Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hayırlısı olsuni Allah çirkin bahtı versin
benmkide demin göbek deliğimin yakınına bi yerini yasladı :) eşimle elleyip elleyip güldük
alishiam baban nasıl oldu epeydir konuşmadık
biz de nazlıgil aldı beni gezmeye çıktık ordan ablamlar aradı bağa gidelim diye bağa gittik yeni girdik eve yorulmuşum açık havada piknikte. bi de arabada ablamın oğlan oynarken kafasını hızla ağzıma vurdu kanattı sanki dudaklarım kocaman olmuş gibi hissediyorum

aslında senin ama junior'ın fotosunu da aldıysanız onu da merak ederim kiii.az önce de sorcaktım ne sorcağımı unuttum düşün düşün aklıma gelmedi daha yeni geldinaptınız siz bu isim işini bi gelişme var mı:44:

babam geçen hafta dedemi halamların yanına götürmeye gitmişti orda kaldı bikaç gün h.içi geldi ama dün ancak görüşebildik işte
artık evdesin zaten her gün çıkar yürürsün biraz biraz

ne güzel yaa ii yapmışsınız kıştan bunaldım artık piknik açık hava kulağa bile süper gelio, yaz gelsinnn bahar gelsinnnnn
geçmiş olsun cnm
babam daha ii cnm hala brucella ilaçlarına devam edio ne biliim işte şu ilaçlardan tamamen kurtulup ağrıları tamamen geçtiği zaman hıh artık i diyebilicem

yarın eklerim kuzum foto
isim bulamadık hala samimiyet artınca kv de yüz buldu,kendi istediği isimde diretmeye başladı yine hatta eşime diyo ki benim dediğim ismi koyun,bütün hastane masrafları benden ama boşuna
akşamları eşim yürüyüşe götürecek inşallah canım...
baban bu ilaçları daha ne kadar kullanıcakmış :26:

geçmiyo akidişimm ://
sağol

Geçmiş olsun ya her seferinde böyle geçiyo senin Bende bugün adet oldum.Evde eşinle geçirseydin ya pazarı da:26:

sağol canım, malesf :/
yok yaa kaçzamandır gidemedik iyi oldu çıktı aradan

sağol canım
ay üşüttüm dimi :18:

oyyy maşallah yaaaa çok heyecanlııı
foto isterim ikinizinde

güle güle kullan tabağını
burda hava on numaraydı valla :)

Dilşad, temmuz annelerindeki arkadaşına Allah sabır versin. Çok iyi anlıyorum onu, bide onunki daha ilerleyen haftada çok daha zordur.
Benim bebeğimi kaybettiğimden sonra saçımda beyazlar oluştu resmen yaa, hemde baya var galiba

Özgii, maşallah miniğine en güzel dönemindesin yaa :)) minik hareketlerini sevsinler onunn.
Benim arkim 24. haftasında hala hiçç hissetmiyo hareketlerini bebişin.

zuzum yaa, nasıl kötü olmuşsun yine
niye bukadar kötü oluyosun sen yaa, geçmiş olsun çok :26:

kız viliş, hamileyken saç kesilmez derler, az daha sabredemedin dimmi :26:
neyse artık, güle güle kullan yeni saçlarını.
Kızına da maşallah, dönmüş yaramaz Demek babasına benziyo
Kv sevinmiştir bu duruma.

Biz de çıktık gezdik kocamla. Kumpir yedik yine, ben bi kazak aldım kendime.
Geleneksel LTB nin outlet katına girdim ve gelenek bozulmadı bişi alıp çıktım :)
Gömlek, şort tulum aldım böyle yazlık. Çok hoşuma gitti, eşim de beğendi üstümde hemen al bunu dedi :)
Bitane kalmış, S beden ama kalıbı büyük çok rahat oldu bana.
Ordan annemlere geçtik, Barışım hastaydı biraz ona Burger menü ve pamuk şekeri götürdük.
Güzeldi, hava miss iyi ki çıktık. Temizliği cumartesinden halletmek iyi oluyo, tüm pazar bizim :)
Pantolon denemeye kalkıştım bugün, ama moralim çok bozuldu. 38 bedenlere sığmadım ve acilen bu konuda bişiler yapmalıyım.
Form çayı aldım kendime, cır cır halde dolaşıcam ama içicem o çayları.
Bu 3 kiloyu vermeliyimmm (((((

Rüyamda gece sirkeni gördüm. Migrosta acaip indirim vardı (bu rüya değil)
whatsapptaki kızlara yazdım, topiğe de yazarım demiştim dün giremedim.
Rüyama girmiş, sirkenle gitmişiz o alışveriş yapıyo. Bir sürü et alıyo, ne bilim dolu sepet.
Kasaya gidiyoruz 2850 tl tutuyo alışverişi. Ya işte nektarcım, oncaa maaş alıyorum ama bu denli de market alışverişi yapılıyo bizim evde.
Çok yiyoruz biz diyo.
Hayır olsunn..

