Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

GÜNAYDINNNN :119:

benim regl ağrısı hafifledi bugün biraz daha iyiyim.
bugün patronun valizi geldi kendi yok :26:
kızda gelmiş 10 gün sonra geleceği tuttu oda bugünü buldu
şimdi öküzdü, kızdı ve asma kattayız alt kat herşeyi duyuo
ben bu şartlarda nası söylerim izin verse sorun yok ama vermezse
herkeste duyacak kötü yani.

hıı bu arada tosun bana ipad almış yaa
bi geldi akşam elinde çantayla
arada cihaz getirir gösterir, beğenmezsem alır giderdi
sormaya gerek duymamış aldım sana dio
tablet istioum die
ama apple işte yaa resmi, müzigi bile programı olmadan indiremiosun
bi çok şeyi de ücretli zaten
google store daha iyi onun için galaksiler favorim yani neyse bakalım
olmadı geri veririrm
iphone, galaksi, ipad bakalım sırada beni ne beklio

patron nasılsa gelmemiş müsait bi yere geçip telde mi sorsan acaba :26:

eşine

güle güle kullan canım ama eet ücretli yazılımlar uygulamalr çok, babam ıpad çok uğraştırıyor diye galaksi aldı, sen de yükle her şeyi gitsin sen aldın bunu bana dersin, güle güle kullan canım

gunaydın kızlar daha hafta başı ama enerji olarak resmen bitiğiz. Dün akşam yaşadıklarımız bizi çok yordu. 20 yaşında işi bile olmayan veledin teki gelmiş bir başkasının arabasıyla bizim araca çarpmış sol ön far kırılmış biraz da tamponda çizikler var çocuk araba kullanmayı yeni öğreniyormuş heyecandan gazla frenin yerini şaşırmış. Tutanağa razı olmuyorlar arabayı tanıdık ustalarında sanayide yaptırmak istiyorlar ona da biz razı değiliz. Mahalle de işte bu çocuk yetim de ödeyemez de diye baskı kurmuş eşime. Şaştık kaldık. Aracı yapacak usta hayrına yapacakmış biz de hayrına kabul ediverecekmişiz üstünde durmayacakmışız. Hayır işi gönüllülük esasına dayanmaz mı madem ödeyemeyecen niye geçiyorsun o direksiyonun başına. Gece düşündükçe uykum kaçtı
sen o kadar dişinden tırnağından biriktir al serserinin teki gelsin çarpsıın mahalle de onu kollasın bu nasıl iş yaa

özgecim inşallah kısmet olur oğlunuzla gitmeniz.

alishia tabiki git sende görsün bebişin doğru düşünmüşsün

özlem bencede gitmen çok iyi olmuş son vazife derler yaa için rahat olur hep

nigar o kadar iyi anlıoum seni işteki o anlayışsız insanlardan falan bahsedince
mutsuz olmanı içinin sıkıntısını bende yaşıoum burda maalesef

vilin saçlarını bende merak ettim tatlım hani eklicektin.

dilşad umarım bırakabilir ne iyi olur bilio musun önce sağlık sonra maddiyat
bugün kontrol et sen ara sor netten araştır ne şekilde yardımcı olabilirsin
ben danışma hattını bile aramayı düşünüoum eşim bıraksın die

kkoras kusura bakma ama benim tatile gitmem sirkenin çocuk düşünmesi kadar uzak yazmana güldüm
neden öyle düşünüosun ayarlasanız kendinizi planlasanız 2 günlüğüne bile bi yere gidilir
illa ki deniz kenarı olcak die bişi yok ki tatil deyince
biz eşimle eylülde 2 gün kapadokyaya gitmiştik yaa alanya tatillerinden daha güzeldi valla
yine çok istioum oraya gitmeyi
hıı birde eskişehir
ee istanbula inşallah gitcem bakalım
çok gezentiyim yaa şehirler arası hemde
zuzu haklı galiba

Nerde bi olumsuzluk var sizi buluyo sirkenGeçmiş olsun, keşke dikkatli olsaymış çocuk:26:

Güle güle kullan cnm.İnş izin almanda sorun çıkmaz:26:
Maddiyattan öyle dedim cnm..

Son düzenleme:
ayy hepsini yıkadın mı azcık boşaltıp yeniden çalıştırsaydın ya

ben de uyurum normalde hem de deli gibi uyurum ama bu öle bişi diil cnm uyutmuo bi garip

o nası iş yaaa önce valizini mi yolluo:26:kapalı bi odası yok mu bu adamın cnm yaaa

ayy güle güle kullan ipad ini ücretsiz app ler de var onlarla idare et

sirkencim geçmiş olsun ay ne çok araba çarpması çizilmesi yaşadık topikçe yaa biri bizi topluca okusun üflesin

biz bu kadar kuralcıyken hep nizami davranırken nerde arıza tip var gelip bizi buluyor. Çarpan aracın kaskosu yokmuş
ben aslında araba kullanabiliyorum ona rağmen aman trafikte hocadan ders alayım iyice emin olayım kendime de kimseye de zarar vermeyim diye kullanmıyorum arabamızı elin serserisi gelsin çarpsın bi hata yapsın sonucuna da katlanmasın daha bir de etrafı bize aba altından sopa göstersin tehdit içerikli konuşma yapsın :26: cahil adamlarla uğraşmak insanı sağlam yıpratıyormuş.

dilşad eşin demek sigarayı bırakacak çok güzel bir haber bu ilaçla mı olacak?
dilek ay-ped ini güle güle güzel günlerde kullan.

