Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Günaydın kızlar

40 olayını konuşmusunuz bende annemden öğrendiklerimle biliyorum 40 ına kadar bebek toparlanır dış dünyaya alışırmış...annelerde kanama olduğu için bi nevi kirli gibi evde olması yorulmaması ve lohusa annenin dinlenmesi şartmış...ben 5. günü hastaneye gittim çağan sarılık olmuştu:26: sonra 20. günde yarı kırk diyolar artık patladım dışarı gezmeye gittim eşimin yanına deniz kenarına ...annem çıkmasamıydık nazara gelirsen korkuturlar die uyarmıştı dedim haziran sıcağında sıkıldım evde klimasızda duramadım o gece eşim geç gelcekti oğlumla tek yattım hayatta inanmazdım karabasan şu bu gülerdim ve o gece annem diğer odada yatıyo ben uyurken bişi geldi dilim bağlandı okuyamadım bağaramadım bismillah diyemedim beni tuttuğu gibi uçurmya başladı yataktan yükseldiğimi farkettim çocuk aklıma geldi kokrtum bianda içimden okudum gitti...anneme bağırdım geldi yanımda yattı eşim gelene kadar baya bi dışarı çıkmadım sonra:26::26:

40 ı geçene kadar klima açmadım bebek çarğılır hasta olur die dışarda 40 derece sıcaklık kavrulyo heryer biz sere serpe yattık oğlumla :26:

40 ından sonra yeter dedim açtım klimayı ...

gunaydın kızlar
görümcemin bebeğinde de yenidoğan sarılığı olmuş :26: bir gece hastanede kalmışlar eve dönmüşler. Topuğundan bile kan aldılar diye nasıl trajik anlatıyorlar

maşallah ilkere çok şükür geçmiş kızarıklık, ne güzel gezmişsiniz bebişleri alıp

canım annem de hep öle der, benm baş ucuma kuranı kerim ve bıçak koymışlardı, var bi bildikleri demek ki.
benm anneme de gelmiş lohusayken
benm bi de temmuz sıcağına geliyo ovv çok sıcak, sağlıkla gelsin de ha bire duşa girerim

günaydın kızlaar

gunaydın kızlar
görümcemin bebeğinde de yenidoğan sarılığı olmuş :26: bir gece hastanede kalmışlar eve dönmüşler. Topuğundan bile kan aldılar diye nasıl trajik anlatıyorlar

bebişi soyup evdeki normal ampulün altına yatırsıınlar azcık da şekerli su versinler ablamın oğluna doktor söylemişti bunu canım.
topuğundan tabii alıcaklar kanı

bebişi soyup evdeki normal ampulün altına yatırsıınlar azcık da şekerli su versinler ablamın oğluna doktor söylemişti bunu canım.
topuğundan tabii alıcaklar kanı
paniklemişler sanırım oysaki hep etrafımdaki doğan bebeklerde duyuyorum sarılık oldu da hastaneye gittik ama geçti de diye; çok sık karşılaşılan bir şey
topuk kanında bakılan hastalık zaten benim ilgi alanım biliyorsun

günaydın kızlar
ölüoum bitioum

misafir gelio die mutfağa girmem devlet meselesi oluo benim
saat gece 1 kadar hiç oturmadım ama pert olmuşum ne salağım yaa çocuğunda geleceği kesin diil
ama elbet gelecek biri olur nası olsa hafta sonu die düşündüm.

market yapıp Eki Görüntüle 658088 eve gittim.
nevresimleri değiştirdim banyo fayanslarını ovdumEki Görüntüle 658089
tuvaleti temizledim heryeri süpürüp sildim Eki Görüntüle 658091 Eki Görüntüle 658090
bi toz alınması kaldı.
kardeşimle mutfağa girdik
fırında havuç kızartması yatağında kabak graten yaptım
galeta unlu patlıcan kızarttım fırında güzel oldu fırındada nek
tavuk salatası yaptım
renkli çocuk makarnasından makarna salatası yaptımEki Görüntüle 658092
kedi dili pasta
mercimek çorbası yaptım Eki Görüntüle 658093 içki içilirse gece üstüne çorba içilebilir die
barbunya pilakim ve haydarim vardı
avcı böreği yaptım bugün pişecek.
birde bugün kereviz salatası yapcam
tüm bunları yaparken bi ton bulaşık çıktı onları yıkadım Eki Görüntüle 658094
bulaşık makinesi de çalıştırdım
kuruyan çamaşırlarım vardı onları topladım Eki Görüntüle 658095 ütü yaptım Eki Görüntüle 658096
saat 1 oldu eşim geldi kardeşimi çıkardık eve indim bulaşık makinesi bitmişti onu yerleştirdim ve yattım
ama belim ağrısından ağlayarak uyudum resmen
sabahta öyle zor kalktım ki

