Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

zuzum yüzüğü çok beğendim hoşmuş.

benim kek kalıbım klasik kaplardan memnumum çok şükür gayet ii pişiriyo bu kilitliler akıtma falan yapıyo annemde var ondan memnun değil.

yaa kızlar bende saçımın uçlarına balyaj yaptırmak istiyorum sarı krepeli yapıyolar doğal duruyo sizce nasıl olur_?

dilşad anlamadım iyi dimi bahsettiğin yani açılma yok dimi herşey yolunda?:44:

evet canım kısaca şöle söyleyim kanal incelirse düşük olur dedi, korkuyla baktık ama incelmek yerine kalınlaşmış. çok şükür.

dilşad ben çok derin almışım kek kalıbını çiğ kalıyo sanki bide silikon var ondan da memnun kalmadım dökülyo heryere pişerken taşıyo:26:

canım benm de derinler var ama hepsinde de pişiyor.ekleyim ben kalıplarımı sen bak hangisinde pişmiyo?
bi burdaki uzundan yok bunda 2 yumurtayla küçük bi kek oluyo, sütlü tatlılarda da güzel şekil oluyo en çok bu büyüğü kullanıyorum

hafta sonu vardı sadece kendi sitesinde. şimdi 49 a çıkmış bence iyi yani.

benim sadece bu kalıptan var markası kaiser ben çok memnunum

dostumm 25 değilmii neyse aratırıyım olmazsa netten alırım iyi çıktı diosun ama içi elyafmı?:44:

hımm gencerler çeyz var burda borcam alıcam büyük bu kalptan vardı alsammı die sordum keki güzel olyomu bide yaşpata için iyi gibi kilitlenmesi annem alman pasta yapıoo off süper olurr

hafta sonu 25 idi şimdi 49 yine. İçi elyaf değil mikrofibermiş. işte bundan
MIKROFIBER POLYESTER YORGAN ÇİFT KİŞİLİK 195X215
ben beğendim

saç rengin fotodaki gibi dimi değişmediysen uçlara attır bence ışıltı gibi çok yoğun bi sarı olmasın krepeli güzel olur gözlerinle hükümet gibim olursun

ama açıcıya dikkat et yakmasın saçını kaliteli inova açıcı felan kullansınlar

allah korusun cnm inşallah dahada kalınlaşır..senin böyle resimlerini görürürz Eki Görüntüle 643524 Eki Görüntüle 643525

dilşad bak benimki bu tencere gibi hiç sevmiom fırlatı atasım var annem atrmıo

küçük olanlar taşar ben belli ölçü kullanıyorum ilk koyduğun resimdeki iyimiş güzel çıkyosa

yok cnm fotodaki gibi değişiklik yok ztn çok yoğun düşünmüyorum daha önceden vardı aslında evlenmeden önce ii duruyodu cesaret edemedim bi türlü.

diloşum çok sevindim kalınlaşma varmış cnm hadi bakim inş hep böyle devam eder.

dilek ankaradaki tüm ipekyolları araştırmayamı gitti naptı

inşallah canım çok tşk ederim.

canım kalpli haricinde hepsini 4 yumurtayla yapıyorum.
evet seninki çok yüksekmiş düşük derecede uzun sürede pişirsen yine mi pişmiyo?

çok komikmiş karikatür
özge,kuzenimde de vardı ritm bozukluğu...bazen çok hızlı atıyodu onun kalbi de...ama hamileliğinde hiçbi sorun olmadı...senin de olmicak inşallah canım

vilişş alacağın evin varmı fotosu yaa merak ettim

özgee ritim bozukluğu ablamda da var ,doğuma engel olurmu bilmem de inşş halledilmeyecek bişey değildir
ve karikatüre koptum yanii :)))
yok kuzum ama şu haliyle emin ol görmek istemezsin değerini bilmemişler hiç,yıllarca boş kalmış,viran halde...epey bi restorasyon işi var...yarın mimar fiyat belirlicek restorasyon için...ona göre alıp almicamıza karar vericez...

aaa ne güzel canım,madem uzunluk artmış artık için daha rahat eder...

