- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
günaydın kızlar
sabah kalktım eşimi yolcu edip bazayı düzelttim, eşimgitmeden açtırmıştım bazayı.
kuzumun eşyalarına makyaj masasının dolabında yer açtım, dolabı alınıncaya kadar orda dursunlar
dün temmuz annelerinden bi arkadaşın bebeğinin kalbi durmuş, akşam hep onlarla konuştuk rüyamda da hep ölü bebek gördüm nasıl etkilendiysem. benle aynı haftadaydı. çok üzüldüm.
çamaşır yıkanıyo ama kim kalkıp asıcak :44:
Kötü düşünme canım O anneyede geçmiş olsunAllah yardımcısı olsun çok zorr... Bebeklerimiz bizimle olucak inş..
Bende asıcam şimdi renklilerimi, hava çook güzell:116: Eşim öğlen gelicek bi plan yapmadık belki dışarı çıkarız... Bizmkimaşallah kaç gündür pek hareketli yaa. Ben burdayım diyo resmen.. Ama eşim elini koyunca hareketi kesiyo çekince hareket ediyo bizimki oynatıyo bizi
dilşadcım çok üzüldm gerçekten etkilenmişsin rüyalarına kadar girdiğine göre.ama bol bol dua et inş. hiçbişi olmıcak bizim bebeklerimize
burda hava sıkıcı, kapalı gibi bugün hiçbişi yapmayı düşünmüom, geçen dönem gelen bi öğrencim vardı o gelicekmiş bugün derse öğleden sonra, öğlen de eğer kaynımlar giderse hasta ziyaretine gidicez bi komşumuzun oğlu ameliyat oldu da
inşallah canım
benmde şimdi renkliler makinada, balkona asarım ben de, bu bitince daha beyazlar var nevresim var peşine, sonra havlular offf bitmez bugün.
valla canım tam gezme havası, bahar geldi artık, çıkın çocuğu gezdirin azcık
maşallah paşayaa.
ablamın oğlu gibi yapsın eşin, annesinin karnına elini koyuyor elimi tanısın kardeşim diyo, yüzünü yaslıyo kardeşim beni tanısın diyosanki görecek
yabancı eli fark ediyor bebekler hareketi kesiyo.
hainnnnnnngeliyim dedin de hayır mı dedim ben nerden biliim ne kadar müsaitsiniz gelebilcek misiniz-ki daha siz gelmeden görüşelim uyarsa demiiştimmmm
gelmiom işte ben de ankaraya gelmiom hıhhh
Çalışınca böyle oluyo işte canım hepsini bi güne sığdırıyosun neyseki cmt. çalışmıyosun sen.. Ben cmt. 7ye kadar çalışıyordum pazarları kafayı yeme günümdü.. Temizlikmi yapıcam kvleremi gidicez annemler bekler onlara mı gidicez kendimize mi vakit ayırıcak alışveriş mi yapıcaz:111: Neyseki şuan evimin tadını çıkartıyorum öyle kv sorunuda kalmadı yakınız diye sürekli bizi unuttunuz gelmiyosunuz da diyemiyolar.
Çıkıp gezdirim barii oğluşumu :)) Bebek arabası, kanguru gibi hissediyom kendimi :) Ama çook güzel yaa tekmeleriii hep atsın istiyorumm
Yeğeninde çok komik yaa eymenn... göbek değil Barkod sistemi mübarek bebekYüzümü tanı elimi tanı
sanki yılda iki kere ankaraya yolu düşüo da naz yapıo gelmioum die
dilşad Allah sabır versin o arkadaşa da.
sen tabii ki yaşadıklarını hatırlayarak daha çok etkilenmişsindir.
içini ferah tut canım duanı oku iyi düşün.
sağlıcakla alcaksın inşallah kucağına
özge ne güzel eşinde öğlen gelecek gezin birazcık tabii havada iyiyse
vee artık gidioum iyi tatiller kızlar :79:
günaydın kızlarr
dün öğlen regl oldum zor zar bi hafif bi sancılı saati 3ettim, eve geldim uzandım akşama kadar , 5gibi karnım acıktı daha da ağrıdı karnım kalktım tarhana yaptım ... 6,30 gibi de eşim geldi o ara daha arttı ağrım kalkmadı başımdan git yemeğini ye diyorum gitmiyo 1saat oturdu başımda sonra bi midem bulandıkoştum wc ye ne varsa çıkardım içimde bişey kalmadı
gittik gene acile 2 iğne yedim sağdan soldan geldim ..busefer sağ bacağıma vurduğu fenaydı yaa kasıldı bütün gece bacağım karnımın ağrısı geçti bacağımdan kıvrandım valla :/ kötü bi akşamdı anlayacağınız üfff yiter artık ağrısız geçireyim 1 kere de yaaa
ama şuan iyiyim maşallah ,kahvaltı yaptık eşim evi süpürdü yarın yapıcam valla temizlik gözüm kesmiyo ..öğleden sonrada kv ile anneme gidicez orda bi komşuya gitcez :)
zuzuum geçmiş olsun canım, evlenince geçer diyolar geçmeyince geçmiyo demekki.