Bu arada Migrostaki indirimler süperdi yaa, çoğu şeyde bi alana bi bedavaydı.
%50 indirimler, 3 al 2 öde. Deterjanlar süper indirimliydi. Ariel 6 kg 26 tl di
Koltuk altı deodorantlarını 3.75 e fln aldım galiba. Diş macunları 1 alana 1 hediye..
Herkes çift sepetle gitmişti kasaya. Biz de harcadık tabi 150 tl

günaydın kızlarr

amma tembelsiniz hee uyanın sabah olduuuu

bugün iyihissediyorum gene,güneş pek yokm ama hava hiiççç soğuk değil ..çok çalışmak istiyorum bugün bayaaa kdv çıkarmalıyım

günaydınnnnn
uyuz bi haftaya daha merhaba diom.
kaynım yine şehir dışına gtti iş için, ve eltim bi hafta boyunca yine bizim başımıza kaldınefret ediyorum yaaaa,eşim erkenden kalkıcak işte bi hafta boyunca,kalksın müstahak ona, bana da gel illa birlikte gidelim kahvaltı ederiz dedi gitmedim.oysa uyanmıştım ama inat diil mi gitmicem işte

nekim güle güle kullan aldıklarınıpek bi kumpirci oldunuz siz haaa
migros'taki alışverişi ben de gördüm ama gitmedim nedense.oysa roll-on a ihtiyacım vardı yaz için alsam ii olurdu, bi tane rexona'nın kampanyalardan gelen roll-on u var hatta iki taneo kadar güzel kokuo kii, ama onun deodorantlarını göremedim marketlerde migrosta var mıydı acaba, neyse geçti artık

12 gibi gitmeyi düşünüom bugün, ofisteki kızlarn ikisi kek poğaça yapıcaklarmış öğlen ziyafet var

alishiam eltinle iyiydi ama artık iyice sinir oluosun sanki ona :26:

günaydın kızlar
istanbula gidebilmek için eve iş götürdüm
cmt akşam 8den 1e kadar yaptım pazar 3ten 5e kadar yaptım
kaydederken flashta bellek yok onu oraya al ötekini oraya al flashı temizle derken
iş gitti bildiğiniz 7 saatlik emeğim yok olup gitti
sistem geri yükle falan yok olmadı
haftasonumun rezil olduğuna mı yanıyım
bugün aynı işi tekrar yapacağıma mı
vaktimin azaldığına mı işte tahminimden daha kötüymüş nası olcak bilmioum valla
dünde regl oldum ama sonra gelmedi bu sabah tekrar başladı bu ay bi tuhaf ve iğrenç ağrı çekioum.

4 gün yokum kızlar işin en azından yarısını bitirmeliyim

vilin yeni imajınla gitcen yani doğuma güle güle kullan saçlarını.

nek sende aldıklarını güle güle kullan

benim dün işlere canım sıkıldı epeyce eşimle çıktık gittik oturduk içtik
orda eltimleri gördük yemek yiolarmış çocuğu yanımıza yolladılar
hayy allahım çocukla içki masası hiç çekilmiomuş valla
sonra annesi aldı gittiler

eve gittik yemek yedik tam karnım ağrıo die yattım saat 10da eşimin arkadaşı aradı size geliouz
evde hiç bişi yok zaten gitcez die almadım çürüğü çünkü herşeyim
neyse tatlı tuzlu alıp gelmişler çay demledim içtik 00,30 gittiler
1 yaşında birde kızları var onunla oynadık
ama o çocuğa tam ısınamadım eşi fena diil
çocuk düştü kafasını sehpaya vurdu annesi ağlıo eşimle kalakaldık
özür dilerim benim hatam dio çocuğa :26:
her insanın bi tuhaflığı var işte

günaydın kızlarr

amma tembelsiniz hee uyanın sabah olduuuu

bugün iyihissediyorum gene,güneş pek yokm ama hava hiiççç soğuk değil ..çok çalışmak istiyorum bugün bayaaa kdv çıkarmalıyım

burda bahar geldi acayip sıcak sabah deri mont giydim yürüyemedim onla elime aldım badiyle geldim, eşimde montu elinde gömlekle geldi yine de terledik valla güneş acayip yakıyo

nekim güle güle giy canım aldıklarını, fotolarını gördüm süper

arkadaşın bebeği 20. haftasındaydı yarın doğum yapıcak suni sancıyla

benm saçlarımdaki beyazları görsen... keremden sonra çok kötü oldum ben, hem kendimi çok saldım hem saçlar beyazladı hem de hafıza çook zayıfladı, hatırlayamıyorum çoğu şeyi.

