ii gitmiş eşin, normalde erkekler pek aceleci olmaz ya
Allah analı babalı byütsün
evet sabah gösterdi haberlerde akaryakıt istasyonuna sıçramasından korkmuşlar çok büyük olmuş yangın, o kadar dükkan o kadar aile Allah hepsinin yardımcısı olsun çok zor
başları biraz azalsın biz de ucuz uçak bileti bulalım gideriz nisanda.az önce resmini gördüm çoook güleç bir bebek görümcemin de sesi iyi geliyordu
ne diosun valla benim bu konuda ters
çiçek falan yaptırır özel o dükkanı yanan arkadaşının eşi doğurunca da hemen gitti özel çiçek falan yaptırmış
manyak yaa
bebekleri sever ya hemen görüyüm dio koşuo herhalde
bu hafta sonu eşimin sınav görevi varkızz nisan çok geç diil mi dayı olarak
günaydın kızlaaaaaar
kocacıımı gönderdim işe...evi toplayıp ağda yapmayı planlıyorum :18: tabi caymazsam
bu arada fındık kızım döndü galiba teyzeleri,dün inanılmaz rahatsız etti hareketleri,hatta eşim hastaneye falan mı gitsek dedio bile korktu hareketlilikten sonra kuzum durdu,aşağı tarafımda bi sertlik var,galiba başını koydu oraya sonunda...cmt günü belli olur usg'de...ama eğer dönmüşse,çok uğraştı yavrum kaç gündür uğraşıyo garibim dün gece sağ kaburgamı tekmeledi zilli canım nasıl yanmışsa uykudan uyandım
günaydınn hay maşallah kuzuyaa rabbim nasıl da güzel ayarlıyor zamanı gelince dönüyor kuzucuklar
günaydın kızlar
evlendik evleneli sabah eşim kaldırdı ilk defa beni. dünya tersine döndü galibagece kotları yıkamıştım balkondan almış, kota sarılıp yattı yanıma ısıtıyım da kızım üşümesin, uykusu var heralde kalkamıyo diyo :) çeke çeke getirdi beni işe yine. izin alıyım bugün dedim, yok hadi gidelim diyo, artık çantamı eşim taşıyo
eşim marttan sonra hamile elbisedi giy hava ısınır diyo ben şunu beğendim çok açık diyo kendi beğendikleri de nenemgilin giydiklerinden
Eki Görüntüle 649312
sağolun kızlar aradım hem k validemle hem de görümcemle konuştum sabaha karşı 4 te suyu gelince gitmişler hastanedelermiş bikaç kez suni sancı verdiler dedi k validem şimdilik normal doğum olabilrmiş demiş doktoru.
bu arada ne olaylı bi gün sabah temizlik için görevli geldi o işlere girişecekti
ben detam lavaboya yöneldim karafı yıkıyordum çaaaaat diye bi sesbuz makineme su veren filtrenin haznesi kırıldı ofisi biraz su bastı Allahtan bu olay temizlik görevlisi varken ve ben ofisteyken oldu yoksa tüm binayı su basabilirdi
çok sevindim vilişim inş. dönmüştür de normal doğurursun, çok merak ettim biran önce c.tesi olsa da gitsengünaydın kızlaaaaaar
kocacıımı gönderdim işe...evi toplayıp ağda yapmayı planlıyorum :18: tabi caymazsam
bu arada fındık kızım döndü galiba teyzeleri,dün inanılmaz rahatsız etti hareketleri,hatta eşim hastaneye falan mı gitsek dedio bile korktu hareketlilikten sonra kuzum durdu,aşağı tarafımda bi sertlik var,galiba başını koydu oraya sonunda...cmt günü belli olur usg'de...ama eğer dönmüşse,çok uğraştı yavrum kaç gündür uğraşıyo garibim dün gece sağ kaburgamı tekmeledi zilli canım nasıl yanmışsa uykudan uyandım
yorum yapmama gerek kalmamış vazgeçmişsinizben de çok beğendim canım inşallah ikna ederim.
bi de kızçemin odasına tek duvara duvar kağıdı yapıcam sizce hangisi?
