dilekkşakaydı gereçek oldu ..geçmiş olsun eşine
aynı durumdayız benimde konuşasım yok hiç, dün de konuşamadık eşimle zaten kv yemeğe gittik ,sonra 10 gibi indik 1saat hürreme baktım 11de yattık aldım kalemi defteri dönmüş kıçını söyle dinliyom diye... kıçınamı konuşcam ben delimisin yaa dedim kızdım yüzünü döndü ya bi kalk otur da konuşalım yok yatıyo dinliyom ben hıhı diyo ,sinir oldum bende kavga ettik
neymiş hürrem o..suna bakacağına alıp gelseydin defteri diyo ,söyleseydin madem diyom ,hesap isteyen sensin ben değilim diyo..he yani zaten tek başıma istiyorum herşeyi tek başıma yaşıyorum dimi dedim bisürü daha söledim ..
bide ne diyo,millet evinde huzur bulurmuş o bulamıyomuş ,işten geliyomuş yorgun argın bide beni çekiyomuş
dilşadd ne çok kek kalıbın varmış kıı :)
benm 1tane var o klasik olanlardan ..geçende annemden kelepçeli aldım kullanmıyomş ama içinde bi aparatı yoktu
bende istiyom kalpli uzun ,du bakalım nezamn nasip olcak almak :)
almak diyince dün gece uzuncaa düşündüm uyuyamadım 3yıl oldu evleneni 1arpa boyu yol katedemedik valla daha da dibe iniyoz geçen annem diyo 2kişi çalışıyonz çoluk çocuk yok daha da ağlıyosun dedi :// haklıı babam iş oldukça çalışıyo annem çalışmıyo kardeşim parttıme çalışuyo onlar geçiniyosa biz hayli hayli geçinmeli üstüne para atmalıyız kenara dimmiaşırı bi borcumuz da yok 2-3 yere var milyar değil taksit şeklinde ödüyoz bazen yetmiyo öbür ay 2tane ödüyoz anlamıyom nereye gidiyo bu paralar ...
akşama toplantı yapıcaz eşimle ciddi bi şekilde
selam kızlar. takipteyim ama yazamıyorum çok. bu fırlama büyüdükçe yormaya başladı beni. bu aralar acayip huysuz. dün babam geldi köyden, öğleden sonra o ilgilendi İlker'le, ben de etrafı toparladım, süpürge açtım falan. babam da diyor ne olmuş bu çocuğa böyle, çok usluydu bu. dedim sorma yoruyor beni çok.
seduşum geçmiş olsun canım ya. insanın aklına gelmeyen başına geliyor işte. eşin birşey söyledi mi tekrar alcam falan???
dilekcim senin eşin de benimki gibi ya. dün kıymalı karnabahar yaptım fırında. yemedi, sinir oldum. bi ton kavga ettik babamın yanında. uykusuzluk bi yandan, regl bi yandan, İlker bi yandan. bu arada ben temizlik, ütü, yemek koşturuyorum. adam yemiyor, delirdim valla. neyse sonra barıştık
vilişimmm eşinin temizlik ve yemek takıntısıyla işin var canım. Allah kolaylık versin sana ne diyim, tabii bi de bol sabır.
dilşadcım çok sevindim canım, hep böyle güzel haberlerle gel inşallah.
sirken iyi geçmiş sorgulamansevindim tatlım.
bende de silikon kek kalıbı var ama onda hep nedense bir tarafı daha fazla kabarıyor. yamuk oluyor kek, anlamadım neden. normal kek kalıplarından almam lazım.
aynı durumdayız benimde konuşasım yok hiç, dün de konuşamadık eşimle zaten kv yemeğe gittik ,sonra 10 gibi indik 1saat hürreme baktım 11de yattık aldım kalemi defteri dönmüş kıçını söyle dinliyom diye... kıçınamı konuşcam ben delimisin yaa dedim kızdım yüzünü döndü ya bi kalk otur da konuşalım yok yatıyo dinliyom ben hıhı diyo ,sinir oldum bende kavga ettik
neymiş hürrem o..suna bakacağına alıp gelseydin defteri diyo ,söyleseydin madem diyom ,hesap isteyen sensin ben değilim diyo..he yani zaten tek başıma istiyorum herşeyi tek başıma yaşıyorum dimi dedim bisürü daha söledim ..
