Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yaa buralara çok güldüm kusura bakmadın dimi.
canı istemedi demekki cnm hesap kitap yapmayı yattıktan sonra bakma o söylediklerinede ya sinirlenince hepsi aynı şeyi söulüyo gerçek olmadığını biliyoz sonuçta üzülme sende

dilekk kz anında tutmuş duan keşke başka bişe dileseydin yavrum yaa adam sakatlanmış bide ama ii yapmışsın ilgilenmemekle çeksin cezasını
ama yaa asma yüzünü yine
çanta alcan he kendine gelirsin biraz ozman
hülyanın saçlarını bende beğeniyorum çok hoş duruyo.

zor bikarar yaa , ama şartlar iyiyse eşin için güzel olucak canım ... işte nekdar süreceği de belli değilmiş , senin işin var sonra hadi ordan biyer buldun ya geri dönünce bulamazsan
çokk iiiice düşünülmesi gereken bişey olmuş yaa hayırlısı olsun hakkınızda

borç varken kenara para atılmıyoki yaa:26::26: zuzu muhasebeciler cimri olur bu herif ne maaş verio ...bide nezmandır sorcam muhasebe mezunumusun sen sınav felan gircenmi bu mesleği düşünyomusun staj felan?:44::44:

5. aya girdi artık haraketlencek seni zor zmanlar bekliyor 6 dan sonra durmuyolar artık altını bile zor bağlıyosun kolay gele:26:

sana dedim işte bak tuttu önce kandırıo sandım öyle dedim ceza olsun die şaka yapıo sandım ama
epey kötü oluş

aynı benimki yemin ederim aynı tavırlar aynı tip
naptıklarını bilmedikleri için ve hesap vermek zorlarına gittiği için

aaa şaşırdım bu iş olayına nası olcak peki
gitmeyi düşünüo yani diyarbakıra ee bi süre ayrı mı kalcaksınız ben anlamadım yaa

evt yemin ederim tuttu bedduam haa utandım biraz da
çanta biliosun ne zamandır kırmızı istioum ama bulamadım.

yok cnm ztn sadece eşim gidecek biz gitmicez geri dönüş olacağı için.o yüzdende rahatsızım biraz

ahımızı alıyolar kuzum,sonra da böyle yapışıveriyo işte...eşimde beni ne zaman kızdırsa başına bi şey geliyo biliyosunuz...çok geçmiş olsun dicem ama içimden de haketmiş diyesim var korktuğunu biliyo,barii bi süreliğine ertelese şu keyif işlerini ama nerdeeee maç daha önemli sanki ilgilenmemekle iyi yapmışsın,bu kez haketti valla

akşam kalp kır,sabah düzeltmeye çalış...kır,yapıştır,kır,yapıştır...ne sanıyolar bizi yaa sen de haklısın kızmakta valla zuzum...bence yapılan harcamalarla ilgili söylicek bi şeyi olmadığı için böyle yapmıştır eşin...:26: müsait bi zamanda bi daha açarsın konuyu

canım yaaa,iş güzel ama aradaki ayrılık ne olacak
diyarbakır-adana arası kaç saat sürüyo? eşin adanaya gelene kadar idare edebilecek misiniz?
bi süre haftasonları falan gelse,sen eşini yine yola gitmiş gibi düşünsen dayanabilir misiniz acaba :26:
çıkamadım işin içinden :26: allah yardımcınız olsun

İnş makul fiyat söylerler cnm..

Günaydın herkese
geçmişe bakamıyorum, kk giremiyorum..
müdürüm döndü malum, bi şiddet bi celal
iş verdi ekstra, işte toplantı yapıcazlar felan
sonumuz hayır olsun.
İnş herkes iyidir

Ciddiye almamış gibi olmuş ona canın sıkılmış.Ne huzursuzluğunu görmüş de öyle demiş

yok cnm ztn sadece eşim gidecek biz gitmicez geri dönüş olacağı için.o yüzdende rahatsızım biraz

Çok iyi düşünmesi lazım cnm..Mesela Adana da kadro açılabilir derler bi türlü açılmaz sonra

