Kızlar imzalarımız neden görünmüyor:26:
ipekyol'da beğendiğim leopar kaban yoktu
koşa koşa gittim almaya ama yok
eşimi de aramıştım gelip alsın die
tekrar aradım gelme kalmamış dedim
canın sağolsun dio
olsunda onunla olsaydı daha iyiydi.
Evet biliyorum canım hamilelikte daha fazla attığını. Ama öyle olsa ebe ve dr dra git dermiydi:26: Onlarda biliyorlar normal olduğunu. Neyse yaa çok düşünmüyorum zaten hayırlısı olsun, hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alim de başka bişe istemiyorum.
Hmm dikkat et yinede canım drla diyalogunu kesme. Hayırlısıyla bişe olmıcak kızına.
SedaaaSen aklıma geldin face.. de gördüm
Eki Görüntüle 643263
canın sağolsun dio
koketa anneler böyle demekki tamam benm annemde çok güzel büyüttü yeğenimi ama mesela ablam çay verme dedi, çaya alıştırdı annem çocuğu, kuru kuru yemesin diyo. sanki çay çok lazım, ufaklık şimdi kahvaltıda çay içiyo artan çayını da biberona koyduruyo kahvaltının üstüne içiyo bi tane de.
ablam ayakta sallamaya alışmasın dedi, annem ben bakıyosam böyle dedi.
kabul etmiyorlar bişe söyleyince sizi kim büyüttü diyolar
anlatamazsın işte, sıkma canını
en azından için rahat kv yerine annen baktığı için.
tahmin ettiğin gibi oldu yani :26:
zaten alınabileceğini söylemiştin
o şimdi ben sizi büyüttüm sen bana neyin aklını veriosun die düşünüodur
öyleler çünkü
bende dün anneme beşamel sos yap dedim tava şöyle sapı böyle al işte taştı
ya nie olmasın o kadar doldurmıcaktın ki
görmüosun kabak az zaten dedim
ben karıştıramıoum dedi gitti içeri oturdu
hayy allam
ben ondan öğrenmişim ona kızıoum ver ben yaparım die
ee bozuluolar tabii
-ki annende sana öyle davranıo
ama çağanı hırpalamaz hiç zannetmioum sana kardeşine baktığından daha iyi bakıodur eminim
bi kez konuşmuş laf çarpmış oldun
bi süre bişi söyleme ben biraz olsun değişeceğini düşünüoum
ama bu arada sanada laf çarpabilir her fırsatta
yaa anneler hep aynı aslında bizde onların yerine koysak kendimizi bizde aynı şeyi yapabilirz ilerde düşünsenize oyaşa kadar büyütüp bakmışız bide bize iş öğretiyolar deriz yani.
ya annem benim dediklerimi yapıyo çoğu zamn ama kaynanam valla kafasına göre takılıyo ben a diyom o z yapıyo ogün ateşliyken fitil ver dedim dönüşümlü olacak şurupla yine gitti tüm gün şurup verdi deli ediyo bazen beni ama anlatamıyom işte nedersem deyim yine aynını yapacaklar çay olayına bende çok karşıyım eşimde çok dikkat ediyo ama doğa her gördüğünde istediğine göre kesin veriyolar yani.