Eki Görüntüle 649321 Eki Görüntüle 649322
ay maşallah cnm yaaaa süper görünüosunnnnkuzum valla bu kez ben de zorlandım,şekilden şekile girdim iki tüy için
ben hemoroit oldum yaa,doğumdansonra geçer mi acaba :26:
kızlar,geçen hafta çektiğim ama bi türlü fırsat bulupta ekleyemediğim fotomu yüklüyorum...şu anda da aynıyım zaten...göbüşüm epey büyüdü galiba
Eki Görüntüle 649379
top gibi bi karıngerisi aynı duruyo
cnm güle güle kullanselam kızlar. dün rahatsızdım bakamadım hiç. oğlumla bile zor ilgilendim.
bugün de sabah 1 saat uyudu, ancak kahvaltı yapıp mutfağı toparlayabildim. az önce yeniden uyuttum. bakalım bu ne kadar sürecek???
bu arada eşin dün galaxy s2 almış banaistersen yine s3 alırız, bunu o zaman ben alırım diyor. bi arkadaşına iş yapmış, onun karşılığında almış bunu. 2. el tabii. whatsapp dünyasına katıldım hemen
gözünüz aydınnnnormal doğum olmuş az önce haber geldi
:
Merhaba kızlar..Bugün banyoyu kıkladım tavanını falan sildim,kararmıştı çünkü.Kapıları sildim,evi süpürdüm ,iki makine çamaşır vardı katladım öyle işte..Eşiminde varisi vardı ileri düzeye gelmiş demiş doktor ilaç krem vermiş inş çok ilerlemez
maşallah eşine..
Elbise bu haliyle açık baya ,bide kısa..Ama süper bişeyy
Merhaba kızlar..Bugün banyoyu kıkladım tavanını falan sildim,kararmıştı çünkü.Kapıları sildim,evi süpürdüm ,iki makine çamaşır vardı katladım öyle işte..Eşiminde varisi vardı ileri düzeye gelmiş demiş doktor ilaç krem vermiş inş çok ilerlemez
inşallah dönmüştür canım,ben de çok merak ediyorum ama zilli hala çok hareketliçok sevindim vilişim inş. dönmüştür de normal doğurursun, çok merak ettim biran önce c.tesi olsa da gitsen
ay maşallah cnm yaaaa süper görünüosunnnn
ama bişi diyim mi resmen erkek bebek karnı seninki, sadece top var başka bişi yok
artık büyüyo senin sıpakeyifsiziz bugün biz yaa eşim de ben de.gece o da hiç uyuyamamış, ben de 5 gibi bi uyandım ondan sonra döndüm durdum karnım bi günde şişti sanki rahatsız edio böle ağrıo gibi bi değişik oluo.pantolonun düğmesi açık gezdim bütün gün zaten.
şimdi de eşimin yanındayım bilg.kasasına uzattım ayaklarımı biraz ii geldi.
okulda da sınav telaşı var yine yoğundum, haftaya bahar tatilimiz var bi hafta, cuma akşamını iple çekiom, yine gidicem okula ama en azından ders yok
sirken eşinin ne sınav görevi var bu arada kendi okulunun sınavları mı?benim bildiğim bişi yok da:26lsa hiç fena olmazdı ama
hamilelik takvimindeki tipine bakın bebişimin kocaman olmuş sıpa
şu temizlik aşkından azcık bana da ver kuzumAyşam sağol..İnş iyileşir.
Kararmıştı tavan buhardan mı neden bilemedim,onu sildim aradan çıktı..Siz neden keyifsizsiniz:26:
nekin netini mi kapattılar acaba :26:nek girmiyo artık hiç,elfi de geçen akşam online dı yazmıyodu, nasılsa watsaptan görüşüyo herkes
günaydın kızlar,
akşam erkenden yattık kızımla bizde eşimde yoktu bugün gelecekti gelemiyomuş yarına kalmış sinir oldum ama napalım işte burdada bugün hava daha ii poyraz yok ne fenaydı ogün dilek bence sabah yapma cnm bu soğuklarda üşüteceksin iyce.
Günaydınnnn
ay yazamadım bitürlü
dilşadcım yaa nekadar gereksiz bi kavga etmişiniz :) bence uyku sersemliğinden öle olmuş eşin ... Boşa üzmüşün kendini ,ağlamışsın bide yaa
Ayşammm nekadr yorgunlık yaptı sana hamilelik:26:
Dosya götürdüm patrona şimdi gene açmış kameranın ekranını uyuz yaa
dilşadcım bencede boşuna böyle üzülmüşsün bak onlar hemen unutuo normale dönüolar biz kırıldığımızla kalıouz valla
anlayabilioum seni
eşin uyku sersemi öfkeli konuşmuş ama bak geçmiş gitmiş
zuzu kızz napıon ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?