kkoras aseton yağ çözücü olarak geçer aspiratörün yağlı olan yerlerini önce asetonla temizledim ardından da domestosla hatta pimapenleri de ciflemek yerine asetonla sildim
takıyı zaten yarım yapacaktık ama eşim illa tam yapalım diye tutturmuştu herkes çok yaparsa bize bak bak dayı da yarım yapmış diye ayıplamasınlar ezik kalmayalım diyordu. Annenne bile durumu uygunken yarım yapıyorsa bizim tam yapmamız ne alaka yani dimii?
slm kızlar,
bilgisayarımda problem vardı sabahtan beri bi grdim yazamadım dondu kaldı iki saatte bi açılıyo falan deli etti beni şimdi düzeldi gibi.
hastayım bende grip olmuşum hiç halim yok tüm kemiklerim ağrıyo sanki yaa eve cuma girdim bu sabah çıktım resmen hep evdeydim haftasonuda.
zuzum bence kalma eşin kalmıcaksa onla beraber bi tatil yaparsınız bence.
bugün ilk kez ben de eşimi yolcu ettikten sonra uyudum ama sersem gibi oldum yaa...bi daha yatmicam...
kuzum,deterjanım bitkisel,fazla kokusu yoksenin dediğin şu temizlik programına denk geldim,gaza gelir çabuk bitiririm temizliği diye şansımdan uyuşuk bi kadın yarışıyo,insanın onu izleyince hevesi kırılır
kuzum,hava süperçıkıp gezesim var...ama evde olmak da güzelmiş...
kız eşin daha fazla izin alamaz mı? gitmişken iyice gezerdiniz,ankara güzel yer...
selam kızlar. nasılsınız??? ben bu aralar İlker paşadan vakit bulamıyorum, uyanık olduğu heran %100 ilgi bekliyor benden, çoğunlukla da kucağımda zaten.
cumartesi günü 2012 ekim anneleriyle buluştuk, çok güzel geçti. 2012 EKİM ANNELERİ BULUŞTU burda haberimiz çıkmış. bir de akşam İzmir'in yerel kanalı Sky Tv'de haberlerde çıkacakmışız :)
pazar günü tüm gün evdeydik. iyi geldi eşime de bana da. oğlum da sakindi, pek güzel dinlendik. tabii akşam 2 saat ütü olmasaydı daha güzel dinlenirdim. bugün hava çok güzel. açtım heryeri mis gibi temiz bahar havası aldık. bundan sonra hep böyle gider inşallah. oğlan uyanmadan geçmişe bi göz atımm ben.
amaaaaan nereyi gezcem ki burdaenee alışık olmayınca tabi :)
azcık çık dolaş dön evine ozamn
alamıyo canım dükkanda tek o ve 1 patronu var... fazla ayrılamaz tam yaz ayında
diğer 2 patronu bursa da pide salonunun başında busene
evet nasip kısmetse eğer.
haziran 22 düğün ... bende 22sinden önce izin alamam c.ertesiye geliyo eşim cmt/pzr gidip gelirim sen istersen kal diyo ama kime emrivaki yapayım ki gezdirin beni diye dimmi
eğer kalırsam fazla görüşmek istiyorum bende bi sen bi dilek var zatti ankarada görmek isterim
ama cmt pzr eşimle gelip dönersem görüşemicez de gezemicem de
ilk kez yattım bende ama bin pişman oldum,sersem gibi yaptı beniBende eşim sabahcıyken pek yatmam,işim yoktu bugün bide akşam erkenden uykum geliyo diye bazen yatıyorum
Aynen yaaYazık kadın çok uyuşuktu bugün:
Dışarı çık azcık alışveriş yap,bende eşimi kandırabilirsem yürüyüşe çıkalım dicem ..Sabahları tek yürüyim diyorum ona da mırın kırın ediyo beyefendi
vilişim kızın dönmüş canım çok sevindim. hissettiğin doğruymuş demek. inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. yürüyüş yapmak çok iyi canım, doğumu kolaylaştırıyor. ben çok yürümüştüm son 1,5 ay.
dilşadcım arkadaşına çok üzüldüm, Allah sabırlar versin. sen bunları düşünüp korkutma kendini nolur. bugün bebişini sağlıkla gör de, rahat bir nefes al canım.
kokişim başın sağolsun canım. ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah sabır versin.
sirken iyi ki almamışsınız canım altını. herkes yarım taktığına göre, ideal bence de. ki sizin ekstra hediyeleriniz de oldu. evini de mis gibi yapmışsın ohhh.. ben de bahar temizliği istiyorum ama pek olasılığı yok maalesef. İlker beyden vakit kalmıyor. Nisan ayında halıları göndercem yıkamaya. bebişim emeklemeye başlarsa temiz olsunlar. ben siliyorum ama yıkama daha temiz olur.
dilekcim gitmiş o kadar emeğin, inan acısını çok iyi bilirim, seni çok çok iyi anlıyorum. ben corelde yaptığım 100 küsur sayfalık kitap çalışmasını kaybetmiştim, nasıl olduysa dosya bozulmuştu. sinirden bilgisayarı fırlatasım gelmiştiinşallah İstanbul'a gittiğinde unutacaksın bu kötü günleri. nekimle buluştunuz mu hiçççç aklına gelmez bu kara günler eminim
Teşekkür ederim kızlar ..
vilin izne ayrıldın mı? çatı muayene yaptımı haftaya mı yapcak?
dilşad özge ve alişa hamileliğiniz nasıl gidiyor...
Teşekkür ederim kızlar ..
vilin izne ayrıldın mı? çatı muayene yaptımı haftaya mı yapcak?
dilşad özge ve alişa hamileliğiniz nasıl gidiyor...
slm kızlar,
bilgisayarımda problem vardı sabahtan beri bi grdim yazamadım dondu kaldı iki saatte bi açılıyo falan deli etti beni şimdi düzeldi gibi.
hastayım bende grip olmuşum hiç halim yok tüm kemiklerim ağrıyo sanki yaa eve cuma girdim bu sabah çıktım resmen hep evdeydim haftasonuda.
koketim gelmişsin sende tekrar başınsağolsun cnm yaa kafan dağılır tabi ii yapmışsın.
vilin gözünaydın bebişin dönmüş cnm saçlarınıda ekle bizdede derler kesilmez niye batıl inanç işte.
diloşş gördünmü bebişini nerdesin kız?
zuzum bence kalma eşin kalmıcaksa onla beraber bi tatil yaparsınız bence.
Dilşad çok sevindim canım kanalın kalınlaşmasına.. Artık boş yere takma kafanada bişeyi. Babaya benziyo dedi haaBizimkininde yüzünü görebilcem mi acaba çook merak ediyorum yaa. Ablan içinde hayırlısı olsun canım benim kardeşiminki gibi 2 erkek olucaklar demekki.. Kardeşim şaşırmıştı erkek diye hep kız olucak diye düşündü istedi diye.
Kız çocuğunu da tatsa iyi olurdu tabi ama hayırlısı olsun ya kız erkek farketmez hayırlı evlat olsun yeter..
zuzu haziranda sünnete geleceğini okudum
2 gün zaten düğün için geçer
sen bi 2-3 daha kalda gezeriz
kuzum yaaa eşin kalmazsa kalmasın sen kal,iyice gez bence...ankara güzel yer...kızlarla da buluşursun hem,iznini evde geçirme
zuzu napıcan ya kvlerle eşinde yok :/ gezdiricek kimse yoksa kalma. hazır kv de ordayken eşinle takılırsınız evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?