yani özet olarak kendimizi boşa yormayalım onlar yine bildiklerini yapcak
cnm ben de arada farkediyorum onu, hatta dün de oldu yemekten sonra uzanırken. eşime telefonu uzat demeye üşendim yoksa kalp atışlarımı sayıcaktım dakika tutup.acayip attığını farkettim böyle dıştan baya bi hissedilir şekilde
inş. bişi çıkmaz cnm sende de
evet artık vücudumuzda epey değişiklikler oluo ondandır muhtemelen ağrın olması geçmiş olsun. aslında ben de bi idrar versem diom bazen enfeksiyon olduğunu hissediom
ay bak aklıma geldi doktoru arıcaktım ben yarın için
dilşad dediğin çok mantıklı evet öyle deneyebilirim
canın sağolsun dio
hoşgeldinnantalyada ipekyolda var cnm görmüştüm hatta vitrindeydi
selamlar kızlar
bişi okudum kızlar tabii sizle paylaşmadan olmaz
"kız bebeklerin adetten hemen öncede döllenebileceğini söylüyor adamın hesaplaması çok farklıydı hatta erkek bebeklerin zayıf sipermlerden kız bebeklerinse sağlam sipermlerden olduğunu yazıyordu yani kimisi hamile kalmak için uzanıp bekliyor ya eğer kız bebek istiyorsanız uzanmayın yazıyordu böylece zayıf olan sipemler ilerlemicek ve sağlamlar ilerlicek yazıyordu bendede aynısı oldu birçok yatıp bekleyen tanıdığımında erkek oldu"
vilin konak olunca oraya da ayrıca bir düzen aktı mı taştı mı derdi bence dertsiz başına dert açma. Hele bi de bebek küçükken uzak dur bi süre ya da eşin şu huyunu bir değiştirsin önce. titiz temiz olan adam kendi işini istediği şekilde kendi görür. Benim hocam da çok titizdir adam buraya geldiğinde ben çalışırım o da safii temizlik yapar hiç oralı bile olmam
dilek halı saha dışı aktivitelerinin de olduğunu bilmiyordum ses çıkarmakta haklısın ben olsam ben de ses ederim.
bol artık senin eşinin de akvaryum sevdası biter. Akvaryumu yeni mi almıştınız neden çatlamış? aldığınız yere götürüp söyleseniz? Bu arada bir arkadaşın kardeşi de milletvekili danışmanı mecliste ama o kpss ile girdi devletin memur olarak atadığı danışmandı acep o da etkilendi mi ki?
bliyor musunuz bu hafta sonu english home un sitesinde mikrofiber yorganlar indirimdeydi hani geçen annemler için alacaktım alamamıştım mağazalarda kalmamıştı bu h sonu internetten aldım 2 tane çift (tanesi 25 lira) 1 tane tek kişilik (tanesi 20 lira) dün eşimin ofisine gelmiş akşam anneme götürdük baya hoşumuza gitti.
Nasıl bi ağrı canım neren ağrıyodu?
Geçende söyledim ya canım sağlık ocağına gittiğimde. Bende önceden beri var bu. bazen birden hızlı atmaya başlıyor kalbim duyuyorum atışları resmen bikaç dk böyle sürüyor. Dr a gittim özel olarak bi sürü test yapıldı bişe çıkmadı. Ama normalden daha hızlı atıyor dedi dr kalbe. Üzerinden zaman geçti şimdi hamile olduğum için daha çok belirti göstermeye başladı. Öyleki ben daha demeden ebe tansiyonumu ölçerken farkediyo nabzın hızlı atışını. Tansiyonda hep düzensiz. Tiroitten diye düşündük ama o da normal çıktı beni tekrar yönlendirdi kardiyolojiye. Gidicez işte yarın annemle. Babamda da bu var ritm bozukluğuDrlara göre herşey normal ama bizim hissettiğimiz şeyler aynı. Hatta anjiyo olmuştu babam geçen sene hatırlarsan. Öyle işte
Sirken bencede sızdırmaz kek olduğuna göre yufkayı hayli hayli pişirir kalıp. Sadece şekil olarak dileğinki gibi mi yoksa yuvarlak düzmü? Düzse güzel olmayabilir çünkü.
kızlar nek nerdee hiç gelmedi bugün dimi:26:
kullanışlımı bu sirken?
gittik canım özele.
aradım doktoru anlattım ağrımı, hemen gelin korktuğum ağrılar olabilir dedi.
ağladımm ağladımm, gözlerim kıpkırmızı oldu, stüdyoda mahvoldum.
eşim hadi toparlan hemen gidelim topla kendini dedi. gittik, direk beni aldı doktor, randevulu hastaları bekletti.
32 mm den 37 mm ye çıkmış. biz düştü diye beklerken, çok şükür rabbime, doktor 2 buçuğa düştüyse tehlike demişti kanala.
bebeğimizi gördüük.
bundan sonra 15 günde bi takip edelim bi süre dedi.
5 dk baktı ama yine aldı 150 yi
neyse 2 hafta sonra gittiğimizde para vermicez.
netten baksan sitesine?
hoşgeldinn
kızlar nek nerdee hiç gelmedi bugün dimi:26:
:26:
canım, bence çok da diil, normal kek kalıplarımdan daha çok memnunum ben.
direk atladım ama sirkene sorduğun halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?