Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yarenimm haberiniz de fotolarınız da ilkerim de sen de süprsiniz, kız zuzu eşinle git gidiyosan, napcan kv ile. ev oturmasına gitmişin gibi olur tatilin.

Oo çok iyi ozaman canım

Maşallah kuzuna.. Ablanla aynı zamanda doğurmanda güzel olucak ama Allah annene yardım etsin Bizde 1.5 ay arayla doğurucaz inş.

Ay ne bilim Daha rahat edersiniz dedim işte sonuçta üst katta diye ne kadar da olsa gelip gidiyosun. Sen bilirsinn yaniii ben olsam gitmezdim eşim yokken

aaaa dilşad ne güzel haberlerle gelmişsin demek senin kuzucuk da babaya benziyo he
yoruldum mola verdim...alt dolaplar kaldı
yeni bi yer açılmış,akşam oraya balık yemeye gideriz yemek yapma diyodu eşim,içkili bi yermiş,hayatta götürmez offff
bi de yemek telaşına düşücem şimdi
kokişim çatı muayenesi yapmadı dr...daha erken dedi...2 hafta sonraki kontrolde yapıcakmış :18:

selam kızlarr

kokişim allah rahmet eylesin babacığına kesinlikle en iisini yaptın gitmekle, yoksa hayatın boyunca içinde kalırdı canım, allah geride kalanlara uzun ömürler versin

ben iiyim ama şu kusmalarım hala geçmedi ara ara yokluo sabahları, onun dışında problem yok çok şükür, haftaya salıya randevu aldım görücem inş. fıstığımı, bi hafta nası dayanıcam bilmiom ama

dilşadcım bak demiştim sana ne güzel haberlerle gelmişsin
ablanın bebeğine erkek mi dediler yani bu seferrrbak tırstım şimdi, bana ne dicek bakalım doktor haftaya:18:kesin bişi sölese yavaştan bişiler almak istiom ufak tefek kıyafetler gibi

vilişş foto eklememişsin amaaa

özge burda saklıkent var bi dağ orda kar oluo kayak merkezi hatta orası, oraya gidicez, hatta çok fena planlar yaptık karda mangal yeme içme gibi, inş. bi aksilik çıkmaz yarına

Ayşam bu saklıkent nasıl bi yer muğla fethiyede de var saklıkent.. 2 dağ arasında su geçiyo eşim gitmişti oraya.. İnş. beni götürücek oraya cennet gibi diyo dediğine göre. Ama bu senin dediğin farklı sanırım oralardadır. İnş. bi aksilik çıkmaz tadını çıkart gezmenin.

cnm burdaki saklıkenti duymayan ilk söylediğimde aa fethiye'deki mi diolar. adları aynı ama ortamın alakası yokfethiyedeki kanyon ve evet kesinlikle on numara bi yer.buz gibi su akıo suyun içinden yürüye yürüye kanyonu geçiosun ve yol bitmek bilmio ne kadar gidio bilmiom biz bi süresonra yorulup geri dönmüştük.
suyun yoğunlaştığı yerde de yemek yenilecek çardak gibi bişiler var suyun üstünde harika bi yer mutlaka götürsün evet.
bizim saklıkent burda antalya'da bi dağın tepesi, kayak merkezi, uludağ'ın minik halini düşün işte, öyle çok gelişmiş diil ama bana zaten kayak merkezi diil kar lazım iki oynayıp kardanadam yapıp eğlenicem
bugün okulda dedim saklıkente gidicem die hamile halinle ne işin var karda kayar düşersin otur oturduğun yerde dediler.ya dikkat ederim kar görmeden mi geçiricem seneyi dedim, hem bebişim de görsün dimi

Evet tam da anlattığın gibiymiş :)) eşimin o kanyonda fotosu var orayada adımı yazmış İnş. oğlumuzla birlikte gidip görürüz oraları..

Git canım tabi ama dikkat et kayıp düşersen Allah korusun yani.. Biz zaten yazın denizede giremicez

nie öle diosun ki cnm girersin doğumdan önce bi ay falan bence, yani tabi doktorun izin verirse ama bütün doktorlar yüzmeyi güneşlenmeyi(abartmadan) öneriolar hamileler için.
valla eltim karnı burnunda giriodu
ben de inş. giricem

Valla bilemiyorum canım o zmana kadar nasıl olurum diye.. Temmuz başı ya benim doğumum haziran başı gidersem anca girerim oda günübirlik olur. Ama bende çarpıntı olduğu için durumlar değişir mi bilemem dr izin verirse

tabi doktorunun izni önemli öncelikle.
ama haziranda h.sonları gitseniz mesela 2-3 kere girersin en azından.amaaaan girmesen bile kıyıda oturur ayaklarını sokarsın o da yetervalla çok özledim denizi sıcak havayı, tabi o koca göbekle bize bu yaz biraz eziyet olabilir ama klima altından çıkmayız artık denize gitmezsek

