Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

zaten üşütüksün iyice üşütceksin demek istedin sanırım :44:

ayy allahım deli nerden aklına geldi

diloşşş boşa gerilmişsiniz sabah sabah yaa pişman olmuş aramış şimdi korkmuştur o bişe olur diye neyse uzatma sende boşa gerilmeyin.

Ayşam sağol..İnş iyileşir.
Kararmıştı tavan buhardan mı neden bilemedim,onu sildim aradan çıktı..Siz neden keyifsizsiniz:26:
bilmem ben bugün iyiyim de eşim yine gece uyuyamamış nedense, yorgun gibi:44:
dün akşam durakta beklerken rahatsız etti karnım farkında olmadan bazen içime çekiom öle yapmışım heralde, karanlıkta üstümde kabanım da vardı zaten saldım gitti kocaman bi göbüş oldu bi anda, eşime gösterdim gülüo o da
inş. dönmez tekrar, bulantılarım başladı yine cnm 2-3 gün yok oluo aha diom geçti sonra yine başlıo, 2 gündür çıkarıom yine sabah.neyse geçer heralde bakalıım...

ben de yanımda getirdim bugün bi portakal bi kivi
cnm o kadar ssık girilir mi kış gününde banyoya yaa zaten soğuk hala havalar hasta olcaksın bak
yaaa senin hassas anına onun da uyku sersemliğine gelmiş cnm uzatma bence de.hem bu adamların huyu bu yani yapcak bişi yok
Dosya götürdüm patrona şimdi gene açmış kameranın ekranını uyuz yaa

uyuzzzcanı sıkılıo heralde bi iş bulsun kendine de ellemesin şu kameraları

Selam kızlar

Biraz ortalığı topluyorum biraz nete giriyorum :)) Bitirrim inş. işleri akşama Dün akşam eşim gelince avmye gittik sinemaya gidicektik sonra vazgeçtik dolaştık markete girdim 5m e çokokremimi aldım bide eve bişiler aldım 50lik olduk çıktık hiç yere Eşimede kaç gündür pas vermiyorum yaklaşık pazardan beri artık geceleri sıkıştırıyo uykuda Bugün kaçarımızda yok sanırsam

dilşad boş yere tartışmışsınız canım yaa.. Sen öyle yapınca oda uyku sersemi tepki vermiş. Boş yere ağlamışsın Bide hamiş olunca kocişler hiç kıyamıyo bize hemen arıyolar dimi iyimisin diye Başka zaman olsa uzar gider tartışma

zuzu hoşgeldin cnm o patronunun gözünü oymak istiyorum Ve nekinkinindee

Dağıldık gerçekten nete giremeyenler, bebişi olanlar, işi yoğun olanlar derken

Dilek ne alemsin kızım ya Zaten üşütüksün iyice üşütmemi demek istedin diyo yaa Seni topiğin wapşapı olup, işi yoğun olan daimi paylaşımcısı ilan edesiim geldii

ohh afiyet olsun
yarasın minik paşaya
valla öle canım markete bi parça bişe almaya girince kaç poşetle birden çıkılıyo.
amaan ne biliyim kızlar ters tarafıma geldi demekki. bi daha uyan demem sana ben çıkar giderim işime dedim msn den. kıyamazsın aşkım bana, kaldırırsın geça kalmayım diye diyo yarın kaldırmıcam bakalım kaçta uyanıp işe gider

evett dağıldık
en son elfişin hamilelik döneminde herkes burdaydı sanırım

olsun sölemesin öle, ağlattı beni

bizim başkan da sürekli kameraları takip edioo, odasına gelen misafirlerle fotoları geliyo ekranda kameralar açık. 9 30 da işe gelenleri görürse yandık :18:

taam sölemez merak etme :)

yananı görür Allah :)))

zuzu kızz napıon ne var ne yok

iyiyim tatlım çalışıyom napimm

zuzu bizi unuttu

a-a kim dedi

kızardım sana ama kızmıcam dilşad hamilesin eşine kızmışın sonra benden çıkarırsın tırsıyom :18:

taam sölemez merak etme :)

yananı görür Allah :)))

a-a kim dedi

kızardım sana ama kızmıcam dilşad hamilesin eşine kızmışın sonra benden çıkarırsın tırsıyom :18:

sölemesin tabii :)
görür tabii :)
ben anladımm :)
tırsma kıız :) bişecik demedim insan sevdiğine sitem edermiş

