hafta sonu vardı sadece kendi sitesinde. şimdi 49 a çıkmış bence iyi yani.bende alsam yaa iyimi çift kişilk lazım bana aslında:44: dediğin sitedemi varmıdır hala
benim sadece bu kalıptan var markası kaiser ben çok memnunumkullanışlımı bu sirken?
dilşad anlamadım iyi dimi bahsettiğin yani açılma yok dimi herşey yolunda?:44:
dilşad ben çok derin almışım kek kalıbını çiğ kalıyo sankibide silikon var ondan da memnun kalmadım dökülyo heryere pişerken taşıyo:26:
hafta sonu vardı sadece kendi sitesinde. şimdi 49 a çıkmış bence iyi yani.
benim sadece bu kalıptan var markası kaiser ben çok memnunum
hafta sonu 25 idi şimdi 49 yine. İçi elyaf değil mikrofibermiş. işte bundandostumm 25 değilmiineyse aratırıyım olmazsa netten alırım iyi çıktı diosun ama içi elyafmı?:44:
hımm gencerler çeyz var burda borcam alıcam büyük bu kalptan vardı alsammı die sordum keki güzel olyomu bide yaşpata için iyi gibi kilitlenmesi annem alman pasta yapıoo off süper olurr
zuzum yüzüğü çok beğendim hoşmuş.
benim kek kalıbım klasik kaplardan memnumum çok şükür gayet ii pişiriyo bu kilitliler akıtma falan yapıyo annemde var ondan memnun değil.
yaa kızlar bende saçımın uçlarına balyaj yaptırmak istiyorum sarı krepeli yapıyolar doğal duruyo sizce nasıl olur_?
evet canım kısaca şöle söyleyim kanal incelirse düşük olur dedi, korkuyla baktık ama incelmek yerine kalınlaşmış. çok şükür.
canım benm de derinler var ama hepsinde de pişiyor.ekleyim ben kalıplarımı sen bak hangisinde pişmiyo?
Eki Görüntüle 643514 Eki Görüntüle 643515 bi burdaki uzundan yok Eki Görüntüle 643518 bunda 2 yumurtayla küçük bi kek oluyo, sütlü tatlılarda da güzel şekil oluyoEki Görüntüle 643517 Eki Görüntüle 643519 en çok bu büyüğü kullanıyorum
hafta sonu 25 idi şimdi 49 yine. İçi elyaf değil mikrofibermiş. işte bundan
MIKROFIBER POLYESTER YORGAN ÇİFT KİŞİLİK 195X215
ben beğendim
saç rengin fotodaki gibi dimi değişmediysen uçlara attır bence ışıltı gibi çok yoğun bi sarı olmasın krepeli güzel olur gözlerinlehükümet gibim olursun
ama açıcıya dikkat et yakmasın saçını kaliteli inova açıcı felan kullansınlar
allah korusun cnm inşallah dahada kalınlaşır..senin böyle resimlerini görürürz Eki Görüntüle 643523 Eki Görüntüle 643524 Eki Görüntüle 643525
dilşad bak benimki bu tencere gibi hiç sevmiom fırlatı atasım var annem atrmıo Eki Görüntüle 643526
küçük olanlar taşar ben belli ölçü kullanıyorum ilk koyduğun resimdeki iyimiş güzel çıkyosa
çok komikmiş karikatürEvet biliyorum canım hamilelikte daha fazla attığını. Ama öyle olsa ebe ve dr dra git dermiydi:26: Onlarda biliyorlar normal olduğunu. Neyse yaa çok düşünmüyorum zaten hayırlısı olsun, hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alim de başka bişe istemiyorum.
Hmm dikkat et yinede canım drla diyalogunu kesme. Hayırlısıyla bişe olmıcak kızına.