günaydın kızlar, bugün bebişimi görmeye gidicez ama her gidiş hem sevinç hem korku acaba kötü bişe duycam mı die :18:

Son düzenleme:

hay allah yaaaa çok yazık olmuş gerçekten içmeye değer di durummuş yani
inş. mümkün olduğu kadar çoğunu toparlarsın cnm, perş mi gidiodun?

valla eltim konusunda karışığım cnm, evet bazı şeyleri çok gözüme batıo bazensadece eltim diil ki kaynımın da öküzlüğü, salmış ipleri kız ne derse o oluo.
geçen akşam kv'lerdeyiz onlar da var yavaştan toparlanıolar kalkıcaklar kv meyve yiyin öle gidin dio kaynıma, ben bilmem a...ye sor diooha yani bunu da mı sorcan
gidiyim de kahvaltı hazırlıyım kendime...

gunaydın kızlar cuma işler yogundu işten geç çıktım doğru anneme geçtik orda yemek yedik cumartesi günü de tüllleri indirdim yıkadım ütüledim camları sildim dolap içlerini düzelttim dün de aspiratörle mutfak dolaplarıyla ve aydınlatmalarla ilgilendim ev buram buram domestos kokuyordu istediğim fırın temizleyicisini bulamadım aspiratörü de asetonla sildim baya hijyenik bir hafta sonu oldu. Haftaya cumartesi günüm olacak bu bahaneyle kıyı köşe temizlik yapayım dedim dün mutfakta ikinci çekmecemde bulunan pirinç kavanozu yerinde kırılmış bütün pirinçler çekmeye dağılmış daha önce de aynı kavanozun makarna olanı kırılmıştı mercimek ve şeker kavanozlarına da sıra gelmeden değiştireyim dedim avm ye gittik esseden kare şekilli mika kavanozlardan aldım çok şirin oldular bir de 6 tane çay tabağı aldım ordan da k validemlerin evine ananenin yanına geçtik. Eve geldiğimizde gece yarısıydı yine.

nektar demek üyanda beni gördün benim de bu aralar aklımdan hep sen geçiyordun hiç topiğe de giremiyor işleri çok mu yoğun acaba diye. umarım işler yolundadır??

dilek istanbula mı gidiyorsun? hayırdır? kaç gün orda olacaksın? 10 da misafir mi gelirmiş yaa pazar pazar :26:

bu arada bize yolladıkları videoda gördüm k validemin görümcemin bebeğine taktığı altın yarım gibiydi. Ananne de hediyesini bizden göndermek istiyormuş akşam konu açılınca ona da sordum o da onayladı yarım olduğunu. Coşkun eşim de biz yarım taksak az mı gelir tam mı yapalım diyip duruyordu allahtan almamışız. :26:

ya ben de istiom güzel hava yaaaaaaaaaburası yine kapalı ve serin sıkıldım artık amaaaaa, aa aklıma ne geldiii, yarın için okulda toplantı vs.bişi olmazsa eşim kar oynamaya gidelim dioduuuuben bunu bi hatırlatiim

ayrıca dilşadcım nie korku var ki içinde, rahat ol kötü düşünme sakın, ne güzel fıstığını göreceksin kimbilir ne kadar büyümüştür o şimdi

başım döndüellerine sağlık vallaben artık hiçbi zaman böle dip köşe temizlik yapamıcam sanırım(ay ne çok üzüldüm ne çok üüldüm)camlarımın silinip perdelerimin yıkanması lazım benim de,şu havalar azcık daha iileşsin die bekliom. ya temizlikçi çağırıcam ya da çağırıcam, eşim ben yapıyım dicek ama o yaparken ben duramıom ki

kavanozlar nası kırılır ki durup dururken:26:

benm annem ablamın oğluna yarımlık taktı, benmkine de öyle takar zaten bi sürü şeyini annem alacak
bence herkes için gayet uygun bi hediye

artık her yerde güzelleşir havalr
nevruza 10 gün var zaten.
amann ne bilim canım ya korku gitmiyo içimden, şimdi de arkadaş kontrole gidince bebeğinin yaşamadığını öğrendi ya ondan da etkilendim.
doktor da muayene ye gireceğimiz zaman yardımcısı tansiyon alıyo hep 14,13 falan çıkıyo kalbim öle hızlı atıyo ki.
normalde rahatımn oraya giderken başlıyo sıkıntım.
ben eşim temizlik yaparken kendi yaptığımdan daha rahat içim, çok güzel yapıyo.

