Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ayyyyyyyyyy ne romantık bı cocukmusss yaaa.benımkınde nerde o dusunceeeeeeee

işte böylelerine de odun bi kız çatar...allah gönlüne göre versin inşallah...

"""" dünya kadınlar günün kutlu olsun dünyanın en güzel en muhteşem en mükemmel ve en tatlı kadını iyiki benim kadınımsın seni seviyorum "" :98:
ayyy ne güzel bi msj atmış helal olsun valla
şu an kıs kıs kıskandım valla

valla sirkencim ben şişmeye falan başlica zaman,ya da bi dolgunluk falan olunca hemen limon içiyorum canım...sen de bi dene limonu canım,belki geçirir...bi de sirke iyi geliyo diye duymuştum...
amway'in yağ çözü çok güzel,ben de kullanıyorum...siparişin gelseydi temizlik işin kolaylaşırdı...

evimi süpürdüm,lavaboyu yıkadım...üzerimi giydim...oturdum dinleniyorum...

az kaldıı siz de bu yaza kalmadan başlarsınız gezmelere
ben de grip oluyrum, yanımdaki abi grip bana da geçti, boğazım acıyo, genzim dolu. tam da riskli haftamız korkuyorum
evet canım ben uyukluyordum,12 ye on kala olmuş annem aradı tam 12 de, korktum babama bişe oldu sandım, hiç arayacağı saat değil, direk kızım bişe dicem korkma ama dedi orda ölücektim. noldu anne dedim deprem oldu, gece de olursa korkarak kalkma hazırlıklı ol dedi. eşofman giy dışarı çıkılması gerekir belki dedi. baya şiddetli vurmuş herkes f..ye yazmış o anda.
eşim int.netteydi, ben de hissettim seni korkutmayım die demedim diyo.

günaydınnnn sonunda cuma oldu :119:
yarını zaten bi şekilde atlatırım
karnımın ağrısından kıvranıoum ama gelmio zaten 9unda olmalıymışım nevraya göre
yarın gelir o zaman, neyseki yarım gün di mi yarın.

canım o oran sigorta durumuna göre değişiyor, normal asgari ücretten yatıyorsa evet 80 civarıdır sen doğum yaptığında ben 89 almıştım bu yıl 95 olmuş. memurun 270 lira.
tosunum msj atmış yaa

bazen incelio valla nadiren işte ayda 1 kez

kadınlar günün kutlu olsun. benim kadınım, eşim, herşeyim...

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun bayanlarrr

eşimde mesaj atmış ,yazdıklarına mutlu oldum çokk

"""" dünya kadınlar günün kutlu olsun dünyanın en güzel en muhteşem en mükemmel ve en tatlı kadını iyiki benim kadınımsın seni seviyorum "" :98:

Alemsin ya

yaa ne güzel

helal olsun eşlerinize, benm ki dün akşam haberlerde duyunca öptü sadece bu kaa
günaydın kızlar, sabah geldim bi satın alma evrakı hazırlamam gerekiyodu ancak bitti, koptu bileklerim

kolay gelsinn
dün gece yatarken eşim
''hafta sonu dip köşe temizlik yapmam lazım'' dedi gülmekten öldüm, ben yapamıyorum ya adam görev bilmiş, ev kadını gibi öle tatlı sölediki
ben de camları siliyim dedim işittirmek için ve emelime ulaştım, ben silerim sen sakın saçmalama dedi

Son düzenleme:

Farka bak işçi 95 memur 270 bu kadar uçurum olur mu?

