- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
yaptıracağı adam orjinal parçaya razı değil ben bu yıl kaskoyu ekstra para ödeyerek yaptırdım nedeni de bi kaza durumunda orjinal muadili yan sanayi değil orjinal yedek parçayla değişim garantisi olsun diye. Böyle olacağını bilseydim kemerlerimi sıkarak neden kendimi zora sokarak gideyim o kaskoyu yaptırayım? enayi miyim?
bir de ilerde aracımı elden çıkarmak istediğimde ön tamponda boya olduğu anlaşılacak ama kayıtlarda hasar kaydı olmayacak ben satacağım insanı kandırmış olmayacak mıyım açıklasam bile adam neden yazılı belgeleri yok acaba başına daha kötü bir durum geldi de bana yalan söylüyorlar mu demeyecek mi?
O çocuk sabah bir yerlerinde daha pireler uçuşurken ben kalkıp işe geliyorum. İşin garibi hadi bu hatası böyle örtüldü ilerde yapacağı hatalar kimlerce nasıl tolere edilecek. Böyle şeyler başımıza geldikçe şeytan diyor ki ne çabalıyorsun buralarda git yurt dışına kal oralarda yaşa insan gibi uzak olsun arıza insanlar da çevrenden.
nerden düşmüş fıstık yaaa offfgeçmiş olsun cnmm
Sedaa nasıl nerden düşmüş yaa kıyamam geçmiş olsun
saolun kızlar elinde oyuncakla oynarken oyuncağın üstüne düşmüş kv dede tam görmemiş aslında belkide başka yere çarptı yok sirken gitmedik cnm morluk var işte sadece allah korusun kafasını falan çarpsa giderdim tabiki genel olarak iyidi yani.bol doğa mı düşmüşyanak nasıl morarır yaa dişlerde bir sorun var mı çene kemiğinde filan doktora gittiniz mi
ayranı yok içmeye tahtırevanla gider mıçmaya. madem durumun yok baban arkadan değil ne diye geçersin o simidin başına. Küçük de değil 20 yaşında yani..tamam da sirken yaptıracak durumu yok diosun, senin düşündüğün ne kadar mantıklı olursa olsun parayla olacak bişe yoksa nasıl yaptıracak ki
inşallah lafta kalmaz dilşadcım,kurtulur bu illetteneşim sigarayı bırakmaya karar verdi günde bazen 1,5 bazen 2 paket içiyordu, yeni paketi büktü attı. inanmıyorum bırakacağına ama sanırım destek olmam gerek, inanıyormuşçasına
güle güle kullan canım...iphone, galaksi, ipad bakalım sırada beni ne beklio
çok geçmiş olsun sirkengunaydın kızlar daha hafta başı ama enerji olarak resmen bitiğiz. Dün akşam yaşadıklarımız bizi çok yordu. 20 yaşında işi bile olmayan veledin teki gelmiş bir başkasının arabasıyla bizim araca çarpmış sol ön far kırılmış biraz da tamponda çizikler var çocuk araba kullanmayı yeni öğreniyormuş heyecandan gazla frenin yerini şaşırmış. Tutanağa razı olmuyorlar arabayı tanıdık ustalarında sanayide yaptırmak istiyorlar ona da biz razı değiliz. Mahalle de işte bu çocuk yetim de ödeyemez de diye baskı kurmuş eşime. Şaştık kaldık. Aracı yapacak usta hayrına yapacakmış biz de hayrına kabul ediverecekmişiz üstünde durmayacakmışız. Hayır işi gönüllülük esasına dayanmaz mı madem ödeyemeyecen niye geçiyorsun o direksiyonun başına.Gece düşündükçe uykum kaçtı
sen o kadar dişinden tırnağından biriktir al serserinin teki gelsin çarpsıın mahalle de onu kollasın bu nasıl iş yaa
kızlar,kuaförden çıkınca foto çekmemştim...evde de iş yapıyorum diye toplamıştım saçlarımı...o halde fotosunu çeksem anlaşılmaz ki :26: işlerimi bitirince duş alıcam bugün,o zaman çekicem fotosunu...vilin saçlarını bende merak ettim tatlım hani eklicektin.
