Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

slm kızlar,
bilgisayarımda problem vardı sabahtan beri bi grdim yazamadım dondu kaldı iki saatte bi açılıyo falan deli etti beni şimdi düzeldi gibi.
hastayım bende grip olmuşum hiç halim yok tüm kemiklerim ağrıyo sanki yaa eve cuma girdim bu sabah çıktım resmen hep evdeydim haftasonuda.

koketim gelmişsin sende tekrar başınsağolsun cnm yaa kafan dağılır tabi ii yapmışsın.

vilin gözünaydın bebişin dönmüş cnm saçlarınıda ekle bizdede derler kesilmez niye batıl inanç işte.

diloşş gördünmü bebişini nerdesin kız?

zuzum bence kalma eşin kalmıcaksa onla beraber bi tatil yaparsınız bence.

kızlar ya akşam için pırasa yaptım dünden ..
yanına ne yapayım pilav istemiyom zaten pirinçli yaptım , makarna da buara çok yedik

aaa yazarken aklıma geldi :) pide var 4 tane falan yetmez mi pide pırasa ...dün gece patronunun annesi gelmiş bursadan bizede yaptırmış dükkandan pide

İlk defa duydum asetonu..Yarım en uygunu bence de..Hediye falan da aldım hem.

canm iyi olmuş dinelenebildin mi bari evde doğa'dan ..

yok yaa yapamayız ki izin sıkıntılı busene ..dükkanda 2kişi kaldılar ..yazın iş oluyo onların yazlıkçılar geliyo ya kapıdır dolaptır tamir işidir perguledir falan fişman oluyo hep çok şükür ...
eşim hiç umutlu konuşmuyo izin konusunda ,evde geçircem galiba buseneki iznimi

Bende eşim sabahcıyken pek yatmam,işim yoktu bugün bide akşam erkenden uykum geliyo diye bazen yatıyorum
Aynen yaa Yazık kadın çok uyuşuktu bugün:
Dışarı çık azcık alışveriş yap,bende eşimi kandırabilirsem yürüyüşe çıkalım dicem ..Sabahları tek yürüyim diyorum ona da mırın kırın ediyo beyefendi

selam kızlar. nasılsınız??? ben bu aralar İlker paşadan vakit bulamıyorum, uyanık olduğu heran %100 ilgi bekliyor benden, çoğunlukla da kucağımda zaten.

cumartesi günü 2012 ekim anneleriyle buluştuk, çok güzel geçti. 2012 EKİM ANNELERİ BULUŞTU burda haberimiz çıkmış. bir de akşam İzmir'in yerel kanalı Sky Tv'de haberlerde çıkacakmışız :)

pazar günü tüm gün evdeydik. iyi geldi eşime de bana da. oğlum da sakindi, pek güzel dinlendik. tabii akşam 2 saat ütü olmasaydı daha güzel dinlenirdim. bugün hava çok güzel. açtım heryeri mis gibi temiz bahar havası aldık. bundan sonra hep böyle gider inşallah. oğlan uyanmadan geçmişe bi göz atımm ben.

zuzu haziranda sünnete geleceğini okudum
2 gün zaten düğün için geçer
sen bi 2-3 daha kalda gezeriz

ne güzel yaa bayıldım habere

amaaaaan nereyi gezcem ki burda hem tek başıma gezmeyi hiç sevmem ki ben
evimi yeni topladım daha,dolaplara girişicem şimdi...
kuzum yaaa eşin kalmazsa kalmasın sen kal,iyice gez bence...ankara güzel yer...kızlarla da buluşursun hem,iznini evde geçirme

ilk kez yattım bende ama bin pişman oldum,sersem gibi yaptı beni
yürüyüş işi yattı...hava bozmaya başladı...hem çıkıp yürürsem akşam eşim çıkarmaz dışarı...akşam onunla el ele gezmeyi tercih ederim ormantik ormantik
yareeeeeen ne güzel çıkmışsınız fotoda ilkerde pek yakışıklı olmuş

yarenay haber çok hoş olmuş İlker paşam da çok yakışıklı çıkmış maşallah nasıl da büyümüş

nasıldı buluşmanız?

vilişim kızın dönmüş canım çok sevindim. hissettiğin doğruymuş demek. inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. yürüyüş yapmak çok iyi canım, doğumu kolaylaştırıyor. ben çok yürümüştüm son 1,5 ay.

dilşadcım arkadaşına çok üzüldüm, Allah sabırlar versin. sen bunları düşünüp korkutma kendini nolur. bugün bebişini sağlıkla gör de, rahat bir nefes al canım.

kokişim başın sağolsun canım. ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah sabır versin.

sirken iyi ki almamışsınız canım altını. herkes yarım taktığına göre, ideal bence de. ki sizin ekstra hediyeleriniz de oldu. evini de mis gibi yapmışsın ohhh.. ben de bahar temizliği istiyorum ama pek olasılığı yok maalesef. İlker beyden vakit kalmıyor. Nisan ayında halıları göndercem yıkamaya. bebişim emeklemeye başlarsa temiz olsunlar. ben siliyorum ama yıkama daha temiz olur.

dilekcim gitmiş o kadar emeğin, inan acısını çok iyi bilirim, seni çok çok iyi anlıyorum. ben corelde yaptığım 100 küsur sayfalık kitap çalışmasını kaybetmiştim, nasıl olduysa dosya bozulmuştu. sinirden bilgisayarı fırlatasım gelmişti inşallah İstanbul'a gittiğinde unutacaksın bu kötü günleri. nekimle buluştunuz mu hiçççç aklına gelmez bu kara günler eminim

ama bitiremezsem yani en kötü yarısına bile ulaşamazsam nası izin isticem ki
yarın söylemem lazım bide :26: son dk'ya bırakamam istanbuldakilerde izin alacak
ee bilet ayarlancak
yarın gelio işte adanadan işi biraz ilerletseydim iyi olacaktı ama şimdi sil baştan durumundayım tabii birde araya kaynayan parça işler var onlar daha çok bunaltıo beni
umarım gidebilirim yaa

canım bu akşam da yaparsın evde. bozma moralini, gidersin hayırlısıyla.