Ay yazık adama yaa nasıl benimsemişse artık dip köşe demiş bide Canım eşinee.. Ve geçmiş olsun deprem olmuş orda Allahtan bişe olmamış size

Mutfağımı temizledim buzdolabının içini sildim düzelttim.. Bide süpürdüm oturduğumuz odayı geldiimm. Pzt. inş. iyice bi temizlik yapıcam evde camları silmeyi düşünüyorum hava yağmurlu olmazsa perdeleri de yıkardım ama asacak kimsem yok ancak akşam yapıcam eşimle. Salı ağdamı yaparım, çrş. da oğluşu görmeye gidicemm ayrıntılı ultrasonumuz varr

Akşam içinde yemek düşünmeliyim yemeğim yok akşama... Sizler ne yapıcaksınız akşama

sanki işçinin çocuğu en kötüsünü almalı her şeyin, memur iisini alsın der gibi bu durum
zaten temizliğe başladı mı gardrobu yerinden çeker, bazayı çeker, gümüşlüğü çeker, akşama kadar uğraşır canım, balkonları bile nasıl detaylı yıkıyor.
bendne güzel temzilk ayapar da sölemesi çok hoşuma gitti, komşu teyze gibi
sen de çok yorma kendini viliş gibi durmuyorsun. sen silme camları, illa ki uzanıcan, zorlar
biz de pazartesi görcez kızçemii. ablam da benle gelicek bu sefer, onunkinin cinsiyetini de öğrencez nasipse.

Tam tersi olması lazım aslında.. İşçinin maaşı üç kuruş zaten bari emzirme parasını çok verin bi seferliğine bi işe yarasın.. Memur zaten alır alacağını

Afferim vala eşine canım bizimkide canı isterse çok güzel yapar ama genelde yaptım demek için yaparr Bi kere banyoyu yıkamıştı her yer pırıl pırıl olmuştuu ordan biliyorum yani istese süper yapıcağını..

Eşimde kızıyo hep yapma diye akşamları sızlanıyorum çünkü ağrılardan. Ama yapmasamda olmuyo ki Dün merdivenleri süpürdüm bizim binanın 2 katlı aşağıya kadar belim nasıl ağrıdı..

Sen benden önce gidiceksin dr a ve daha sık gidiyosun sanırm.. Hadi inş. gönüllerinden geçen olur

evet
ben evlendik evleneli hiç banyo yıkamadım eşim yıkar her hafta.
doğum yaptığım zaman mevlütte nazlının annesi yıkamıştı 1 kere, onun haricinde önderin ellerinden öper :)

isteseler yaparlar tabii canım erkek gücüyle tertemiz oluyor.
ben 15 günde bir gidiyorum canım

ayyy ne güzel bi msj atmış helal olsun valla
şu an kıs kıs kıskandım valla

yiriiim Kıskıs kıskanırken de çok tatlı olmuşundur senn

Dilşadddd çok fenasın kızzz

Ben regl oluyorum galiba, wcye gittim çok hafif bi pembelik geldi peçeteye
zatii de belirtilerini hissetmeye başladım,ayaklarım üşüdü gece gelir ancaa yada yarın sabah

Kadınlar günümüz kutlu olsun bakalım
Benimkide kutlamadı zaten kutlasın diye beklentim yada isteğim yoktu,sizde takılmayın kızlar
Dilşad,vilin,özge dikkat edin kızlar hamiş hamiş hasta olmayın..
Dilek öncede temizlikten kaçmıyodum ama programı seyrettikten sonra aşkla yapar oldumSende çok yormuşsun kendini..
Viliş kafama göre yaptım cnm ,bide bizimkiler yumurta süt undan bişey yapıyolar kuskus diyolar ondan da attım içine o yüzden tam tarif veremiyorum cnm
Dilşad maşallah eşineDip köşe yapıcakmış he

Benimde regl olucakmış gibi ağrıdı 2-3 gündür ama daha gelmedi batım 9 mart.Rüyamda da erkek çocuğum olmuş adını koyuyorum çok güzel bi isim ama kalkınca hatırlayamadım.Saat 3 gibi güne gitcem bide

öyle sinirliyim ki
bi çalışma yaptım kadınlar günü için dr özel ücretsiz kitap hediyesi vardı
bu patron yamağı da feyste paylaşıo tek işi bu

patronun ortak olduğu dersaneden aramışlar grafikten
bu köpekle konuşuolar şurası şöyle olsa daha vurucu olurdu falan
die bu it ne dio

işte daha acemilik falan dio kendi yapmış gibi işi
tlfda anlıoum evt düzeltiriz falan dio patron burda ya hallederim ayağı yapıo

benden photoshop öğrenmeye çalışıodu bide
gösteririrm ben ona.
öyle çok sinirlendim ki
ellerim titrio it herif hiç aldığı parayı haketmio zaten bi işi tam becerdiği bile yok

hep böyle insanlar daha yükseğe ulaşıo ona gıcık oluoum.