evet yaa geçen hafta da bizimkine çarpmışlardı...sirkencim geçmiş olsun ay ne çok araba çarpması çizilmesi yaşadık topikçe yaa biri bizi topluca okusun üflesin
ya buraya has bir durum tatile gidiyoruz gurbetçi geliyor altında son model araba artık kira mı kendinin mi bilinmez yol tek şerit yokuş çıkılıyor önünden her an araç gelebilir virajda göz göre göre solluyor önündeki otobüsü kaç kişiyi birden tehlikeye atıyor veya ışık hızıyla geçiyor seni. Soruyoruz be adam sen bunu yaşadığın ülkede yapabiliyor musun diyoruz yoo orda yasaklar var beni içeri alırlar ceza keserler diyor ee orda yasaksa burda da yasak neden kendi ülkende zıvanadan çıkıyorsun rezil ediyorsunDilekcim gule gule kullan ipadini. Uygulamalari yavas yavas indirirsin artik, adam almis gelmis soyleyip de moralini bozma canim
Sirken size de gecmis olsun canim. Gercekten uzuldum ve seni cok iyi anliyorum. Ben bu olaylar yuzunden 0 araba almayi dusunmem. Insanin cok cani yaniyor. Bu tip insanlarin sadece burda oldugunu dusunmeni de bu acina bagliyorum yoksa en karsi oldugum dusunce tarzi bu. Insanin her yerde iyisi de var kotusu de. Kendi insanimizi bu kadar kolay asagilamak his degil bence. Her sepette bozuk birkac yumurta olabilir bunun icin sepet komple atilmaz canim
Benim almanyada hollanda da yasayn akrabalrim var. Onlarin basina da benzer olaylar geldi canim oralarda. Cezalar daha yuksek ve caydirici tabii ama oralarda da kazalae oluyor hatalardan dolayi. Burda da cezalari arttirdilar ama iste sorun sikayet etmekte. Sen nasil arabanin basina birsey gelmeainden korkup susuacaksan cogunluk ayni seyi yapmak zorunda kaliyor. Mal canin yongasi ne de olsa. Iki kisi sikayetci olabilse adamlar daha dikkatli olur
yaa bu anneme bi gün iyi bi cırlıcam haa :99:
aradım kırk saat konuşuo gerekli gereksiz.
babanem çok hasta son zamanlarda yarın dr'a gidilcek
belki de yatırcaklar yanında kalacak kişi annem diğer oğul ve gelinlerde insanlık olmadığı için.
ee zaten kardeşim problem işe gitmek istemio okula gitmek istemio ağlıomuş babam konuşuomuş olmuomuş
sabah annemlede kavga etmişler oda işe bırakmış gelmiş
ağlıomuş evde.
sinirlerim laçka dio
kardeşim anlamıo bilioum ama yapcak bişi yok yani anlamıo işte kendi istediği gibi olsun istio
stajdanda sıkıldı zaten
yarın hastaneye gidilcek ipek bende kalsın ben işe götürüyüm die düşünmüşler annem kıvırıo nası yapsak söyle işte yok dicem sanki
oysa kardeşim msnden yazmıştı uyuz etti beni 10 dk laf kalabalığı başımı ağrıttı valla
annen babannenin başında kalırsa kardeşinin sende kalmasını mı planlıyormuş? Ben tam anlayamadım. Peki sen nasıl ikna edeceksin iş ve okul konusunda?yaa bu anneme bi gün iyi bi cırlıcam haa :99:
belki de yatırcaklar yanında kalacak kişi annem diğer oğul ve gelinlerde insanlık olmadığı için.
ee zaten kardeşim problem işe gitmek istemio okula gitmek istemio ağlıomuş babam konuşuomuş olmuomuş
ağlıomuş evde.
sinirlerim laçka dio
kardeşim anlamıo bilioum ama yapcak bişi yok yani anlamıo işte kendi istediği gibi olsun istio
stajdanda sıkıldı zaten
yarın hastaneye gidilcek ipek bende kalsın ben işe götürüyüm die düşünmüşler annem kıvırıo nası yapsak söyle işte yok dicem sanki
oysa kardeşim msnden yazmıştı uyuz etti beni 10 dk laf kalabalığı başımı ağrıttı valla
ya çekindi belkide kadın cnm napcan ee stajı bırakm olasılığıda var kardeşinin ozman nolacak bırakırsa?
annen babannenin başında kalırsa kardeşinin sende kalmasını mı planlıyormuş? Ben tam anlayamadım. Peki sen nasıl ikna edeceksin iş ve okul konusunda?
