ağlamak istioum ağlamakkk
araya bin tane daha iş girio delirceem ya
bana sinyal verio sanırım gitme die :26:
bu arada benim özlemden hiç haberim olmamıştı cmtsi nigardan öğrendim
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm geride kalanlara Allah sabır versin.
ağlamak istioum ağlamakkk
araya bin tane daha iş girio delirceem ya
bana sinyal verio sanırım gitme die :26:
bu arada benim özlemden hiç haberim olmamıştı cmtsi nigardan öğrendim
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm geride kalanlara Allah sabır versin.
başım döndüellerine sağlık valla ben artık hiçbi zaman böle dip köşe temizlik yapamıcam sanırım(ay ne çok üzüldüm ne çok üüldüm )camlarımın silinip perdelerimin yıkanması lazım benim de,şu havalar azcık daha iileşsin die bekliom. Ya temizlikçi çağırıcam ya da çağırıcam, eşim ben yapıyım dicek ama o yaparken ben duramıom ki
mrb kızlar nasılsınız?
sizleri özledim.....geçen hafta izinliydim babam öldüğünden dolayı İskenderun'a gittim uçakla...
bugün işe başladım sabahtır giremedim müdür burnumun dibinde yine laf yemek istemiyorum....:26:
psikolojim de bozuk zaten içimden bişe yapmak gelmiyor bunalım takılıyorum...:26: işe bile zor geldim
Hoşgeldin canımBaşın sağolsun çok üzüldüm baban içinn, Allah rahmet eylesin... Sende işe gelmekle iyi yapmışsın kafan dağılır belki biraz evde daha çok kötü olurdun..
mrb kızlar nasılsınız?
sizleri özledim.....geçen hafta izinliydim babam öldüğünden dolayı İskenderun'a gittim uçakla...
bugün işe başladım sabahtır giremedim müdür burnumun dibinde yine laf yemek istemiyorum....:26:
psikolojim de bozuk zaten içimden bişe yapmak gelmiyor bunalım takılıyorum...:26: işe bile zor geldim
kkoras aseton yağ çözücü olarak geçer aspiratörün yağlı olan yerlerini önce asetonla temizledim ardından da domestosla hatta pimapenleri de ciflemek yerine asetonla sildimSirken aseton ne işe yarıyo anlamadım:44:Takı konusunda ben arkadaşlarımıza çeyrek taktıysam ve durumum müsaitsa eşimin kardeşine yarım takarım ..Ama tabi siz bilirsiniz:26:
bugün ilk kez ben de eşimi yolcu ettikten sonra uyudum ama sersem gibi oldum yaa...bi daha yatmicam...Merhabalar kılar eşimi yolcu ettim uyudum 11 gibi kalktım.Eki Görüntüle 654154 Dünden beri bi mutluluk bi huzur var içimde hayır olsun..Eki Görüntüle 654154 Eki Görüntüle 654163
Viliş maşallah cnm minişeDöndüğü iyi olmuş..Kızz yağ sökücü hiç masum değil insanın nefesini kesiyo az kullan
kuzum,hava süpervilişim napıyon
ayy bende evde olmak istiyom 1haftacık yaa ..
haziran gelsin 22snde eşimin kuzeninin oğlunu sünneti vareşim 2günlük izin alıp gitcem diyo kafaya koymuş bende alırım ama 2gün almam 5yada 7gün alırım ama eşim kalmazsa kalmak istemiyorum ,amaaa ankara'yıda çokk gezmek istiyorum bilmiyom napcamm
kv de kesin ısrar eder kal diye
ama kalmak istemiyom eşimsiz napim orda öyle olursa hiçç 2 günlüğüne heba etmiyim kendimi diyom çok karmakarışığım
bugün ilk kez ben de eşimi yolcu ettikten sonra uyudum ama sersem gibi oldum yaa...bi daha yatmicam...
kuzum,deterjanım bitkisel,fazla kokusu yoksenin dediğin şu temizlik programına denk geldim,gaza gelir çabuk bitiririm temizliği diye şansımdan uyuşuk bi kadın yarışıyo,insanın onu izleyince hevesi kırılır
kuzum,hava süperçıkıp gezesim var...ama evde olmak da güzelmiş...
kız eşin daha fazla izin alamaz mı? gitmişken iyice gezerdiniz,ankara güzel yer...
zuzu ankaraya mı geliyorsun? ne zaman? eğer uygun bir zaman ayarlayabilirsek görüşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?