- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
çok saol canım
3.2 ye düşmüştü korkuyorduk geçen muayenede 3.7 idi. şimdi 5e gelmiş hemen hemen doğum kanalı. çok şükür.
4 boyutlu da baktı ya yüzü aynen görünüyor kuzumun
hayırlısı tabii canım sağlıkla gelsinler de...
eniştem kızı bulana kadar devam diyo
benmki 316 gr 23 cm, ablamınki 358 gr, hemen hemen aynı günlere gelir doğumunuz dedi bu da
nealaka kızsanki aynı evde yaşıyoz
ayy arkiyle konuştum akşama onlara gidicez ksıır yapıcak istedim, sonrada kipaya gidicez yuppiii çok sıkılmıştı canım, dünde güzel havada gezemedik ya eşimle ..bugünde süper hava gece de soğuk olmaz diye düşünüyorum işlerimde tıkırında :) 12 tane kdv yapmışım süper :)))
Ayşam bu saklıkent nasıl bi yer muğla fethiyede de var saklıkent.. 2 dağ arasında su geçiyo eşim gitmişti oraya.. İnş. beni götürücek oraya cennet gibi diyo dediğine göre. Ama bu senin dediğin farklı sanırım oralardadır. İnş. bi aksilik çıkmaz tadını çıkart gezmenin.
cnm burdaki saklıkenti duymayan ilk söylediğimde aa fethiye'deki mi diolar. adları aynı ama ortamın alakası yokfethiyedeki kanyon ve evet kesinlikle on numara bi yer.buz gibi su akıo suyun içinden yürüye yürüye kanyonu geçiosun ve yol bitmek bilmio ne kadar gidio bilmiom biz bi süresonra yorulup geri dönmüştük.
suyun yoğunlaştığı yerde de yemek yenilecek çardak gibi bişiler var suyun üstünde harika bi yer mutlaka götürsün evet.
bizim saklıkent burda antalya'da bi dağın tepesi, kayak merkezi, uludağ'ın minik halini düşün işte, öyle çok gelişmiş diil ama bana zaten kayak merkezi diil kar lazım iki oynayıp kardanadam yapıp eğlenicem
bugün okulda dedim saklıkente gidicem die hamile halinle ne işin var karda kayar düşersin otur oturduğun yerde dediler.ya dikkat ederim kar görmeden mi geçiricem seneyi dedim, hem bebişim de görsün dimi
Evet tam da anlattığın gibiymiş :)) eşimin o kanyonda fotosu var orayada adımı yazmışİnş. oğlumuzla birlikte gidip görürüz oraları..
Git canım tabi ama dikkat et kayıp düşersen Allah korusun yani.. Biz zaten yazın denizede giremicez
nie öle diosun ki cnm girersin doğumdan önce bi ay falan bence, yani tabi doktorun izin verirse ama bütün doktorlar yüzmeyi güneşlenmeyi(abartmadan) öneriolar hamileler için.
valla eltim karnı burnunda giriodu
ben de inş. giricem
Valla bilemiyorum canım o zmana kadar nasıl olurum diye.. Temmuz başı ya benim doğumum haziran başı gidersem anca girerim oda günübirlik olur. Ama bende çarpıntı olduğu için durumlar değişir mi bilemem dr izin verirse
saol canımnekim güle güle giy canım aldıklarını, fotolarını gördüm süper
benm saçlarımdaki beyazları görsen... keremden sonra çok kötü oldum ben, hem kendimi çok saldım hem saçlar beyazladı hem de hafıza çook zayıfladı, hatırlayamıyorum çoğu şeyi.
Güle güle kullan canım yeni aldıklarını :))gunaydın kızlar cuma işler yogundu işten geç çıktım doğru anneme geçtik orda yemek yedik cumartesi günü de tüllleri indirdim yıkadım ütüledim camları sildim dolap içlerini düzelttim dün de aspiratörle mutfak dolaplarıyla ve aydınlatmalarla ilgilendim ev buram buram domestos kokuyorduistediğim fırın temizleyicisini bulamadım aspiratörü de asetonla sildim baya hijyenik bir hafta sonu oldu. Haftaya cumartesi günüm olacak bu bahaneyle kıyı köşe temizlik yapayım dedim dün mutfakta ikinci çekmecemde bulunan pirinç kavanozu yerinde kırılmış bütün pirinçler çekmeye dağılmış daha önce de aynı kavanozun makarna olanı kırılmıştı mercimek ve şeker kavanozlarına da sıra gelmeden değiştireyim dedim avm ye gittik esseden kare şekilli mika kavanozlardan aldım çok şirin oldular bir de 6 tane çay tabağı aldım ordan da k validemlerin evine ananenin yanına geçtik. Eve geldiğimizde gece yarısıydı yine.
nektar demek üyanda beni gördün benim de bu aralar aklımdan hep sen geçiyordun hiç topiğe de giremiyor işleri çok mu yoğun acaba diye. umarım işler yolundadır??
sorma Özgim, haftada bir kupmir yer oldukAllah sanada nasip etsin nekimm... Hisseder arkadaşında artık bu haftadan sonra. Kişiden kişiye değişiyor.. Bebeğin bi problemi yoksa korkmasın hissetmiyorum diye.