bide ne diyo,millet evinde huzur bulurmuş o bulamıyomuş ,işten geliyomuş yorgun argın bide beni çekiyomuş
sabah da yatakta sarılıyo ,aşağı inerken elimi tutuyo öpüyo akşama ne yemek yapcan diyo ...
git işine ya konuşmuyom seninle diyom
gel bi öpeyim ozamn diyo ,ay hiç ciddiye almıyo beni yaa
beni kızdırsın diye sölüyomuş o lafları her söylediği gerçek değilmişmişmişşş
aaa şaşırdım bu iş olayına nası olcak pekiGünaydın kızlar,
Akşam eve gittim yemek yedik eşimle kızım uyumuştu yolda eşiminde canı rakı çekmiş gelirken almış beraber içelim diye hiç sevmiyom ama işte eşlik etmemi seviyo 1 er kadeh içtik işleriyle ilgili karışık olaylar oldu biraz
daha önce bahsetmiştik biyerden hbr bekliyoruz diye işte orası diyarbakıra eleman alacakmış dün aramışlar işte referanslarınız çok ii sizinle diyarbakırda çalışmak istiyoruz diye öncelik kadro oraya verilmiş sonra adanaya alınacakmış cv sini veren adamla görüştü sonra oda demiş sen kabul et görüş önce diyarbakırda başlarsın sonra adana kadrosu çıkınca buraya kaydırırız seni demiş ama nekadar sürer gelmesi bilmiyoruz işte görüşmeye çağıracaklar şartları falan konuşacaklar girerse eğer firma çok ii bi firma yani dünya çapında hepiniz bilirsiniz markayı ama nasıl olacak bilmiyorum biyandan istiyorum ii biyer sonuçta bi yandan hiç istemiyorum
evt yemin ederim tuttu bedduam haa utandım biraz dayaa buralara çok güldüm kusura bakmadın dimi.
canı istemedi demekki cnm hesap kitap yapmayı yattıktan sonra bakma o söylediklerinede ya sinirlenince hepsi aynı şeyi söulüyo gerçek olmadığını biliyoz sonuçta üzülme sende
dilekk kz anında tutmuş duan keşke başka bişe dileseydin yavrum yaa adam sakatlanmış bide ama ii yapmışsın ilgilenmemekle çeksin cezasını
ama yaa asma yüzünü yine
çanta alcan he kendine gelirsin biraz ozman
hülyanın saçlarını bende beğeniyorum çok hoş duruyo.
zor bikarar yaa , ama şartlar iyiyse eşin için güzel olucak canım ... işte nekdar süreceği de belli değilmiş , senin işin var sonra hadi ordan biyer buldun ya geri dönünce bulamazsan
çokk iiiice düşünülmesi gereken bişey olmuş yaa hayırlısı olsun hakkınızda
ahımızı alıyolar kuzum,sonra da böyle yapışıveriyo işte...eşimde beni ne zaman kızdırsa başına bi şey geliyo biliyosunuz...çok geçmiş olsun dicem ama içimden de haketmiş diyesim varuykusuzluktan ölüoum yaa
dün eşim 12de geldi halı saha maçından ve sakatlanmış
dün iş çıkışı konuşurken ayakkabı aldım dedi bende ayağını burkta 5 hafta gideme inş dedim
ve düşmüş diz kapağı açımış arka tarafı şişmiş
birisi de göğsüne vurmuş kemikleri açıomuş daha önce de o göğüs kafesinde sızı vardı zaten
hiç ilgilenmedim şevkatine ihtiyacım var die sarılıo
dönüpte bakmadım bile git maç yaptığın arkilerin şevkat göstersin dedim
tüm gece inledi ilaç krem falan sordu bilmioum dedim -ki zaten bilmioum yani
ağrısız başımıza iş acıo yaa
bide 11de bitio maç 11,30da aradım kardeşini bırakmış ordan geliomuş
bıktım yaaa valla
sonra da dedim ki biz çok ayrı kulvarlardayız hiç aynı şeyi düşünüp yaşamıouz
fikirlerimiz böyleydi ama üstüne başka şeylerde eklendi
ben ileriyi de düşünüoum sen günü kurtarıosun sadece dedim
tabii bu sen abartıosun bizim bişiyimiz yok gayet iyiyiz falan dio
ben sıkıldım dedim yattım sabahta hiç konuşmadım içimden gelmio bazen dudaklarım oynamaz öldürsen kelime çıkmaz ağzımdan o durumdayım yine.