Dilek hadi normal zamanda gitsin ayda bi falan..Daha hırsızlık olayı yeni ve bu durumda seni yalnız bırakmaması lazım gerçi ailen var ama onlarında işi gücü var..Geçmiş olsun..
Günaydın kızlarr

Son düzenleme:

böle demeseydin ii di

neyse eşlerimizin de kazançları var, çok şükür

çok valla yaa, geçen yıl benle birlikte hamile olan arkadaş aynı doktora 120ye gidiyomuş 6 ay sonra 30 lira zamlı gidiyoz biz.
çok kalıp gerçekten çok lazım oluyo di mi. yapacağın şeye göre mutlaka kullanıyosun. ben papillanınkinde fırına patates bile atıyorum yıkaması borcamdan daha kolay oluyo.
benm silikon hiç yok, uzun alıcam silikon mu alsam :26:

senin uyusam diye düşündüğün saatte ben 3. uykudaydım 8 çeyrekde eşim çıktı evden ben hemen uykuya geçtim.
sebzelerin suları da çiçeklere vitamin oluyomuş zaten, ii yapıosun. ben canlı çiçek sevmem o yüzden döküyorum gidiyo.

günaydıın, kiviyi yeyince vuruyo mu seninki de, biz kiviyle acayip mutlu olup hareketleniyoruz.
Günaydın herkese
sonumuz hayır olsun.
İnş herkes iyidir
çok yormasın seni yaa, senden önceki kız nasıl çalışmıştı malum

erkekler sıkışınca hemen öle saçmalarlar boşver takma, bak sabah kendi de pişman olmuş zaten. sanki sadece biz yiyoruz da hesabı sadece biz yapacaz.
bizim dükkan açmamız çok kötü oldu, ne kazanıyo ne harcıyo hiç bilemiyorum, adam rahat ooo dünya umrunda değil, sabah bana ev kirasının vakti geldi diyodu, tel çaldı lafını bitiremedn. dün bi firmayla pazarlık yapmış baskı makinası alıcakmış 20 bin euroya. hiç konuşma sus dedim bana ev kirasından yakınıosun makina almaya paran varmış, adam aramasa hiç haberim de yok.
gerçekten gerçek değilll öle sölemeleri üzme kendinii. sen de bi süre umursamaz ol bakalım napıcak.

dilek dün benmkide bana sormadan maç ayarladı ve gitti, uyudum o gelince de kapıyı açtım geri yattım. ve dün o kadar ağrı sancıyla ben 2 doktora gittim. hiç düşünce yok bu erkeklerde.

sn de gidebilecek misin :26:

hayırlısı olsun canım

1 saatte pişmedi bilmiom ilk resim iyimiş öyle bi kalıp alayım ben
yeni kalıp alman gerekir tabii o zaman canım

günaydın kızlar, daha yeni gelebildim işe, evden çıkasım yok hiççç

evt işte bende bunları düşünüyorum ençok kadro açılıp açılmıcanı bide nekadar sürecek yani açılması
arası 6 saat diyarbakıra hayır onu geçtim diyarbakıra gidince 7 ile bakacak biliyosunuz o taraf çok tekin değil allah korusun teröristler dolu yollarda off çok karmakarışık durumdayım yaaallah yardımcımız olsun.

neden üzerine okdar gittin anlamadım?:44::44: maça gitti diye kızdın ondanmı?

yazık yaa canı acıyordur şevkat göstersedin azcık:26:

neden üzerine okdar gittin anlamadım?:44::44: maça gitti diye kızdın ondanmı?

yazık yaa canı acıyordur şevkat göstersedin azcık:26:

benim geçen hafta evime hırsız girmiş hala korkularım var
camın demiri henüz yapılmamış
ee benim maçım var
ben bunu sorumsuzluk olarak görüoum kim ne derse desin
dr hamladğın için olmuştur bu kadar ağrı bacağındada kas ezilmesi olmuş demiş
ii dedim kapattım napıyım yaa

hıı bu arada feyste o sipariş verdiğin yeşil bluzu gördüm yakışmış sana beğendim.

