Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ipekyol'da beğendiğim leopar kaban yoktu
koşa koşa gittim almaya ama yok

eşimi de aramıştım gelip alsın die
tekrar aradım gelme kalmamış dedim
canın sağolsun dio
olsunda onunla olsaydı daha iyiydi.

antalyada ipekyolda var cnm görmüştüm hatta vitrindeydi

selamlar kızlar

özgee çok güldüm kız gerçekten bana göreymiş tam

korkmayın yaa hiçbirinizde bişe çıkmıcak allahın izniyle sağlıkla atlatacaksınız.

ayy allahım internet sitesine bak ordan bulabilirsin cnm yada başka mağazadanda getittirebilirsin bukadar üzüldün yani.

vilişş alacağın evin varmı fotosu yaa merak ettim

özgee ritim bozukluğu ablamda da var ,doğuma engel olurmu bilmem de inşş halledilmeyecek bişey değildir
ve karikatüre koptum yanii :)))

doğru diyosun ama ben annemden korkarak büyüdüm çağanda korkak bi çocuk olsun istemiyorum zaten martta k.v umre gidiyo nisanda annem döner iskenderuna o varken içim rahat k.v varken değil şimididen gidecek napcam die düşünmeden edemiyorum

evet cnm kolluyo her fırsatta laf çarpıo :26: ayy söyledğin gibi annemde alıngan :26:

seda annem fazla dinlemeyi sevmez ben şöle yap derim gerek yok der sallamaz k.v yapmazsa ona hesap sorcağımı bilir yapar kk.v bi kötü huyu var dalgın ve unutkandır kendide diyor ben çağana nası bakcam hareketlendi ben unutkan dalgınım diyo bilyo kendini

annem bi garip yaa bide çok bozuyo k. yanında beni ben k.v emziğini reçele bandı 1 kere onu uyardım şeker iyi değil şuan grek yok vicut depolamasın dedim...Eşim reçele banıyo geçen k.v dede var o bişi demiyo benden çekinip annem diyo gözüme soka soka bak geçen k.v ne kızdın emiği banyo reçele die ser.t reçele banıp banıp verdi emziği zararlı değilmi dioo

ee napim kavgamı ediyim kocamla yanii ben zararlı dedim eşime olsun çocuk sevio reçeli dedi dinlemedi ben bişeyi sölerim takan takar takmayanın üstüne gitmem şöle olcak die eşim e dedim tartışımmı yani annem k.v nin yanında yaptı oda pis pis bıyık altı bi güldü sinr oldum

annem garip yaa bazen eşimle tartışım istiyo sanki banamı öyle geliyo anlamadım annem babam yüzünden yaşadıklarından galiba bişi oldumu hıhhh iyi kandıryo seni safsın dio yada neyini sevdin anlmadım bu huysuzun dio...:26:

ama eşime iyi davranıyor kafamı çok karıştıryo sonra tartışyorum durduk yere

gittik canım özele.
aradım doktoru anlattım ağrımı, hemen gelin korktuğum ağrılar olabilir dedi.
ağladımm ağladımm, gözlerim kıpkırmızı oldu, stüdyoda mahvoldum.
eşim hadi toparlan hemen gidelim topla kendini dedi. gittik, direk beni aldı doktor, randevulu hastaları bekletti.
32 mm den 37 mm ye çıkmış. biz düştü diye beklerken, çok şükür rabbime, doktor 2 buçuğa düştüyse tehlike demişti kanala.
bebeğimizi gördüük.
bundan sonra 15 günde bi takip edelim bi süre dedi.
5 dk baktı ama yine aldı 150 yi

neyse 2 hafta sonra gittiğimizde para vermicez.

dilşad dediğin çok mantıklı evet öyle deneyebilirim

ipekyol'da beğendiğim leopar kaban yoktu
koşa koşa gittim almaya ama yok

eşimi de aramıştım gelip alsın die
tekrar aradım gelme kalmamış dedim
canın sağolsun dio
olsunda onunla olsaydı daha iyiydi.

netten baksan sitesine?
antalyada ipekyolda var cnm görmüştüm hatta vitrindeydi

selamlar kızlar
hoşgeldinn

bende yatıp beklemiştimmm

yatmam valla halay bile çekerim

bende alsam yaa iyimi çift kişilk lazım bana aslında:44: dediğin sitedemi varmıdır hala

inşallah bişi çıkmaz cnm içini ferah tut

dilşad anlamadım iyi dimi bahsettiğin yani açılma yok dimi herşey yolunda?:44:

:26:

canım, bence çok da diil, normal kek kalıplarımdan daha çok memnunum ben.
direk atladım ama sirkene sorduğun halde

dilşad ben çok derin almışım kek kalıbını çiğ kalıyo sanki bide silikon var ondan da memnun kalmadım dökülyo heryere pişerken taşıyo:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…