az önce de aramış aile hekiminin adını soruo söyleyip kapattım
rızam olmadan gitti başına bunlar geldi işte
ya dioum sen zaten 10da işten çıkan adamsın 7de cıksanda 7-8 maç yapsanız eyvallah ama gece 12ye kadar beklemek zorunda mıyım
annemde dün hadi uykumuz geldi yarın kardeşinin okulu var dedi
annenler seninle otursun baban eve indirsin ışığı açıp çıkın orda oturun bana bunları söylüo
sen nerdesin dedim
ne işime yarıosun
valla hırsızdan sonraki gün ben ve annemde bel ağrısı kol ağrısı öldük kimsede bişi yapmadı
şimdide o keyfi kas ağrısı çekio bende bişi yapmıcam
gaddarım belki evet ama yoruldum yani içimden de gelmio onun için yapamam
sanırım çok yazdım yine kusura bakmayın kızlar
akşam kalp kır,sabah düzeltmeye çalış...kır,yapıştır,kır,yapıştır...ne sanıyolar bizi yaaaynı durumdayız benimde konuşasım yok hiç, dün de konuşamadık eşimle zaten kv yemeğe gittik ,sonra 10 gibi indik 1saat hürreme baktım 11de yattık aldım kalemi defteri dönmüş kıçını söyle dinliyom diye... kıçınamı konuşcam ben delimisin yaa dedim kızdım yüzünü döndü ya bi kalk otur da konuşalım yok yatıyo dinliyom ben hıhı diyo ,sinir oldum bende kavga ettik
canım yaaa,iş güzel ama aradaki ayrılık ne olacakGünaydın kızlar,
Akşam eve gittim yemek yedik eşimle kızım uyumuştu yolda eşiminde canı rakı çekmiş gelirken almış beraber içelim diye hiç sevmiyom ama işte eşlik etmemi seviyo 1 er kadeh içtik işleriyle ilgili karışık olaylar oldu biraz
daha önce bahsetmiştik biyerden hbr bekliyoruz diye işte orası diyarbakıra eleman alacakmış dün aramışlar işte referanslarınız çok ii sizinle diyarbakırda çalışmak istiyoruz diye öncelik kadro oraya verilmiş sonra adanaya alınacakmış cv sini veren adamla görüştü sonra oda demiş sen kabul et görüş önce diyarbakırda başlarsın sonra adana kadrosu çıkınca buraya kaydırırız seni demiş ama nekadar sürer gelmesi bilmiyoruz işte görüşmeye çağıracaklar şartları falan konuşacaklar girerse eğer firma çok ii bi firma yani dünya çapında hepiniz bilirsiniz markayı ama nasıl olacak bilmiyorum biyandan istiyorum ii biyer sonuçta bi yandan hiç istemiyorum
kimsecikler yok ama yine de günaydın kızlaaaaaaar
babamızı gönderdik...2 kiviyi yuttuk kızımla...100 tefriciye okumam lazım şimdi onu okuyucam,işlerimi ve kahvaltımı öyle yapıcam...akşam kv ile kp geldi...epey oturdular...yatarken saat 12'yi geçiyodu...bugün büyük gün,restorasyon için mimar eve gidip,fiyat söylicek...inşallah çokk tutmaz :18: yoksa epey kredi çekmemiz gerekicek :18:
yareeeen,o tosun paşayı bize gönder...biz bakalım biraz da,pratik yapmış oluruz
koras,hamarat hatunlar dün belli oldu...dilşadla sendeki kadar çok kalıp hiçbirimizde yok
Günaydın herkese
geçmişe bakamıyorum, kk giremiyorum..
müdürüm döndü malum, bi şiddet bi celal
iş verdi ekstra, işte toplantı yapıcazlar felan
sonumuz hayır olsun.
İnş herkes iyidir
yok cnm ztn sadece eşim gidecek biz gitmicez geri dönüş olacağı için.o yüzdende rahatsızım biraz
son bir yıldır geçim gerçekten daha da masraflı hale gelir oldu da ondan. Gelire zam yok ama giderlere habire zam yapıyorlar geçen seneyle bu sene aynı doğalgaz elektrik su faturası ya da telefon faturası mı ödüyorsunuz? Elbette hayır. Avrupada orta sınıf bir ailenin ortalama köpek bakımı için harcadığı para bizde asgari ücrete karşılık geliyor nerdeyse.
Merhaba kızlar,
Viliş ne güzel olur orayı alsanız,dediğin gibi lazım olmayan şeyleride oraya götürürsün evde hafifler..
