zuzum,bence de eşinle birikim konusunu konuşmanız lazım :26: az da olsa birikim yapmanız lazım...3 yılda hiçbi birikim yapmamış olmanız tuhaf :26:
şöle doğumdan sonra kendini toplayınca yaparsın gene
aynen idare bilmiyoruz hele pazar günleri kafadan 50 gidiyo valla ,dün gece eşim yatakodasının klimayı aç diyo hayır dediim hava soğuk değil müsrüflük yapma dedim " ama ben üstümü açıyom üşürüm" diyo ,dedim gir yorganın içine ozamn yok açmak öle hergece az idareli ol yaa dedim :)) tuhaf tuhaf baktı kocacımdün iice taktıydım buduruma
eskiden yazıyodum ozamn gene bi devreden bakiye oluyodu diğer haftaya ..1senedir ipin ucu hoopp kaçtı eşim yüzünden
erkek olsaydın önce fiyatına bakardın
yaren bu çocuk çok yormaya başladı seni gerçekten...nasıl oldu da birden bu kadar değişti huyu anlamadım valla :26: allah yardımcın olsun canım...
eşim konusunu hiç sorma
dilşad ne çok kek kalıbın var gerçektenbenim 2 tane var o kaa
zuzum,bence de eşinle birikim konusunu konuşmanız lazım :26: az da olsa birikim yapmanız lazım...3 yılda hiçbi birikim yapmamış olmanız tuhaf :26:
ayy bizde haftasonu konuşuyorz eşim yemk tıcketıyla benimki toplam bu ay 300 harcamışız eve market alışverişi ve haftasonu dolabımız bomboştu yapcak bişe bulamadım resmen nereye gidiyo bu aldıklarımız hiç bilmiyorum ne aldık okadar ve neden dolabımız boş eşimde diyoki sen ne aldını bilmişyosun bende dedim ne gerekse onu alıyorum sonuçta ayy valla bende hiç bilmiyom ne yaptımı ama hergün marketteyim yani burdakiler diyo artık yeter marketi eve taşıya taşıya bitiremednama ortada bişe yok işte.
ay yarenim seninkide başladı demek doğa 2 geliyo sanırımvalla işin zor cnm allah kolaylık versin.6.5 aylık falan olunca örümcek al az binsin oyalanır üstünde çok uzun süre kalmasın tabi.
heyy kokişten başka kimse saçıma yorum yapmadı hee
son bir yıldır geçim gerçekten daha da masraflı hale gelir oldu da ondan. Gelire zam yok ama giderlere habire zam yapıyorlar geçen seneyle bu sene aynı doğalgaz elektrik su faturası ya da telefon faturası mı ödüyorsunuz? Elbette hayır. Avrupada orta sınıf bir ailenin ortalama köpek bakımı için harcadığı para bizde asgari ücrete karşılık geliyor nerdeyse.sorma yaa düşündükçe kafayı yicem :/ kağıt üzerinde çok güzel geçiniyoz yetiyo da artıyo bile para ama cebe bak 0 . nasıl oluyo anlamış değilim
birikim olcağına neler neler gitti ohoo ... ayda 100 koysan gene koyarsın hatta bana göre enaz 500 koymamız gerekiyo kağıt üzerinde yanii çünkü dediğim gibi çok borcumuz yok şükür benim bildiğim yanii
1 senedir eşim parasını görmüyom valla eve gelmeden gidiyo kiraya pasoma faturalara ,ben haftalık alıyom diğer haftaya kadar kalmıyo bişey
yani sürekli bişeyde almıyorum biliyonuz ,ben çıkamadım işin içinden
hemen hemen aynı durumdayız cnm. para gelio ama nereye gidio anlamış diiliz yaaa:26:eskiler nası kazanıp biriktirmişlerse artık evler arabalar yapmışlar biz bi halt yapamayız gbi gelio bazenalmak diyince dün gece uzuncaa düşündüm uyuyamadım 3yıl oldu evleneni 1arpa boyu yol katedemedik valla daha da dibe iniyoz geçen annem diyo 2kişi çalışıyonz çoluk çocuk yok daha da ağlıyosun dedi :// haklıı babam iş oldukça çalışıyo annem çalışmıyo kardeşim parttıme çalışuyo onlar geçiniyosa biz hayli hayli geçinmeli üstüne para atmalıyız kenara dimmiaşırı bi borcumuz da yok 2-3 yere var milyar değil taksit şeklinde ödüyoz bazen yetmiyo öbür ay 2tane ödüyoz anlamıyom nereye gidiyo bu paralar ...
akşama toplantı yapıcaz eşimle ciddi bi şekilde
ben elektriğe dikkat ediyorum eğer o odada bulunmuyorsak lambayı mutlaka kapatıyorum oturma odam ve muftaktaki lambalarım 4 er taneydi onları 2 ye düşürdüm. bir gelen olacağı zaman normale çeviriyorum. Suda da dikkat etmeye başladık sıcak su gelene kadar kovaya dolduruyorum suyu ve sonra onu klozete döküyorum faturada hemen farketti.
