95 lira ya da çocuğunun bi ihtiyacını alırsın küçümseme
izin 6 ay oldu, 8 haftası doğum öncesi, kalan haftalar doğum sonrasına kalıyor, normalde 32. haftada izne ayrılıyorsun ama doktordan 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alınınca bu aradaki 5 hafta doğum sonrasına ekleniyor.
maaş alınmıyo işte, izin bitiminde maaşın 3te 2 sini alıyorsun.
süt izinleri günlük 1 buçuk saat, nasıl kullanmak istersen öyle kullanırsın, istersen haftalık ya da aylık toplam kullanabilirsin. emzirmiyorsan. memura 3 saat diye biliyorum ama emin değilim, ben babamı kandırcam3 saat dicem
vaoww çok açıklayıcı bilgiler oldu bunlar
ben olsam 1,5 saat erken çıkmayı tercih ederim işyerimde izin veriosa
sen babanı kandır hiç gelme bence
çocuğu kreşe verene kadar izinliyim baba dersin
sağlıklı bi hamilelik olursa son haftaya kadar çalışıp doğumdan sonra 6 ay izinli olmakta süper bişi
ama benim burayı düşünemioum valla öyle bi durumda
birde 6 ay para almamak kötü sonrasında alcan tmm ama o arada bebiş için ne iyi olur ay ay verseler
her işte bi anlamsızlık var valla türkiyede işte
birde süt saati çıkışları 1 yıl mı sürüo
evetse bu yıl sonuna düşünüyüm bişiler
ikna edebilirsem yakası için bişe giyerim de boyu ii sanki ya diz üstü olur tam.
yorulmuşsun sen de dinlen bugün
inşallah dönmüştür canım,ben de çok merak ediyorum ama zilli hala çok hareketlitekrar döner diye korkuyorum :18:
hastaneye falan gittiğimde hep erkek mi diye soruyolar zatenallahtan çok sık dr değiştirdim de her gittiğim dr tekrar tekrar cinsiyetine bakıp kız dedi,yoksa ben bile şüpheye düşerim
şu temizlik aşkından azcık bana da ver kuzumtavanı da nasıl sildin
günaydııııııııın...
akşam erkenden yattık,gece uykum kaçtı bi ara...nassıl karnım acıkmış...bi kivi,bi portakalı hüpletip geri yattım
kahvaltı yapmaya gidiyoruz
eşimle çok fena tarttıştık ayrı geldik işe.
sabah uyandıramadım saat 9a geliyor hala yatıyor
yastığını aldım yorganını açtım camı açtım derken şakanın ortasında tartışmaya başladık ben söyledim o söyledi, sen de dün uyanamadın ben yorganını mı aldım diyo, söylendik durduk ağladım sonunda. şakalaşmaya başladı ne dese battı bana, çalışmıyorum evi geçindirmek zorundasın madem kaldıramıyorum bundan sonra da ben kalkmam deyince olay koptu, çalışma istemiyorum yat evde dedi gitti...
biraz daha ağlayıp çıktım evden. otobüsle geldim ben işe, o yürümüş annemlerin eve bakarak geçiyordu
biraz önce de aradı açtım napıyosun aşkım var mı bi ağrın sıkıntın diyo, yok yatıyorum dedim, tamam dinlen sen dedi yine dayanamadım söyledim işteyim diye. çok safım ya. msn den yazyo özür dilerim falan filan. ii ya her lafı söyle bi uyku için sonra bi özürle olay çözülsün erkeklik çok kolay.
Dosya götürdüm patrona şimdi gene açmış kameranın ekranını uyuz yaa
he valla
şimdi bi ev buldu 220 bine ,kendi evinin değeri 120 enfazla ..satmaya çalışıyo kredi çekicek ,bide arabası var ,onuda 30küsüre satıcak , satmazsa 120 çekicek satarsa 80-90 falan ..dedim sat arabanı az çek ,sonra nasıl ödücem diye strese gircen bize sarcan hiiçç çekemem dedim
kalem atıyodu azdaha kaçtım :)))
çalışan annelere devlet 2 ayda bir 500 lira mı veriyormuş bilgisi olan var mı bugün haberlerde hep var
valla sirken pırasa al demeseydin almıcaktım ,ilk defa pırasa aldımhiç yapmadım yemem pek ama bişey bulamadım almaya yaa inanılır gibimi
1kg ıspanak
1kg pırasa
1kg kabak
1kg domates
1kg havuç
yeşillik/limon
küçük soğanlardan yarım kg bile değil
hepsi bu :) daha ne olsun dimi, 20tl tuttu hesaplı geldi sankim
Selam kızlar
Biraz ortalığı topluyorum biraz nete giriyorum :)) Bitirrim inş. işleri akşamaDün akşam eşim gelince avmye gittik sinemaya gidicektik sonra vazgeçtik dolaştık markete girdim 5m e çokokremimi aldım bide eve bişiler aldım 50lik olduk çıktık hiç yere Eşimede kaç gündür pas vermiyorum yaklaşık pazardan beri artık geceleri sıkıştırıyo uykuda Bugün kaçarımızda yok sanırsam
kkorasım çalışan kadın çocuk yapmıyo diye teşvik buçalışmayan da çalışsın canım napalım
İş bulan var bulamayan var cnm. .Hayırdır sen evde değilmisin:44:
seninki gibi bi iş olsa balıklama dalcam :)
evdeyim canım eşim maç izliyo bıktım şu uefadanben de int bakıyım azcık dedim
tabii canım her yerde çalışılmıyo takılıyorum beni de bıraksalar çalışmıcam da.. eşim saolsun bekarken seni çalıştırmam diyodu, evlenince evde durdurmuyo
inşallah sen de gönlüne göre bi yer bulursun
İnş cnm..Sıkıcı oluyo maçlarda
evett çok hem de, intikama geçtik şimdi
Biz bugün cimcimeyle avmye gittik .tramvaya bindik 15,dakika yürüdük . Çok güzel ciciler gelmiş bebeklere ama almadım.
