Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

vaoww çok açıklayıcı bilgiler oldu bunlar
ben olsam 1,5 saat erken çıkmayı tercih ederim işyerimde izin veriosa
sen babanı kandır hiç gelme bence
çocuğu kreşe verene kadar izinliyim baba dersin
sağlıklı bi hamilelik olursa son haftaya kadar çalışıp doğumdan sonra 6 ay izinli olmakta süper bişi
ama benim burayı düşünemioum valla öyle bi durumda
birde 6 ay para almamak kötü sonrasında alcan tmm ama o arada bebiş için ne iyi olur ay ay verseler
her işte bi anlamsızlık var valla türkiyede işte
birde süt saati çıkışları 1 yıl mı sürüo

evetse bu yıl sonuna düşünüyüm bişiler

yok sabahları gelirim değişiklik olsun
son haftaya kadar çalışma iznin yok canım malesef. 37. haftada izne ayrılmak zorundasın, uyanıksın sen de :)
istersen belgelerini tamamlayıp teslim ederken aylık olarak almak istediğini söyleyebilirsin o zaman aylık yatıyor. ama ben nasipse toplu alıp altın yapmak istiyorum ona hiç dokunmayıp büyüdüğünde çocuğuma vermek isterim.
sen yıl sonunda düşünebilirsin

valla sirken pırasa al demeseydin almıcaktım ,ilk defa pırasa aldım hiç yapmadım yemem pek ama bişey bulamadım almaya yaa inanılır gibimi

1kg ıspanak
1kg pırasa
1kg kabak
1kg domates
1kg havuç
yeşillik/limon
küçük soğanlardan yarım kg bile değil

hepsi bu :) daha ne olsun dimi, 20tl tuttu hesaplı geldi sankim

ikna edebilirsem yakası için bişe giyerim de boyu ii sanki ya diz üstü olur tam.
yorulmuşsun sen de dinlen bugün

Dinlendim gece,eşimde diyo erkenden yatıyosun..Erken dediği 1 bucukİkinci yaren vakası

Afiyet olsun cnm..Temizlik programı var stv de o baya tetikliyo Sandalyeye çıktım uzandım sildim

Boşyere tartışmışsınız cnm ve kendini üzmüşsün

Dosya götürdüm patrona şimdi gene açmış kameranın ekranını uyuz yaa

Tam ben dicektim yaren demiş..kız o kadar dialoğa giriyon bi kamerayı niye açıyon benden şüphenmi var diyemiyon mu

çalışan annelere devlet 2 ayda bir 500 lira mı veriyormuş bilgisi olan var mı bugün haberlerde hep var

Çalışmayanlara verseler ya çalışan zaten kazanıyo

Ben bunları 10 liraya alırımPahalı galiba sizin pazar:44:

Kız ben de diyorum bu kız hiç bilg başından kalkmıyo mu hep paylaşım yapıyo diye

Ben yine bu saatler de geldim anca işlerimi hallettim .Kp de geçmiş olsuna geliyolar arada onlarada iniyorum..Bugünde heveslendim kv deden iki çiçek aldım oturma odasına koydum

kkorasım çalışan kadın çocuk yapmıyo diye teşvik bu çalışmayan da çalışsın canım napalım

İş bulan var bulamayan var cnm..Hayırdır sen evde değilmisin:44:
seninki gibi bi iş olsa balıklama dalcam :)

evdeyim canım eşim maç izliyo bıktım şu uefadan ben de int bakıyım azcık dedim
tabii canım her yerde çalışılmıyo takılıyorum beni de bıraksalar çalışmıcam da.. eşim saolsun bekarken seni çalıştırmam diyodu, evlenince evde durdurmuyo
inşallah sen de gönlüne göre bi yer bulursun

İnş cnm..Sıkıcı oluyo maçlarda

Biz bugün cimcimeyle avmye gittik .tramvaya bindik 15,dakika yürüdük . Çok güzel ciciler gelmiş bebeklere ama almadım.

Dilşadcığım kendini üzmüşsün ama eşin özür dilemiş.oda uyku sersemliğiyle öle yapmıştır.

