Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

misafirlerden çok ben yerimki :)))) limonlu sarımsaklısı nasıl oluyo ...

ben yoğurtlusunu sevmiyom, çiğ ot yiyomuşum gibi oluyo

..

sinem maşallah bebişine
elinle kabaca doğrayıp zeytinyağlı limonlu sarımsaklı sos yap ben semizotunu çok sevdiğim için her türlü yiyorum mesela gözlemeye de çok yakışıo bence mmmmmmm

slm kızlar nasılsınız bugün...okumam gereken bir 20 sayfacık birikmiş :)))
aslında tam 16:30 dan beri net.e girmeye çalışıyorum...bağlantı görülüyor...bağlan diyorum,modem algılanmadı falan bir şeyler yazıyor,aletin kablosunu çıkarın 10 saniye bekleyin ve tekrar takın diyordu...son 1 saattir neredeyse çıldırma noktasına gelene kadar bu işlemi yaptım baktım olmuyor sinirden bıraktım geçtim mutfağa çorbamı blendırdan geçirdim geldim baktım ki düzelmiş :)))
okuldan sonra ağdacıma gittim,faturaları yatırdım,bu ayki çeyreğimi aldım geldim eve...dün kız kardeşim pazardan bize de alışveriş yapmış...3 adet te enginar almış amannnnnn ben ne yapacağım enginarı geçenlerde ilk defa yaptım eşim üzerindeki etleri yedi,kendisini bıraktı...
ben de dedim bunları en iyisi çorbada değerlendirem...
koydum valla mercimeği,enginarları,1 soğan ve patatesi...oldu bitti...tadına baktım hoş olmuş :)))
başka da yemek yapmadım daha...eşim kaçta uyanır bilmem belki de yine servis saatinde kalkar o sebeple çorba yeter...
sizler ne yaptınız,normalde öğlen 13:30 gibi evde oluyorum ama ha deyince net. açılmıyor işte...

ii akşamlar cnmm.ben hamile topiğine adapte olamadım yaa buraya zor yetişiom bi de oraya yetişemicem heralde (((

canım biz faceye taşınmıştık gizli grup olarak.

yaa ben çocuğum hastayken mi dedim sana, çocuğumu kaybettiğimde dedim. çünkü ben kaybedip geldiğim günlerde sen ha bire girip hamileyim şöyle böyle görmezden gelldin acıyı dedim ya senin benim acımı paylaşıp paylaşmamanla da ne azalır ne çoğalır benm acım. umrum dışısın. bb

sensin dolu olan gelip gidip beğeni yapıp bişi yazıosun yaa
gitmeseydin de bizde senin ceza almanı seyretseydik
yeter artık süper uzatma ve laf dalaşına sokma hiç birimizi

selam kızlar. yeni topiğimiz hayırlı olsun

eşimi yanına geldim ordan yazıyorum. 2'li test sonucumu aldım bugün, doktorumuz süper dedi. 3 hafta sonra kontrole gel dedi. ama ben değiştircem doktoru ya. sevemedim bunu bi türlü. normalde 2 hafta sonra gitmem lazımdı, 1 hafta daha attı beni, sinir oldum iyice.

geçmişi okuyamadım pek, var mı önemli bişeyler??? özet istiyorum :)

yayla çorbası ve pilav aynı anda olmaz ki ikisi de pirinçlii

menü süperr

canım hg çok sevindim iyi olmanıza.

elfi biraz rahatsız üşütmüş
ben dün ultrason çektirdim işte göğüsteki şeyler nodül diil kistmiş ama korkulcak bişi yok dedi
eşim bugün aldı sonuçları yarın yada pzt drye göstercem inş.
onun dışında hepimiz rutin durumdayız yani
tabii topik değişimi konusu dışında ama o can sıkıcı boşver yani

maşallah diyorum kocamannnnnnn

susmak birine verilecek en güzel cevaptır kızlar.öğretmeniniz konuşuyor okiii

aa dilek ben senin sonuçlarını okumamışım kist ama önemsiz öyle mi? çok sevindim cnm bi aksilik olmamasına

Son düzenleme:
K. Valideme sinir oldum..
aradı az önce, işte konuşuyoruz konuşuyoruz.
Salı eşimin yanına gittim ya mağazaya k. pederim görmüştü beni söylemiş.
bize niye gelmedin dedi, e geç oldu trafik vardı zaten kaçta orda olduum gelemedim dedim.
İzin günlerinde gelirsin artık, pazar günü gel dedi.
ben de cumartesi belki gelebilirim dedim.
M.. (eşim için) de hiç gelmiyo dedi. Ben de aa niye glmiyo ki, yakın yemeğe felan gidebilir öğlen dedim.
Gelmiyo ne bilim dedi. Olmmazsa sen izin günlerinde gelirsin mağazaya kasaya bakarsın o gelir eve yemek felan yer dedi
kaldım.. hey allahım saçma sapan yaa... ben umrunda değilim oğlu gelsin.
Kaldır dötünü kendin git mağazaya o zaman yürüyerek 15 dk mesafede
gerildimm..
Benim 1 tane izin günüm ar onda da öyel gelip çalışamam mağazada anne, kardeşleri var okadar gelip dursunlar kasada gitsin her gün yesin yemeğini ozaman dedim.
güldü konuyu değişti, doğru diyosun felan

hoşgeldin yarenimmm ay bi içim kıpradı görünce, özleniyosunn
bebişin iyi olmasına çok sevindimm

süperrrr , bizim nekadr sıkıcı olduğumuzdan bahsettin, biz okadar seninle sohbet ettik ,senin acına üzüldük, yeni girdiğin işyerinden kürtaj olacağın için izin alma bahanene kadar hep yardımcı olduk, konuştuk ettik..ama dünkü yazdığın yazı nankörlük değil de nedir

yayla çorbası ve pilav aynı anda olmaz ki ikisi de pirinçlii

Canım biz yayla çorbasını şehriyeli seviyoruz. belkim yayla denmez ona yoğurtlu çorbada denilebilir ama pirinç yerine şehriye koyuyoruz sadece. yoğurdunuda biraz daha fazla koyuyoruz

Yarenaycım hoşgeldin ikili testinin güzel çıkmasna sevindim. mide bulantıların ne durumda

değil 2 yıl 20 yıl geçsede biz sıkılmayız birbirimizden. mutlaka arada oluyor ufak tefek tartışmalar. ben bile nektarı çok sevdiğim halde geçen duygusallığım yüzünden kırıldım ona konuda konu olsaydı bari :)) gelmemeyi düşündüm eşim bile bana saçmalama ne güzel bi arkadaşlığınız var dedi. aramızdaki bağ o kadar güçlükü kopamayız istesekte. eşlerimiz bile bilir dostluğumuzu.

onun için sıkılmayız biz senin döndüğün yoldanda dönmeyiz. önümüze bakarız hep.

Kürtaj olayında sen bu smileyi kullanınca çok zoruma gitmişti ona rğmen arkadaşlar o anlamda o smileyi koymak istememiştir falan diye seni savundular. hiç bi zaman seni dışlamadık. eltinle olan muhabbetin çok itici olduğu için cvp yazmadım genelde. geçen ablanı bile seni kıskanmakla suçladın süperim ben süperim diye geziniyorsun ortalıklarda.

alishia geçmiş olsun,çok sıkıntı yokmuş anladığım kadarıyla...bir yandan da geçmişi okumaya çalışıyorum da atladığım bir şey varsa kusura bakma...
sen de hamileymişsin...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…