Teşekkür ederim kızlar ..

vilin izne ayrıldın mı? çatı muayene yaptımı haftaya mı yapcak?

dilşad özge ve alişa hamileliğiniz nasıl gidiyor...

Allaha şükür iyi gidiyo canım bel sırt ağrım oluyo bazen sadece o da normal zaten. Çarşamba ayrıntılı usg ye giricem.. Organlarına bakıcak dr. Bende görücem bındığımı

Yarenn çok güzel haberr Ekim anneleri kkdamıydı facebookdamıydı haberde face yazıyoda..

Vilinn foto koymamışsın halaa

Sirken bencede yarım yeter kv bile yarım takıyosa siz de yarım takın tabii. Zaten bikaç hediye daha aldın..

zuzu napıcan ya kvlerle eşinde yok :/ gezdiricek kimse yoksa kalma. hazır kv de ordayken eşinle takılırsınız evde

haa koras şu temizlik programı hangi kanaldaa ya.. merak ettim bende bakimm aradaEki Görüntüle 654552 Eki Görüntüle 654553

yarenay bu aralar pek bi temizlikçiliğim üstümde uzun zamandır dip köşe yapmadığım için özlemişim bu hızla seninkini de yapabilirm veya ilker paşaya baksam daha eğlenceli olur sanırım

Teşekkür ederim kızlar ..

vilin izne ayrıldın mı? çatı muayene yaptımı haftaya mı yapcak?

dilşad özge ve alişa hamileliğiniz nasıl gidiyor...

çok şükür canım sen nasılsın
Allah sabır versin canım mekanı cennet olsun

gördüm canım daireye uğradım geri çıktım annemle yeni geldim.
gördüm bebeğimii, doktor doğum kanalını da ölçtü yine kalınlaşmış çok şükür beklediğimden çok çok iyiyiz 9. ayı görücez seninle inşallah dedi.
ablama da devlette kız gibi demişti son gitmemizde özelde %100 erkek dedi. biraz buruk oldu o. ilki erkek ya değişiklik bekliyodu.
çok gezdik yürüdük belim kopuyo

hepinize tşk ederim kızlar.
hee doktor eşime döndü baktı sana benziyo bebek dedi

Son düzenleme:
Dilşad çok sevindim canım kanalın kalınlaşmasına.. Artık boş yere takma kafanada bişeyi. Babaya benziyo dedi haa Bizimkininde yüzünü görebilcem mi acaba çook merak ediyorum yaa. Ablan içinde hayırlısı olsun canım benim kardeşiminki gibi 2 erkek olucaklar demekki.. Kardeşim şaşırmıştı erkek diye hep kız olucak diye düşündü istedi diye.
Kız çocuğunu da tatsa iyi olurdu tabi ama hayırlısı olsun ya kız erkek farketmez hayırlı evlat olsun yeter..

çok saol canım

3.2 ye düşmüştü korkuyorduk geçen muayenede 3.7 idi. şimdi 5e gelmiş hemen hemen doğum kanalı. çok şükür.
4 boyutlu da baktı ya yüzü aynen görünüyor kuzumun
hayırlısı tabii canım sağlıkla gelsinler de...
eniştem kızı bulana kadar devam diyo

benmki 316 gr 23 cm, ablamınki 358 gr, hemen hemen aynı günlere gelir doğumunuz dedi bu da

Son düzenleme:
zuzu haziranda sünnete geleceğini okudum
2 gün zaten düğün için geçer
sen bi 2-3 daha kalda gezeriz

ya öyle istiyodum ama sizle falan buluşcağım zamn eşim getirirdi yanınıza ,e tek başıma nasıl geleyim bide kv bırakmaz tek korkar emanetim diye :44:

bi çözüm bulmalıyım

kuzum yaaa eşin kalmazsa kalmasın sen kal,iyice gez bence...ankara güzel yer...kızlarla da buluşursun hem,iznini evde geçirme

kuzeni var düğünü yapacak olan, o seni gezdirir diyo (akrabalarından bi onla konuşuyom geçen sene tatile gelmişlerdi kvye az kaynaştık gibi ) ama kız düğünden çıkcak zaten kalabalık yorgunluk olcak e oğlanı kestircek onu bırakıp da beni mi gezdircek dimi ama ... diğer kuzenlerinden kimseyle konuşmuyom ki huyunu suyunu bilmem kimsenin ,çekinirim şuraya götür beni demekten

zuzu napıcan ya kvlerle eşinde yok :/ gezdiricek kimse yoksa kalma. hazır kv de ordayken eşinle takılırsınız evde

nealaka kız sanki aynı evde yaşıyoz

yarenim nerden nereye haberlerde çıktınız kızz :)) bakıcam şimdi

..

ayy arkiyle konuştum akşama onlara gidicez ksıır yapıcak istedim, sonrada kipaya gidicez yuppiii çok sıkılmıştı canım, dünde güzel havada gezemedik ya eşimle ..bugünde süper hava gece de soğuk olmaz diye düşünüyorum işlerimde tıkırında :) 12 tane kdv yapmışım süper :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…