Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın kızlar,dün gelemedm öğleden sontra burası için mutfak mazlemesi ihtiyaçları vardı tabak çanak onları almaya gittik.
giderken ssk yada uğradım bana böyle bir paranın olmadığını sölediler sadece doğum parası var diyor bide emzirme parası 80 tl varmış sinir etti kadın beni diloş sen nasıl aldın 270 i?
bende üşüttüm sanırım boğazım dolu 2-3 gündür zor yutkunuyorum pastil aldım umarım çok kötü olmam ya.dünde doğa hanım hiç yatmadı gece yatağı dört döndük ztn sırtım ağrıdı valla.
hayırlısıyla bugünde bitsinde gidelim.

DİLEK kardeşim Ankara'ya geldi havalar güzel olsaydı cimcime azıcık büyük olsa bende gelicektim

Sende gelirsen bekleriz bizde varız unutma yani

aaa evet yaa gelinirdi
ama ankara dün bide bugün biraz ısındı
feci bi soğuk var burda :18:

ben inşallah elimdeki işi teslim edip izin alırsam prş akşamı bincem galiba
cuma, cmt, pazar ordayım yani
cmtsi iş çıkışı nigarla görüşebilirim ama bilmioum kim nerde kalıo koca şehir ve ben ilk kez gelioum diebilirim.
neden olmasın belki bi kahveni içmeye gelirim.
tabii tek gelirsem bu planları yapıoum eşim olursa zor gibi

kkoras gibi temizlik programı izlememe gerek yok ki benim
akşam eve gittim nası yorgunum ama çamaşır yıkamam gerekiodu onları hallettim
bulaşık makinesi yıkanmıştı onları yerleştirirken baktım çay bardaklarım sararmış
tüm makineden çıkanı raftaki temizleri çamaşır suyuna koydum koca bi leğene
2 saat beklettim bi fasıl daha koydum
sonra bazı tencereleri cifledim alta onları üsttede bardakları dizdim bi daha çalıştırdım makineyi
sabah baktığımda reklamlardaki gibi ışıldıodu
tabii bu arada baktım fayans aralarım kötü olmuş özellikle ocağın kenarları
tüm deterjanlar çıktı tabii ocağı falan söktüm ov ov kolum koptu parladı ama
sonra arkim aradı da bıraktım tüm dolapları dökerdim yoksa
kızlada 1 saat 10da konuşmuşuz baktım eşim gelmiş 9da markete gidelim dicekmiş tabii meşgul tlf
evde bişi yoktu yemekte yapmıoum zaten tonbalığı yedi beyefendi
bende yattım PUCCA 2'yide bitirdim
3'e başlıcam meraktayım.

tosunum msj atmış yaa

bazen incelio valla nadiren işte ayda 1 kez

kadınlar günün kutlu olsun. benim kadınım, eşim, herşeyim...

kuzum,limon sıkıp iç,boğazlarını yaksın,o dolgunluk geçer...ben öyle yaptım...geçen gece uyandığımda ben de aynı durumdaydım,hemen limon sıkıp içtim,sabaha geri dönmüştü...çok geçmiş olsun...

hey maşallah bacım hiç yorulmuyon mu sen

kızlar ben de kutlamayı unuttum,kadınlar günümüz kutlu olsun

zuzum,anneme iş yaptırmam evde zaten yoruluyo,bi de burda yorulmasın...zaten bazı işlere kadın çağırıcam

kızlaaaaaar,evi süpürmeye kaçıyorum ben

tosunum msj atmış yaa

bazen incelio valla nadiren işte ayda 1 kez

kadınlar günün kutlu olsun. benim kadınım, eşim, herşeyim...

darısı benim odunumun başına
sabah haberlerde kadınlar gününden bahsediyo,adam izlediği halde kutlamadı bile
odun işte oduuuuuuuun

Günaydın kızlar Kadınlar günümüz kutlu olsunn

Kahvaltımı yaptım ortalığı toplayım gelirim yine Çamaşır da atıcaktım ama hava bozuk gibi yıkamam galiba

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun bayanlarrr

eşimde mesaj atmış ,yazdıklarına mutlu oldum çokk

günaydın bayanlar. dünya kadınlar günümüz kutlu olsun. eşim grafik işi getirmiş, yarına teslim edilecek. onları bitirip hazırlanmam lazım. ablama gitcem. hepinizi çok öpüyorum, mutlu bir hafta sonu diliyorum

ohhh maşallah anne kız ne güzel geziyosunuz senin cimcime epey büyüdü zaten yazın rahat rahat gezersiniz canım...
darısı benim cimcimenin başına,alsam kızımı gezsem şöööööyle ...

Evet canım geziyoruz .arabada uyuyor keyfi yerinde yaza daha rahat ederiz işallah .aklı erdimi daha keyifli olur.
Amin canım işallah sende seneye rahat rahat gezersin.

Evet kardeşimde diyor çok soğuk ne böyle diye.bizde Mart'ta gitmiştik ozamanda soğuktu.

Eşinle gelirsen gelemezsin ozaman dicek bişe yok ama tek gelirsen isterim görüşmek biyerde buluşuruz nasıl olsa biz gezmeye başladık kızımla.büyük canım ben bile hala bilmiyorum

ve bi msj daha geldi eşimin kuzeni
sabah gelen mesajın da ondan olduğunu düşünmüştüm
nası kibar bi çocuk anlatamam ya her böyle günde arar kutlar saolsun

ama bi sevgilisi bile yok
kız arkadaşına uçakta evlenme teklifi edip tek taş çıkartıp vermişti ama olmadı işte

ne yazmış ki
Banada vodafondan gelmiş,o bile kutluyo dünya kadınlar günümü,benim odundan hala ses yok

"""" dünya kadınlar günün kutlu olsun dünyanın en güzel en muhteşem en mükemmel ve en tatlı kadını iyiki benim kadınımsın seni seviyorum "" :98:

Alemsin ya

yaa ne güzel

ben beyoğluna gelcem canım arkimler orda oturuolar yani sanırım yakınlarmış bilmioum işte taksim falan dio
nigarla sana yakın oluo muyum ki?
ortada bi yerde buluşuruz ama ayarlanırsa.
cmtsi öğleden sonra.

selam kızlar
hepinizin kadınlar gününü kutluyorum
bol geçmiş olsun
vilin şişen bademciklere limon iyi geliyor demişsin ya pek iltihaplı olan bademciklere ne iyi geliyor? geçmiyor geçiremiyorum bir türlü...
dün gıcık oldum amway in fırın temizleyicisini ısmarlamıştım güya salı gelecekti hala gelmemiş. Hftaya günüm var bu haftasonu evimi sağlam bir şekilde elden geçirmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…