Dilekcim gule gule kullan ipadini. Uygulamalari yavas yavas indirirsin artik, adam almis gelmis soyleyip de moralini bozma canim
Sirken size de gecmis olsun canim. Gercekten uzuldum ve seni cok iyi anliyorum. Ben bu olaylar yuzunden 0 araba almayi dusunmem. Insanin cok cani yaniyor. Bu tip insanlarin sadece burda oldugunu dusunmeni de bu acina bagliyorum yoksa en karsi oldugum dusunce tarzi bu. Insanin her yerde iyisi de var kotusu de. Kendi insanimizi bu kadar kolay asagilamak his degil bence. Her sepette bozuk birkac yumurta olabilir bunun icin sepet komple atilmaz canim
inşallah canım, akşam ben de öle söledim, konuşmaya başlayınca eğer içiyo olursan tiksinir senden, kokuyosun der üzülürsün dedim.Dilsad esin insallah kurtulur canim sigaradan. Ben biraktiktan sonra anladim nasil bi illetmis. Simdi de sukur ediyrum biraktigima. Bebegimi zehirlemiyorum diye. Sen de esini boyle motive edebilirsin. Sizden sigara icen olmazsa evinize gelenler de daha dikkatli oluyorlar canim. Bebisiniz mis kokulu babasina daha cok sarilir hem
ya Allah aşkına sirken, sen böyle söylersen ben böyle söylersem bikaç kişi yüzünden adımız çıkmaz mı? çok kolay söylüyosun olmuş işte, yaptıracak durumu yok ya razı olup onun imkanlarınca yaptıracaksın ya da kendin yaptıracaksın ama bence zaten suçluluk duyuyordur gelip arabanıza bişey yapmazvilin o aile bir şekilde öder de korkuyoruz aradan bi süre geçip unutulunca bir sabah kalktığımızda aracaın üzerinde natürmort bir resimle karşılaşmaya. Köpeğe dadanacağımıza çalıyı dolanacaz biz ödeyeceez nolacak o kadar çalışıyorum bir ay da o serseri velet için çalışıveririm. bu da bizim gönülsüz hayrımız olacak...
ya buraya has bir durum tatile gidiyoruz gurbetçi geliyor altında son model araba artık kira mı kendinin mi bilinmez yol tek şerit yokuş çıkılıyor önünden her an araç gelebilir virajda göz göre göre solluyor önündeki otobüsü kaç kişiyi birden tehlikeye atıyor veya ışık hızıyla geçiyor seni. Soruyoruz be adam sen bunu yaşadığın ülkede yapabiliyor musun diyoruz yoo orda yasaklar var beni içeri alırlar ceza keserler diyor ee orda yasaksa burda da yasak neden kendi ülkende zıvanadan çıkıyorsun rezil ediyorsun
yaa bu anneme bi gün iyi bi cırlıcam haa :99:
ağlıomuş evde.
sinirlerim laçka dio
stajdanda sıkıldı zaten
İnş. girebilirim, canım dr ok derse eşim götürür zaten evhamlı olduğu için.canım denizin temiz olduğunu düşünüyorsan girebilirsin, yüzmek çok iyi geliyor. deniz olmasa da havuza girmene izin veriliyor, hatta doktorlar tavsiye ediyorlar. hem seni hem bebişi rahatlatır su.
Hayırlı olsun ipadın dilekkGÜNAYDINNNN :119:
benim regl ağrısı hafifledi bugün biraz daha iyiyim.
bugün patronun valizi geldi kendi yok :26:
kızda gelmiş 10 gün sonra geleceği tuttu oda bugünü buldu
şimdi öküzdü, kızdı ve asma kattayız alt kat herşeyi duyuo
ben bu şartlarda nası söylerim izin verse sorun yok ama vermezse
herkeste duyacak kötü yani.
