ve bi msj daha geldiEşimin kuzeni
sabah gelen mesajın da ondan olduğunu düşünmüştüm
nası kibar bi çocuk anlatamam yaHer böyle günde arar kutlar saolsun
ama bi sevgilisi bile yok
kız arkadaşına uçakta evlenme teklifi edip tek taş çıkartıp vermişti ama olmadı işte
işte böylelerine de odun bi kız çatar...allah gönlüne göre versin inşallah...ve bi msj daha geldieşimin kuzeni
sabah gelen mesajın da ondan olduğunu düşünmüştüm
nası kibar bi çocuk anlatamam yaher böyle günde arar kutlar saolsun
ama bi sevgilisi bile yok
kız arkadaşına uçakta evlenme teklifi edip tek taş çıkartıp vermişti ama olmadı işte
ayyy ne güzel bi msj atmış helal olsun valla"""" dünya kadınlar günün kutlu olsun dünyanın en güzel en muhteşem en mükemmel ve en tatlı kadını iyiki benim kadınımsın seni seviyorum "" :98:
valla sirkencim ben şişmeye falan başlica zaman,ya da bi dolgunluk falan olunca hemen limon içiyorum canım...sen de bi dene limonu canım,belki geçirir...bi de sirke iyi geliyo diye duymuştum...selam kızlar
hepinizin kadınlar gününü kutluyorum
bol geçmiş olsun
vilin şişen bademciklere limon iyi geliyor demişsin ya pek iltihaplı olan bademciklere ne iyi geliyor? geçmiyor geçiremiyorum bir türlü...
dün gıcık oldum amway in fırın temizleyicisini ısmarlamıştım güya salı gelecekti hala gelmemiş. Hftaya günüm var bu haftasonu evimi sağlam bir şekilde elden geçirmeliyim.
ohhh maşallah anne kız ne güzel geziyosunuzsenin cimcime epey büyüdü zaten yazın rahat rahat gezersiniz canım...
darısı benim cimcimenin başına,alsam kızımı gezsem şöööööyle
hey maşallah,bi tencere çorbayı bitirdin desenebunun tam tarifi yok mu kuzum,yoğurtlu çorbaları severim ben,deneyebilirim
günaydın kızlar...
kendime ballı ıhlamur yaptım içiyorum,iki gündür bakmıyorum kendime hiç,gribim yenilemeye başladı :18:
bugün okulda son günüm...bundan sonra evdeyim...yerime öğretmen de buldum,pzt günü başlicak,içim rahat bi şekilde bırakabilirim görevi...
yarın dr kontrolüm var...temizlik falan yapamam...bugün evi süpürüp tuvaleti yıkamam lazım...yarın annemin gelme ihtimali var...gelse de azcık kafasını dinlese
dilşad dün gece amasyada deprem olmuş galiba duydunuz mu? çevre illerden bile hissedilmiş,ben hiç duymadım...
yarın gelir o zaman, neyseki yarım gün di mi yarın.günaydınnnn sonunda cuma oldu :119:
yarını zaten bi şekilde atlatırım
karnımın ağrısından kıvranıoum ama gelmio zaten 9unda olmalıymışım nevraya göre
canım o oran sigorta durumuna göre değişiyor, normal asgari ücretten yatıyorsa evet 80 civarıdır sen doğum yaptığında ben 89 almıştım bu yıl 95 olmuş. memurun 270 lira.günaydın kızlar,dün gelemedm öğleden sontra burası için mutfak mazlemesi ihtiyaçları vardı tabak çanak onları almaya gittik.
giderken ssk yada uğradım bana böyle bir paranın olmadığını sölediler sadece doğum parası var diyor bide emzirme parası 80 tl varmış sinir etti kadın beni diloş sen nasıl aldın 270 i?
bende üşüttüm sanırım boğazım dolu 2-3 gündür zor yutkunuyorum pastil aldım umarım çok kötü olmam ya.dünde doğa hanım hiç yatmadı gece yatağı dört döndük ztn sırtım ağrıdı valla.
hayırlısıyla bugünde bitsinde gidelim.
tosunum msj atmış yaa
bazen incelio valla nadiren işte ayda 1 kez
kadınlar günün kutlu olsun. benim kadınım, eşim, herşeyim...
