zaten üşütüksün iyice üşütceksin demek istedin sanırım :44:
bilmem ben bugün iyiyim de eşim yine gece uyuyamamış nedense, yorgun gibi:44:Ayşam sağol..İnş iyileşir.
Kararmıştı tavan buhardan mı neden bilemedim,onu sildim aradan çıktı..Siz neden keyifsizsiniz:26:
dün akşam durakta beklerken rahatsız etti karnım farkında olmadan bazen içime çekiom öle yapmışım heralde, karanlıkta üstümde kabanım da vardı zaten saldım gitti kocaman bi göbüş oldu bi anda, eşime gösterdim gülüo o daikna edebilirsem yakası için bişe giyerim de boyu ii sanki ya diz üstü olur tam.
yorulmuşsun sen de dinlen bugün
alishiaa bebişin büyüdü tabii,gebelik karnı zaten bi sabah kalkıyosun büyümüş oluyo, bikaç hafta sonra bi sabah biraz daha :)
ne ilginç de mi karnımızda başka bi insan var :)
günaydın kızlar
nek girmiyo artık hiç,elfi de geçen akşam online dı yazmıyodu, nasılsa watsaptan görüşüyo herkes
inş. dönmez tekrar, bulantılarım başladı yine cnm 2-3 gün yok oluo aha diom geçti sonra yine başlıo, 2 gündür çıkarıom yine sabah.neyse geçer heralde bakalıım...inşallah dönmüştür canım,ben de çok merak ediyorum ama zilli hala çok hareketlitekrar döner diye korkuyorum :18:
hastaneye falan gittiğimde hep erkek mi diye soruyolar zatenallahtan çok sık dr değiştirdim de her gittiğim dr tekrar tekrar cinsiyetine bakıp kız dedi,yoksa ben bile şüpheye düşerim
artık büyüyo senin sıpa
bi ara benim karnım da beni rahatsız ediyodu,o şişlik geçiyo bi süre sonra canımmide bulantından bahsetmemişsin hiç,geçti galiba sonunda
günaydııııııııın...
akşam erkenden yattık,gece uykum kaçtı bi ara...nassıl karnım acıkmış...bi kivi,bi portakalı hüpletip geri yattım
kahvaltı yapmaya gidiyoruz
cnm o kadar ssık girilir mi kış gününde banyoya yaa zaten soğuk hala havalar hasta olcaksın bakgünaydın kızlar
bugün sanki biraz daha hava iyi gibi
ama ben regl olacağım için vücudum nası terlio ve normalde hiç terlemem, nası uyuz oluoum kendime sabah akşam yıkanıoum kafayı üşütcem sonunda
9unda olmalıymışım ama pztsiden beri karnımın ağrısı bu terleme, gerginlik üstümde hep
bi olsaydım da geçseydi
nekin işleri çok yoğun neti açık ama gözler hep üstünde giremio o yüzden
yaaa senin hassas anına onun da uyku sersemliğine gelmiş cnm uzatma bence de.hem bu adamların huyu bu yani yapcak bişi yokeşimle çok fena tarttıştık ayrı geldik işe.
sabah uyandıramadım saat 9a geliyor hala yatıyor
yastığını aldım yorganını açtım camı açtım derken şakanın ortasında tartışmaya başladık ben söyledim o söyledi, sen de dün uyanamadın ben yorganını mı aldım diyo, söylendik durduk ağladım sonunda. şakalaşmaya başladı ne dese battı bana, çalışmıyorum evi geçindirmek zorundasın madem kaldıramıyorum bundan sonra da ben kalkmam deyince olay koptu, çalışma istemiyorum yat evde dedi gitti...
biraz daha ağlayıp çıktım evden. otobüsle geldim ben işe, o yürümüş annemlerin eve bakarak geçiyordu
biraz önce de aradı açtım napıyosun aşkım var mı bi ağrın sıkıntın diyo, yok yatıyorum dedim, tamam dinlen sen dedi yine dayanamadım söyledim işteyim diye. çok safım ya. msn den yazyo özür dilerim falan filan. ii ya her lafı söyle bi uyku için sonra bi özürle olay çözülsün erkeklik çok kolay.
