Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

tamam da sirken yaptıracak durumu yok diosun, senin düşündüğün ne kadar mantıklı olursa olsun parayla olacak bişe yoksa nasıl yaptıracak ki

nerden düşmüş fıstık yaaa offfgeçmiş olsun cnmm

Sedaa nasıl nerden düşmüş yaa kıyamam geçmiş olsun

bol doğa mı düşmüş yanak nasıl morarır yaa dişlerde bir sorun var mı çene kemiğinde filan doktora gittiniz mi
saolun kızlar elinde oyuncakla oynarken oyuncağın üstüne düşmüş kv dede tam görmemiş aslında belkide başka yere çarptı yok sirken gitmedik cnm morluk var işte sadece allah korusun kafasını falan çarpsa giderdim tabiki genel olarak iyidi yani.

tamam da sirken yaptıracak durumu yok diosun, senin düşündüğün ne kadar mantıklı olursa olsun parayla olacak bişe yoksa nasıl yaptıracak ki
ayranı yok içmeye tahtırevanla gider mıçmaya. madem durumun yok baban arkadan değil ne diye geçersin o simidin başına. Küçük de değil 20 yaşında yani..
aslında polise haber verebilirim gelip kapımızın önünde tutanak tutarlar kaskom karşılar götürür serviste yaptırırlar ama parasını da onlardan bir şekilde çıkarırlar ama kızdığım nokta dün eşime telefonlarından çizik araba resimleri gösteriyorlarmış ağğğbiii bak daha kötüsü de olabilirdi diye :26:belalı tipler serseriler böylelerinin nefes alması bile zarar anlamadığım mağdur olan esasında biziz mahalle neden baskı kurar bize.

eşim sigarayı bırakmaya karar verdi günde bazen 1,5 bazen 2 paket içiyordu, yeni paketi büktü attı. inanmıyorum bırakacağına ama sanırım destek olmam gerek, inanıyormuşçasına
inşallah lafta kalmaz dilşadcım,kurtulur bu illetten

iphone, galaksi, ipad bakalım sırada beni ne beklio
güle güle kullan canım...

çok geçmiş olsun sirken bence polisi arayıp tutanak tutturun,kasko mis gibi tamir etsin,o eşek sıpası da ödesin masrafları, direksiyon başına geçerken daha çok düşünür belki

vilin saçlarını bende merak ettim tatlım hani eklicektin.
kızlar,kuaförden çıkınca foto çekmemştim...evde de iş yapıyorum diye toplamıştım saçlarımı...o halde fotosunu çeksem anlaşılmaz ki :26: işlerimi bitirince duş alıcam bugün,o zaman çekicem fotosunu...

sirkencim geçmiş olsun ay ne çok araba çarpması çizilmesi yaşadık topikçe yaa biri bizi topluca okusun üflesin
evet yaa geçen hafta da bizimkine çarpmışlardı...

günaydın kızlar...
bol,geçmiş olsun canım,nasıl acımıştır kim bilir doğanın canı
sabah rüyamda zuzuyla seni gördüm...zuzu,adanaya gelicekmiş,ikimiz havaalanına gidip bilet soruyoruz zuzuyla...ama senle doğa da varsın yanımızda...senin yanına nasıl gelicekse hostesler havaalanında yemek dağıtıyolar...doğa yanıma geliyo,ona yemek yediriyorum(biber dolması ) böyle garip bi rüyaydı işte
kocişim işe çok erken gitti,ben biraz daha uyudum...bi şeyler atıştırmıştım,şimdi gidip kahvaltı yapıcam...akşam mutfak dolapları çok yormuş beni...bugün mutfaktaki buzdolaplarını silicem...yarında kuzumun giysilerini yıkamayı planlıyorum...
3 gündür gece uykusu kalmadı bende,sürekli dönüp duruyorum,uyanıyorum...her gece bi yerim ağrıyo,son ay zor geçer diyolardı,şimdi şimdi anlamaya başladım...