Hafta sonunuzda çok güzel geçmiş kumpirleri götürmüşsünüz yineFotolar çok güzel zaten baktım faceden.. Barışınada geçmiş olsun canım nasıl belli yüzünden Aldıklarını güle güle kullan bende seviyorum ltb'yi eşim sevdirdi bana.
Bende seni görüyorum 2-3 seferdir rüyamda.. Hatırlamıyorum ama sen varsın onu biliyorum.. Daha sık gelsen keşkee
Bizim haftasonumuzda güzel sayılırPazar kahvaltıdan sonra babamlara geçtik amcam gelmiş köyden. burda anjiyo olucak büyük ihtimalle dra gözükecek. gittik oturduk kardeşimde gelmişti.. Bıdığımla oynadım şekerr olmuş şekerr Sonrra babama yemek yaptım diğer gün yesin diye. Annemsiz tuhaftı işte
Dönüşte eşime parfüm aldım d.günü hediyesini verebildim anca. çıkmışken alim dedim. Dönüşte kvler yemeğe çağırdılar mangal yapmışlar. B. görümcemde ordaydı. Hazır yemeğe oturdum yedim afiyetleeOnlar yemek hazırlamış diye bulaşığı elletmedim ben yıkadım. Sonra eşimin kuzeninin bebeği oldu yeni onlara hayırlı olsuna gittik lcwdan 2 kıyafet aldık, hediyesini verdik. Sonra tekrar kvlere geçtik okey oynadık azcık.. Kv. çay koymuş ocağa sonra taşmış su söndürmüş gaz kokusuna gittik baktık kapattılar hemen. Başım dönüyo diyodum bende ondanmış Allahtan farkettik gece o şekilde yatsalarmış hadi Gazdan etkilendim ya başımın dönmesi geçmedi eve geldiğimdede, akşam 10gibi evdeydik. Ben yorulmuşum başım döne döne hemen uyudum zaten.
Kokiş, gitmene sevindim canım.mrb kızlar nasılsınız?
sizleri özledim.....geçen hafta izinliydim babam öldüğünden dolayı İskenderun'a gittim uçakla...
bugün işe başladım sabahtır giremedim müdür burnumun dibinde yine laf yemek istemiyorum....:26:
psikolojim de bozuk zaten içimden bişe yapmak gelmiyor bunalım takılıyorum...:26: işe bile zor geldim
sağol cnm ...Gittim gördüm mezarı inanamadım çok zoruma gitti
evet öyle işyerinde daha iyi oldum...
ay maşallah minik prensesinizegördüm canım daireye uğradım geri çıktım annemle yeni geldim.
gördüm bebeğimii, doktor doğum kanalını da ölçtü yine kalınlaşmış çok şükürbeklediğimden çok çok iyiyiz 9. ayı görücez seninle inşallah dedi.
ablama da devlette kız gibi demişti son gitmemizde özelde %100 erkek dedi. biraz buruk oldu o. ilki erkek ya değişiklik bekliyodu.
çok gezdik yürüdük belim kopuyo
hepinize tşk ederim kızlar.
hee doktor eşime döndü baktı sana benziyo bebek dedi
hıı demek senin kardeşinin bebişi de erkek.. 3 erkek torun olucak desene :)Dilşad çok sevindim canım kanalın kalınlaşmasına.. Artık boş yere takma kafanada bişeyi. Babaya benziyo dedi haaBizimkininde yüzünü görebilcem mi acaba çook merak ediyorum yaa. Ablan içinde hayırlısı olsun canım benim kardeşiminki gibi 2 erkek olucaklar demekki.. Kardeşim şaşırmıştı erkek diye hep kız olucak diye düşündü istedi diye.
Kız çocuğunu da tatsa iyi olurdu tabi ama hayırlısı olsun ya kız erkek farketmez hayırlı evlat olsun yeter..
inş sen de güzel haberlerle geliceksin canımmselam kızlarr
ben iiyim ama şu kusmalarım hala geçmedi ara ara yokluo sabahları, onun dışında problem yok çok şükür, haftaya salıya randevu aldım görücem inş. fıstığımı, bi hafta nası dayanıcam bilmiom ama
dilşadcım bak demiştim sana ne güzel haberlerle gelmişsin
ablanın bebeğine erkek mi dediler yani bu seferrrbak tırstım şimdi, bana ne dicek bakalım doktor haftaya:18:kesin bişi sölese yavaştan bişiler almak istiom ufak tefek kıyafetler gibi
Evet tam da anlattığın gibiymiş :)) eşimin o kanyonda fotosu var orayada adımı yazmışİnş. oğlumuzla birlikte gidip görürüz oraları..
Git canım tabi ama dikkat et kayıp düşersen Allah korusun yani.. Biz zaten yazın denizede giremicez
eşim sigarayı bırakmaya karar verdi günde bazen 1,5 bazen 2 paket içiyordu, yeni paketi büktü attı. inanmıyorum bırakacağına ama sanırım destek olmam gerek, inanıyormuşçasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?