Son düzenleme:
Sirken yeni dogan sariligi cok sik karsilasilan bi durum canim. Topuk kanini da butun bebeklersen aliyorlar. Hatta ben ozelde yaptigim icin dogumu orda ayri, saglik ocaginda ayri aldilar topuk kanini.

Benim de odama kuran asmistik kirkim cikincaya kadar. Cok sukur oyle aeyler yasamadim ama o cesinde bir kerr karabasan olayi yasamistim berbatti. Bir daha yasamam insallah. Oyle korktugumu hatirlamiyorum hic

dileeek naptın sen yaaa nası dayanıyosun bunca işe
biz akşam eve giderken annemler aradı, oraya gittik yemeğe
9a doğru çıktık eve gittik bu kaa, ben dayanamıyorum akşamları çok iş yapmaya

günaydın kızlar,
sabah sabah gerdi yine beni görümce iş buldum girdi bugün 3. günü dünden beri çıkacam diye sabah yine yazmış çok yoruluyomuş ben böle ortamda çalışamam akşam söleyip çıkacam diyor sinir geldi artık konuştuk biraz benim burda yaşadıklarımı duysan 1 dk durmazsın bi şekilde katlanıyoruz mecburuz falan dedim ama hiç sanmıyom bugün olmasa yarın çıkacak kafasına koymuş o.off ki off yani.

dilekk sen delisin yaa altı üstü gelecek 1 kişi oda belli bile değil daha ve yaptığın hazırlığa bak yaa o gelmezse çağıracağın birileri varsa söle gelsinler aradan çıkarırsın hazırlığın araya gitmesin.

sirken kızlarda demiş ztn bütün bebişler olur sarılık çok şükür doğa olmamıştı ama kan alınıyo kaç kere korkulacak bişe değil.

dileeeek idolümsün
ne ara yaptın bütün işleri ben daha alışverişimi bile yapmadım
bugün yapıp akşam başlarım yarın sabah da süpürge açar toz alırız diye düşündüm zaten akşama gelecekler bana da. Ama eşimin sabah pek bir hamaratlığı üzerindeydi; bugün ev günü; ben bugünden süpürge açar mop yaparım sen sadece yarın toz alırsın diyordu

kızımın ismi hala yok teyzesi...
arayan da yok artık isim sitelerinde gezmekten sıkıldım artık,sanırım doğduktan sonra babası gibi 1 ay isimsiz kalıcak

bizde de 40 dışarı çıkarmazlar :26:
hatta lohusayı ve bebeğini tek başına bırakmazlar...rahatsız edilir,korkutulur diye...:26:

bacım naaptın sen
niye bu kadar yoruyosun kendini
nazar değecek,kelebeğini kaşı (neeeeeek özledim kız seni)

günaydın kızlar...
nisan annelerinden biri sabah doğum etmiş gece 4'te sancısı gelmiş,7.30'da doğurmuş...hem de benden daha geride haftası :18:
boooool hemen kızımın giysilerini yıkıycam bugün :18:
dün akşam kvler yemeğe bize geldiler...bugün de gelecekler...kv hasta hala...
bugün evimi silip toz almam lazım...bi de deterjanlı su hazırlayıp sandalyelerimi silicem...
akşama kp balık alıcakmış,ben sadece salata yaparım,bi de çayın yanına kek...
öğlene arkim gelebilir,o gelene kadar evi toplayayım...
dışarda nasıl bi fırtına var anlatamam :18:

dileeek naptın sen yaaa nası dayanıyosun bunca işe
biz akşam eve giderken annemler aradı, oraya gittik yemeğe
9a doğru çıktık eve gittik bu kaa, ben dayanamıyorum akşamları çok iş yapmaya
yaptım ama gel bana sor şimdi bile çok yorgunum valla bacaklarım ağrıo
bide tosun maça gitmiş belim sakatlandı dio
ya işte beceremicen bu işi uzatma artık dedim bende öyle düşünüoum dio
bana bakar mısın dio
bana kim bakcak dedim deli yaa

sende sabahları yapıosun bazen bende ona hayret edioum :26:

evet çıkacak umrunda mı sizin durumunuz kendini düşünen bencilin teki görümcen

ya gelmezse valla boşa gider bunca şey çok çokta yaptım haa
açık büfe gibi oldu masanın üstü
bakalım kime kısmet olacak