hıı bu arada tosun bana ipad almış yaa
bi geldi akşam elinde çantayla
arada cihaz getirir gösterir, beğenmezsem alır giderdi
sormaya gerek duymamış aldım sana dio
tablet istioum die
ama apple işte yaa resmi, müzigi bile programı olmadan indiremiosun
bi çok şeyi de ücretli zaten
google store daha iyi onun için galaksiler favorim yani neyse bakalım
olmadı geri veririrm
iphone, galaksi, ipad bakalım sırada beni ne beklio
Geçmiş olsun canım.. Tehtid etmeleri çok çirkince gerçekten pişman gibi davransalar zaten insiyatifinizi kullanırsınız ama çizik araba fotoları göstermeler falangunaydın kızlar daha hafta başı ama enerji olarak resmen bitiğiz. Dün akşam yaşadıklarımız bizi çok yordu. 20 yaşında işi bile olmayan veledin teki gelmiş bir başkasının arabasıyla bizim araca çarpmış sol ön far kırılmış biraz da tamponda çizikler var çocuk araba kullanmayı yeni öğreniyormuş heyecandan gazla frenin yerini şaşırmış. Tutanağa razı olmuyorlar arabayı tanıdık ustalarında sanayide yaptırmak istiyorlar ona da biz razı değiliz. Mahalle de işte bu çocuk yetim de ödeyemez de diye baskı kurmuş eşime. Şaştık kaldık. Aracı yapacak usta hayrına yapacakmış biz de hayrına kabul ediverecekmişiz üstünde durmayacakmışız. Hayır işi gönüllülük esasına dayanmaz mı madem ödeyemeyecen niye geçiyorsun o direksiyonun başına.Gece düşündükçe uykum kaçtı
sen o kadar dişinden tırnağından biriktir al serserinin teki gelsin çarpsıın mahalle de onu kollasın bu nasıl iş yaa
İnş. canımmözgecim inşallah kısmet olur oğlunuzla gitmeniz.
alishia tabiki git sende görsün bebişin doğru düşünmüşsün
özlem bencede gitmen çok iyi olmuş son vazife derler yaa için rahat olur hep
nigar o kadar iyi anlıoum seni işteki o anlayışsız insanlardan falan bahsedince
mutsuz olmanı içinin sıkıntısını bende yaşıoum burda maalesef
vilin saçlarını bende merak ettim tatlım hani eklicektin.
dilşad umarım bırakabilir ne iyi olur bilio musunönce sağlık sonra maddiyat
bugün kontrol et sen ara sor netten araştır ne şekilde yardımcı olabilirsin
ben danışma hattını bile aramayı düşünüoum eşim bıraksın die
kkoras kusura bakma ama benim tatile gitmem sirkenin çocuk düşünmesi kadar uzak yazmana güldüm
neden öyle düşünüosun ayarlasanız kendinizi planlasanız 2 günlüğüne bile bi yere gidilir
illa ki deniz kenarı olcak die bişi yok ki tatil deyince
biz eşimle eylülde 2 gün kapadokyaya gitmiştik yaa alanya tatillerinden daha güzeldi valla
yine çok istioum oraya gitmeyi
hıı birde eskişehir
ee istanbula inşallah gitcem bakalım
çok gezentiyim yaa şehirler arası hemde
zuzu haklı galiba
günaydın kızlar,
akşam kuzenimin oğlunun doğumgünü vardı ordaydık biraz oturup geldik baş ağrısından öldüm nerdeyse kızımda düşmüş ztn yanağı mosmor kuzumun onada üzüldüm.hiç yatamadımda gece hayır olsun.
özge denize girebilirsen gir cnm ben hatırlarsan balıkesir marmaris gitmiştim hamiş halimle yüzmek çok ii geliyodu.
saolun kızlar elinde oyuncakla oynarken oyuncağın üstüne düşmüş kv dede tam görmemiş aslında belkide başka yere çarptı yok sirken gitmedik cnm morluk var işte sadece allah korusun kafasını falan çarpsa giderdim tabiki genel olarak iyidi yani.
selam kızlarr
kokişim allah rahmet eylesin babacığına kesinlikle en iisini yaptın gitmekle, yoksa hayatın boyunca içinde kalırdı canım, allah geride kalanlara uzun ömürler versin
ben iiyim ama şu kusmalarım hala geçmedi ara ara yokluo sabahları, onun dışında problem yok çok şükür, haftaya salıya randevu aldım görücem inş. fıstığımı, bi hafta nası dayanıcam bilmiom ama
dilşadcım bak demiştim sana ne güzel haberlerle gelmişsin
ablanın bebeğine erkek mi dediler yani bu seferrrbak tırstım şimdi, bana ne dicek bakalım doktor haftaya:18:kesin bişi sölese yavaştan bişiler almak istiom ufak tefek kıyafetler gibi
vilişş foto eklememişsin amaaa
özge burda saklıkent var bi dağ orda kar oluo kayak merkezi hatta orası, oraya gidicez, hatta çok fena planlar yaptık karda mangal yeme içme gibi, inş. bi aksilik çıkmaz yarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?