GÜNAYDINNNN :119:
benim regl ağrısı hafifledi bugün biraz daha iyiyim.
bugün patronun valizi geldi kendi yok :26:
kızda gelmiş 10 gün sonra geleceği tuttu oda bugünü buldu
şimdi öküzdü, kızdı ve asma kattayız alt kat herşeyi duyuo
ben bu şartlarda nası söylerim izin verse sorun yok ama vermezse
herkeste duyacak kötü yani.
hıı bu arada tosun bana ipad almış yaa
bi geldi akşam elinde çantayla
arada cihaz getirir gösterir, beğenmezsem alır giderdi
sormaya gerek duymamış aldım sana dio
tablet istioum die
ama apple işte yaa resmi, müzigi bile programı olmadan indiremiosun
bi çok şeyi de ücretli zaten
google store daha iyi onun için galaksiler favorim yani neyse bakalım
olmadı geri veririrm
iphone, galaksi, ipad bakalım sırada beni ne beklio
gunaydın kızlar daha hafta başı ama enerji olarak resmen bitiğiz. Dün akşam yaşadıklarımız bizi çok yordu. 20 yaşında işi bile olmayan veledin teki gelmiş bir başkasının arabasıyla bizim araca çarpmış sol ön far kırılmış biraz da tamponda çizikler var çocuk araba kullanmayı yeni öğreniyormuş heyecandan gazla frenin yerini şaşırmış. Tutanağa razı olmuyorlar arabayı tanıdık ustalarında sanayide yaptırmak istiyorlar ona da biz razı değiliz. Mahalle de işte bu çocuk yetim de ödeyemez de diye baskı kurmuş eşime. Şaştık kaldık. Aracı yapacak usta hayrına yapacakmış biz de hayrına kabul ediverecekmişiz üstünde durmayacakmışız. Hayır işi gönüllülük esasına dayanmaz mı madem ödeyemeyecen niye geçiyorsun o direksiyonun başına.Gece düşündükçe uykum kaçtı
sen o kadar dişinden tırnağından biriktir al serserinin teki gelsin çarpsıın mahalle de onu kollasın bu nasıl iş yaa
tablet istioum die
olmadı geri veririrm
ayy hepsini yıkadın mı azcık boşaltıp yeniden çalıştırsaydın yaGünaydın kızlar,
Sabah sabah bi ton bulaşık yıkadım.Makineye çok doldurdum galiba leke bırakmış bulaşıklrda..Süper bi hava var kasvetli azcık ama soğuk değil..
Cinsiyetine takılmayın kızlar sağlıklı doğsunda..
Hadi bakalım Dilşad bırakır inş,benimkide bıraksa
Ayşam yat kız uyursun.Ben ne zaman yatsam erken geç uyurum
tablet istioum die
olmadı geri veririrm
ayy hepsini yıkadın mı azcık boşaltıp yeniden çalıştırsaydın ya
ben de uyurum normalde hem de deli gibi uyurum ama bu öle bişi diil cnm uyutmuo bi garip
gunaydın kızlar daha hafta başı ama enerji olarak resmen bitiğiz. Dün akşam yaşadıklarımız bizi çok yordu. 20 yaşında işi bile olmayan veledin teki gelmiş bir başkasının arabasıyla bizim araca çarpmış sol ön far kırılmış biraz da tamponda çizikler var çocuk araba kullanmayı yeni öğreniyormuş heyecandan gazla frenin yerini şaşırmış. Tutanağa razı olmuyorlar arabayı tanıdık ustalarında sanayide yaptırmak istiyorlar ona da biz razı değiliz. Mahalle de işte bu çocuk yetim de ödeyemez de diye baskı kurmuş eşime. Şaştık kaldık. Aracı yapacak usta hayrına yapacakmış biz de hayrına kabul ediverecekmişiz üstünde durmayacakmışız. Hayır işi gönüllülük esasına dayanmaz mı madem ödeyemeyecen niye geçiyorsun o direksiyonun başına.Gece düşündükçe uykum kaçtı
sen o kadar dişinden tırnağından biriktir al serserinin teki gelsin çarpsıın mahalle de onu kollasın bu nasıl iş yaa
patron nasılsa gelmemiş müsait bi yere geçip telde mi sorsan acaba :26:
eşine
güle güle kullan canım ama eet ücretli yazılımlar uygulamalr çok, babam ıpad çok uğraştırıyor diye galaksi aldı, sen de yükle her şeyi gitsin sen aldın bunu bana dersin, güle güle kullan canım
nerden düşmüş fıstık yaaa offfgünaydın kızlar,
akşam kuzenimin oğlunun doğumgünü vardı ordaydık biraz oturup geldik baş ağrısından öldüm nerdeyse kızımda düşmüş ztn yanağı mosmor kuzumun onada üzüldüm.hiç yatamadımda gece hayır olsun.
