Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ağlamak istioum ağlamakkk

araya bin tane daha iş girio delirceem ya
bana sinyal verio sanırım gitme die :26:

bu arada benim özlemden hiç haberim olmamıştı cmtsi nigardan öğrendim
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm geride kalanlara Allah sabır versin.

Özleme nolmuş canım ben duymadım hiç

Ayşamm yaa iyice sinir oldun valla hormonlardan falan mı kiii :26: Ha normal bi durum değil de zaten de sen bu halinle çok daha fazla takıyon heralde

Dilekkkkk çok fena olmuş kııı önce flaşı temizleseydin ya madem neyse olan olmuş geçmiş olsun ve kolay gelsin

Dilşad burda güneş yakıcı değil terletmiyo da üşütmüyo da

özlem buraya yazmışmıydı yoksa vatsapamı yazdı sadece bilmiyom dilek ama benmde geç haberim olmuştu nigar hanım kızdıydı bana geçmiş hiç okunmuyo diye :18: Sana da kızsaydıı

Babası vefat etmiş özgecim allah rahmet eylesin

aa benm de haberim yoktu ama facede babasıyla resmini koymuştu, Allah rahmet eylesin çok üzüldüm

hhaahahaha Ben bile çok üzüldüm valla

Sirken yapmıyon yapmıyon yaptınmıda tam yapıyon hee ohh mis gibi olmuştur evin negüzell
benimde yapmam lazım

dün bişey yapmadım bi süpürdü eşim okaa

mrb kızlar nasılsınız?

sizleri özledim.....geçen hafta izinliydim babam öldüğünden dolayı İskenderun'a gittim uçakla...

bugün işe başladım sabahtır giremedim müdür burnumun dibinde yine laf yemek istemiyorum....:26:

psikolojim de bozuk zaten içimden bişe yapmak gelmiyor bunalım takılıyorum...:26: işe bile zor geldim

Hoşgeldin canım Başın sağolsun çok üzüldüm baban içinn, Allah rahmet eylesin... Sende işe gelmekle iyi yapmışsın kafan dağılır belki biraz evde daha çok kötü olurdun..

Hoşgeldin canım Başın sağolsun çok üzüldüm baban içinn, Allah rahmet eylesin... Sende işe gelmekle iyi yapmışsın kafan dağılır belki biraz evde daha çok kötü olurdun..

sağol cnm ...Gittim gördüm mezarı inanamadım çok zoruma gitti
evet öyle işyerinde daha iyi oldum...

canım ben de şimdi öğrendim :26: başınız sağ olsun,allahım sabır versin :26:
işe gelmekle iyi etmişsin,biraz kafan dağılır en azından
dilek,o kadar çalışman boşa gitmiş çok üzüldüm canım istanbulda geçireceğin güzel zamanları düşün belki o zaman keyfin biraz da olsa yerine gelir :26:
özgeeee,iyi ki kokuyu farketmişsiniz canım
sirken,ben de mutfağı temizlicem az sonra,yazdıkların şevk verdi benim yağ çözüm var allahtan,yoksa domestos koklamak zorunda kalıcaktım
nek,eltim de göçmen yaaa o da hamileyken saç kestirilmez derdi,senin yazdığını okuyunca o geldi aklıma allahın izniyle bi şeycik olmaz kuzum
dışarda süüüüüper bi hava var...bütün pencereleri açtım ev havalansın diye...yemek yiyip temizlik yapıcam biraz...
dilşad,allah arkadaşına sabır versin kocaman bebek allah sabır versin...sende aklından kötü düşünceleri at artık :29
bilgisayarıma bi şey oldu sürekli netten düşüyorum,yazdıklarım gitmiyo sinir oldum yaa

Merhabalar kılar eşimi yolcu ettim uyudum 11 gibi kalktım. Dünden beri bi mutluluk bi huzur var içimde hayır olsun..