Dilekcim gule gule kullan ipadini. Uygulamalari yavas yavas indirirsin artik, adam almis gelmis soyleyip de moralini bozma canim

Sirken size de gecmis olsun canim. Gercekten uzuldum ve seni cok iyi anliyorum. Ben bu olaylar yuzunden 0 araba almayi dusunmem. Insanin cok cani yaniyor. Bu tip insanlarin sadece burda oldugunu dusunmeni de bu acina bagliyorum yoksa en karsi oldugum dusunce tarzi bu. Insanin her yerde iyisi de var kotusu de. Kendi insanimizi bu kadar kolay asagilamak his degil bence. Her sepette bozuk birkac yumurta olabilir bunun icin sepet komple atilmaz canim

Dilsad esin insallah kurtulur canim sigaradan. Ben biraktiktan sonra anladim nasil bi illetmis. Simdi de sukur ediyrum biraktigima. Bebegimi zehirlemiyorum diye. Sen de esini boyle motive edebilirsin. Sizden sigara icen olmazsa evinize gelenler de daha dikkatli oluyorlar canim. Bebisiniz mis kokulu babasina daha cok sarilir hem

vilin o aile bir şekilde öder de korkuyoruz aradan bi süre geçip unutulunca bir sabah kalktığımızda aracaın üzerinde natürmort bir resimle karşılaşmaya. Köpeğe dadanacağımıza çalıyı dolanacaz biz ödeyeceez nolacak o kadar çalışıyorum bir ay da o serseri velet için çalışıveririm. bu da bizim gönülsüz hayrımız olacak...

ya buraya has bir durum tatile gidiyoruz gurbetçi geliyor altında son model araba artık kira mı kendinin mi bilinmez yol tek şerit yokuş çıkılıyor önünden her an araç gelebilir virajda göz göre göre solluyor önündeki otobüsü kaç kişiyi birden tehlikeye atıyor veya ışık hızıyla geçiyor seni. Soruyoruz be adam sen bunu yaşadığın ülkede yapabiliyor musun diyoruz yoo orda yasaklar var beni içeri alırlar ceza keserler diyor ee orda yasaksa burda da yasak neden kendi ülkende zıvanadan çıkıyorsun rezil ediyorsun

Benim almanyada hollanda da yasayn akrabalrim var. Onlarin basina da benzer olaylar geldi canim oralarda. Cezalar daha yuksek ve caydirici tabii ama oralarda da kazalae oluyor hatalardan dolayi. Burda da cezalari arttirdilar ama iste sorun sikayet etmekte. Sen nasil arabanin basina birsey gelmeainden korkup susuacaksan cogunluk ayni seyi yapmak zorunda kaliyor. Mal canin yongasi ne de olsa. Iki kisi sikayetci olabilse adamlar daha dikkatli olur

canımızı sıkan da o yaşadığımız sitede oturuyorlarmış sürekli burun buruna gelecez yani gelip kazayı yaptığı yeri bir görsen yuhhhh dersin araba çalışmaya uygun bir yer değil. O kadar yokuşun dönemecine araçlarını parkedenler olur millet gelip geçerken sıkıntı yaşar hiç bir şey gelmez başlarına biz gideriz düzgün parkederiz aman kimseye sıkıntı olmasın arıza olmasın diye gelir arıza tip yine bizi bulur.

Susup sineye çeksek de hakkımızı helal etmeyeceğiz.