Benimde ihtiyacım var tatile Ama benim tatile gidebilmem sirkenin bebiş düşüncesi kadar uzak

Özge Samanyolu tv de saat 1 de başlıyor.
Dilşad güzerl haberlerle gelmişsin maşallah cnm

saol canım
kıyamam sana, çook zor bişi yaşadın sen ama şükür Allahım tekrar yüzünüzü güldürdü :))))

Güle güle kullan canım yeni aldıklarını :))
İş yerinde kk bırak nete tıklayamıyorum. Yemekten dönünce kaçak göçek bi twitter'a bakıyorum o ka
haber bile okuyamıyorum, işler ayrı stres insanlar ayrı Allahım hayırlı kapılar nasip etsin her isteyene inş
Akşamları da çok bakamıyorum canım, bu hafta eşim 23:00 de gelicek ama okurum yazdıklarınızı
sorma Özgim, haftada bir kupmir yer olduk
bide dün çok acaip, kahvaltıda patates kızarttık, öğlen kumpir, akşam da geldik eşim annemlerde yemek yemişti ben de gece gece yemek yemim diye patates haşladım tuzladım yedim üç öğün patates yani

Hayır olsun rüyaların inşallah

Amcana çok geçmiş olsun annişin için de üzülme, gelicek, Allah kavuştursun
Gaz olayı ne kötü olmuş yaa :26: Allah korumuş resmen

Kokiş, gitmene sevindim canım.
Ben seni çok iyi anlıyorum, neler hissettiğini nasıl olduğunu tahmin ediyorum.
Konuşalım senle bir ara :105:
Kızma bana, çok yüklendim sana git diye (( ama gitmeseydin çok pişman olucaktın...
sağol cnm ...Gittim gördüm mezarı inanamadım çok zoruma gitti
evet öyle işyerinde daha iyi oldum...

ay maşallah minik prensesinize hep böyle güldürsün yüzünüzü inşallahh
ablanlar için de hayırlısı canım, cinsiyet önemli değil sağlıklı olsunlar

hıı demek senin kardeşinin bebişi de erkek.. 3 erkek torun olucak desene :)
bu iş Çağlara yaradı, yaş farkı da olmiycak çok fazla oyun arkadaşı geliyoo

inş sen de güzel haberlerle geliceksin canımm
bide dilşadın ablasına en baştan erkek dediler, değişmedi
sen de hee zorla değiştirecen kızının cinsiyetini
resmen zorla pipisi büyüyecek çocuğun, yeter artık yaa kız dedin dedin şimdi erkek sayıklıyon kızıyorum sana artık
kız o tamammııı

Benim günüm yine bol çalışmakla geçti.
Bide regl oldum dün, onun sıkıntısı, işlerin yoğunluğu, insanların çekilmezliği akşamı zor ettim
kocamı çok özledim bugün (((((((

Son düzenleme:

canım denizin temiz olduğunu düşünüyorsan girebilirsin, yüzmek çok iyi geliyor. deniz olmasa da havuza girmene izin veriliyor, hatta doktorlar tavsiye ediyorlar. hem seni hem bebişi rahatlatır su.

tşk ederim kızlar
alishiam evet nekimin dediği gibi ablama başta erkek demişti doktor sonra kız ve sonra yine erkek demkki 2. muayenede yanıldı, zaten hastanenin ultrasonu öle net değil.
8 buçukta yattım bu saate kadar uyudum, bugün çok yürüdüm kalçam batıyo, ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum off çok zor, netten baktı eşim magnezyum kesiyomuş dedi, içtim magnezyumu ama değişen bişe yok inşallah sabaha geçer :26:

nekim çok zor ikimizde yaşadık zamanı gelince rabbim nasip ediyor, seninde en yakın zamanda yüzün gülecek inşallah canım

Son düzenleme:
eşim sigarayı bırakmaya karar verdi günde bazen 1,5 bazen 2 paket içiyordu, yeni paketi büktü attı. inanmıyorum bırakacağına ama sanırım destek olmam gerek, inanıyormuşçasına

eşim sigarayı bırakmaya karar verdi günde bazen 1,5 bazen 2 paket içiyordu, yeni paketi büktü attı. inanmıyorum bırakacağına ama sanırım destek olmam gerek, inanıyormuşçasına

süper haber buuuuuinş.devamı gelirr

günaydın kızlaarrrr

ama kızcam artık haaa erkenden kalkmak istemiom bennnnnnama uyanıom işte ve uyuyamıom bi daha

eşimi de elleyemiom bi gün uyusun bari, eltim de aramadı bugün hayret:44:

Günaydın kızlar,
Sabah sabah bi ton bulaşık yıkadım.Makineye çok doldurdum galiba leke bırakmış bulaşıklrda..Süper bi hava var kasvetli azcık ama soğuk değil..
Cinsiyetine takılmayın kızlar sağlıklı doğsunda..
Hadi bakalım Dilşad bırakır inş,benimkide bıraksa
Ayşam yat kız uyursun.Ben ne zaman yatsam erken geç uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…