özge annenin işine çok sevindim canım daha iyi şartlara kavuşmuş
hemde nerdeyse 1 ay daha berabersiniz

yarenim bende öyle öfkenioum ki patrona cuma oldu daha bi plan yok ortada
yarın 11de gelecek kadın ne olacak bilmioum.

canım saat 6dan 1e kadar yaptım 7 saat
sanada kolay gelsin valla zor yaa misafire hazırlık
kendimize yaparken daha geniş geniş rahat yapıoum
bide hep aksilik olur yaa gıcık olurum
eşin yardımcı olcakmış bak ne güzel yine bi faydası oluo
benimkinin tek yaptığı yapılanı tüketip düzeltilen yeri dağıtıp kirletmek

gece ilaç içmiş banyoda duruo ilaç gömleği atmış sepetin üstüne içine atmayı öğrenemedi.
peçetelikten peçete alcam die hepsini koltuğun üstüne dağıtmış sabah bi gördüm
bana bak kafanı gözünü kırarım bunlar ne dioum PARDON dio
ne pardonu bee dedim
özür dilerim :18: ozaman dio

dilek kusura bakma bacım ama eşinle aranızda geçen diyaloglar çok hoşuma gidiyo

bol,hanımefendi nasıl bi iş istiyomuş sorsaydın da ona göre iş bulsaydın haspama...sanki koç üni. mezunu falan da iş beğenmiyo nasılsa evin ihtiyaçlarını gören var,silgara parasını veren var,niye çalışsın ki

ocağa meyve suyu koydum(erik+kızılcık+şeftali karıştırdım) dolabımda biraz daha yer açılır hem...

Günaydın kızlar

Sabahtan beri faturalarla uğraşıyorum. Bazılarını yatırdım netten, yatıramadıklarımı dışardan yatırcam. Bugün bankaya gidip eski krediyide kapatmak için konuşucam ne kadar indirim uygulayacaklar bakalım. Bol, sirken siz bilirsiniz nasıl konuşuyim 3 yıllık kredinin 1 yılını ödedik 2 yılı peşin ödicez. Varmı tavsiyeleriniz?

Yarın da eşimin ark. ile eşini davet ettik akşam üzeri için evimi temizlemem lazım heryeri ve menü belirleyip alışveriş yapmam lazım.

dilek diyaloglar süper benimki de bi garip eminim o süpürge o g.t içi kadar evde 3 saat çalışacaktır.

bol görümcene pes diyorum hani vardır ya asalak ruhlu insanlar şu hayatta hiç bir amacı olmayan mücadele nedir bilmeyen bi baltaya sap olamamış hiç bir işe yaramayan aldığı nefes bile zarar olan sünepe tipler işte senin görümce ondan ben anladım

Oooovvv çok seerttttt

dilek kusura bakma bacım ama eşinle aranızda geçen diyaloglar çok hoşuma gidiyo
bende bazen çok gerilioum ama böyle konuşmalar kavgalarımızı uzatmayı engellio sanırım :26:
birde yatağın üstüne cebindeki çöpleri boşaltırken 15 tl bırakmış
attım cebe bunlarda g... toplama parası dedim
onları unutmuşu dio geçti artık dedim Eki Görüntüle 658177
yolda yürürkende 1 tl 1 tl para verio ben konuştukça
sabah sabah 23 tlyi attım cebe

aynen senin gibi düşünüoum ayıp yaa dün sedaya dedim valla abisini seni düşünmüo doğayı düşünsün bari
el kadar çocuğun rızkı belki onlara o kadar para akmasa kızlarına bişiler yapcaklar.
gayette çalışıp annesine de bakabilir

özge,biz eşimle kredilerimizi erken kapatmıştık...benden 200 tl fazla para aldılar,erken kapatmanın cezası varmış eşimden de alacaklardı ama müdür eşimi tanıdığından aldırmamış...iyice öğren canım bankaya gittiğinde...

bol,ilk postayı attım makineye
örgüleri de yıkıycak mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…