yaa bu anneme bi gün iyi bi cırlıcam haa :99:

aradım kırk saat konuşuo gerekli gereksiz.
babanem çok hasta son zamanlarda yarın dr'a gidilcek
belki de yatırcaklar yanında kalacak kişi annem diğer oğul ve gelinlerde insanlık olmadığı için.
ee zaten kardeşim problem işe gitmek istemio okula gitmek istemio ağlıomuş babam konuşuomuş olmuomuş
sabah annemlede kavga etmişler oda işe bırakmış gelmiş
ağlıomuş evde.
sinirlerim laçka dio

kardeşim anlamıo bilioum ama yapcak bişi yok yani anlamıo işte kendi istediği gibi olsun istio
stajdanda sıkıldı zaten
yarın hastaneye gidilcek ipek bende kalsın ben işe götürüyüm die düşünmüşler annem kıvırıo nası yapsak söyle işte yok dicem sanki
oysa kardeşim msnden yazmıştı uyuz etti beni 10 dk laf kalabalığı başımı ağrıttı valla

ya çekindi belkide kadın cnm napcan ee stajı bırakm olasılığıda var kardeşinin ozman nolacak bırakırsa?

annen babannenin başında kalırsa kardeşinin sende kalmasını mı planlıyormuş? Ben tam anlayamadım. Peki sen nasıl ikna edeceksin iş ve okul konusunda?

ya çekindi belkide kadın cnm napcan ee stajı bırakm olasılığıda var kardeşinin ozman nolacak bırakırsa?

annen babannenin başında kalırsa kardeşinin sende kalmasını mı planlıyormuş? Ben tam anlayamadım. Peki sen nasıl ikna edeceksin iş ve okul konusunda?

ya zaten haziranda okul staj bitio napcak full evde diouz
bari şurda iki ay kaldı gitsin gelsin
bide evde oturuyum demez ki gezmeye gitmek ister götürmezsen küser
annem ben hergün nereyi buluyum ona dio

stajı bırakabilir sorun olmaz zaten söylüouz istersen okula git işe gitme diouz onu da istemio
annem yarın için ben götürüyüm istio sabah 8-9gibi hastanede olcaklarmış kardeşim 10da başlıo işe
ama tabii babaneyi yatırırlarsa nolur bilmioum:26:

kesinlikle aynı fikirdeyim, o hep özenilen Avrupa da insanlık merhamet bizdeki gibi asla değil, komşusuyla selamlaşmaz, ama biz her şeyde örnek göstermeye çalışıyoruz. batıcılık bi yere kadar
kendimizi, kötü gösterecek kadar asla olmamalı benliğimizi kaybedicez yoksa.

inşallah canım, akşam ben de öle söledim, konuşmaya başlayınca eğer içiyo olursan tiksinir senden, kokuyosun der üzülürsün dedim.

ya Allah aşkına sirken, sen böyle söylersen ben böyle söylersem bikaç kişi yüzünden adımız çıkmaz mı? çok kolay söylüyosun olmuş işte, yaptıracak durumu yok ya razı olup onun imkanlarınca yaptıracaksın ya da kendin yaptıracaksın ama bence zaten suçluluk duyuyordur gelip arabanıza bişey yapmaz

annelerin hepsi aynı sıkma canını, kardeşin de belki sen söyleyince daha kolay ikna olur

dilek kardeşinin okulu bu sene tamamen mi bitiyor? Peki sizin İstanbula gitme işi noldu? Senin istanbula gideceğini annenler biliyorlar mı?

dilşad zaten adımız çıkmış çıkacağı kadar bizim bir şey dememiz ya da demememiz pek bir şey ifade etmiyor.

canım denizin temiz olduğunu düşünüyorsan girebilirsin, yüzmek çok iyi geliyor. deniz olmasa da havuza girmene izin veriliyor, hatta doktorlar tavsiye ediyorlar. hem seni hem bebişi rahatlatır su.
İnş. girebilirim, canım dr ok derse eşim götürür zaten evhamlı olduğu için.

