Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

KIZIM DELİMİSİN NESİN YAA

MAŞALLAH DİYİM AMA AKİDİŞİME

Aesiaum senin gorumce hazir yiyen canim. Zaten pek umitli diildim calisacagindan. Sasirtmadi hic birimizi!!!
Dilek yaptiklarini okurken yoruldum. Simdi senin evde olmak vardi mis gibi tertemiz.

Bu aksam en buyuk kaynima gitce. Cumartesi de ablamlar gelcek muhtemelen. Ilkerin saclari kescez 3 numara. Pazar gunu evdeyiz ben de temizlik yapcammm

Adam sus diye 1, 1 para vermiş dilekkk
Peçete olayıda süper yanii güldüm eşine :)))) hayallam

özgee şimdi sirken sana verir kredi konusunda taktik

Ne zaman oldu canım bu? Bide hangi bankadan çekmiştiniz kredi. Artık ceza ödemesi kalktı diye biliyorum ben.

seda desen diil bolum yazmış olsan oda diil
oğluşun mu yazdı

demek minik erkekimiz traş olacak
gel tatlım hem hijyen hem açık büfe

Son düzenleme:
vilin nası oluo yaa:44:
bizde erken toplu kapatıouz die hem biraz düştü toplam paradan
hemde bi para alınıomuş 30-40 lira ama onu aldı eşim
gar.. den.

Zaten eşim k.kartını kapatacak diye de yıllık kart ücretlerini de geri talep edicek. Sonrada kapattırıcaz. Yıllık 59tl kart ücreti bilmem ne bildirim ücreti her ay 11tl alıyorlar yaklaşık 6 kartı var hepsi böylee

Dilek senin dediğin ne parası acaba. Bizim kredimiz yapı...diden.

Sirkkeeennnnnnn yetiş canımmm

emin diilim ama hayat sigortası parası galiba
eşimin bendeki kredi kartına 55 tl yıllık ücret gelmiş
iptal ettircekti bugün bakalım.
aslında otomatik ödeme vermeliyiz o zaman kart aidatı olmuo

Ne zaman oldu canım bu? Bide hangi bankadan çekmiştiniz kredi. Artık ceza ödemesi kalktı diye biliyorum ben.

gar.. den.

kızlar 3 ay önce falan benimkini,2 ay önce de kendininkini kapattı galiba eşim...aslında beraber gitöiştik bankaya ama tam zamanını hatırlamıyorum...h.lk bankası kızlar...

teyzeleri,kızımın çamaşırlarını astım o kadar minikler ki çamaşırlığın bi sırasına iki tane çamaşır seriliyo
kv iyiymiş bugün,akşam gelmiceklermiş yavaş yavaş işlerimi yaparım bende haftaya kadın çağırıp camlarımı ve halılarımı sildirmem lazım...aslında hafta sonu da yaptırabilirim ama hava yağışlı olacakmış
dolabımı da doldurmam lazım en kısa zamanda
anaaaam heyecan yaptım yaaa

kredileri verirken bankalar o kadar uyanık oluyor ki bilirisin kredilerde bileşik faiz uyguluyorlar ya
önce faizi almaya başlıyorlar ödemeler azaldıkça sen ana parayı ödüyorsun o yüzden erken ödemedeki indirim çok fazla bir şey olmuyor diye biliyorum ben

Oooovvv çok seerttttt
napayım doğruya doğru. Hazırdan gelmese bir şeyler mecbur olsa o paraya çalışmaya bak nasıl da güzel çalışıyor
gar.. den.
erken kapatma cezası diye bi para alıyorlar diye biliyorum ben yani yine indirim oluyor ama senden ceza adı altında yine bir para daha koparıyorlar. ama şimdi bir düzenleme yaptılar da almıyorlarsa bilemem. Kart aidatı ücretinin iadesini benim eşkiya bankam yapmadı tam 380 liram kaldı vermiyorlar ben naptım maaşım yattığı gün fatura ve bireysel emeklilik hariç hesabımda toplu para tutmuyorum hemen çekiyorum yani maaşımdan olan parayı kullanmalarına izin vermiyorum. Bliyorum bir banka için hiç bir şey etkilemez bile ama bu halde yapabileceğim tek şey bu...