SedaaaSen aklıma geldin face.. de gördüm
Eki Görüntüle 643263
yok kuzum ama şu haliyle emin ol görmek istemezsinvilişş alacağın evin varmı fotosu yaa merak ettim
özgee ritim bozukluğu ablamda da var ,doğuma engel olurmu bilmem de inşş halledilmeyecek bişey değildir
ve karikatüre koptum yanii :)))
aaa ne güzel canım,madem uzunluk artmış artık için daha rahat eder...gittik canım özele.
aradım doktoru anlattım ağrımı, hemen gelin korktuğum ağrılar olabilir dedi.
ağladımm ağladımm, gözlerim kıpkırmızı oldu, stüdyoda mahvoldum.
eşim hadi toparlan hemen gidelim topla kendini dedi. gittik, direk beni aldı doktor, randevulu hastaları bekletti.
32 mm den 37 mm ye çıkmış. biz düştü diye beklerken, çok şükür rabbime, doktor 2 buçuğa düştüyse tehlike demişti kanala.
bebeğimizi gördüük.
bundan sonra 15 günde bi takip edelim bi süre dedi.
5 dk baktı ama yine aldı 150 yi
neyse 2 hafta sonra gittiğimizde para vermicez.
bende yatıp beklemiştimmm
yatmam valla halay bile çekerim
vilincim hayırlısı olsun ozamn canım :*
sedaa yüzük güzel evet de fiyatını gördün mü yanında .. 17bin
neeeinanmıyorum sadece yüzüğe baktım hiç fiyatını görmedim ben
dilşadd ne çok kek kalıbın varmış kıı :)
benm 1tane var o klasik olanlardan ..geçende annemden kelepçeli aldım kullanmıyomş ama içinde bi aparatı yoktu
bende istiyom kalpli uzun ,du bakalım nezamn nasip olcak almak :)
almak diyince dün gece uzuncaa düşündüm uyuyamadım 3yıl oldu evleneni 1arpa boyu yol katedemedik valla daha da dibe iniyoz geçen annem diyo 2kişi çalışıyonz çoluk çocuk yok daha da ağlıyosun dedi :// haklıı babam iş oldukça çalışıyo annem çalışmıyo kardeşim parttıme çalışuyo onlar geçiniyosa biz hayli hayli geçinmeli üstüne para atmalıyız kenara dimmiaşırı bi borcumuz da yok 2-3 yere var milyar değil taksit şeklinde ödüyoz bazen yetmiyo öbür ay 2tane ödüyoz anlamıyom nereye gidiyo bu paralar ...
akşama toplantı yapıcaz eşimle ciddi bi şekilde
ben pasta kek yapmayı çok seviyorum diye annemle yengem almıştı bunları bana :) ben de uzun almak istiyorum, kalpli olanda anneme avondan hediye gelmişti bana verdi 2 kişisiniz az bi kek yaparsın bunda demişti. yuvarlak olan papillanın migrosta 5,99du aldım gitti yeni evliyken, şimdi aylarca bişe yapamıyorum hepsi dolap bekliyo
haklılar valla canım 2 kişiyiz harcamalarımız çokyeterince idare etmeyi bilmiyoruz demekki.
erkek olsaydın önce fiyatına bakardınneeeinanmıyorum sadece yüzüğe baktım hiç fiyatını görmedim ben
yaren bu çocuk çok yormaya başladı seni gerçekten...nasıl oldu da birden bu kadar değişti huyu anlamadım valla :26: allah yardımcın olsun canım...selam kızlar. takipteyim ama yazamıyorum çok. bu fırlama büyüdükçe yormaya başladı beni. bu aralar acayip huysuz. dün babam geldi köyden, öğleden sonra o ilgilendi İlker'le, ben de etrafı toparladım, süpürge açtım falan. babam da diyor ne olmuş bu çocuğa böyle, çok usluydu bu. dedim sorma yoruyor beni çok.
vilişimmm eşinin temizlik ve yemek takıntısıyla işin var canım. Allah kolaylık versin sana ne diyim, tabii bi de bol sabır.
bende de silikon kek kalıbı var ama onda hep nedense bir tarafı daha fazla kabarıyor. yamuk oluyor kek, anlamadım neden. normal kek kalıplarından almam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?