bende yatıp beklemiştimmm

yatmam valla halay bile çekerim

vilincim hayırlısı olsun ozamn canım :*

sedaa yüzük güzel evet de fiyatını gördün mü yanında .. 17bin

dilşadd ne çok kek kalıbın varmış kıı :)
benm 1tane var o klasik olanlardan ..geçende annemden kelepçeli aldım kullanmıyomş ama içinde bi aparatı yoktu

bende istiyom kalpli uzun ,du bakalım nezamn nasip olcak almak :)

almak diyince dün gece uzuncaa düşündüm uyuyamadım 3yıl oldu evleneni 1arpa boyu yol katedemedik valla daha da dibe iniyoz geçen annem diyo 2kişi çalışıyonz çoluk çocuk yok daha da ağlıyosun dedi :// haklıı babam iş oldukça çalışıyo annem çalışmıyo kardeşim parttıme çalışuyo onlar geçiniyosa biz hayli hayli geçinmeli üstüne para atmalıyız kenara dimmi aşırı bi borcumuz da yok 2-3 yere var milyar değil taksit şeklinde ödüyoz bazen yetmiyo öbür ay 2tane ödüyoz anlamıyom nereye gidiyo bu paralar ...
akşama toplantı yapıcaz eşimle ciddi bi şekilde

selam kızlar. takipteyim ama yazamıyorum çok. bu fırlama büyüdükçe yormaya başladı beni. bu aralar acayip huysuz. dün babam geldi köyden, öğleden sonra o ilgilendi İlker'le, ben de etrafı toparladım, süpürge açtım falan. babam da diyor ne olmuş bu çocuğa böyle, çok usluydu bu. dedim sorma yoruyor beni çok.

seduşum geçmiş olsun canım ya. insanın aklına gelmeyen başına geliyor işte. eşin birşey söyledi mi tekrar alcam falan???

dilekcim senin eşin de benimki gibi ya. dün kıymalı karnabahar yaptım fırında. yemedi, sinir oldum. bi ton kavga ettik babamın yanında. uykusuzluk bi yandan, regl bi yandan, İlker bi yandan. bu arada ben temizlik, ütü, yemek koşturuyorum. adam yemiyor, delirdim valla. neyse sonra barıştık

vilişimmm eşinin temizlik ve yemek takıntısıyla işin var canım. Allah kolaylık versin sana ne diyim, tabii bi de bol sabır.

dilşadcım çok sevindim canım, hep böyle güzel haberlerle gel inşallah.

sirken iyi geçmiş sorgulaman sevindim tatlım.

bende de silikon kek kalıbı var ama onda hep nedense bir tarafı daha fazla kabarıyor. yamuk oluyor kek, anlamadım neden. normal kek kalıplarından almam lazım.

ben pasta kek yapmayı çok seviyorum diye annemle yengem almıştı bunları bana :) ben de uzun almak istiyorum, kalpli olanda anneme avondan hediye gelmişti bana verdi 2 kişisiniz az bi kek yaparsın bunda demişti. yuvarlak olan papillanın migrosta 5,99du aldım gitti yeni evliyken, şimdi aylarca bişe yapamıyorum hepsi dolap bekliyo
haklılar valla canım 2 kişiyiz harcamalarımız çok yeterince idare etmeyi bilmiyoruz demekki.

şöle doğumdan sonra kendini toplayınca yaparsın gene

aynen idare bilmiyoruz hele pazar günleri kafadan 50 gidiyo valla ,dün gece eşim yatakodasının klimayı aç diyo hayır dediim hava soğuk değil müsrüflük yapma dedim " ama ben üstümü açıyom üşürüm" diyo ,dedim gir yorganın içine ozamn yok açmak öle hergece az idareli ol yaa dedim :)) tuhaf tuhaf baktı kocacım dün iice taktıydım buduruma
eskiden yazıyodum ozamn gene bi devreden bakiye oluyodu diğer haftaya ..1senedir ipin ucu hoopp kaçtı eşim yüzünden

neee inanmıyorum sadece yüzüğe baktım hiç fiyatını görmedim ben
erkek olsaydın önce fiyatına bakardın

yaren bu çocuk çok yormaya başladı seni gerçekten...nasıl oldu da birden bu kadar değişti huyu anlamadım valla :26: allah yardımcın olsun canım...

eşim konusunu hiç sorma

dilşad ne çok kek kalıbın var gerçekten benim 2 tane var o kaa

zuzum,bence de eşinle birikim konusunu konuşmanız lazım :26: az da olsa birikim yapmanız lazım...3 yılda hiçbi birikim yapmamış olmanız tuhaf :26:

yarenim Allah kolaylık versin yaa
eşinde hee hayret bişy negüzel kıymalı yapmışın fırında uğraşmışın yumurta kırıp koymamışın ya önüne mis gibi yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…