canım sıkma canını öyle oluyo zaten her yerde, burda işi ben yapıyorum yanımdaki abi gelene kendi işi gibi anlatıyo. bakalım ben izne ayrılınca ne halt yicek. sen de öğretme boşver, sana muhtaç kalsın hep

resmen emek çalıolar, haram zıkkım olsun
mübarek gün sinirimi zıplattı ne saydım ama:99:

seninde beter olsun sen izne ayrılınca

ay okadar sinir oldum bari verseydin bi cevap salak heriff

eve gitmek istiyorum yaa

ay okadar sinir oldum bari verseydin bi cevap salak heriff

ya hoparlör açık 3 kişi konuşuolar o ara lafa girmem saçma olurdu sonra alt kata indiler falan
hiç fırsat olmadı gerim gerim gerildim
öküz şimdi de feysten karikatür okuyup gülüo

kızlar yaa demirlerim yapılmış ama ev yine talan olmuş annem camları falan silmiş
yoruldum daha kapı önü süpürüoum dio
babamda öğlenden beri ustanın başında kahvaltıyla duruolarmış
kıyamam yaa
hemen hazır bişiler alıp gidiyim yielim
iyi akşamlar:79:

Son düzenleme:
tosunum msj atmış yaa

bazen incelio valla nadiren işte ayda 1 kez

kadınlar günün kutlu olsun. benim kadınım, eşim, herşeyim...
ayda bi kez ve nadiren öyle mi, kadir kıymet bilmez seniiiiii
darısı benim odunumun başına
sabah haberlerde kadınlar gününden bahsediyo,adam izlediği halde kutlamadı bile
odun işte oduuuuuuuun
benimkine de sabah kadınlar günümü kutlamıcan mı dedim "kutlu olsun" dedi, ii dedim

öküzzöğretme bişi ona, nie öğretiodun vazgeçtin derse açıklarsın böle böle die senin gibi insanlarla işim olmaz dersin

kızlar çok şükür bu haftayı da bitirdim bi hafta ders yok biraz daha rahat olucak kafam

evet ayda bir
şubatın 14-15iydi martın 8i oldu işte neredeyse 1 ay

kutlamış sayılır ama sonuçta dimi

hayatımda kimseye bu kadar ayar olmadım sanırım
adamın herşeyi batıo yaa
bana hala gelmiş az önce şimdi tıp bayramı kampanyası yapmamız grekio
neydi onun tam adı
dio
BİLMİOUM dedim arkamı döndüm
yapılcak tabii mecburen yapıp verince kendin yapmış gibi anlat yine insanlara dicem
KÖPEK

neden bir hafta ders yok tatlım :44:

sana geçen laf çarpmıştım okumadın sanırım
bu hft sonu inş istanbula gidioum nigarla buluşcam
belki zeyneple falan kısmet işte durumlar uyarsa

sonra adana, amasra falan takip eder belki dedim ama antalyaya gelmioum işte

de valla içinde kalmasın sen zaten sözünü sakınmazsın, gerçi o da ne kdar tınlar bilmiom ama sen rahatlrsın en azından

bi hafta bahar tatilimiz var cnm bizim hazırlık sınıflarına

ahhhhbak hatırlattığın ii oldu okumaz mıyım geçmişi hep okuom ama cevap yazamadığım zamanlardan biriydi

hainnnnnnngeliyim dedin de hayır mı dedim ben nerden biliim ne kadar müsaitsiniz gelebilcek misiniz-ki daha siz gelmeden görüşelim uyarsa demiiştimmmm
gelmiom işte ben de ankaraya gelmiom hıhhh

kalktım eşimle beraber onu yolladım abuk bi kahvaltı hazırladım kendime pattis kızartma(bu ara çok fena taktım)krep ve ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…