Dosya götürdüm patrona şimdi gene açmış kameranın ekranını uyuz yaa
Selam kızlar
Biraz ortalığı topluyorum biraz nete giriyorum :)) Bitirrim inş. işleri akşamaDün akşam eşim gelince avmye gittik sinemaya gidicektik sonra vazgeçtik dolaştık markete girdim 5m e çokokremimi aldım bide eve bişiler aldım 50lik olduk çıktık hiç yere Eşimede kaç gündür pas vermiyorum yaklaşık pazardan beri artık geceleri sıkıştırıyo uykuda Bugün kaçarımızda yok sanırsam
dilşad boş yere tartışmışsınız canım yaa.. Sen öyle yapınca oda uyku sersemi tepki vermiş. Boş yere ağlamışsınBide hamiş olunca kocişler hiç kıyamıyo bize hemen arıyolar dimi iyimisin diye Başka zaman olsa uzar gider tartışma
zuzu hoşgeldin cnmo patronunun gözünü oymak istiyorum Ve nekinkinindee
Dağıldık gerçekten nete giremeyenler, bebişi olanlar, işi yoğun olanlar derken
Dilek ne alemsin kızım yaZaten üşütüksün iyice üşütmemi demek istedin diyo yaa Seni topiğin wapşapı olup, işi yoğun olan daimi paylaşımcısı ilan edesiim geldii
olsun sölemesin öle, ağlattı beni
bizim başkan da sürekli kameraları takip edioo, odasına gelen misafirlerle fotoları geliyo ekranda kameralar açık. 9 30 da işe gelenleri görürse yandık:18:
zuzu kızz napıon ne var ne yok
zuzu bizi unuttu
taam sölemez merak etme :)
yananı görür Allah :)))
a-a kim dedi
kızardım sana ama kızmıcam dilşad hamilesin eşine kızmışın sonra benden çıkarırsıntırsıyom :18:
kızardım sana ama kızmıcam dilşad hamilesin eşine kızmışın sonra benden çıkarırsıntırsıyom :18:
zuzunun patronu tv izler gibi kameradan zuzunun ekranı izlediği içinEki Görüntüle 650350 kız giremio kix
sölemesin tabii :)
görür tabii :)
ben anladımm :)
tırsma kıız :) bişecik demedim insan sevdiğine sitem edermiş
he valla
şimdi bi ev buldu 220 bine ,kendi evinin değeri 120 enfazla ..satmaya çalışıyo kredi çekicek ,bide arabası var ,onuda 30küsüre satıcak , satmazsa 120 çekicek satarsa 80-90 falan ..dedim sat arabanı az çek ,sonra nasıl ödücem diye strese gircen bize sarcan hiiçç çekemem dedim
kalem atıyodu azdaha kaçtım :)))
kızma evet
ağlayabilirim bak sabahki gibi
he valla
şimdi bi ev buldu 220 bine ,kendi evinin değeri 120 enfazla ..satmaya çalışıyo kredi çekicek ,bide arabası var ,onuda 30küsüre satıcak , satmazsa 120 çekicek satarsa 80-90 falan ..dedim sat arabanı az çek ,sonra nasıl ödücem diye strese gircen bize sarcan hiiçç çekemem dedim
kalem atıyodu azdaha kaçtım :)))
biliyom canımcıım
kızma evet
ağlayabilirim bak sabahki gibi
Hayranım şu patronunla diyaloglarına
heeey
çeksin krediyi boşver, satmasın arabasını, ödesin bol bol
zuzunnu bilgisayarında split cam mi var ki de izliyor patronu? Bence kamerasını bozalım ya da patronun bilgisayarına virüs kaçıralım
özge kaç yıl oldu bu topak dağılmaz anca olsa olsa çoğalır sizin bebeklerle
bugün uzun zaman aradan sonra işe gelriken makyaj yaptım
zuzunnu bilgisayarında split cam mi var ki de izliyor patronu? Bence kamerasını bozalım ya da patronun bilgisayarına virüs kaçıralım
özge kaç yıl oldu bu topak dağılmaz anca olsa olsa çoğalır sizin bebeklerle
dilşad şu hormonlar bedenini ele geçirdi ruhunu da ele geçirmesin.
dilek sabah kendine gelmenin en güzel yolu duştur ama iyi kurumak lazım
bugün uzun zaman aradan sonra işe gelriken makyaj yaptım
patron eleman ilişkisi yok hiç dimmi :)
arsızlaştım
Yaa tabi ,sonra maaşa zam işe son :18:
boz boz boz
:13:
Sedaaaaaaa buraaa gel kızzz ne yedin :) du biliyom ben gıdgıdgıdaaakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?