diloşş haberler süpermiş cnm çok sevindim.eşinde umarım bırakır bende çok istiyprum ilaçlar aldım ettim ama kendi istemedikten sonra olmuyor işte
aa sirken üzüldüm cnm yaa geçmiş olsun ee neyapacaksınız şimdi?
dilek en iyisini yapıyon cnm gez gezebildiğin kadar sonra oturup kalıcan bizim gibi bi kara gidelim dedik oraya bile gidemiyoz çocuk hasta olur diye o herşeyden önemli sonuçta..
özge denize girebilirsen gir cnm ben hatırlarsan balıkesir marmaris gitmiştim hamiş halimle yüzmek çok ii geliyodu.
ayşammm sende gez gezebildiğin kadar cnm.
eşim sigarayı bırakmaya karar verdi günde bazen 1,5 bazen 2 paket içiyordu, yeni paketi büktü attı. Inanmıyorum bırakacağına ama sanırım destek olmam gerek, inanıyormuşçasına
günaydın kızlar
salı sendromu
günaydınnnn :119:
Benim regl ağrısı hafifledi bugün biraz daha iyiyim.
Bugün patronun valizi geldi kendi yok :26:
Kızda gelmiş 10 gün sonra geleceği tuttu oda bugünü buldu
Hıı bu arada tosun bana ipad almış yaa
Bi geldi akşam elinde çantayla
Tablet istioum die
olmadı geri veririrm
gunaydın kızlar daha hafta başı ama enerji olarak resmen bitiğiz. Dün akşam yaşadıklarımız bizi çok yordu. 20 yaşında işi bile olmayan veledin teki gelmiş bir başkasının arabasıyla bizim araca çarpmış sol ön far kırılmış biraz da tamponda çizikler var çocuk araba kullanmayı yeni öğreniyormuş heyecandan gazla frenin yerini şaşırmış. Tutanağa razı olmuyorlar arabayı tanıdık ustalarında sanayide yaptırmak istiyorlar ona da biz razı değiliz. Mahalle de işte bu çocuk yetim de ödeyemez de diye baskı kurmuş eşime. şaştık kaldık. Aracı yapacak usta hayrına yapacakmış biz de hayrına kabul ediverecekmişiz üstünde durmayacakmışız. Hayır işi gönüllülük esasına dayanmaz mı madem ödeyemeyecen niye geçiyorsun o direksiyonun başına.gece düşündükçe uykum kaçtı
nekkksanma ki sana cevap vermiyorum
kızmayasın die susuyorm
geçmiş olsun sirken, ama olmuş napcan canım, nasıl yaptırabiliyorsa yaptırsın bence
günaydın kızlar,
akşam kuzenimin oğlunun doğumgünü vardı ordaydık biraz oturup geldik baş ağrısından öldüm nerdeyse kızımda düşmüş ztn yanağı mosmor kuzumun onada üzüldüm.hiç yatamadımda gece hayır olsun.
diloşş haberler süpermiş cnm çok sevindim.eşinde umarım bırakır bende çok istiyprum ilaçlar aldım ettim ama kendi istemedikten sonra olmuyor işte
aa sirken üzüldüm cnm yaa geçmiş olsun ee neyapacaksınız şimdi?
dilek en iyisini yapıyon cnm gez gezebildiğin kadar sonra oturup kalıcan bizim gibi bi kara gidelim dedik oraya bile gidemiyoz çocuk hasta olur diye o herşeyden önemli sonuçta..
özge denize girebilirsen gir cnm ben hatırlarsan balıkesir marmaris gitmiştim hamiş halimle yüzmek çok ii geliyodu.
ayşammm sende gez gezebildiğin kadar cnm.
güle güle kullan canım
e aşşağıda müzik çalarkene çık yukarı konuş canım madem arkilerin haber bekliyo mutlaka konuş tlfn da olmaz bence... Dicek geldim neden işyerinde konuşmadın, o olmaz ı-ıhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?