Vilinciğim işallah dönmüştür cimcime.banada diyorlardı erkek diye sadece karın vardı Allah'tan 4 farklı doktor söyleyince rahatlamıştım.

Ayşem karnını çekme artık bebiş büyüsün rahat rahat hamilesin sen çıksın karnın.

DİLEK kardeşim Ankara'ya geldi havalar güzel olsaydı cimcime azıcık büyük olsa bende gelicektim

Sende gelirsen bekleriz bizde varız unutma yani

Son düzenleme:
evett çok hem de, intikama geçtik şimdi

He iyiBence tutmadı intikam bu dizide biter yakında

Biz bugün cimcimeyle avmye gittik .tramvaya bindik 15,dakika yürüdük . Çok güzel ciciler gelmiş bebeklere ama almadım.

Ohh maşallah sizeAyrıca tek başına nasıl güzel büyütüyosun bebişini ona da maşallah

Bende bulgaristanlı bi teyzede kıbrıs tarhanası çorbası içmiştim, içinde hellim peyniri de vardı..Bugün aklıma geldi nasıl yapsam dedim ..Kafama göre başladım.un yoğurt sarımsak bide kaynanamların yaptığı erişte türü bişey vardı ama küçük top top şeklinde onu attım,süt kattım pişirdim.Sonra bimden yörük peyniri almıştım..Onu da azcık yağla kızarttım hellim peyniri gibi o da..Afiyetle yedim..Kp de indirdim..Orta boy tencerede yapmıştım..Bitirdim,demin yine yaptım :)

Son düzenleme:

hay maşallah ne güzel gezmişsiniz, f. da resimlerinizi takipteyimm maşallah kuzuma
öyle canım, şimdi çok iiyiz maşallah meyve suyu sıktı verdi

bence tuttu canım ya, şimdi temmz anneleri de hep ona bakıyo
eşim bi onu açıyo bi maç yorumunu sonra da zengin kız fakir oğlanı neyi izliycemizi şaşırdık
ohh afiyet olsun canım

Sağol cnmtemmuz annelerine iyi seyirler

Sağol canım teşekkür ederiz.ben bir hevesle onu bekliyodum zaten .daha çok gezicez biz kızımla.şuan bir zorluğu yok .ilerde bakıcaz.

Afiyet olsun canım demekki sevdiniz yine yapmışsın.
Evet gezdik canım. sağol .kk ya giremiyorum fazla girsem telden giriyorum foto eklemeyi beceremiyorum bende face koyuyorum .
Maşallah nazar değmesin

ohhh maşallah anne kız ne güzel geziyosunuz senin cimcime epey büyüdü zaten yazın rahat rahat gezersiniz canım...
darısı benim cimcimenin başına,alsam kızımı gezsem şöööööyle

hey maşallah,bi tencere çorbayı bitirdin desene bunun tam tarifi yok mu kuzum,yoğurtlu çorbaları severim ben,deneyebilirim

günaydın kızlar...
kendime ballı ıhlamur yaptım içiyorum,iki gündür bakmıyorum kendime hiç,gribim yenilemeye başladı :18:
bugün okulda son günüm...bundan sonra evdeyim...yerime öğretmen de buldum,pzt günü başlicak,içim rahat bi şekilde bırakabilirim görevi...
yarın dr kontrolüm var...temizlik falan yapamam...bugün evi süpürüp tuvaleti yıkamam lazım...yarın annemin gelme ihtimali var...gelse de azcık kafasını dinlese

dilşad dün gece amasyada deprem olmuş galiba duydunuz mu? çevre illerden bile hissedilmiş,ben hiç duymadım...

Son düzenleme:
günaydınnnn sonunda cuma oldu :119:
yarını zaten bi şekilde atlatırım
karnımın ağrısından kıvranıoum ama gelmio zaten 9unda olmalıymışım nevraya göre

kadınlar gününüzü kutlamayı unuttum

inşallah hepimiz güzel bi gün geçiririz.
sabah eltim mesaj atmış öyle hatırladım
işe de geldim
patronum bütün kitabevi olarak kadınlar gününü kutluouz dilek hanım dio
çok incesiniz sağolun dedim
tek bayanım yaa onlar 7 erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…