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun bayanlarrr
eşimde mesaj atmış ,yazdıklarına mutlu oldum çokk
"""" dünya kadınlar günün kutlu olsun dünyanın en güzel en muhteşem en mükemmel ve en tatlı kadını iyiki benim kadınımsın seni seviyorum "" :98:
Alemsin ya
yaa ne güzel
selam kızlar
hepinizin kadınlar gününü kutluyorum
bol geçmiş olsun
vilin şişen bademciklere limon iyi geliyor demişsin ya pek iltihaplı olan bademciklere ne iyi geliyor? geçmiyor geçiremiyorum bir türlü...
dün gıcık oldum amway in fırın temizleyicisini ısmarlamıştım güya salı gelecekti hala gelmemiş. Hftaya günüm var bu haftasonu evimi sağlam bir şekilde elden geçirmeliyim.
canım o oran sigorta durumuna göre değişiyor, normal asgari ücretten yatıyorsa evet 80 civarıdır sen doğum yaptığında ben 89 almıştım bu yıl 95 olmuş. memurun 270 lira.
dün gece yatarken eşim
''hafta sonu dip köşe temizlik yapmam lazım'' dedi gülmekten öldüm, ben yapamıyorum ya adam görev bilmiş, ev kadını gibi öle tatlı sölediki
ben de camları siliyim dedim işittirmek için ve emelime ulaştım, ben silerim sen sakın saçmalama dedi
Farka bakişçi 95 memur 270 bu kadar uçurum olur mu?
Ay yazık adama yaa nasıl benimsemişse artık dip köşe demiş bide Canım eşinee.. Ve geçmiş olsun deprem olmuş orda Allahtan bişe olmamış size
Mutfağımı temizledim buzdolabının içini sildim düzelttim.. Bide süpürdüm oturduğumuz odayı geldiimm. Pzt. inş. iyice bi temizlik yapıcam evde camları silmeyi düşünüyorum hava yağmurlu olmazsa perdeleri de yıkardım ama asacak kimsem yok ancak akşam yapıcam eşimle. Salı ağdamı yaparım, çrş. da oğluşu görmeye gidicemm ayrıntılı ultrasonumuz varr
Akşam içinde yemek düşünmeliyim yemeğim yok akşama... Sizler ne yapıcaksınız akşama
sanki işçinin çocuğu en kötüsünü almalı her şeyin, memur iisini alsın der gibi bu durum
zaten temizliğe başladı mı gardrobu yerinden çeker, bazayı çeker, gümüşlüğü çeker, akşama kadar uğraşır canım, balkonları bile nasıl detaylı yıkıyor.
bendne güzel temzilk ayapar da sölemesi çok hoşuma gitti, komşu teyze gibi
sen de çok yorma kendini viliş gibi durmuyorsun. sen silme camları, illa ki uzanıcan, zorlar
biz de pazartesi görcez kızçemii.ablam da benle gelicek bu sefer, onunkinin cinsiyetini de öğrencez nasipse.
Tam tersi olması lazım aslında.. İşçinin maaşı üç kuruş zaten bari emzirme parasını çok verin bi seferliğine bi işe yarasın.. Memur zaten alır alacağını
Afferim vala eşine canım bizimkide canı isterse çok güzel yapar ama genelde yaptım demek için yaparrBi kere banyoyu yıkamıştı her yer pırıl pırıl olmuştuu ordan biliyorum yani istese süper yapıcağını..