Özge geçmiş olsun.bi ark vardı benim o da taşikardi ama dr ona yürüyüş yap falan diyomuş..
Dilşad sevindim cnm..Ne çok alıyomuş doktor
Zuzu babanın ssk sını ödüyosun ,kiranız var,eşin sigara içiyosa sigara masrafı vs vs..Bizde hiç biriktiremedik ama bizim düğün borcu var bu sene bitiyo.:Ama şükür evimiz var..Bi de ben çalışsam güzel birikim yaparız heralde
Seda yakışır sana cnm,bence yap..
Yarenay baya bitkin düşmüşsünİlker inş sakin durur azcık
Bende de bir sürü kalıp varSilikon,kalp,açılır,klasik,ortası delik Ama silikon tercihimdir..
cidden dilşad yaa amma kalıbın varmış
bende hiç yokkek de yapmam zaten ayda yılda bir
bol bence yakışır sana hem önceden de denemişsin biliosun yaptır bence değişiklik olsun
hemen hemen aynı durumdayız cnm. para gelio ama nereye gidio anlamış diiliz yaaa:26:eskiler nası kazanıp biriktirmişlerse artık evler arabalar yapmışlar biz bi halt yapamayız gbi gelio bazen
ben onları zaten yaparım. salonda 2li lambayı açarım diğer odalar zaten tekli hep. suyu da mutlaka biriktiririm.hatta bazen mutfakta ot falan yıkadıysam onun suyunu saksılara dökerim falan, böle garip huylarım da vardır, gerçi benimki tasarruf etmek diil de doğayı korumak bi nevi, kaynaklarımızı boşa heba etmemek
eşimin yanındayım yemek yedik b uyusam dedim ama olmadı yaa
naapsam acabaaa sıkıldım.....
günaydıın, kiviyi yeyince vuruyo mu seninki de, biz kiviyle acayip mutlu olup hareketleniyoruz.kimsecikler yok ama yine de günaydın kızlaaaaaaar
babamızı gönderdik...2 kiviyi yuttuk kızımla...100 tefriciye okumam lazım şimdi onu okuyucam,işlerimi ve kahvaltımı öyle yapıcam...akşam kv ile kp geldi...epey oturdular...yatarken saat 12'yi geçiyodu...bugün büyük gün,restorasyon için mimar eve gidip,fiyat söylicek...inşallah çokk tutmaz :18: yoksa epey kredi çekmemiz gerekicek :18:
yareeeen,o tosun paşayı bize gönder...biz bakalım biraz da,pratik yapmış oluruz
koras,hamarat hatunlar dün belli oldu...dilşadla sendeki kadar çok kalıp hiçbirimizde yok
çok yormasın seni yaa, senden önceki kız nasıl çalışmıştı malumGünaydın herkese
sonumuz hayır olsun.
İnş herkes iyidir
erkekler sıkışınca hemen öle saçmalarlar boşver takma, bak sabah kendi de pişman olmuş zaten. sanki sadece biz yiyoruz da hesabı sadece biz yapacaz.dilekkşakaydı gereçek oldu ..geçmiş olsun eşine
gerçekten gerçek değilll öle sölemeleri üzme kendinii. sen de bi süre umursamaz ol bakalım napıcak.sabah da yatakta sarılıyo ,aşağı inerken elimi tutuyo öpüyo akşama ne yemek yapcan diyo ...
sn de gidebilecek misin :26:Günaydın kızlar,
yeni kalıp alman gerekir tabii o zaman canım1 saatte pişmedi bilmiom ilk resim iyimiş öyle bi kalıp alayım ben
hmm çok zor olur inşallah çok kısa sürer canımyok cnm ztn sadece eşim gidecek biz gitmicez geri dönüş olacağı için.o yüzdende rahatsızım biraz
canım yaaa,iş güzel ama aradaki ayrılık ne olacak
diyarbakır-adana arası kaç saat sürüyo? eşin adanaya gelene kadar idare edebilecek misiniz?
bi süre haftasonları falan gelse,sen eşini yine yola gitmiş gibi düşünsen dayanabilir misiniz acaba :26:
çıkamadım işin içinden :26: allah yardımcınız olsun
Çok iyi düşünmesi lazım cnm..Mesela Adana da kadro açılabilir derler bi türlü açılmaz sonra
Dilek hadi normal zamanda gitsin ayda bi falan..Daha hırsızlık olayı yeni ve bu durumda seni yalnız bırakmaması lazım gerçi ailen var ama onlarında işi gücü var..Geçmiş olsun..
