Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ne diosun valla benim bu konuda ters
çiçek falan yaptırır özel o dükkanı yanan arkadaşının eşi doğurunca da hemen gitti özel çiçek falan yaptırmış
manyak yaa

bebekleri sever ya hemen görüyüm dio koşuo herhalde

oo iimiş valla öle, benmkini sürükleye sürükleye götürüyorum ilk zamanlar, kadına rahatsız olur dio, yok ameliyatlıdır diyo bahaneler üretiyo

kızz nisan çok geç diil mi dayı olarak
bu hafta sonu eşimin sınav görevi var
önümüzdeki hafta sonu benim günüm var
sonraki hafta sonu eşimin yine sınav görevi var
h içi pazartesi salı doktora dersleri var artı benim geçen yıldan bi procem hortladı pürüzlü bi şey 1 aya tamamlamam gerekiyor hal böyle olunca zaman nisana kalıyor.

inş dönmüştür cnm,isimsiz bebişimizüper görüyosun

eşim marttan sonra hamile elbisedi giy hava ısınır diyo ben şunu beğendim çok açık diyo kendi beğendikleri de nenemgilin giydiklerinden

Eki Görüntüle 649312

maşallah eşine..
Elbise bu haliyle açık baya ,bide kısa..Ama süper bişeyy

Geçmiş olsun..Gözünüz aydın bu arada

Merhaba kızlar..Bugün banyoyu kıkladım tavanını falan sildim,kararmıştı çünkü.Kapıları sildim,evi süpürdüm ,iki makine çamaşır vardı katladım öyle işte..Eşiminde varisi vardı ileri düzeye gelmiş demiş doktor ilaç krem vermiş inş çok ilerlemez

çok sevindim vilişim inş. dönmüştür de normal doğurursun, çok merak ettim biran önce c.tesi olsa da gitsen
ben de çok beğendim canım inşallah ikna ederim.

bi de kızçemin odasına tek duvara duvar kağıdı yapıcam sizce hangisi?

Eki Görüntüle 649321 Eki Görüntüle 649322
yorum yapmama gerek kalmamış vazgeçmişsiniz
ay maşallah cnm yaaaa süper görünüosunnnn
ama bişi diyim mi resmen erkek bebek karnı seninki, sadece top var başka bişi yok
cnm güle güle kullan
normal doğum olmuş az önce haber geldi
gözünüz aydınnn

çılgın yaaa tavandan ne istedin
geçmiş olsun eşine de

keyifsiziz bugün biz yaa eşim de ben de.gece o da hiç uyuyamamış, ben de 5 gibi bi uyandım ondan sonra döndüm durdum karnım bi günde şişti sanki rahatsız edio böle ağrıo gibi bi değişik oluo.pantolonun düğmesi açık gezdim bütün gün zaten.
şimdi de eşimin yanındayım bilg.kasasına uzattım ayaklarımı biraz ii geldi.
okulda da sınav telaşı var yine yoğundum, haftaya bahar tatilimiz var bi hafta, cuma akşamını iple çekiom, yine gidicem okula ama en azından ders yok

sirken eşinin ne sınav görevi var bu arada kendi okulunun sınavları mı?benim bildiğim bişi yok da:26lsa hiç fena olmazdı ama

hamilelik takvimindeki tipine bakın bebişimin kocaman olmuş sıpa

Son düzenleme:
Ayşam sağol..İnş iyileşir.
Kararmıştı tavan buhardan mı neden bilemedim,onu sildim aradan çıktı..Siz neden keyifsizsiniz:26:

ikna edebilirsem yakası için bişe giyerim de boyu ii sanki ya diz üstü olur tam.
yorulmuşsun sen de dinlen bugün

alishiaa bebişin büyüdü tabii,gebelik karnı zaten bi sabah kalkıyosun büyümüş oluyo, bikaç hafta sonra bi sabah biraz daha :)
ne ilginç de mi karnımızda başka bi insan var :)
günaydın kızlar

nek girmiyo artık hiç,elfi de geçen akşam online dı yazmıyodu, nasılsa watsaptan görüşüyo herkes

Son düzenleme:
inşallah dönmüştür canım,ben de çok merak ediyorum ama zilli hala çok hareketli tekrar döner diye korkuyorum :18:
hastaneye falan gittiğimde hep erkek mi diye soruyolar zaten allahtan çok sık dr değiştirdim de her gittiğim dr tekrar tekrar cinsiyetine bakıp kız dedi,yoksa ben bile şüpheye düşerim

artık büyüyo senin sıpa
bi ara benim karnım da beni rahatsız ediyodu,o şişlik geçiyo bi süre sonra canım mide bulantından bahsetmemişsin hiç,geçti galiba sonunda