Eşimde kızıyo hep yapma diye akşamları sızlanıyorum çünkü ağrılardan. Ama yapmasamda olmuyo kiDün merdivenleri süpürdüm bizim binanın 2 katlı aşağıya kadar belim nasıl ağrıdı..
Sen benden önce gidiceksin dr a ve daha sık gidiyosun sanırm.. Hadi inş. gönüllerinden geçen olur
ayyy ne güzel bi msj atmış helal olsun valla
şu an kıs kıs kıskandım valla
öyle sinirliyim ki
bi çalışma yaptım kadınlar günü için dr özel ücretsiz kitap hediyesi vardı
bu patron yamağı da feyste paylaşıo tek işi bu
patronun ortak olduğu dersaneden aramışlar grafikten
bu köpekle konuşuolar şurası şöyle olsa daha vurucu olurdu falan
die bu it ne dio
işte daha acemilik falan dio kendi yapmış gibi işi
tlfda anlıoum evt düzeltiriz falan dio patron burda ya hallederim ayağı yapıo
benden photoshop öğrenmeye çalışıodu bide
gösteririrm ben ona.
öyle çok sinirlendim ki
ellerim titrio it herif hiç aldığı parayı haketmio zaten bi işi tam becerdiği bile yok
hep böyle insanlar daha yükseğe ulaşıo ona gıcık oluoum.
canım sıkma canını öyle oluyo zaten her yerde, burda işi ben yapıyorum yanımdaki abi gelene kendi işi gibi anlatıyo. bakalım ben izne ayrılınca ne halt yicek. sen de öğretme boşver, sana muhtaç kalsın hep
öyle sinirliyim ki
die bu it ne dio
gösteririrm ben ona.
öyle çok sinirlendim ki
ellerim titrio it herif hiç aldığı parayı haketmio zaten bi işi tam becerdiği bile yok
ay okadar sinir oldum bari verseydin bi cevapsalak heriff
ayda bi kez ve nadiren öyle mi, kadir kıymet bilmez seniiiiiitosunum msj atmış yaa
bazen incelio valla nadiren işte ayda 1 kez
kadınlar günün kutlu olsun. benim kadınım, eşim, herşeyim...
benimkine de sabah kadınlar günümü kutlamıcan mı dedim "kutlu olsun" dedi, ii dedimdarısı benim odunumun başına
sabah haberlerde kadınlar gününden bahsediyo,adam izlediği halde kutlamadı bile
odun işte oduuuuuuuun
öyle sinirliyim ki
die bu it ne dio
gösteririrm ben ona.
öyle çok sinirlendim ki
ayda bi kez ve nadiren öyle mi, kadir kıymet bilmez seniiiiii
benimkine de sabah kadınlar günümü kutlamıcan mı dedim "kutlu olsun" dedi, ii dedim
öküzzöğretme bişi ona, nie öğretiodun vazgeçtin derse açıklarsın böle böle die senin gibi insanlarla işim olmaz dersin
kızlar çok şükür bu haftayı da bitirdim bi hafta ders yok biraz daha rahat olucak kafam
evet ayda bir
şubatın 14-15iydi martın 8i oldu işte neredeyse 1 ay
kutlamış sayılır ama sonuçta dimi
hayatımda kimseye bu kadar ayar olmadım sanırım
adamın herşeyi batıo yaa
bana hala gelmiş az önce şimdi tıp bayramı kampanyası yapmamız grekio
neydi onun tam adı
dio
BİLMİOUM dedim arkamı döndüm
yapılcak tabii mecburen yapıp verince kendin yapmış gibi anlat yine insanlara dicem
KÖPEK
neden bir hafta ders yok tatlım :44:
sana geçen laf çarpmıştım okumadın sanırım
bu hft sonu inş istanbula gidioum nigarla buluşcam
belki zeyneple falan kısmet işte durumlar uyarsa
sonra adana, amasra falan takip eder belki dedim ama antalyaya gelmioum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?