elinle kabaca doğrayıp zeytinyağlı limonlu sarımsaklı sos yap ben semizotunu çok sevdiğim için her türlü yiyorum mesela gözlemeye de çok yakışıo bence mmmmmmmmisafirlerden çok ben yerimki :)))) limonlu sarımsaklısı nasıl oluyo ...
ben yoğurtlusunu sevmiyom, çiğ ot yiyomuşum gibi oluyo
..
sinem maşallah bebişine
ii akşamlar cnmm.ben hamile topiğine adapte olamadım yaa buraya zor yetişiom bi de oraya yetişemicem heralde(((
yeteri kadar konuştunuz zaten sağolun yaa,ne çok doluymuşsunuz bana öyle..
zaten kendilerini hemen belli ettiler bana garezi olanlarnek.dilek,dilşad,bol gibi..bol senin silmemin nedeni ceza almanı seyretmekti
ben yaklaşık 2 yıldır o topikteyim hersaat zamanla sıkıyor.yoruluyor insan.siz şuan benim gectiğim yoldan geciyorsunuz aman tükenmesin sohbetiniz.
benimki bir alışkanlık gelip yazıp çıkmak ..ben iş değiştirdigimde yoklugumda birkaç kişi gelmiş onlarla çok sohbetm olmadı sonrada ugraşmadım tabi.
dilşad hanım mesela ben ona bebişi için gecmiş olsun yazdım başka ne yazabilirdim ki..sen görmediysen bilemem.''teyyareden'' kastım hep aynı kısırdöngü.ondan sıkıcı geliyor bana anladınızmı?*
bol hanım seni şiddetle kınıyorum..hani beni gectim ben bencilim,sen eşimden ne istedinde eşime bencil lafını soktunen ona uyuz oldum neden eşimi karıştırdın ki.daha dün eşin ne güzel konuşmuş diyordun..ne kadar yalancı imişin ..sahteymiş cümlelerin o zaman ben bunu anlıyorum.
benim topikte kopuklugum oldu ben her gelmemde samimice hop laflara dalmam eskiden kalmazuzu88 bir o kalmıştı eski sohbet ettiğim.. herşeyi bildiği için gelip kolayca anlatabiliyordum.. ama beni tanımayanlar kin güdmüş bana resmen...2009dan beri kkdayım ilkkez böyle birşey başıma geldi..
hepiniz alaycı yaklaştınızzallaha şükür kk da çok sevenim oldu..çok hoş sohbetlerim ve sevenlerim oldu..
buraya tekrar yazmamın nedeni son kez içimi döküp kk ya veda ediyorum..üyeliğimi iptal edicembugün baya kırıldım..sizde güzel eğlendiniz.. ben bu alaycı kelimeleri hakedicek biri değilim asla zuzu yinede sağol.son cümlen için ..
bugüne kadar yazdıgınız için cevapladıgınız için yinede ben size teşekkür ediyorum..:26:
cümleni evet güzel olur da die düzeltioum
alishia gittiniz drye eşin için:26:
yayla çorbası ve pilav aynı anda olmaz ki ikisi de pirinçliibizde pazar günü eşimin dayı tarafını kahvaltıya çağırmak istiyoruz ama şöyle bişey var şu hani iade i ziyareti seven akrabaları..
biz onlara gittiğimizde kahvaltı yaptık öğlene doğru sütlaç yedik sonra çay içtik kuruyemiş falan. fırına lahmacun yaptırdılar salatada yaptılar akşam yemeğinide yedik orda. bunlarda gelince kesin sadece kahvaltıya diye gelmezler akşama kadar kalırlar
Kahvaltı için öyle değişik bişeyler yapmıcam sucuk yada sosis kızartması ve sigara böreği. kahvaltılıklar zeytin peynir k.peyniri bal yumurta domates salatalık gibi..
öğlen için çayın yanına şu tarifi yapıcam cumartesi gününden Sütlü Islak Kek - Nefis Yemek Tarifleri
akşam içinde bulamadım ama onlar yayla çorbası ile pilavı çok seviyolar salatada yaparsam ana yemek kalır.
sigara böreği ile keki cumartesiden yaparım pazar günü çorbayı pilavı salatayı yaparım. ana yemeğinde hazırlığını cumartesiden yaparım. ana yemek %80 tavuklu bişeyler düşünüyorum tavuğuda çok seviyorlar çünkü
menü süperrdileeeeeeeek yetiştim yavrucumm örtmen mi lazımdı hemen geldim bak
evdeyim kocişle aklandık paklandık gerçi o hala paklanmaya devam edio çıkamadı bi türlü :)))
ben akşam için göğüs çıkardım ızgara yapıcam.yanına da nohutlu pilav.semizotlu salata yoğurt vs :))
selam kızlar. yeni topiğimiz hayırlı olsun
eşimi yanına geldim ordan yazıyorum. 2'li test sonucumu aldım bugün, doktorumuz süper dedi. 3 hafta sonra kontrole gel dedi. ama ben değiştircem doktoru ya. sevemedim bunu bi türlü. normalde 2 hafta sonra gitmem lazımdı, 1 hafta daha attı beni, sinir oldum iyice.
geçmişi okuyamadım pek, var mı önemli bişeyler??? özet istiyorum :)
selam kızlar. yeni topiğimiz hayırlı olsun
eşimi yanına geldim ordan yazıyorum. 2'li test sonucumu aldım bugün, doktorumuz süper dedi. 3 hafta sonra kontrole gel dedi. ama ben değiştircem doktoru ya. sevemedim bunu bi türlü. normalde 2 hafta sonra gitmem lazımdı, 1 hafta daha attı beni, sinir oldum iyice.
hoşgeldin yarenimmmselam kızlar. yeni topiğimiz hayırlı olsun
aa dilek ben senin sonuçlarını okumamışım kist ama önemsiz öyle mi? çok sevindim cnm bi aksilik olmamasına
yayla çorbası ve pilav aynı anda olmaz ki ikisi de pirinçlii
zeynebim nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?