ayy cnm erkekler biz gibi detaylı düşünemiyor :26: moralini bozma sen şimdi taktın yaa konuşcam onunla diye ondan umurasmıyo gibi olmuş erkekler ekonomik sıkıntıyı çok yansıtmak istemezler zuzu üzerine gitme tersleme sadece akşama birlikte yemek yiyelim dışarda de konuşalım tartışlalım etraflıca de bunu stres oluşturarak kendine ve ona yapma...kafanda oluştur onunla konuş

sen tkma öyle dediğine gıcık sen olmazsan huzuru olur sanki

sirken dün yollağıdın site adresi için teşekkür ederim
işlerden cvp yazamadım dün çıkarken gördüm kaydettim şimdi bakabildim sağol.

pucca 2'nin yarısında kalmıştım onu okucam
ama bu ayı oğlu ayı sanki istenmiş gibi müzik yayını yapıo beni uyuz edio
patron çıkınca onun ordan hemen müzik açıo sesi de açıo ben kulaklıktan dinlioum zaten
bunun yüzünden kafam kazan oluo aptal ya

bağırmak gelio içimden :99:
bıktım yaa bundan gerçekten
yeni başlayan kızda gelmedi
köşedeki lokantaya gelmiş oturmuş sabah
patronu çağırmış gelemioum die
patron kalktı konuşmaya gitti nolduysa çözemedim.

okumadan yazmışım sensiz huzur bulmaz blöffff

sen çok kafana takma ...eğer köşeye 100 TL atabilyosan altın hesabı açtır finansta hsp ücreti yok ...yatrdığın parayla alıyosun gram altın olarak 5 sne sonra 2 katı oluyor paran ...

ben açıcam bizde de yok cnm öyle köşede kıyıda 2 senedir pok gibi para kazanyo dağıtığ durdu sağa sola yok görümce araba aldı 5 bin annesi umreye gidiyo 5 bin ohh valla anneye klima anneye ocak lazım anne kirayı ödeyim annenin halı borcu anneye ev dizdik biz salla yaaa kazanıpta yedirince daha koyuyor insana...

çocuğum var ama bankada kuruş birikimim yok bide 2. ci istiyo bidaha derse ev almadan bana 2. ci yapmıcam asla ...Spiral taktrcam krar verdim diğer ay bana demeden yapar animallah...

çocuğun masaraflarıda çok odasıydı şuydu buydu 5 bini geçiyor hesapladınmı yani insan harcıyor nere gittiği belli değil hızlı tüketiyoruz kazanmak la alakası yok cnm

ben kara verdim eşime demeden altın hesap açtırcam finansa alırken para olarak veriyolar hesaplıyolar ben ev istiyom bu biriktiremicek belli kirada sürünüp durcama önlem alacam öğrenirsede oğlum için biriktirdim desedim bişi oldumu çekerdin ben unuttum o parayı dicm:26:

kesin geri dönebilcekmi adanaya o orda siz adanada mı olcaksınız hepbarebermi gidilcek

nedkar süre çalışması lazım geri gelmesi için doğa babasını özler sen tek kalcan harcamalarda artıcak orda kira ev v.s olmıcakmı?

dilek inanmıom resmen ahın tutmuş yaaa,ama yani haklısın da, kendi keyfine gidio o saatlere kadar, gelince de ay şuram ağrıo buram ağrıo die yakınmasın.
ya konuşmasın ya gitmesin

Günaydın herkese
sonumuz hayır olsun.
İnş herkes iyidir
cnm kolay gelsin
uyuz müdürüne de
ne kadar ağır sözler sölüolar bazen yaa, yazık bazen benim eşim de büyük kavgalarımızda böle söler, nası kırdıklarının farkında diil, gerçi o anda amaç o zaten canımızı acıtmak.
pis!!sonra da sabah gel canım cicim bu kadar kolay yaaa, hepsinde aynı mantık valla

cnm yaa çok karışık bi durum cidden
keşke firma size bi süre verse atıyorum 5 ay sonra adana'da kadro açılıcak dese bunun garantisini verse, sayılı gün geçer bi şekilde hem de ii firmaymış gitsin dicem ama :26:bilemedim şimdi....:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…