Biz bugün cimcimeyle avmye gittik .tramvaya bindik 15,dakika yürüdük . Çok güzel ciciler gelmiş bebeklere ama almadım.
Dilşadcığım kendini üzmüşsün ama eşin özür dilemiş.oda uyku sersemliğiyle öle yapmıştır.
Vilinciğim işallah dönmüştür cimcime.banada diyorlardı erkek diye sadece karın vardı Allah'tan 4 farklı doktor söyleyince rahatlamıştım.
Ayşem karnını çekme artık bebiş büyüsün rahat rahat hamilesin sen çıksın karnın.
He iyiBence tutmadı intikam bu dizide biter yakında
Ohh maşallah sizeAyrıca tek başına nasıl güzel büyütüyosun bebişini ona da maşallah
Bende bulgaristanlı bi teyzede kıbrıs tarhanası çorbası içmiştim, içinde hellim peyniri de vardı..Bugün aklıma geldi nasıl yapsam dedim ..Kafama göre başladım.un yoğurt sarımsak bide kaynanamların yaptığı erişte türü bişey vardı ama küçük top top şeklinde onu attım,süt kattım pişirdim.Sonra bimden yörük peyniri almıştım..Onu da azcık yağla kızarttım hellim peyniri gibi o da..Afiyetle yedim..Kp de indirdim..Orta boy tencerede yapmıştım..Bitirdim,demin yine yaptım :)
hay maşallah ne güzel gezmişsiniz, f. da resimlerinizi takipteyimmmaşallah kuzuma
öyle canım, şimdi çok iiyiz maşallah meyve suyu sıktı verdi
bence tuttu canım ya, şimdi temmz anneleri de hep ona bakıyo
eşim bi onu açıyo bi maç yorumunu sonra da zengin kız fakir oğlanı neyi izliycemizi şaşırdık
ohh afiyet olsun canım
Ohh maşallah sizeAyrıca tek başına nasıl güzel büyütüyosun bebişini ona da maşallah
Bende bulgaristanlı bi teyzede kıbrıs tarhanası çorbası içmiştim, içinde hellim peyniri de vardı..Bugün aklıma geldi nasıl yapsam dedim ..Kafama göre başladım.un yoğurt sarımsak bide kaynanamların yaptığı erişte türü bişey vardı ama küçük top top şeklinde onu attım,süt kattım pişirdim.Sonra bimden yörük peyniri almıştım..Onu da azcık yağla kızarttım hellim peyniri gibi o da..Afiyetle yedim..Kp de indirdim..Orta boy tencerede yapmıştım..Bitirdim,demin yine yaptım :)
hay maşallah ne güzel gezmişsiniz, f. da resimlerinizi takipteyimmmaşallah kuzuma
öyle canım, şimdi çok iiyiz maşallah meyve suyu sıktı verdi
bence tuttu canım ya, şimdi temmz anneleri de hep ona bakıyo
eşim bi onu açıyo bi maç yorumunu sonra da zengin kız fakir oğlanı neyi izliycemizi şaşırdık
ohh afiyet olsun canım
ohhh maşallah anne kız ne güzel geziyosunuzBiz bugün cimcimeyle avmye gittik .tramvaya bindik 15,dakika yürüdük . Çok güzel ciciler gelmiş bebeklere ama almadım.
Dilşadcığım kendini üzmüşsün ama eşin özür dilemiş.oda uyku sersemliğiyle öle yapmıştır.
Vilinciğim işallah dönmüştür cimcime.banada diyorlardı erkek diye sadece karın vardı Allah'tan 4 farklı doktor söyleyince rahatlamıştım.
Ayşem karnını çekme artık bebiş büyüsün rahat rahat hamilesin sen çıksın karnın.
hey maşallah,bi tencere çorbayı bitirdin deseneBende bulgaristanlı bi teyzede kıbrıs tarhanası çorbası içmiştim, içinde hellim peyniri de vardı..Bugün aklıma geldi nasıl yapsam dedim ..Kafama göre başladım.un yoğurt sarımsak bide kaynanamların yaptığı erişte türü bişey vardı ama küçük top top şeklinde onu attım,süt kattım pişirdim.Sonra bimden yörük peyniri almıştım..Onu da azcık yağla kızarttım hellim peyniri gibi o da..Afiyetle yedim..Kp de indirdim..Orta boy tencerede yapmıştım..Bitirdim,demin yine yaptım :)
Ben bunları 10 liraya alırımPahalı galiba sizin pazar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?