zuzunun patronu tv izler gibi kameradan zuzunun ekranı izlediği içinEki Görüntüle 650350 kız giremio ki x

he valla

şimdi bi ev buldu 220 bine ,kendi evinin değeri 120 enfazla ..satmaya çalışıyo kredi çekicek ,bide arabası var ,onuda 30küsüre satıcak , satmazsa 120 çekicek satarsa 80-90 falan ..dedim sat arabanı az çek ,sonra nasıl ödücem diye strese gircen bize sarcan hiiçç çekemem dedim
kalem atıyodu azdaha kaçtım :)))

sölemesin tabii :)
görür tabii :)
ben anladımm :)
tırsma kıız :) bişecik demedim insan sevdiğine sitem edermiş

biliyom canımcıım

hayranım şu patronunla diyaloglarına

kızma evet
ağlayabilirim bak sabahki gibi

heeey

çeksin krediyi boşver, satmasın arabasını, ödesin bol bol

zuzunnu bilgisayarında split cam mi var ki de izliyor patronu? Bence kamerasını bozalım ya da patronun bilgisayarına virüs kaçıralım
özge kaç yıl oldu bu topak dağılmaz anca olsa olsa çoğalır sizin bebeklerle

dilşad şu hormonlar bedenini ele geçirdi ruhunu da ele geçirmesin.
dilek sabah kendine gelmenin en güzel yolu duştur ama iyi kurumak lazım

bugün uzun zaman aradan sonra işe gelriken makyaj yaptım

kızma evet
ağlayabilirim bak sabahki gibi

Hayranım şu patronunla diyaloglarına

patron eleman ilişkisi yok hiç dimmi :)
arsızlaştım

heeey

çeksin krediyi boşver, satmasın arabasını, ödesin bol bol

Yaa tabi ,sonra maaşa zam işe son :18:

boz boz boz
:13:

Sedaaaaaaa buraaa gel kızzz ne yedin :) du biliyom ben gıdgıdgıdaaakkk

geçirmez geçirmez nie geçirsin

patron eleman ilişkisi yok hiç dimmi :)
arsızlaştım

Yaa tabi ,sonra maaşa zam işe son :18:

boz boz boz
:13:

Sedaaaaaaa buraaa gel kızzz ne yedin :) du biliyom ben gıdgıdgıdaaakkk

yok valla sizde o ciddiyet
bişe olmaaaz sana ihtiyacı var zuzum

annemle sosyete pazarına gittim yarım saat dayanamadım o ne kalabalık ya
geri geldim tost yiyip çay içcem

zuzu bakıoum da formundasın ne iş

çalışan annelere devlet 2 ayda bir 500 lira mı veriyormuş bilgisi olan var mı bugün haberlerde hep var

selam millet. harap, bitap bi haldeyim. oğluşun uykuları alt üst oldu. ne gündüz ne gece nefes alamıyorum.

dilşadcım ya ben elbise için yorum yaptım sanmıştım, atlamışım. elbiseyi çok beğendim ben, straplez bodyle harika olur. eşinle de boşuna tartışmışsınız, üzmüşsün kendini boş yere. özür de dilemiş adam, uzatıp kendini ve bebişini boşa üzme canım.

dilek sen şu pazarlara falan gidiyom yazıyon ya, valla sanki ben gezmişim gibi oluyom kız. nedendir anlamadım almadın mı bu sefer birşey???

zuzum patrona böyle herşeyi söylüyon ya, kameralarla ilgili laf söylesene ya. bunca yıllık elemanısın yani, ne gerek varmış kameraya falan.

alishiammm artık rahat şeyler giy kuzum, bırak göbişini rahat rahat büyüsün

sirkennn ofiste görenler şaşırmadı mı kızzz? ben de çalışırken makyaj yapmaz, hep spor giyinirdim. bi gün makyajlı, elbise giyip giderdim herkes şok olurdu sen böyle giyinince nasıl davranacağımızı şaşırıyoruz sana derlerdi.

oğlanı zorla iki kere uyuttum üstüste. salona süpürge tuttum. şimdi koridor ve mutfağa geçcem. sonra da salonun halısını silcem. camları açtım, evi havalandırdım. miss gibi temiz hava girdi ciğerlerime yavvv

yarın ablama gitcez, akşam orda kalcam. cumartesi günü ekim anneleriyle izmir buluşmamız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…