Günaydın kızlarr
haberi yoktu ki
beğenirsin tabii fiyatına baksaydın bide iyi olurdu
saçları dediğin gibi yaptırabilirsin güzel olur tenini suanki tonuna gider bence
yaa bende hülyanın saçını beğenioum gerçi sürekli değişio ama pırıl pırıl yaa
Eki Görüntüle 644103
nettende baktım tükendi dio
bende kırmızı çanta almaya karar verdim kendimi teselli etmek için
zuzum naptınız eşinle konuştunuz mu?
tabağı kafasına geçirseydin sende
ben artık kenarada atmak istemioum kendimi bunaltmakta istemioum
senin eşin gerçekten mantıklı düzgün bi adam onun için durumunuz müthiş olmasada iyi yani ve kafa yorulcak bişi yok
benimki yazıoum işte biliosunuz dilşad da anlar beni onunkide biraz öyle gibi
onun için yoruldum yaa bende dikkat etmek istemioum
bende suya kıyamam yaa eşim çok akıtır boş yere ama ben üzülürüm valla su için
uykusuzluktan ölüoum yaa
dün eşim 12de geldi halı saha maçından ve sakatlanmış
dün iş çıkışı konuşurken ayakkabı aldım dedi bende ayağını burkta 5 hafta gideme inş dedim
ve düşmüş diz kapağı açımış arka tarafı şişmiş
birisi de göğsüne vurmuş kemikleri açıomuş daha önce de o göğüs kafesinde sızı vardı zaten
hiç ilgilenmedim şevkatine ihtiyacım var die sarılıo
dönüpte bakmadım bile git maç yaptığın arkilerin şevkat göstersin dedim
tüm gece inledi ilaç krem falan sordu bilmioum dedim -ki zaten bilmioum yani
ağrısız başımıza iş acıo yaa
bide 11de bitio maç 11,30da aradım kardeşini bırakmış ordan geliomuş
bıktım yaaa valla
sonra da dedim ki biz çok ayrı kulvarlardayız hiç aynı şeyi düşünüp yaşamıouz
fikirlerimiz böyleydi ama üstüne başka şeylerde eklendi
ben ileriyi de düşünüoum sen günü kurtarıosun sadece dedim
tabii bu sen abartıosun bizim bişiyimiz yok gayet iyiyiz falan dio
ben sıkıldım dedim yattım sabahta hiç konuşmadım içimden gelmio bazen dudaklarım oynamaz öldürsen kelime çıkmaz ağzımdan o durumdayım yine.
az önce de aramış aile hekiminin adını soruo söyleyip kapattım
rızam olmadan gitti başına bunlar geldi işte
ya dioum sen zaten 10da işten çıkan adamsın 7de cıksanda 7-8 maç yapsanız eyvallah ama gece 12ye kadar beklemek zorunda mıyım
annemde dün hadi uykumuz geldi yarın kardeşinin okulu var dedi
annenler seninle otursun baban eve indirsin ışığı açıp çıkın orda oturun bana bunları söylüo
sen nerdesin dedim
ne işime yarıosun
valla hırsızdan sonraki gün ben ve annemde bel ağrısı kol ağrısı öldük kimsede bişi yapmadı
şimdide o keyfi kas ağrısı çekio bende bişi yapmıcam
gaddarım belki evet ama yoruldum yani içimden de gelmio onun için yapamam
sanırım çok yazdım yine kusura bakmayın kızlar
neden üzerine okdar gittin anlamadım?:44::44: maça gitti diye kızdın ondanmı?
yazık yaa canı acıyordur şevkat göstersedin azcık:26:
sabah da yatakta sarılıyo ,aşağı inerken elimi tutuyo öpüyo akşama ne yemek yapcan diyo ...
Günaydın kızlar,
yok cnm ztn sadece eşim gidecek biz gitmicez geri dönüş olacağı için.o yüzdende rahatsızım biraz
cnm kolay gelsinGünaydın herkese
sonumuz hayır olsun.
İnş herkes iyidir
ne kadar ağır sözler sölüolar bazen yaa, yazık bazen benim eşim de büyük kavgalarımızda böle söler, nası kırdıklarının farkında diil, gerçi o anda amaç o zaten canımızı acıtmak.dilekkşakaydı gereçek oldu ..geçmiş olsun eşine
Günaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?