geçmiş olsun sirken, ama olmuş napcan canım, nasıl yaptırabiliyorsa yaptırsın bence

haklı baban bende öyle düşünüoum
iphone kullandım oda öyleydi sonra galaksi müthiş gelmişti bana
ama almış gelmiş şimdi söylesem bozulur yani

patron geldi kızda onunla kahvaltı edio anlayamıoum insanları ama burda soramam ki yaa biri gelio öteki gidio hep bi kalabalık var yani
keşke akşam tlf etseydim bugün arkadaşlara haber vercez izin alcaklar ve bizde bilet alcaz
du bakalım bi şekilde halletcem artık :44:

sirken geçmiş olsun araban olunca böyle işte sen dikkat etsen başkası gelip çarpabilio
uykularını kaçırcak kadar üzme kendini
canımızdan önemli mi bizim arabaya 2 ay da bi gelip çarpıolar o kadar alıştık ki artık
çocuğun tepkileri falan hoş diil tabii insanı daha çok bunaltır

günaydın kızlar,
akşam kuzenimin oğlunun doğumgünü vardı ordaydık biraz oturup geldik baş ağrısından öldüm nerdeyse kızımda düşmüş ztn yanağı mosmor kuzumun onada üzüldüm.hiç yatamadımda gece hayır olsun.

diloşş haberler süpermiş cnm çok sevindim.eşinde umarım bırakır bende çok istiyprum ilaçlar aldım ettim ama kendi istemedikten sonra olmuyor işte

aa sirken üzüldüm cnm yaa geçmiş olsun ee neyapacaksınız şimdi?

dilek en iyisini yapıyon cnm gez gezebildiğin kadar sonra oturup kalıcan bizim gibi bi kara gidelim dedik oraya bile gidemiyoz çocuk hasta olur diye o herşeyden önemli sonuçta..

özge denize girebilirsen gir cnm ben hatırlarsan balıkesir marmaris gitmiştim hamiş halimle yüzmek çok ii geliyodu.

ayşammm sende gez gezebildiğin kadar cnm.

nerden düşmüş fıstık yaaa offfgeçmiş olsun cnmm

Günaydın kızlarrr

nigarr seni burda görmek ne hoşş

eşim sigarayı bırakmaya karar verdi günde bazen 1,5 bazen 2 paket içiyordu, yeni paketi büktü attı. Inanmıyorum bırakacağına ama sanırım destek olmam gerek, inanıyormuşçasına

:))) hadi allah daim etsin
keşke benimkide bıraksa Saklıyo sigaralarını benden hiç acımıyom valla buldummu ya kırıyom ya acıyom sadece büküyom

günaydın kızlar
salı sendromu

güle güle kullan canım

e aşşağıda müzik çalarkene çık yukarı konuş canım madem arkilerin haber bekliyo mutlaka konuş tlfn da olmaz bence... Dicek geldim neden işyerinde konuşmadın, o olmaz ı-ıhh

canım geçmiş olsun yaaa ,napcaksınızz

nekkksanma ki sana cevap vermiyorum
kızmayasın die susuyorm

geçmiş olsun sirken, ama olmuş napcan canım, nasıl yaptırabiliyorsa yaptırsın bence

yaptıracağı adam orjinal parçaya razı değil ben bu yıl kaskoyu ekstra para ödeyerek yaptırdım nedeni de bi kaza durumunda orjinal muadili yan sanayi değil orjinal yedek parçayla değişim garantisi olsun diye. Böyle olacağını bilseydim kemerlerimi sıkarak neden kendimi zora sokarak gideyim o kaskoyu yaptırayım? enayi miyim?

bir de ilerde aracımı elden çıkarmak istediğimde ön tamponda boya olduğu anlaşılacak ama kayıtlarda hasar kaydı olmayacak ben satacağım insanı kandırmış olmayacak mıyım açıklasam bile adam neden yazılı belgeleri yok acaba başına daha kötü bir durum geldi de bana yalan söylüyorlar mu demeyecek mi?

O çocuk sabah bir yerlerinde daha pireler uçuşurken ben kalkıp işe geliyorum. İşin garibi hadi bu hatası böyle örtüldü ilerde yapacağı hatalar kimlerce nasıl tolere edilecek. Böyle şeyler başımıza geldikçe şeytan diyor ki ne çabalıyorsun buralarda git yurt dışına kal oralarda yaşa insan gibi uzak olsun arıza insanlar da çevrenden.

bol doğa mı düşmüş yanak nasıl morarır yaa dişlerde bir sorun var mı çene kemiğinde filan doktora gittiniz mi

sigortacı bize çarpan aracın neden tutanağa razı olmadığını anlamak için sistemden sorgulayacak bakalım altından daha farklı şeyler mi çıkacak diye aksi gibi eşimin de bugn 9 dan 5 buçuğa kadar doktora dersleri var ve izin alması büyük sorun

aracı yerinden oynatmadık öylece duruyor. nolacak bilmiyorum

canım yaa kıyamam güzel kuzuya, nasıl nerden düşmüş, sana da geçmiş olsun canım, benm de kalça ağrım geçti baş ağrım sol gözüme vuruyor artıık

inşallah senin eşin de bırakır canım, benmki msn den yazıyor arada kriz geliyo ama içmicem diyo, inşallah tutar söznünü akşam arkadaşlar bize gelecek, maç izlicekler millete uyup içmezse ii.

saol tatlım
müzigi patron gelince çalıo mu öküz sanıosun
aman yaa bakalım napcam.

gidip azcık çalışıyım bari :126:
iş durumunu da soracak hiç ilerleyemedim kitapta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…