Ayşam sağol..İnş iyileşir.
Kararmıştı tavan buhardan mı neden bilemedim,onu sildim aradan çıktı..Siz neden keyifsizsiniz:26:
şu temizlik aşkından azcık bana da ver kuzum tavanı da nasıl sildin

nek girmiyo artık hiç,elfi de geçen akşam online dı yazmıyodu, nasılsa watsaptan görüşüyo herkes
nekin netini mi kapattılar acaba :26:

yarenime yazıcaktım akşam ama fırsat bulamadım...telefonunu güle güle kullan canım

günaydııııııııın...
akşam erkenden yattık,gece uykum kaçtı bi ara...nassıl karnım acıkmış...bi kivi,bi portakalı hüpletip geri yattım
kahvaltı yapmaya gidiyoruz

günaydın kızlar
bugün sanki biraz daha hava iyi gibi
ama ben regl olacağım için vücudum nası terlio ve normalde hiç terlemem, nası uyuz oluoum kendime sabah akşam yıkanıoum kafayı üşütcem sonunda
9unda olmalıymışım ama pztsiden beri karnımın ağrısı bu terleme, gerginlik üstümde hep
bi olsaydım da geçseydi

nekin işleri çok yoğun neti açık ama gözler hep üstünde giremio o yüzden

günaydın kızlar,
akşam erkenden yattık kızımla bizde eşimde yoktu bugün gelecekti gelemiyomuş yarına kalmış sinir oldum ama napalım işte burdada bugün hava daha ii poyraz yok ne fenaydı ogün dilek bence sabah yapma cnm bu soğuklarda üşüteceksin iyce.

ayşamm kızların dediği gibi o şişkinlik bi süre devam ediyo cnm rahatsız ediyo seni ama oda geçecek merak etme sen

zaten üşütüksün iyice üşütceksin demek istedin sanırım :44:

eşimle çok fena tarttıştık ayrı geldik işe.
sabah uyandıramadım saat 9a geliyor hala yatıyor
yastığını aldım yorganını açtım camı açtım derken şakanın ortasında tartışmaya başladık ben söyledim o söyledi, sen de dün uyanamadın ben yorganını mı aldım diyo, söylendik durduk ağladım sonunda. şakalaşmaya başladı ne dese battı bana, çalışmıyorum evi geçindirmek zorundasın madem kaldıramıyorum bundan sonra da ben kalkmam deyince olay koptu, çalışma istemiyorum yat evde dedi gitti...
biraz daha ağlayıp çıktım evden. otobüsle geldim ben işe, o yürümüş annemlerin eve bakarak geçiyordu
biraz önce de aradı açtım napıyosun aşkım var mı bi ağrın sıkıntın diyo, yok yatıyorum dedim, tamam dinlen sen dedi yine dayanamadım söyledim işteyim diye. çok safım ya. msn den yazyo özür dilerim falan filan. ii ya her lafı söyle bi uyku için sonra bi özürle olay çözülsün erkeklik çok kolay.

Günaydınnnn

ay yazamadım bitürlü

dilşadcım yaa nekadar gereksiz bi kavga etmişiniz :) bence uyku sersemliğinden öle olmuş eşin ... Boşa üzmüşün kendini ,ağlamışsın bide yaa

Ayşammm nekadr yorgunlık yaptı sana hamilelik:26:

Dosya götürdüm patrona şimdi gene açmış kameranın ekranını uyuz yaa

olsun sölemesin öle, ağlattı beni

Dosya götürdüm patrona şimdi gene açmış kameranın ekranını uyuz yaa

bizim başkan da sürekli kameraları takip edioo, odasına gelen misafirlerle fotoları geliyo ekranda kameralar açık. 9 30 da işe gelenleri görürse yandık :18:

dilşadcım bencede boşuna böyle üzülmüşsün bak onlar hemen unutuo normale dönüolar biz kırıldığımızla kalıouz valla
anlayabilioum seni
eşin uyku sersemi öfkeli konuşmuş ama bak geçmiş gitmiş

zuzu kızz napıon ne var ne yok

öle mi diosunuz yaa ben mi büyüttüm acaba :26:

neyse özür diledi nasılsa, alttan almıyım ben

zuzu bizi unuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…