Günaydın herkese
geçmişe bakamıyorum, kk giremiyorum..
müdürüm döndü malum, bi şiddet bi celal
iş verdi ekstra, işte toplantı yapıcazlar felan
sonumuz hayır olsun.
İnş herkes iyidir
haberi yoktu kidilekk eşin nasıl izin verdi leoparlı kaban giymene
beğenirsin tabii fiyatına baksaydın bide iyi olurduzuzum yüzüğü çok beğendim hoşmuş.
yaa kızlar bende saçımın uçlarına balyaj yaptırmak istiyorum sarı krepeli yapıyolar doğal duruyo sizce nasıl olur_?
nettende baktım tükendi diodilek ankaradaki tüm ipekyolları araştırmayamı gitti naptı
zuzum naptınız eşinle konuştunuz mu?almak diyince dün gece uzuncaa düşündüm uyuyamadım 3yıl oldu evleneni 1arpa boyu yol katedemedik valla daha da dibe iniyoz geçen annem diyo 2kişi çalışıyonz çoluk çocuk yok daha da ağlıyosun dedi :// haklıı babam iş oldukça çalışıyo annem çalışmıyo kardeşim parttıme çalışuyo onlar geçiniyosa biz hayli hayli geçinmeli üstüne para atmalıyız kenara dimmiaşırı bi borcumuz da yok 2-3 yere var milyar değil taksit şeklinde ödüyoz bazen yetmiyo öbür ay 2tane ödüyoz anlamıyom nereye gidiyo bu paralar ...
akşama toplantı yapıcaz eşimle ciddi bi şekilde
tabağı kafasına geçirseydin sendedilekcim senin eşin de benimki gibi ya. dün kıymalı karnabahar yaptım fırında. yemedi, sinir oldum. bi ton kavga ettik babamın yanında. uykusuzluk bi yandan, regl bi yandan, İlker bi yandan. bu arada ben temizlik, ütü, yemek koşturuyorum. adam yemiyor, delirdim valla. neyse sonra barıştık
ben artık kenarada atmak istemioum kendimi bunaltmakta istemioumzuzum gerçekten hiç kenara atamıyorsanız ciddi ciddi gözden geçirmeniz lazım harcamalarınızı. hani desen yiyoruz, içiyoruz, giyiyoruz anlarım. ama hem bunları yapmıyor hem de kenara atamıyorsanız ciddi bir sorun var demektir. biz şuanda tek maaşla kira ödüyor, bebişin ihtiyaçlarını karşılıyor hem de kendimiz geçiniyoruz. çok şükür birikimimize dokunmadık, kimseden borç da almadık şimdiye kadar. biz tek maaşla bu kadarına yetebiliyorsak sizin çok rahat para atmanız lazım kenara canım.
bende suya kıyamam yaa eşim çok akıtır boş yere ama ben üzülürüm valla su içinsalonda 2li lambayı açarım diğer odalar zaten tekli hep. suyu da mutlaka biriktiririm.hatta bazen mutfakta ot falan yıkadıysam onun suyunu saksılara dökerim falan, böle garip huylarım da vardır, gerçi benimki tasarruf etmek diil de doğayı korumak bi nevi, kaynaklarımızı boşa heba etmemek
zuzum gerçekten hiç kenara atamıyorsanız ciddi ciddi gözden geçirmeniz lazım harcamalarınızı. hani desen yiyoruz, içiyoruz, giyiyoruz anlarım. ama hem bunları yapmıyor hem de kenara atamıyorsanız ciddi bir sorun var demektir. biz şuanda tek maaşla kira ödüyor, bebişin ihtiyaçlarını karşılıyor hem de kendimiz geçiniyoruz. çok şükür birikimimize dokunmadık, kimseden borç da almadık şimdiye kadar. biz tek maaşla bu kadarına yetebiliyorsak sizin çok rahat para atmanız lazım kenara canım.
Zuzu babanın ssk sını ödüyosun ,kiranız var,eşin sigara içiyosa sigara masrafı vs vs..Bizde hiç biriktiremedik ama bizim düğün borcu var bu sene bitiyo.:Ama şükür evimiz var..Bi de ben çalışsam güzel birikim yaparız heralde..
hemen hemen aynı durumdayız cnm. para gelio ama nereye gidio anlamış diiliz yaaa:26:eskiler nası kazanıp biriktirmişlerse artık evler arabalar yapmışlar biz bi halt yapamayız gbi gelio bazen
.
inşallah canım çok tşk ederim.
canım kalpli haricinde hepsini 4 yumurtayla yapıyorum.
evet seninki çok yüksekmiş düşük derecede uzun sürede pişirsen yine mi pişmiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?