Dilek yazık olmuş emeğine ama bitiverirsin bugün inş..
Özge Allahtan farketmişsiniz cnm..
Sirken aseton ne işe yarıyo anlamadım:44:Takı konusunda ben arkadaşlarımıza çeyrek taktıysam ve durumum müsaitsa eşimin kardeşine yarım takarım ..Ama tabi siz bilirsiniz:26:
Ayşam alıştırdınız eltinide heeGitsin kendisi herzaman herzamanTemizlik konusunda da tut bi temizlikçi cnm yani senden dahamı değerli para:26:
Viliş maşallah cnm minişeDöndüğü iyi olmuş..Kızz yağ sökücü hiç masum değil insanın nefesini kesiyo az kullan
Kokiş toparlancaksın cnm zamanla
Dilşad eline sağlıkl eşininArkadaşına da üzüldüm yazık yaa..Allah sabır versin.

vilişim napıyon

ayy bende evde olmak istiyom 1haftacık yaa ..

haziran gelsin 22snde eşimin kuzeninin oğlunu sünneti var eşim 2günlük izin alıp gitcem diyo kafaya koymuş bende alırım ama 2gün almam 5yada 7gün alırım ama eşim kalmazsa kalmak istemiyorum ,amaaa ankara'yıda çokk gezmek istiyorum bilmiyom napcamm
kv de kesin ısrar eder kal diye
ama kalmak istemiyom eşimsiz napim orda öyle olursa hiçç 2 günlüğüne heba etmiyim kendimi diyom çok karmakarışığım

Sirken aseton ne işe yarıyo anlamadım:44:Takı konusunda ben arkadaşlarımıza çeyrek taktıysam ve durumum müsaitsa eşimin kardeşine yarım takarım ..Ama tabi siz bilirsiniz:26:
kkoras aseton yağ çözücü olarak geçer aspiratörün yağlı olan yerlerini önce asetonla temizledim ardından da domestosla hatta pimapenleri de ciflemek yerine asetonla sildim

takıyı zaten yarım yapacaktık ama eşim illa tam yapalım diye tutturmuştu herkes çok yaparsa bize bak bak dayı da yarım yapmış diye ayıplamasınlar ezik kalmayalım diyordu. Annenne bile durumu uygunken yarım yapıyorsa bizim tam yapmamız ne alaka yani dimii?

Teşekkür ederim kızlar ..

vilin izne ayrıldın mı? çatı muayene yaptımı haftaya mı yapcak?

dilşad özge ve alişa hamileliğiniz nasıl gidiyor...

Son düzenleme:
bugün ilk kez ben de eşimi yolcu ettikten sonra uyudum ama sersem gibi oldum yaa...bi daha yatmicam...
kuzum,deterjanım bitkisel,fazla kokusu yok senin dediğin şu temizlik programına denk geldim,gaza gelir çabuk bitiririm temizliği diye şansımdan uyuşuk bi kadın yarışıyo,insanın onu izleyince hevesi kırılır

kuzum,hava süper çıkıp gezesim var...ama evde olmak da güzelmiş...
kız eşin daha fazla izin alamaz mı? gitmişken iyice gezerdiniz,ankara güzel yer...

enee alışık olmayınca tabi :)

azcık çık dolaş dön evine ozamn

alamıyo canım dükkanda tek o ve 1 patronu var... fazla ayrılamaz tam yaz ayında
diğer 2 patronu bursa da pide salonunun başında busene

zuzu ankaraya mı geliyorsun? ne zaman? eğer uygun bir zaman ayarlayabilirsek görüşelim

evet nasip kısmetse eğer.
haziran 22 düğün ... bende 22sinden önce izin alamam c.ertesiye geliyo eşim cmt/pzr gidip gelirim sen istersen kal diyo ama kime emrivaki yapayım ki gezdirin beni diye dimmi

eğer kalırsam fazla görüşmek istiyorum bende bi sen bi dilek var zatti ankarada görmek isterim
ama cmt pzr eşimle gelip dönersem görüşemicez de gezemicem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…