerem sürpriz olmuştu kesin onda da hemen kalkmışımdır :26:
biraz ara versin yaa halini görüyo. benm garibim alıştı yemeği temizliği yapmaya.
canımm inşallah çok masraf olmaz, şişmez inşallah
geçmiş olsun
hayırdır canım sende mi çıktı, ben hiç bilmiyodum şikayetin olduğunu.
bizim de bağda aşağıda 3 oda yukarıda 1 oda var ama yetiyo bol bol sizinde öyle olur.
orda vakit çok güzel geçiyo hem de sabah uyanıyosun kuş sesleri yeşillik çiçekler...
sızdırmaz bence canım, kekin olduğu kalıpta yufka daha rahat olur.
mrb kızlar sabah ağrıyla kalktım
doktora gittik idrar tahlili yaptı bişe yok dedi yolladı.
hayırlısı bakalım.
Nasıl bi ağrı canım neren ağrıyodu?
Geçende söyledim ya canım sağlık ocağına gittiğimde. Bende önceden beri var bu. bazen birden hızlı atmaya başlıyor kalbim duyuyorum atışları resmen bikaç dk böyle sürüyor. Dr a gittim özel olarak bi sürü test yapıldı bişe çıkmadı. Ama normalden daha hızlı atıyor dedi dr kalbe. Üzerinden zaman geçti şimdi hamile olduğum için daha çok belirti göstermeye başladı. Öyleki ben daha demeden ebe tansiyonumu ölçerken farkediyo nabzın hızlı atışını. Tansiyonda hep düzensiz. Tiroitten diye düşündük ama o da normal çıktı beni tekrar yönlendirdi kardiyolojiye. Gidicez işte yarın annemle. Babamda da bu var ritm bozukluğuDrlara göre herşey normal ama bizim hissettiğimiz şeyler aynı. Hatta anjiyo olmuştu babam geçen sene hatırlarsan. Öyle işte
Sirken bencede sızdırmaz kek olduğuna göre yufkayı hayli hayli pişirir kalıp. Sadece şekil olarak dileğinki gibi mi yoksa yuvarlak düzmü? Düzse güzel olmayabilir çünkü.
rahmim ağrıyo canım, enfeksiyon olabilir dedi ama çok düşük oranda varmış. rahim yükseliyor ya artık gerilme yapabilirmiş.
hamilelikte kalp atışının hızlanmasını normal sayıyorlar bebeğe kan pompaladığımız için. hem de %40 la 50 arası çoğaldı artık kan oranımız. korkutma kendini.
ama yine de git tabii muayeneye.
cnm ben de arada farkediyorum onu, hatta dün de oldu yemekten sonra uzanırken. eşime telefonu uzat demeye üşendim yoksa kalp atışlarımı sayıcaktım dakika tutup.acayip attığını farkettim böyle dıştan baya bi hissedilir şekildeNasıl bi ağrı canım neren ağrıyodu?
Geçende söyledim ya canım sağlık ocağına gittiğimde. Bende önceden beri var bu. bazen birden hızlı atmaya başlıyor kalbim duyuyorum atışları resmen bikaç dk böyle sürüyor. Dr a gittim özel olarak bi sürü test yapıldı bişe çıkmadı. Ama normalden daha hızlı atıyor dedi dr kalbe. Üzerinden zaman geçti şimdi hamile olduğum için daha çok belirti göstermeye başladı. Öyleki ben daha demeden ebe tansiyonumu ölçerken farkediyo nabzın hızlı atışını. Tansiyonda hep düzensiz. Tiroitten diye düşündük ama o da normal çıktı beni tekrar yönlendirdi kardiyolojiye. Gidicez işte yarın annemle. Babamda da bu var ritm bozukluğuDrlara göre herşey normal ama bizim hissettiğimiz şeyler aynı. Hatta anjiyo olmuştu babam geçen sene hatırlarsan. Öyle işte
Sirken bencede sızdırmaz kek olduğuna göre yufkayı hayli hayli pişirir kalıp. Sadece şekil olarak dileğinki gibi mi yoksa yuvarlak düzmü? Düzse güzel olmayabilir çünkü.
rahmim ağrıyo canım, enfeksiyon olabilir dedi ama çok düşük oranda varmış. rahim yükseliyor ya artık gerilme yapabilirmiş.
hamilelikte kalp atışının hızlanmasını normal sayıyorlar bebeğe kan pompaladığımız için. hem de %40 la 50 arası çoğaldı artık kan oranımız. korkutma kendini.
ama yine de git tabii muayeneye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?