Hayırlı olsun ipadın dilekk Maşallah tosununa bu aralar döktürüyo sana valaa B.görümcemin eşide kadınlar günü hediyesi olarak Blackberry almış Biz o günü kutlamadık bile dedim Sadece pammuklı şeker almıştı kocam bana

Geçmiş olsun canım.. Tehtid etmeleri çok çirkince gerçekten pişman gibi davransalar zaten insiyatifinizi kullanırsınız ama çizik araba fotoları göstermeler falan Yani yaptırsk bile böyleolur eninde sonunda demek istiyorlar.. Bırakın imkanları doğrultusunda yaptırsınlar ozmn napıcaksınız

İnş. canımm

Aaa nasıl düşmüş canım yaa yanağı nasıl morarır ki:26: fotolar süperr

Dilşad maşallah eşine inş. böyle devam eder Eşimde bende içmiyoruz sigara, yanında içenide sevmez ablası felan içtiğinde. Ayı yerde içerler eşim varken

Nekimm Allah sana hayırlı bi iş kapısı açsın inş.. Kurtulursun o meraklı melahatlardan
Evet aileye birden 3 erkek geldi hepsi birlikte büyüceklerr

Tünaydınnnn

Biz isime karar verdik gibi kızlarr...

İsmi ÇINAR olucak inş.. eşiminde benimde ortak kararımız bu şimdilik daha başka bi fikir gelmezse.. Tuhaf bişe daha oldu isme karar verdiğimiz günden sonra eşim bana pamuklu şeker getirdi markası ÇINAR.. Sonra aynı gün kardeşim geldi kadınlar günü için oda pamuklu şeker getirmiş aynı yerden almışlar oda ÇINAR

Merhaba kızlar.

size de selam veriyim dedim bugün tüm işlerimi salladım da ne olacak bu işin sonu bilmiyorum.
neler var neler yok herkesler iyidir inşallah

buranın tıklım tıklımlığından patronla konuşamadım onu geç
yarın babane hastaneye gitcek annem yatırabilirler dio
ee yanında annem refekatçi kalıo
kardeşim ve babam yalnız kalıo
ben izin alsam bile tuhaf oluo ist gitmek neden böyle oluo
anlamıoum ne zaman istanbula gitmeyi planlasam bişi çıkıo yaa

sağol cnm gittim ama vijdanen yine rahat değildim hasta yatağında çağırmıştı gitsem gitmesem çok düşündüm olanlar kızgınlık ve terkidilişleri unutamıyo insan:26::26: eşimde bildiği için çocuğu bırakıp nere gitcen felan demişti göndermemişti kardeşimde gelme çok acı çekiyo eski hali yok ve eskileri çok konuşuyor canını sıkar demişti beni vazgeçirdiler uçak bile bakmıştım...

özlem inanmıyor dimi kanser olduğuma demiş kardeşime oda hayır inanıyor demiş bunu ölünce söyledi oda bin pişman keşke gelseydin dio kızım kızım die çok ağlamış hastanede ....

hayal etmiştim onun beni görünce sevindiğini :26:
düşündüm ne konuşcam ne diyecem arada 12 sene var bıraktı gitti hemde kumar uğruna.... düğünümde aramadı sormadı bir telf açmadı benim ne yaptığımı kimle evlendiğimi bile merak etmedi... çok yarım kalmışlıklar var hangisini sayayım...paylaştığım resimde 6 yaşındaydım ozmanda bırakıp gitti bisürü kumar borcu ve haciz...7 sene sonra geldi ben ortaokulda felandım orta son annemle barıştılar annem şans verdi 2 sene ve yine herşeyimizi götürdü ve gittii

ama değdimi yaa o kumara onun için bizi bırakıp gitmeye değermiydi çok kötü yaşadı hatta yaşamadı mutsuz bir yaşam

benim kalbime bi acı oturdu kaldı sızlıyor garipçe bilyorumki asla gitseydim keşke bitmiyecek hep kin ve gurur yönetti bizi ...o çok yaptı ama napim ben seçmedimki onu babamdı görmeliydim sonkez ötesi yok bidaha göremiyecemm

mektup bırakmış ama ben gitmeyince yırtmış mektubu amcam söylemiş kardeşime mektubu yırttı felan demiş kızmış ve mezarıma gelmesin demiş gittim o istemesede dua ettim 7 sinide yaptık ama mezarı görünce inanamadım sanki....:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…