üşütme kendini.
anneciğine gidiyomuşsun ne güzel, benm hiç çıkasım yok hava da yaz gibi eşim temizliğe başladı yapıp dükkana gidecek birlikte gideriz diyo ama ııhh gidemem
ayyy o adet sancısı çok kötü bi şeygünaydın kızlarr
dün öğlen regl oldum zor zar bi hafif bi sancılı saati 3ettim, eve geldim uzandım akşama kadar , 5gibi karnım acıktı daha da ağrıdı karnım kalktım tarhana yaptım ... 6,30 gibi de eşim geldi o ara daha arttı ağrım kalkmadı başımdan git yemeğini ye diyorum gitmiyo 1saat oturdu başımda sonra bi midem bulandıkoştum wc ye ne varsa çıkardım içimde bişey kalmadı
gittik gene acile 2 iğne yedim sağdan soldan geldim ..busefer sağ bacağıma vurduğu fenaydı yaa kasıldı bütün gece bacağım karnımın ağrısı geçti bacağımdan kıvrandım valla :/ kötü bi akşamdı anlayacağınız üfff yiter artık ağrısız geçireyim 1 kere de yaaa
ama şuan iyiyim maşallah ,kahvaltı yaptık eşim evi süpürdü yarın yapıcam valla temizlik gözüm kesmiyo ..öğleden sonrada kv ile anneme gidicez orda bi komşuya gitcez :)
zuzuum geçmiş olsun canım, evlenince geçer diyolar geçmeyince geçmiyo demekki.
üşütme kendini.
anneciğine gidiyomuşsun ne güzel, benm hiç çıkasım yok hava da yaz gibi eşim temizliğe başladı yapıp dükkana gidecek birlikte gideriz diyo ama ııhh gidemem
Geçmiş olsun ya her seferinde böyle geçiyo seninBende bugün adet oldum.Evde eşinle geçirseydin ya pazarı da:26:
Dip köşe başlamışBenim çalışırken ağrırdı bazen ilaç içerdim geçerdi..Şimdi adet olduğum da hafif yokluyo sadece nadirdir ağrıdığı
ayyy o adet sancısı çok kötü bi şeyçok geçmiş olsun zuzum...bari bugün bi yere gitmeyip evde iyice dinlenseydin yaa soğuklarda motora bindin tabi üşüttün kesin daha çok dikkat etmen lazım kuzum
dilşad, sizin hanım başlamış temizliğe
ben de eşimi böyle temizlik yaparken görebilecek miyim acabaimrendim
odunum da yardım etse keşke bana
kızlar,dün erkenden samsuna gittik kvlerle birlikte...ikimizin de dr randevusu vardı...sonra kuaföre gittik...saçlarımı kestirdim...yarısı gitti,kafam rahatladı valla...perçem de kestirdim...
sıkı durun teyzeleriiiii bizim minnoş dönmüüüüüşşşşu an normal doğum görünüyo yani...doğumum 8 nisanmış...ama dr 5-10 nisan tarihleri arasında değişir dedi...veee bizim fındık 2 haftada 550 gr almış 2775 gr olmuş...bu gidişle 3000-3500 gr arasında doğar dedi dr...ve minnoşun bi daha dönmemesi,doğum kanalına iyice yerleşmesi için her gün mutlaka yürü,merdiven çık dedi...4 boyutlu ultrasona girdim...veeee kızım bana hiç benzemiyo babasının kopyası gibi inşallah doğduğunda sürpriz yapar da bana benziyo olarak çıkar işte böyleeee,az sonra pikniğe gidicez,hem yürüyüş de yapıcaz...
halletti bu hafta da temizliği
hissettiğin gibiymiş vilişim dönmüş kuzu maşallah
hadi hayırlısıyla gelsin inşallah en kolay şekilde şaka maka 1 ay bile kalmadı ha.
oyy babasına mı benziyooo, benzesin kız babasının da hoşuna gider, benmki şimdiden kasılıyo kerem bana benziyodu bu da benzer diyesen de beni kıskanırsın diyo ilk baba dicek diyo, ben de desin napalım babası değil misin tabii benzeyecek tabii diyecek diyorum kıskansan da çaktırma aynaya bak aynaya
ii gezmeler dikkat et üşütme geçen haftaki gibi
zuzum yaaaaagünaydın kızlarr
kızlar,dün erkenden samsuna gittik kvlerle birlikte...ikimizin de dr randevusu vardı...sonra kuaföre gittik...saçlarımı kestirdim...yarısı gitti,kafam rahatladı valla...perçem de kestirdim...
sıkı durun teyzeleriiiii bizim minnoş dönmüüüüüşşşşu an normal doğum görünüyo yani...doğumum 8 nisanmış...ama dr 5-10 nisan tarihleri arasında değişir dedi...veee bizim fındık 2 haftada 550 gr almış 2775 gr olmuş...bu gidişle 3000-3500 gr arasında doğar dedi dr...ve minnoşun bi daha dönmemesi,doğum kanalına iyice yerleşmesi için her gün mutlaka yürü,merdiven çık dedi...4 boyutlu ultrasona girdim...veeee kızım bana hiç benzemiyo babasının kopyası gibi inşallah doğduğunda sürpriz yapar da bana benziyo olarak çıkar işte böyleeee,az sonra pikniğe gidicez,hem yürüyüş de yapıcaz...
kimin fotosunu istiyosun,benim mi junior m....'nun muaaa foto isteriz ama biiiiizgüle güle kullan saçlarınıı
kuzucuuna maşallah inş. böle kalır dönmez bi daha
demek babaya benzio haaa
bize de akşam babam geldi, malatyadan ufak bi yicek tabağı getirmiş hem onu vermeye hem de akşama kalmaya.biraz daha kal die ısrar ettik ama kalmadı. sabah kahvaltı ettikten sonra beraber çıktık onu evine bıraktık, evi orman içinde, biraz oralarda yürüdük eşimle çok güzel papatyalarolmuş bi demet topladım geldim.
hava çok sıkıcı burda yağdı yağacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?