bilmiyorum geçen aylarda makarna kavanozum kırıldı gitti güzelim erişteler dün de pirinç işte; baktık sıra şeker ve mercimeğe geliyor değiştirelim dedik. Çekmece içi olduğundn hareketli ya ondan kırıldı sanırım bu sefer korkumdan cam alamadım mika gibi plastik bir şey aldım geçtim. Tik ten dolayı ben de hep üstten üstten yapıp geçiyordum evi misafir gelecek olması bahane oldu işte. Ellerim hala çamaşır suyundan gergin gergin

işte bunlardan aldım yeşil kapaklı olanları da vardı

dilşad güzel şeyler düşün bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın. Takı bence de gayet uygun geçen gordiona gittiğimizde ordan uyguna bebek 3 tane bebek tulumu almıştım çok şirinlerdi 2 de çorap. Bebek tulumlarından birini kendime bırakacağım götürmeyeceğim. önden yolladım zaten iki tane. Annem de aynısını söyledi götürme hepsini birden boşver dedi.

Allah sanada nasip etsin nekimm... Hisseder arkadaşında artık bu haftadan sonra. Kişiden kişiye değişiyor.. Bebeğin bi problemi yoksa korkmasın hissetmiyorum diye.

Hafta sonunuzda çok güzel geçmiş kumpirleri götürmüşsünüz yine Fotolar çok güzel zaten baktım faceden.. Barışınada geçmiş olsun canım nasıl belli yüzünden Aldıklarını güle güle kullan bende seviyorum ltb'yi eşim sevdirdi bana.

Evet migrosta çok uygun şeyler vardı. Bizde gittik deo ihtiyacım yok diye almadım diş macunu aldık signalde indirim vardı bayaa..
Ama keşke alsaydım bi deo kendime yaz için indirimli diye

Bende seni görüyorum 2-3 seferdir rüyamda.. Hatırlamıyorum ama sen varsın onu biliyorum.. Daha sık gelsen keşkee

Dilek kötü olmuş yaa yaptıklarının gitmesiiii O kadar uğraş boşa gitti desene..
Arkadaşlarda o saatte ne diye geliyolar yaa cmt. olsa neysede pazar pazar alla allaaa... Kızda tuhafmış

Havalar prşden sonra hep güneşli olacakmış artıkk bahar geliyoooooo
Kötü bişi duymıcaksın inş. cnm sen etkilendin çok

Sirkenn eline sağlık valla sen anlattıkça içim açıldı şevkim geldi Pırıl pırıl olmuştur heryer

Kar var mı orda ayşam :26: perşembeden sonra süper olucakmış havalar fatih portakal söyledi Annemde ordaa ya sen böyle yazdıkça annem geliyo aklıma..

vah vahhhh Bi yardımcı çağır canım bahar temizliği yapın bebişede hazırlık olur hem.. Bende yapıcam bahar temizliği koltuklarm için bi kadın çağırıcam dün kvler söylüyodu. Makinesi varmış evlere gidip koltuk temizliyomuş benim salon koltuklarım kirli hep bunları kullandık annemlerlede burdada kullanıyruz halen silindi ama makineyle daha iyi olur..

Vilişş saçlarını güle güle kullan.. Merak ettim bebişle senii foto ekle gelincee Bende doğumdan sonra kestirip boyatıcam bi imaj değişimi yapmak istiyorum genç anne imajı

Bizim haftasonumuzda güzel sayılır Pazar kahvaltıdan sonra babamlara geçtik amcam gelmiş köyden. burda anjiyo olucak büyük ihtimalle dra gözükecek. gittik oturduk kardeşimde gelmişti.. Bıdığımla oynadım şekerr olmuş şekerr Sonrra babama yemek yaptım diğer gün yesin diye. Annemsiz tuhaftı işte

Dönüşte eşime parfüm aldım d.günü hediyesini verebildim anca. çıkmışken alim dedim. Dönüşte kvler yemeğe çağırdılar mangal yapmışlar. B. görümcemde ordaydı. Hazır yemeğe oturdum yedim afiyetlee Onlar yemek hazırlamış diye bulaşığı elletmedim ben yıkadım. Sonra eşimin kuzeninin bebeği oldu yeni onlara hayırlı olsuna gittik lcwdan 2 kıyafet aldık, hediyesini verdik. Sonra tekrar kvlere geçtik okey oynadık azcık.. Kv. çay koymuş ocağa sonra taşmış su söndürmüş gaz kokusuna gittik baktık kapattılar hemen. Başım dönüyo diyodum bende ondanmış Allahtan farkettik gece o şekilde yatsalarmış hadi Gazdan etkilendim ya başımın dönmesi geçmedi eve geldiğimdede, akşam 10gibi evdeydik. Ben yorulmuşum başım döne döne hemen uyudum zaten.

saol özgemm ii fark etmişsiniz siz de Allahtan, temiz havada yürüseydin biraz keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…