özge kapatırken dikkat etmen gerekn bir şey var mutlaka borcu kalmamıştır kalan borç 0 yazan kağıdı almadan o bankadan çıkma.

Bir de bir tatkik öğrenmiştim aklıma gelmişken paylaşayım

diyelim ki kredi çekeceksiniz tüketici kredisi taşıt kredisi vs..
kredi çekip faizini ödemek yerine gg dan hb dan kredi kartıyla 12 taksit filan külçe altın alıp onu kuyumcuda bozdurup nakite çeviriyorlar böylece faiz işine bulaşmadan minimum farkla istenilen para elde edilebiliyor.

hazıra alışmış işte canım napsan sıkılır

kızlar ben o sepet beşikten vazgeçtim, annemle konuştuk akşam, normal sepet beşğimiz var zaten, yatak odanda onu kullan mobilya beşiği kendi odasına koy ben istediğin bebek arabasını alıyım dedi. mantıklı geldi normal sepet beşik basit olacak ama zaten ayatak odamızda olacak napalım

Evet ödeme dökümanında da baştan sona doğru faiz azalıyor, ana para çoğalıyor. Uff yaa bankasız kredisiz de hiçbişe yapılmıyo işte, mecbur kullanıyoruz kredileri. Bide 2 gün önce kredinin taksidini yatırdık 25 tl fazla yatırmamıza rağmen bugün eşimin tlfnuna -25 bakiye gelmiş yani içinden 50 lira kullanılmış gözüküyo onuda sorucam bu neyin parası diye O kadar boş şeylere para ödüyoruz kii.. Elektrik faturasınıı 1 ay yatırmasan hemen 20tl açma kapama geliyo fatura zaten 40 lira yarısı kadar açma ödüyoruz. Yok kaçak kullanım bedeli, devletin kendine kestiği adını bil anlamadığımız bi sürü bedeller de cabasıııı... Sonra birisi çıkıyo herşeyin fiyatı belli asgari ücr. yeter diyor.

selam kızlarrrr

dilek yaaaaaaaaaaaaaa :şakasın bence sennnnn, hayır yani ellerine sağlık senin gibi hamarat kadın bulunmaz valla kocan yatsın kalksın dua etsin ama derdin ne kuzum kendinle yazık diil mi harap etmişin kendini, ne die on çeşit yapıosun yap 2-3 tür bişi yeter işte

bol ya o görümceden bi halt olmaz ben sana diyim eşin ne dio bu duruma o hiç konuşmuo mu azcık da o sıkıştırsa acaba?

ay vilişimmm panik yapmışsınşimdiye çoktan yıkaman lazımdı zaten daha onlar ütülenecek falan minnak minnak, bak yorma ama kendini, eşin becerebiliosa az da ona ver o da ütülesin

ay vilişimmm panik yapmışsınşimdiye çoktan yıkaman lazımdı zaten daha onlar ütülenecek falan minnak minnak, bak yorma ama kendini, eşin becerebiliosa az da ona ver o da ütülesin
valla hem de ne panik
doğum eden arkinin beklenen doğum tarihi benden bi hafta sonra olunca panik kaçınılmaz oluyo
en azından çantam hazır olsun da acil bi durumda doğumhanede çıplak kalmayalım kızımla
evi silmem lazım ama acayip üşeniyom yaa

eşime ütüle desem yakar ki çamaşırları
ben onları zevkle ütülerim
şaka maka epey bi şey almışız da haberim yok,artık bi şey almayalım bari

ben işe gidicektim bugün öğleden kadar durur gelirim diodum.
ama sabah karnım kötüydü yediğim bişi dokundu heralde biraz bağırsakları bozmuşum
neyse o diil de hava da bi kötü üf valla sıkıldım gitmicem işe falan dedim
eşimde de kaç günlerdir bi sıkıntıdır gidio, benle gelsene cafeye dedi kıramadım onun yanına geldim, börek vardı geçen yaptığım, yanına da ne kadar kahvaltılık varsa getirdik bi güzel kahvaltı ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…